TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau Brand/medalje potentiale. Diplomtræner Licens. Testkursus afsluttet. Har egen Fysisk træner.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau Brand/medalje potentiale. Diplomtræner Licens. Testkursus afsluttet. Har egen Fysisk træner."

Transkript

1 Evalueringsskema vedr. klubberne ud fra objektive kriterier. Mors-Thy Håndbold. 16 1A Prof NB. 36 ED 4 i moderklubben +TIK Håndbold, TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau Brand/medalje potentiale t + kamp. Faciliteter med hjemstavn i både Thisted og på Mors Fine Styrketræningsfaciliteter herunder mulighed for spinning Bruger andre kommunale haller Diplomtræner Licens. Testkursus afsluttet Har egen Fysisk træner. Tilknyttet egen fysioterapeut. Klubbens 1.- holds trænere indgår i ungdomsarbejdet/talentudviklingen Status som Herrehåndboldliga klub (11 sammenhængende sæsoner). TV-eksponering med god omtale af Thy/Thisted. Fungerer som rollemodeller for de unge håndboldspillere i Thy. Gennemsnitligt tilskuertal= Til alle hjemmekampe. Andre Bemærkninger Thisted Kommune er i fuld gang med at skabe forbedrede rammer ift. Thy hallens kapacitet, som er med til at understøtte klubbens potentiale. Arrangerer træninger rundt om i hele kommunen, hvilket understøtter kendskabsgraden i lokalmiljøet, ligesom det sikrer klubbens kendskab til de lokale talenter. godkendt og prioriteret. Ja Medalje potentiale eller lige herunder på nationalt niveau. Sammen med Cold Hawaii og Thisted FC, er MorsThy Håndbold, et af områdets største brands.

2 Thisted FC. 24 1A prof 64 ED 4 TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau Brand/medalje potentiale Andre Bemærkninger t. + kamp Klubben har mulighed for at helårstræne med alm og kunstgræsfaciliteter. Der foreligger planer omkring varme i opvisningsbanen + belysning til nuværende faciliteter. 7 Trænere med UEFA- A Licens 2 træner med UEFA B- Licens 1 Træner med UEFA T Licens. Har tilknyttet fysisk træner/vejleder. Klubben har B-licens på herresiden, og A-Licenspå damesiden Bred offentlig opbakning, hvor klubbens harrehold i skrivende stund er placeret i toppen af den landsdækkene 1-division. Thisted FC er Samarbejdsklub med FC- Midtjylland, og har via det gode ungdomsarbejde, udviklet flere spillere som optræder i forskellige ligaklubber rundt om i landet. Ligger i toppen af den landsdækkende 1- division med TV-kampe til følge. Samarbejder med FC-Midtjylland, omkring udvikling af talenter. Omfattende talentarbejde som skaber grobund for udvikling i klubben. Thisted FC er i gang med DBU s udviklingsprogram Doublepass, som Eliteidrætsrådet har ydet støtte til. godkendt og prioriteret. ja

3 Thisted Svømmeklub. Ej Oplyst, vurderes af eliteidrætskonsulenten, at antallet af udøvere der opfylder eliteidræts definitionen er på samme niveau som ved sidste optagelsesrunde. Se herunder: TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau t + turneringer samt træningsophold Har gode faciliteter. med hovedsæde i Thyhallen. Har ønske om et 50 meter bassin i Thy-Hallen Cheftræneren er autodidakt træner med 24 års eliteerfaring fra Bl.a. Esbjerg Svømmeklub. Brand/medalje potentiale Tager medajler ved forskellige nationale og internationale mesterskaber. Præsterer både ved alm. og handikaprækker Gode rollemodeller ift. træningsseriøsitet. God talentmasse = medaljepotentiale. Andre Bemærkninger Klubben har et ønske om på sigt at få etableret 50m svømmebaner, samt træningstider der tilgodeser den nye skolereform. godkendt og prioriteret. JA Thisted Badmintonklub 2 ED 1, 1 ED 2 3 ED 3, 1 ED 4 14 ED t + turneringer Det er oplyst at klubbens udøvere selvtræner ved siden af planlagte trænningsprogram Har fine faciliteter til rådighed i Munkehallen. Der ligger styrketræningsfaciliteter til rådighed inden for 50 m. afstand Omfattende træneruddannelsesprogram for klubbens trænere igangsættes i samarbejde med Badminton Danmark i 2018 Er nyoptaget i Team Danmark regi, og gennegår derfor en stor forandringsproces over den næste årerække. Klubben tager stort social ansvar, og deltager i Foreningssfo, unglederuddannelser mv. Thisted Badmintonklub, er først for nyligt begyndt at deltage i stævner på konkurrenceniveau, hvorfor, der endnu ikke kan udledes et decideret medaljepotentiale. Der vurderes dog et potentiale, da klubben i eliteperspektiv har mulighed for at tiltrække spillere fra et stort geografisk område. Der foreligger ønsker om at udvide og modernisere klubbens faciliteter, som skal understøtte den positive udvikling klubben befinder sig i. Ja

4 Bedsted KFUM 29 ED 4 2 ED 3 Surfklubben NASA Klitmøller 3 ED 1 5 ED 2 10 ED 3 TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau Brand/medalje potentiale Andre Bemærkninger 6 t. Fine træningsfaciliteter, styrketræningsområde med tidssvarende udstyr. Har for nyligt anskaffet sig en servekanon til at øge træningskvaliteten t. (afhængig af vejrforhold) Unikke stedbundne kvaliteter samt unik placeret klubfacilitet, som ikke findes andre steder i landet. DVBF s højeste træneruddannelse. Tilbud om fysioterapi. Fysisk træning Sportspsykologisk træning Surfcoach level 2 ISA Klubben har i indeværende eliteperiode, brugt midler på at tilknytte eksterne undervisere til ungdomstalenterne. Ligeledes er klubbens egne Verdensmester og Europamester ansat som trænere. Mindre bysamfund og stort potentiale. 1-Division Damer ligger ubesejret i 1- Division, og har oprykningspotentiale til landets bedste række. 1-divcision herrer forventes at placere sig i top tre i sæsonen, på trods af et generationsskifte. Er sammen med squash den mest profilerede sportsgren i den sydlige del af Thisted Kommune. Cold Hawaii er et af Thisted Kommunes mest værdifulde brands. Klubbens egne talenter tager medaljer i nationale såvel som internationale mesterskaber. (eks WM i SUP og NM + EM medaljer i Surf) har tidligere været en fast bestanddel af PWA touren som har stor brandværdi for området. I indeværende år, var klubben stærkt repræsenteret ved WM i SUP (8 lokale deltagere var kvalificeret) En sportsgren som rummer mulighed for, at Thisted Kommune, kan skille sig ud i forhold til andre kommuner. Surf er kommet på OL programmet Arbejder ligeledes med at profilere Beachvolley, som er en meget hurtigvoksende sportsgren. Klubben ønsker at kunne blive i stand til økonomisk at kunne støtte sine udøvere i at kunne deltage i internationale konkurrencer. godkendt, prioriteret.

5 Thisted Vægttræningsforening/ studie7. 3 ED 1 3 ED 2 5 ED 4 Thy Squash. 2 ED 2 3 ED 3 TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau Brand/medalje potentiale Andre Bemærkninger godkendt, prioriteret t Fine faciliteter, mangler efter eget udsagn kun småting for at være helt i top t inkl krav til egen fysisk træning Rigtig gode faciliteter, mulighed for styrketræning+ spinning mm. Træner som er DSF s Landstræner. Instruktør som. Underviser på DSF s trænerkurser. Samt dommererfaring Har ligeledes international dommereksamen 2 trænere uddannet under DSQf + regelmæssig benyttelse af Landstræner David McAlpine og udviklingstræner Celina Gyde fra DSQF Ungdomstrænere gennemgår Basis Squsah ATK uddannelse og klubben er i gang med en ATK certificering, som forventes afsluttet ultimo 2017 Tager medaljer ved nationale samt internationale mesterskaber Er forbundsmæssig godt placeret. Afholdt i 2017 Europamesterskaber i klassisk løft, og har fået godkendt et nyt værtsskab for EM i udstyrs styrkeløft. Et mesterskab som har stor brandværdi for Thisted Kommune. Vinder medaljer i nationale+ internationale konkurrencer Har lokalt stor opbakning og er en forening med medlemsfremgang Gode talenter på vej. Dansk Squash Forbund understøtter ansøgningen fra Thy Squash, og er meget motiveret ift. til at opnå status som elitesatsklub. Har mange talenter på vej og ambitionsniveauet er have mestre i alle kategorier hvert år. Thy Squash elitedivision damer, kan med den rette støtte være med i kampen om medaljer ved de danske mesterskaber, både for hold såvel som på det individuelle plan. Klubben samarbejder med Dansk Squash forbund omkring driften af et nationalt talentcenter, hvor talenttræningen fremover varetages af forbundets landstræner

6 TM**/uge Faciliteter Træner-Niveau FC-Thy Piger 28 ED t Træner bl.a. på Thisted FCs faciliteter og har mulighed for at kunne tilgå kunststofbanen når vejret ikke tillader brugen af alm. Baner 3 trænere med UEFA A- Licens 1 UEFA M2 licens 2 med UEFA B- licens Brand/medalje potentiale Andre Bemærkninger godkendt, prioriteret. klubben har en målsætning om, at være den pigefodbold klub i Danmark som har det bedst uddannede træner team. Projekt, FC THY Thisted Q. har til formål at have et damehold i 3F- Ligaen, hvilket vil give en god eksponering af sporten og være med til at skabe et stærkt brand for Thisted Kommune fremover. Projektet/holdet ligger pt i opspillet til 3F Ligaen. FC THY Piger blev etableret i 2014, og er et holdsamarbejde for fodboldpiger fra Frøstrup Hannæs IF, IF Nordthy, Nors BK, Koldby- Hørdum IF og Thisted FC. Holdsamarbejdet er for pigeungdomsårgangene U13, U14, U15, U16 og U18. I 2016 tiltrådte SKYUM Idrætsefterskole samarbejdet for U18 årgangen, som hedder FC THY Piger - SKYUM. Fra 2017/18 er klubsamarbejdet udvidet til også at omfatte 11-mands dame senior fodbold. Seniorholdene spiller under navnet FC THY - Thisted Q. og er organiseret i Thisted FC. 1A = Professionelsport *ED= udøvere som opfylder Thisted Kommunes elitedefinition ** TM= Træningsmængde.

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele:

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele: Roskilde Elite- og Talentråd - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930349 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold 30. oktober indgået

Læs mere

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2991139 Ref. HAO Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk 9. november 2018 Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold indgået elitesportsaftaler med Roskilde

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold!

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Tilbud på markedsføring af Køge Kommune Hermed fremsender HB Køge Pigefodbold et tilbud mhp. at markedsføre og synliggøre Køge Kommune

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for. Klubudvikling Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram) Husk: Navn + funktionsbeskrivelse på talentansvarlig

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger FIC.

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger FIC. Handleplan for Fredericia Håndboldklub 1990 Klubudvikling Centrale spørgsmål: Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

Talent- og Eliteidrætspolitik

Talent- og Eliteidrætspolitik Talent- og Eliteidrætspolitik Baggrund og formål Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget besluttede mødet den 2. december 2014 at igangsætte arbejdet med at formulere en politik indenfor talent- og eliteidræt,

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Att.: Fritids- og Folkeoplysningsudvalget og Byrådet Hjørring, d. 29. august 2018 Baggrund Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger.

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handleplan for Fredericia Triathlon Team Klubudvikling Status/Hvor er vi Hvor er vi lige nu. Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handlinger Beskriv

Læs mere

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro - 2018-2020 Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro SPORTSCHEF FS HOLSTEBRO KIM FISCHER MENSBO FS HOLSTEBRO Holstebro Kommune Indhold FS Holstebro...2 FS Holstebro - Vision...2 FS Holstebro -

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL ESG Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede

Læs mere

Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens. Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011

Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens. Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011 Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011 Team Danmark aftalen Horsens Kommune Dagsorden 1. Støttekoncept. Team Horsens vs.

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt SIF-Fodbold - Sport Organisation Overordnede opgaver/ansvar Sport Ansvarlig for området Mogens Schuldt Birger M. Nielsen ass. Mogens Schuldt Ungsenior: U21 Herre- og kvindesenior Old Boys - Veteran Mogens

Læs mere

Det gode fodboldmiljø. Fodboldens dag, 6. januar 2018

Det gode fodboldmiljø. Fodboldens dag, 6. januar 2018 Det gode fodboldmiljø Fodboldens dag, 6. januar 2018 Hvem er jeg? David Kiær Nielsen, 38 år Gift med Pernille og far til 2 vidunderlige piger på 3 hhv. år og måneder Fodboldfaglig rådgiver i DBU Jylland

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014 Maj 2014 Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet Ansøgning til Ringsted Kommune Benløse Floorball Club sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu Aktivitetsgruppen Rolighed #DIV/0! 0 0 0 Badt 72 Sjørring #DIV/0!

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end %

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end % Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Boldklub Viby Badminton KLub Viby Idrætsforening Roskilde Pigefodbold Himmelev-Veddelev BK Roskilde Tennis Klub Roskilde Karate Center Himmelev

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Kommunalbestyrelsen godkendte 28. februar 2017 at sende udkast til kommunens nye eliteidrætspolitik i høring. Høringsperioden udløb 1. maj og der er indkommet i alt

Læs mere

FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ

FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ ADGANG TIL TRÆNING I TALENTCENTER OG MORGENTRÆNING TALENTCENTER Fredericia Eliteidræt træner idrætstalenter mellem 13-20 år i et tværgående miljø én gang ugentligt

Læs mere

målforskel - flest scorede mål - indbyrdes kamp lodtrækning

målforskel - flest scorede mål - indbyrdes kamp lodtrækning Spillested: Hurup Hallerne, Idrætsvej 7, 7760 Hurup Thy tlf.: 97951566 Ved afbud eller udeblivelse efter at program er udsendt, opkræves deltagergebyr. Stævnetelefon: Karsten Larsen 40 71 20 46 Torben

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 -

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 - Uddannelsesudvalget 2010-11 UDU alm. del Svar på Spørgsmål 97 Offentligt Elitekommune Struktur/organisering Hvilke elever/behov er idrætsklasserne rettet mod? Aalborg Ballerup Esbjerg Pt. ingen folkeskoletilbud

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

[1] ELITETALENT I ESAA U-18

[1] ELITETALENT I ESAA U-18 [1] ELITETALENT I ESAA U-18 [2] Elitetalent i ESAA U-18 U-18 Elitetalent i Aarhus - Fra talent til ligaspiller Aarhusiansk basketball sætter ressourcer ind på at udvikle U-18 talenter med tekniske, taktiske,

Læs mere

Skjern Håndbolds Talentstrategi

Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbold VIL TALENTUDVIKLING Skjern Håndbold vil udvikle talenter i egen ungdomsafdeling både på drenge- og pigesiden. Vi vil være en hel klub, der kæmper for hold

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Fredericia Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Fredericia Kommune Parterne

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENTLINJEN. Byskolerne og 10iCampus i Varde

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENTLINJEN. Byskolerne og 10iCampus i Varde Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENTLINJEN Byskolerne og 10iCampus i Varde Byskolerne og 10iCampus samarbejder fra skoleåret 2015/16 med flere idrætsklubber om at tilbyde talentfulde idrætsudøvere i 7-10 klasse

Læs mere

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden...

