FORSLAG TIL PLACERING AF NYT PLEJECENTER/PLEJEBOLIGER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORSLAG TIL PLACERING AF NYT PLEJECENTER/PLEJEBOLIGER"

Transkript

1 FORSLAG TIL PLACERING AF NYT PLEJECENTER/PLEJEBOLIGER Nordbyen Nordlige Østerbro Cementen Sundby Nykøbing Syd-øst

2 Nordbyen Placering: Nyt byområde, hvor et plejecenter let kan placeres ind i området uanset størrelse (der er i alt 34,9 ha.). Byggeri: Oplagt med byggeri i et plan (evt. 2). Rekreative værdier: Området må forventes at blive udbygget med et omfattende stisystem i lighed med den resterende del af byområdet. Der planlægges skovrejsning umiddelbart øst for området (mellem området og jernbanen. Infrastruktur: Let tilgængeligt med bil fra Nordfalster, der vil kunne udlægges arealer til parkering. Busforbindelse til Nykøbing station. Der arbejdes på længere sigt for et trinbræt på banen. Planmæssige forhold: Byzone. Kommuneplanramme: NYKF B47 Boligområde Nordbyen. Lokalplan NYK F42 Erhvervsområde ved Nordensvej. Vil kræve ny lokalplan Der er allerede planer om at udarbejde ny lokalplan for området, idet den påtænkte anvendelse ønskes ændret fra Erhverv til boligformål.

3 I et byområde som Nordbyen (incl, Bangsebro, Møllehave og Stubberup) vil der med fordel kunne placeres offentlige institutioner sammen med den fremtidige boligudbygning. Dette kan være med til at skabe en større diversitet i den nye by. Miljømæssige forhold: Ved placering af centeret bør der tages hensyn til de eksisterende virksomheder i området. Herunder især skrotvirksomheden H.J. Hansen (Ankervej 9), som udsender en del støj. Det anbefales at placere bygninger og udendørs opholdsarealer minimum 200 m fra denne virksomhed. DLG s foderstofvirksomhed på Nordensvej 6 og det midlertidige jordhotel på samme vej kan ligeledes udsende noget støj og der kan være mulighed for støvgener. Det anbefales at placere bygninger og udendørs opholdsarealer minimum 100 m fra disse virksomheder. Fra øvrige virksomhedstyper i området anbefales en minimumsafstand på 25 m. Der ud over er der beskyttede diger i området og drikkevandsinteresser. Det vurderes, at der ved hensigtsmæssig planlægning kan etableres et ældrecenter i området.

4 Nordlige Østerbro Placering: Gammelt erhvervsområde, som er udpeget til byomdannelse. Projektet vil være afhængigt af fjernelse af eksisterende aktiviteter men er i overensstemmelse med intensionerne for området. Afhængigt af hvilke arealer der gøres ledige kan der findes mellem 6000 m² og m². Byggeri: Den centrale placeringen forudsætter, at der bygges i flere etager. Rekreative værdier: Åen og skoven umiddelbart nord for området har en rekreativ værdi. Infrastruktur: Vil have begrænsede arealer til parkering. Tæt ved Nykøbing Station (ca. 350 meter). Planmæssige forhold: Byzone. Kommuneplanramme: NYKF B45 - Blandet boligområde nord for Vesterskovvej Nykøbing F.. Lokalplan NYK B43 Bevarende lokalplan Østerbro ikke relevant i forhold til nyt byggeri Vil kræve ny lokalplan. Byomdannelsesområdet ligger meget centralt, det vil være et spørgsmål om prioritering i forhold til de eksisterende aktiviteter, samt eventuelt centralt beliggende boliger, kontorer eller andet.

5 Miljømæssige forhold: A. Schillers Maskinfabrik A/S, Gartnervej 15, er en virksomhed, hvor der kan forekomme nogen udendørs støj i forbindelse med transport og oplag. Det vil derfor være hensigtsmæssigt med støjskærmende foranstaltninger ved centeret eller vej. Det kan dog være muligt, at dette ikke er nødvendigt afhængigt af placering af bygninger og/eller støjisolerende bygningsmæssige tiltag (facader og vinduer). Hvis virksomheden flyttes i forbindelse med byomdannelse, så burde der være god afstand til de andre virksomheder i området. Der ud over er der drikkevandsinteresser og skovrejsning i området. Det vurderes, at der ved hensigtsmæssig planlægning kan etableres et ældrecenter i området, især hvis områderne omkring byomdannes fra erhverv til boligområde.

6 Cementen Placering: I bymidten, hvor der er lokalplanlagt for byomdannelse til boligformål (hvilket også kunne være et plejecenter). Arealet er samlet m². Byggeri: Der vil skulle bygges i 2½ til 4 etager i henhold til lokalplanen. I lokalplanen arbejdes der med 110 boliger (plejeboliger må dog forudsættes at være mindre end de beregnede ejerlejligheder). Jordbundsforhold Ekstra fundering påkrævet. Rekreative værdier: Området rummer grønne arealer langs åen, som i lokalplan er sammentænkt med kommende byggeri. Infrastruktur: Begrænsede arealer til parkering. Tæt ved Nykøbing Station (ca. 500 meter). Planmæssige forhold: Byzone. Kommuneplanramme: NYKF C1 Nykøbing Bymidte. Lokalplan NYK C29 Gl. Stadion et område til boligformål. Vil med stor sandsynlighed kræve ny lokalplan afhænger af det konkrete projekt.

7 Miljømæssige forhold: I området er der en dagligvarebutik på Vestensborg Alle, som muligvis kan give lidt støj i forbindelse med transport. De nærliggende stadions (ca. 175m nordøst fra området) kan muligvis også medføre lidt støj. Ellers er der ikke i de nærliggende områder med særligt støjende udendørs aktiviteter i forhold til et boligområde. Det udpegede areal er lokalplanlagt til boliger o.l. Det vurderes, at der kan etableres et ældrecenter i det lokalplanlagte område.

8 Sundby Ejer: FIH-Ejendomme. Placering: Byområde, hvor et plejecenter let kan placeres ind i området uanset størrelse. Der er ca m² i området. Byggeri: Oplagt med byggeri i 1 eller 2 plan. Rekreative værdier: Omgivelser rummer søer og grønne arealer. Infrastruktur: Let tilgængelig med bil fra Lollandssiden af kommunen, der vil være arealer til parkering. Busforbindelse til Nykøbing Station, gode busforbindelse fra Nysted. Der er trinbræt på Lollandsbanen i ca. 500 meters afstand (kræver dog en ny stiforbindelse). Planmæssige forhold: Byzone. Kommuneplanramme: SUND B9 Bolig og Fritidsområde Sundby. Ingen Lokalplan - Vil kræve ny lokalplan.

9 Arealet er udlagt til boligformål og der findes ikke umiddelbart anden oplagt anvendelse. Der er i forvejen udlagt rigeligt med arealer til boligudbygningen i Sundby, hvorfor der let vil kunne peges på andre arealer i Sundby. Miljømæssige forhold: Der er allerede udlagt et område til ældrecenter i lokalplan NYK L 16. Området ligger lidt nordligere end det udpegede område. Hverken det udpegede område eller det lokalplanlagte område er særligt udsat for støj fra de nærliggende områder. Der vil dog kunne forekomme støj fra den nærliggende skole samt lidt støj fra det nærliggende gartneri øst for det udpegede område. Dette vil dog kunne forebygges noget ved at holde en afstand på 25 til 50 meter fra udendørs aktiviteter som boldbaner o.l. Eventuelt suppleret med beplantningsbælter. I/ved områderne er der drikkevandsinteresser, lavbundsområde, skovrejsning og kystnærhedszone. Det vurderes at der kan etableres et center i de nævnte områder.

10 Nykøbing syd-øst Placering: Ligger i udkanten af byen. Uden for den bymæssige bebyggelse, men op til kirke og skov. Byggeri: Der vil kunne bygges i 1 plan. Rekreative værdier: Omgivelserne består af golfbane og skove. Infrastruktur: Bybussen kører fra stationen til området. Busforbindelserne til den sydlige del af Falster kører forbi. Planmæssige forhold: Byzone. Kommuneplanramme: NYKF R7 Golfbane Nyk F. Lokalplan F25 Golfbane ved Kringelborg og omkring Østerskov Vil kræve kommuneplantillæg i forhold til den ændrede anvendelse og ny lokalplan. Der er naturinteresser, som kunne indarbejdes i en evt. bebyggelsesplan. Miljømæssige forhold: Der ligger ikke umiddelbart nogle udendørs særligt støjende aktiviteter i området, men der forekommer en del trafik til og fra de nærmeste områder (handel og erhverv). Området

11 påvirkes af en del trafikstøj, som dog kan forebygges med hensigtsmæssig placering af bygninger og bygningsmæssige støjisolerende tiltag (facader og vinduer). Dog kan trafikstøj fra bygninger reflektere til boligområdet nord for Grønsundsvej. Tidligere undersøgelser har dog vist, at trafikken endnu ikke er så stor, at grænseværdierne for trafikstøj er overskredet. I/ved området er der drikkevandsinteresser, skov, særlige naturværdier og kystnærhedszone. Det vurderes, at der ved hensigtsmæssig planlægning kan etableres et ældrecenter i området. Generelt Miljømæssigt foretrækkes det, at et ældre-plejecenter og dennes udendørs opholdsarealer ikke placeres tæt på virksomhedsområder/-aktiviteter, som kan medføre støj, hvilket er en typisk miljøpåvirkning, som borgere klager over.

Gedser Havn. Baggrund

Gedser Havn. Baggrund Gedser Havn Scandlines planlægger at indsætte større færger på ruten Gedser-Rostock, dette forudsætter samtidig ændringer af Scandlines terminalanlæg på Gedser havn. Konkret påtænker Scandlines at placere

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 38

Kommuneplan for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 38 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 38 Boligområde Engelstoftsgade Ændring af kommuneplanområde 0 Bymidten Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der

Læs mere

ODENSE LETBANE 1. ETAPE

ODENSE LETBANE 1. ETAPE 1 TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE ODENSE LETBANE 1. ETAPE 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 HVAD ER EN KOMMUNEPLAN? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge

Læs mere

Dispositionsplan Hjallerup Øst

Dispositionsplan Hjallerup Øst Dispositionsplan Hjallerup Øst Indledning Brønderslev Kommune oplever god interesse for at bosætte sig i Hjallerup - særligt i Hjallerup Øst, hvor der er gode og sikre forbindelser til skole og institutioner.

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Kommuneplantillæg 3 for Kommuneplan 2013-2015 Boligområde - Østerbakken - Vils Forslag - juli 2015 Morsø Kommune - www.morsoe.dk Forslag KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til kommuneplantillæg nr. 15 og lokalplanforslag nr. 629 Planens indhold Den eksisterende lokalplan, nr. 58 Gadstrup Erhvervspark,

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 6. til Kommuneplan Boliger på Frihedsvej, Rungsted

Forslag til. Kommuneplantillæg 6. til Kommuneplan Boliger på Frihedsvej, Rungsted Forslag til Kommuneplantillæg 6 til Kommuneplan 2013-25 Boliger på Frihedsvej, Rungsted Forslag til Kommuneplantillæg 6 Forslag til Kommuneplantillæg 6 Forslag til Kommuneplantillæg 6 er udarbejdet af

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 47

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 47 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 47 Toldbodgade Ændring af kommuneplanområde 1 Skibhuskvarteret Skibhusene Vollsmose Stige Ø Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Odense Letbane 1. etape

Odense Letbane 1. etape 1 Forslag til tillæg nr. 18 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Odense Letbane 1. etape 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til lokalplanforslag nr. 627 Side 1 af 7 Planens indhold Lokalplanen giver erstatter lokalplan 2.27 2E1 Udvidelse

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan , Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan , Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Lokalplan 3-6-108, Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse) 2016-002821 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 3-6-108 endeligt

Læs mere

Tillæg nr 9 - Boligområde, Skagensvej/Golfparken, Hjørring

Tillæg nr 9 - Boligområde, Skagensvej/Golfparken, Hjørring Tillæg nr 9 - Boligområde, Skagensvej/Golfparken, Hjørring Indholdsfortegnelse Beskrivelse 3 Rammer 5 Kommuneplanramme 107.1110.09 - Boligområde Skagensvej/ 6 Kommuneplanramme 107.1140.02 - Boligområde

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Krav til ny bebyggelse på den nordvestlige del af stadiongrunden ved Sanatorievej

Krav til ny bebyggelse på den nordvestlige del af stadiongrunden ved Sanatorievej Teknik og Miljø Dorthe Fogh Monrad November 2015 Teknisk bilag: Krav til ny bebyggelse på den nordvestlige del af stadiongrunden ved Sanatorievej Områdets bebyggelse skal fremtræde som tæt-lav/etage bebyggelse,

Læs mere

Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Roskilde Kommune Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til kommuneplantillæg nr. 14 til kommuneplan 2013 Planens indhold Kommuneplantillæg giver

Læs mere

Erhvervsarealer planproces for overførsel mellem zoner

Erhvervsarealer planproces for overførsel mellem zoner Erhvervsarealer planproces for overførsel mellem zoner I det følgende beskrives kortfattet planprocessen ved ændring af et givet område til fremtidig anvendelse til erhvervsformål. Erhvervs-anvendelse

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 16

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 16 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 16 Gartnerbyen Ændring af kommuneplanområde 8 Bolbro Højstrup Tarup Pårup Åløkke - Villestofte Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Nyt erhvervsområde ved Industriområde Nord

Nyt erhvervsområde ved Industriområde Nord Nyt erhvervsområde ved Industriområde Nord Udlæg af nye arealer til byzone, Industriområde Nord redegørelse for forholdet til beskyttelsesinteresser Halsnæs Kommune ønsker i forbindelse med Kommuneplan

Læs mere

Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018.

Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018. Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018. Holstebro kommunen har udsendt en Ny kommuneplan for Holstebro kommune 2018. Bemærk der er forskel på en Kommuneplan og en Lokalplan. Kommuneplanen

Læs mere

Kelleris, Espergærde. Espergærde SV mellem Kelleris Hegn og Grydemoseområdet.

Kelleris, Espergærde. Espergærde SV mellem Kelleris Hegn og Grydemoseområdet. Indhold Kelleris, Espergærde...2 Hornebyvej 71, Hornbæk...4 Harboesvej, Hornbæk...6 Ørsholtvej 25, Gurre...8 Birkehegnet, Ålsgårde...10 RIKA Plast, Saunte Bygade...12 1 Kelleris, Espergærde Lokalitet Espergærde

Læs mere

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til Vækst og Plan Maj 2015 Nykøbing Landevej Ndr.Ringgade Pilegårdsvej Sorøvej Skovsøviadukten Kommuneplantillæg nr. 13 til Slagelse Kommuneplan 2013 Redegørelse jf. planlovens 11e, stk. 4 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 9-4-105 endeligt

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 79 Gartnerbyen, etape 2 Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Du kan indsende dine bemærkninger, kommentarer og indsigelser ved hjælp af funktionen "Høring - hvad mener du?" her på hjemmesiden.

Du kan indsende dine bemærkninger, kommentarer og indsigelser ved hjælp af funktionen Høring - hvad mener du? her på hjemmesiden. Tillæg nr 9 - Boligområde, Skagensvej/Golfparken, Hjørring Hjørring Kommunes Byråd har på møde den 27. september 2017 godkendt forslag til kommuneplantillæg nr. 9. Hjørring Kommune vil gerne høre din mening

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune

Kommuneplantillæg nr. 13 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune Kommuneplantillæg nr. 13 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune Ny rammeområde D15 Hvad er et kommuneplantillæg? Det er Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen,

Læs mere

Tillæg nr. 32 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 32 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 32 til Rammeområde 41.B11 og 41.OF4 Boligområde ved Baunetoften og Gilmosevej i Tjørring. Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 22. Tofterup 22.01 Starup-Tofterup By Bevaringsværdige bygninger Rammer 22.01 Starup-Tofterup By Status Starup-Tofterup er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og turisme. Byen ligger

Læs mere

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen Immerkær 42

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen Immerkær 42 Forudgående høring Vojensvej HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen 42 kær Immer dalvej Markleddet rs Hæde HVIDOVRE KO M M U N E FORUDGÅENDE

Læs mere

Udvikling af Grundet Skovby og konsekvenser for Grundet området

Udvikling af Grundet Skovby og konsekvenser for Grundet området Udvikling af Grundet Skovby og konsekvenser for Grundet området Grundet Skovby Grundet Grundet Skovby nyt område i Vejle nord Positivt samspil med nærliggende områder Når vi lytter.. Grundet Skovby skal

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 38 til Rammeområde 91.E2 Erhvervsområde ved Industriparken Rammeområde 91.E3 Erhvervsområde ved Østerbro Rammeområde 91.R2 Rekreativt område ved Østerbro Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Dato: 24.01.2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: 19/ E-mail: plan@holb.dk Bilag 4 Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk Dato for modtagelse

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 4 til Rammeområde 95.B9 samt 95.B1 Boligområde mellem Torvegade og Vestergade i Sdr. Felding Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Centerområde, Støvring Ådale

Kommuneplantillæg nr Centerområde, Støvring Ådale Kommuneplantillæg nr. 16 - Centerområde, Støvring Ådale Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Rammer 6 Kommuneplanramme 09.C7 - Centerområde 7 2 Redegørelse Baggrund Støvring har de seneste år oplevet stor

Læs mere

10-04-2013 AREALUDLÆG TIL BYFORMÅL - SLAGELSE

10-04-2013 AREALUDLÆG TIL BYFORMÅL - SLAGELSE AREALUDLÆG TIL BYFORMÅL - SLAGELSE Rummelighed Med denne kommuneplan er der en fremtidig rummelighed til nye boligområder i Slagelse by på 1500 boliger. Tidselbjerget i nordbyen er det største samlede

Læs mere

Tillæg nr. 47 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 47 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 47 til Rammeområde 11.C28 Centerformål ved Lykkesvej i Herning Fremlægges fra den 19. april 2018 til den 17. maj 2018 Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Støjkonsekvenszone og teknisk anlæg, Støvring. Høring fra den 26. juni 2018 til den 21. august 2018.

Kommuneplantillæg nr Støjkonsekvenszone og teknisk anlæg, Støvring. Høring fra den 26. juni 2018 til den 21. august 2018. Kommuneplantillæg nr. 13 - Støjkonsekvenszone og teknisk anlæg, Støvring Høring fra den 26. juni 2018 til den 21. august 2018. Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Kommuneplan 2017. Afsnit 4.4.1 5 Rammer

Læs mere

Tillæg 20: Hjortespringet, Virklund

Tillæg 20: Hjortespringet, Virklund Tillæg 20: Hjortespringet, Virklund Silkeborg Byråd har 29. april 2019 besluttet at sende forslag til tillæg 20 til Silkeborg Kommuneplan 2017-2028 i offentlig høring. Kommuneplantillægget er i forslag

Læs mere

Notat vedr. forslag til planlægning i Kommuneplan

Notat vedr. forslag til planlægning i Kommuneplan Notat vedr. forslag til planlægning i Kommuneplan 2019-2031. 1. Bynære erhvervsområder omkring Nykøbing Forslag om nyt bynært Erhvervsområde nord for Randersvej Guldborgsund Kommune oplever i stigende

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018 Debatoplæg Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

Tillæg nr. 47 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 47 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 47 til Rammeområde 11.C28 Centerformål ved Lykkesvej i Herning Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 7. til Kommuneplan Boliger på Møllevænget 5

Forslag til. Kommuneplantillæg 7. til Kommuneplan Boliger på Møllevænget 5 Forslag til Kommuneplantillæg 7 til Kommuneplan 2013-25 Boliger på Møllevænget 5 Forslag til Kommuneplantillæg 7 Forslag til Kommuneplantillæg Forslag til Kommuneplantillæg 7 er udarbejdet af i samarbejde

Læs mere

Forslag til kommuneplan 2013 kommer i offentlig høring i perioden fra den 20. marts 2013 til og med den 17. april 2013.

Forslag til kommuneplan 2013 kommer i offentlig høring i perioden fra den 20. marts 2013 til og med den 17. april 2013. Notat Forvaltning: Miljø & Teknik Stadsarkitektens kontor Dato: J.nr.: Br.nr.: 14. september 2012 Udfærdiget af: Henri Amsler Vedrørende: Ønsker til byudvikling Kommuneplan 2013 Notatet sendes/sendt til:

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til Lokalplan 9-4-105.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13

Kommuneplantillæg nr. 13 Kommuneplantillæg nr. 13 Boligområde v. Holbækvej, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 28. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. maj 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Boligområde v. Holbækvej,

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Etageboligområde ved Søkildevej

Tillæg nr til Kommuneplan Etageboligområde ved Søkildevej Tillæg nr. 2017.06 til Kommuneplan 2017-2029 Etageboligområde ved Søkildevej Forslag Etageboligområde ved Søkildevej Etageboligområde ved Søkildevej Status Plannavn Forslag Etageboligområde ved Søkildevej

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 20. til Kommuneplan Lille Dalby Bakker - et boligområde sydøst for Hedensted. Forslag

Kommuneplantillæg nr. 20. til Kommuneplan Lille Dalby Bakker - et boligområde sydøst for Hedensted. Forslag Kommuneplantillæg nr. 20 til Kommuneplan 2013-2025 Lille Dalby Bakker - et boligområde sydøst for Hedensted Forslag Kommuneplantillæg nr. 20 Baggrund Forslaget til kommuneplantillæg nr. 20 til Hedensted

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

19. Skovlund Skovlund By Åbent land Skovlund. Rammer

19. Skovlund Skovlund By Åbent land Skovlund. Rammer 19. Skovlund 19.01 Skovlund By 19.10 Åbent land Skovlund Rammer 19.01 Skovlund By Status Skovlund er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og erhverv. Byen ligger i det nordøstlige hjørne

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05 25.01.B05 TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE 25.01.B05 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - NOVEMBER 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forsalg til dette kommuneplantillæg har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Produktionsvirksomheder i kommune- og lokalplanlægningen

Produktionsvirksomheder i kommune- og lokalplanlægningen Produktionsvirksomheder i kommune- og lokalplanlægningen Sophie Rex Hultquist, COWI 1 Nye bestemmelser og hensyn i planloven Lovændring til planloven trådte i kraft den 15. juni 2017 Vejledning om produktionsvirksomheder

Læs mere

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Vejle Kommune Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Mål og rammer for lokalplanlægningen Januar 2009 Screening af ændrede rammer af Kommuneplan 2009 for Vejle Kommune Generelle rammer Emne Udvidelse

Læs mere

Rishøjgård etape 2, Holbæk vest Ny kommuneplanramme 2.B26. Ca. 100 ha med plads til ca. 690 boliger

Rishøjgård etape 2, Holbæk vest Ny kommuneplanramme 2.B26. Ca. 100 ha med plads til ca. 690 boliger PLAN OG ÅBEN LAND Notat Dato: 18. september 2017 Sagsb.: emn Sagsnr.: Redegørelse for ændringer Nærværende notat indeholder en beskrivelse og redegørelse for de betydende ændringer der er foretaget i forbindelse

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 56 til Rammeområde 31.BL1 Blandet bolig og erhverv ved Ny Gjellerupvej og Hammerum Hovedgade Rammeområde 31.B6 Boligområde nord for K. Møllers Vej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx.

Læs mere

1 Tønder Nyt arealudlæg til boligformål vest for Toftlund. Ændringsforslag til arealudlæg/-udtag i forslaget til kommuneplanen.

1 Tønder Nyt arealudlæg til boligformål vest for Toftlund. Ændringsforslag til arealudlæg/-udtag i forslaget til kommuneplanen. Ændringsforslag til arealudlæg/-udtag i forslaget til kommuneplanen. Nedenstående fremgår forvaltningens forslag til nye arealudlæg, ændringer i eksisterende udlæg samt tilbageførsel af enkelte uudnyttede

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og Strandholtvej i Stige Ændring af kommuneplanområde 11 Stige Søhus Anderup Lumby Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER KOM MED IDEER OG KOMMENTARER Forudgående høring om kommuneplantillæg for boliger nord for Banemarksvej Glostrup nse Kommunegræ dre Søn de tområ Projek j gve Rin Brøndby Glostrup og Brøndby Kommune er blevet

Læs mere

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder gladsaxe.dk Udpegning af områder til Har du forslag og idéer? Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Målforhold 1:50000 Dato 23-03-2018 Udskrevet af RIKJAG 1 Udpegning af områder til Kommuneplantillæg

Læs mere

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Ophævelse af lokalplan Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 18.december 2014 til 5. februar 2015 Indholdsfortegnelse Formål 1 Redegørelse

Læs mere

Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan 217-228 Rammeområde 15.B14 - Boligområde nord for Holing sø 15.R4 - Rekreativt område ved Gullestrupvej, Holing sø 41.B18 - Boligområde nord for Holing sø Fremlægges

Læs mere

Gennemgang af de fire områder, der er lagt op til at gennemføre via kommuneplantillæg

Gennemgang af de fire områder, der er lagt op til at gennemføre via kommuneplantillæg Gennemgang af de fire områder, der er lagt op til at gennemføre via kommuneplantillæg Torup - Hvidelandsgården I Torup arbejder Torup Ting for at sikre en rolig og langsigtet udbygning af landsbyen, som

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 36 til Rammeområder 14.E20, 14.C3 og 14.B15 Erhvervsområde ved Dæmningen i Herning, Centerområde ved Dæmningen i Herning og Boligområde ved Dæmningen i Herning Fremlægges fra xx. måned

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Notat. Placeringsmuligheder for udvidelse af plejeboligmassen i. Hørsholm Kommune

Notat. Placeringsmuligheder for udvidelse af plejeboligmassen i. Hørsholm Kommune Dato: 10.01.2018 Team Plan og Byudvikling Kontakt Rikke Krogsgaard rkj@horsholm.dk Direkte tlf. 4849 2472 Placeringsmuligheder for udvidelse af plejeboligmassen i Den eksisterende plejeboligmassen er i

Læs mere

kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring

kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Offentlig fremlagt fra den xx.xx.xxxx til den xx.xx.xxxx kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Vejledning Hvad er en kommuneplan? Kommuneplanen udtrykker byrådets overordnede politikker

Læs mere

Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Vorup Skole

Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Vorup Skole Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Vorup Skole ers Rand Etageboliger Vorup Skole Villaer 45 E rup/ Pade Villaer og rækkehuse Vorup Kirke svej Århu Vorup Plejehjem Rekreativt område Villaer

Læs mere

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 69 til Rammeområde 51.B9 Boligområde ved Ørskovvej i Snejbjerg Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet

Læs mere

Ændringer i kommuneplanen på baggrund af beslutninger i PLU april.

Ændringer i kommuneplanen på baggrund af beslutninger i PLU april. 15.4.2013 Ændringer i kommuneplanen på baggrund af beslutninger i PLU april. Nye formuleringer/ændringer i forslag til Kommuneplan 2013 efter PLU-mødet den 2. april 2013 Der indarbejdes mulighed for at

Læs mere

HOVEDSTRUKTUR OG LANGTIDSSKITSE

HOVEDSTRUKTUR OG LANGTIDSSKITSE Kommuneplanens hovedstruktur og langtidsskitse er vist på kortene "Hovedstruktur og langtidsskitse i byområde" og "Hovedstruktur og langtidsskitse i landområde" samt på bilagskortet "Hovedstruktur" bagest

Læs mere

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Ajax Alle Friheden Station Gammel Køge Landevej Invitation til at komme med idéer og forslag til et ændret indhold for en del af rammeområde 3C7 Hvidovrevej

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 36. Til Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 36. Til Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 36 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd 25. april 2016 Offentliggjort 2. maj 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 36 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat på byudviklingsplan for Vestbjerg, kommuneplantillæg 5-021

Godkendelse af opsamling på fordebat på byudviklingsplan for Vestbjerg, kommuneplantillæg 5-021 Punkt 12. Godkendelse af opsamling på fordebat på byudviklingsplan for Vestbjerg, kommuneplantillæg 5-021 2015-061874 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender, at

Læs mere

Udkast til standard rammebestemmelser

Udkast til standard rammebestemmelser Udkast til standard rammebestemmelser Ved udarbejdelse af rammebestemmelser for de enkelte rammeområder tages der fremover udgangspunkt i nedenstående standard rammebestemmelser. MEN standard bestemmelserne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nr. 4 - Fjernvarmeværk ved Katkjærvej 3 Redegørelse 4 Retningslinjer 9 Rammer 11 Vedtagelse 12

Indholdsfortegnelse. Nr. 4 - Fjernvarmeværk ved Katkjærvej 3 Redegørelse 4 Retningslinjer 9 Rammer 11 Vedtagelse 12 Indholdsfortegnelse Nr. 4 - Fjernvarmeværk ved Katkjærvej 3 Redegørelse 4 Retningslinjer 9 Rammer 11 Vedtagelse 12 2 Erhvervsområde ved Katkjærvej Forside > Tillæg > Nr. 4 - Fjernvarmeværk ved Katkjærvej

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den Blandet bolig og erhverv ved Roholte Vedtaget den 11.04.2018 offentligt bekendtgjort den 24.04.2018 Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 50 af 19. januar 2018 som ændret ved L 2018-01-30 nr.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Vedtaget Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: 10. april 2019 Ikrafttrædelsesdato: 2. maj

Læs mere

K O M M U N E P L A N

K O M M U N E P L A N K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 6.017 boligområdet vest for Frejlev Skole Aalborg Byråd godkendte den 14. marts

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12 for lokalcenter på Kornmarksvej medfører, at en del af rammeområde 213.1 erstattes af kommuneplanramme 213.1A Ændringer fra kommuneplanramme

Læs mere

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser.

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige boliggrunde tæt på by, indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til fælleden. Dato 6.06.205 Version 0 Revideret - SIKALEDDET

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 PLEJECENTER VED SØNDERSTRUPVEJ, TØLLØSE VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG STRATEGISK FORSYNING BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR.

Læs mere

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring.

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring. TILLÆG 34 Forslag Forslaget til tillæg nr. 34 for erhvervsrammen Erhvervskorridoren i Gødvad, er fremlagt i offentlig høring fra 27. marts 2013 til 22. maj 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag

Læs mere

Forslag til nyt byområde ved Havkærvej, Tilst. 24. marts 2015

Forslag til nyt byområde ved Havkærvej, Tilst. 24. marts 2015 Forslag til nyt byområde ved Havkærvej, Tilst 24. marts 2015 Vision for bydelen Ønsket er at skabe en ny levende bydel i Tilst. En bydel med et mangfoldigt boligudbud og attraktive byrum. Den 8,7 ha. store

Læs mere

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 65 til Rammeområde 15.B5 Boligområde ved Violens Kvarter Rammeområde 15.B2 Etageboliger i Engens Kvarter Rammeområde 15.R1 Rekreativt område nord for Engens Kvarter Fremlægges fra xx.

Læs mere

Ribe Bykerne, Ribe gl. Biograf

Ribe Bykerne, Ribe gl. Biograf i Kommuneplan 2010-2022 Ribe Bykerne, Ribe gl. Biograf September 2012 Esbjerg Kommune side 2 Kommuneplan 2010-2022 Baggrund Esbjerg Byråd offentliggjorde den 01-05-2012 Forslag til Ændring 2011.34 i kommuneplan

Læs mere

Tillæg nr. 17 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 17 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 17 til Rammeområde 51.B12 Boligområde syd for Munkgårdkvarteret Fremlægges fra xx. xxxxx 20xx til xx. xxxxx 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en

Læs mere

4. Rækkefølgebestemmelser for boligudbygning I rækkefølgebestemmelserne fastlægges principper for udbygningen af boligog erhvervsområder.

4. Rækkefølgebestemmelser for boligudbygning I rækkefølgebestemmelserne fastlægges principper for udbygningen af boligog erhvervsområder. 1.2 Arealudlæg til nye boliger og erhverv 1. Der er udlagt areal til byudvikling i alle kommunens byer. Arealet svarer til det forventede behov i planperioden. Arealudlæggene fremgår af Rammer for lokalplanlægning.

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du:

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du: Bæredygtighedsskema Skemaet skal udfyldes i forbindelse med ansøgning om lokalplan. I skemaet skal du beskrive, hvilke bæredygtige tiltag dit projekt indeholder. Beskrivelsen er opdelt i emner, som svarer

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

Startredegørelse for forslag til Lokalplan Området omkring sundhedshuset

Startredegørelse for forslag til Lokalplan Området omkring sundhedshuset Startredegørelse for forslag til Lokalplan 1.154 Området omkring sundhedshuset Oversigt over kommuneplanrammer Oversigtskort Området omfatter ejendommen matr.nr. 81id og ejendommen matr.nr. 81ok. Ejendommen

Læs mere