Sorring Brugsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sorring Brugsforening"

Transkript

1 Sorring Brugsforening 110 år Johannes Albertsen Svend Aage Mikkelsen

2 Tak Stor tak til de frivillige på Gjern Arkiv, som har sikret bevarelse og tilgængelighed af både skriftlige kilder og billedmateriale brugt i dette hæfte. Udgivet af Brugsen Sorring Amba Trykt i 780 eksemplarer Billederne på forsiden: Øverst: Ukendt fotograf, 1920 Nederst: Fotograf: Johannes Albertsen, 2015

3 Hvad er Sorring Brugsforening? Brugsen Sorring (tidligere Sorring Brugsforening) er en selvstændig forening med ca. 650 medlemmer fra lokalområdet. Foreningen ejer Dagli Brugsen, OK-tanken og nogle af de omkringliggende ejendomme, som bliver lejet ud til beboelse og erhverv. I foreningen er der ingen højere myndighed end generalforsamlingen, som afvikles hvert år inden udgangen af april. Her bliver årets resultat og planerne for fremtiden gennemgået og diskuteret. Foreningen har indgået en såkaldt franchise aftale med COOP Danmark, hvor COOP mod betaling leverer varer og markedsføring samt løser nogle administrative opgaver som eksempelvis regnskabsføring. Det er langt fra alle brugsbutikker, der har samme ejerforhold som vores. Siden 1970 har COOP (tidl. FDB) overtaget ejerskabet af mange trængte butikker, lige som de har åbnet nye koncernejede butikker på steder, hvor de kunne se økonomiske muligheder i det. Denne udvikling har desværre betydet, at magten er blevet flyttet væk fra lokalsamfundene og til hovedkontoret i Albertslund. I Sorring kan vi være glade for vores selvstændighed, som helt reelt betyder, at vi ikke er afhængige af, om nogen på et hovedkontor satser strategisk på at drive dagligvareforretning her i byen. Vores forening er sat i verden for at løse denne opgave og har gjort det i de sidste 110 år, og det vil den kunne blive ved med at gøre, så længe vi bakker op om vores brugs som medlemmer og kunder.

4 Tidlige brugsforeninger Allerede i 1866 opretter købmandssønnen pastor Hans Christian Sonne den første levedygtige brugsforening i Danmark: Thisted Kjøbstads Arbejderforening. Efter åbningen går der ikke længe, før pastor Sonnes tanker spreder sig til andre byer, og nye, lokale brugsforeninger skyder frem er således ikke bare vores forenings jubilæumsår, men også et år hvor Danmarks brugsbevægelse generelt kan fejre 150-års jubilæum. Første spor af brugsbevægelsen, vi kan se i Dallerup sogn, er i kirkebogen, hvor man kan læse, at den 5. oktober 1900 bliver købmand i Skjørring, Søren Jørgen Pedersen, gift med Maren Buttenschøn, datter af sadelmager og brugsforeningsbestyrer, Joachim Buttenschøn, i Toustrup. Så i en periode omkring år 1900 har man i Toustrup haft en form for brugsforening, men foreningen har kun eksisteret i ganske få år, idet man i folketællingen i 1906 kan se, at der nu er en købmandsforretning på matriklen. Den stedlige lokalhistoriker, Åge Jakobsen, kan fortælle, at der i Sorring, i et hus på Ebbesensvej, også har været en form for brugsforening, sandsynligvis på samme tidspunkt som i Toustrup. Her blev levetiden også kort og med en konkurs til følge. Hvor informationerne om brugsforeninger i området, før vores egen, må siges at være særdeles sparsomme, så ved vi til gengæld rigtig meget om, hvordan vores egen forening blev grundlagt, takket være de bevarede protokoller, som omhyggeligt er blevet ført ved både generalforsamlinger og møder.

5 Grundlæggelsen af Sorring Brugsforening Den 9. januar 1906 blev der holdt møde i afholdshjemmet i Sorring for at få en brugsforening oprettet. I referatet kan vi læse præcis, hvad der skete på denne aften: Efter flere oplysende meddelelser angående andelssagen og brugsforeninger i særdeleshed, oplæstes Vedtægterne til lov i Severin Jørgensens Håndbog for Brugsforeninger, hvilket samme godkendtes i mødet med almindeligt stemmeflerhed. Dermed var foreningen stiftet, og der blev registreret 25 medlemmer samme aften. Der blev også valgt en bestyrelse med syv medlemmer, to revisorer og en suppleant. Jens P. Malthesen Jens H. Nielsen Laurits Jørgensen Frits Pedersen Jens Bech Peder Jensen Rasmus Hansen Formand Næstformand Forretningsfører Kasserer Samme år den 23. januar afholdes generalforsamling, hvor der bliver vedtaget at købe købmand Simonsens ejendom matr. 21 (Hovedgaden 16) til brugsforeningens uddelersted for 7000 kr. Den 13. februar var der atter møde og Niels Peter Nielsen var tilstede og blev antaget til uddeler fra 1. april på følgende vilkår:

6 Hans løn er i % af de varer, som han skal uddele, 5% af kolonial og 2% af grovvarer. Sejlgarn, poser, indpakningspapir, lys og brændsel skal han selv lægge til, dog får han 50 kr. til papir. Alle sække og kasser, som ikke kan returneres, skal tilhøre uddeleren og al den havejord, som ikke skal bruges til køre- og færdselsplads, skal tilhøre ham, imod at han indhegner det. 6. marts beslutter man at låne 9000 kr. til betaling af Simonsens ejendom og lager. Der beregnes 7000 kr. for ejendommen og inventar og 2000 kr. til betaling af lageret. Pengene bliver lånt i den daværende Dallerup Sogns Sparekasse. Ejendommen, der som bekendt stadig huser en del af Dagli Brugsen Sorring, kan ses til højre på dette billede af Hovedgaden omkring år Ukendt fotograf, ca april overtages Simonsens varelager med hjælp af en mand fra fællesforeningen i Aarhus, og dagen efter åbnes dørene for kunderne som begynder at handle.

7 Årene derefter 1. januar 1909 overtager Rasmus Olesen Rasmussen posten som uddeler og bliver dermed den, som skal stå for den fortsatte drift af brugsen. Det skal imidlertid vise sig at være en vanskelig opgave. Krigsårene er en hård tid, og mange af medlemmerne har svært ved at betale for deres varer. I 1917 ser man sig nødsaget til at pålægge renter på skyld og i protokollen fra 5. juli 1917 læser man, at enhver an saldo ved hvert af de halvårlige opgørelser pålægges en rente på 5%. I 1920 er brugsen temmelig nær fallittens rand, både pga. skyldnere men måske også grundet uddelerens fejlindkøb under krigen få år forinden. Rasmus Olesen Rasmussen ender med at fratræde sin stilling samme år. På billedet herunder ses brugsen fotograferet invendigt på denne tid. Ukendt fotograf, 1920

8 1. oktober 1920 får brugsen sin 3. uddeler, Søren Poulsen, og med ham kommer der stabilitet omkring brugsens videre drift. I september 1929 får foreningen mulighed for at udvide sit forretningsområde, da man modtager et tilbud fra Dansk Petroliumsselskab: Den nyligt afdøde købmand Holm på Ebbesensvej havde et benzinanlæg, og dette kunne man få lov at overtage mod, at man ville forhandle petroliumsselskabets produkter i en femårig periode. Anlægget bliver flyttet senere samme år. Først i 1951, efter mere end 30 år ved roret, tager Søren Poulsen sin afsked. 1. april samme år ansættes Olav Refsgaarden I Refsgaards tid som uddeler skifter bygningen udseende, indgangspartiet ud imod gaden flyttes til den østlige gavl, og butiksarealet udvides flere gange. I forbindelse med ombygningerne nedlægges også lejligheden i brugsens østlige ende, som uddelerne hidtil har boet i, og Olav Refsgaard med familie flytter i egen bolig. I 1985 lader Olaf Refsgaard sig pensionere efter næsten 35 år på posten.

9 Ukendt fotograf, 1980 Fotograf: Leif Tychsen, Midtjyllands Avis, 1988

10 Den løbende udvidelse af brugsen fortsætter ufortrødent efter Sten Madsens tiltrædelse som uddeler 1. januar Allerede i 1987 bliver der lagt 40 m² til butiksarealet, og i 1988 køber man udlejningsejendommen på Hovedgaden 12. Den 15. maj 1993 kl. 10 samles uddeler og bestyrelse til møde i en trist anledning. Udlejningsejendommen på Hovedgaden 12 er nedbrændt, ulykkeligvis med dødelig udgang for en enkelt person. I slutningen af 1993 underskrives byggekontrakt med Jens Peter Bedsted, og de røde bygninger med lejligheder, som vi kender i dag, opføres. I 1995 lukker byens posthus, og der kommer i stedet postbutik i brugsen. Året efter køber man Hovedgaden 18, og det overdækkede tankanlæg etableres. I 2008 bygges den nye høje lagerbygning, og selve butikken gennemgår en større renovering. Efter 26 særdeles aktive år på posten som uddeler, går Sten Madsen på efterløn i august 2012 tiltræder den nuværende uddeler, Finn Lorenzen. Under Finns ledelse er åbningstiderne blevet udvidet, og butikken har fået egne ovne, så brugsen nu også kan tilbyde friskbagt brød hele dagen.

11 Brugsens rolle i byen Foreningens vedtægter lader ingen tvivl om den rolle, Brugsen skal spille i byen: Foreningens formål er at skaffe medlemmerne de bedst mulige varer til de lavest mulige priser samt optage andre opgaver af økonomisk og almennyttig art til gavn for forbrugerne. Brugsen er ikke til for at tjene penge på sine handelsaktiviteter. Ethvert overskud, der nogensinde er blevet lavet i butikken, er blevet brugt på at vedligeholde og udvikle forretningen eller givet tilbage til byens borgere. Denne almennyttige funktion har nok i bund og grund været brugsens opskrift på succes. For konkurrencen inden for salg af dagligvarer har altid været hård. På et tidspunkt var der 4 købmænd, 2 slagterforretninger og 2 bagere i byen. I dag er brugsen byens eneste dagligvarebutik, men konkurrencen er ikke blevet mindre af den grund. Heldigvis har foreningen 650 husstande som medlemmer og endnu flere handlende. Brugsen udfylder i dag mange funktioner for egnens borgere. Ud over at være dagligvarebutik er brugsen jo også byens eneste posthus, apoteksudsalg, grønthandler, blomsterforretning, benzinstation, spilforhandler og senest også bager og bankfilial. Ud over handelsaktiviteterne støtter foreningen også lokalsamfundet gennem sponsorater til almennyttige private initiativer og ikke mindst faste sponsorater til flere af byens andre foreninger. Ud over dette er foreningen også selv vært ved en række arrangementer hvert år. Vi kan heriblandt nævne vinsmagninger, som har vist sig særdeles populære blandt medlemmerne.

12 Brugsens ledelse gennem årene Uddelere Ansættelsesdato Navn 1/ Niels Peter Nielsen 1/ Rasmus Olesen Rasmussen 1/ Søren Poulsen 1/ Olav Refsgaard 1/ Sten Madsen 1/ Finn Lorenzen Det er bemærkelsesværdigt, hvor få uddelere foreningen har haft i løbet af sin lange historie. Uddelerjobbet i Sorring er tydeligvis ikke en plads, man uden videre render fra. Bestyrelsesformænd Periode Navn Jens Peter Malthesen Marius Lassen Rasmus P. Wormsborg Jørgen Pedersen Karl M. Rasmussen Laurits Madsen Gunnar Telling Pedersen Villy Christensen Jette Hansen Torben Rasmussen Bodil Osterland Poul Erik Pedersen

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets

Læs mere

Side 1 af 7 sider. 1. bestyrelse: Chauffør Viktor Friis - Formand

Side 1 af 7 sider. 1. bestyrelse: Chauffør Viktor Friis - Formand 1. bestyrelse: 07-04-1948 Chauffør Viktor Friis - Formand 2. bestyrelse: Forpagter Anders Knudsen - Støberiarbejder Axel E. Thomsen - Smedemester Paul Dahl - Maskinarbejder Peter Burkal - (Iflg. Protokol

Læs mere

Vedtægter for Fanø Brugsforening

Vedtægter for Fanø Brugsforening Vedtægter for Fanø Brugsforening Indholdsfortegnelse Foreningen Navn. 1 Hjemsted. 2 Formål.. 3 Medlemmerne Medlemskab 4 Finansiering og ansvar. 5 Foreningsmyndighederne Generalforsamling.. 6 Bestyrelse

Læs mere

Udbyneder-Kastbjerg Lokalhistorisk Forening. fejrer 2. april års jubilæum

Udbyneder-Kastbjerg Lokalhistorisk Forening. fejrer 2. april års jubilæum Udbyneder-Kastbjerg Lokalhistorisk Forening fejrer 2. april 2017 25 års jubilæum Start på Havndal skole i 1992 Arkivets start Efter at Udbyneder-Kastbjerg sogne 1. april 1970 var blevet en del af den større

Læs mere

Vedtægter For Hvalsø Brugsforening. (Begrænset ansvar)

Vedtægter For Hvalsø Brugsforening. (Begrænset ansvar) Vedtægter For Hvalsø Brugsforening (Begrænset ansvar) Navn og hjemsted: Par. 1: Foreningens navn er Hvalsø Brugsforening Amba. Brugsforeningen har sit hjemsted i Hvalsø. Formål: Par. 2: Brugsforeningens

Læs mere

Vedtægter. For. Gjøl Brugsforening

Vedtægter. For. Gjøl Brugsforening Vedtægter For Gjøl Brugsforening Indhold 1. Navn og organisationsform... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Medlemskab... 3 5. Finansiering og ansvar... 4 6. Generalforsamlingen... 5 7. Bestyrelsen...

Læs mere

BILLEDER FRA DET GAMLE THORSAGER: BYEN

BILLEDER FRA DET GAMLE THORSAGER: BYEN BILLEDER FRA DET GAMLE THORSAGER: BYEN Thorsager bymidte omkring 1905, forsamlingshuet til venstre, bag det præstegården. Til højre Kr. Jacobsens gård. Thorsager hovedgade ca. 1905, købmandsgården til

Læs mere

Billund Brugsforening. Vedtægter

Billund Brugsforening. Vedtægter Billund Brugsforening Vedtægter Vedtægter for Billund Brugsforening. 1. Navn og organisationsform. 1. Foreningens navn er Billund Brugsforening. 2. Foreningen er en andelsforening med begrænset ansvar.

Læs mere

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963.

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Foto 1927 Evald Hansen, karl Karen, senere gift Jensen, pige Marie og Henry Houbak Fr. Sørensen 1928-29 og 1929-30 Dagny Andersen 15/4 1/11

Læs mere

Vedtægter. for. Fensmark Brugsforening

Vedtægter. for. Fensmark Brugsforening Vedtægter for Fensmark Brugsforening Revidering fremlagt og godkendt på Generalforsamlingen 2014-04-29 Indholdsoversigt 1. Foreningen Navn og organisationsform 1 Hjemsted 2 Formål 3 2. Medlemmerne Medlemskab

Læs mere

Nr. 59- Persillekræmmeren - 2008

Nr. 59- Persillekræmmeren - 2008 Nr. 59- Persillekræmmeren - 2008 Brugsuddeler 1955 1963 En gammeldags Brugs var en indkøbsforening, hvis medlemmer (andelshavere) valgte en bestyrelse, der ansatte en uddeler som forestod det daglige købs-

Læs mere

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg Hovedbestyrelsesmedlemmer og revisorer fra start, 1970/71 Fra 1970/71 til 2010 er navnene udtaget fra skriftet Vandreforeningen Fodslaw Jubilæumsskrift 1970 2008, udarbejdet af tidligere kasserer Gervid

Læs mere

Billund Foderstof- og gødningsforening.

Billund Foderstof- og gødningsforening. Billund Foderstof- og gødningsforening. Den første foderstofforening. I slutningen af 1800-tallet blev der oprettet en brugsforening i Billund. Vi mangler forhandlingsprotokollen for de første år i foreningens

Læs mere

Sterup Andelsmejeri Sterup Andelsmejeri stiftet d. 3. marts 1897. Grunden købt af Peter Eriksen for 150 kr. Det gamle mejeri fra starten, blev opført

Sterup Andelsmejeri Sterup Andelsmejeri stiftet d. 3. marts 1897. Grunden købt af Peter Eriksen for 150 kr. Det gamle mejeri fra starten, blev opført Sterup Andelsmejeri Sterup Andelsmejeri stiftet d. 3. marts 1897. Grunden købt af Peter Eriksen for 150 kr. Det gamle mejeri fra starten, blev opført for 16.000 kr. Nuværende bygninger opført i 1929 for

Læs mere

Vedtægter for Havdrup Brugsforening Begrænset ansvar

Vedtægter for Havdrup Brugsforening Begrænset ansvar Vedtægter for Havdrup Brugsforening Begrænset ansvar Indholdsfortegnelse 1. Foreningen Navn og organisationsform 1 Hjemsted 2 Formål 3 2. Medlemmerne Medlemskab 4 Finansiering og ansvar 5 3. Foreningsmyndighederne

Læs mere

Stk. 2. Foreningen er en andelsforening med begrænset ansvar. 2. Brugsforeningen har hjemsted i Gribskov Kommune, 3250 Gilleleje

Stk. 2. Foreningen er en andelsforening med begrænset ansvar. 2. Brugsforeningen har hjemsted i Gribskov Kommune, 3250 Gilleleje GILLELEJE BRUGSFORENING AMBA AF 1892 VEDTÆGTER Navn og organisation 1 Stk 1 Foreningens navn er Gilleleje Brugsforening Stk 2 Foreningen er en andelsforening med begrænset ansvar Hjemsted 2 Brugsforeningen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Aner til Maren Madsen

Aner til Maren Madsen 1. generation 1. Maren Madsen, datter af Gårdmand Mads Christensen og Mette Christensdatter, blev født den 1 Mar. 1851 i Dalbyover Sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt den 13 Mar. 1851 i Hjemmet, døde den

Læs mere

Sterup Andelsmejeri Sterup Andelsmejeri stiftet d. 3. marts Grunden købt af Peter Eriksen for 150 kr. Det gamle mejeri fra starten, blev opført

Sterup Andelsmejeri Sterup Andelsmejeri stiftet d. 3. marts Grunden købt af Peter Eriksen for 150 kr. Det gamle mejeri fra starten, blev opført Sterup Andelsmejeri Sterup Andelsmejeri stiftet d. 3. marts 1879. Grunden købt af Peter Eriksen for 150 kr. Det gamle mejeri fra starten, blev opført for 16.000 kr. Nuværende bygninger opført i 1929 for

Læs mere

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk BERETNING 2013 Indledning Så blev det igen tid for en årsberetning fra bestyrelsen. I beretningen beskriver vi, hvordan det er gået vores forening og forretning i året 2013. Beretningen tager meget naturligt

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Rodskov Eskerod Brugsforening

Rodskov Eskerod Brugsforening Rodskov Eskerod Brugsforening 1888 1963 1963 1988 75 år + 25 år Kort resumé over Rodskov Eskerod Brugsforenings 75 årige historie. 1888 17. marts. Rodskov Eskerod Brugsforening stiftet med ca. 30 medlemmer

Læs mere

Velkommen. Mærkesager

Velkommen. Mærkesager Velkommen Mærkesager 17.30 Velkomst og præsentation 18.00 Middag 18.30 21.30 Sammen om en god start viden, dialog, spørgsmål og svar Velkommen i Coop Hvad er Coop? Medlemsdemokrati og opgaver Værd at vide

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Vedtægter for Glud-Nørby Brugsforening

Vedtægter for Glud-Nørby Brugsforening Vedtægter for Glud-Nørby Brugsforening 1 Navn og organisationsform Stk. 1. Brugsforeningens navn er Glud-Nørby Brugsforening. Stk. 2. Foreningen er en andelsforening med begrænset ansvar. 2 Hjemsted Brugsforeningen

Læs mere

Aner til Karen Jensen

Aner til Karen Jensen 1. generation 1. Karen Jensen, datter af Husmand Jens Jensen og Kirsten Olesen, blev født den 20 Nov. 1885 i Ø. Tørslev sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt den 2 Dec. 1885 i Hjemmet, og døde efter 1930.

Læs mere

Aner til Anders Peter Andersen

Aner til Anders Peter Andersen 1. generation 1. Anders Peter Andersen, søn af Arbejdsmand Karl Peter Andersson og Karen Marie Larsen, blev født den 29 Jul. 1876 i Gjerning sogn, Houlberg Herred, 1 blev døbt den 30 Jul. 1876 i Hjemmet,

Læs mere

Brugsforening / Købmandsbutik

Brugsforening / Købmandsbutik Aalkjærvej 2 32s Serup Frede Kloch Sørensen 2012 Gl. Alderdomshjem Ulla og Thomas Skovhøl 1996 Rigmor Borre 1994 Kristian Borre 1972 Søndbjerg Odby Kommune 1916 3 13g Søndbjerg Lars Odgaard 2004 Niels

Læs mere

MATR. NR. 16A (1844) FOLKETÆLLINGER 1801-1930. 1801 Andersen Knudsdatter

MATR. NR. 16A (1844) FOLKETÆLLINGER 1801-1930. 1801 Andersen Knudsdatter MATR. NR. 16A (1844) FOLKETÆLLINGER 1801-1930. 1801 Andersen Knudsdatter Kristen Kirsten 64 år, Kristen Andersen, gift, husbonde, bonde og gårdbeboer. 77 år, Kirsten Knudsdatter, gift, hans kone 31 år,

Læs mere

Grønholtvej 49, Vågemosegård

Grønholtvej 49, Vågemosegård Grønholtvej 49, Vågemosegård Matrikelnumre: Matr.nr. 6, nu 6 a og 8 Lønholt by, Grønholt sogn, som er på 19.6222 m2. Der er tale om en firlænget gård, hvor dele af bygningerne til landbrugsproduktion er

Læs mere

Aner til Agathe Line Hansen

Aner til Agathe Line Hansen 1. generation 1. Agathe Line Hansen, datter af Daglejer Jørgen Hansen og Karen Dorthe Larsen, blev født den 21 Okt. 1870 i Ejby Sogn, Vends Herred, 1 blev døbt den 14 Dec. 1870 i Hjemmet, døde den 17 Sep.

Læs mere

Ejendomsbesiddere i Foldby Sogn 1860

Ejendomsbesiddere i Foldby Sogn 1860 Ejendomsbesiddere i Foldby Sogn 1860 Foldby 1860 Hartkorn Navn på ejer Tdr. Skp. Fdk. Alb. Ole Andersen 3 3 3 1 ¼ Niels Jensens Enke 4 1 ¼ Andreas Jensen 2 Niels Andersen 4 1 1 ¾ Jens Knudsen 5 1 2 ¾ Jens

Læs mere

Medlemmer af Guldager sogneråd

Medlemmer af Guldager sogneråd Medlemmer af Guldager sogneråd 1905-1958 Pr. 1. april 1905 Gårdejer H. Øllgaard Nielsen, Formand, Hjerting Mads P. M. Hansen, næstformand Andreas Jensen Peder A, Riis Niels Hansen Adser Peder Nielsen Hans

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

Bestyrelsen Beretning Sønder Felding Brugsforening

Bestyrelsen Beretning Sønder Felding Brugsforening BERETNING 2018 Indledning I beretningen for året 2018 beskriver bestyrelsen, hvordan året er gået for vores forening og butik. Beretningen lægger i lighed med tidligere år hovedvægt på det lokale. Vores

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 36. årgang nr. 3 December 2012 Vinterudgave Referat fra generalforsamlingen er at finde på foreningens hjemmeside www.beringsminde.dk. Det bli r måske hurtigt en kold

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

No. 13 Mette Kirstine Pedersen

No. 13 Mette Kirstine Pedersen Mette Kirstine Pedersen Forældre: nr. 26 Søren Dahl Knudsen og nr. 27 Else Dahl Knudsen Børn: Else Pedersen, Niels Dahl Pedersen, nr. 6 Ove Pedersen, Aksel Pedersen og Ejnar Pedersen Navn Født Døbt Faddere

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre.

Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre. Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre. Jens Christian Nielsen 1869-1943 Maren Kirstine Lumbye 1873-1903 Jens Chr. Nielsen blev født d. 16. august 1869, som søn af husmand Gabriel

Læs mere

Vedtægter for Interessentskabet Kristrup Vandværk Stiftet den 24. april 1905 - rent vand i 100 år

Vedtægter for Interessentskabet Kristrup Vandværk Stiftet den 24. april 1905 - rent vand i 100 år Vedtægter for Interessentskabet Kristrup Vandværk Stiftet den 24. april 1905 - rent vand i 100 år Selskabet, der er stiftet den 24. april 1905, er et interessentskab, hvis navn er Interessentskabet Kristrup

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane Resultat FINALESKYDNING VETERAN Skyttens Navn Bane resultat Vagn Aage Jørgensen 104,7 W Kjær 103,6 Hans O Hansen 103,2 Finn Dollerup 103,1 Birgit Prior

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. Side 1 af 7 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Dame Træf Skud 1 41 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening 37 40 2 40 Anja Harboe Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 35 43 3 43 Laila Terkelsen 1053 Krogager

Læs mere

cur.no. fancier foot ring arrival time

cur.no. fancier foot ring arrival time 1 Morsø-Cup 2015 cur.no. fancier foot ring arrival time 1 Frode Hansen DK 075 15 6301M 30.07.15 09:24:33:75 2 Alex kristiansen DK 021 15 2433M 30.07.15 09:24:34:56 3 Olaf Fram DV 01164 15 94 30.07.15 09:24:34:98

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane Resultat Niels Kasper Clausen 376,0 Peter L. Skov 375,0 Stig Bjerregård 369,0 Hans Johnsen 355,0 Bo Knudsen 347,0 2,0 1,0 2,0 3,0 FINALESKYDNING VETERAN

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den )

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den ) Beretning 2015 for Hovborg Brugsforening (generalforsamling den 14.04.16) Dette er Hovborg brugsforenings årsberetning nr. 106. 2015 har været et år med mange udfordringer, hvilket også fremgår af årets

Læs mere

Indledende kampe Parturnering

Indledende kampe Parturnering C1 Pulje 1 Bane 27-28 Inger Marie Lundgren Asta Qvist Claus Andersen Jes Jacobsen Jens Gram Birgit Gram Hans Chr. Hansen Grethe Sørensen Bramming 1: XXX 20 12 20 2 52 34 18 2 Vorbasse 2: 12 XXX 6 12 0

Læs mere

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 24. august 1928, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er HORNSLET VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Sønderlandsgade at Hvidbjerg Hanne Petrea Sigaard 1976 Karen Poulsen 1965

Sønderlandsgade at Hvidbjerg Hanne Petrea Sigaard 1976 Karen Poulsen 1965 1. 39at Hvidbjerg Hanne Petrea Sigaard 1976 Karen Poulsen 1965 Sønderlandsgade 3. 39aq Hvidbjerg Inger M. Vestergaard Salek 2014 Niels Kristensen (Hav) 1998 Frank Hedegaard Jensen 1998 Hans Jørgen Jensen

Læs mere

Filstatistik 1. Personstatistikker. Fødsler pr. epoke. Længstlevende personer. Middellevealder for personer. Efter køn. Statistikker for par

Filstatistik 1. Personstatistikker. Fødsler pr. epoke. Længstlevende personer. Middellevealder for personer. Efter køn. Statistikker for par Filstatistik 1 Personstatistikker 1 Antal personer ialt 34522 2 Personer med utilstrækkelig datoinformation 0 3 Personer markeret som nulevende 9776 4 Personer markeret som døde 24746 Fødsler pr. epoke

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3 21 Kjeld Hansen Gerlev 29 29 25 83 1 Nr- 1. 102 Annelise Andersen Gerlev 28 27 29 84 2 Nr- 1. 53 Tage Bang Gerlev 28 27 31 86 3 Nr. 2. 41 Jytte Rasmussen Gerlev 27 30 30 87 4 Nr. 2 15 Henning Rasmussen

Læs mere

1.1.1.9 CLAUS JENSEN. Aner. Maren Nielsdatter - Jens Peder Rasmussen - Rasmus Jensen. Eva Kristensen Marts 2016-1. udgave CLAUS JENSEN "1

1.1.1.9 CLAUS JENSEN. Aner. Maren Nielsdatter - Jens Peder Rasmussen - Rasmus Jensen. Eva Kristensen Marts 2016-1. udgave CLAUS JENSEN 1 CLAUS JENSEN Aner Maren Nielsdatter - Jens Peder Rasmussen - Rasmus Jensen Eva Kristensen Marts 2016-1. udgave CLAUS JENSEN "1 1.1.1.9 Claus Jensen 3 1.1.1.9.1 Rasmus Jensen 7 1.1.1.9.1.1 Klaus August

Læs mere

STEMMEAFGIVNINGEN VED VALGET DEN 18. DECEMBER 1850 TIL SOGNEFORSTANDERSKABET

STEMMEAFGIVNINGEN VED VALGET DEN 18. DECEMBER 1850 TIL SOGNEFORSTANDERSKABET STRANDBY FARSØ KOMMUNE STEMMEAFGIVNINGEN VED VALGET DEN 18. DECEMBER 1850 TIL SOGNEFORSTANDERSKABET Fed skrift: Stemmeberettiget (4 stemmer hver) Normal skrift: personer der blev stemt på Kilde: valgbogen

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Ved Bylles Bæk 2008/2 Mindeord I Lokalhistorisk Forening har vi meget at sige Tom tak for. Han renskrev artikler og bøger, lavede billeder og meget andet. Vi forstår

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. februar 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. februar 2014, kl. 16,30. Side 141/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. februar 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Hans Jørgen Christensen,

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Vedtægter for Karise Efterskole

Vedtægter for Karise Efterskole Vedtægter for Karise Efterskole 1 Hjemsted, værdigrundlag og formål Hjemsted Stk. 1. Karise Efterskole (tidl. Brumbassen) er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00 RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT Singler Doubler I alt Jelling 8,50 4,00 12,50 Brande 6,00 2,00 8,00 Give 7,75 2,00 9,75 Gyttegaard 13,75 4,00 17,75 36,00 12,00 48,00 Jonas Poulsen Jelling

Læs mere

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGTER Ved indmeldelse udleveres vedtægter, regulativ og gældende takstblad. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er V.

Læs mere

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO Købmandsbo VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Københavns Handelsstandsklubs Understøttelsesselskab Købmandsbo, og foreningen er anmeldt i Foreningsregistret sammen med navnet

Læs mere

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Unionsmesterskaber 2011 10 og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Resultatliste Dansk Skytte Union 18. - 19. marts 2011 Særslev 1 10m luftriffel Senior 1 1 Poul Lamhauge Gundsølille 94 92 95 97 378

Læs mere

1/5 dels fæsteboel nr. 42 Nørrelykkevej 2. På præstekort er det hus nr. 3

1/5 dels fæsteboel nr. 42 Nørrelykkevej 2. På præstekort er det hus nr. 3 1/5 dels fæsteboel nr. 42 Nørrelykkevej 2 På præstekort er det hus nr. 3 Viet den 27. apr. 1776 Laurits Lauritsen * 1745, søn af Laurits og Anne Peters. Maren Christensdatter * aug. 1748, datter af Christen

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling.

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. 1. Navn og hjemsted. Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling. Denne er en underafdeling af Ringsted Idræts Forening

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Matrikel 7 i Babberup by Dalby sogn Præstø amt

Matrikel 7 i Babberup by Dalby sogn Præstø amt Matrikel 7 i Babberup by Dalby sogn Præstø amt Ifølge matriklen i 1664 hørte gården til Jomfruens Egede, fæsteren var Niels Pedersen, gårdens hartkorn angives til 4 td 5 sk. Ifølge Matriklen i 1680 hørte

Læs mere

8 10a Hvidbjerg Finn Hartman Jacobsen 1993 Benkærgaard Poul Sloth 1991 Chr. Bredahl Thomsen 1954 Kristen Madsen Kristensen 1941 Karen Kirstine Graugaa

8 10a Hvidbjerg Finn Hartman Jacobsen 1993 Benkærgaard Poul Sloth 1991 Chr. Bredahl Thomsen 1954 Kristen Madsen Kristensen 1941 Karen Kirstine Graugaa Grøndalvej 1 1a Hvidbjerg Peter Madsen og Maj Lindgaard 2011 Kirkegaard Jens Henning Riis 1972 Jens Nielsen Riis 1934 Jens Peder Jensen 1915 Josef Nielsen 1913 Niels Hoelgaard 1886 Niels Chr. Jensen 1895

Læs mere

Jerslev Sogneråd

Jerslev Sogneråd Jerslev Sogneråd 1880 1884 A. Thim Jerslev, Andreas Andersen "Bolten", Mads Jensen Svarrebak" J. P. Pedersen Ø. Mellerup, Jens Chr. Jensen "Tveden" Chr. Christensen "Brønden Svennum, Bertel Jensen Langthjem

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Allan Jensen DK 126 16 153M 2 Allan Jensen DK 126 16 159M 3 Anny Frantzen DK 075 16 8601M 4 Arne Poulsen DK 084 16 501M 5 Arne Poulsen DK 084 16 502M 6 Bent Jørgensen DK 093 16 382M

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Efterslægt Gregers Hjort

Efterslægt Gregers Hjort Efterslægt Gregers Hjort 1. generation 1. Gregers Hjort blev født omkring 1743, døde før 22 Aug. 1799 i Kolding Sct Nikolaj, Brusk, Vejle, og blev begravet den 22 Aug. 1799 i Kolding Sct Gregers blev gift

Læs mere

Regionsmesterskab 2016 Krolf

Regionsmesterskab 2016 Krolf 1 1 Grethe Laursen SMIFF Harridslev 36 34 27 97 1 K 39 39 Ellen Pedersen Gjerlev Krolf 34 35 33 102 3 K 119 119 Kathrine Uhrenholt Randers Naturmotion 31 37 34 102 2 K 8 8 Lisbeth Thorsager Gjerlev Krolf

Læs mere

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard 1 2d Barslev Anton Lyhne 1980 Henrik Vestergaard 1965 Evald Seir Knudsen 1961 Gunner Kongsgaard 1957 Harald Hoelgaard 1952 Kristine Thorgaard 1944 Anton Pedersen 1941 Niels Frederik Hoelgaard 1941 Jens

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere