VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba"

Transkript

1 Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets formål er igennem datterselskaber at drive netvirksomhed, transmissionsvirksomhed og forsyningsvirksomhed i henhold til bevilling efter Elforsyningsloven. Selskabet skal ikke have nogen selvstændig drift, men alt aktivitet udøves igennem selvstændige datterselskaber med begrænset ansvar. Som andelshaver kan optages enhver, som aftager el og har rådighed over en installation i selskabets bevillingsområde, der direkte eller indirekte er tilsluttet selskabets elnet. Den enkelte andelshaver er deltager i selskabet i forhold til den ham pålignede tilslut- ningsafgift og hæfter kun med det ham pålignede beløb Herudover hæfter andelshaveren ikke personligt. 5 Enhver andelshaver kan med en måneds varsel udmelde sig af selskabet. Ved udtræden har den pågældende andelshaver ikke krav på andel i selskabets eventuelle formue.

2 Side 2 6 Ved indtræden som andelshaver eller ved udbygning af bestående anlæg betales en af den til enhver tid værende bestyrelse fastsat tilslutningsafgift, udgifter til ledningsføring m.v. I øvrigt forpligter en indtrædende andelshaver sig til at overholde de til enhver tid gældende leveringsbestemmelser. Det gælder for dette selskab såvel som for netvirksomheden og forsyningspligtselskabet. 7 Generalforsamlingen er selskabets øverste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år senest 5 måneder efter regnskabsårets afslutning. Alle generalforsamlinger skal afholdes i Hirtshals Kommune. Generalforsamlinger skal indvarsles med mindst 8 dages og højst 4 ugers varsel ved annonce i et eller flere lokale dagblade efter bestyrelsens skøn og med angivelse af dagsorden. Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal indeholde: 1. Beretning for det forløbne regnskabsår. 2. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse. 3. Forslag fra bestyrelsen eller andelshavere. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleant. 5. Valg af revisor. 6. Eventuelt. Generalforsamlingen ledes af en af bestyrelsen valgt dirigent, der leder forhandlingerne og afgør alle spørgsmål vedrørende afstemninger. På generalforsamlingen har hver andelshaver en stemme, uanset størrelsen af elforbrug eller anden samhandel med selskabet. Stemmeret tilkommer enhver, som på tidspunktet for indkaldelse til generalforsamlingen eller udsendelse af afstemningsmateriale er andelshaver i selskabet. Hver andelshaver har en stemme for hvert bestyrelsesmedlem, der skal vælges, uanset størrelsen af elforbrug. Det skal ved tilrettelæggelse af afstemning af bestyrelsesmedlemmer sikres, at alle andelshavere har samme indflydelse på bestyrelsens sammensætning.

3 Side 3 Andelshaverne kan stemme ved fuldmagt til et medlem af dennes husstand eller en anden stemmeberettiget andelshaver. Ingen kan udøve stemmeret for mere end indtil 5 andelshavere. Fuldmægtigen skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt givet for højst 12 måneder. Bestyrelse og direktion skal på generalforsamlingen besvare ethvert spørgsmål for andelshaverne om selskabets forhold, medmindre meddelelse af sådanne oplysninger vil medføre væsentlig skade for selskabet. Hvis besvarelsen kræver oplysninger, der ikke er tilgængelige på generalforsamlingen, skal oplysningerne fremlægges hos selskabet for andelshaverne senest 2 uger efter generalforsamlingen. Alle afgørelser træffes ved simpel stemmeflerhed uden hensyn til de mødtes antal. Ved vedtægtsændringer kræves dog, at mindst halvdelen af selskabets andelshavere er repræsenteret på generalforsamlingen, og at mindst 2/3 af de repræsenterede stemmer for vedtægtsændringen. Er generalforsamlingen ikke beslutningsdygtig med hensyn til vedtægtsændringer, indkaldes med mindst 8 dages varsel og højst 4 ugers varsel til ny generalforsamling, som er beslutningsdygtig uden hensyn til de repræsenterede andelshaveres antal og således, at vedtægtsændringer fortsat kræver, at mindst 2/3 af de repræsenterede andelshavere stemmer for vedtægtsændringen. Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Det reviderede årsregnskab og det fuldstændige forslag om vedtægtsændringer skal være fremlagt på selskabets kontor senest 8 dage før generalforsamlingen. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, når bestyrelsen finder det fornødent, eller når mindst 100 andelshavere skriftligt fremsender ønske herom ledsaget af de forslag, der ønskes behandlet. Ekstraordinær generalforsamling indvarsles som ordinære generalforsamlinger. Kræves ekstraordinær generalforsamling af andelshavere skal bestyrelsen indkalde hertil senest 1 måned efter modtagelsen af kravet herom. 8 Selskabets bestyrelse er selskabets øverste ledelsesorgan. Selskabets bestyrelse består af 5 medlemmer, der alle vælges på generalforsamlingen for 2 år ad gangen, således at der afgår 2 medlemmer i lige år og 3 medlemmer i ulige år. Hvert år på den ordinære generalforsamling vælges en suppleant. Ved vakance indtræder suppleanten og fungerer indtil næste ordinære generalforsamling. Valgbar som bestyrelsesmedlem og suppleant er enhver andelshaver, som har stemmeret og enhver person, som ved ansættelse eller som bestyrelsesmedlem er tilknyttet selskaber eller institutioner, der er andelshavere. Bestyrelsens afgør endeligt eventuelle stridsspørgsmål om valgbarhed. Ophører et bestyrelsesmedlem som andelshaver, skal vedkommende udtræde af bestyrelsen senest på førstkommende generalforsamling.

4 Side 4 9 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af bestyrelsens medlemmer er tilstede. Samtlige medlemmer skal såvidt muligt have haft adgang til at deltage i bestyrelsens beslutning. De i bestyrelsen behandlede anliggender afgøres ved simpel stemmeflertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. Ved valg af 2 medlemmer til andre bestyrelser, repræsentantskab, udvalg m.v. kan et mindretal på mindst 1/3 af bestyrelsens medlemmer forlange, at de udpeger det ene medlem. Ved valg af 3 eller flere medlemmer kan et mindretal på mindst 1/4 af bestyrelsens medlemmer forlange, at de udpeger en forholdsmæssig andel af de medlemmer, der skal vælges. Bestyrelsen vælger selv sin formand og næstformand. Ved stemmelighed afgøres valget ved lodtrækning. Formanden skal sørge for, at bestyrelsen holder møde, når dette er nødvendigt og skal påse, at samtlige medlemmer indkaldes. Ethvert bestyrelsesmedlem kan forlange, at bestyrelsen indkaldes. Over forhandlingerne i bestyrelsen skal der føres en protokol, der underskrives af samtlige bestyrelsens medlemmer. Et medlem, der ikke er enig i bestyrelsens beslutning eller har supplerende bemærkninger hertil, har ret til at få ført sin mening til protokollen. Bestyrelsen skal ved en forretningsorden træffe nærmere bestemmelse om udførelsen af sit hverv. Bestyrelsen antager og afskediger alt personale og træffer aftaler om lønninger, herunder også lønninger til bestyrelsens medlemmer. Bestyrelsen er bemyndiget til i selskabets navn at optage lån, købe, sælge og pantsætte fast ejendom samt foretage enhver anden forretning og disposition selskabet vedrørende. 10 Selskabet tegnes af 2 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene skal være formanden eller næstformanden. Ved køb, salg eller pantsætning, kvittering af dokumenter eller lignende tegnes selskabet af 3 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene skal være formand eller næstformand. Bestyrelsen kan meddele prokura enkel eller kollektiv.

5 Side 5 11 Selskabets regnskabsår er perioden 1/1 til 31/12. Arsregnskabet opgøres under hensyntagen til god regnskabsskik. Arets overskud, der fremkommer efter at alle driftsomkostninger er afholdt, og der efter bestyrelsens skøn er foretaget fornødne afskrivninger, anvendes efter generalforsamlingens beslutning. Regnskabet revideres af en af generalforsamlingen valgt statsautoriseret revisor. 12 Selskabet skal vederlagsfrit fremsende årsregnskab samt dagsorden og referat vedrørende selskabets generalforsamling til andelshavere, som skriftligt har anmodet herom. Har en andelshaver fremsat anmodning efter stk. 1, skal årsregnskabet fremsendes senest 2 uger før generalforsamlingen, hvor årsregnskab et behandles. Dagsorden for generalforsamling skal fremsendes senest 8 dage før mødet. Referat af generalforsamlingen skal fremsendes senest 4 uger efter mødets afholdelse. 13 Ved beslutning om selskabets opløsning skal der på generalforsamlingen, hvor beslutningen tages, vælges en eller flere likvidatorer til at forestå opløsningen. Eventuelt overskud ved opløsningen skal anvendes efter generalforsamlingens beslutning. Ændringer i selskabets vedtægter skal godkendes af Miljø- og Energiministeren.

6 Side 6 14 Overgangs bestemmelser: Ved første generalforsamling efter nærværende vedtægters endelige vedtagelse er de 3 medlemmer, der er valgt på generalforsamlingen i 1999 på valg, mens de 2, der er valgt på generalforsamlingen i 2000, er på valg året efter. Således vedtaget på ordinær generalforsamling den 23. august 2000 og ekstraordinær generalforsamling den 10. oktober I bestyrelsen for Hirtshals Strømforsyning Holding amba: Torben Vandsted Poul Winther Emil Christensen Henrik Andersen Olav Pedersen

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Ejby Elnet A.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. Selskabsform, navn og hjemsted 2. Selskabets formål 3. Andelshavere 4. Medejerforhold 5. Andelshavernes økonomiske ansvar 6. Ejendomsret til anlæg

Læs mere

1. Selskabets navn og formål. 1 Selskabets formål. Stk. 1. Selskabets navn er Aal El Net a.m.b.a., og dets hjemsted er Oksbøl, Varde Kommune.

1. Selskabets navn og formål. 1 Selskabets formål. Stk. 1. Selskabets navn er Aal El Net a.m.b.a., og dets hjemsted er Oksbøl, Varde Kommune. Gældende vedtægter: Forslag til nye vedtægter: 1 Selskabets formål Selskabets formål er at drive netvirksomhed og transmissionsvirksomhed i henhold til bevilling efter elforsyningsloven. Selskabet kan

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

VEDTÆGTER. for Brenderup Netselskab A.m.b.a. Side 1

VEDTÆGTER. for Brenderup Netselskab A.m.b.a. Side 1 VEDTÆGTER for Brenderup Netselskab A.m.b.a. Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Selskabsform, navn og hjemsted 2. Selskabets formål 3. Andelshavere 4. Medejerforhold 5. Andelshavernes økonomiske ansvar 6. Ejendomsret

Læs mere

Midtfyns Elforsyning A.m.b.A.

Midtfyns Elforsyning A.m.b.A. VEDTÆGTER FOR Midtfyns Elforsyning A.m.b.A. Side 1. Indholdsfortegnelse 1. Selskabsform, navn og hjemsted. 2. Selskabets formål. 3. Andelshavere. 4. Andelshavernes økonomiske ansvar. 5. Ejendomsret til

Læs mere

Vedtægter. for. Energi Ikast Amba

Vedtægter. for. Energi Ikast Amba Vedtægter for Energi Ikast Amba Vedtægter for Energi Ikast Amba 1 Navn og hjemsted: Andelsselskabets navn er Energi Ikast Amba Selskabets hjemsted er Ikast. 2 Formål og forsyningsområde: Stk.1. Selskabets

Læs mere

FJERNVARME. Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a

FJERNVARME. Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a FJERNVARME Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a Skårup Fjernvarme Traverskiftet 1 5881 Skårup Tlf. 62 23 13 48 Fax 62 23 18 35 e-mail: fjernvarme@skaarupmail.dk www.skaarup-fjernvarme.dk Vedtægter side

Læs mere

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Brovst Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Brovst. 2. Formål og forsyningsområde. 2.1 Selskabets formål

Læs mere

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER 1. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er BRAMMING FJERNVARME A.m.b.A. Selskabets hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE Selskabets formål er energiproduktion

Læs mere

Indhold 1 Navn og hjemsted Formål og forsyningsområde Andelshaverne Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar...

Indhold 1 Navn og hjemsted Formål og forsyningsområde Andelshaverne Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål og forsyningsområde... 2 3 Andelshaverne... 2 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... 2 5 Udtrædelsesvilkår... 3 6 Deklarationer... 3 7 Generalforsamling...

Læs mere

1.1 Selskabets navn er Svebølle-Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Bjergsted kommune.

1.1 Selskabets navn er Svebølle-Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Bjergsted kommune. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Svebølle-Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Svebølle Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Bjergsted kommune. 2 Formål og forsyningsområde.

Læs mere

Vedtægter. Svendborg Fjernvarme A.M.B.A.

Vedtægter. Svendborg Fjernvarme A.M.B.A. Vedtægter for Svendborg Fjernvarme A.M.B.A. www.svendborgfjernvarme.dk Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted... 3 2. Formål og forsyningsområde... 3 3. Andelshavere/varmeaftagere... 3 4. Selskabets

Læs mere

1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Give Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Vejle Kommune.

1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Give Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Vejle Kommune. INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Navn og hjemsted 2 Formål og forsyningsområde 3 Andelshaverne 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 5 Udtrædelsesvilkår 6 Deklarationer 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen

Læs mere

LØKKENSVEJENS KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a. Vedtægter. Revideret 3. oktober 2013.

LØKKENSVEJENS KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a. Vedtægter. Revideret 3. oktober 2013. LØKKENSVEJENS KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a. Vedtægter Revideret 3. oktober 2013. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Løkkensvejens Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Hjørring Kommune. 2

Læs mere

Vedtægter. Hadsten Varmeværk A.m.b.A. Toftegårdsvej 30A. 8370 Hadsten. Tlf. 86 98 11 55. info@hadstenvarmevaerk.dk. www.hadstenvarmevaerk.

Vedtægter. Hadsten Varmeværk A.m.b.A. Toftegårdsvej 30A. 8370 Hadsten. Tlf. 86 98 11 55. info@hadstenvarmevaerk.dk. www.hadstenvarmevaerk. Vedtægter Hadsten Varmeværk A.m.b.A. Toftegårdsvej 30A. 8370 Hadsten Tlf. 86 98 11 55. info@hadstenvarmevaerk.dk. www.hadstenvarmevaerk.dk Dagsorden 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hanstholm Varmeværk Amba. 1.2 Selskabets hjemsted er Thisted Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A.

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 241006 V E D T Æ G T E R FOR BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1. 1.1. Selskabets navn er Baunehøj Vandværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune, under sammenlægning til Gribskov

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

Vedtægter. Ribe Fjernvarme

Vedtægter. Ribe Fjernvarme Vedtægter Ribe Fjernvarme Vedtægter for RIBE FJERNVARME Amba. 1. Navn og hjemsted: Selskabets navn er Ribe Fjernvarme Amba. Selskabets hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. Formål og forsyningsområde: Selskabets

Læs mere

3.1 Som andelshaver kan optages en fysisk eller juridisk person, såfremt denne er:

3.1 Som andelshaver kan optages en fysisk eller juridisk person, såfremt denne er: 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Aulum Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Herning Kommune 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1 Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg og på bedste

Læs mere

2.1. Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg samt gennem disse anlæg at drive fjernvarmeforsyning i Arden by.

2.1. Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg samt gennem disse anlæg at drive fjernvarmeforsyning i Arden by. 1 Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Arden Varmeværk a.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Arden Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1. Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg samt gennem

Læs mere

Vedtægter for Ræhr Fjernvarme Amba

Vedtægter for Ræhr Fjernvarme Amba Vedtægter for Ræhr Fjernvarme Amba 1.1 Selskabets navn er Ræhr Fjernvarme Amba. 1 Navn og hjemsted 1.2 Selskabets hjemsted er Ræhr by, Thisted Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål

Læs mere

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 J.nr.: 05-59485 Vedtægter Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 1. Selskabets navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S. 1.2. Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a.

Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. 2014-1 - Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. Navn og selskabsform Hjemsted 1 Andelsselskabets navn er Ringkøbing Amts

Læs mere

stk. 1 Selskabets navn er: SKÅRUP FJERNVARME A.m.b.a. stk. 2 Selskabets hjemsted er: SVENDBORG KOMMUNE

stk. 1 Selskabets navn er: SKÅRUP FJERNVARME A.m.b.a. stk. 2 Selskabets hjemsted er: SVENDBORG KOMMUNE Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted 2. Formål og forsyningsområde 3. Andelshaverne 4. Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar. 5. Udtrædelses vilkår. 6.

Læs mere

Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a.

Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a. Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a. (Revideret pr. 1. januar 2007) 1. 1. Selskabets navn er Thorsø Fjernvarmeværk A.m.b.a. 2. Selskabets hjemsted er Favrskov Kommune. 2. 1. Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter VAARST-FJELLERAD. Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Vedtægter VAARST-FJELLERAD. Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter VAARST-FJELLERAD Kraftvarmeværk A.m.b.a. November 1992 Tilrettet af Aalborg Kommune marts 1993 1 2 Vedtægter for VAARST-FJELLERAD Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn

Læs mere

Vedtægter. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen Toftlund

Vedtægter. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen Toftlund Vedtægter Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen 3 6520 Toftlund Side 2 10-10-2006 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted. ----------------------------------------------------------------------------

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HARBOØRE VARMEVÆRK A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde

VEDTÆGTER FOR HARBOØRE VARMEVÆRK A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde VEDTÆGTER FOR HARBOØRE VARMEVÆRK A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Harboøre Varmeværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Lemvig Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Saltum Fjernvarmeværk. Andelsselskab med begrænset ansvar (A.m.b.a.) Indholdsfortegnelse:

Vedtægter for Saltum Fjernvarmeværk. Andelsselskab med begrænset ansvar (A.m.b.a.) Indholdsfortegnelse: Andelsselskab med begrænset ansvar (A.m.b.a.) Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 2 Formål og forsyningsområde 2 3 Andelshavere/varmeaftagere 3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 4 5

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRANDE FJERNVARME A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BRANDE FJERNVARME A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BRANDE FJERNVARME A.m.b.a. 1 VEDTÆGTER FOR BRANDE FJERNVARME A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Brande Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Ikast-Brande kommune.

Læs mere

Vedtægter for Aabybro Fjernvarmeværk A.M.B.A.

Vedtægter for Aabybro Fjernvarmeværk A.M.B.A. Vedtægter for Aabybro Fjernvarmeværk A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Aabybro Fjernvarmeværk A.M.B.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Industrivej 40, 9440 Aabybro. 2 Formål og forsyningsområde

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

Vedtægter for LEF NET A/S

Vedtægter for LEF NET A/S Vedtægter for LEF NET A/S 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LEF NET A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Rudkøbing Kommune. 2 Selskabets formål 2.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed

Læs mere

Vedtægter. for. Nysted Biogas A.m.b.a.

Vedtægter. for. Nysted Biogas A.m.b.a. J. nr. 74149-4 Vedtægter for Nysted Biogas A.m.b.a. Ellen Bredal Nielsen (H) Torben Groth Madsen (H) Flemming Boye (H) Karen Gøtzsche (L) Lars Stuckert (L) Søren Lorentzen (L) Trine Brønsgaard Anders Brøndtved

Læs mere

Kværndrup Fjernvarme A.m.b.a. Vedtægter

Kværndrup Fjernvarme A.m.b.a. Vedtægter Kværndrup Fjernvarme A.m.b.a. Vedtægter Indholdsfortegnelse Paragraf Side 1. Navn og hjemsted 2 2. Formål og forsyningsområde 2 3. Andelshavere 2 4. Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 3 5. Udtrædelsesvilkår

Læs mere

Vedtægter. for. Højslev - Nr. Søby

Vedtægter. for. Højslev - Nr. Søby Vedtægter for Højslev - Nr. Søby Fjernvarmeværk A.m.b.a. Godkendt på Generalforsamlingen.. - 1 - INDLEDNING 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål og forsyningsområde 3 3 Andelshavere/varmeaftagere 3 4 Andelshavernes

Læs mere

Vedtægter. Mørke Fjernvarme a.m.b.a. Parkvej Mørke Telefon

Vedtægter. Mørke Fjernvarme a.m.b.a. Parkvej Mørke Telefon Vedtægter Mørke Fjernvarme a.m.b.a. Parkvej 10 8544 Mørke Telefon 86 37 72 30 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 4 2 Formål og forsyningsområde... 4 3 Andelshaverne/varmeaftagerne... 4 4 Andelshavernes

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

VEDTÆGTER HOBRO VARMEVÆRK A.M.B.A. LUPINVEJ 21 9500 HOBRO

VEDTÆGTER HOBRO VARMEVÆRK A.M.B.A. LUPINVEJ 21 9500 HOBRO VEDTÆGTER HOBRO VARMEVÆRK A.M.B.A. LUPINVEJ 21 9500 HOBRO 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål og forsyningsområde... 3 3 Andelshaver / varmeaftager... 3 4 Andelshaveres hæftelse

Læs mere

GF Bornholms vedtægter

GF Bornholms vedtægter GF Bornholms vedtægter Vedtægter for GF Bornholm f.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Bornholm f.m.b.a.. Dens hjemsted er Bornholms Regionskommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Ølgod Vandværk Amba.

Vedtægter for Ølgod Vandværk Amba. Vedtægter for Ølgod Vandværk Amba. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Vandværkets navn er Ølgod Vandværk Amba. 1.2 Ølgod Vandværk Amba er et selvstændigt andelsselskab med begrænset ansvar. 1.3 Ølgod Vandværk Amba.

Læs mere

1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Gjerlev Varmeværk A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Randers Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål er at etablere energiproduktionsanlæg

Læs mere

Vedtægter for Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Vedtægter for Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter for Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Langå Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1.

Læs mere

VEDTÆGTER for AGERSTED VARMEVÆRK A.m.b.a. AGERSTED

VEDTÆGTER for AGERSTED VARMEVÆRK A.m.b.a. AGERSTED VEDTÆGTER for AGERSTED VARMEVÆRK A.m.b.a. AGERSTED 1 Navn og hjemsted 2 2 Formål og forsyningsområde 2 3 Andelshavere/varmeaftagere 2 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 3 5 Udtrædelsesvilkår

Læs mere

Vedtægter for. Dagnæs-Bækkelund Varmeværk

Vedtægter for. Dagnæs-Bækkelund Varmeværk Vedtægter for Dagnæs-Bækkelund Varmeværk a.m.b.a. Indholdsfortegnelse. 1. Navn, selskabsform og hjemsted... side 1 2. Formål og forsyningsområde... side 1 3. Andelshavere/Varmeaftagere... side 2 4. Andelshavernes

Læs mere

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: VE D T Æ G T E R for NK-Vejlys A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-Vejlys A/S. Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive elnetvirksomhed i henhold

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

2.1. Selskabets hovedformål er at etablere energiproduktionsanlæg, samt at distribuere energi i Glyngøre.

2.1. Selskabets hovedformål er at etablere energiproduktionsanlæg, samt at distribuere energi i Glyngøre. Vedtægter for 1 Navn og hjemsted. Selskabets navn er GLYNGØRE FJERNVARME A.m.b.A. Selskabets hjemsted er Glyngøre, Skive kommune. 2 Formål og forsyningsområde. 2.1. Selskabets hovedformål er at etablere

Læs mere

Vedtægter for Aalestrup Vand a.m.b.a.

Vedtægter for Aalestrup Vand a.m.b.a. Vedtægter for Aalestrup Vand a.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål og forsyningsområde 3 Andelshavere 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 5 Udtrædelsesvilkår 6 Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning Vedtægter For Fonden Langelands Elforsyning 1. Navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Fonden Langelands Elforsyning. 1.2. Dens hjemsted er Langeland Kommune. 2. Formål 2.1. Fonden Langelands Elforsynings

Læs mere

GF Kommunals vedtægter

GF Kommunals vedtægter GF Kommunals vedtægter Vedtægter for GF Kommunal Gældende fra d. 13. april 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78)

V E D T Æ G T E R. EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78) V E D T Æ G T E R Ref 4300079 Dok 847493 EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78) Navn: 1 Selskabet er et aktieselskab. Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. Selskabets binavn er EnergiMidt Net Vest

Læs mere

Vedtægter for Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a.

Vedtægter for Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. Vedtægter for Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 7 Generalforsamling 2 Formål og forsyningsområde 8 Bestyrelsen 3 Andelshaverne 9 Selskabets ledelse 4 Andelshavernes hæftelse

Læs mere

Vedtægter for. 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Hadsund Fjernvarme a.m.b.a., selskabets hjemsted er Mariagerfjord Kommune

Vedtægter for. 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Hadsund Fjernvarme a.m.b.a., selskabets hjemsted er Mariagerfjord Kommune Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er, selskabets hjemsted er Mariagerfjord Kommune 2 Formål og forsyningsområde Selskabets formål er at etablere og drive anlæg til energiproduktion og at

Læs mere

Rye Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter

Rye Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter Rye Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Rye Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Ry Kommune 2 Formål og forsyningsområde. 2.1 Selskabets hovedformål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRAM FJERNVARME. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (amba) Selskabets navn er Gram Fjernvarme

VEDTÆGTER FOR GRAM FJERNVARME. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (amba) Selskabets navn er Gram Fjernvarme VEDTÆGTER FOR GRAM FJERNVARME 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (amba) Selskabets navn er Gram Fjernvarme 1.2 Selskabets hjemsted er Gram. 2 Formål og forsyningsområde

Læs mere

Vedtægter. For. Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a. Navn og hjemsted. 1. Selskabets navn er Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a

Vedtægter. For. Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a. Navn og hjemsted. 1. Selskabets navn er Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a Vedtægter For Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a 1 Navn og hjemsted 1. Selskabets navn er Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a 2. Selskabets hjemsted er Aulum-Haderup Kommune 2 Formål og forsyningsområde 1. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a.

Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. VEDTÆGTER Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. 1. Selskabets navn og hjemsted. 1.1. Selskabets navn er Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Frederikssund Kommune. 2. Selskabets

Læs mere

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato]

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] Forslag HKV Horsens A/S efter fusion 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er HKV Horsens A/S 2.0 FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for DTU Forsikringsklub

Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub F.M.B.A l Navn og hjemsted Klubbens navn er "DTU Forsikringsklub F.M.B.A." (Danmarks Tekniske skoler og Universiteter). Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Forboma

Vedtægter for Forboma Vedtægter for Forboma CVR-NR 89 98 69 15 Foreningens navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Forboma. 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes forsikringsmæssige interesser. Medlemskab

Læs mere

3.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed i henhold til bevilling efter elforsyningsloven.

3.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed i henhold til bevilling efter elforsyningsloven. VEDTÆGTER for VESTFORSYNING NET A/S CVR-nr. 10 07 69 51 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Net A/S. 1.2 Selskabets binavn er Holstebro Vinderup Net A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Hovedgård Fjernvarmeværk AMBA

Vedtægter for Hovedgård Fjernvarmeværk AMBA Vedtægter for Hovedgård Fjernvarmeværk AMBA Den 10. oktober 2002 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hovedgård Fjernvarmeværk a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Gedved Kommune. 2 Formål og forsyningsområde

Læs mere

Vedtægter. for BEDSTED FJERNVARME A.M.B.A.

Vedtægter. for BEDSTED FJERNVARME A.M.B.A. Vedtægter for BEDSTED FJERNVARME A.M.B.A. Vedtægter for Bedsted Fjernvarme A.m.b.a. Indhold 1. Navn og hjemsted 2. Formål og forsyningsområde 3. Andelshavere/varmeaftagere 4. Andelshavernes hæftelse og

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A. ===================================== Navn. 1. Selskabets navn er Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk

Læs mere

Vedtægter for. GF København Nord

Vedtægter for. GF København Nord Vedtægter for GF København Nord 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF København Nord f.m.b.a.. Dens hjemsted er Gladsaxe kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser i forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter for Dybvad Varmeværk a.m.b.a.

Vedtægter for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Vedtægter for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Jernbanegade 8a, 9352 Dybvad E-mail: dybvv@mail.dk Telefon: 98 86 42 08 Vagttelefon: 23 45 47 52 CVR nr.: 40 92 00 13 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dybvad

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Navn: Vedtægter for Hadsund Fjernvarme a.m.b.a. Vedtægter for Hadsund By s Fjernvarmeværk A.m.b.a

Navn: Vedtægter for Hadsund Fjernvarme a.m.b.a. Vedtægter for Hadsund By s Fjernvarmeværk A.m.b.a Navn: Forslag til nye vedtægter: Vedtægter for Hadsund Fjernvarme a.m.b.a. Nuværende vedtægter: Vedtægter for Hadsund By s Fjernvarmeværk A.m.b.a 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Hadsund Fjernvarme

Læs mere

1. Navn og hjemsted... 4. 2. Formål og forsyningsområde... 4. 3. Andelshavere/varmeaftagere... 4. 4. Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar...

1. Navn og hjemsted... 4. 2. Formål og forsyningsområde... 4. 3. Andelshavere/varmeaftagere... 4. 4. Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 4 2. Formål og forsyningsområde... 4 3. Andelshavere/varmeaftagere... 4 4. Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... 5 5. Udtrædelsesvilkår... 5 6. Generalforsamling...

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. LOHALS VARMEFORSYNING A.m.b.A. Navn og hjemsted. Formål og forsyningsområde

VEDTÆGTER FOR. LOHALS VARMEFORSYNING A.m.b.A. Navn og hjemsted. Formål og forsyningsområde VEDTÆGTER FOR LOHALS VARMEFORSYNING A.m.b.A. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Lohals Varmeforsyning A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Langeland Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for NÆRVARMEVÆRKET

Vedtægter for NÆRVARMEVÆRKET Vedtægter for NÆRVARMEVÆRKET 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er NÆRVARMEVÆRKET A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Norddjurs Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål er at

Læs mere

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R.

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. 3 1 5 0 1 6 3 6 V E D T Æ G T E R 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HIRTSHALS FJERNVARME a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HIRTSHALS FJERNVARME a.m.b.a. Side 1 af 6 VEDTÆGTER FOR HIRTSHALS FJERNVARME a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hirtshals Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Hirtshals i Hjørring Kommune. 2 Formål og forsyningsområde

Læs mere

Vedtægter for. GF Kommunal

Vedtægter for. GF Kommunal Vedtægter for GF Kommunal 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende klubformands privatadresse. 2 Formål Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Tranbjerg Varmeværk a.m.b.a.

Vedtægter for Tranbjerg Varmeværk a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Tranbjerg Varmeværk a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Aarhus kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål er at etablere og drive kollektiv

Læs mere

VEDTÆGTER. VEJBY-TISVILDE FJERNVARME A. m. b. a.

VEDTÆGTER. VEJBY-TISVILDE FJERNVARME A. m. b. a. VEDTÆGTER FOR VEJBY-TISVILDE FJERNVARME A. m. b. a. 1 Navn og hjemsted...3 2 Formål og forsyningsområde...3 3 Andelshavere...3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar...3 5 Udtrædelsesvilkår...3

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

Vedtægter. 1.1 Selskabets navn er: Nykøbing Sjælland Varmeværk a.m.b.a.

Vedtægter. 1.1 Selskabets navn er: Nykøbing Sjælland Varmeværk a.m.b.a. 1: NAVN OG HJEMSTED Nykøbing Sjælland Varmeværk a.m.b.a. Vedtægter 1.1 Selskabets navn er: Nykøbing Sjælland Varmeværk a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er: Odsherred Kommune 2: FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE

Læs mere

Vedtægter. for RØDBY VARMEVÆRK. a.m.b.a. ------

Vedtægter. for RØDBY VARMEVÆRK. a.m.b.a. ------ Vedtægter for RØDBY VARMEVÆRK a.m.b.a. ------ Navn og hjemsted 1. Selskabets navn er Rødby Varmeværk a.m.b.a. Stk. 2. Selskabets hjemsted er Lolland Kommune. Formål og forsyningsområde 2. Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

VEDTÆGTER. HVAM GL. HVAM KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.A.

VEDTÆGTER. HVAM GL. HVAM KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.A. VEDTÆGTER HVAM GL. HVAM KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hvam Gl. Hvam Kraftvarmeværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Hvam i Viborg kommune. 2. Formål og forsyningsområde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

FLS-Autoforsikringsklub

FLS-Autoforsikringsklub Vedtægter for FLS-Autoforsikringsklub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er FLS-Autoforsikringsklub F.M.B.A. Dens hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Klubbens formål er i henhold til Lov om Forsikringsformidling

Læs mere

Marts 2012. Vedtægter. Vildbjerg Vandværk A.m.b.a.

Marts 2012. Vedtægter. Vildbjerg Vandværk A.m.b.a. Marts 2012 Vedtægter Vildbjerg Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse Side 1 Navn og hjemsted 2 2 Formål og forsyningsområde.. 2 3 Andelshavere/vandaftagere. 2 4 Andelshavernes hæftelser og økonomiske ansvar..

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. HUNDSLUND-OLDRUP KRAFTVARMEVÆRK A. m. b. A.

VEDTÆGTER FOR. HUNDSLUND-OLDRUP KRAFTVARMEVÆRK A. m. b. A. VEDTÆGTER FOR HUNDSLUND-OLDRUP KRAFTVARMEVÆRK A. m. b. A. l Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hundslund-Oldrup Kraftvarmeværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Odder Kommune. 2 Formål og forsyningsområde

Læs mere

Vedtægter for Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Vedtægter 13. august 2014

Vedtægter for Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Vedtægter 13. august 2014 Vedtægter 13. august 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn og hjemsted 2. Formål og forsyningsområde 3. Andelshaverne 4. Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 5. Udtrædelsesvilkår 6. Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. ULDUM VARMEVÆRK A.m.b.a. Industrisvinget 9, 7171 Uldum, tlf. 75 67 86 09 www.uldumvarmevaerk.dk e-mail: uldumfjv@post3.tele.

Vedtægter. ULDUM VARMEVÆRK A.m.b.a. Industrisvinget 9, 7171 Uldum, tlf. 75 67 86 09 www.uldumvarmevaerk.dk e-mail: uldumfjv@post3.tele. Vedtægter ULDUM VARMEVÆRK A.m.b.a. Industrisvinget 9, 7171 Uldum, tlf. 75 67 86 09 www.uldumvarmevaerk.dk e-mail: uldumfjv@post3.tele.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn og hjemsted...3 2. Formål og forsyningsområde...3

Læs mere

VEDTÆGTER FOR UGGELHUSE-LANGKASTRUP KRAFTVARME A.m.b.A.

VEDTÆGTER FOR UGGELHUSE-LANGKASTRUP KRAFTVARME A.m.b.A. VEDTÆGTER FOR UGGELHUSE-LANGKASTRUP KRAFTVARME A.m.b.A. 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Sønderhald Kommune. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. GF Sydvest

Vedtægter for. GF Sydvest Vedtægter for GF Sydvest 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Sydvest F.M.B.A. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne.

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. vedtaget på repræsentantskabsmødet den 29. april 2015 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

Vedtægter for. Kibæk Varmeværk A.m.b.a. Kibæk Varmeværk

Vedtægter for. Kibæk Varmeværk A.m.b.a. Kibæk Varmeværk for Kibæk Varmeværk A.m.b.a Kibæk Varmeværk Indholdsfortegnelse 1 Navn og Hjemsted... 2 2 Formål og forsyningsområde... 2 3 Andelshavere / varmeaftagere... 3 4 Andelskapital, andelshavernes hæftelse og

Læs mere

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub Vedtægter for Postbudenes Auto-Forsikringsklub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Postbudenes Auto-Forsikring (P.A.F.). Dens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. 2 Formål Klubbens

Læs mere