Integration: Landingssider

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Integration: Landingssider"

Transkript

1 Integration: Landingssider Strømlin dine informationsprocesser med Landingssider Har du hørt om webcrm's webside integration - også kalder Landingssider? Hvis nemmere informationsprocesser og højere serviceniveau er på fin ønskeliste kan denne løsning spare dig tid (og frustration) i alle hjørner af din organisation. Landdingssider er små mikro-websider, der sender og modtager data direkte til og fra dit webcrm system. Du kan placere disse sider på din webside eller de kan tilgås via et link i en eller en dedikeret portal. På den måde kan eksempelvis emner og kunder tilmelde sig nyhedsbreve, ændre kontaktdata og tilmelde sig kurser. Data gemmes direkte i dit webcrm system og sparer derved dig og dine kollegaer tid og sikrer korrekt og opdateret data. Du kan også bruge Landingssider til at give dine kunder mulighed for at registrere og se status på deres Supportsager og du kan endda udveksle Dokumenter såsom kontrakter, spørgeskemaer og order. Du kan lave en enkelt loginportal til alle de forskellige sider og data en kunde har adgang til. Se venligst denne video og læs videre for information om hvordan du konfigurerer og benytter Landingssider. Introduktion Landingssider gør det muligt at give dine kunder og kontakter adgang til at se og opdatere udvalgt data i dit webcrm system. Du kan tænke på landingssider som webcrm sider for dine kunder og kontakter med begrænset dataadgang til nogle elementer i dit webcrm system. Du kan også tænke på Landingssider som en udvidelse af din virksomheds hjemmeside, der muliggør to-vejs kommunikation med dine webside besøgende, baseret på data i dit webcrm sytem. Du kan konfigurere og benytte landingssider uden særlig viden om HTML eller programmering. Hvis du ønsker at gøre brug af mere avancerede designfunktioner, er det nyttigt med noget grundlæggende viden om HTML og CSS. Kontakt venligst webcrm, hvis du har brug for hjælp. Din kontakt kan tilgå Landingssider på to måder: Fra links i s du sender til Personer gennem webcrm Fra din hjemmeside, hvilket inkluderer en portal (læs mere længere nede) Eksempler på typisk brug: Opret nye Personer (typisk fra din hjemmeside) og anmod om en aktion i webcrm Dine kunder kan opdatere deres egen data, såsom telefonnummer og adresse Dine kunder kan se data du giver dem adgang til Dine emner kan acceptere/kommentere på dine tilbud Dine kontakter kan uploade og downloade Dokumenter (f.eks. et CV) Dine kontakter kan opdatere status for en Ordre/projekt Dine kontakter kan se/opdatere igangværende Aktiviteter Dine kunder kan oprette Supportsager og se status for alle igangværende sager Eksterne ressourcer kan opdatere Ordrer/Supportsager mv.

2 Du kan oprette en portal, hvor dine kontakter kan logge ind (beskyttet med kode) og vælge ud fra en liste af funktioner/muligheder (=landingssider), du giver dem Dine kontakter kan gives adgang til at tilgå Landingssider for relaterede Organisationer og Personer Laningsside eksempel Konfiguration Integration: Landingssider (2)

3 For at opsætte Lansingssider skal du gå til Konfiguration ->Integration ->Landingssider. Der er mange forskellige typer Landingssider tilgængelige, afhængig af hvilke datatyper du har slået til i dit webcrm system. Du kan oprette så mange Landingssider af hver type som du ønsker. Konfiguration - Grafik og fonte Dette design er fælles for alle Landingssider og du behøver kun sætte det op en gang. Integration: Landingssider (3)

4 Før du kan benytte Landingssider skal du opsætte Grafik og fonte. Gå til Konfiguration -> Integration -> Landingssider og klik Grafik og fonte i toppen af siden. Den øverste del af Grafik og fonte siden illustrerer elementerne og stilene for Landingsside designet. Du kan uploade det billede du ønsker til topgrafik, hvilket vil blive brugt som header på Landingssiden. Integration: Landingssider (4)

5 Du vælger de skrifttyper du ønsker at benytte for de forskellige dele af Landingssiden. Du kan aktivere en Organisation/Person info sektion, der vil vise detaljer om den Organisation/Person der ser Landingssiden, inklusiv billede og/eller logo. Du kan også undlade at vise denne sektion. Den nederste halvdel at Grafik og fonte siden indeholder detaljerede indstillinger. Den valgfri Bodystyle can bruges til at tilføje et billede til baggrunden, eksempelvis en form for mønster. Når en sådan stil er tilføjet benyttes baggrundsfarven ikke. Eksempel på Bodystyle: background-image: url(' Det valgfri HTML sidehoved og sidefod kan benyttes til at tilføje HTML som du ønsker. Det kan for eksempel være en række menuknapper identisk til din hjemmeside, der giver brugeren mulighed for at tilgå din hjemmeside direkte eller navigere tilbage til din hjemmeside, hvis det er en Ny kontakt-landingsside. Bemærk Din HTML kode vil blive placeret i et tabelelement: Du kan kun ændre og bruge standardskrifttyperne og du kan eventuelt tilføje dine egne brugerdefinerede skrifttyper ved disse. Integration: Landingssider (5)

6 Integration: Landingssider (6)

7 For at se et eksempel på de Landingssider du designer bedes du vælge en Person. Data relateret til denne Person vil blive brugt som eksempler, for at forhåndsvise siden. Stilen for Landingssiden Du kan vælge din egen stil til Landingssiderne, du kan skifte farve på Send knappen eller have forskellige topbilleder til forskellige Landingssider. Gå til Konfiguration -> Integration -> Landingssider -> Grafik og fonte og sæt højden af standard topbilledet til 0. Integration: Landingssider (7)

8 På hver landingsside kan farven på knapperne bestemmes ved at skrive "//ee6608" i toplinien af Valgfri tekst 1. ee6608 skal erstattes med den ønskede farve i HTML farvekode. Den skal være nøjagtig 6 karakterer. Husk først at vælge en skrifttype, ellers vises der intet. Og så kan du inkludere en ektern URL/link til det billede du ønsker i toppen af Landingssiden, som vist i dette eksempel. Landingssiden vil derefter se ud som i dette eksempel: Landingssider til at vise/opdatere data Der er Landingssider tilgængelige for hver datatype du har slået til i dit webcrm system. Organisationer/Personer Aktiviteter Møder Tilbud Ordrer Produkter Supportsager Konfigurationen af disse forskellige Landingssider er ret ensartet og de kan sendes via til eksisterende Personer i webcrm. Det gøres ve at indsætte en flettefelt med linket til Landingssiden i Skabelonerne i webcrm. Disse Landingssider kan også bruges til portalsider. Integration: Landingssider (8)

9 Skriv tekst og vælg den skrifttype du ønsker at bruge til Send knappen og beskeden brugeren vil få efter afsendelse. Du kan sætte linket til automatisk at udløbe et antal dage efter en er udsendt. Der kan sendes en notifikation via til en specifik webcrm Bruger, hver gang en kontakt har brugt Landingssiden. Du kan beslutte om kontaktens input skal opdatere de faktiske datafelter i webcrm eller skrive den opdaterede information i Aktivitetsloggen eller begge denne. Siden kan også automatiske oprette eller opdatere en aktivitet. Du kan aktivere udvalgte Rapporter, som Personen kan se. Design rapporten som du ville lave enhver anden rapport i webcrm og gør den aktiv på Landingssiden. Du kan vælge hvilken data der skal vises på Landingssiden og konfigurere om feltet skal være obligatorisk at Integration: Landingssider (9)

10 udfylde, om det må opdateres eller om det kun skal vises. Dette inkluderer muligheden for at downloade og uploade Dokumenter. Du kan også inkludere nogle yderligere datafelter. Denne data er ikke tilknyttet specifikke datafelter i webcrm og inputtet vil kun blive vist i notifikationen og Aktivitetsloggen. Endeligt kan du skrive noget fritekst i toppen, midten og bunden af siden. Det er nyttigt til instruktion til den besøgende, om hvordan de skal bruge Landingssiden. Integration: Landingssider (10)

11 Efter at den besøgende har klikket på Send knappen (husk at du kan ændre knappens tekst), kan du have en side med yderligere information. Denne bekræfter overfor den besøgende at deres indsendelse var suscesfuld og giver dig mulighed for at give den besøgende en yderligere besked. Det kan se ud som herunder: Landingssider til Supportsager Rediger Supportsag (Vis/rediger en eksisterende Supportsag) Disse Landingssider kan sendes ud via til eksisterende Personer i webcrm. Det gør du ved at indsætte et flettefelt med linket til Landingssiden i Skabelonen i webcrm. Disse Landingssider kan også bruges til portalsider. På den måde kan en Person monitorere udviklingen/status for en Supportsag og også eksempelvis anmode om yderligere information, inklusiv data fra Brugerbestemte felter du kan have oprettet for Supportsager. Integration: Landingssider (11)

12 Istedet for muligheden for at oprette en Aktivitet kan du sætte nogle parametre for Supportsagen. Integration: Landingssider (12)

13 Ny Supportsag (Opret en ny supportsag på en eksisterende Organisation) Disse landingssider kan sendes via til eksisterende Personer i webcrm. Det gøres ved at indsætte et flettefelt med et link til Landingssiden i Skabelonen i webcrm. De kan også benyttes til portalsider. På denne måde kan en Person oprette en ny Supportdag. For eksempel; Hvis en Person kontakter dig pr. telefon eller med en forespørgsel, kan du sende Personen en med et link til Landingssiden og på den måde få Personen til at oprettet Supportsagen på en struktureret måde og sikre dig at du får al den nødvendige information for at kunne behandle sagen. I stedet for at oprette en Aktivitet får du mulighed for at sætte nogle parametre for Supportsagen. Integration: Landingssider (13)

14 Integration: Landingssider (14)

15 Opret Supportsag (Opret en ny Supportsag for nye og eksisterende Organisationer) Links til disse Landingssider kan placeres på din hjemmeside for at give nye kontakter mulighed for at blive oprettet, hvis ikke der findes et match i webcrm. Landingssiden kan bruges af alle (om de eksisterer i webcrm eller ej) til at oprette Supportsager på en struktureret måde og sikre at du får al den nødvendige information for at kunne håndtere sagen. Systemet vil automatisk forsøge at identificere Organisationen/Personen. Først søger den efter adressen, derefter for et domæne der matcher og til sidst efter et Organisationsnavn der matcher. Hvis der ikke findes noget match oprettes Supportsagen alligevel og skal manuelt tilknyttes en Organisation/Person i webcrm. De andre indstillinger er identiske med Ny Supportsag ovenfor. Integration: Landingssider (15)

16 Landingsside til Ny kontakt Landingssiden Ny kontakt er tiltænkt din hjemmside. HTML koden til disse er vist i toppen af skærmen. Den første kode vil åbne Landingssiden i det samme vindue/fane, men den anden kode vil åbne Landingssiden i et nyt vindue (eller fane). Ny kontakt Landingssiden kan blive oprettet og/eller tilføjet til eksisterende Organisationer og Personer. Når tilføj til eksisterende muligheden er valgt, vil systemet automatisk forsøge at identificere Organisationen/Personen. Det søger først efter en matchende adresse, derefter domæne og til sidst et matchende Organisationsnavn. Hvis det ikke findes et match i webcrm, vil der blive oprettet en ny Organisation/Person i webcrm. Integration: Landingssider (16)

17 Integration: Landingssider (17)

18 Det valgfri sidehoved/sidefod HTML vil overskrive standard sidehovedet/sidefoden (se Grafik og fonte). Du vælger det data der skal vises ligesåvel som hvilke felter der er obligatoriske. Bemærk: Du skal skrive en overskrift, for at feltet bliver aktivt. Integration: Landingssider (18)

19 Når du opretter eller opdaterer en Person kan du samtidig oprette en Aktivitet, Supportsag, Tilbud/Ordre og Produk. Du kan bruge skjulte felter til at indsætte værdier for de datatyper du opretter. Skjult data vises ikke til den der udfylder siden, men opdaterer datafelterne med de valgte værdier. Hvis Tilbudsnummer efterlades blankt vil det blive nummereret automatisk, såfremt det er aktiveret i systemet. Godkend/afvis Du kan aktivere Godkend før oprettelse for Ny kontakt landingssiden, hvilket giver dig mulighed for at gennemgå hvert input og godkende eller afvise det, før entiteterne er oprettet i webcrm. Du vil se et ikon på forsiden, når der er nye data input at godkende. Integration: Landingssider (19)

20 Du kan også vælge at gå direkte videre til en anden Landingsside af typen Rediger egne data, efter oprettelse af en Person. På den måde kan den nye Person også uploade Dokumenter og tilføje/redigere anden information. All andre indstillinger er identiske til Landingssider for at vise/redigere data. Benyt ikke I-frames For at integrere med din hjemmeside kan du blot tilføje en knap eller et link (som beskrevet ovenfor), der åbner Landingssiden i et nyt vindue eller i det samme vindue. Teknisk kan du indlejre Landingsside linket i din egen hjemmeside i en I-frame, men Safari og Internet Explorer blokerer brugen af I-frames til at køre sessioner i et andet domæne end hovedvinduets domæne. Besøgende skal dermed sænke deres standard privatindstillinger i deres browser for at få det til at virke, hvilket ikke er realistisk. Ny kontakt - Eksempel Integration: Landingssider (20)

21 Landingside Portal - Eksempel Integration: Landingssider (21)

22 Landingsside Portal Benyt portal landingssider hvis du ønsker at stille en portal til rådighed fro dine kunder, så de kan logge ind når de ønsker og vælge blandt en række muligheder du giver dem. Hvis du vil supportere flere sprog skal du lave en Portal side for hvert sprog. Linket til Portal landingssiden er ment til at blive kopieret til jeres hjemmeside eller sendt til kontakperonser i en . HTML koden til dette er vist i toppen af skærmen. Den første HTML kode åbner Landingssiden i det samme vindue/fane, mens den anden HTML kode åbner landingssiden i et nye vindue/tab. Integration: Landingssider (22)

23 Integration: Landingssider (23)

24 Bruger ID Du kan vælge at bruge Personens , mobiltelefon nummer eller navn som bruger ID til Login siden. Vi anbefaler at benytte adressen som bruger ID. Ny kontakt side Integration: Landingssider (24)

25 Hvis du ønsker at en ny kontakt kan oprettes som Person i dit webcrm system fra Login siden, så vælg hvilken Landingsside af typen Ny kontakt, der skal bruges til dette formål. Tilladte Personer Du kan tillade alle Personer at tilgå Portal siden eller du kan begrænse afgang til Personer der matcher et bestemt kriterie du vælger. Du kan ændre alle tester benyttet til Portalen. Hver Portalside understøtter 1 til 15 af de Landingssider du har oprettet. Integration: Landingssider (25)

26 For hver mulighed er yderligere indstillinger tilgængelige. Du vælge Landingssiden der skal bruges fro denne mulighed. Du kan vælge en Status der begrænser dataadgang. Du kan vælge om Personen kun skal kunne se data. Integration: Landingssider (26)

27 Indstilling for Organisationer Normalt vil du vælge Organisationer = Egne, hvilket betyder at kun data der tilhører Personens Organisation er tilgængelig. Du kan også vælge relaterede Organisationer, hvis du har aktiveret relationer i dit system. I det tilfælde kan du vælge alle relaterede Organisationer eller begrænse det til en specifik type relation du har defineret i dit system, f.eks. Datterselskab. Brugen af relaterede Organisationer åbner for en række muligheder, for eksempel: Hvis du driver en bygningsservice med en række associerede service organisationer og personer kan du benytte relationer til at associere disse med de Organisationer de servicerer. Og så kan du benytte Portalen til at tildele service opgaver og tillade service personerne at give feedback. BEMÆRK: Hvis du bruger Portal sider i forbindelse med at se og redigere data for relaterede Organisationer må Rediger egne data sider kun indeholde Organisations felter og ikke Person felter. Hvis du har aktiveret Relationer skal en Organisation vælges fra den præsenterede liste, før en Landingsside kan vises. Integration: Landingssider (27)

28 På samme måde skal den data der skal arbejdes med vælges fra den præsenterede liste før Landingssiden kan vises. Login til Portal sider Integration: Landingssider (28)

29 Kodeord Du kan oprette og redigere et kodeord på en Persons side i dit webcrm system. Hvis en person har indtastet forkert kodeord kan du nulstille forkert kode tælleren i Adgangsstatus feltet. Integration: Landingssider (29)

30 Minimumlængden for et kodeord er 6 karakterer og systemet skelner mellem små og store bogstaver. Hvis der ikke er sat et kodeord for en Person opretter Portalen automatisk et tilfældigt kodeord og Personen kan få dette tilsendt til din , hvis der eksisterer en gyldig på Personen i webcrm. Det er kun muligt at sende kodeordet via , hvis en unik person kan identificeres i webcrm ud fra bruger ID'et. Hvis ingen eller flere personer har det samme bruger ID i webcrm kan portalen ikke sende koden via mail. Det kan f.eks. være hvis personene endnu ikke er oprettet eller hvis personene ligger der flere gange, eksempelvis i forskellige virksomheder. Forkert kode indtastet Hvis der er indtastet forkert kode ser Loginsiden således ud: Dokumenter for Landingssider Du kan tillade Personer at uploade og downloade Dokumenter fra Landingssider. Gå til Konfiguration -> Drop down-lister -> Specifikke dokumenter og udvælg hvilke mapper der skal kunne uploades Dokumenter til fra Landingssider. Hvis der er mere end en mappe tilgængelig bliver Personen bedt om at vælge mappe. Integration: Landingssider (30)

31 Når du opretter eller redigerer et Dokument i dit webcrm system skal du aktivere det til download/upload fra Landingssider. Godkend Tilbud/Ordre dokumenter på Landingssider Integration: Landingssider (31)

32 Når du redigerer eller uploader et Dokument på Tilbud og Ordrer kan du bestemme om Dokumentet kan ses, redigeres eller er blokeret, hvor blokeret som standard er valgt. Når et Dokument ikke er blokeret er det synligt på Landingssider af typen Rediger egne data for Personen der er sat som kontaktperson på Tilbuddet eller Ordren (Dokumenter skal være aktiverede for Landingssiden). Denne funktioner gør at du kan konfigurere en godkendelsesproces for tilbud og andre dokumenter tilknytte Tilbud og Ordrer. BEMÆRK: Når et dokument er godkendt på en Landingsside bør du overveje at blokere dokumentet for Landingssider, hvilket skal gøres manuelt. Ellers vil Dokumentet være tilgængeligt sammen med nye Dokumenter der skal godkendes. Links til Landingssider i s Når du redigerer skabeloner kan links til Landingssider vælges fra Flettefelter drop down listen. De er indikeret med et "+". Linket vil se således ud i skabelonen. Du kan ændre link teksten ("Edit own data" i dette eksempel). Denne tekst bruges som linktekst og den endelige vil se således ud, når skabelonen benyttes: Lansingsside eksempel: Godkend tilbud For Tilbud/Ordre dokumenter er der to muligheder for at kontaktpersoner kan kommentere/godkende. Du kan oprette en Landingsside af typen Rediger Tilbud/Ordre eller du kan benytte typen Rediger egne data. Integration: Landingssider (32)

33 I dette eksempel oprettes en Landingsside ved navn "Accept quotation" af typen Rediger egne data, hvor Dokument feltet er aktiveret. Aktiver Send til notifikationen og/eller opret en Aktivitet ud fra Landingssiden. Tilføj tekst til Landingssiden såsom: "Download og læs venligst tilbuddet og accepter eller afvis" Du kan også linke til eksempelvis jeres standardbetingelser. Integration: Landingssider (33)

34 Tilføj et eller flere felter til mulige inputs. Opret tilbuddet og gem det som PDF (husk at aktivere Landingsside adgang når du gemmer dokumentet). Vær sikker på at den korrekte kontaktperson er på Tilbuddet. Send en til personen ved brug af en skabelon der inkluderer et flettefelt til Landingssiden hvor tilbuddet kan accepteres. Når du modtager en notifikations og/eller en Aktivitet er oprettet på baggrund af at Personen har besøgt og reageret på Landingssiden opdaterer du Tilbudet og sender en som Tak. Du kan eventuelt redigere PDF dokumentet så det ikke længere er tilgængeligt fra Landingssider. Aktiver eller deaktiver Dokument adgang fra Landingssider, når du opretter/redigerer et Dokument. Integration: Landingssider (34)

35 Landingsside til accept af tilbudsdokument - eksempel: Integration: Landingssider (35)

36 Landingssider: Opret Supportsag Når du opretter Landingssider af typen Ny kontakt kan du også oprette Supportsager. Linket til denne type Landingsside kan benyttes direkte fra din hjemmeside. På den måde kan personer på en gang oprette sig som ny kontakt og oprette en Supportsag, eller opdatere en eksisterende kontakt (ud fra ) og oprette en Supportsag. Tilføje Oversigter til Landingssider For Landingssider af typen Rediger egne data og Rediger Supportsag kan du vælge op til 5 Oversigter blandt de definerede Oversigter i systemet. Hver rapport kan udover eksisterende filtrering begrænses til kun at vise entiteter tilknyttet den besøgende Person, altså Aktiviteter, Tilbud, Ordrer eller Supportsager, hvor personen er sat som kontaktperson. Landingsside konfiguration: Integration: Landingssider (36)

37 Integration: Landingssider (37)

38 Resultatet kan se således ud: Den viste Oversigt vil være basis oversigten, uden nogle specielle funktioner tilgængelige (ingen Excel download, send , slet/rediger data osv.) Integration: Landingssider (38)

Exchange-/Google-kalender integration

Exchange-/Google-kalender integration Exchange-/Google-kalender integration Dette dokument beskriver webcrm integrationen med Exchange- og Google-kalendere, så webcrm afspejler din kalender fra Outlook/Exchange/Google og på din telefon, hvis

Læs mere

Oprette Aktiviteter, Møder, Tilbud, Produkter, Tilbud og Leverancer fra en import.

Oprette Aktiviteter, Møder, Tilbud, Produkter, Tilbud og Leverancer fra en import. Dataimport Introduktion Dataimport i webcrm er designet til at: Importere data fra en eksisterende database eller en ny datafil Opdatere eksisterende data med ny data Oprette Aktiviteter, Møder, Tilbud,

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Socialrådgiveruddannelsenddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for praktikstedet andre aktører Udarbejdet af Projektgruppen, september 2015 side 0/18 Support Hvis du oplever problemer ved

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal Brugermanual for Bygningsstyrelsens serviceportal Hvordan får jeg tilsendt login-oplysninger? Du skal bede din kollega, som allerede har login, om at oprette en anmodning på Serviceportalen om, at du skal

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Patient Database - Manual

Patient Database - Manual Patient Database - Manual Side 1 af 36 Adgang til systemet... 4 Glemt brugernavn og kode... 4 Opret projekt (kun System Administrator)... 6 Klik på NYT PROJEKT -knappen øverst til venstre.... 6 Udfyld

Læs mere

Introduktion til frontend

Introduktion til frontend Side 1 af 43 Introduktion til frontend Dette dokument beskriver kort, hvordan du bruger WeroShop frontend. Dette omfatter at sætte dig ind i varegrupper, producenter og produkter, filtrering af produkter,

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Fysioterapeutuddannelsen og Ergoterapeutuddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for klinisk undervisningssted Udarbejdet af Projektgruppen, marts 2016 side 0/17 Support Hvis du oplever problemer

Læs mere

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1 COOKIENOTE MODUL VERSION 1.6.1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG MED CookieNote 3 OPSÆTNING AF CookieNote 3 DEAKTIVER MAGENTOS EGEN COOKIE-BEKRÆFTELSE 6 TRIC INFO-MODUL 7 NOTIFIKATIONER 8 SUPPORT 8 Vejledning:

Læs mere

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Denne manual er primært rettet mod tilbudsgivernes afgivelse af tilbud i forbindelse med miniudbud afholdt i det dynamiske indkøbssystem, DIS. Dog indeholder manualen

Læs mere

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM Velkommen til Lasso! Vi er glade for, at du har valgt vores løsning og vi glæder os til at få dig i gang. INDHOLD: Velkommen til Lasso!... 1 INDHOLD:... 1 1) LOGIN I LASSO...

Læs mere

Indhold. Produkter oprettelse og vedligehold v 2.0 23.5.2010 Side 2 af 20

Indhold. Produkter oprettelse og vedligehold v 2.0 23.5.2010 Side 2 af 20 Indhold Introduktion...3 Formål...3 Support...3 0. Systemkrav...4 0.1 Internet browser...4 0.2 PDF Reader...4 0.3 Hvordan tillades pop-up vinduer...4 0.4 Kompatibilitetsvisning i Internet Explorer 8...6

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

e-conomic integration

e-conomic integration ERP INTEGRATION - e-conomic Version 4.0 december 2011 Formålet med ERP integrationsmodulet er, at gøre det muligt for organisationer i webcrm at blive integreret med debitorer i e-conomic. Bemærk: ERP-integration

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Vejledning: AMUUDBUD.DK

Vejledning: AMUUDBUD.DK Vejledning: AMUUDBUD.DK Henvendt til uddannelsesinstitutioner Websiden amuudbud.dk bruges af uddannelsesinstitutioner til at ansøge om godkendelse til at udbyde AMU. Du skal have modtaget en e-mail med

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Det kan du med HostedShop Design Manager... 3 1.2 Feature list... 3 2. Design... 4 3. Filer og CSS... 4 3.1

Læs mere

Kom i gang med Memento Circle

Kom i gang med Memento Circle Kom i gang med Memento Circle 1. Sådan opretter du en brugerprofil 2. Oversigt over mindesider på Memento Circle 3. Adgang til mindesider 4. Sådan opretter du en mindeside 5. Chat-funktion 6. Upload billeder

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v2

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v2 Indledning Dette dokument er en introduktion til brugerstyringssystemet SEB. Dokumentet tager udgangspunkt i en brugeradministrators opgaver. SEB består overordnet af to dele 1) En fælles loginside som

Læs mere

BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning

BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning Herunder finder du en introduktion til de forskellige funktioner i administrationsmodulet til dit Nfoo Concept Digital Skiltning INDHOLD LOGIN OG INDSTIL SPROG...

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN Vejledning i brug af KLUBPORTALEN 11-09-2009 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse: Log-in...3 Kontaktpersoner...3 Ændring af kontaktperson...4 Oprettelse af ny kontaktperson...5 Licenser...6 Eksisterende licenser...6

Læs mere

Vejledning til opbygning af hjemmesider

Vejledning til opbygning af hjemmesider Side 1 af 9 Vejledning til opbygning af hjemmesider Hvis du er inde på din klubs hjemmeside, fx på forsiden, kan du nu gå i gang med at redigere. For at få redigeringsværktøjet frem, skal du klikke på

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.30 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.30 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Opdateret den 21. februar 2018 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 2.1 Adgang via tender.konnect.dk... 3 2.2 Adgang via link til

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

For at gøre det lettere at sende tilbud, har du mulighed for at oprette e-mail skabeloner.

For at gøre det lettere at sende tilbud, har du mulighed for at oprette e-mail skabeloner. 4. INDSTILLINGER Fanen Indstillinger giver adgang til systemindstillingerne. Som regel skal de kun sættes op én gang for alle, og helst af en person med ansvar for systemopsætningen. Under systemindstillingerne

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

Guide til VandData for kommuner

Guide til VandData for kommuner Guide til VandData for kommuner Januar 2017 Version 1.0 Indhold Kapitel 1 Indledning... 1 1.1 Link til VandData... 1 1.2 Baggrund... 1 1.3 Øvrige relevante guides... 1 1.4 Guidens struktur... 1 Kapitel

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION 1.1.3 Vejledning: Lagerrapport. Version 2015.12.22 Side 1 af 6 KOM GODT I GANG MED LAGERRAPPORT Vi vil her guide dig gennem brugen af

Læs mere

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04)

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04) Side 1/28 Brugermanual SIF (33069-04) Godkendt af: Dato: Side 3/28 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING... 4 1.1 Fangster, sporbare enheder og salg... 4 2 GENEREL NAVIGERING... 4 2.1 Login... 4 2.2 Log ud...

Læs mere

SmartWeb Brugermanual

SmartWeb Brugermanual SmartWeb Brugermanual Table of Content Table of Content... 1 Best Practice SmartWeb:... 2 Implementering... 4 Egenskaber:... 5 Filer:... 7 Oprettelse af Kategori... 9 Sider og Tekster:... 11 Slideshow...

Læs mere

Vejledning til vedligehold af

Vejledning til vedligehold af Vejledning til vedligehold af www.ajsport.dk Udarbejdet af Helle M. Klausen Indhold Sådan logger du på... 2 Sådan logger du af... 2 Hvad er ikke tilladt under vedligehold af www.ajsport.dk?... 2 Kan www.ajsport.dk

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 www.t3cms.dk TYPO3 Manual Version 6.2 Side 1 af 20 T3CMS Tlf: 70 25 00 22 Indholdsfortegnelse Generel info om TYPO3 3 Rediger din side 4-6 Indsættelse af links 7 Indsæt

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Systemkrav For at kunne bruge Composite kræves: Windows 95 eller nyere (bemærk - kun Windows kan bruges) Browseren Internet Explorer 6.0 eller

Læs mere

Vejledning til VandData

Vejledning til VandData Vejledning til VandData Februar 2019 SIDE 1 FEBRUAR 2019 Vejledning til VandData Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk Online ISBN

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Vejledning til Blackboards portfolio værktøj

Vejledning til Blackboards portfolio værktøj Vejledning til Blackboards portfolio værktøj Brug denne vejledning, når du skal udarbejde din undervisningsportfolio i Blackboards portfolio værktøj. Ved at følge alle trinene nedenfor får du udarbejdet

Læs mere

Nyhedsmodul brugermanual

Nyhedsmodul brugermanual Nyhedsmodul brugermanual version 6 Indholdsfortegnelse 1. Kategorier... 02 1.1. Hvordan opretter jeg en kategori?... 02 1.2. Hvordan viser jeg en nyhedskategori på websitet?... 02 2. Oprettelse/redigering

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside Indledning...1 Sådan får du adgang...2 Dit KlasseWeb skrivebord Overblik...2 Dit arbejdsområde...3 Din hjemmeside på nettet...3 Sådan laver du en hjemmeside i 4 trin...3 Trin 1 Dit personlige billede på

Læs mere

ADMINISTRATIONS MANUAL

ADMINISTRATIONS MANUAL ADMINISTRATIONS MANUAL onmap.dk Administrations Manual Dansk Version 0.1 Side 1 Denne manual beskrive hvordan en race administrator kan opsætte og bruge onmap.dk race protalen til at lave en specialiseret

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.29

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.29 RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.29 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.29 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af Oprindelsescertifikater. Dokumentet indeholder

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Kom godt i gang med Klasseværelse Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Velkommen til Klasseværelse på Mac Klasseværelse er en effektiv app til ipad og Mac, som gør det nemmere for dig at styre

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Login 2 Udsendelse af besked Udsendelsesmetoder 3 Udsendelse via vejeudvælgelse 4 Udsendelse Send via niveau opdeling (afhængig af abonnementsform) 11 Udsendelse søg på tværs af postnummer 12 Udsendelse

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Sundhedsuddannelser i UCL Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for studerende Udarbejdet af Projektgruppen, april 2016 side 0/10 Support Hvis du oplever problemer ved login eller brugen af Praktikportalen

Læs mere

Quick guide til Bording-online.dk

Quick guide til Bording-online.dk Quick guide til Bording-online.dk www.bording-online.dk www.bording-online.dk Kom godt i gang med Bording-online.dk. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Quick Guide Mit Plandent

Quick Guide Mit Plandent Quick Guide Mit Plandent Indhold Hvad er Mit Plandent?... 2 Hvordan logger jeg ind på Mit Plandent?... 2 Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password?... 4 Hvordan finder jeg vores aftaler?... 5 Hvor

Læs mere

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger.

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger. SMVdanmark online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA-Carnet Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af ATA- Carnet. Dokumentet indeholder en

Læs mere

Vejledning i hurtig opstart

Vejledning i hurtig opstart Vejledning i hurtig opstart Indhold: Opret et projekt Administrér og redigér et projekt Se et projekt-/testresultat Formålet med dette dokument er at hjælpe dig med hurtigt at administrere tests i CEB's

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v3

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v3 Indledning Dette dokument er en introduktion til brugerstyringssystemet SEB. Dokumentet tager udgangspunkt i en brugeradministrators opgaver. SEB består overordnet af to dele 1) Et brugeradministrationssystem

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Zapier-integration mellem MailChimp og webcrm hos Azalea IT

Zapier-integration mellem MailChimp og webcrm hos Azalea IT Case: Zapier-integration mellem MailChimp og webcrm hos Azalea IT Zapier er en integrationsplatform, hvor man kan forbinde over 1500 apps uden at skrive en eneste bid kode. Du kan se, hvilke apps du kan

Læs mere

Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis

Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis Login til kundeportalen Tip! Det kan være en god ide at kopiere dit brugernavn og adgangskode fra den tilsendte e- mail. Der er udarbejdet en video omkring,

Læs mere