Brøndbyernes IF årsberetning har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brøndbyernes IF årsberetning har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed."

Transkript

1 Brøndbyernes IF årsberetning har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. Mange af klubbens hold har klaret sig fremragende og opnået flotte resultater. Vi er stadigvæk Danmarks største fodboldklub, og at vi har Danmarks bedste og dygtigste frivillige trænere og ledere. Sæsonen 2016/2017 har været den bedste sæson i mere end 10 år, hvis vi måler på de sportslige resultater Klubbens 2 bedste hold - Superligaholdet og 3F - ligaholdet har virkelig haft en sæson på øverste hylde. Superligaholdet blev nr. 2 i ALKA superligaen og nåede til finalen i pokalturneringen, hvor det desværre blev til et nederlag til FCK. Men det var en pokalfinale, som vi havde stor ære af. Vi spillede godt og holdet leverede vel den bedste præstation i sæsonen. På tribunerne leverede fansene også og bidrog til, at årets pokalfinale blev afviklet i en fantastisk kulisse. Klubbens bedste kvindehold leverede en helt igennem fantastisk sæson. Holdet vandt the Double og kvalificerede sig igen til Womens Champions Leaque. Desværre blev Champions Leaque i 2017 en kort fornøjelse. Holdet tabte til det norske mesterhold Lillestrøm SK. Vi har efter sæsonen 2017 sagt farvel til 4 kvindelige landsholdsspillere, som alle skiftede til store, udenlandske klubber. Vi kan vælge at begræde det og ærgre os, men i stedet for glæder vi os over det, og jeg ved, at holdets træner Per Nielsen også glæder sig over, at vi som klub kan uddanne vores kvindelige spillere så godt, at store klubber som Manchester City og Montpellier gerne vil have vores spillere. Der sker rigtigt meget indenfor europæisk kvindefodbold i disse år. Store klubber som førnævnte Manchester City, Bayern München, PSG (Paris), Juventus, Chelsea m.fl. har alle fået kvindefodbold på programmet, og i lighed med herreholdene så følger der store pengesummer med. Penge, som vi ikke har her i Danmark og i Brøndby IF, så vi skal gøre tingene på en anden måde og satse på vores talentudvikling. Herudover skal vi nok indstille os på, at de allerbedste kvindespillere, både dem fra Brøndby IF og fra de øvrige danske klubber, kommer til at spille ude i Europa. Vi har her i klubben allerede taget de første initiativer til at forbedre talentudvikling hos vores pigespillere, og har i den forbindelse ansat Kjeld Juhl som Talent & udviklingsansvarlig for klubbens pigetalentafdeling. På ungdomssiden har vi tradition for at levere gode resultater, og det har vi naturligvis også gjort i år, dog desværre uden DM titler. Det blev til en sølvmedalje til drengene i U17 ligaen og hele 3 pokaltitler til hhv. U18 pigerne, U19 og U13 på drengesiden.

2 Ligeledes er der blandt klubbens breddehold leveret gode resultater, og ikke mindst er der leveret et kæmpe stykke arbejde i forhold til udviklingen af de mange unge mennesker, der kommer i klubben hver dag. Bestyrelsen har altid stort fokus på talentudvikling. Det ligger i klubbens DNA at udvikle og at skabe egne spillere, som kan klare sig på den helt store scene både i Superligaen og i 3F ligaen. Det lykkes også ganske godt med at udvikle pigespillere til klubbens bedste kvindehold. Det kniber derimod på drengesiden, og vi får i øjeblikket ikke nok ud af det store stykke arbejde, der ydes af alle trænere og ledere i vores U-talent og i Masterclass. Det er der flere årsager til, og én af dem er blandt andet, at den spillestil, som superligaholdet spiller i øjeblikket, er "vores drenge" ikke uddannet til. Det arbejdes der benhårdt på, og tålmodighed er - som i al talentudvikling - nøgleordet. Jeg glæder mig dog over, at det i 2017 lykkes for Andreas Bruun at blive en del af A-truppen. Andreas er en spiller, som vi har haft i klubben, siden han var en helt ung dreng, og han er et ægte Brøndby IF produkt! Jeg er overbevist om, at vi om nogle år ser flere ægte Brøndbydrenge på klubbens superligahold. I 2015 ansatte vi i samarbejde med Selskabet en U+træner, som skulle løfte niveauet for træningen af U9- U12 årgangene til nye højder. Det er gået ganske godt, og vi kan klart se en stor forandring og forbedring af vores unge spillere. Men talentudvikling i Danmark ændrer og udviklinger sig hele tiden. Vi vil som klub gerne være med i forreste række med talentudviklingen, og det betyder blandt andet, at vi skal have endnu mere fokus på børnetræningen hos U5-U9 spillerne. Bestyrelsen har derfor besluttet at ansætte en M+ træner, som skal sikre en bedre og mere struktureret træning for de helt unge. En træning som skal tage udgangspunkt i, at de er børn og at fodbold skal være en leg. Det kan gøres på en mere intelligent måde end det, vi har gjort hidtil og derved styrke talentudviklingen. Forenings bedste herrehold, i dagligt tale kaldet Senior 2, klarer sig fint i Sjællandsserien og overvintrer på en 6. plads i tabellen. En god og lun placering, og med 6 point op til en oprykningsplads er ambitionen om en plads i Danmarksserien ikke uopnåelig. De 2 trænere, Dennis Nordenbøl og Tonny Brogaard, arbejder godt og seriøst med holdet, så hvem ved, måske vi har et Danmarksseriehold, når turneringen afsluttes i juni måned. I 2015 fik vi FUTSAL på programmet her i klubben, og det er gået fantastisk - faktisk så godt at holdet i sæsonen 2017/2018 skal spille i FUTSAL- ligaen. Imponerende og stor ros til teamet bag denne præstation.

3 FUTSAL afdelingen er - udover at være dygtige på banen - også meget opmærksomme på tidens moderne mediebillede og på, hvordan man profilerer sit produkt på de sociale medier. De har Live stream på alle kampe, de er på Instagram og Snapchat og har 1350 følgere på Facebook. Jeg kan kun opfordre alle til at følge holdet og ligeledes møde op til deres kampe i FUTSAL ligaen. Som klub tager vi også et stort socialt ansvar. I samarbejde med Brøndby Kommune, arranger vi forskellige arrangementer, som tager udgangspunkt i børn og unge, der kan have stor glæde af at få lidt adspredelse fra en hverdag, som for nogles vedkommende kan være svær. Vi har blandt andet i samarbejde med Brøndby kommune etableret 2 fodboldhold, hvor spillerne primært er det, man kan kalde "utilpassede unge". Formålet med projektet er at give disse unge nogle sunde fritidsinteresser og at give de unge en tilknytning til foreningslivet i kommunen. Det er derfor håbet, at de unge, via dette projekt og den daglige gang i BIF, pa sigt bliver medlemmer pa vilkår med alle andre medlemmer i BIF. Pa den ma de har vi været med til at hjælpe omra dets unge og flytte dem fra en gadeorienteret livsstil til i stedet at blive en del af et sundt fritids- og foreningsliv. Et projekt, vi som klub kan være stolte af. Jeg vil benytte lejligheden til at sige 1000 tak til Brøndby kommune for det fremragende samarbejde. Kommunen er en fantastisk samarbejdspartner for klubben. Glæde og fællesskab var på dagsordenen, da Brøndby Cup 2017 blev afviklet. Vejret var ikke med os, men til gengæld blev årets Cup afviklet meget flot, og alle deltagerne gav stor ros for afviklingen af stævnet. Der blev ydet et kæmpe stykke arbejde af alle de mange frivillige, som sled og slæbte fra morgen til aften hele ugen. Økonomisk blev Brøndby Cup 2017 ikke den succes vi havde forventet, selvom Brøndby Cup 2017 var dobbelt så stor som de tidligere år. Ekstraordinære udgifter til blandt andet rengøring og vagter på skolerne samt mangel på frivillige betød, at vi var vi nødt til at købe hjælp ude i byen. Det har vi lært af, og der er sket flere ændringer. Vi har blandt andet sat prisen op på deltagergebyret, og der er skåret ned på indholdet i den "Goodie bag", som hvert hold får udleveret. Uanset det økonomiske resultat vil jeg rose alle og sige stor tak for hjælpen til de frivillige og til Brøndby Cup udvalget.

4 Selvom der var mange frivillige, så skal vi bruge endnu flere hænder, og det er vigtigt, at vi har fokus på frivilligheden og at alle byder ind på de opgaver, man kan. Vores klub er skabt af frivillighed, og det skal vi holde fast i. Vi lever i en tid, hvor frivilligheden er under pres, og hvor nogen gerne vil betale sig fra at skulle yde et stykke frivilligt arbejde. Det er ikke i Brøndby IF s ånd at tænke sådan! Vi skal stå fast på vores værdier - det er dét, der skal sikre, at Brøndbyernes IF også om 50 år er Danmarks bedste og største fodboldklub. Gennem alle årene har vi her i klubben altid uddannet vores trænere og holdledere, og har herved sikret et højt fagligt niveau. Vi vil fortsat prioritere et højt uddannelsesniveau for de frivillige i klubben. Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi også skal have en uddannelse for klubbens afdelings- og sportslige ledere. det er vigtigt for en klub som Brøndby IF at have stærke ledere. Vi har derfor sammen med DBU udarbejdet en lederuddannelse, som vi kalder " Bliv en bomstærk Brøndby leder". Uddannelsen igangsættes den 9. februar Vi har store forventninger til uddannelsen og ser frem til at få et endnu bedre og stærkere lederteam her i klubben. I 2017 havde vi desværre en meget uheldig sag af en karakter, som vi ikke har haft i klubben tidligere. En af vores trænere blev varetægtsfængslet og anklaget for blufærdighedskrænkelse og besiddelse af børneporno. Det er vigtigt at pointere, at alle anklagerne relaterer sig til hændelser, som er sket via elektroniske medier uden for klubbens domæne. Det var meget ubehageligt for alle i og omkring klubben, og vi tog sagen meget alvorligt. Det er naturligvis vigtigt, at klubbens mange børn og unge kan færdes trygt i klubben og at forældrene kan forvente, at det er trygt for deres børn at komme i Brøndbyernes Idrætsforening. Som forening er vi meget bevidste omkring arbejdet med børn og unge. Vi kræver derfor altid Børneattester på alle frivillige og ansatte, som har deres gang i klubben. Børneattesterne fornyes årligt, så vi på den måde sikrer, at vi altid har opdaterede informationer. I tillæg hertil har vi en lang række regler for, hvordan man som træner må og skal gebærde sig omkring ungdomsspillerne.

5 For eksempel må børnene ikke fotograferes i omklædningssituationer, og der skal altid være to voksne i omklædningsrummet, ligesom der altid skal være mindst to voksne med på trænings- og turneringsture. Resultatet for 2017 viser et mindre underskud, der primært kan henføres til, at Brøndbycuppen gav et væsentligt mindre overskud end forventet. Vi har langt om længe igen har fået en positiv egenkapital, hvilket er meget glædeligt. Økonomien er et vigtigt fokusområde for Bestyrelsen, der bl.a. skal sikre balance og prioritering i og med foreningens midler. Dette kan f.eks. komme til at betyde, at vi ikke vil kunne imødekomme alle ønsker fra de forskellige afdelinger. Kassereren vil komme nærmere ind på tallene i sin regnskabsaflæggelse. Vi har dog fortsat højt aktivitetsniveau i de sportslige afdelinger, hvor alle hold deltager i DBU Sjællands turneringer, og mange hold deltager herudover i stævner og turneringer rundt omkring i Danmark og Europa. For at vi fortsat kan holde dette høje aktivitetsniveau, er det nødvendigt, at alle i klubben og bestyrelsen hele tiden er opmærksomme på nye indtjeningsmuligheder og fortsat vækst i vores sponsorportefølje. Derfor var det også glædeligt, at vi i juni måned 2017 indgik en 3 årlig partneraftale med Arbejdernes Landsbank. Det er en meget flot aftale, vi har indgået og jeg tror roligt, jeg kan sige, at det ikke er mange foreninger i Danmark, der kan indgå en sådan aftale. Det kan vi i Brøndbyernes IF, fordi vi er noget særligt og fordi vi har et beundringsværdigt fællesskab, en sponsor som AL kan se værdien i. Det betyder, at alle klubbens hold fremover skal spille med AL logoet på brystet, og herved er vi tilbage i den gode gamle stil med fælles sponsor både i Foreningen og i Selskabet. Et billede, der blot understøtter én af klubbens værdier - Fællesskabet! Klubben har i 2017 modtaget et kontant tilskud fra Forældre BIF til klubbens ungdomsarbejde. Der er ligeledes givet tilskud i form af kontingentbetaling og bidrag til stævner og rejser med Brøndbyernes IF til familier, som har det økonomi svært. Disse bidrag gør virkelig en forskel - det er en fornøjelse at opleve glæden hos de familier, der modtager dette tilskud fra Forældre BIF. Pa klubbens vegne skal der lyde en stor tak til Forældre BIF's bestyrelse og ligeledes en stor tak til de mange frivillige, der er engagerede i Forældreforeningen og yder en stor indsats i forbindelse med alle de aktiviteter, hvor bankospillet om torsdagen er den helt store aktivitet.

6 Ligeledes skal der lyde en stor tak til BIF's venner, som til årsfesten i december måned 2017 uddelte Æresprisen til træneren for klubbens kvindehold, Per Nielsen. BIF' venner og Forældre BIF har også ydet et stort økonomisk bidrag til den flotte Historievæg, der blev sat op i efteråret. Tak for det. Klubben har også modtaget støtte fra 100-Mandsklubben. 100-Mandsklubben har sponseret 150 nye træner/leder mapper til Amatørafdelingen. 100-Mandsklubben har tidligere sponseret lignende mapper, og de har været en stor succes tak for det. I det hele taget er det fantastisk med klubbens støtteforeninger. De yder en kæmpe indsats med det klare formål at støtte klubben og ungdomsarbejdet - helt unikt og herfra endnu gang mange tak for jeres støtte. Til sidst skal der lyde en stor tak til alle I frivillige for jeres utroligt flotte indsats. Tak til bestyrelsen og tak til Michael Espersen og hans folk i administrationen for et godt samarbejde i 2017 Tak til alle, som hver dag gør en forskel - husk, at uden jer - ingen Brøndbyernes IF. / Christian Barrett

Brøndbyernes IF-årsberetning Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF-årsberetning Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. 1 Brøndbyernes IF-årsberetning 2018 Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. En sæson, hvor vores klub igen kom tilbage på den helt store danske fodboldscene. Vores 2

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2016 2016 har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. 2016 har også været et år i forandringens tegn. 2016 har

Læs mere

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er "second to none".

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er second to none. Brøndbyernes IF - Beretning 2015 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Peter Gulløv John Jensen " Lille John" Rene Ierst Stephanie Sørensen Henning Jensen Æret være deres

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Beretning Brøndbyernes IF 2014

Beretning Brøndbyernes IF 2014 Beretning Brøndbyernes IF 2014 2014 var året hvor Brøndbyernes IF havde 50 års jubilæum - det var et flot og festligt år med en masse aktiviteter. Der blev lagt ud d. 5 januar med et indefodboldstævne

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2012

BERETNING FOR ÅRET 2012 BERETNING FOR ÅRET 2012 De fleste Brøndbyfolk vil uden tvivl betegne året 2012 som et forfærdeligt år. Store sportslige og økonomiske problemer i prof.afd., og dertil tilskueruroligheder, dette har ført

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2011

BERETNING FOR ÅRET 2011 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål:

Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål: Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål: Du har fremsendt en række spørgsmål til vores bestyrelse. På vegne af bestyrelsen svarer bestyrelsesformand

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet.

Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet. Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet. Endnu en fodboldsæson er færdigspillet og HG s kvinder har for alvor

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Præsentation af U-center og konsulent gruppen.

Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Formålet med konsulent team og etablering af U-center: 1. 2. 3. 4. At skabe en elite BSF tråd med et godt trænings og udviklingsmiljø. Skabe en større fælles

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 91. Generalforsamling 3. oktober 2019 kl

Hedensted Idrætsforenings 91. Generalforsamling 3. oktober 2019 kl Hedensted Idrætsforenings 91. Generalforsamling 3. oktober 2019 kl. 19.00. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer og opgaver

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

Lidt baggrund om Sundby

Lidt baggrund om Sundby Beretning 2018 Lidt baggrund om Sundby På 15 år er vi gået fra 30 ungdomsmedlemmer til 800 spillere under 25, heraf 709 under 18 år. Det er lykkedes at fastholde de unge mellem 13-18 år. Vi er kommet over

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Præsentation af U-center og konsulent gruppen

Præsentation af U-center og konsulent gruppen Præsentation af U-center og konsulent gruppen Formålet med konsulent team og etablering af U-center: 1. At skabe en elite BSF tråd med et godt trænings og udviklingsmiljø. 2. Skabe en større fælles forståelse

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen marts 2014

Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen marts 2014 Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen 8. 9. marts 2014 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og talentudvikling har

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

Udviklingen. skal fortsætte

Udviklingen. skal fortsætte Udviklingen skal fortsætte Formand Bent Clausen synes, at JBU er en moderne organisation, der kører i den rigtige retning, og det vil han arbejde for at videreføre. Han mener, at der stadig er brug for

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen 8. 9. marts 2014

Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen 8. 9. marts 2014 Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen 8. 9. marts 2014 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. En særlig velkomst skal lyde til vores

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga På billedet : Annika Overby Hansen og Majbritt Henningsen i kamp (3F Liga) Elite og bredde hånd i hånd DBU havde en drøm Drømmen blev et erklæret mål

Læs mere

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold!

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Tilbud på markedsføring af Køge Kommune Hermed fremsender HB Køge Pigefodbold et tilbud mhp. at markedsføre og synliggøre Køge Kommune

Læs mere

Fastholdelse og fortsat hvervning er noget som bestyrelsen også vil fokusere på i 2015.

Fastholdelse og fortsat hvervning er noget som bestyrelsen også vil fokusere på i 2015. VSB Beretning 2014 Kære alle, Jeg har fået fornøjelsen af at skulle aflægge beretningen, da vi pt. Står uden formand med Carstens fratræden i løbet af 2014. Carsten og hans store indsats kommer jeg tilbage

Læs mere

Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold.

Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold. Organisatorisk Bestyrelsen deltog før sommerferien i 2016 i et klubudviklingsforløb,

Læs mere

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området.

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. Trænerundersøgelse MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

BIF-CUP BRANDE JULI 2018

BIF-CUP BRANDE JULI 2018 BRANDE 5.- 8. JULI 2018 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER DRENGE U10 U17 PIGER U11 U18 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark 2006 og

Læs mere