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden... seniorafdelingen i fremtiden... Hvad skal der til? at vi har en fælles forståelse, fælles målsætninger og en fælles vision. at vi tænker, prioriterer og agere langsigtet. at vi har en stærk økonomi og

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Med- Medlems- Slutopgørelse Løn Godt- Udbetaling Slutafregning lem. tilskud Kursus Regul. Tilskud i gørelse Nr. Forening ialt i alt tilskud 87,95%

Med- Medlems- Slutopgørelse Løn Godt- Udbetaling Slutafregning lem. tilskud Kursus Regul. Tilskud i gørelse Nr. Forening ialt i alt tilskud 87,95% Med- Medlems- Slutopgørelse Løn Godt- Udbetaling Slutafregning lem. tilskud Kursus Regul. Tilskud i gørelse Nr. Forening ialt i alt tilskud 87,95% alt i alt 1Badt 72 Sjørring 25 4.113 0 4.925 9.038 0 9.038

Læs mere

Retningslinjer. Eliteidrætsklasserne Østre Skole

Retningslinjer. Eliteidrætsklasserne Østre Skole Retningslinjer Eliteidrætsklasserne Østre Skole Indledning Som et ungt talent optaget i eliteidrætsklassen på Østre Skole i Thisted Kommune, indgår du ikke blot i et skoleforløb, der understøtter og optimerer

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

ELITEIDRÆTSPOLITIK. Gældende fra 1. januar 2014. [1]

ELITEIDRÆTSPOLITIK. Gældende fra 1. januar 2014. [1] ELITEIDRÆTSPOLITIK Gældende fra 1. januar 2014. [1] Eliteidrætspolitik Thisted Kommune September 2013 Politikken er tilgængelig på Thisted Kommunes Hjemmeside: www.thisted.dk eller kan rekvireres hos:

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen Esbjerg Ishockey Klub Eliteidrætsklasse Vitaskolen Rev. 1 November 2014 Optagelse Eliteidrætsklasse Esbjerg Ishockey Klub (EIK) indgår i et samarbejde med Danmarks Ishockey Union (DIU), Team Danmark, Esbjerg

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for BPI Skydning Klubudvikling Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram) Husk: Navn + funktionsbeskrivelse

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

DSQF Virksomhedsplan

DSQF Virksomhedsplan DSQF Virksomhedsplan Hvilken rolle skal DSQF spille Med de begrænsede økonomiske og menneskelige ressourcer DSQF har er det vigtigt at vi prioriterer knivskarpt, hvilke opgaver der skal fokuseres på kvalitet

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Seminar i fodboldpsykologi. Institut for idræt og Biomekanik Learning and talent in sport LET S d

Seminar i fodboldpsykologi. Institut for idræt og Biomekanik Learning and talent in sport LET S d Seminar i fodboldpsykologi Institut for idræt og Biomekanik Learning and talent in sport LET S d. 5.5.2017 Program Tid Format Beskrivelse Kommentarer 9.00 Ankomst Ankomst, registrering og morgenmad 9.30

Læs mere

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede interessen

Læs mere

1 Viborg Kommunes Idrætspolitik side 12-13

1 Viborg Kommunes Idrætspolitik side 12-13 1 Viborg Kommunes Idrætspolitik side 12-13 Bilag 2: indsatsmodeller i de 18 elitekommuner Kommuner Aalborg Kommune Ballerup Kommune Esbjerg Kommune Fredericia Kommune Gentofte kommune Haderslev Kommune

Læs mere

Roskilde visioner

Roskilde visioner Roskilde 2013-16 visioner Status 2012 Målsætning 2013-16 Handlinger Succeskriterier Evaluering forhold til at nå målet? Vision Vi interesserer os for mennesket i eliteudøveren. Vi vil skabe de bedste muligheder

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere

X-TREME CAMP TM 2019

X-TREME CAMP TM 2019 BLIV EN AF DE BEDSTE X-TREME CAMP TM 2019 For dig som tager din badminton HELT seriøst 20. - 21. april 2019 eller 4. - 5. maj 2019 i Nr. Broby Med dygtige badmintontrænere og professionelle fokus- og mentaltrænere,

Læs mere

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Kultur, Miljø & Erhverv Elite Aabenraa Dato: 08.05.2014 Sagsbehandler: Ane Tarp Hansen Direkte tlf.: 7376 7676 E-mail: atha@aabenraa.dk Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Forslaget til udvikling

Læs mere

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Indhold Introduktion Vores visioner Vores målsætninger Vores strategi Vores værdier LB som Fremtidens sportsklub Sponsoroplæg Sponsorkoncept Vores sponsorer Introduktion

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks.

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Børnefodbold i Nørresundby FB Holdninger ver. Juli 2018 I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Afsnit A Vores vison om Børnefodbold;

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Målsætning og værdigrundlag for talentidrætsklasser på Skolen på Sønderager (TIK-klasser) Skolen på Sønderager tilbyder i samarbejde med Herning Elite og idrætsforeninger

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23%

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23% Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Pigefodbold Roskilde Tennis Klub Roskilde Roklub Roskilde Svømning Badminton Roskilde KFUMs Boldblub Roskilde BMX Roskilde Håndbold Roskilde

Læs mere

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Nu kan du støtte Aarhusianske ungdoms- og talentsejlere direkte via et økonomisk bidrag, som du selv bestemmer størrelsen af. Støt Aarhusianske Ungdomstalenter

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

Sikrer eliteidrætsudøvere de bedste betingelser for at kombinere skolegang og eliteidræt ÅRGANG

Sikrer eliteidrætsudøvere de bedste betingelser for at kombinere skolegang og eliteidræt ÅRGANG ELITEIDRÆTS- KLASSER Sikrer eliteidrætsudøvere de bedste betingelser for at kombinere skolegang og eliteidræt 7. - 9. ÅRGANG ELITEIDRÆTS- KLASSER Et tæt samarbejde mellem eliteidrætsklubber, Vitaskolen

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS mod nye mål Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS i 1997. HB elite Garantsponsor 48.000 Logo

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 130.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Perspektivering af NEC det perfekte setup? Orientering sport & natur

Perspektivering af NEC det perfekte setup? Orientering sport & natur 1 Drømmen om det ultimative sted at dyrke eliteidræt. Et sted hvor man kan stå op om morgenen, cykle eller gå til træning sammen med andre elitesportsudøvere på max 10 min Et sted hvor man efter dagens

Læs mere

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen.

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Svømmerne bliver vurderet på følgende parametre. Del 1: Objektive kriterier 1. Alder. 2. Konkurrence niveau. 3. Trænings niveau. 4. Fremmøde Del2: Subjektive

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS NETVÆRK HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

(Status, Mål, Handlinger, Succeskriterier og Evaluering)

(Status, Mål, Handlinger, Succeskriterier og Evaluering) Evaluering af samarbejdsaftale mellem Kolding Kommune og Team Danmark med udgangspunkt i SMHSE model (Status, Mål, Handlinger, Succeskriterier og Evaluering). Kolding Elite er den kommunale organisation,

Læs mere

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk!

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk! AllanB.Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk BueskydningDanmark Elite4ogtalentudvikling201542020 BeskrivelseafindsatsogstrategiforBueskydningDanmarkfrastorsamlingtillandshold

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF 2007-10-28 1 af 7 ver.3 Nedenfor er beskrevet målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF. Aktuelle mål DSqF har et internationalt eliteperspektiv og vil være blandt de bedste

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere