Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby"

Transkript

1 Mødestart: Mødeslut: (Jesper til kl ) Deltagere: Jan-Erik, Erik, Søren Herlev Jørgensen(SHJ), David, Mikael, Jan, Tarik, Jesper og Søren(SHK)(referent). Gennemgang af forretningsorden. Forretningsorden blev gennemgået. Revideres ved næste møde. Hvad vil/ønsker vores klubber/repræsentantskabet(shk) SHK ønsker, at det skal være udgangspunktet i vores arbejdes. Nemlig at følge repræsentantskabets ønsker Vigtigt at vi hele tiden har følerne ude ved stævner og lignende. Information og Kommunikation (obs. Tarik problemer med mail. Vi skal være obs på dette frem til det bliver løst) Hjemmeside opdatering, Facebook mail til klubber og udvalg(alle). Alle er ansvarlige for at der hele tiden kommer noget på hjemmeside og FB Alle skal kigge DTaF s hjemmeside og finde døde link og rettelser/utidssvarende dokumenter. Oplysninger sendes til Jesper, som får dem ændret. Jesper laver aftale med Jan Jørgensen om vedligeholdelse af Taekwondo.dk Pt. Er det kun Jesper, Jan, Søren Dahl og Dorthe der kan ændre på DTaF delen. European Masters(Tarik og Mikael): HB siger ja til at bevillige tøj købt ved BudoXperten til holdet Tarik giver besked til Lennart Theilgaard Jan-Erik er fremadrettet kontaktperson til BudoXperten. Jan Erik kontakter BudoXperten. Økonomi (Jan-Erik) Status: i kassen hvoraf der er lånt fra DIF. Planlagte udgifter: o Jesper: IT o Tarik: 3 udviklingscentre ikke fået økonomi. VM kadet. U21 + EM (OL kval). o Jan: Ikke noget for nu. o Mikael: 5000,- kr. til LHS samlingen o David: WCTT, DM + GP i Moskva + Tyrkiet + Litauen(junior EM). o SHJ: IT + Lønninger o Erik: Æresnåle + pins Vi satser på at nå et resultat på kr. Budgetoverholdelse og vigtigheden heraf. ALLE i HB har ansvaret for at være proaktive. Jan-Erik udsender Finansrapport månedlig til HB Afregninger skal afvikles/konteres hurtigere

2 Vi må erkende at folk ikke er gode nok til at kontere. HB er ansvarlig for kontere fremadrettet. Afregningsskema blev gennemgået Dommer fortsætter i tilrettet model. Jan-Erik udsender nye skemaer samt takstskema samt konteringsvejledning. Hvis der skal ekstra formåls kontier på skal de indsendes til Jan-Erik inden udgangen af august. GAL/GOL skal betales af den enkelte Der vil blive krævet tilbagebetaling fra personer, hvis DTaF ikke har modtaget indbetaling. Sparrerunde: Vi kan se at indtægten ikke holder vedr. licenser: Dommerseminar flyttes 2016 = kr. HB + udvalg kørsel: Alene 2,05 kr. Sammen 3,70 kr. = 5000,- kr. Teknik: Aflyst VM = i budget. Kamp: o Udviklingscenterkoordinator, Dan Bjergvang fortsætter uændret, - SKAL KLART MELDES UD TIL Dan Refererer til Mikael, som kontakter Dan ASAP. o HB kan ikke se noget budget, men der er allerede forbrugt kr. o Stig betales af DTaF til Kadet VM o Egenbetaling til alle inkl. trænere. DTaF betaler for Head of Team. o Retningslinjer udtagelse til EM følges: Udtagning udskydes, så udøvere har mulighed for at tilmelde sig Udviklingscenter. Stævner/Hans M mm(jan, Erik og David): Referat fra møde den 6.august 2015 udsendes snarest. Der skal findes en fremtidssikret løsning pr. 1.januar Jan Rudebeck, Erik, David får til opgave at komme med forskellige løsninger/systemer til næste møde. Hvad gør andre lande? Alle i HB undersøger deres kontakter. NM: Mikael og Erik er ansvarlig. Det er et DTaF arrangement. Dato mm skal findes WCTT er et internationalt stævne og derfor er det ikke tilladt med vejning i andre lande. HB er enige i dette, men ønsker ikke at et skal gælde ved stævnet i 2015, da alt er planlagt. SHK tager den med de internationale forbund, hvis der kommer en klage. Jan-Erik deltog ikke i punkt vedr. WCTT Der skal findes en holdbar fremtidssikret løsning vedr. decentral vejning. Problemer omkring stævneafvikling vedr. afregning klub og DTaF imellem. HB følger op dette. Jan R. får et regnskab fra Hans omkring afvikling WCTT til brug for fremtidige kontrakter mellem klubberne og DTaF.

3 IT(Jesper): Jesper gennemgik opsagt IT projekt til dato. Herunder hvad leverandør forskelle mellem hvad leverandør mere færdiggjort og hvad der rent faktisk er sket. Der blev diskuteret forskellige løsningsmuligheder. HB er af den klare overbevisning at der kun er lavet arbejde for kr. inkl. moms. 3 løsningsmuligheder blev diskuteret. Alle var enige om nedenstående løsningsforslag HB har givet SHK et enstemmigt mandat til at tage et møde med IT leverandør, SHJ laver udkast til brev, som SHK efterfølgende tilretter og sender til Martin pr. mail hvor SHK fremlægger HB s vurdeing af sagen. Efterskrift: Mødet afholdes den Vi mister de få ting, som er lavet, men det er helt normalt ved opsigelse af en kontrakt Ny mailserver etableres ASAP. Jesper finder den bedste løsning. Alle i HB var enige. Jesper arbejder videre med ny IT-løsning og indkalder folk til en drøftelse. Jesper undersøger marked for IT-løsning(etablerede systemer fra andre idrætsgrene) her og nu til udviklingscentrene. HB ønsker et standardløsningssystem. Henvendelse fra Carsten Stigers(Erik): Sekretariat (SHJ: Carsten Stigers er i øjeblikket i gang med at redigere og uploade diverse avisartikler. Erik tager kontakt til Carsten omkring gamle video og avisartikler samt om nyt projekt: Hvem Er hvem. HB bevilliger Carsten de 2500,- til 2 stk. eksterne hardiske a 3TB. En mere hensigtsmæssig udnyttelse af sekretariatet. Øvelsen kommer til at gå ud på at lette arbejdet for Sekretariat og Økonomi = besparelse i udgifter til KUF og DIF Økonomi Møde med KUF-leder Helge på torsdag. Ejnar Mikkelsen er stadig indtil videre bestyrelsesformand for KUF. Hvis vi(shj) ikke kan sidde med ved bestyrelsesmøder tages det op til overvejelse om Ejnar skal være DTaF s repræsentant i KUF bestyrelsen. Dyrt arbejde 300 kr. i timen. + en masse faste udgifter. Der skal laves en kort beskrivelse af KUF(Kontor for Udvikling og Fællesskab) Beskrivelsen udsendes til klubberne. Dette for at klubber har mulighed for at få en forståelse for, hvad KUF kan og ikke kan.

4 Pas og Licenser er den største tidsrøver, så det skal der på sigt også kigges på Diskussion vedr. forlængelse af udviklingskonsulent Christian Hansens kontrakt da Udviklingskonsulent, Mia Bergsbo har ønsket at få sin barsel forlænget. Dette afklares endeligt på torsdag den Denne dag er der aftalt møde med Helge Mogensen(Daglig leder af KUF), som har den daglige ledelse af DTaF s konsulenter. Lige nu sendes alle mails til SHK og jeg fordeler dem med AKTION XXX. Dette skulle gøre arbejdet lettere for sekretariat og en ny HB. = besparelse af tid= økonomi. Elite/Talent (Mikael og Tarik): Mikael og Tarik arbejder sammen om både kamp og teknik. Udviklingscenterkoordinator, Dan Bjergvang referer dog direkte til Mikael(dette for at gøre kommandovejen lettere og tydelig) Diverse udvalg nedlægges of reetableres jf. kommissorium. Skive Udviklingscenter Teknik. HB godkender aftalen forudsat af at aftalen bliver gennemgået med Tarik, Mikael af Udviklingskoordinator Dan. Der undersøges omkring et elitecenter kamp mere i Jylland. Tarik og Mikael havde en masse forslag for fremtidige tiltag, Dette skal drøftes med Dan og de nyetablerede udvalg. HB har vedtaget at landshold udtaget 10.juli(dagen før rep.mødet) er annulleret. Tarik giver de udtagne udøvere og klubberne besked. HB kan under ingen omstændigheder acceptere satellit aftale kamp. Skive Udviklingscenter Teknik. HB godkender aftalen forudsat af at aftalen bliver gennemgået med Tarik, Mikael af Dan. Udtagelse til EM U21 og EM junior foretages efter gældende regler(se under økonomi.). Para-Taekwondo (SHK): WTF støtter stævnedeltagelse til Para-VM via Reform Fond DTaF giver det i tilskud man får fra WTF. Resten er egenbetaling DTaF betaler for Head of Team

5 Eksklusioner pga. af manglende tilbagebetaling(jan-erik og SHK): HB har overtaget 2 gamle sager vedr. manglende tilbagebetaling af penge. En klub skylder DTaF ,50 kr. Klubben kontaktes for tilbagebetaling inden Sker dette ikke ser HB sig nødsaget til at ekskludere klubben af DTaF. HB er ligeledes i en situation, hvor et tidligere HB-medlem ikke har leverest dokumentation for a conto beløb på 6000,- kr. Medlemmet vil blive ekskluderet af DTaF, hvis ikke penge eller pc ikke er tilbage tilbagebetalt inden Æresnåle og pins(erik) Indstilling af 7 fra Esbjerg til overrækkelse ved deres jubilæum. Vi skal have bestilt nogen ved Jydsk Emblem Fabrik, da lager er i bund. Erik undersøger pris og bestiller passende antal. Pins: SHK hører LINDA vedr. PINS lager og giver videre til Erik som evt. bestiller. Brev fra Per(SHK): HB har modtaget en klage fra Per Holdt Madsen vedr. udtalelser på det Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde den HB kan ikke på nogen måde se at der på nogen måde er kommet udtalelser, som ikke er ok. SHK sender svar til Per Holdt Madsen. Tarik og Søren Herlev Jørgensen deltog ikke i behandling af dette punkt. Sponsorkontrakt(Jan-Erik) Jan-Erik tager kontakt til BudoXperten i forhold til kontrakten(udløber ved udgangen af 2015) Næste møder(shk): HB-møde 27.september HB møde 31. oktober +1 november i Odense(DM)

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense TID: 1. november 2015 kl. 08.30-16.20. Fremmødte: Jesper, Jan, David, Søren Herlev, Jan-Erik, Tarik, Mikael, Erik(referent)

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018.

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018. Sted: Trinity Hotel & Konference Center Gl. Færgevej 30 7000 Fredericia Tidspunkt: 09.00-16.00 Deltagere: Søren Holmgård Knudsen - SKH Peter Julius Ingtoft - PJI Ann Oxfeldt Olsen - AOO Søren Herlev Jørgensen-

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Referat til HB-møde 27.september 2015

Referat til HB-møde 27.september 2015 STED: Brøndby, Idrættens Hus, mødelokale på 3 sal ved KUF TID: 27. september 2015 kl. 10.00-19.20 Fremmødte: Jesper, Jan R., David, Søren Herlev, Jan-Erik, Erik, Tarik og Søren H.K. Afbud: Mikael Gæster:

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 02. september 2008/KD 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2008 2. september 2008 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1.

Læs mere

Årsberetning 2018 Hovedbestyrelsen.

Årsberetning 2018 Hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsens arbejde: Hovedbestyrelsen har desværre ikke fungeret, som jeg havde håbet den skulle gøre i 2018. Jeg var en virkelig glad mand over at have fået nye friske kræfter i HB efter Repmødet

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 04. februar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Irene Christina (CH) Formand (RA) Kasser Palle (PA) Sekretær Tonny (TO)

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING BESTYRELSESMØDE DEN 27. NOVEMBER 2018 KL. 17:00 REFERAT 1. Velkomst Bo bød velkommen og konstaterede at flg. fra bestyrelsen var mødt op: Mads, Erik, Frans, Lars, Jens, Sikem,

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Taekwondo Forbund lørdag den 21/

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Taekwondo Forbund lørdag den 21/ Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Taekwondo Forbund lørdag den 21/04-2018. Scandic Hotel Hvidovre. Mødets dagsorden: 1) Valg af dirigent: a) Valg af referent. b) Vedtagelse af forretningsordenen.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 22. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 03-2010 19. marts 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 02 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 16. januar kl. 17.30 Sted: IKC Idrættens Hus - Brøndby Deltagere: Bestyrelsen + Tina Jensen Afbud: Tina og Camilla referent Marianne Ipsen, IKC 1. Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden 25. NOVEMBER 2012 9.30 16.00 BPI SKYTTECENTER. MØDE INDKALDT AF MØDETYPE DIRIGENT REFERENT Hugo Andresen Ordinært sektionsmøde Ib Hansen Anders Sode TIDTAGER

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013 for

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017

Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017 Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017 Atletikudvalget har revideret klubbens tilskudsregler, så den enkelte aktive uanset niveau kan se, hvad den pågældende kan forvente sig af klubben, men i lige så høj

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013. Det er planen, at der

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. a. Husk Lars beslutning

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger 23. februar 2012 Referat af bestyrelsesmøde d.23-02-2012. Til stede fra bestyrelsen: Tom, Erik, Merete, Louise, Bo, Peter (referent) Afbud: Ingen Agenda for mødet: 1. Generelt Opfølgning på sidste mødes

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Brande Taekwondo Klub Dato: 14. september 2013 Sted: Blåhøj Hallen Indbydelse til Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 25. august 2013 Sidste tilmelding:

Læs mere

Bestyrelsesseminar DPF

Bestyrelsesseminar DPF Bestyrelsesseminar DPF Den 24. og 25. Januar 2014 Indkaldt af: LBÜ Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: PT Deltagere: LBÜ, LL, KR, CT HT, IS, NEV, EJ, PT Afbud: PF Referat Fredag: Kl. 16.30 18.00 Møde Kl.

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat. 3. Ref. af GymDanmarks bestyrelsesmøde. GymDanmarks DNA

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Generelle udtagelseskriterier for kamp Endelig version 1

Generelle udtagelseskriterier for kamp Endelig version 1 Generelle udtagelseskriterier for kamp Endelig version 1 Forord Dette dokument beskriver de generelle udtagelseskriterier indenfor kamp mht. udtagelse til landshold og mesterskaber. DTaF stiller i samarbejde

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2010 22. september 2010 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2010 3. Bestyrelsens siden sidst Bestyrelsens

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: TAASTRUP TAEKWONDO TTKD.DK Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 17. maj 2013 Sidste tilmelding: Dato: 20. maj 2013 8. juni 2013 Info mail sendes

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. :

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. : Deltagere: Simon, Miriam, Marlene, Marianne, Allan, Catharina, Claus og Troels Dirigent: Simon. Afbud: Magnus Tidligere handlingspunkter Emne Ansvarlig og deadline Emne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Præsentation af bestyrelsens udkast til budget 2019

Præsentation af bestyrelsens udkast til budget 2019 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND Præsentation af bestyrelsens udkast til budget 2019 Samlet budget 2019 Tallene i parentes er 2018 Indtægter 9.353.100 kr. (9.367.600 kr.) Udgifter 9.246.923 kr. (9.234.349

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Samlet frafald i aldersgruppen må ikke overstige 150 medlemmer. [Indskriv 2. resultatmål

Læs mere

KORSØR LYSTFISKERFORENING

KORSØR LYSTFISKERFORENING KRSØR LYSTFISKERFRENING Dagsorden for/referat fra bestyrelsesmødet 2014-11-17 Kl. 19.00 22.00 Mødedeltagere Rød = fraværende nsvarsområde Deltagere uden for bestyrelsen nsvarsområde Flemming Petersen ()

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Kate Nielsen, Terkel Gydesen, Per Eg, Knud Erik Thomsen

Kate Nielsen, Terkel Gydesen, Per Eg, Knud Erik Thomsen Dansk Orienterings-Forbund Referat til møde nr. 2, 2016 i Kredsudvalg Syd Mødested Finlandsvej 9, Middelfart (hos Terkel) Mødedato Mandag den 12. september - kl. 18.30 Deltagere Kate Nielsen, Terkel Gydesen,

Læs mere

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub.

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub. Referat 12.06.16 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Kenneth Kyvsgaard, Alex Thorsen, Danny Bill Møller, Janni Weinke, Anders Vedel, Fraværende: Peter Bøgh Larsen (syg) Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 2. oktober 2013 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK LOVE FOR FODTENNIS DANMARK Senest opdateret d. 2. april 2016 1 Forbundet og dens formål 1.1 Forbundets navn er Fodtennis Danmark (FODA). 1.2 FODAs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 FODA,

Læs mere