Marielyst skole, Høje Gladsaxe skole, Vadgård Skole og Enghavegård Skole Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marielyst skole, Høje Gladsaxe skole, Vadgård Skole og Enghavegård Skole Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 1"

Transkript

1 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektgruppe Side 1 Projektorganisation Side 2 Marielyst skole Side 2 Eksisterende og fremtidige forhold Side 2 Ombygningens omfang Side 2 Høje Gladsaxe skole Side 5 Eksisterende og fremtidige forhold Side 5 Ombygningens omfang Side 5 Vadgård skole Side 8 Eksisterende og fremtidige forhold Side 8 Ombygningens omfang Side 8 Enghavegård skole Side 10 Eksisterende og fremtidige forhold Side 10 Ombygningens omfang Side 10 Samlet økonomi Side 12 Tidsplan Side 12 Skitser Indledning I disponering af pulje til funktionsændringer i folkeskolen i blev der afsat kr. til renovering og ombygning af naturfagslokaler på Høje Gladsaxe, Marielyst, Enghavegård og Vadgård skoler. Projektorganisation Bygherre: Bygherre er Gladsaxe Kommune ved Børne- og undervisningsudvalget. Børne- og kulturforvaltningen er administrativ bygherre i idè- og initiativfaserne. Ejendomsafdelingen er administrativ bygherre i gennemførelsesfasen. Idé- og initiativfaserne afsluttes med udarbejdelse af nærværende programoplæg. Gennemførelsesfasen igangsættes med Byrådets godkendelse af programoplægget.

2 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 2 Bygherrerådgiver: Ejendomsafdelingen er bygherrerådgiver i idè- og initiativfaserne. Børne- og kulturforvaltningen er i gennemførelsesfasen brugerrådgiver (rådgiver omkring byggeriets funktioner i forhold til brugere og medarbejdere). Projektledelse: Svend Erik Haase er projektleder i idé- og initiativfaserne. John Werner Rasmussen er projektleder i gennemførelsesfasen. Projektgruppe: Nina Nielsen souschef Børne- og kulturf. Chr. L. Rasmussen Sagsarkitekt Ejendomsafd. Hanne Hindsgaul Arkitekt Ejendomsafd. Børne- og kulturforvaltningen er i initiativfaserne ansvarlig for udarbejdelse af programoplægget. Projektgruppen har udarbejdet nærværende programoplæg. Ved den efterfølgende gennemførelsesfase med udarbejdelse af det endelige byggeprogram og projektforslag er Ejendomsafdelingen ansvarlig. Projektgruppe Ejendomsafdelingen har i samarbejde med Børne- og Kulturforvaltningen, de respektive skolers ledelse og repræsentanter udarbejdet nærværende programoplæg. Nærværende programoplæg gennemgår de fire forslag, startende med Marielyst Skole, Høje Gladsaxe Skole, Enghavegård Skole og Vadgård Skole. Programoplæg Marielyst skole Eksisterende forhold Den oprindelige pedelbolig benyttes i dag til tandklinik og sundhedsplejerske. Tidligere gårdtoilet benyttes i dag til depot. Fremtidige forhold Pedelbolig Som led i en centralisering af kommunens tandklinikker flytter tandklinik ud af pedelboligen. Sundhedsplejerske flytter ind på Marielyst skole. Bygningsmæssige ændringer Væggene mellem sundhedsplejerske og tandklinik fjernes, således at de tre mindre rum samles til et stort fleksibelt rum. Væggen mod køkkenet fjernes, således at køkkenet integreres i undervisningen.

3 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 3 Dør til toilet flyttes, således at der er adgang fra entre. Der etableres ny terrassedør og adgang til gårdhave, som skolen vil anvende i forbindelse med undervisningen og bliver en del af læringsmiljøet. Da der er høj kælder og niveauspring, skal der etableres trappenedgang til gårdhaven. Ombygningens omfang Materialer Der monteres nye gipsakustiklofter, da de fleste vægge nedrives. Gulvet udskiftes med nyt linoleumsgulv. Alle indvendige overflader i stueplan malerbehandles. Eksisterende køkkenelementer malerbehandles. Der sker mindre ændringer på toilet forårsaget af bygningsændringer. El-installationer Lysinstallationer Der etableres nye lysinstallationer i alle rum med nye loftarmaturer type Tripar. Lystændinger tilpasses de nye rumindretninger. Stikkontakter m.v. Ved loft etableres 230 V forsyning for Smartboardprojektor, samt disponibel føringsvej for signal fra betjeningspanel. I lærerbord etableres stikkontakter for 230 V. Der etableres endvidere stikkontakter til brug for rengøring m.v. Edb Ved nye borde langs facaden etableres der 6 arbejdsstationer, hver bestykket med et dobbelt PDS-stik, to EDBstikkontakter og to normale stikkontakter. VVS Afløb Der udføres ny afløbsinstallation for vask i lærerbord. På toilet ændres afløb i forbindelse med flytning af håndvask og demontering af brusebad. Endvidere flyttes faldstamme på grund af etablering af ny dør. Vand Der udføres ny vandinstallation for vask i lærerbord. På toilet ændres vandinstallationer i forbindelse med flytning af håndvask og demontering af brusebad.

4 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 4 Centralvarme Eksisterende radiatoranlæg bibeholdes, men radiatorplaceringer tilpasses de ændrede rumindretninger. Gas Der påregnes ikke etableret gasudtag. Ventilation Rumventilation I naturfagslokalerne etableres mekanisk ventilation med indblæsning og udsugning. Eksisterende aggregat i kælderen genanvendes inkl. indtag og afkast samt hovedkanaler opført til stueetagen. I stueetagen tilpasses kanalføringer for indblæsning og udsugning til de ændrede rumindretninger. Punktudsugning Eksisterende punktsug ved tandlægestole demonteres. Der påregnes ikke etableret nye punktsug. Inventar Fast inventar Elevborde langs væggene udføres af laboratoriebejdset bøg med vaske af PVC. Bordene forsynes med vaskeskabe med laminatbelægning på låger og korpus. Desuden etableres der kombination af højskabe og arbejdsborde i henhold til planløsning. Der etableres en læringsø med vandinstallation og vask i forbindelse med køkkenet, hvor der kan foregå forsøg m.v. Løst inventar 28 taburetter med fodhvilere til brug for elever i forskellige aldre. Bordene forsynes med skinner til ophæng af taburetter. Udstyr Der leveres Smart-board samt 1 projektor i loft til undervisningsbrug. Gårdhave Nedpakning Skolen anlægger og finansierer selv omlægning af gårdhave. Eksisterende naturfagslokale på Marielyst skole fraflyttes, men eventuel istandsættelse er ikke del af anlægssag. Skolen nedpakker selv alt materiale fra skabe og skuffer fra naturfagslokalet, som skal overflyttes til nyt naturfagslokale.

5 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 5 Programoplæg Høje Gladsaxe Skole Eksisterende forhold Naturfagslokalet ligger ved siden af nyrenoverede fysiklokale. I forlængelse heraf ligger et depot, hvor der i dag er opbevaring af kortmateriel, undervisningsmateriale m.v. Samtlige overflader i fysiklokale trænger til istandsættelse, herunder loft og gulv. Eksisterende mørklægning bevares. Fremtidige forhold Naturfagslokalet skal fremover fungere som base for natur/teknik, biologi og geografi og sammen med det nyrenoverede fysiklokale og inddragelse af udearealet skabes rammerne om et sciencemiljø, hvor der etableres en naturlig sammenhæng mellem teori og praksis. Bygningsmæssige ændringer Der etableres ny terrassedør i vinduesfacaden og adgang til det fri. En del af gårdhaven nyanlægges og bliver en del af læringsmiljøet. Ombygningens omfang Materialer Der monteres nye gipsakustiklofter som i nyrenoverede fysiklokale. Loftshøjde i depot er lavere pga. ventilationskanaler. Linoleumsgulv og undergulv udskiftes som i nyrenoverede fysiklokale. Alle indvendige overflader malerbehandles. El-installationer Lysinstallationer Der etableres nye lysinstallationer i naturfagslokale og depot med nye loftarmaturer type Tripar. Stikkontakter m.v. Ved loft etableres 230 V forsyning for Smartboardprojektor, samt disponibel føringsvej for signal fra betjeningspanel. Der etableres nye stikkontakter for 230 V på vægge ved arbejdsborde. Der etableres endvidere strømforsyning til nyt køleskab.

6 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 6 Edb Ved nye borde langs facaden etableres der 6 arbejdsstationer, hver bestykket med et dobbelt PDS-stik, to EDBstikkontakter og to normale stikkontakter. VVS Afløb Der udføres afløbsinstallation for ny vask ved væg mod depot. Der etableres endvidere afløb fra et nyt udendørs vaskearrangement. Vand Der tilpasses vandinstallation for vask ved væg mod depot. Til det udendørs vaskearrangement fremføres koldt vand. I kælderen monteres afspærringsventil og tømmehane, således at vandforsyningen kan aftappes om vinteren. Centralvarme Eksisterende radiator ved ny terrassedør til det fri demonteres, og erstattes af to nye mindre radiatorer. Gas Der påregnes ikke etableret gasudtag. Ventilation Rumventilation Eksisterende mekanisk rumventilation med indblæsning og udsugning i naturfagslokale og depot bibeholdes uden ændringer. Punktudsugning Der påregnes ikke etableret punktsug. Inventar Fast inventar Elevborde langs væggene udføres af laboratoriebejdset bøg Der etableres højskabe og overskabe over borde med glaslåger, således at der skabes mulighed for at studere udstoppede dyr og andet undervisningsmateriale. Der etableres en vådzone med vandinstallation og vask, hvor der kan foregå forsøg m.v. Dette kan evt. fungere som lærerbord og indeholde installationer til Smart-Board. Løst inventar Mindre borde, der kan skabe fleksibilitet og sættes sammen efter behov.

7 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 7 Taburetter med fodhvilere til brug for elever i forskellige aldre. Bordene forsynes med skinner til ophæng af taburetter. Flytning Skolen nedpakker selv alt undervisningsmateriale, der skal genbruges i nyrenoverede lokaler. Udstyr Der leveres Smart-board samt 1 projektor i loft til undervisningsbrug. Gårdhave Udearealet skal fungere som en forlængelse af undervisningen, og derfor indrettes med borde og bænke. Til opbevaring af feltudstyr m.v. etableres et isoleret skur. Den eksisterende beplantning bevares så vidt muligt. Herimellem skabes mindre biotoper. Desuden anlægges højbede til dyrkning af planter og grøntsager.

8 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 8 Programoplæg Vadgård skole Eksisterende forhold Naturfagslokalet ligger i forlængelse af fysiklokale og de to lokaler er forbundet via dør i gavl. Ankomst til lokalet sker via gang, som tidligere har fungeret som garderobe. I dag er der udstilling af udstoppede dyr i glasmontre. Tidligere depot fungerer i dag som stolerum for kantinen. Loftet er listeloft i træ. Linoleumsgulv trænger til udskiftning, ligesom væggene trænger til malerbehandling. Fremtidige forhold Ombygningens omfang Materialer El-installationer Der udføres nyt linoleumsgulv. Alle indvendige overflader malerbehandles. Lysinstallationer Eksisterende nyere loftbelysning bibeholdes uden ændringer. Stikkontakter m.v. Ved loft etableres 230 V forsyning for Smartboardprojektor samt disponibel føringsvej for signal fra lærerbord. I lærerbord etableres stikkontakter for 230 V. Edb Ved facaden etableres der 6 arbejdsstationer, hver bestykket med et dobbelt PDS-stik, to EDB-stikkontakter og to normale stikkontakter. VVS Afløb Eksisterende afløbsinstallationer genanvendes. Vand Eksisterende vandinstallationer genanvendes. Centralvarme Eksisterende radiatorer bibeholdes. Gas Eksisterende gasudtag bibeholdes.

9 Ventilation Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 9 Rumventilation Eksisterende rumventilation bibeholdes. Punktudsugning Der påregnes ikke etableret punktsug. Inventar Fast inventar Det vurderes om eksisterende højskabe kan renoveres. Løst inventar Mindre borde evt. på hjul, der kan skabe fleksibilitet og sættes sammen efter behov. Taburetter med fodhvilere til brug for elever i forskellige aldre. Bordene forsynes med skinner til ophæng af taburetter. Der ønskes emnekasser. Udstyr Der leveres Smart-board samt 1 projektor i loft til undervisningsbrug. Flytning Skolen nedpakker selv alt undervisningsmateriale, der skal genbruges i nyrenoverede lokaler.

10 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 10 Programoplæg Enghavegård skole Eksisterende forhold Naturfags- og fysiklokalet ligger i forlængelse af hinanden. Imellem dem er et samlingslokale, hvortil både fysikog naturfag har direkte adgang til. Loft er træloft og belysning er den oprindelige Blågårdslampe. Der er linoleum på gulv, og væggene er hvidmalede mursten. Fremtidige forhold Ombygningens omfang Bygningsmæssige ændringer Eksisterende indgangsdør til naturfag blændes, således at fremtidigt lærerbord og Smart-Board kan placeres her. Eksisterende indgang til samlingslokale bliver fremtidig indgang til naturfagslokale. Her opsættes væg som deler rummet i to. Forreste rum bliver vindfang, og der etableres nyt dørhul til naturfagslokale. Bageste rum med vinduer kan benyttes til forsøgsopstilling m.v. Materialer Eksisterende linoleumsgulv repareres. Alle indvendige overflader malerbehandles. El-installationer Lysinstallationer Eksisterende lysarmaturer udskiftes til nye loftarmaturer type Tripar. Tilhørende lysinstallationer bibeholdes, dog etableres der afbryder ved ny indgangsdør. Stikkontakter m.v. Ved loft etableres 230 V forsyning for Smartboardprojektor, samt disponibel føringsvej for signal fra lærerbord. Der etableres stikkontakter for 230 V i lærerbord og ved faste arbejdsborde langs vægge. Der udføres installationer for mørklægning med omskifter i lærerbord. Edb Ved nye borde langs facaden etableres der 6 arbejdsstationer, hver bestykket med et dobbelt PDS-stik, to EDBstikkontakter og to normale stikkontakter.

11 VVS Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 11 Afløb Der udføres afløbsinstallation for to nye vaske ved endevæggen. Vand Der udføres vandinstallation for to nye vaske ved endevæggen. Centralvarme Eksisterende radiatorer bibeholdes. Gas Der påregnes ikke etableret gasudtag. Ventilation Rumventilation Eksisterende mekanisk rumventilation med indblæsning ved gulv og bortledning af rumluften til gangarealer bibeholdes uden ændringer. Punktudsugning Der påregnes ikke etableret punktsug. Inventar Fast inventar Det vurderes om eksisterende højskabe til loft kan renoveres eller skal udskiftes med nye. Skabsvæggen er bygget omkring eksisterende søjler i væg, og desuden er ventilation indbygget. Løst inventar Mindre borde evt. på hjul, der kan skabe fleksibilitet og sættes sammen efter behov. Taburetter med fodhvilere til brug for elever i forskellige aldre. Bordene forsynes med skinner til ophæng af taburetter. Der ønskes et opbevaringssystem med emnekasser. Dette er i dag i samlingslokale. Nedpakning Skolen nedpakker selv alt undervisningsmateriale, der skal genbruges i nyrenoverede lokaler. Udstyr Der leveres Smart-board samt 1 projektor i loft til undervisningsbrug. Der skal etableres mørklægning pga. flytning af lærerbord og tavle.

12 Renovering og ombygning af naturfagslokaler Side 12 Samlet økonomi for samtlige naturfagslokaler Samlet økonomi Tidsplan Samlet udgift er overslagsberegnet til kr. Der vurderes ikke at være afledt drift af disse etableringer. Politisk behandling af programoplæg: Børne- og undervisningsudvalget d , Økonomiudvalget d og Byrådet d Udarbejdelse af hovedprojekt: ultimo august ultimo september Udbud og accept: ultimo september ultimo oktober Byggearbejder: primo november ultimo januar Marielyst Skole byggearbejder: primo marts - ultimo juni 2008 (kan først igangsættes, når tandlægeklinikken rømmes). Ibrugtagning: primo februar 2008, Marielyst primo juli 2008.

Programoplæg Høje Gladsaxe Skole KB 129 Renovering af fysiklokale Side 1. Projektorganisation

Programoplæg Høje Gladsaxe Skole KB 129 Renovering af fysiklokale Side 1. Projektorganisation Renovering af fysiklokale Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektorganisation Side 1 Projektgruppe Side 1 Eksisterende forhold Side 2 Fremtidige forhold Side 2 Materialer Side 2 El-installationer

Læs mere

Programoplæg Stengård Skole KB 23 Renovering af fysiklokale Side 1

Programoplæg Stengård Skole KB 23 Renovering af fysiklokale Side 1 Renovering af fysiklokale Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektorganisation Side 1 Projektgruppe Side 1 Eksisterende forhold Side 1 Fremtidige forhold Side 2 Ombygningens omfang Side 3

Læs mere

Programoplæg Ungdomsparken Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 1

Programoplæg Ungdomsparken Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 1 Ombygning af hjemklasser og fysiklokale Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektorganisation Side 1 Projektgruppe Side 2 Eksisterende forhold Side 2 Hjemklasser - eksisterende og fremtidige

Læs mere

Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken

Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken November 2006 Indholdsfortegnelse 1 Projekt 1.1 Indledning 2 1.2 Bygningsbeskrivelse eksisterende forhold 2 1.3 Bygherrens generelle syn

Læs mere

Ombygning af UC til SFO og eksisterende SFO til børnehaveklasse Side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2

Ombygning af UC til SFO og eksisterende SFO til børnehaveklasse Side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Ombygning af UC til SFO og eksisterende SFO til børnehaveklasse Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Eksisterende forhold Side 2 Fremtidige forhold Side 2 Indhold og

Læs mere

P R O G R A M O P L Æ G

P R O G R A M O P L Æ G BUU 22.02.2011, Punkt 31 bilag 1 P R O G R A M O P L Æ G OMBYGNING AF SÆBJØRNSVEJ OG MIDGÅRD FEBRUAR 2011 Programoplæg Ombygning side 2 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Projektorganisation Side 3

Læs mere

Stengård Skole Programoplæg Til- og ombygning blok 7 side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2. Projektorganisation Side 2.

Stengård Skole Programoplæg Til- og ombygning blok 7 side 1. Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2. Projektorganisation Side 2. Programoplæg Til- og ombygning blok 7 side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Idegrundlag Side 3 Vejledende lokaleprogram Side 3 Friarealer Side 3 Geotekniske forhold Side

Læs mere

1. Projektet 1.1 Indledning Eksisterende forhold Bygherrens generelle syn på opgaven 2

1. Projektet 1.1 Indledning Eksisterende forhold Bygherrens generelle syn på opgaven 2 Programoplæg Etablering af liggehaller Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Projektet 1.1 Indledning 2 1.2 Eksisterende forhold 2 1.3 Bygherrens generelle syn på opgaven 2 2. Organisation 2.1 Bygherre 3 2.2 Bygherrerådgiver

Læs mere

MØRKHØJ SKOLE Programoplæg Kreativt Center side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4

MØRKHØJ SKOLE Programoplæg Kreativt Center side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4 Programoplæg Kreativt Center side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Idegrundlag Side 3 Vejledende lokaleprogram Side 4 Friarealer Side 4 Jordbundsundersøgelser Side 4

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen BYGGEPROGRAM Kommunens sagsnr. : 12/14717 Sagsnavn : Renovering af Ørkildsskolen Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 Sag : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg Emne : Renovering af Ørkildskolen Bygning

Læs mere

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dato: 15.03.2013 Side: 2 af 27 Rumnr.: 0.01 Rumtype: Natur/teknik Note: Bemærkninger: Inventar Indv.

Læs mere

Forslag til placering af undervisningslokaler og - laboratorier

Forslag til placering af undervisningslokaler og - laboratorier RENOVERING AF KH Forslag til placering af undervisningslokaler og - laboratorier Bygning 1870: Trappeopgang med elevator Bygning 1871: Depoter Bygning 1872: Depoter/teknik Bygning 1873: Undervisning/Studiemiljø

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6 Programforslag 19.09.16 Ombygning af rådhushal og borgerservice side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 4. Friarealer Side 5

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 4. Friarealer Side 5 Projektforslag 24.09.15 Nyt grupperum og toiletrum side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende lokaleprogram

Læs mere

C.F.Feilberg Rådgivende Ingeniørfirma. M.IDA. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig.

C.F.Feilberg Rådgivende Ingeniørfirma. M.IDA. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig. November 2018, Rådgivende Ingeniørfirma, Møllebakken 36, 3400 Hillerød Indledning: Dette grænsefladenotat indgår

Læs mere

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af : Trustzone Dato: 14.12.2016 MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge 43 1. sal. Bilag 2 til lejekontrakt Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

Læs mere

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Rådgiverudbud I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Byggeprogram Udgave: 2012-05-10 Det er besluttet, at der skal indrettes lokaler for Loma (Lokal mad) og Science (Fysik/ kemi og biologilokaler)

Læs mere

BYGGEPROGRAM. Udarbejdet af: Arkitekt Sten Holbæk Henry Jensen A/S, Rådgivende ingeniører FRI

BYGGEPROGRAM. Udarbejdet af: Arkitekt Sten Holbæk Henry Jensen A/S, Rådgivende ingeniører FRI SAGSNR.: 2007-007 TILBYNING OG RENOVERING AF KØKKENER I DBUH, J.B.Winsløws Vej 20 5000 ODENSE C BYGGEPROGRAM Dato 2007.07.03 Udarbejdet af: Arkitekt Sten Holbæk Henry Jensen A/S, Rådgivende ingeniører

Læs mere

AALBORG KOMMUNE SKOLE OG KULTURFORVALTNINGEN. Gug skole Solhøjsvej Aalborg SØ. Renovering Dispositionsforslag 05.

AALBORG KOMMUNE SKOLE OG KULTURFORVALTNINGEN. Gug skole Solhøjsvej Aalborg SØ. Renovering Dispositionsforslag 05. AALBORG KOMMUNE SKOLE OG KULTURFORVALTNINGEN Gug skole Solhøjsvej 2-4 9210 Aalborg SØ Renovering 2013 2014 Dispositionsforslag 05. september 2013 AaK Bygninger Danmarksgade 19 1. sal 9000 Aalborg Harde

Læs mere

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Holmegårdsskolen Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Rekvirent Hvidovre Kommune, KTMA, Ejendomsafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre v/mette Forslunde

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER 2008 TOTALRÅDGIVER: RAMBØLL DANMARK A/S BAG HAVERNE 32 4600 KØGE ARKITEKT: ARKITEKTERNE KØGE A/S VESTERGADE 20 4600 KØGE Indholdsfortegnelse

Læs mere

PCB på Carl Nielsen Skolen

PCB på Carl Nielsen Skolen Udarbejdet af: OBH Rådg. Ingeniører A/S Agerhatten 25 5220 Odense SØ Sanering af PCB og asbest Carl Nielsen Skolen Fåborg-Midtfyn Kommune Bent Bukh Mobil: 27264792 Mail: bbu@obh-gruppen.dk Rapport udarbejdet

Læs mere

Hvidovre Kommune. Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken. Projektforslag

Hvidovre Kommune. Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken. Projektforslag Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken Dato : 24-11-2010 Revisionsdato : 07-12-2010 Sagsnr. : 102405 Projektleder : SH Udarbejdet af : SH/FL/KIKA/dtm Godkendt af : Teknikerbyen 34 2830

Læs mere

Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby

Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby 26.04.2016 Indholdsfortegnelse Indledning Stueplan - Eksisterende forhold Stueplan - Fremtidige forhold Økonomi Projekttidsplan Indledning

Læs mere

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Reception Areal: 11 m 2 m2 i alt 11 m 2 udv. døre Vinduer Indv. Døre Dørbredde Væg overflade Glasfilt, malet Natur anodiseret alu Mod indgang 0-4.01. Samme format som facadeplader

Læs mere

Facade mod Hendriksholm Boulevard. Hendriksholm Skole. Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård

Facade mod Hendriksholm Boulevard. Hendriksholm Skole. Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård Facade mod Hendriksholm Boulevard Hendriksholm Skole Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård Indskolingen Ombygning af indskolingen på Hendriksholm Skole - Projektforslag - juli 2015 Udarbejdet af

Læs mere

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA OUH Ventilation KGA idéoplæg Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA Dato: 06. juni 2014 IDÉOPLÆG Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA på OUH ORIENTERING På OUH i afsnit for KGA (Klinisk

Læs mere

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation 2 4 D 6 8 10 12 C 14 16 Nydamsvej 18 Randersvej 43 41 53 51 49 47 45 55 59 57 65 63 61 G 75 73 71 69 67 Illerupvej H 129 127 125 123 B 121 119 Vorregårds allé 117 115 A Indholdsfortegnelse: Side 1: Side

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Samlet indskolingshus & nye sløjd- og hjemkundskabslokaler side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4

Samlet indskolingshus & nye sløjd- og hjemkundskabslokaler side 1. Projektorganisation Side 2. Friarealer Side 4 & nye sløjd- og hjemkundskabslokaler side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Idegrundlag Side 2 Vejledende lokaleprogram Side 3 Friarealer Side 4 Jordbundsundersøgelser

Læs mere

O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L. Bygning 25. Udvidelse af mammografi - scre eningsfunktioner. Byggep rogram - august 2007

O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L. Bygning 25. Udvidelse af mammografi - scre eningsfunktioner. Byggep rogram - august 2007 O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L Bygning 25 Udvidelse af mammografi - scre eningsfunktioner Byggep rogram - august 2007 O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L Bygning 25

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848. Salten Skov Laboratoriet

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848. Salten Skov Laboratoriet Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848 Salten Skov Laboratoriet Bygnings navn: Salten Skov Dato: 19.10.2012 Rådgiver: Kjaer & Richter A/S Bygnings nr.: 848 Side: 1.1 ARKITEKTSYN 2013 Adresse: Ryvej 13, 8563

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation

Hovedprojekt. Nydamsparken. Indholdsfortegnelse: Nydamsvej. Ventilation og afløb Ventilation og afløb, Spejlvendt variation 2 4 D 6 8 10 12 C 14 16 Nydamsvej 18 Randersvej 43 41 53 51 49 47 45 55 59 57 65 63 61 G 75 73 71 69 67 H 129 127 125 123 B 121 119 Vorregårds allé 117 115 A Indholdsfortegnelse: Side 1: Side 2: Side 3:

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Renovering af klubhus

Renovering af klubhus Renovering af klubhus Status De eksisterende omklædningsrum findes i to bygninger. Den ældste er det første klubhus, der er opført i 1958, og den anden bygning er opført i 1984 med kælder. Lokalerne har

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes.

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende

Læs mere

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013 Der var tilmeldt 18 beboere samt hele afdelingsbestyrelsen med suppleanter. Hanne Pedersen og Steen Andersen bød velkommen og takkede de fremmødte for deres interesse/engagement i det forestående arbejde

Læs mere

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune...

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune... Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: 27. aug 2018 Sag nr.: 33034 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Sonnerupvej 1, Frederiksværk

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

UDKAST PRÆSTEMOSEN FRITIDSHJEM - HVIDOVRE KOMMUNE - PROJEKTFORSLAG - 09.07.2010 - RAMBØLL A/S - MANGOR & NAGEL A/S ARKITEKTFIRMA

UDKAST PRÆSTEMOSEN FRITIDSHJEM - HVIDOVRE KOMMUNE - PROJEKTFORSLAG - 09.07.2010 - RAMBØLL A/S - MANGOR & NAGEL A/S ARKITEKTFIRMA UDKAST PRÆSTEMOSEN FRITIDSHJEM - HVIDOVRE KOMMUNE - PROJEKTFORSLAG - 09.07.2010 - RAMBØLL A/S - MANGOR & NAGEL A/S ARKITEKTFIRMA Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Overordnet

Læs mere

Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold til Søborg Skoles bade- og toiletfaciliteter.

Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold til Søborg Skoles bade- og toiletfaciliteter. Dagsordenpunkt Forslag til disponering af puljen til funktionsændringer for 2017 og frem Beslutning Tiltrådt. Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

Primo saldo Ryparken 49 opgangsdør. knækket nøgle i jof 715,00. Bevægelser Ult. saldo. Primo saldo

Primo saldo Ryparken 49 opgangsdør. knækket nøgle i jof 715,00. Bevægelser Ult. saldo. Primo saldo 1 11500012 Terræn, teknisk anlæg 10-03-2014 10-03-2014 3208617 rep. af lås kon 705,00 21-03-2014 21-03-2014 3209932 rep. af lås BEJ 705,00 16-04-2014 16-04-2014 3213134 Indkøb af ekstra låsecylinder til

Læs mere

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf).

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf). Indholdsfortegnelse Om projektet... 2 Generelle retningslinjer for byggeriet... 2 Tidsplan for projekt... 2 Udbygning i stueplan... 3 Nedrivning... 3 Fundament... 3 Vægge... 3 Lokale... 3 Elarbejde...

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 ETAPE 2 PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 INDHOLD INDLEDNING Indledning Placering i byen Campus Kujalleq: Eksisterende fysisk kapacitet Udvidelse

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

Høring om byfornyelse. Byfornyelsen omfatter følgende vedligeholdelsesarbejder: Hvad skal istandsættes i Bjarkeshus? Hvad koster det?

Høring om byfornyelse. Byfornyelsen omfatter følgende vedligeholdelsesarbejder: Hvad skal istandsættes i Bjarkeshus? Hvad koster det? HØRING OM BYFORNYELSE BJARKESHUS DECEMBER 2011 / JANUAR 2012 Bjarkesvej 6, Aksel Møllers Have 32 2000 Frederiksberg Høring om byfornyelse Bjarkeshus blev opført i 1918 og trænger til at blive renoveret

Læs mere

Forprojekt Beskrivelse mm. Udarb.: THP

Forprojekt Beskrivelse mm. Udarb.: THP Prissat forprojekt vedr. Birkerød Svømmehal renovering af omklædnings- og baderum. Projektomfang: Beskrivelse, 21.02.2014 Forprojekt, budget, 21.02.2014. Tegninger, 21.02.2014, (29)3.03 Plan Stue, eksisterende

Læs mere

ØRKILDSKOLEN AFDELING ØST

ØRKILDSKOLEN AFDELING ØST ØRKILDSKOLEN AFDELING ØST Byggeprogram for renovering af underetage og faglokaler Østre Skolevej 2 5700 Svendborg I GRÅBRØDRE ARKITEKTER I 18.09.2017 I Ørkildskolen Afdeling Øst, Byggeprogram for renovering

Læs mere

BUU , Punkt 60, bilag 1. Alsikemarken

BUU , Punkt 60, bilag 1. Alsikemarken BUU 20.04.2010, Punkt 60, bilag 1 Alsikemarken Udbygning 2010-2011 Programoplæg Udbygning af eks. institution side 2 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Projektorganisation Side 3 Idégrundlag, programforslag

Læs mere

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 08.05.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Valborghus 03.2095.40 Bygningsdel/foranstaltning 01 - Tag I forbindelse med besigtigelsen den 17. september 2010 vurderes det, at den udførte tagfod ikke er tæt, hvilket medfører

Læs mere

Helhedsplan Bindslev Skole. Projektforslag

Helhedsplan Bindslev Skole. Projektforslag Helhedsplan Bindslev Skole Projektforslag 10.02.2017 Isometri OVERORDNET KONCEPT Helhedsplane Bindslev Skole arbejder med implementering af en børnehave i skolen samt en optimering og samling af funktionerne

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Jeg vedlægger projektplanen fra Arkikon, og står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger

Jeg vedlægger projektplanen fra Arkikon, og står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger Norddjurs Kommune Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt 20. maj 2015 Ansøgning om tilskud til renovering af køkken på Campus Køkkenet på Campus er i dag totalt nedslidt, og vi har brug for at få foretaget

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Friarealer Side 6

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Friarealer Side 6 Projektforslag 17.06.15 Om- og udbygning af eksisterende børnehuse side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende

Læs mere

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1 Sorgenfrivang II Inventaroversigt: Generelt: Som udgangspunkt er der ikke trægulv under eksisterende køkkenelementer. Der skal udføres nyt spånpladegulv hvor eksisterende køkkenelementer har stået. (se

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune 04 Tilbudsliste Tilbudsliste: Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark

Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Referat: Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark Afholdt tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00-18.30 Beboerlokalet på hjørnet af Katrupvej/Greisvej

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Natur fagslokaler. renovering og etablering

Natur fagslokaler. renovering og etablering Natur fagslokaler renovering og etablering E t r e s s o u r c e c e n t e r f o r n a t u r v i d e n s k a b R enovering og etablering af faglokaler Grundlag og erfaring Undervisning i naturfag stiller

Læs mere

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved Region Sjælland Region Sjælland Skitseforslag 1:100 Eksist. tegninger Depot for havemøbler mm Cykler mm Depot for havemøbler mm Ny indgang Reng. Entré Depot Bad 1 Værelse 1 Bad 1 Værelse 1 Kontor Hall

Læs mere

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002.

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002. Tilstandsrapport 2002. Arealoversigt. Areal- og funktionsoversigt. Arealer er netto og i henhold til BUPL - reqler. Rum nr.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 0.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. _ Betegnelse. Børnetoilet. Garderobe.

Læs mere

Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP

Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP 21. januar 2010 Projekt nr. 47016201 MHP Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP LEIF HANSEN ENGINEERING A/S Jens Juuls vej 16 DK-8260 Viby J Telefon +45 96 85 86 87 Telefax +45 96 85 86 78 Leifhansen@leifhansen.dk

Læs mere

Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens afsnit II med henblik på udvælgelse og tildeling af totalrådgiveren.

Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens afsnit II med henblik på udvælgelse og tildeling af totalrådgiveren. Holstebro, den 15. marts 2013 13.08/nca/kb Side 1 af 6 UDBUDSANNONCE Annoncering af totalrådgivning i forbindelse med Bovbjerg Fyr Tæller Fonden Bovbjerg Fyr Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens

Læs mere

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK II Bestyrelsen Betty Nansens Allé 49, st. 2000 Frederiksberg E-mail: park2@nypost.dk 29. maj 2015 Orientering om faldstammeprojektet Udskiftning af sanitet I forbindelse

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789. Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789. Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789 Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Rørrendegård

Læs mere

Etablering af Laminar airflow på operationsstue, Afdeling O

Etablering af Laminar airflow på operationsstue, Afdeling O O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L Projekt nr. 2009-xxx Etablering af Laminar airflow på operationsstue, Afdeling O Byggeprogram - april 2009 O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Granparken

Indhold i helhedsplanen for Granparken Indhold i helhedsplanen for Granparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til lejligheden Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Ny faldstamme i badeværelse

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til alle rum Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Nye vandrør Ny ventilation

Læs mere

De centrale vægge omkring det nuværende musikrum i store campus nedrives, dog bevares murskiver i hjørnerne.

De centrale vægge omkring det nuværende musikrum i store campus nedrives, dog bevares murskiver i hjørnerne. Præstø Skole - Ombygning og renovering Projektforslag HOVEDDISPONERING Skolens tre afdelinger: indskoling, mellemskoling og udskoling placeres i hver deres læringsmiljø for at give optimal mulighed for

Læs mere

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven OPSAMLING WORKSHOP B Det nære, der hvor vi bor Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12 Tak til alle fremmødte til workshoppen i søndags. Det var dejligt at

Læs mere

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage.

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage. Tilbudslister: Team Ejendomme Direkte tlf.: 74 92 92 78 3187747474929260749292721300903 Mail: jf@toender.dk Sags id.: 82.00.00-G00-1-11 Dokument : 8. august 2011 Vedr. afgivelse af tilbud: Ved afgivelse

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Bygning nr. 5 Indgangsparti m.v. mod vej. Ny aut. alufacadedør (niveaufri)ved indgang komplet med tilpasning af højtsiddende vinduesparti Aut. indv.

Læs mere

Middelfart kommune Skolerenoveringsplan 2014 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING

Middelfart kommune Skolerenoveringsplan 2014 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING 1 Bygningsplan 2 Skolen består af 5 bygninger, hvoraf 2 er pavillonbygninger. Bygningerne er opført over en periode fra 1961 til 1997. Bygning

Læs mere

Programoplæg Ombygning til flygtningeindkvartering Børneinstitution Tigerbo, Køge. Situationsplan

Programoplæg Ombygning til flygtningeindkvartering Børneinstitution Tigerbo, Køge. Situationsplan Situationsplan Baggrund Køge Kommune skal medvirke til at skaffe plads til at indkvartere nogle af de flygtninge, der kommer til Danmark. Derfor er der igangsat en undersøgelse af om nogle af de ejendomme

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Tjekliste til byggeprocessen daginstitutionsbyggeri og renovering, Hjørring Kommune

Tjekliste til byggeprocessen daginstitutionsbyggeri og renovering, Hjørring Kommune Tjekliste til byggeprocessen daginstitutionsbyggeri og renovering, Hjørring Kommune Bemanding og rollefordeling Leder og intern teknisk rådgiver følger hele byggeprocessen for løbende at fange fejl og

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,4. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 60, 61, 62)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,4. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 60, 61, 62) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,4 Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 60, 61, 62) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Side: 1.1 ARKITEKTSYN

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 712. Købmagergade 50. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 712. Købmagergade 50. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 712 Købmagergade 50 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Trinitatis Annekset, Købmagergade

Læs mere

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG BOLIG AFTENENS PROGRAM kl. 17.00-20.30 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.45 kl. 18.45 kl. 19.10 kl. 20.00 kl. 20.30 Indledning og gennemgang af

Læs mere

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter.

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter. Renoveringsplan - for maskinhus, containere, mv. Odder golfklub, 5. januar 2015 Indledning: Denne projektplan indeholder en overordnet beskrivelse af en lovliggørelse/renovering/tilbygning af Odder Golfklubs

Læs mere

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00 30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af 01.11.2017, rev. 00 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående

Læs mere

bygherrerådgivning udvalgte referencer

bygherrerådgivning udvalgte referencer bygherrerådgivning udvalgte referencer Hovedbilbliotek og kulturhus Ledøje-Smørrum 1996-1998 Nyt hovedbibliotek med medborger facilitetter. Arkitektgruppen varetog bygherrerådgivningen med blandt andet

Læs mere

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter Projekt: Puljen til Modernisering af lokale aktivitetscentre 2017 Ansøgt: 04-11-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Klar til indstilling ID #:

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 724. Øster Voldgade 3. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 724. Øster Voldgade 3. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 724 Øster Voldgade 3 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Øster Voldgade 3 Dato: 01.02.2013

Læs mere

O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L. Projekt nr. 2007-015. Indretning af Røntgenrum 11, 21, 27 og 31. Byggeprogram - oktober 2007

O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L. Projekt nr. 2007-015. Indretning af Røntgenrum 11, 21, 27 og 31. Byggeprogram - oktober 2007 O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L Projekt nr. 2007-015 Indretning af Røntgenrum 11, 21, 27 og 31 Byggeprogram - oktober 2007 O D E N S E U N I V E R S I T E T S H O S P I T A L Projekt

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger Niverødgård 19 ældrevenlige boliger 1 Mariehøj Mariehøj Byvejen Nivåvej Niverød Kongevej Rantzausvej Birkedommer Allé 2 Niverødgården Beliggenhed Niverødgård ligger i Niverød i Fredensborg Kommune, tæt

Læs mere