Assens Sejlklub. NR.4 April ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR.4 April ÅRGANG Foto. Reila Frost

2 Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf henrikhelle@live.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf ivan.frost@mail.dk ASA Aktivitetsudvalget (F67) Lizzi Plauborg, Tlf arli@kabelmail.dk Kasserer (E 18 Hans Kristian Mors Tlf askasserer@gmail.com Ungdoms udvalget Marc Hintze Tlf mrh@ib.sdu.dk Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Tlf famhhansen@hotmail.com KU Kapsejlads Erik Kulavig Tlf kul@hist.sdu.dk (A08) Materialeforvalter ( G32) Knud Hansen Tlf knud 55@jubii.dk Klubhus udvalget Lizzi Plauborg, Tlf arli@kabelmail.dk Forside: Stemningsbillede fra Øresund 2.

3 Indholdsfortegnelse En opfordring Side 04 Standerhejsning Side 05 Praktisk sejlads Side 06 Kapsejlads Side 07 Falsterbokanalen Side 08 Torskespisning Side 10 Liftbetjening Side 15 KU Træning Side 17 Kalenderen Side foto. Ove Næste Deadline 15. April Båd Stativer! Forår? Foråret er uanset vejret generalforsamlingstid i mange foreninger og klubber. Det gælder også Assens Marina a.m.b.a.; det var den 7. marts. I år var der et rigtig stort fremmøde af andelshavere. Det skyldtes helt tydeligt forslaget til en ny liftløsning og finansieringen af denne. Assens Marina havde i januar redegjort for planerne om en svingkran på et møde, hvor Ivan og jeg deltog sammen med et par repræsentanter fra Assens Tursejlerklub. På det tidspunkt forelå en anden finansieringsplan, end den nu på generalforsamlingen vedtagne. Assens Sejlklub bestyrelse har hverken drøftet forslagene til liftløsning eller finansieringen, så mine og andre bestyrelsesmedlemmers udtalelser i forskellige sammenhænge er naturligvis udtryk for den enkeltes egen holdning, hvilket er helt i tråd med, at sejlklubben ikke er medlem af Assens Marina, det er til gengæld ikke alle men en stor del af klubbens medlemmer. Her midt i marts var Kirsten og jeg til det halvårlige Næs møde for alle aktører klubber og erhvervsdrivende på Næs. I mødet deltog også Assens Kommunes Planog byggechef Karsten Nielsen og Vej og trafikchef Poul Henning Nielsen. Det var et spændende møde, hvor hovedvægten var på Assens Marinas og Assens Kommunes planer for området. Perspektiverne er spændende men nok også lidt langsigtede, da kommunekassen som bekendt fattes penge. Der er her midt i marts spæde tegn, så jeg tror, det bliver forår trods alt. Det bliver også tid til standerhejsning. I år er det lørdag d. 1. maj kl. 10. Efterfølgende er klubben traditionen tro vært ved en kop formiddagskaffe, og hvad dertil hører. Ligeledes traditionen tro afsluttes formiddagen med et informationsmøde for nye medlemmer. Når dette læses, er langt de fleste af vinterens mange arrangementer afviklet, men kursusudvalget er stadig på banen tirsdag aften se sejlklub.dk og husk påskesalget i klubhuset og stumpemarkedet, som omtales i dette blad. Bent. 3.

4 En opfordring fra redaktøren Dette fik jeg tilsendt sidste gang, men det skal med, for det er rart, når nogen skriver og sender billeder med. I er meget velkommen til at sende stof til bladet. Skriv det i alm. Word format og billederne i den bedste opløsning så skal vi nok få noget ud af det. Det kommer i, som der er plads til fra gang til gang. Husk dead line. Hvis i har flere billeder, så send et af gangen, ellers går min mail ned. Papirflet med Lotte En hyggelig eftermiddag i klubben lørdag den 21. januar. En stor tak til Lotte som gav os 9 piger en del af sin kostbare fritid, med at lære os at flette kurve og bægere i alle størrelser og farver. Vi var så optaget, at vi glemte at snakke. Vi har vist alle en lille kurv stående i alskens farver og med de meste sjove tekster, da det meste blev flettet i avispapir den dag. Når man troede man var færdig glemte man at holde fast, ja så er der kun en ting at gøre begynde forfra. Mange hilsener fra Ruth Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf

5 Lørdag d. 1. maj kl Alle klubbens medlemmer juniorer, seniorer og dem midt imellem inviteres til den traditionelle standerhejsning. I år er det lørdag d. 1. maj kl. 10. Efter standerhejsningen er der gratis formiddagskaffe med passende tilbehør i klubhuset. Og nej, det er ikke for en lukket kreds, vi plejer at være rigtig mange både nye og gamle medlemmer. Møde for nye medlemmer kl Som nyt medlem søger man naturligvis oplysninger om klubben. Hjemmeside og klubblade er rigtig gode til dette formål, men på mødet lørdag d. 1. maj kl. 11 (efter standerhejsningen) er der mulighed for at få mundtlig information, at stille spørgsmål og at få sat ansigter på bestyrelsen nogle af dem er faktisk kønnere, end man skulle tro ud fra billederne i klubbladet. Så vel mødt til alle nye og/eller nysgerrige medlemmer. 5.

6 PRAKTISK SEJLADS INFORMATIONSMØDE i klubhuset torsdag den 22. april kl inviterer kursusudvalget alle interesserede til informationsmøde om sommerens praktiske sejlads. Mødet er for alle, der har lyst til at tage den praktiske del af duelighedsbeviset eller blot vil lære at sejle. På mødet fortæller vi om formålet med praktisk sejlads og vi aftaler, hvilken dag der bliver sejlet. Er du medsejlende ægtefælle, der bare Foto. Frost plejer at lave mad og servere forfriskninger under sejladsen, vil det være en rigtig god idé at deltage, så du også ved hvilke beslutninger, der skal træffes og hvordan båden manøvreres. Må du ikke låne fars og mors båd, fordi du ikke har erfaring, så var det måske også en idé at kigge ned i klubhuset. På gensyn Kursusudvalget Foto. Frost Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens 6.

7 Foto. Frost Så kalder havet mellem Bågø og Assens atter til munter kappestrid med efterfølgende øl og smørrebrød i Klubhuset hos Irene. Alle kan være med, for selv om kapsejlads skam er en alvorlig leg og ikke så ligetil, så lyder hovedreglen i Assens, at man ikke sejler ind i hinanden, og at der ikke slås på tæven efter sejladsen. Skulle der være nogen, der gerne vil prøve til, før de deltager med egen båd, kan formanden sikkert finde en gæste/gasteplads til dem. Prisen for deltagelse er: 100 gode danske kroner for foråret, det samme for efteråret og 50 for Bågø rundt. Formanden ser gerne, at der betales ved første mødegang, eller når man nu dukker op. Vel mødt til skippermøde den 28/4 klokken i klubhuset. Forår, 2010 Der sejles: 28/4, 5/5 12/5 19/5 26/5 2/6 9/6 og 16/6 Efterår: Der sejles: 28/7, 4/7, 11/7, 18/7, 25/8, 1/9, 8/9 Klubmesterskab sejles: 12/5, 2/6,11/8, 1/9. Bågø Rundt: 25/9. KU. Erik Østergade 1. tlf Assens Døgnåbent hver dag heleugen 7.

8 Falsterbokanalen. Tekst & foto: Bifrost Er man på vej hjem fra en tur i det sydsvenske, så er det en oplevelse at prøve Falsterbokanalen, måske mest for os herovre vest fra. Selve kanalen er ikke ret lang 1600 m, der er en bro der skal lukkes op, og hvis du kommer sydfra, ligger marinaen på nordsiden, Höllviken er navnet. I kanalen kan man være heldig at møde mange mærkelige ting. Der var nogle både, der mest var sommerhuse, men da vi kom sidste år, var der en som skilte sig ud, Ole Nielsen i gang med kartoffelskrælning Kanalen er 40 m bred og 7 m dyb; den blev anlagt i begyndelsen af 2. Verdenskrig på foranledning af det svenske forsvar. Den blev i mange år benyttet af rutetrafikken København Rønne. Under 2. Verdenskrig undslap en del danskere den vej til Sverige. I marinaen mødte vi gamle venner fra sejlture år tilbage. Det er en lang marina, men der var ret god plads, hvis man ikke lige ville ligge oppe ved resturanen, som også var en slags havnekontor med toilet bad i siden. 8.

9 Til området knytter der sig også den del dramatisk danmarkshistorie. Året var 1134 og striden handlede om hvem, der skulle have magten i Danmark. På Skånes vestkyst, ved et sted, som hedder Fodevig, stod engang et af de blodigste slag i Skånelands historie. Det hele ender med, at Valdemar den Store i 1157 bliver Hele Danmarks konge. Der findes i dag et levende Museum Foteviken lidt NE for kanalen ca.3 km. det er nok et besøg værd om sommeren. Se mere på Ifølge en skrøne betyder navnet på badestedet lige ved siden af Fodevig, Höllviken, det samme som tysk "die Hölle", dvs. helvede. Måske har man haft den blodige helligdag i 1134 i erindring. Nu er der ikke langt til København hvis det er målet. Men man kan også ta en tur til Skanør, som er en af de havne, der bliver meget brugt af sejlerne i Øresund. Skanøre er en sommerby, og er derfor noget præget af turister, men en oplevelse værd med dens mange små huse på stranden i alle farver. Østergade Assens Tlf Østergade Assens Tlf

10 Torske spisningen 2010 løb af stablen den 6 Marts kl Som sædvanligt havde køkken holdt bestående af Jens Engstrøm, Arne Pedersen, Per Meinert, Carsten Madsen, Knud Andersen og Karl Erik Havndrup være igang fra morgens stunden. Jeg ankom ca kl for at være lidt i god tid. Jeg gik straks en rundtur for at se på de kulinariske oplevelser som vi alle skulle nyde senere. Den gamle ost var ved at blive skåret og tilberedt på brød med fedt som det høre sig til. Osten så rigtig fin og gammel ud og jeg spurgte derfor til rommen. Jeg fik at vide at rommen havde man sløjfet i år. Som toskemaster kunne jeg selvfølgelig ikke acceptere dette, da det jo netop derfor vi besluttede sidst at vi ville have gammel ost igen så vi også kunne få rom. Så jeg skyndet mig til købmanden efter rom. Ellers var der som sædvanligt helt styr på tingene. Man have i år gang i 2 gruekedler til fisken. Da man de tidligere år har brugt forholdsvis lang til på kartoflerne skrælning, var disse i år købt skrællet. Marstal sovsen havde snurret fra morgenstunden og duftede fantastisk. Kl gik kanonen første gang og kl anden gang som klar signal til at gå til bords. Jeg tror dog at de fleste af de frem mødte var enten meget spændte eller også var de sultne, for de gik til bords kl Kl blev der ringet med klokken og budt velkommen af torskemasteren Claus Nicolaisen som oplyste at der i år var rekord tilmelding over 60 havde tilmeldt sig og 54 var mødt op, så det må siges at være rigtigt flot. De forskellige indlæg og begivenheder under arrangementet vil jeg ikke kommentere og referer her, da det jo trods alt er et lukket selskab for mænd, hvor vi mænd en gang om året har mulighed for at være rigtige mænd uden nogen indblanding af østrogen. Erik Kulavig underholde med russiske sange og spil på sin guitar, der kom også et par enkelte frækkerter på dansk skrevet af Cæsar, det må dog siges at det var noget letter sidst på dage at forstå de russiske tekster. Tak for det Erik. 10.

11 Torske spisning forløb som sædvanligt med en dejlig vel tilberedt forret i år bestående af Røget Laks og en endnu bedre hoved ret, bestående af kogt torsk og salt fisk, og selvfølgelig med alt tilbehør som det høre sig til, og så den berømte Marstal sovs. Husk at tilmelde jer lidt tidligere næste år så ikke køkken holdet for de forfærdelige tanker om at de skal aflyse fordi tilslutningen er for lille. Det skete jo for nogle år siden. Husk det er altid Lørdag i Uge 9. Velmødt næste år, og husk at alle er velkommen, det eneste krav er at man er mand og har godt humør med. Og har man et par gode historier med, gør det ikke noget.. Herefter så alle frem til den tradition rige gamle ost med rom. Og der var ikke et øje tørt, det må siges at vores Madhold havde valgt den helt rigtige gamle ost, dejlig fuldfed, let brun i kanten og med masser af dejlig stærk smag som harmoniserede fantastisk med rommen. Torskemaster Claus N Inden vi skulle hjem serverede vores fantastiske køkken hold deres dejlig legeret ostesuppe med pure strimler og kokonger. Jeg skal som Torskemaster og ordstyrer ringer takke køkkenholdet og de frem mødte for en fantastisk dag helt i Torske spiser laugets ånd. Tak for de mange gode indlæg i løbet af dagen. Og en anden Claus på knæ.. Erik X Factor Tekst. Claus N. Foto. Arne P 11.

12 Åbningstider Hverdage kl Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Assens City Camping Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf willemoes.dk 12.

13 Vest fyns Tømrerforretning A/S Assens Damgade 12, 5610 Assens Tlf Løimarksvej Assens Tlf e mail: vtf@vtf.dk mobiltelf 13.

14 Alt inden for bådreparationer Motorreparation Aut. elinstallatør Glasfiberarbejde Malerarbejde Sprøjtelakering Fremstilling og montering teak deck Apteringsarbejde Møbelpolstring Derudover tilbyder vi forår og efterårs klargøring af både samt bundmaling Desuden forhandler vi sejl, kalecher og covers til alle typer både Kom ind og få en skræddersyet løsning til lige netop din båd Næsvej Assens Tel Mobil mail@nautica ys.dk ys.dk 14.

15 LIFTBETJENING FORÅRET 2010 Udsætning af både starter i uge 13 efter følgende vagtlister: Uge13 & 19 Jørgen Elmer, Chr. Lehns Vænge 12 C Odense Uge14 & 17 Jens Nicolaisen, Ebberupvej 50, Ebberup Uge15 & 20 Ejgil Jensen, Svanevej 37, 5493 Vissenbjerg Uge16 & 18 Claus Lundbæk, Lundager 29, 5492 Vissenbjerg På opslagstavlen i masteskuret vil der være ophængt lister for ca. 4 uger ad gangen, hvor bådejerne kan skrive sig på i den uge, hvor man ønsker at blive sat i vandet. Betjeningen efter disse lister gælder kun for lørdag / søndag. På hverdage kontakt havnefogden. Det kan oplyses, at opslagstavlen er placeret i det gamle masteskur over filebænken. Oplysning om bådens bredde. Liftens sporvidde kan varieres efter bådens bredde, men denne justering foregår meget langsomt. Derfor skal Liften køre meget langt på vejen for at få den rigtige bredde som passer til båden. Liften er derfor blevet monteret med en måleskinne, så liftføreren under kørslen kan indstille bredden på et vilkårligt mål. For at liftføreren under kørslen kan indstille det rigtige mål til den båd som skal hentes og sættes i vandet, beder vi bådejerne om at oplyse bådens bredde og såfremt man ikke kan huske denne, se efter på bådens datablad så liftføreren kan få denne oplysning inden liften sættes i gang. Vi vil glade for denne håndsrækning, så på forhånd tak for hjælpen. VIGTIGT: Skriv dig kun på listen når du kan se at båden kan blive klar til søsætning den weekend du har skrevet dig på listen. Hvis du bliver forhindret eller båden bliver sat i vandet på anden vis, skal du hurtigst muligt slette dig af listen så andre kan få plads til udsætning. I forbindelse med helligdage er der kun liftbetjening lørdag / søndag, men der er generelt ikke betjening søndag hvis alle både kan nås lørdag. For at havnefogden kan identificere og finde ejeren af stativer som ikke er fjernet eller er placeret forkert, er det besluttet at båden ikke løftes ud af stativet før dette er forsynet med Bro nummer og telefonnummer. HUSK: Du er selv ansvarlig for at følge med, hvornår det er din tur til at blive sat i vandet. Når liftføreren har ventet en time og ingen kunder har vist sig stopper liftbetjeningen for denne dag. HUSK : at der ikke må parkeres på liftvejen selv ved korte besøg på broerne. at stativer, opklodsninger og gamle malerbøtter skal fjernes samme dag som søsætningen foregår. at melde dig hos liftføreren straks du kommer på marinaen, så han kan planlægge dagens arbejde. at du selv skal medbringe beskyttelse, hvis din båd er modtagelig for ridsning af stropperne. LIFTFØRERNE 15.

16 Pressemeddelelse Assens marina Amba. Assens marina Amba, afholdte d. 7. marts 2010 ordinær generalforsamling, hvor 186 stemmeberettigede amba ejere var mødt frem. Det store fremmøde skyldtes givet, interessen omkring den beslutning, der skulle tages om investering i anlæg til håndtering af både på land ifm. vinteropbevaring. Den gamle travelift, som Amba et overtog fra kommunen i 2003 er udtjent, og skønnes ikke at kunne gennemgå det lovpligtige 10 år eftersyn, samtidig med at den størrelsesmæssig ikke er tidssvarende. Bestyrelsens indstilling til en svingkranløsning, som blev fuldt, var begrundet i kommunens planer omkring ændring af vejføring på Næs, som dog indtil 2013 er henlagt, det forventede mageskifte omkring vinteropbevaring fra campingpladsen til andet areal og den dermed forlængede transportvej, pladsmangel til vinteropbevaring på det eksisterende areal og rytteligheden omkring opbevaring af stativer i sommerhalvåret. Den valgte løsning, som blev godkendt med 113 stemmer for og 65 stemmer imod, bygger på en svingkranløsning, placeret hvor det gamle ophaler sted er nu, suppleret med standardstativer, som på en speciel transportvogn og en traktor, transportere bådende rundt på marinen til vinteropbevaringsstedet. Generalforsamlingen besluttede endvidere, at brugen af stativer betales individuelt, afhængig af stativstørrelse, og at brugere som ikke anvender Assens Marina til vinteropbevaring, ikke skal betale for stativleje. Selve kranen og transportvogn betales via den årlige brugerbetaling, som betales af alle med et varierende beløb afhængig af bådstørrelse. Ordningen gælder såvel lejere som ejere på Assens Marina. Kran, stativer, transportvogn m.v. forventes at stå klart ifm. vinteroptagningen På bestyrelsens vegne Ole Eichner Larsen Formand Tæt på Marinaen OK Tank Østergade Assens Søndre Tlf Ringvej Tlf Assens 16.

17 Kapsejladsudvalget har indgået en fuldstændig enestående aftale med Steffen Stegger og Lars Christiansen, der sammen udgør 2/3 af den regerende verdensmesterbesætning i H bådsklassen. Selv om Steffen og Lars er Hbådsspecialister kan de bidrage med rigtig megen viden og erfaring, som vil være til glæde på alle kølbåde. De vandt således i 2008 også Mestrenes pokal som er et stævne for de regerende Danmarksmestre i samtlige bådklasser. Søndag den 11. april kommer Steffen og Lars til Assens sejlklub, hvor de vil tilbyde Assens sejlerne en perfekt start på sæsonen med et både teoretisk og praktisk kapsejladskursus, med særligt fokus på start og mærkerundingsteknik. På vandet vil samtlige starter og mærkerundinger blive videooptaget for efterfølgende evaluering i klubhuset. Arrangementet er rettet mod ALLE, uanset nuværende niveau! Så I skal ikke holde jer tilbage.. Program: Kl Morgenmad i klubhuset og briefing om dagens videre forløb Kl Kl Kl Kl Kl Steffen og Lars holder indlæg taktik og teknik Så går vi i bådene! Så snart vi er kommet ud på bæltet kommer Steffen og Lars ombord på alle bådene og giver kommentarer og gode råd. 1. Start. Der sejles ultrakorte sejladser, op til et krydsmærke og herefter tilbage til startområdet. Max min. varighed. Det tilstræbes at afvikle mindst 6 starter. Steffen og Lars skifter båd mellem hver sejlads, så alle prøver at få glæde af deres ekspertise i en start og mærkerundingssituation. Så går vi i land. Efter hurtig afrigning mødes alle igen i klubhuset. Her gennemgår vi videooptagelserne ude fra vandet og Lars og Steffen kommer med afsluttende kommentarer og gode råd. Farvel og tak for i dag! Alle tidspunkter er omtrentlige, bortset fra kl ! Pris kr. 250, pr. båd/besætning. Prisen inkluderer coaching, DVD med videooptagelser, morgenmad og sandwich der bliver udleveret på vandet mellem sejladserne. Drikkelse kan købes til rørende billigere priser i klubhuset. Bindende tilmelding til Henrik Leth Larsen, senest den 5. april Betaling til Sparekassen Faaborg. Reg.nr.:0828 Kontonr.: Mærk venligst indbetalingen Coaching samt dit navn og antal besætningsmedlemmer på din båd denne dag. 17.

18 April Maj T 1 Åben Klubhus Skærtorsdag L Standerhejsning F 2 Åben Klubhus Langfredag S 2 L 3 Åben Klubhus Påskelørdag M 3 Bestyrelsesmøde S 4 Påskedag T 4 M 5 2. Påskedag O 5 KU T 6 Kursusudv. T 6 PS O 7 Bestyrelsesmøde F 7 T 8 PS L 8 F 9 S 9 L 10 M 10 S 11 KU Test sejlads T 11 M 12 O 12 KU T 13 Kursusudv. T 13 Kristi Himmelfart O 14 Kursusudv. F 14 Kappel turen T 15 PS L 15 F 16 S 16 L 17 Kursusudv. M 17 S 18 T 18 M 19 O 19 KU T 20 T 20 PS O 21 F 21 T 22 PS L 22 Sønderborg F 23 S 23 Pinse L 24 M Pinsedag S 25 T 25 M 26 O 26 KU T 27 T 27 PS O 28 Kapsejlads F 28 T 29 PS L 29 F 30 Bededag S 30 M

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhusbestyrere: Lizzi og Arne Plauborg, tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Henrik Helle tlf henrikhelle@live.dk Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf bibja@webspeed.dk Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS mobil Claus Lundbæk AS mobil Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard. tlf vestergaard.liselotte@gmail.com Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: sejlklub.dk webmaster: Kirsten Mølgaard kirstenmoelgaard@webspeed.dk Havnekontoret tlf marina.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf ivan.frost@mail.dk 19.

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost Assens Sejlklub NR.5 Maj 2010 36.ÅRGANG foto. Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Det går den rigtige vej!

Det går den rigtige vej! Nr1. 20 Årgang Februar 2016 Det går den rigtige vej! Nu skal kanonen snart bruges igen. Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen. Peer Find Jensen. Tlf.21479603 E.Mail:peerfindjensen@godmail.dk

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost

Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost Assens Sejlklub NR.7 August 2010 36.ÅRGANG foto: frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

KLUBNYT ODENSE SEJLKLUB. Formandens klumme Natsejlads Pigeaftner Medlemsnyt Gold Pokal Cup 2015. NR. 6 AUGUST 2015 28. årgang bbååårgangårgangårgang

KLUBNYT ODENSE SEJLKLUB. Formandens klumme Natsejlads Pigeaftner Medlemsnyt Gold Pokal Cup 2015. NR. 6 AUGUST 2015 28. årgang bbååårgangårgangårgang ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR. 6 AUGUST 2015 28. årgang bbååårgangårgangårgang Formandens klumme Natsejlads Pigeaftner Medlemsnyt Gold Pokal Cup 2015 www.odensesejlklub.dk 1 Formandens klumme Ove Thode Sørensen

Læs mere

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG foto: Reila Frost Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost Assens Sejlklub NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG Foto: Reila Frost Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION 1 GENEREL INFORMATION GÆLDER ALLE Jolle og udstyr: Husk alt: Jolle, mast, sprydstage, bom, sejl, ror, sværd, vindpil og værktøjskasse Placering

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Foto: Bente Frost Foto:Erik Christgau Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal!

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Gruppespil 2015-16 GRUPPESPIL ÅR 2015-16 1 REGLER FOR GRUPPESPIL Velkommen til gruppespil for motionister i Skovbakken. For at kunne få konceptet til at

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN NR. 101 FEBUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Generalforsamling Husk at møde op til generalforsamlingen mandag den 10 februar 2003 kl. 19.00 Dagsorden ses i

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Referat fra bestyrelsesmøde 11/11 2017 kl 10.00. Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: 1. Valg af referant Referent Peter Brøgger Referenter næste gange Forårsmøde 2018

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere