ATTER NYE VINKLER PÅ NUTIDSKUNSTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ATTER NYE VINKLER PÅ NUTIDSKUNSTEN"

Transkript

1

2 [ UDEN TITEL 17] ANNA BAK SIDSEL CARRÉ SIGNE FREDERIKSEN CHRISTINE OVERVAD HANSEN ABSALON KIRKEBY HEINE THORHAUGE MATHIASEN JENS SETTERGREN EMIL TOLDBOD

3 ATTER NYE VINKLER PÅ NUTIDSKUNSTEN Kunsthal NORD følger samtidens kunst tæt og med udstillingen [UDEN TITEL 17] sætter vi endnu engang spot på de yngre, talentfulde kunstnere i landet. Af Henrik Broch-Lips, leder af Kunsthal NORD Det er nu tredje år i træk, at vi kuraterer en gruppeudstilling med nye værker skabt af otte af landets aktuelt mest interessante, yngre billedkunstnere. Det efterhånden velafprøvede koncept er udviklet med en række dogmeregler, hvilket gerne skulle sikre geografisk spredning, kunstnerisk diversitet, professionalisme og nye, friske bud på den aktuelle nutidskunst. Alle medvirkende kunstnere er således uddannet fra et af de anerkendte og statsstøttede kunstakademier indenfor de seneste fem år, og de er særligt inviteret til at producere værker, der enten er skabt til, eller tænkt ind i, Kunsthals NORDs særlige rå og postindustrielle rammer. Kunstnerne har skabt opmærksomhed med deres afgangsværker, og flere af dem har vist værker på velrenommerede museums- og galleriudstillinger, samt kunstnerstyrede projektrum. Dermed er de allerede stærkt på vej til at præge nutidskunsten herhjemme og i udlandet.

4 Målet med [UDEN TITEL 17] er også at skabe modige kunstneriske sammenstød og udvikle nye, inspirerende og tværnationale dialoger. Halvdelen af kunstnerne er således enten født og opvokset i Nordjylland eller har på anden vis en nær relation til regionen. Vi håber at en sådan dialogskabende udstilling, der er et intenst samarbejde mellem de inviterede kunstnere on the spot, også giver de lokale kunstnere ny inspiration og nye, frugtbare kontakter. Samtidig glæder vi os over at kunne give både fraflyttede og bosiddende billedkunstnere mulighed for at vise deres værker til hjemegnens publikum. Mest anvendte værkfortegnelse I et kunsthistorisk perspektiv blev kunstværker tidligere minutiøst forsynet med beskrivelser af det repræsenterede lige indtil den kunstneriske avantgarde, i begyndelsen af det 20. århundrede, udfordrede relationen mellem kunstværk og titel og hermed åbnede op for et udvidet forståelsesrum. Det abstrakte maleris pioner, Wassily Kandinsky, navngav for eksempel ikke sine malerier, og siden kunstnerne i 1960 erne undlod titler på deres værker i kampen mod for letlæste og styrende fortolkninger, og for samtidig at markere et afslag overfor en forhastet klassifikation og kassetænkning, har Uden titel suverænt været den mest udbredte værkbetegnelse i samtidskunsten. Titlen hævder sit fravær og som kunstnerisk strategi peger den på kunst som netop billedkunst, der skal opleves visuelt og ikke blot oversættes og læses som et litterært udtryk. Som samlet betegnelse henviser [UDEN TITEL 17] da også til udstillingens værker, og oplevelsen af dem, som visuelle, taktile og kropsligt inddragende. Til trods for at de fleste af værkerne netop er udstyret med titler. Nye perspektiver Kunsthal NORD er regionens professionelle platform for den aktuelle nutidskunst med fokus på høj kvalitet. Vi ser det som vores opgave at tilbyde en række af landets mest talentfulde kunstnere ny, uvurderlig erfaring og samtidig give det nordjyske publikum mulighed for at opleve den eksperimenterende og ofte tankeprovokerende kunst, der er på forkant med de nye strømninger. Vi følger samtidens kunst nøje, og udstiller primært værker af kunstnere, der bryder med traditionen og skaber egne, selvstændige udtryk. Vi tør godt tage chancer og vil gerne være med til at åbne nye perspektiver på både kunsten og tilværelsen. Og ved endnu engang at tilføje et årstal til udstillingens titel er det håbet fremover at kunne fortsætte med at præsentere en sådan ambitiøs kortlægning af den bedste og mest interessante billedkunst på vej.

5 Anna Bak (1985) skaber skulpturer og stedspecifikke installationer med et ofte arkitektonisk og industrielt designet præg. Til udstillingen i Kunsthal NORD har Anna Bak taget udgangspunkt i Aalborgs industrihistorie og skabt to store, identiske konstruktioner, der er opstillet symmetrisk, og som derved spejler hinanden. Den ene er hvid, og refererer til saltdistribution i Aalborg, og den anden er sort og er inspireret af Nordkrafts transformering af kul til varmeenergi. Uddannet fra Det Fynske Kunstakademi Bor og arbejder i København.

6

7 Sidsel Carré (1981) arbejder med mange forskellige genrer som videofilm, performances, fotografi og tegninger. Til udstillingen [UDEN TITEL 17] har hun lavet tre nye, store abstrakte malerier med titlerne solbrændt, lungeurt og solid. Det er akvarel på gipsbund, som indebærer, at det ikke kan ikke gøres om, og at formgivningen er kortvarig og rytmisk. Til trods for deres størrelse, og malet på lærred, fremstår malerierne lette, åbne og med et poetisk strøg. Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi Født og opvokset i Svenstrup. Bor og arbejder i København.

8

9 Signe Frederiksen (1987) udfordrer det særlige sprog, der omgiver institutionen kunst. Hun har tidligere iscenesat en række tekstbaserede performances, hvor forholdet mellem publikum, kunstner og værk er det centrale. Til [UDEN TITEL 17] har Signe Frederiksen skrevet manuskriptet Eksperimenterende Kunst, der både bliver uddelt og opført som performance flere gange i løbet af udstillingsperioden. Signe Frederiksen holder et oplæg om eksperimenterende kunst og viser rundt i den aktuelle udstilling. Afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi Født i Thisted og opvokset på Mors. Bor og arbejder i Paris.

10

11 Christine Overvad Hansen (1988) arbejder ofte i krydsfeltet mellem skulptur og performance. Hun bruger gennemgående kroppen som instrument i performative eller skulpturelle handlinger, der blot lader aftryk af dens tilstedeværelse tilbage. Til [UDEN TITEL 17] har Christine Overvad Hansen udformet en omfattende installation, der forholder sig til rummenes særlige arkitektur. Installationen omfatter cire-perdue støbninger i aluminium og bly, smaragd og skind, samt en motoriseret skulptur i aluminium og tekstil. Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi Bor og arbejder i København.

12

13 Absalon Kirkeby (1983) udforsker billedets mekanikker og bruger fotografier som et medium, hvorigennem mennesker, varer og identiteter bliver reflekteret. Moderne digital teknologi adskiller sanselig perception fra identitet, og Kirkebys arbejde afspejler overførslen af fotografier fra kamera til skærm og print ved at gøre brug af digital billedmanipulation. Til Kunsthal NORD har Kirkeby lavet nye, installatoriske værker, der både besidder maleriske og taktile kvaliteter. Uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi Talrige sommerophold på Læsø. Bor og arbejder i København.

14

15 Heine Thorhauge Mathiasen (1982) aktiverer og tilfører oftest mening i de tilstedeværende værker, rummet og i kunstoplevelsen. Stedspecifikt skaber han originale blandformer, der befinder sig mellem skulptur, design og installation, i en praksis der søger at udfordre kunstværket som autonomt udsagn. I Kunsthal NORD har han skabt et par nye værker, der relaterer sig til kunsthallens arkitektur og indretning. Tog afgang fra det Kgl. Danske Kunstakademi Opvokset i det vestlige Nordjylland. Bor og arbejder i København.

16

17 Jens Settergren (1989) arbejder i et krydsfelt af medier, herunder lyd og tekst, ofte udfoldet i skulpturelle og rumlige værker. Han er særligt optaget af kollektive billeddannelser samt samspillet mellem mennesket og dets konstruerede omgivelser. I Kunsthal NORD har Jens Settergren skabt en stedspecifik installation, der er integreret i Nordkrafts rør- og varmesystem. Uddannet fra Det Jyske Kunstakademi Er medlem af Piscine og har desuden udgivet forskellige tekstværker, blandt andet digtsamlingen Tropica Dissolvuntur. Bor og arbejder i Aarhus.

18

19 Emil Toldbod (1982) laver selv sine redskaber, når han som en anden arkæolog eller eventyrer graver i jorden efter Pyrit og andre perfekte mineraler. Til udstillingen i Kunsthal NORD har han skabt et helt nyt, performativt værk, der relaterer sig til de nordjyske omgivelser og som indbefatter en hjemmelavet næsten 100 kg tung dykkerdragt, en række hjemmelavede dykkerredskaber og et forsøg på at finde det omvendt drejede sneglehus, der er beskrevet i Jules Vernes roman En Verdensomsejling Under Havet. Afgang fra Det kgl. Danske Kunstakademi Bor og arbejder i København.

20

21 VÆRKOVERSIGT Forside: Emil Toldbod, The Third Chapter: The Spiral Choke (Udsnit), 2017 Blandede materialer. 4: Anna Bak, Perfect Earthing (udsnit), 2017 Installation, træ, glas, stof, epoxy, salt // 300x600x200 cm 8-9: Anna Bak, Perfect Earthing (udsnit), 2017 Installation, træ, glas, stof, epoxy, salt // 300x600x200 cm 10-11: Anna Bak, Perfect Earthing, 2017 Installation, træ, glas, stof, epoxy, salt // 300x600x200 cm 12: Sidsel Carré, Lungeurt, 2017 Akvarel, lærred, blindrammer // 250x200 cm 13: Sidsel Carré, Solid, 2017 Akvarel, lærred, blindrammer // 250x200 cm 14-15: Sidsel Carré, V: Solbrændt, M: Lungeurt, H: Solid, 2017 Akvarel, lærred, blindrammer // 250x200 cm 16: Signe Frederiksen, Eksperimenterende Kunst (manuskript), 2017 Offsetprint på papir // 25,5x19 cm 17-19: Signe Frederiksen, Eksperimenterende Kunst (opførelsen af manuskriptet), : Christine Overvad Hansen, Watermelon-Quench, 2017 Aluminium, tekstil, læder // 215x100x110 cm 21: Christine Overvad Hansen, Study Skin (udsnit), 2017 Aluminium, s-kroge, læder, gipsplader, rustfrit stål // variable dimensioner Christine Overvad Hansen, Slip Ring Game Carrier, 2017 Strudsben, aluminium, skind, tekstil // 90x18x12 cm 22: Øverst: Christine Overvad Hansen, Safari Club, 2017 Aluminium // 5,5x4,5 cm Nederst: Christine Overvad Hansen, Green-eyed Monster, 2017 Aluminium, bly, smaragd // 15,5x15x3 cm 23: Christine Overvad Hansen, Deceptor Rabbit, 2017 Tekstil, aluminium, motor, timer // 144,5x58,5x48 cm 24-25: Absalon Kirkeby, Hvordan bærer jeg billeder?, 2017 Flamingo, aluminium, rustfrit stål, inkjet print // 3 stk, hver 80x160 cm 26-27: Absalon Kirkeby, Hvordan bærer jeg billeder?, 2017 Flamingo, aluminium, rustfrit stål, inkjet print // 3 stk, hver 80x160 cm 28-31: Heine Thorhauge Mathiasen, signed curtain, 2017 Blandede materialer // variable dimensioner 32-35: Jens Settergren, Sleepwalkers, 2017 Vandrør, vandpumpe, ure // variable dimensioner 36: Emil Toldbod, The Third Chapter: The Spiral Choke, 2017 Video-loop 37-39: Emil Toldbod, The Third Chapter: The Spiral Choke (udsnit), 2017 Blandede materialer // variable dimensioner

22 Udgivet i forbindelse med udstillingen: [UDEN TITEL 17] Kunsthal NORD 17/06 06/ Idé og redigering: Henrik Broch-Lips Fotos: Niels Fabæk og Pernille Brøndsted Nielsen (s. 16) Grafisk tilrettelæggelse: Pernille Brøndsted Nielsen Tryk: Akprint.dk ISBN: Kunsthal NORD Kjellerups Torv 5 DK Aalborg Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Aalborg Kommune. En særlig tak til: Kemp & Lauritzen, BRONCESTØBERIET Peter Jensen, Jan Hansen, SIFF Jewellery, Dan Cut, Emil Nielsen Smedeværksted, Kasper Holm Jensen (post produktion, tekst), Marcus Aurelius Christensen (kameramand, dykker), Steve Krato Kjærside og Esben Gyldenløve.

23

NANNA ABELL RASMUS ALBERTSEN MATILDE DUUS DITTE EJLERSKOV CHRISTIAN BANG JENSEN ANDREAS RASMUSSEN JULIE STAVAD FREDRIK TYDÉN

NANNA ABELL RASMUS ALBERTSEN MATILDE DUUS DITTE EJLERSKOV CHRISTIAN BANG JENSEN ANDREAS RASMUSSEN JULIE STAVAD FREDRIK TYDÉN NANNA ABELL RASMUS ALBERTSEN MATILDE DUUS DITTE EJLERSKOV CHRISTIAN BANG JENSEN ANDREAS RASMUSSEN JULIE STAVAD FREDRIK TYDÉN FRISKE PERSPEKTIVER PÅ NUTIDSKUNSTEN Kunsthal NORD følger samtidens kunst tæt

Læs mere

EN STÆRK COCKTAIL. Af Henrik Broch-Lips

EN STÆRK COCKTAIL. Af Henrik Broch-Lips [ UDEN TITEL 15 ] Camilla Reyman, E.B. Itso, Jóhan Martin Christiansen, Johanne Sigvardsen, Jesper Olsen, Kaare Sebastian Golles, Lise Borup og Sif Itona Westerberg EN STÆRK COCKTAIL Udstillingen [UDEN

Læs mere

TIME SLICE PETER FRIMAND

TIME SLICE PETER FRIMAND TIME SLICE PETER FRIMAND AT VÆRE TIL STEDE PÅ SAMME TID Jeg håber mine værker kan skabe refleksion, men er godt klar over, at de kræver tid. Og det har jeg det ikke dårligt med. Det er ok, at der

Læs mere

POMELO DYRKERENS TERRASSE RIKKE RAVN SØRENSEN

POMELO DYRKERENS TERRASSE RIKKE RAVN SØRENSEN POMELO DYRKERENS TERRASSE RIKKE RAVN SØRENSEN EN LÆNGSEL EFTER LANDSKAB Rikke Ravn Sørensen er oprindeligt fra Aalborg, men har ikke tidligere udstillet i Nordjylland. Hun tog afgang fra det Det Kongelige

Læs mere

Beyond Reach. 1. marts til 13. april 2014

Beyond Reach. 1. marts til 13. april 2014 En lærerguide Beyond Reach 1. marts til 13. april 2014 Introduktion Kære underviser Fra 1. marts til 13. april 2014 præsenterer Den Frie Udstillingsbygning en ny udstilling med værker specielt skabt til

Læs mere

KUNST I NATUREN. Land Art viser vej til de Nordjyske landskaber

KUNST I NATUREN. Land Art viser vej til de Nordjyske landskaber KUNST I NATUREN Land Art viser vej til de Nordjyske landskaber Copyright 2016 LAND-SHAPE under KulturKANten Omslag: Kataloget er sat med: Forlag: Tryk: ISBN www.land-shape.net indholdsfortegnelse Velkommen

Læs mere

KONSTRUKTIONER ANITA JØRGENSEN & LISBETH EUGENIE CHRISTENSEN

KONSTRUKTIONER ANITA JØRGENSEN & LISBETH EUGENIE CHRISTENSEN KONSTRUKTIONER ANITA JØRGENSEN & LISBETH EUGENIE CHRISTENSEN SAMMENSTØDETS KONSTRUKTION Af Henrik Broch-Lips, leder af Kunsthal NORD KONSTRUKTIONER er en ny kunstnerisk dialog mellem billedhuggeren Anita

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen Skulpturi RUndtenom En lærerguide til samtidsskulpturen INTRODUKTION TIL LÆREGUIDEN I perioden d. 21. april 3. juni kan du og dine elever opleve udstillingen Rundtenom, der viser eksempler på, skulpturens

Læs mere

KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling. 4. oktober - 9. november 2014

KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling. 4. oktober - 9. november 2014 En lærerguide KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling 4. oktober - 9. november 2014 Manuel Canu: From Wall to Floor, 2013 Introduktion Kære underviser I perioden 4. oktober til 9. november kan du og din

Læs mere

Eksempler på spørgsmål C + B niveau

Eksempler på spørgsmål C + B niveau Eksempler på spørgsmål C + B niveau Forbehold: 1. Det siger sig selv at spørgsmålenes udformning skal være i overensstemmelse med undervisningspraksis, som kan ses i undervisningsbeskrivelsen. 2. Eksaminanderne

Læs mere

FOTODOKUMENTATION AF SKITSE på væg

FOTODOKUMENTATION AF SKITSE på væg PROJEKTBESKRIVELSE Gavlmaleriet Papirfly (se vedlagt billeddokumentation side 3 og 4) er et poetisk forsøg på at bruge maleri til at skabe sammenhæng mellem bygningens forside og det omkringliggende miljø.

Læs mere

*!+,-!,./0'12'3/.4./0567./*'

*!+,-!,./0'12'3/.4./0567./*' !"#$%"&"%'()' *!+,-!,./0'12'3/.4./0567./*'! "#$%&'(! 3(89'(%':;

Læs mere

Jeppe Hein: In is the only way out

Jeppe Hein: In is the only way out Jeppe Hein: In is the only way out 18 / 04 / 2017 Af Katrine Nør Jeppe Hein åbner tiden. Og har et håb om at kunne inspirere folk til at åbne deres hjerter. Han iscenesætter Københavns gamle vandforsyning,

Læs mere

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE En lærerguide 0. - 10. klasse INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 21. maj til 27. juni kan du og din klasse opleve udstillingen

Læs mere

Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa

Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa Anbefales af Statens Kunstfond ved Udvalget for Kunst i det Offentlige Rum Generelt: De tre kunstnere udvalget har valgt at pege

Læs mere

KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen

KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen ÅRBOG 2018 2018 var et år med fokus på Kunstbygningens nye internationale relationer. I foråret kom den internationale biennale for europæisk samtidskunst JCE Biennalen

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Bladr 24.08.18-14.09.18 MAGMA Udstillingen Magma er

Læs mere

UPDATE. Dokumentation af åbningsudtilling på Kunsthal Nord

UPDATE. Dokumentation af åbningsudtilling på Kunsthal Nord UPDATE Dokumentation af åbningsudtilling på Kunsthal Nord UPDATE 1. august 18 oktober 2009 Hvad sker der, når man inviterer en række unge samtidskunstnere ind i KUNSTENs samling for at lade sig inspirere

Læs mere

en lærerguide kunstnernes efterårsudstilling

en lærerguide kunstnernes efterårsudstilling en lærerguide kunstnernes efterårsudstilling 13 okt 25 nov 2012 INTRODUKTION I perioden 13. oktober til 25. november 2012 kan du og din klasse opleve udstillingen KE12 - Kunstnernes Efterårsudstilling.

Læs mere

Udstillingsperiode: 20/05/17-24/06/17

Udstillingsperiode: 20/05/17-24/06/17 Projektbeskrivelse Charlotte Thrane Titel på projekt: Tung i sproget (arbejdstitel) Udstillingssted: Det gamle grønttrov i Valby Grønttorvet 22 2500 Valby Udstillingsperiode: 20/05/17-24/06/17 Type udstilling:

Læs mere

METTE WINCKELMANN. We Have A Body EN UDSTILLING OM KROP OG IDENTITET

METTE WINCKELMANN. We Have A Body EN UDSTILLING OM KROP OG IDENTITET METTE WINCKELMANN We Have A Body EN UDSTILLING OM KROP OG IDENTITET INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 3. december 2011 29. januar 2012 kan du og din klasse opleve We Have A Body en soloudstilling

Læs mere

STATION TO STATION SYDHAVN STATION

STATION TO STATION SYDHAVN STATION 1 STATION TO STATION SYDHAVN STATION Jens Axel Beck Sonja Lillebæk Christensen Heidi Hove Ulla Hvejsel Mette Juul Heine Klausen (gæst) Anne Skole Overgaard Camilla Rasborg STATION TO STATION Interview

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

KUNSTMUSEET REVISITED

KUNSTMUSEET REVISITED REVISITED Til efteråret 2017 er Kunstmuseet transformeret til et åbent, levende og digitalt funderet kunstmuseum med en skarp formidlings-, samlings- og udstillingsprofil. Kunstmuseet Revisited ligger

Læs mere

NIKOLAI KUBEL NYE VÆRKER

NIKOLAI KUBEL NYE VÆRKER 2013 NIKOLAI KUBEL NYE VÆRKER FORORD Nicolai Kubel er født og opvokset i Skagen, hvor hans interesse for billedkunst startede i en meget ung alder. Med graffiti og tegning som et yndet udtryksmiddel udforskede

Læs mere

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 3. marts 8. april 2012 kan du og din klasse opleve sammenslutningen Den Frie Udstillings Forårsudstilling 2012, der viser

Læs mere

MIS THRO ASBJØRN SKOU

MIS THRO ASBJØRN SKOU MIS AN THRO PO LO GI ASBJØRN SKOU FUTURISTISK SORTSYN Erkender vi katastrofen her på afgrundens rand og accepterer, at vi har mistet det utopiske håb om en bedre fremtid, kan det ligefrem virke frigørende,

Læs mere

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev DEN NORDJYSKE Det nordjyske i Den nordjyske er ganske enkelt, at 7 kunstnere, som alle bor i Nordjylland, sammen er på vandreudstilling. De 7 kunstnere er ikke et specielt udtryk for en særlig nordjysk

Læs mere

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen Roskilde Ungdomsskole Fælles mål og læseplan for valgfaget Kunstskolen November 2014 Kunstskolen Formålet med undervisningen er, at eleverne tilegner sig kompetencer i billedkommunikation og i billedanalyse

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr.

Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr. Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr. Grundlaget for Sejrs kunstneriske virke er det klassiske maleri. Med hverdagens rum og elementer som forlæg anvender Sejr oliemaling,

Læs mere

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER?

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor billedkunst eller andre relaterede

Læs mere

FORÅRSALON ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts.

FORÅRSALON ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts. 1 FORÅRSALON 2016 - ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts. Forårssalonen bliver et slags epicenter for en række kunstneriske processer,

Læs mere

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd.

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd. Formål med faget kunst/kunstnerisk udfoldelse Formålet med faget Kunst er at eleverne bliver i stand til at genkende og bruge skaberkraften i sig selv. At de ved hjælp af viden om forskellige kunstarter

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Formålet med faget billedkunst bliver her beskrevet af undervisningsministeriet: Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne ved at producere,

Læs mere

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013 En lærerguide 5xSOLO 2. marts-31. marts 2013 Introduktion I perioden 2. til 31. marts 2013 kan du og dine elever opleve udstillingen 5 X SOLO, der består af fem soloudstillinger med værker af fem forskellige

Læs mere

Lørdag den 6. maj kl

Lørdag den 6. maj kl Lørdag den 6. maj kl. 9.00 12.00 Opgave 1: Foldning i papir Denne opgave handler om at kunne iagttage, gengive, fortælle og eksperimentere gennem tegning. Vi ser på dine evner til at undersøge og registrere,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni, 15/16

Læs mere

Foruden Kirsten Justesen kan man på FIGUR opleve værker af Lilibeth Cuenca Rasmussen, Larissa Sansour, Kasper Sonne og kunstnergruppen Løber Nøgen.

Foruden Kirsten Justesen kan man på FIGUR opleve værker af Lilibeth Cuenca Rasmussen, Larissa Sansour, Kasper Sonne og kunstnergruppen Løber Nøgen. 2 Kirsten Justesen er en af de største og mest originale kunstneriske begavelser i dansk kunst. Hendes værker strækker sig fra konceptuelle undersøgelser af kvindens status i de postmoderne 1960 ere til

Læs mere

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Kursusprogram 2017 Kurser 2017 Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Være med til et spændende weekendkursus hvor vi vil eksperimentere med foto som kunstnerisk udtryksform

Læs mere

Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden februar 2018

Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden februar 2018 Til Københavns Kommunes Billedkunstudvalg Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden 9.-25. februar 2018 Jeg arbejder med grafik, skulptur og fundne objekter. I mine linoleumssnit

Læs mere

SPRING UDSTILLINGEN FYLDER 10 ÅR

SPRING UDSTILLINGEN FYLDER 10 ÅR Pressemeddelelse / februar 2013 SPRING UDSTILLINGEN FYLDER 10 ÅR Sideløbende med Kunstnernes Påskeudstilling kan besøgende i Kunsthal Aarhus opleve den årlige SPRING udstilling på 10 ende år. KPs bestyrelse

Læs mere

Spørgsmål til eksamen hf C2 forår 2014.

Spørgsmål til eksamen hf C2 forår 2014. Spørgsmål til eksamen hf C2 forår 2014. Spørgsmål 1 a) Udvælg en bygning du kender og gennemgå bygningen (eksteriør som interiør). Du skal anvende 3 analyseniveauer: b) Sammenlign den udvalgte bygning

Læs mere

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM 2018 Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops Kurser Kursusprogram 2018 Tingenes hemmelige liv En workshop omkring Stilleben opstilling v. billedkunstner Rick Towle Stilleben,

Læs mere

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice Årsplan for faget: Kunst skoleåret 2013/14 Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Introplan Introplan Skema Fre: Surprice BØF-13 Eventyr/ Væsner Af sko 34 Man: Fre: Lejrskole BØF-13 Sko omformes

Læs mere

HORSENS KUNSTMUSEUM 1

HORSENS KUNSTMUSEUM 1 1HORSENS KUNSTMUSEUM Internationale kunstnere Siden 1984 har Horsens Kunstmuseum koncentreret sig om indsamling af dansk samtidskunst, men ud fra et ønske om at perspektivere den danske kunstscene, er

Læs mere

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage s med billedkunstner Jane Klostergaard Sculpture by the Sea 2009 Aarhus - Denmark Foto: Niels Toftegaard Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage Sculpture

Læs mere

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Et enkeltkunstnermuseum som J. F. Willumsens Museum er særdeles velegnet i kunstformidling til børn og unge. Tilegnelsen af værkerne bliver mere overskuelig,

Læs mere

Materielt Design 2. 6. klasse

Materielt Design 2. 6. klasse Materielt Design 2. 6. klasse Faget Materielt Design på Interskolen er en samtænkning af følgende af folkeskolens fag: håndarbejde, sløjd og billedkunst. Undervisningen vil derfor i praksis inddrage alle

Læs mere

UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015

UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015 UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015 Undervisningen bygger på målsætningerne som beskrevet i Forenklede Fælles Mål. Formålet med Billedkunst At eleverne bruger deres fantasi, skaber deres egne værker

Læs mere

Lærervejledning til Fanget

Lærervejledning til Fanget Lærervejledning til Fanget En udstilling med værker af den danske samtidskunstner John Kørner Målgruppe: mellemtrinnet Baggrundsinformation om udstillingen John Kørner - Fanget 04.05.13-22.09-13 Problemerne

Læs mere

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE 1 Talentudviklingsholdet i AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE er for unge fra 15-19 år. Holdet er et 2-årigt forløb med undervisning 1 gang om ugen. Vi samarbejder med ARoS,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: Maj-juni 14/15 Hf

Læs mere

Type udstilling: Der søges midler til: Vi folder drømmenes faner ud. Michael Strunge (1986) Projektbeskrivelse

Type udstilling: Der søges midler til: Vi folder drømmenes faner ud. Michael Strunge (1986) Projektbeskrivelse Projektbeskrivelse Titel på projekt: At folde rummets flader ud - med hilsen til Andre og Michael Udstillingssted: Udstillingsperiode: Galleri North 03/11/16-26/11/16 Nørregade 7C, kælderen 1165 København

Læs mere

Kunst på Hvalsø Skole

Kunst på Hvalsø Skole Kunst på Hvalsø Skole 1 Hvad skal der til, for at ens tanker begynder at vandre? Det spørgsmål stillede billedkunstner Torgny Wilcke sig selv, da han fik til opgave at skabe kunst til Hvalsø Skole. Wilcke

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskolen Kurt Trampedach - Møder i mørket 12/09/2018-06/01/2019 Kunsten Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kurt Trampedach Møder

Læs mere

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid billedkunstnerisk grundkursus midt vest & Er du seriøst interesseret i at arbejde med billedkunstneriske udtryksformer? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor

Læs mere

Naturen, byen og kunsten

Naturen, byen og kunsten Tekst: Katrine Minddal Redigering: Karsten Elmose Vad Layout og grafik: Inger Chamilla Schäffer, Grafikhuset Naturen, byen og kunsten Fag Formål Billedkunst og dansk Træning i billedanalyse. Kendskab til

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner En kort præsentation Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tel 2097 8989 info@lonepenstoft.dk www.lonepenstoft.dk Lone Penstoft Tegner

Læs mere

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR Katalog 2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR ØMME KÆRTEGN H = 18 cm Januar Lene Purkær Fabriksparken 9 9230 Svenstrup J Tel: 9831 8081 www.lenepurkaer.dk Skulpturer, der afspejler en kærlighed til livet.

Læs mere

Billedkunst B stx, juni 2010

Billedkunst B stx, juni 2010 Billedkunst B stx, juni 2010 1. Identitet og formål 1.1. Identitet Fagets primære genstandsfelt er billedkunst og arkitektur. Faget inddrager fænomener fra hele det visuelle felt. Kunst og arkitektur tjener

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt

overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 9. april til 15. maj kan du og din klasse opleve udstillingen Overlap. Med denne lærerguide i hånden håber vi,

Læs mere

SE MIG! Tag med på rejse i kunstens univers

SE MIG! Tag med på rejse i kunstens univers 26. september 2011 Vi ser på kunst på ARoS Besøg på ARoS I dag skal du en tur på ARoS. Her vil du møde børn fra andre institutioner. Her er to portrætter, du kan se på ARoS. Portrætterne er lavet af maleren

Læs mere

Svend Wiig Hansen rå figur Undervisningsmateriale 3.-7. klasse. Introduktion

Svend Wiig Hansen rå figur Undervisningsmateriale 3.-7. klasse. Introduktion Svend Wiig Hansen rå figur Undervisningsmateriale 3.-7. klasse Introduktion Svend Wiig Hansen er en dansk kunstner, som arbejdede med skulptur og maleri. Han blev født i 1922 og døde i 1997. I 1953 blev

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE Målgruppe: mellemtrinnet (eller 2-5. kl.) Undervisningsforløbet er tilrettelagt af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum og HEART/ undervisning. Booking af undervisningsforløbet

Læs mere

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg Lev med kunst - og i al evighed. 16 Skulpturer af Anders Nyborg Livsglæde Stil, individualitet og karakter kommer for Hvorfor ikke give dine bedste venner en mange mennesker til udtryk gennem den skulptur

Læs mere

SAMLINGEN HORSENS KUNSTMUSEUMS SIGNE GUTTORMSEN ANNE MARIE PLOUG CHRISTIAN LEMMERZ MICHAEL THEJL

SAMLINGEN HORSENS KUNSTMUSEUMS SIGNE GUTTORMSEN ANNE MARIE PLOUG CHRISTIAN LEMMERZ MICHAEL THEJL SAMLINGEN HORSENS KUNSTMUSEUMS SIGNE GUTTORMSEN ANNE MARIE PLOUG CHRISTIAN LEMMERZ MICHAEL THEJL Udsnit (Baby it s cold outside I). 2001 Olie på krydsfiner SIGNE GUTTORMSEN Signe Guttormsen ( 1964) er

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin MajJuni 2019 Institution VUC HolstebroLemvigStruer Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hf/hfe Billedkunst

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

Notat vedr. kunstnere indstillinger til indkøb af kunst 2015

Notat vedr. kunstnere indstillinger til indkøb af kunst 2015 Sagsnr. 20.04.03-G01-2-15 Dato 27-5-2015 Sagsbehandler Malene Bram Curth Notat vedr. kunstnere indstillinger til indkøb af kunst 2015 Den kunstfaglige gruppe består af følgende medlemmer: Udstillingsleder

Læs mere

Aalborg Kommunes Kunstfond. Beretning Tlf Fax Godthåbsgade Nørresundby. KUNSTFONDEN Postboks 218

Aalborg Kommunes Kunstfond. Beretning Tlf Fax Godthåbsgade Nørresundby. KUNSTFONDEN Postboks 218 Aalborg Kommunes Kunstfond Beretning 2011 KUNSTFONDEN Postboks 218 Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Tlf. 9931 4000 Fax 9931 4153 www.aalborgkommune.dk kultur-fritid@aalborg.dk Indhold: Side Bestyrelse og

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni, 2012 VUC

Læs mere

I første fase e*erår en tapetvæg 6l trappehallens 5 etager.

I første fase e*erår en tapetvæg 6l trappehallens 5 etager. Udsmykning +l Ejendomsselskabet Gasværksvej A/S Aalborg Værf s 6dligere administra6onsbygning Lisa Rosenmeier 2016-2017 I første fase e*erår 2016. en tapetvæg 6l trappehallens 5 etager. Værket er som en

Læs mere

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien)

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien) KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE ROA (Belgien) Roa er en belgisk graffitimaler, der generelt maler dyr, der har en relation til det område de bliver malet i. ROA's farvepallette er minimalistisk og ofte

Læs mere

Rejseskildringer i Randers Kunstmuseums samling

Rejseskildringer i Randers Kunstmuseums samling Rejseskildringer i Randers Kunstmuseums samling Ønsker I at opdage og udforske rejseskildringer i kunsten gennem tiden, kan I tage på opdagelse i Randers Kunstmuseums samling og se og lære om de rejsende

Læs mere

Analysemodeller og -metoder

Analysemodeller og -metoder Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 5. juni - 5. juli 2015 Mellem Tangkrogen og Ballehage Analysemodeller og -metoder TIL SKOLER KOM OG VÆR MED! Sculpture by the Sea er her igen. Skulpturudstillingen

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2015-2016

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2015-2016 Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2015-2016 Fagligt emne Læringsmål Hvordan Evaluering Fotografi og Eleverne skal selv tage et Fotografierne ramme Tage et billede med digitalkamera billede af hinanden

Læs mere

Susan Hiller. 14. november 2014-1. marts 2015

Susan Hiller. 14. november 2014-1. marts 2015 En lærerguide Susan Hiller 14. november 2014-1. marts 2015 Susan Hiller, Channels (2013). Installation at Matt s Gallery, London. Photograph by Peter White courtesy the artist, Matt s Gallery and Timothy

Læs mere

LEG MED ARKITEKTUR FAG: BILLEDKUNST MÅLGRUPPE: ELEVER PÅ MELLEMTRINNET

LEG MED ARKITEKTUR FAG: BILLEDKUNST MÅLGRUPPE: ELEVER PÅ MELLEMTRINNET LEG MED ARKITEKTUR FAG: BILLEDKUNST MÅLGRUPPE: ELEVER PÅ MELLEMTRINNET PÅ SPORET AF KUNSTEN OVERORDNET INTRODUKTION På sporet af Kunsten er et digitalt oplevelses- og undervisningskoncept, hvor eleverne

Læs mere

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk Bente Hammershøy Dobbelteksponering Karin Lønbæk Der står Horsens med store bogstaver hen over de to kunstnere, der har fernisering d.11.september 2010 i Galleri Brænderigården. Det er far og datter: Søren

Læs mere

OPLEV KUNSTEN. Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART

OPLEV KUNSTEN. Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART OPLEV KUNSTEN Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART Oplev Kunsten sætter sanserne i spil, ansporer det personlige engagement og åbner en mangfoldighed af tilgange

Læs mere

Introduktion. Kære underviser

Introduktion. Kære underviser En lærerguide Introduktion Kære underviser I perioden 16. august til 28. september 2014 præsenterer Den Frie Udstillingsbygning en stor retrospektiv udstilling med unikke værker og installationer skabt

Læs mere

KUNST NU! FORÅRET 2012

KUNST NU! FORÅRET 2012 KUNST NU! FORÅRET 2012 Foto: Anders Sune Berg KUNST NU! FORÅRET 2012 Copenhagen Art Festival er din, Københavns og regionens festival for samtidskunst og vil indeholde kunst- og formidlingsprojekter i

Læs mere

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskemaet mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Der kan max. vedhæftes ét bilag til ansøgningen Titel på projektet INDENFOR - Aalborg

Læs mere

DRØMMESYN. DRØMMESYN - Ung fotokunst 11. januar - 2. februar 2008. præsenterer. + Video program: Where there is pressure, there is folk dance

DRØMMESYN. DRØMMESYN - Ung fotokunst 11. januar - 2. februar 2008. præsenterer. + Video program: Where there is pressure, there is folk dance DRØMMESYN Udstillingen præsenterer værker af 27 afgangselever fra Fatamorgana Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og giver et samlet bud på de nyeste trends indenfor fotokunsten. Gennem snart tyve år

Læs mere

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012 Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune Frederiksværk d. 30.03.2012 Ansøgning vedr. sommerudstilling i Gjethuset: Sommerens store udstilling i Gjethuset,

Læs mere

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Nedenfor kan du se de kunstværker, som er indkøbt til udlodning ved den kommende generalforsamling d. 17. marts 2011. Bodil Tobiesen er uddannet maler fra

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 28.8 1.9.2017 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Louisiana Lejrskole er Tid til

Læs mere

Undervisningen skal lede frem mod, at eleverne har tilegnet sig kundskaber og færdigheder, der sætter dem i stand til at:

Undervisningen skal lede frem mod, at eleverne har tilegnet sig kundskaber og færdigheder, der sætter dem i stand til at: Årsplan for 1 klasse: Billedkunst (Inspiration fra andre lærers årsplan) Billedkunst: 1 lektioner ugentligt. TRINMÅL FOR BILLEDKUNST EFTER 2. KLASSE: Undervisningen skal lede frem mod, at eleverne har

Læs mere

At have en have parker og havearkitektur i et kunsthistorisk perspektiv

At have en have parker og havearkitektur i et kunsthistorisk perspektiv At have en have parker og havearkitektur i et kunsthistorisk perspektiv Et undervisningsforløb af Sophie Holm Strøm Arkitektur TITEL PÅ FORLØB Indhold/tekster/materiale At have en have (intro til billedkunst)

Læs mere

Billedkunst 1. klasse 2016/2017

Billedkunst 1. klasse 2016/2017 Billedkunst 1. klasse 2016/2017 Fagets identitet og rolle I faget billedkunst skal eleverne lære at producere og analysere billeder. Eleverne skal blive i stand til at iagttage, reflektere, bruge og forstå

Læs mere

FÅ NYHEDER, FERNISERINGER OG EVENTS HVER UGE I DIN MAILBOX. TILMELD DIG KOPENHAGENS UGENTLIGE NYHEDSMAIL MAGASIN NEWS ARTGUIDE NYHEDSMAIL

FÅ NYHEDER, FERNISERINGER OG EVENTS HVER UGE I DIN MAILBOX. TILMELD DIG KOPENHAGENS UGENTLIGE NYHEDSMAIL MAGASIN NEWS ARTGUIDE NYHEDSMAIL FÅ NYHEDER, FERNISERINGER OG EVENTS HVER UGE I DIN MAILBOX. TILMELD DIG KOPENHAGENS UGENTLIGE NYHEDSMAIL MAGASIN 20.08.2015 SHOWPICS NEWS ARTGUIDE NYHEDSMAIL SØG OM KOPENHAGEN KONTAKT Anna Moderato: To

Læs mere

Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015

Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015 Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015 Baggrund og idé Sommeren 2015 viser den tyske kunstner, Till Verclas, et udendørs installationsværk, Den Anden Havn, i Bouet på Læsø. Værket består af syv

Læs mere

STAY. Horsens Kunstmuseum. DISPLAY rykker samtidskunsten ind på FÆNGSLET LØRDAG DEN 15. AUGUST - SØNDAG DEN 20. SEPTEMBER

STAY. Horsens Kunstmuseum. DISPLAY rykker samtidskunsten ind på FÆNGSLET LØRDAG DEN 15. AUGUST - SØNDAG DEN 20. SEPTEMBER STAY LØRDAG DEN 15. AUGUST - SØNDAG DEN 20. SEPTEMBER DISPLAY rykker samtidskunsten ind på FÆNGSLET DISPLAY Festivalen den 15. august markerede startskuddet på en unik udstilling lavet af 11 unge studerende

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

" i bevægelse" (... in Bewegung")

 i bevægelse (... in Bewegung) Opråb Deltagelse i intern ation al filteud stilling " i bevægelse" (... in Bewegung") D e a d l i n e f o r i n d s e n d e l s e : 0 9. 1 1. 2 0 1 2 D e a d l i n e f o r u d s t i l l i n g : 1 7. 0

Læs mere