Carsten er trådt ud af TR-rådet. Region Syd skal vælge en ny. Kirsten Thoke vender tilbage, når det er sket.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Carsten er trådt ud af TR-rådet. Region Syd skal vælge en ny. Kirsten Thoke vender tilbage, når det er sket."

Transkript

1 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Lisbet Jensen, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet) Afbud: Carsten Bladt er ikke TR længere. Nyt medlem fra region syd bliver valgt senere. Gæster: Politisk konsulent Anders Lorentzen under pkt. 3 Politisk konsulent René Andreasen under pkt. 4 Pkt. 6 og 7 blev holdt sammen med Lederrådet. Referat fra møde 15. september Godkendelse af dagsorden. Der kom et nyt punkt 4 på dagsordenen. Fysioterapeuternes fremtid på sygehusene v. politisk konsulent René Andreasen. Carsten er trådt ud af TR-rådet. Region Syd skal vælge en ny. Kirsten Thoke vender tilbage, når det er sket. Dagsordenen blev godkendt med ovenstående kommentarer. 2. Opfølgning på beslutninger fra seneste TR-Rådsmøde Pkt. 3: Planmæssigt skulle der være kommet et oplæg til prioriterede indsatsområder og årshjul. Det udsættes til næste møde. Kirsten og Karen har aftalt møde med Ann Sofie Orth og Niels Erik Kaaber Rasmussen om emnet den 9. oktober. Pkt. 6. TR-rådet efterlyste sammenskrivningen af medlemsmøderne op til OK18. Karen følger op. Pkt. 8. Nyhed om det grænseløse arbejde er lagt på fysio.dk og udsendt på mail til alle TR.

2 3. Ekstraordinært repræsentantskabsmødet november Der skal afvikles ekstraordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 25. november Hovedpunkterne er: 3.1 Fusion mellem FTF og LO. På repræsentantskabsmødet skal det blandt andet drøftes, hvordan foreningen stiller sig ift. en evt. fusion mellem FTF og LO. Som forberedelse tager politisk konsulent Anders Lorentzen rundt på TR-netværksmøder og fremlægger baggrunden og planerne. Anders holdt et kort oplæg for TR-rådet og fortalte om de kommentarer, han har mødt. Anders oplæg er udsendt til TR-rådet. Anders havde foreløbig deltaget på to TR-regionsmøder med fremlægning af planerne. TR har haft en del spørgsmål, der især bekræfter, at man er usikre på, om det giver udfordringer i forhold til indflydelse i MED. Der er også en undren over, hvorfor man har valgt LO og ikke AC. Endelig er det indtrykket, at der er mange, der slet ikke har hørt om, at der var gang i disse forhandlinger. Det gav anledning til en drøftelse blandt TR-rådets medlemmer. Konklusion: TR-rådet anbefaler, at der laves en nyhed til TR, når Anders runde på TRregionsmøderne er overstået. 3.2 Arbejdsmarkedsmodel. HB har gennem lang tid drøftet, hvordan Danske Fysioterapeuter kan sikre ordnede forhold for ansatte i den private sektor. Der ligger nu et forslag bygget op omkring en fælles standardkontrakt og oprettelsen af to sektioner i foreningen. Der er nu er lagt en ny vejledende standardkontrakt for ansatte på det private område på fysio.dk. Sekretariatet forventer, at der kommer en del henvendelser, når standardkontrakten bliver kendt. TR-rådet anbefaler, at der tales en medarbejderrepræsentantstruktur ind i kontrakten/området. TR-rådets repræsentant til Repræsentantskabsmødet bliver besluttet på TRrådets møde den 23. oktober. I øvrigt deltager Kirsten Ægidius, Lisbet Jensen og Charlotte Larsen valgt fra regionsbestyrelserne. Kirsten Thoke og Rikke Vigstrup Dalgaard fra Gentofte er valgt af TR til repræsentantskabet.

3 4. Nyt pkt. 4 Fysioterapeuternes fremtid på sygehusene Politisk konsulent René Andreasen holdt et oplæg om Danske Fysioterapeuters undersøgelse af Fysioterapeuternes rolle på sygehusene. Oplægget er udsendt til TR-rådets medlemmer til intern orientering. Undersøgelsens resultat tyder på, at medlemmerne forventer færre ansatte på sygehusene, og at mulighederne for at løse opgaverne fagligt tilfredsstillende bliver dårligere. Desuden erklærer 60%, at besparelserne går ud over patienterne. Både at patienterne er dårligere, når de bliver udskrevet, men endnu værre er det, at der sker flere genindlæggelser. Undersøgelsen er drøftet med regionale ledere, og sekretariatet laver en kommunikationsstrategi for, hvordan resultaterne skal følges op. René vil meget gerne have konkret case fra den virkelige verden. TR-rådet opfordres til at finde et par fysioterapeuter, der vil være med. Evt. navne skal meldes ind til René Andreasen (ra@fysio.dk) i løbet af uge. 5. OK18 og orientering fra UFLO Stine og Kirsten Thoke orienterede om UFLO-mødet den 13. september, hvor man har bearbejdet alle de indkomne krav og kommentarer fra medlemmerne. UFLO har drøftet kravene, som nu er sendt til HB. 25% har givet deres besyv med. Det er markant bedre end sidste gang. TR-rådets medlemmer mener, at der ud fra kommentarerne er et oplagt behov for en beskrivelse af Fup og Fakta i forbindelse med lokal løn. Karen bringer det videre i sekretariatet. TR-rådet gjorde igen opmærksom på, at der fremadrettet bør laves et realitetsoplæg til medlemmerne som en del af selve kravsindsamlingen. Bl.a. ved at belyse forholdene omkring omkostningsniveauer. Åbenhed og forklaring på resultatet af kravsindsamlingen er vigtig derfor også en opfordring til, at der efterfølgende i forbindelse med afstemning af resultatet lægges en forklaring på, hvorfor resultaterne er havnet, som de er. Hvad er prioriteret i Forhandlingsfællesskabet og hvad er Danske Fysioterapeuters mærkesager? TR-rådet opfordrer til, at UFLO i fremtiden er mere involveret i de forberedende drøftelser om processen op til kravsindsamlingen.

4 6. Fagkongressen 2018 Lederrådet, TR-rådet og Arbejdsmiljørådet har taget initiativ til en fælles workshop på fagkongressen Temaet vil være psykisk arbejdsmiljø og vil tage afsæt i FTF s undersøgelse på området med særligt fokus på resultaterne for fysioterapeuterne som faggruppe. Kirsten Ægidius og Lisbeth Schrøder orienterede om initiativet. Der er afsat tid til 40 min. Workshop på fagkongressen. De arbejder sammen med Brian Errebo Jensen og Agnes Holst om workshoppen. Titel: Hvordan går vi glade på arbejde til vi bliver 70. Konklusion Gruppen arbejder videre og vender tilbage, når der er nyt. 7. Krydspres mellem sundhedsfaglig viden, ansættelsesret og autorisationslov Danske Fysioterapeuter oplever i stigende omfang, at medlemmer henvender sig, fordi de er indklaget til Styrelsen for Patientsikkerhed eller har en patient, som har anlagt sag i Patienterstatningen. Ydermere er der eksempler på, at fysioterapeuter kommer i problemer ansættelsesretligt, hvis de siger fra, med afsæt i en sundhedsfaglig viden, overfor beslutninger truffet af ledelsen. Krydspresset opstår, idet fysioterapeuterne skal udøve faget i en balance mellem ledelsesret, autorisation og sundhedsfaglig viden. Et krydsfelt som giver udfordringer for medlemmerne og på den baggrund har Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelsen bedt om at få sagen behandlet i Etisk råd samt i Lederrådet og TR-rådet. Politisk chef i Danske Fysioterapeuter, Ann Sofie Orth, var indbudt til at rammesætte den fælles drøftelse mellem Lederrådet og TR-rådet. Generelt er der større fokus på patientsikkerhed i samfundet på bagkant af de ubehagelige tilsynssager bl.a. i psykiatrien. Det er også baggrunden for, at den tidligere Sundhedsstyrelse er blevet splittet op og at Styrelse for patientsikkerhed blev oprettet. Ydermere er reglerne på området blevet skærpet med ny lovgivning og nye risikobaserede tilsyn på alle behandlingssteder i det offentlige og det private sundhedsvæsen. Det rammer også fysioterapeuter, som i stigende grad bliver indklaget. I Danske Fysioterapeuters sekretariat har man organiseret sig på tværs af afdelinger for at kunne give medlemmerne den bedste rådgivning i sager om tilsyn, autorisation og ansættelsesforhold. Medlemsservicen rummer bl.a. tilbud om at være bisidder i de sager, hvor medlemmerne bliver indklaget og, i de værste sager, at hjælpe medlemmet med at få en forsvarsadvokat.

5 Der kan opstå en Bermuda trekant mellem udmøntning af lovgivning på sundhedsområdet, patientens rettigheder og sikkerhed samt autorisationsloven. Hertil kommer ledelsesretten, som giver lederen ret til at organisere og tilrettelægge arbejdet. Mellem disse forskellige regelsæt og logikker kan der opstå et krydspres, som fysioterapeuten skal navigere i. I de situationer er der to vigtige principper at holde fast i. Det første er, at man som autoriseret sundhedsperson altid er autoriseret. Derfor vil en fysioterapeut i en eventuel klagesag blive holdt ansvarlig på alment anerkendt faglig standard for fysioterapeuter. Den standard gælder også, hvis fysioterapeuten behandler patienter med metoder, som ikke finder anvendelse i fysioterapi fx krystalhealing. Det andet princip er, at ledelsesretten gælder, uanset at man er autoriseret sundhedsperson. Det betyder, at ledelsen kan fastsætte lokale retningslinjer, som definerer, hvilke tilbud der skal gives til hvilke målgrupper. Kolliderer det med alment anerkendt faglig standard, har man som autoriseret sundhedsperson pligt til at gøre opmærksom på det op i ledelseshierarkiet. Efter oplægget blev lederrådet og TR-rådet bedt om at reflektere over, hvordan følgende dilemmaer håndteres: Når en medarbejder gør opmærksom på, at kommunens serviceniveau er under almindelig anerkendt faglig standard? Når en medarbejder udtrykker, at patientens sikkerhed og tarv tilsidesættes, hvis kommunens serviceniveau skal efterleves? Lederen som autoriseret sundhedsperson, hvordan spiller det ind i forhold til ovenstående dilemmaer? Følgende kom frem i den fælles refleksion: Generelt var oplevelsen, at fysioterapeuter er gode til at gå til deres leder, hvis de oplever, at de ikke kan stå inde for kvaliteten jf. almen anerkendt faglig standard. Ligeledes blev der stillet spørgsmål ved problemets størrelse. Det var umiddelbart ikke genkendeligt for kredsen, at der er flere klager eller sager, hvor fysioterapeuter er involveret. Endelig blev det fremhævet at huske at bruge de forskellige roller leder, TR og regionsformand, hvis der opstår situationer, hvor man vil udfordre de politiske beslutninger omkring serviceniveau og besparelser. En vigtig person i denne sammenhæng er regionsformanden, som har en anden adgang til at påtale problemet, uden om ledelseshierarkiet. Desuden skal der opmærksomhed på lederens mulighed for at bringe det op i det rette fora, hvor beslutningerne rent faktisk kan påvirkes. Konklusion: TR-rådet syntes det var et godt initiativ at drøfte relevante emner med Lederrådet. Ser frem til flere lignende diskussioner i fremtiden.

6 Under det aktuelle emne blev det opfattet som svært at holde drøftelserne til leder/tr-rollen, hvilke man skal være opmærksom på ved fremtidige fællesmøder. 8. TR-uddannelse 2017 og a. Kort referat fra de kurser, der har været afholdt til nu. Kurserne kører generelt godt. Deltagerne er flittige til at udfylde evalueringsskemaerne og knytte kommentarer til. Det er meget værdifuldt i forhold til løbende at udvikle kurserne. Et særligt initiativ er sat i søen for at sikre TR i Falck bedre forhold. 8.b. Økonomi Økonomien er bedre end forventet pga. større indtægt fra AKUT-midlerne. Det giver råderum for at fastholde nogle af de fælles aktiviteter med Etf i 2018, som ellers så ud til ikke kunne blive til noget. 8.c. Møde for FTR efteråret 2017 Det har længe været et ønske fra TR-rådet, at der blev afviklet særlige initiativer for FTR, og møder for FTR var også rejst som emne på sidste repræsentantskabsmøde. Der er planlagt et netværksmøde for FTR sammen med Etf. i efteråret TR-rådet ønsker, at der også prioriteres mødeaktivitet for FTR i Danske Fysioterapeuter alene. Dette for at drøfte vilkår og behov og særlige dilemmaer for FTR. Der arrangeres et møde i november/december Mail udsendes snarest. 8.d. Nyt medlem til uddannelsesarbejdsgruppen, da Carsten ikke er med i TRrådet mere. Det blev besluttet, at gruppen fortsætter med Kirsten Thoke, Charlotte Larsen og Karen Fischer-Nielsen indtil videre. Gruppen indkaldes snarest. 9. Årskonferencen Kort status vedr. planlægningen. Der er sket nogle ændringer vedr. oplægsholdere, men det er på plads nu. 10. Orientering Formanden intet nyt herfra TR-rådets medlemmer (HB, regionerne, forhandlingsudvalg)

7 Lisbet orienterede om, at arbejdspladserne i region Sjælland i forbindelse med implementering af Sundhedsplatformen ikke vil lave FEA-aftale med Danske Fysioterapeuter. Kirsten Thoke har fået oplyst, at der er tvivl om, hvordan TR (og ledere) er dækket ved aktiviteter uden for egen matrikel. Der er lokalt sat en undersøgelse i gang. I forlængelse af dette spørgsmål vil Karen undersøge, hvordan TR er dækkede ved transport til og fra møder i Danske Fysioterapeuter. Kirsten har oplevet en ændret praksis vedr. underskrift af referater fra tjenstlige samtaler. Ledelsen oplyser, at medlemmerne kun skriver under på, at man har set referatet. Evt. kommentarer skal så vedlægges referatet. Danske Fysioterapeuter anbefaler altid, at man prøver at blive enige om en fælles tekst. Hvis det mislykkes kan supplerende kommentarer blive nødvendige. Charlotte oplyser fra København Kommune. Der arbejdes med en employer-branding-analyse om, hvorfor man søger eller ikke søger job i kommunen. Der kommer mere om det på Danske Fysioterapeuters region H s hjemmeside. Lone oplyser, at det er budgetforhandlingerne, der fylder. Det ser dog fornuftigt ud fra fysioterapeuternes vedkommende Sekretariatet Velfærd for Danmark stormøde 4. oktober Nyhed er på vej ud. Jurist Signe Due Vesterheden er ansat i sekretariatet stedet for Henrik Sloth. 11. Eventuelt Der var ikke yderligere emner under dette punkt. 12. Kommende møder TR-rådet mødes 23. oktober dagen før Årskonferencen. Forslag til emner: Samarbejdet mellem AMiR og TR. Fremtidige indsatsområder/tr-rådets strategipapirer. 13. Evaluering af mødet Et godt møde med mange gode politiske oplæg og diskussioner. Godt med fællesmøde med Lederrådet. 14. Indstilling til HB Det indstilles, at HB tager referatet til efterretning.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 07. juni 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Stine Bøgh Pedersen (SBP),

Læs mere

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 2. juni 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Lene Lebech (LL), Kirsten Thoke

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen Referat af møde i TR-rådet den 7. januar 2015 Dato for udarbejdelse: 21. januar 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen,

Læs mere

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 20-09-18 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11-10-18 Deltagere: Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen,

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts 2015 Dato for udarbejdelse: 13. april 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen og Lisbet

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet)

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet) Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 19. marts 2019 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 1. april 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 31. januar 2011 Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 [Dagsordens pkt. / Sagstype] L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

Deltagere: Brian Errebo-Jensen, Jens Olesen, Helle Gerbild, Maria Rothgart Petersen, Ann Sofie Orth (deltog under pkt.1)

Deltagere: Brian Errebo-Jensen, Jens Olesen, Helle Gerbild, Maria Rothgart Petersen, Ann Sofie Orth (deltog under pkt.1) Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk Råd 27. marts 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Gurli Petersen 24. april 2015 Deltagere: Brian Errebo-Jensen, Jens Olesen, Helle Gerbild, Maria Rothgart

Læs mere

Referat. TR-rådet Kirsten Ægidius

Referat. TR-rådet Kirsten Ægidius Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26-06-18 For referat: Kirsten Ægidius Dato for udarbejdelse: Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Charlotte Larsen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk

Læs mere

Referat. TR-rådets møde 4/2015. TR-rådet 8. oktober oktober Karen Fischer-Nielsen (pkt. 1-7) Lene Lebech (pkt.

Referat. TR-rådets møde 4/2015. TR-rådet 8. oktober oktober Karen Fischer-Nielsen (pkt. 1-7) Lene Lebech (pkt. Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 8. oktober 2015 For referat: Karen Fischer-Nielsen (pkt. 1-7) Lene Lebech (pkt. 8-12) Dato for udarbejdelse: 22. oktober 2015 Deltagere: Kirsten Ægidius

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. august L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 8.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. august L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 8. Referat af møde i TR-rådet den 26. august 2014 Dato for udarbejdelse: 8. september 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke Rikke Vigstrup Dalgaard Lone Guldbæk

Læs mere

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 30. september 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 14. november 2010 Deltagere: Brian Errebo-Jensen (BEJ) Anne Marie Svenningsen

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Gæster: TR-rådets suppleanter: Ole Kortegaard, Lene Duus og Birgitte Greby

Gæster: TR-rådets suppleanter: Ole Kortegaard, Lene Duus og Birgitte Greby Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 15. december 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 7. januar 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Lene Lebech (LL), Kirsten

Læs mere

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job.

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet (møde 3/2008) den 22/08/2008 J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 5. sept. 2008 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Karima

Læs mere

TR-rådets suppleanter: Tilde Randsborg, Nina Sandholdt, Birgitte Greby. Suppleanter: Kathrine Fuglsang, Lene Duus, Mette Hedegård Jensen, Rikke Kruse

TR-rådets suppleanter: Tilde Randsborg, Nina Sandholdt, Birgitte Greby. Suppleanter: Kathrine Fuglsang, Lene Duus, Mette Hedegård Jensen, Rikke Kruse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 15-01-19 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 24. januar 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Charlotte Larsen, Lisbet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Referat. Danske Fysioterapeuters etiske råd 9. december Gurli Petersen 19. december 2014

Referat. Danske Fysioterapeuters etiske råd 9. december Gurli Petersen 19. december 2014 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Danske Fysioterapeuters etiske råd 9. december 2014 For referat: Dato for udarbejdelse: Gurli Petersen 19. december 2014 Deltagere: Brian Errebo-Jensen, formand

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

L For referat: Kirsten Ægidius

L For referat: Kirsten Ægidius Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 22. februar 2013 Dato for udarbejdelse: 2. april 2013 L For referat: Kirsten Ægidius Deltagere: Kirsten Ægidius Pernille Hoppe Lisbet Jensen Tilde Randsborg

Læs mere

Mødet omkring besparelserne i Region Midt i økonomiudvalget er udsat fra den 9/6 til den 22/6.

Mødet omkring besparelserne i Region Midt i økonomiudvalget er udsat fra den 9/6 til den 22/6. Referat fra TR regionsmøde den 28/5 15, i Region Midt. Mødet omkring besparelserne i Region Midt i økonomiudvalget er udsat fra den 9/6 til den 22/6. Kirsten Ægidius: Tr- Årskonference; Stor opfordring

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. maj 2013. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 10.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. maj 2013. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 10. Referat af møde i TR-rådet den 28. maj 2013 Dato for udarbejdelse: 10. juni 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Pernille Hoppe Lisbet Jensen Tilde Randsborg Kirsten Thoke

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

a. Tema: Autorisationslov og ledelsesret: et etisk dilemma c. Temadrøftelse: Etik i sundhedsfremme og forebyggelse

a. Tema: Autorisationslov og ledelsesret: et etisk dilemma c. Temadrøftelse: Etik i sundhedsfremme og forebyggelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 22. november 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 1. december 2010 Deltagere: Hanne Munch, Anne Marie Svenningsen, Brian Errebo-Jensen

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Referat. Etisk Råd Gurli Petersen Deltagere:

Referat. Etisk Råd Gurli Petersen Deltagere: Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk Råd 23-5-2018 For referat: Dato for udarbejdelse: Gurli Petersen 28-5-2018 Deltagere: Brian Errebo-Jensen, Maria Rothgart, Sune Frølund, Marlene Juul Houmann,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Referat fra den 17. november 2015 Dagsorden Kl. 9.00-9.15 Velkommen særligt til de nyvalgte. Dagsorden godkendes Kl. 9.15 10.45 TR rollen

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

4. Aktuelle emner: 4.1 Udkast til indsatsområder skal der arbejdes videre med Punktet udsættes til et senere møde.

4. Aktuelle emner: 4.1 Udkast til indsatsområder skal der arbejdes videre med Punktet udsættes til et senere møde. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 7. juni 2017 Sted: Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Pia R. Pedersen, Helle

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

30.01 2012 kl. 13 17.30

30.01 2012 kl. 13 17.30 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 30.01 2012 kl. 13 17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.02 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley,

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Notat Danske Fysioterapeuter Til: Repræsentantskabet Bilag 6B Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Dato: 14. oktober 2017 Med henblik på entydigt, kollektivt og uvildigt at kunne

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 30. 31. august 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 5. september 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 02-10-17 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 12-10-17 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht, Kirsten Ægidius,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Region Hovedstaden TR netværksmøde

Region Hovedstaden TR netværksmøde Region Hovedstaden TR netværksmøde Referat fra den 6. april 2016 Dagsorden 1)Velkomst og kort nyt fra Danske Fysioterapeuter 2) Stress - forebyggelse, håndtering og om at afhjælpe stress v/ Stressekspert

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Koordineringspunkter.

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Koordineringspunkter. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 5. marts 2018 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 13. marts 2018 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00 Dagsorden Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min)... 1 2. Nyt fra... 2 Formandskabet

Læs mere

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. marts 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Referat. Referat fra møde i Etisk udvalg. Etisk udvalg 31. januar Karen Langvad 13. februar 2012

Referat. Referat fra møde i Etisk udvalg. Etisk udvalg 31. januar Karen Langvad 13. februar 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 31. januar 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 13. februar 2012 Deltagere: Jeanette Præstegaard, Hanne Munch, Annemarie Svenningsen,

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere R E F E R A T Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september 14.30-17.00 Sted Deltagere Afbud Mødecenter, lokale C Lone Winther Jensen, formand

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Mette Johansen, Peter Johansen, Marcus Munch. Fraværende: Line Reffelt Jørgensen (barsel),

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/ Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/2-2019. Tilstede: Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander, Line Reffelt Jørgensen, Lisbeth Schrøder

Læs mere

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook.

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjylland Dato for møde: 20. august 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 13. september 2013 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen(fra

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere