Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018"

Transkript

1 Ørbækvej Odense SØ Tlf Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april Deltagere: Ann Svarer, Bjarne Hilmersson, Dagmar Andersen, Ester Thomsen, Helle Oldefar, Ib Ketelsen, Jan Radoor, Johnny Rasmussen, Karen Ulletved, Kurt Kjerrumgaard, Lars Thrysøe, Lisbeth Lykkegaard, Lise Witved, Merete Helgens Afbud: Anette Thysen Konsulent: Lene Noer Sekretær: Charlotte Bækholm Mødeleder: Johnny Mikael Rasmussen Ordstyrer: Ann Svarer 1. Godkendelse af dagsorden: Tilføjelse: Pkt. 1a: Formand og 3 medlemmer af FU trækker sig fra posterne. Pkt. 4 udgår. Godkendt. 1A. Formand og 3 medlemmer af FU trækker sig fra posterne. Bjarne Hilmersson, Lisbeth Lykkegaard, Helle Oldefar og Johnny Rasmussen trækker sig fra nuværende poster, da de føler, de ikke kan komme videre med deres arbejde i Ældrerådet for nuværende. Nyvalg skal ske på næste møde. 2. Godkendelse af referatet fra sidste møde: Godkendt.

2 3. Ældrerådets budget samt regnskab 2017 /v. Lene Noer, ÆHF: Bilag vedlagt dagsordenen. Lene Noer gennemgår kort budget og regnskab. Der er et ønske om specifikation af regnskabet for 2017, bl.a. befordringsgodtgørelse, uddannelse, møder, rejser m.v. Det bemærkes, at Ældrerådet bør lægge et budget der er stort behov for dette ift. den videre planlægning af kursusdeltagelse, hjemmeside m.v. Budgettet skal baseres på viden om det kommende års arrangementer m.v. Udbetaling af mødediæter og erstatning for tabt arbejdsfortjeneste indgår ikke i budgettet afregnes fra en central konto. 4. Ældrerådets arbejdsgrundlag /v. Lars Thrysøe: Udgår. 5. Udarbejdelse af høringssvar: Med afsæt i kurset ved Danske Ældreråd i Middelfart fremlægger Lisbeth Lykkegaard DÆs tanker og råd om udarbejdelsen af høringssvar. DÆ har udarbejdet et bilag, som var vedlagt dagsordenen. Tidligere medarbejder fra DÆ gave et spændende oplæg om høringssvar. Høringssvar skal opbygges fornuftigt med tanke på læseren, det skal være tydeligt, kortfattet og let tilgængeligt. Drøftes igen på et senere møde. 6. Tilbagemeldinger fra arbejdsgrupperne: Hver arbejdsgruppe orienterer Ældrerådet om gruppens arbejde med høringssvar, arbejdet i almindelighed og evt. overvejelser om proaktive initiativer. Rehabilitering /v. Dagmar Andersen: Manuel støvsugning der kan nu bevilges støvsugning 6 gange årligt. Kontaktudvalgene / kontaktudvalgsmøderne skal drøftes i den kommende tid. Borgerne skal være med til at beskrive hverdagen på plejecentrene og dagsordenen skal være let forståelig. Der skal fremover være 3 besøg pr. valgperiode på plejecentrene. Frivilligt arbejde /v. Ib Ketelsen: Der blev afholdt møde d. 9/ for frivillighusene i Holluf Pile, et godt møde, hvor Dagmar Andersen og Ib Ketelsen deltog. Anne Grete Pilgaard fortalte bl.a. om ny lov om personbeskyttelse. HomeStart tager ud hos travle børnefamilier og tilbyder hjælp max 2 timer pr. uge. Der afholdes fællesmøde om Odense Dialogen i Borgernes Hus d. 29/ Demens /v. Dagmar Andersen: Gruppen har besøgt Byhuset rehabiliteringslederen gav et godt oplæg. Byhuset har fået resterende 18 midler fra 2017 retur og har købt en dejlig kolonihave. Gruppen besøger Kallerupvej i den nærmeste fremtid.

3 Mad og Motion /v. Bjarne Hilmersson: Gruppen holdt møde d. 19/ Evaluering af besøg på Rosengården, skal på besøg igen. Har aftalt besøg på Albanigade, afventer svar på opinionsundersøgelse. D. 24/ var der møde med Gitte Breum og Jette Eggers et godt og positivt møde. Der er indgået aftale om 4 møder årligt med mulighed for flere møder ved behov for dette. Skal se arbejdsgange i Byens Køkken. D. 9/ inviteres til fælles arrangement i Byens Køkken, nærmere info følger. Gruppen har fået en god start, vil være aktiv og gøre en forskel. Medlemmerne supplerer og støtter hinanden og er godt forberedte til møderne. Det er besluttet, at Karen Ulletved skal arbejde med pårørendepolitikken. Infrastruktur /v. Ann Svarer: Der er indkaldt til møde med FynBus d. 22/5 - dagsorden er udsendt til alle. BKF har indkaldt til Budgetgennemgang d. 28/ på Slottet, tilmelding til Johnny Rasmussen. Der er et ønske om, at Mobil i Odense forestår gennemgang af kørselsordningerne i Odense der foreslås en samlet orientering til hele Ældrerådet. Sammenhængende Sundhedsvæsen /v. Lars Thrysøe: Gruppen har holdt møde d. 5/ Har tilføjet palliation (lindrende behandling) til arbejdsopgaverne. Akutteamet v. Jette Mark er inviteret til møde. Gruppen ønsker studiebesøg på Hospice i Sanderum. Pårørendegruppen Lars Thrysøe deltager. PR-marketing og kommunikation v. Jan Radoor: Henviser til præsentation af hjemmeside ved sidste møde. Der har været kontakt til ÆHFs kommunikationskonsulent, der oplyser, at Ældrerådet har tilladelse til link og egen hjemmeside. Det foreslås, at politikere inviteres med til møder i arbejdsgrupperne. En god ide, skal dog først lige finde fodfæste i de enkelte grupper. 7. Godkendelse af etablering af hjemmesiden: På mødet d. 22/ blev Ældrerådet præsenteret for et udkast til en hjemmeside, udarbejdet af firmaet CoWeb, Odense. Tovholder for arbejdsgruppen, Jan Radoor, fremlægger et beslutningsforslag for etablering af hjemmesiden, bilag fremsendes senere. Der er tale om en engangsinvestering på kroner ex. moms. Udgiften til redigering af logo og oplæring ifb. med anskaffelse er på kr. (engangsbeløb). Til hosting er der et årligt gebyr kr. Vi køber to domæner. Johnny Rasmussen, Kurt Kjerrumgaard og Jan Radoor har gennemgået aftalen, der skal godkendes af Ældrerådet. En Venlig Hilsen har lovet at gøre reklame for hjemmesiden.

4 Hvad er udgiften til tekstforfatteren? Det foreligger ikke noget konkret, Ældrerådet kan selv udfærdige tekst, sætte billeder ind og sende direkte ud til borgeren. Ib Ketelsen bemærker, at budgettet kun bliver belastet med beløbet ex moms. Ældrerådet beslutter enstemmigt at etablere egen hjemmeside. 8. Etablering af en tværfagligt ad hoc arbejdsgruppe, der skal arbejde med pårørendepolitikken: Odense kommune er i færd med at udarbejde en pårørendepolitik, og det er vigtigt, at Ældrerådet er proaktiv i denne proces. Da pårørendepolitik er et tværgående arbejde, foreslås det, at der nedsættes en tværgående ad hoc arbejdsgruppe. Dagmar Andersen har udarbejdet et forslag til kommissorium for denne arbejdsgruppe. Der skal således tages stilling til: - etablering af en tværgående arbejdsgruppe - kommissoriet - valg af medlemmer i arbejdsgruppen Oplæg ved Dagmar Andersen. Referat: Forvaltningen giver oplæg på mødet d. 31/ Der er forslag om nedsættelse af arbejdsgruppe. Er der kommentarer til kommissoriet? Det foreslås, at der først tages stilling til formuleringen af kommissoriet efter mødet med Karen Understrup. Bjarne Hilmersson henviser til byrådsmødet d. 21/ og opfordrer til at læse om dette før mødet d. 31/ Dagmar Andersen har udarbejdet et kommissorium, der skal tages stilling til i dag. Arbejdsgruppen kan herefter mødes og arbejde videre med dette, drøftes på et kommende ældrerådsmøde. Arbejdsgruppen udarbejder et forslag, som Ældrerådet skal tage stilling til med nævnte tilføjelse. Ikke yderligere kommentarer. Kommissoriet godkendt. Hvem tiltræder arbejdsgruppen? Dagmar Andersen beder grupperne om at give besked i løbet af 8 dage. Dagmar udsender en sammenskrivning. 9. Orientering: Repræsentantskabsmødet, Dagmar Andersen og Nytænkningsudvalget v. Bjarne Hilmersson. Borgmesterforvaltningen har nedsat et Nytænkningsudvalg, hvor Ældrerådet skal komme med et bud. Det forslås, at Ældrerådet kontakter rådmand Søren Windell og tilkendegiver deltagelse. Der er et ønske om, at et medlem fra hver arbejdsgruppe samt formanden, mødes med rådmanden og kommer med forslag til emner, som arbejdsgrupperne ser der med fordel kan sættes fokus på. Max 3 forslag for hver gruppe.

5 Nogle af de tanker FU havde, var ikke kun rådgivning men også dialog. Deltagelse i konference i Nyborg: Lise Witved, Anette Thysen, Merete Helgens, Ester Thomsen, Kurt Kjerrumgaard og Dagmar Andersen deltager begge dage. Ib Ketelsen og Lisbeth Lykkegaard deltager på dag 2. Der skal tages stilling til tre forslag: 1. Uændret kontingent på 50 øre pr borger over 60 år. 2. Vordingborgs forslag om fem kredse mod de nuværende ti. 3. Ishøjs forslag om, at man i en forsøgsperiode på to år, kan have hjælper / ledsager med gratis ved deltagelse i kurser, hvis man ikke kan klare sig selv. Bjarne Hilmersson havde forstået det således, at Ældrerådet skulle drøfte, hvordan rådet ønsker at forholde sig samt få en orientering om, hvilke seminarer man vil tilmelde sig. Det oplyses, at man har afgivet prioritering ift. workshops. Dagmar Andersen foreslå, at der stemmes for kontingentet. Merete Helgens vurderer, at Ældrerådet ikke er klar til at stemme for reduktion af kredse. Finder forslag om gratis deltagelse for hjælper sympatisk og kan stemme for dette. Der spørges ind til hvad kontingentmidlerne bruges til. Danske ældreråd er på Finansloven og får 1 mio. kr. til det udviklende arbejde. Der er tale om en stor organisation med høringsret og direkte adgang til udvalg på Christiansborg og ministerier. DÆ er et serviceorgan og rådgiver for Ældrerådene. DÆ vælger hvert år temaer, f.eks. om mennesker der er småtspisende. Megen information findes på DÆs hjemmeside. Det foreslås, at arbejdsgrupperne lader sig inspirere her. Ældrerådet beslutter at der stemmes som følger: 1. Ja 2. Nej 3. Ja Merete Helgens orienterer om Regionsældrerådet, hvor hun er valgt til formand. Der skal være møde i Sundhedskoordinationsudvalget om arbejdet med de nye sundhedsaftaler. Skriv gerne til Merete med ideer. D. 5/ afholdes møde for alle ældreråd i regionen, Stephanie Lose deltager. Helle Oldefar orienterer om Et sundere Fyn. Har deltaget i informationsmøde, hvor fire projekter blev præsenteret. Helle blev kontaktet af TV2 Fyn forrige torsdag, men det blev der ikke noget indslag ud af. Næste møde for de fynske ældreråd holdes i Nyborg. 10. Eventuelt: Lisbeth Lykkegaard ønsker et overblik over, hvilke grupper de enkelte medlemmer sidder i på vegne af Ældrerådet. Lisbeth tilbyder at lave oversigten, oplysninger sendes derfor til Lisbeth inden 14 dage. Ib Ketelsen tilkendegiver, at han er ked af den beslutning der blev truffet under punkt 1A og opfordrer til, at alle går hjem og grunder over tingene.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl. 14.00 17.00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl. 14.00 17.00 Mødet afholdtes på Ørbækvej 100, lok. 1.s.73 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl. 13.30 16.30 Afbud fra: Lisbeth Lykkegaard Lise Witved går kl. 15.30 p.g.a. andet

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl. 14.00 17.00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt.

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 17. december 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chbh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt.

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 30. marts 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl. 14.00 17.00. Afbud fra: Helle Oldefar, Karen Ulletved -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 15. september 2011 /eb Mødedeltagere Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Kirsten Rosenkilde Hansen Per

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015.

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl. 9.00 12.30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 21. marts 2011 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 Mødedeltagere Hanne Hansen Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Molly Witved Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Christine Greisen

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl. 09.00 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Kopi til: Rådmand Jette Skive Direktør

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1. REFERAT Møde: Implementeringsgruppen for forebyggelse Tidspunkt: 8. februar 2017 kl. 15.00-17.00 Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.65 DELTAGERE Kommuner Mette Søndergaard Robl, chef, Odense

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015.

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 14. februar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup REFERAT til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 18. juni 2012 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 Mødedeltagere Merete Helgens Greta Nielsen Dagmar Andersen Kirsten Rosenkilde Hansen Hans Nielsen Brita Thrane Vibæk Hanne Hansen Per Brockstedt

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og Omsorg

Læs mere

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne.

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 7. januar 2019 kl. 10.00-12.00 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Birthe Mørck (formand), Pia Weise Pedersen (næstformand),

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 15.-02.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 15. februar 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 26. august 2015 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand Seniorrådet, Egedal Kommune Dagsorden, møde nr. 4. Mandag d. 03.04.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.4.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Indholdsfortegnelse: Forside Side 1 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesledelsen Side 3 2 Beslutningsdygtighed Side 3 3 Partiets

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 16.05.2018 kl. 09.00 16.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 d, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 13. marts 2018 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 13. marts 2018 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 09.00 til ca. 13.00 På LC Møllestien, Grønnegade 10 Dagligstuen Kl. 12.15: Der spises frokost med afgående områdechef

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning.

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning. DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov).

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov). REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-04-2017-18-04-2017 18.04.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm

Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 20. september 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Gældende fra 7. feb. 2017 Denne forretningsorden er forankret i Ældrerådets Vedtægt 7 stk. 1. 1 Konstituering: Stk. 1. Ældrerådet konstituerer sig med formand,

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen. Pkt. 2. Økonomi. Pkt. 3, Høringssvar. Pkt. 4. Orientering fra formanden.

Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen. Pkt. 2. Økonomi. Pkt. 3, Høringssvar. Pkt. 4. Orientering fra formanden. MødeNr 10 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 24. oktober 2014 kl. 9.30 12.30 Sted Grønnegadecentret 1. sal Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Finn Frandsen Referent Birgit Vejby Afbud Finn Frandsen

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015.

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015. Side 1 Mødedeltagere: Lise, Lone og Johnny. Pkt. 1. Valg af ordstyrer: Lone Pkt. 2. Valg af referent: Johnny Lykke Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus Pkt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Den

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: et Mødedato: tirsdag den 12-04-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere