Repræsentantskabsmøde 2017 Velkommen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde 2017 Velkommen"

Transkript

1 Repræsentantskabsmøde 2017 Velkommen

2 Dagsorden

3 Dagsorden

4 Bestyrelsens beretning 2016

5 Beretning Resultater Nye klubber DIF EFC/FIE Fremtiden Kommunikation Opstart/kick off af bestyrelsen og udvalg

6 Resultater - sportslige Kårdeholdet nr 6 ved EM Nr 5 ved Senior EM Bronze ved veteran EM

7 Nye klubber 2016 Sorø Akademi Fægteklub

8 EFC/FIE EFC ny præsident Genvalg til præsident Usmanov

9 DIF Strategiaftalen Vi er godt på vej, og vi er meget tilfredse med proces og resultat. Vi står nu overfor at sætte økonomi på de 3 spor

10 Fremtiden

11 Fremtiden

12 Fremtiden

13 Fremtiden 2018 (forarbejde i 2017) Fokus på strategien og implementeringen Spor 1: Vækst (Vestdanmark) Spor 2: Talent og Elite Spor 3: Organisation

14 Kommunikation m.v. Platforme: Hjemmeside (nyhedsbrev) Facebook sider Facebook grupper DIF s ekstranet Team Danmark webside

15 Opstart/kick off af bestyrelsen og udvalg For at sikre at bestyrelsen og alle udvalgsmedlemmer får en god opstart vil der i maj blive indkaldt til en arbejdsdag, som består af: Hovedtema: Intro til DFF og samarbejdspartnere * DFF som organisation * Værktøj og platforme Udvalgets årshjul og arbejde

16 Dagsorden

17 Eliteudvalget 2016

18 Eliteudvalget 2016/17 Marlene Spanger genvalgt i april 2016, meldte fra i maj Laith Shahrestani valgt ind i april Kirsten Pallesen valgt ind i april Thibaut Guilbert overtog rollen som formand fra Marlene i maj 2016.

19 Eliteudvalget 2016/17 Første opgave var at kommunikere opgavernes prioritering som følger: Sportschef Mentaltræning + træningslejre Udtagelseskriterier Samarbejde med Team Danmark Opdatering af bruttolister Opdatering af ranglister Udtagelser til EM og VM Nathalie Ahl og Gre Stensgaard fortsatte med at hjælpe med praktiske opgaver, men ikke som egentlige medlemmer af udvalget.

20 Eliteudvalget 2016/17 Juni 2016 fremsendte udvalget forslag til ændringer af udtagelseskriterier med landstræneren og (chef)trænerne fra de to eliteklubber. Én klub vendte tilbage og støttede ikke forslaget, der sænkede kravet for udtagelse (kadetter: 75 til 50 points, junior+senior: 4 til 2 points). Udvalget valgte på den baggrund at fortsætte med de nuværende regler i sæsonen September 2016 afholdtes møde med bruttofægterne. Dagsorden var Team Danmark-samarbejdet, udtagelseskriterier og mentaltræning. Oktober 2016 meldte Kirsten Pallesen fra i udvalget.

21 Eliteudvalget 2016/17 Oktober 2016 meddelte Team Danmark, at støtten til DFF ville ophøre efter december Januar 2017 startede Laurence Halsted som sportschef i DFF. Februar 2017 blev første udkast til strategiaftaleelitespor udgivet. Arbejdet pågår stadig i tæt dialog med de to eliteklubber. Marts 2017 forespurgte udvalget de to eliteklubber om mulige mødedatoer for drøftelse af ændringer af udtagelseskriterierne for sæson Én af klubberne har svaret.

22 B&U 2016

23 B&U Mere eller mindre ny bemanding Tid brugt på at få overblik samt tanker om det fremtidige B&U-arbejde Drift - Fleuretcuppen kører på 3. år - Ranglistevindere igen i år - Forsat samme antal ranglistestævner - Sommerlejr planlagt arbejdet med budgettet

24 B&U 2016 Status Fremtiden: - Indsatser til understøttelse af de strategiske spor - Tiltag i forhold til flere fægtere, samt fastholdelse, men hvad tænker klubberne? - Brugerundersøgelse -? -

25 Breddeudvalget 2016

26 Projekt Flere fægtere i nye klubber 2016

27 Flere Fægtere i nye klubber personel 2 deltids projektkonsulenter + ca.1/3 udviklingskonsulent Dan Bjergvang Mads Eriksen Martin Wiuff Styregruppe medlemmer: Jan Sylvest Jensen, DFF som formand for DFF Anne Birgitte Madsen, DIF / Mikkel Øhrgaard, DIF som DFF s konsulent i DIF Helge Mogensen, KUF som faglig og daglig leder for konsulenterne Projektbeskrivelse:

28 Flere Fægtere i nye klubber - arbejde Hvad bruger projektkonsulenter og udviklingskonsulent tid på? Træningen i klubberne for både B&U og voksne (alene Dan og Mads Martin vikarierer). Fokus flyttes mere og mere hen på supervision af klubbens egne trænere i det omfang, der er nogen. Rekruttering (primært Dan og Mads) Klubbernes fremtidige trænere Skole- og SFO/klubsamarbejder Promovering, herunder fx. udarbejdelse af foldere og flyers, avisartikler i lokalaviser, sociale medier m.v. På gader og stræder Stævner og træningssamlinger Opbakning, rådgivning og anden bistand til bestyrelserne (primært Martin). Eksterne samarbejdspartnere fx. kommuner, idrætssammenslutninger m.v.

29 Projektmål Status: Klubber og medlemmer A. Bæredygtige klubber med handledygtige bestyrelser: Mål: Pr mindst 3 klubber og pr mindst 4 klubber Status : Glostrup Fægteklub GLF fuldtallig og arbejdsdygtig bestyrelse. Albertslund Fægteklub ALF fuldtallig og arbejdsdygtig bestyrelse. Rødovre Fægteklub RØF fuldtallig og arbejdsdygtig bestyrelse. Taastrup Fægteklub TAAF fuldtallig og arbejdsdygtig bestyrelse. B. Medlemmer i de nye klubber: Målet pr var mindst 200 medlemmer. (N.B. senere projektstart m. grundig canvas) Status : 81 medlemmer Glostrup Fægteklub GLF 38 (DIF-tal) Albertslund Fægteklub ALF 16 (DIF-tal) Rødovre Fægteklub RØF 17 (DIF-tal) Taastrup Fægteklub TAAF 10 (DIF-tal)

30 Projektmål Stævnedeltagelse C. Stævnedeltagelse (samlet oversigt næste slide) Projektets oprindelige mål var: Pr er stævnedeltagelsen på mindst 4 fægtere i gennemsnit pr. klub pr. ranglistestævne pr. år (projektbeskrivelse s. 5) På grund af klubbernes deltagelse i regionale cupper (øst), B&U-lejre og de projektansattes tidsforbrug derpå har styregruppen valgt at inddrage cupper og lejre i projektmålet. Det giver god mening for medlemsfastholdelse, den gode stævnestart og stemmer med målsætningen: Få nye klubber integreret i stævner - navnlig på breddeniveau (projektbeskrivelse s.2). Deltagere i stævner og lejre: Ca. 25% af det samlede antal deltagere til MM Vision Cup Ca. 15% af det samlede antal deltagere til Kårdecuppen. Ca. 50% miniorer, ca. 25% puslinge, ca. 10% dreng/pige og ca. 5% kadet ved kårderanglistestævner på Sjælland. Desuden enkelte senior-/veteran % af alle deltagere ved DFF s tre træningslejre i andet halvår Overordnet set har ca. 90% af alle medlemmer i klubberne deltaget i mindst et stævne og/eller træningslejr.

31 Projektmål Status: Stævner og lejre Status : - Stævner og lejre pr. klub pr. stævne/lejr 2016

32 Projektmål - Øvrige D. Best practice i bestyrelsesarbejde og øvrige projektmål I 2016 har udviklingskonsulenten været fuldt inddraget i bestyrelsernes arbejde som sparringspartner og rådgiver. Desuden er der holdt formandsmøder på tværs af klubberne m.h.p. koordination og yderligere erfaringsudveksling. For alle klubbers medlemmer blev der i 2016 holdt kurser: 1-2-træner, dommer for dummies og våbenreparation. Status : Udviklingskonsulenten deltager i alle 4 klubbers mødeaktivitet i videst muligt omfang og bistår løbende bestyrelserne mellem møderne.

33 Udfordringer og fremtiden Resten af 2017 frem mod projektafslutningen: Hvad gør konsulenterne? Rekruttering af trænere til klubberne Kurser for klubberne evt. åbne for andre klubber Konsolidering af klubbernes arbejde gennem exitstrategi Fastholdelse af medlemmer (bestyrelsesarbejde) Hvad gør klubberne? Rekruttering af trænere Rekruttering af medlemmer Arbejde fokuseret på at kunne stå på egne ben med afsæt i exitstrategien for den enkelte klub

34 Exitstrategi

35 Projektinformation DFF s hjemmeside: Nyhedsopdateringer - vi fortæller løbende lidt om udviklingen i "Nyt fra Udviklingskonsulenten": nr , nr , nr , nr , nr Kontakt konsulenterne: I kan også altid blive opdateret og høre mere om projektet ved kontakte projektkonsulenterne. Facebook alle 4 klubber er på med både grupper og sider. Bliv venner med dem og se, hvad der sker!

36 Veteranudvalget 2016

37 Veteranudvalget 2016 Status Aktiviteter for veteraner Veterantræning 2 gange per uge i HFK med lektioner hver gang af Ferenc Toth/Viktor Gårdsted Indenlandske stævner: DM for veteraner afholdt af Gilleleje Fægteklub Julestævne for veteraner afholdt af Trekanten

38 Veteranudvalget 2016 Status Internationale Stævner: EM Hold Gillingham, England Vi stillede med 3 hold kårde og fleuret herrer og for første gang fleuret damer alle hold i Grand Veteran klassen Vi skulle forsvare sølvmedaljen på kårde, men det lykkedes langt fra VM i Stralsund, Tyskland Vi stillede med 14 deltagere samt 2 trænere og 2 dommere Reinhard fik en bronzemedalje på kårde i Grand Veteran klassen. Derudover kan nævnes Stig Christensen med en 7. plads på kårde i 50+ og Annette Peterson med en 9. plads på fleuret i Grand Veteran klassen. Vi har nu i de få år Veteranudvalget har eksisteret opnået i alt 8 medaljer ved de officielle VM og EM. Vi synes selv, det er flot i betragtning af, vi er oppe mod de store fægtenationer, og hvor få vi er.

39 Veteranudvalget 2016 Status Træningslejre: I samarbejde med Gilleleje Fægteklub er der afholdt 2 træningslejre i Gilleleje af flere dages varighed Der har været stor tilslutning fra Sverige, Norge og Danmark begge gange Administrativt: Der sidder veteraner i diverse udvalg Jørgen Kock er medlem af bestyrelsen i det Europæiske Veteran Fægteforbund med en del "mailing" bestyrelsesarbejde. Endvidere supervision af opsætningen af det medicinske beredskab ved EM I øvrigt: Om få dage drager vi til EM individuelt for veteraner i Chiavari, Italien.

40 Dagsorden

41 Økonomi 2016 Regnskab & 2017 Budget

42 Regnskab 2016

43 Regnskab Balance

44 Regnskab indtægter

45 Regnskab ADM

46 Regnskab 2016 Bestyrelse

47 Regnskab 2016 B&U

48 Regnskab Bredde

49 Regnskab Elite

50 Regnskab 2016

51 Regnskab 2016

52 Regnskab Materiel

53 Regnskab Projekter

54 Budget 2017 Prisstigning på licenser så de fra den nye sæson hedder: FIE: 300 kr. EFC: 200 kr.

55 Budget 2017 Prisstigning på licenser så de fra den nye sæson hedder: FIE: 300 kr. EFC: 200 kr. Se detaljer i ark

56 Dagsorden

57

58 Dagsorden

59 Foreningskontingent Bestyrelsen forslår: Uændret

60 Dagsorden

61 Valg i forhold til vedtægterne

62 Valg i forhold til vedtægterne

63 Valg i forhold til vedtægterne

64 Valg i forhold til vedtægterne

65 Valg i forhold til vedtægterne

66 Valg i forhold til vedtægterne

67 Valg i forhold til vedtægterne

68 Dagsorden

69 Næste års repmøde Søndag den 22.april 2018

70 Dagsorden

71 Årets klub 2017 Roskilde Fægteklub er i meget positiv udvikling, anført af en dygtig ledelse af klubben. Klubben har succesfuldt startet et nyt stævne med mange internationale deltagere. Desuden har klubben løftet NM 2016 sabel som blev løst med meget engagement og professionelt attitude. Klubben deltog på DFF s vinterlejr med et meget pænt antal deltagere. Senest har klubben taget initiativ til sabeldommerkursus, hvor mange deltog og 7 bestod national dommereksamen. DFF s bestyrelse ønsker klubben tillykke med titlen: Årets klub Klubben vil modtage 3000 kr. til udvikling af klubben

72 Årets forbundsfrivillig 2017 Jasper Carlsen fra JAF fægteklub, tiltrådte som CDD ved Kadet og Junior VM i Frankrig 2016 med meget kort varsel, og evnede at løfte opgaven på bedst muligt. Jasper har i de seneste to år ydet en kæmpe indsats som en af de to dynamoer i DFF s lejrledelse på sommerlejren. Særligt er Jasper kendt for at altid løfte div. udfordringer med jysk sindighed og positivt livsindstilling Til Jasper venter der en FIE-fleuret som en lille erkendtlighed på en stor indsats for DFF.

73 INDKOMMENDE KOMMENTAR ÅLBORG FÆGTEKLUB ODENSE

74 Beretning SLUT

Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg. (CW), Gre Steensgaard (GS), Thibaut Gilbert. Jørgen Kock (JK), Nathalie Ahl (NA), DFF

Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg. (CW), Gre Steensgaard (GS), Thibaut Gilbert. Jørgen Kock (JK), Nathalie Ahl (NA), DFF Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 20.09.2016 Deltagere Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg. (CW), Gre Steensgaard (GS), Thibaut Gilbert Fraværende Kopi sendt til (cc) Jørgen Kock (JK),

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund 2014-04-27

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund 2014-04-27 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund 2014-04-27 Deltagere: Referent: Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3: Punkt 4: Til sted var klubber svarende til 37 stemmer ud af i alt 63 mulige stemmer Ole

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2018 Velkommen

Repræsentantskabsmøde 2018 Velkommen Repræsentantskabsmøde 2018 Velkommen Dagsorden S Dagsorden S Bestyrelsens beretning 2017 Beretning Resultater Nye klubber DIF EFC/FIE Fremtiden Kommunikation Resultater - sportslige Jørgen Kock Bronze

Læs mere

Jørgen Kock (JK), Nathalie Ahl (NA), DFF. # Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Klageproces. JAN CW

Jørgen Kock (JK), Nathalie Ahl (NA), DFF. # Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Klageproces. JAN CW Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 6.12.2016 Deltagere Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg. (CW), Thibaut Gilbert (TG),, Gre Stensgaard(GS) Fraværende Kopi sendt til (cc) Jørgen Kock

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund, DFF, Idrættens Hus, 23. april 2017.

Referat af Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund, DFF, Idrættens Hus, 23. april 2017. Referat af Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund, DFF, Idrættens Hus, 23. april 2017. Tilstede: Repræsentanter fra 22 fægteklubber, DFF s Bestyrelse, udvalg og medarbejdere. Referent: Catharina Winterberg

Læs mere

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 - Hovedpunkter Resultater - sportslige 100-års fødselsdag Nye klubber 2018 EFC/FIE/Nordic Fremtiden på den kort bane

Læs mere

2. Valg af stemmeudvalg Følgende blev valgt til stemmeudvalg: Majken Lindemann, HFK Catharina Winterberg, Trekanten

2. Valg af stemmeudvalg Følgende blev valgt til stemmeudvalg: Majken Lindemann, HFK Catharina Winterberg, Trekanten Referat af Repræsentantskabsmøde i Danske Fægte-Forbund, DFF Idrættens Hus, den 22. april 2018 Tilstede: Repræsentanter fra 24 fægteklubber, DFF s bestyrelse, udvalg og medarbejdere Referent: Marianne

Læs mere

Nyt fra Breddekonsulent Øst Marts 2009 01/2009:

Nyt fra Breddekonsulent Øst Marts 2009 01/2009: Nyt fra Breddekonsulent Øst Marts 2009 01/2009: Dommer for dummies og andre dommerkurser: DFF s dommeruddannelsesgruppe har planlagt datoer for dette års tilbud om kursus og prøve til opnåelse af national

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPROGRAM Vinter/forår 2010

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPROGRAM Vinter/forår 2010 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPROGRAM Vinter/forår 2010 (Opdateret den 16. december 2009) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der kommer helt sikkert til at være ændringer

Læs mere

Vi er startet på et samarbejde med vores nordiske venner for at ændre på kvalifikationsprocessen.

Vi er startet på et samarbejde med vores nordiske venner for at ændre på kvalifikationsprocessen. Referat af DFF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 20. juni 2017 1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Godkendelse af sidste mødereferat 3. Meddelelser fra formanden a. Nyt om OL. Fægtning er tildelt 2 ekstra set

Læs mere

REFERAT af DFF bestyrelsesmøde, i Idrættens Hus, Brøndby

REFERAT af DFF bestyrelsesmøde, i Idrættens Hus, Brøndby REFERAT af DFF bestyrelsesmøde, 3.10. 2017 i Idrættens Hus, Brøndby Til stede: Jan, Ole, Jørgen, Peter, Louise og Simon (suppleant) Afbud: Gre, Steen og Catharina. Referent: Louise. Gre samler og udsender

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR 2012

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR 2012 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR 2012 (Opdateret den 6. januar) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der vil sæsonen igennem være ændringer og

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR & SOMMER 2013

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR & SOMMER 2013 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR & SOMMER 2013 (Opdateret den 31. december) Forord: STÆVNEKALENDER FORÅR & SOMMER 2013 Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPROGRAM SÆSON 2009 2010

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPROGRAM SÆSON 2009 2010 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPROGRAM SÆSON 2009 2010 (opdateret den 10. september) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der kommer helt sikkert til at være ændringer

Læs mere

DFF s og DIF s Strategiske udviklingsaftale

DFF s og DIF s Strategiske udviklingsaftale Pixibogen om DFF s og DIF s Strategiske udviklingsaftale 2018-2021 Strategiaftalen er de mål, vi har, og den måde, vi arbejder på, i 2018-2021 - og den nye måde, vi får penge fra DIF på. Strategien skal

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

Indbydelse til de Jysk-Fynske Mesterskaber 2018

Indbydelse til de Jysk-Fynske Mesterskaber 2018 Indbydelse til de Jysk-Fynske Mesterskaber 2018 Jysk Akademisk Fægteklub har i år æren og fornøjelsen af at indbyde til de Jysk fynske mesterskaber i Aarhus den 24. og 25. november 2018 Sted: Malling Skoles

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR 2011

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR 2011 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER FORÅR 2011 (Opdateret den 6. januar) 2 Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der vil sæsonen igennem være ændringer

Læs mere

Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008. Sommerferien overstået. Dansk Fægte Forum. Danmark har fået formandsposten i det nordiske forbund

Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008. Sommerferien overstået. Dansk Fægte Forum. Danmark har fået formandsposten i det nordiske forbund Dansk Fægte-Forbund Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008 Sommerferien overstået Pst!! er nu tilbage igen efter en dejlig sommerferie, hvor tiden er blevet brugt til at finde nye måder, hvor på information

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012.

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Gyldighed: Dette kommissorium er gyldigt til og med generelforsamlingen 2013 Formål: At

Læs mere

Dirigenten konkluderede, at Repræsentantskabsmødet måtte anses som lovligt indkaldt, hvorfor mødet var beslutningsdygtigt.

Dirigenten konkluderede, at Repræsentantskabsmødet måtte anses som lovligt indkaldt, hvorfor mødet var beslutningsdygtigt. Referat af Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund, DFF, Idrættens Hus, 26. april 2015. Tilstede: Repræsentanter fra 17 fægteklubber, DFF s Bestyrelse, udvalg og medarbejdere. Referat: MW 07.05. 2015

Læs mere

Møde. Formål. Referatpunkter. Titel. Dato 29. maj 2018 Deltagere

Møde. Formål. Referatpunkter. Titel. Dato 29. maj 2018 Deltagere Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 29. maj 2018 Deltagere Jan Sylvest Jensen, Louise Seibæk, Jasper Carlsen, Peter Linnemann, Marianne Falk Portved (en del af mødet), Jørgen Kock (en del af mødet), via Skype:

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 29. oktober 2017 2 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 29. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse

Læs mere

Nyt fra Breddekonsulent Øst Oktober 2009 03/2009:

Nyt fra Breddekonsulent Øst Oktober 2009 03/2009: Nyt fra Breddekonsulent Øst Oktober 2009 03/2009: Breddeseminar d. 7.11. i Odense: I løbet af dagen op til DFF s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde afholder Breddeudvalget Breddeseminar. Det sker i Odense

Læs mere

Udviklingspuljen 2015 Revideret udgave

Udviklingspuljen 2015 Revideret udgave Udviklingspuljen 2015 Revideret udgave 29.12.14 Smid ikke dette brev væk brevet kan måske betyde flere penge til aktiviteter i klubben i 2015! DFF s Breddeudvalg og B&U-udvalg har igen penge på højkant

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER EFTERÅR 2011

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER EFTERÅR 2011 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER EFTERÅR 2011 (Opdateret den 20. juni) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der vil sæsonen igennem være ændringer

Læs mere

Handlingsplan for Udviklingskonsulent 2014-2015 (jf. "Fægtning for alle" Politik for 2014-15) - Udviklingskonsulentaftale med DIF (revideret nov.

Handlingsplan for Udviklingskonsulent 2014-2015 (jf. Fægtning for alle Politik for 2014-15) - Udviklingskonsulentaftale med DIF (revideret nov. Handlingsplan for Udviklingskonsulent (jf. "Fægtning for alle" Politik for -15) - Udviklingskonsulentaftale med DIF (revideret nov.14) Arbejdstid for udviklingskonsulent fordelt på indsatsområder: Udviklingskonsulentens

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Hvis du / I vil være med til at udvikle dansk fægtning, så meld jer under Breddeudvalgets faner. Der er kun

Hvis du / I vil være med til at udvikle dansk fægtning, så meld jer under Breddeudvalgets faner. Der er kun Nyt fra Udviklingskonsulenterne Juli 2010 03/2010 Sommerferie DFF-personale: Sekretær etær Jørgen Jakobsen: Uge 29, 30 og 31. Sekretariatet er delvist lukket i perioden. Udviklingskonsulent Øst er på ferie:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Fægte-Forbund 14. marts 2012

Bestyrelsesmøde i Dansk Fægte-Forbund 14. marts 2012 Bestyrelsesmøde i Dansk Fægte-Forbund 14. marts 2012 Tilstede: Afbud: Gæst: Jan Sylvest Jensen, Karoline Grum Schwensen, Annette Johansen, Carsten Mulvad, Jørgen Kock, Per Rasmussen (referent) Lars Egelund,

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Nyt fra Breddekonsulent Øst Juli 2009 02/2009:

Nyt fra Breddekonsulent Øst Juli 2009 02/2009: Nyt fra Breddekonsulent Øst Juli 2009 02/2009: Hvor kan jeg træne i ferien? Sommerferiefægtning i klubber: For de af jeres fægtere, som ikke ønsker at sige farvel til våbnene i sommerferien, har jeg fået

Læs mere

Status: - 18/6-2014: Ved de kommende møder sættes 20 minutter af til at skrive på håndbog, så vi kommer i gang.

Status: - 18/6-2014: Ved de kommende møder sættes 20 minutter af til at skrive på håndbog, så vi kommer i gang. Deltagere: Deltog ikke: Kitta Lawton, Malte Trier Mørch, Allan Berg Christina Løkkegaard Handlingspunkter Emne Referat Ansvarlig og deadline Fastholdelse af konklusioner fra lukkede handlingspunkter (Punkter

Læs mere

Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline. Referat. Ansvarlig og deadline

Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline. Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Marlene, Magnus, Allan, Miriam, Catharina, Klaus, Simon, Marianne, Troels Afbud: Magnus forlod mødet 19.30 Konstituerende bestyrelsesmøde Emne Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Tidligere handlingspunkter

Tidligere handlingspunkter Deltagere: Miriam Feilberg, Simon Jeiner, Marianne Falk-Portved, Danckwardt, Magnus Normann Jørgensen, Berg og Catharina Winterberg, Troels Christensen. Afbud: Marlene Spanger Ries. Dirigent: Simon Jeiner.

Læs mere

Nyt fra Udviklingskonsulenterne Marts 2010 01/2010:

Nyt fra Udviklingskonsulenterne Marts 2010 01/2010: Nyt fra Udviklingskonsulenterne Marts 2010 01/2010: DFF sender 2 trænere til FIE trænerkursus i Zagreb DFF har udtaget og økonomisk støttet 2 danske klubtrænere til det internationale fægteforbunds (FIE)

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

FORÅRSLEJR MAJ 2017

FORÅRSLEJR MAJ 2017 FORÅRSLEJR 19.-21. MAJ 2017 Fægteklubben Trekanten Viborg har fornøjelsen af at indbyde til Forårslejr på Flyvestation Karup, Herningvej 30, 7470 Karup J, i samarbejde med Dansk Fægte-Forbund. Som det

Læs mere

Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021

Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021 Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021 Hvor er sporet forankret politisk og administrativt? Politisk: Bestyrelsen Administrativt:

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER EFTERÅR 2012

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER EFTERÅR 2012 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER EFTERÅR 2012 (Opdateret den 21. august) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der vil sæsonen igennem være ændringer

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2015 2016

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2015 2016 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2015 2016 (Opdateret den 6. september 2015) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der vil sæsonen igennem være

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2013 2014

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2013 2014 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2013 2014 (Opdateret den 14. september) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der vil sæsonen igennem være ændringer

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Invitation til Dansk Fægte- Forbunds Sommerlejr 2019

Invitation til Dansk Fægte- Forbunds Sommerlejr 2019 Invitation til Dansk Fægte- Forbunds Sommerlejr 2019 Alle fægtere, der er fyldt 9 år, inviteres til at deltage i DFF s sommerlejr 2019 Sommerlejren afholdes i Kalundborghallerne, i uge 31, fra mandag d.

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2014 2015

FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2014 2015 FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN STÆVNEPLAN ALLE KATEGORIER SÆSON 2014 2015 (Opdateret den 16. juni) Forord: Denne liste over stævner og begivenheder er så komplet som mulig. Der vil sæsonen igennem være ændringer

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Fægteklubben Trekantens støttekoncept for talent- og elitefægtere

Fægteklubben Trekantens støttekoncept for talent- og elitefægtere Fægteklubben Trekantens støttekoncept for talent- og elitefægtere Følgende er en gennemgang af Trekantens tilbud til klubbens talent- og elitefægtere. Dette suppleres af tilbud fra Team Copenhagen og Københavns

Læs mere

Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby

Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby Mødestart: 10.00 Mødeslut: 19.00 (Jesper til kl. 16.45) Deltagere: Jan-Erik, Erik, Søren Herlev Jørgensen(SHJ), David, Mikael, Jan, Tarik, Jesper og Søren(SHK)(referent). Gennemgang af forretningsorden.

Læs mere

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2015 JUNIOR- OG UNGRYTTERE

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2015 JUNIOR- OG UNGRYTTERE side 1 af 7 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Dirigenten konkluderede, at Repræsentantskabsmødet måtte anses som lovligt indkaldt, hvorfor mødet var beslutningsdygtigt.

Dirigenten konkluderede, at Repræsentantskabsmødet måtte anses som lovligt indkaldt, hvorfor mødet var beslutningsdygtigt. Referat af Repræsentantskabsmøde i Dansk Fægte-Forbund, DFF, Idrættens Hus, 17. april 2016. Tilstede: Repræsentanter fra 16 fægteklubber, DFF s Bestyrelse, udvalg og medarbejdere. Referent: MW-DFF, 17.05.

Læs mere

Referat septembermøde i HFK-bestyrelse

Referat septembermøde i HFK-bestyrelse Referat septembermøde i HFK-bestyrelse Tid: Onsdag den 5. september 2018, kl. 17.30 - Sted: Visiodan, Strandvejen 171, 1.sal Emne Godkendelse af referat Valg af ordstyrer Godkendelse af dagsorden Ny form

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Referat af møde d med HEMA-klubber og DFF

Referat af møde d med HEMA-klubber og DFF Referat af møde d. 22.01. 2017 med HEMA-klubber og DFF Brøndby 31.01. 2017 Tilstede: Janus og Adriaan, HEMA Esbjerg, Martin K. Holtmann (København), Martin Wiuff, DFF, Ole Kokborg og Jan Sylvest Jensen

Læs mere

Mål Bemærkninger Deadline

Mål Bemærkninger Deadline Overordnet mål fra projektbeskrivelsen: 4 bæredygtige klubber med egne handledygtige bestyrelser. (pr. 01.01.18). Strategiens hovedpunkter: Mål Bemærkninger Deadline 1. Trænerfunktionen varetages af klubben

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR Hjørring kommune

TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR Hjørring kommune TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR 2018 Hjørring kommune 1 Indhold: Ansøgning om Talent- og elitestøtte 3 Strategiplan frem mod 2020 6 Dansk Karate Forbunds Landshold og Talentcenter

Læs mere

Resultater/effekt af spor 1

Resultater/effekt af spor 1 INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK BORDTENNIS UNION Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. For hvert strategisk spor skal felterne udfyldes

Læs mere

Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021

Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021 INDSTILLING VALG AF STRATEGISK SPOR FOR DANSK FÆGTE-FORBUND De strategiske spor er baseret på forbundsanalysen, SUMO-analysen, drøftelser på miniseminar, bestyrelsesmøder og klubinvolveringsmøder. Overordnet

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Tilstede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peder Hindborg, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Dansk Petanque Forbund - Budgetter

Dansk Petanque Forbund - Budgetter 1/1-31/12 Budget 2011 10000 Medlemskontingenter 0,00 0 0,00 0 0 0 10050 Klubmedlemskontingenter -53.250,00-54.000-56.250,00-70.000-56.250-56.250 10900 Andre indbetalinger -8.138,36-5.000-3.619,00-5.000-4.000-4.000

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Nyt fra Breddekonsulent Øst 04/2008:

Nyt fra Breddekonsulent Øst 04/2008: Nyt fra Breddekonsulent Øst 04/2008: DFF s hjemmeside lever og har det godt: I det sidste års tid har jeg som breddekonsulent og sekretariatsmedarbejder arbejdet meget for, at DFF s hjemmeside indeholder

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

m.m. Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021 generelle bemærkninger

m.m. Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021 generelle bemærkninger Spor 1 - Vækstspor: Mulige indsatsområder Klubbernes kommentarer, anbefalinger.. Spor 1: Flere fægtere - mere end 2000 medlemmer i 2021 generelle bemærkninger FK Aaramis Dragør: Vi ser det mest som, hvad

Læs mere

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Dansk Handicap Idræts-Forbund Dansk Handicap Idræts-Forbund DHIF s historie Dansk Handicap Idræts-Forbund Etableret 1971 Specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) Ca. 18.000 medlemmer 446 klubber Aktiviteter og idrætter DHIF

Læs mere

Grønlands Badminton Forbund

Grønlands Badminton Forbund Grønlands Badminton Forbund TalentTalent- og eliteudvikling 20102010-2013 Udarbejdet juni 2010 Indhold Side 1 Formål 3 2 Projektbeskrivelse status 3 3 Målsætninger 5 4 Struktur i elite- og talentudviklingen

Læs mere

Resultater/effekt af sporet

Resultater/effekt af sporet INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK STYRKELØFT FORBUND Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. For hvert strategisk spor skal felterne udfyldes.

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016 Elite RSG Forår 2015 Revideret forår 2016 Formål: Elitesektionen har til formål at sikre en klar og synlig struktur omkring elitearbejdet under URG således at danske gymnaster, trænere, dommere og andre

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Samlet frafald i aldersgruppen må ikke overstige 150 medlemmer. [Indskriv 2. resultatmål

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR ESBJERG TAEKWONDO KLUB

ELITESTRATEGI FOR ESBJERG TAEKWONDO KLUB 1. Erfaringer Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? Hvordan

Læs mere

DFF s Retningslinjer for B&U Ranglistestævner, herunder B&U DM: 1

DFF s Retningslinjer for B&U Ranglistestævner, herunder B&U DM: 1 DFF s Retningslinjer for B&U Ranglistestævner, herunder B&U DM: 1 Til: Bestyrelsen, DFF. Fægteklubberne Forberedelsesprojektleder Sekretariatet, DFF. B&U-udvalget har vedtaget følgende bestemmelser gældende

Læs mere