KSK892220B KSK892220M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KSK892220B KSK892220M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL"

Transkript

1 KSK892220B KSK892220M DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED SIKKERHEDSANVISNINGER PRODUKTBESKRIVELSE BETJENING AF APPARATET FØR FØRSTE ANVENDELSE DAGLIG BRUG URFUNKTIONER BRUG AF TILBEHØRET EKSTRAFUNKTIONER RÅD OG TIP VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING FEJLFINDING ENERGIEFFEKTIV...50 FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en uovertruffen funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der gør livet lettere funktioner, som du ikke finder i almindelige apparater. Brug et par minutter på at læse mere så du kan få det bedste ud af det. Besøg vores websted for at: Få rådgivning, brochurer, fejlfinding, serviceinformation: Registrere dit produkt for bedre service: Købe tilbehør, forbrugsvarer og originale reservedele til dit apparat: KUNDEPLEJE OG SERVICE Brug altid originale reservedele. Sørg for at have følgende data tilgængelig, når du kontakter vores autoriserede servicecenter: Model, PNC, serienummer. Du finder oplysningerne på maskinens typeskilt. Advarsel/Forsigtig-Sikkerhedsanvisninger Generelle oplysninger og gode råd Miljøoplysninger Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED Læs brugsanvisningen grundigt, før apparatet installeres og tages i brug. Producenten påtager sig intet ansvar

3 for eventuelle skader, der er resultatet af forkert installation eller brug. Opbevar altid brugsanvisningen på et sikkert og tilgængeligt sted til senere opslag. 1.1 Sikkerhed for børn og andre udsatte personer Apparatet kan bruges af børn fra 8 år og opefter samt af personer med nedsat fysisk, sensorisk eller psykisk funktionsevne, eller som mangler den nødvendige erfaring eller viden, hvis de er under opsyn eller er blevet instrueret i at bruge apparatet på en sikker måde samt forstår de medfølgende farer. Børn mellem 3 og 8 år og personer med omfattende og komplekst handicap skal holdes på afstand, medmindre de overvåges konstant. Børn på under 3 år skal holdes på afstand, med mindre de overvåges konstant. Lad ikke børn lege med apparatet. Opbevar al emballage utilgængeligt for børn, og bortskaf det korrekt. Lad ikke børn og husdyr komme tæt på apparatet, når det er i drift, eller mens det køler af. De tilgængelige dele er varme. Hvis apparatet har en børnesikring, skal den aktiveres. Børn må ikke udføre rengøring og vedligeholdelse på apparatet uden opsyn. 1.2 Generelt om sikkerhed DANSK 3 Installation af apparatet og udskiftning af ledningen må kun foretages af en tekniker. ADVARSEL: Apparatet og de tilgængelige dele bliver meget varme under brug. Pas på ikke at røre varmelegemerne. Brug altid ovnhandsker til at tage ribber eller ovnfaste fade ud eller sætte dem i. Inden du udfører vedligeholdelse, skal apparatet afbrydes fra lysnettet. Se efter, at der er slukket for apparatet, inden pæren skiftes. Ellers er der risiko for elektrisk stød.

4 4 Undlad at bruge en damprenser til at rengøre apparatet. Brug ikke skrappe slibende rengøringsmidler eller skarpe metalskrabere til at rengøre ovnruden. De kan ridse overfladen, med det resultat, at glasset knuses. Hvis strømforsyningskablet er beskadiget, skal det af sikkerhedsmæssige grunde udskiftes af producenten, et autoriseret servicecenter eller en tekniker for at undgå elektrisk stød. For at fjerne ovnribberne skal du først trække ovnribbens forende og derefter dens bagende væk fra sidevæggene. Montér ovnribberne i omvendt rækkefølge. Brug kun den anbefalede temperaturføler (termometer) til dette apparat. 2. SIKKERHEDSANVISNINGER 2.1 Installation ADVARSEL! Apparatet må kun installeres af en sagkyndig. Fjern al emballagen. Undlad at installere eller bruge et beskadiget apparat. Følg installationsvejledningen, der følger med apparatet. Vær altid forsigtig, når du flytter apparatet, da det er tungt. Brug altid sikkerhedshandsker og lukket fodtøj. Træk aldrig i apparatet i håndtaget. Mindsteafstanden til andre apparater og enheder skal overholdes. Installér apparatet et sikkert og velegnet sted, der opfylder installationskrav. Apparatet er udstyret med et elektrisk afkølingssystem. Det skal betjenes med den elektriske strømforsyning. 2.2 Tilslutning, el ADVARSEL! Risiko for brand og elektrisk stød. Alle elektriske tilslutninger skal udføres af en kvalificeret elektriker. Apparatet skal tilsluttes strøm m/jord, jvf. Stærkstrømsreglementet. Sørg for, at parametrene på typeskiltet er kompatible med de elektriske data for strømforsyningen. Brug altid en korrekt monteret lovlig stikkontakt. Brug ikke adaptere med flere stik og forlængerledninger. Pas på, du ikke beskadiger netstikket og netledningen. Hvis der bliver behov for at udskifte netledningen, skal det udføres af vores autoriserede servicecenter. Netledninger må ikke komme i berøring med eller nær ved apparatets låge, især når lågen er varm. Beskyttelsen mod elektrisk stød fra strømførende og isolerede dele skal fastgøres, så den ikke kan fjernes uden værktøj. Sæt først netstikket i stikkontakten ved installationens afslutning. Sørg for, at der er adgang til elstikket efter installationen. Hvis stikkontakten er løs, må du ikke sætte netstikket i.

5 DANSK 5 Undgå at slukke for apparatet ved at trække i netledningen. Tag altid selve netstikket ud af kontakten. Brug kun korrekte isoleringsenheder: Gruppeafbrydere, sikringer (sikringer med skruegevind skal tages ud af fatningen), fejlstrømsrelæer og kontaktorer. Apparatets installation skal udføres med et isolationsudstyr, så forbindelsen til lysnettet kan afbrydes på alle poler. Isolationsudstyret skal have en brydeafstand på mindst 3 mm. Apparatet er i overensstemmelse med EU-direktiverne. 2.3 Brug ADVARSEL! Risiko for personskade, forbrændinger og elektrisk stød eller eksplosion. Dette apparat er kun til husholdningsbrug. Apparatets specifikationer må ikke ændres. Sørg for, at ventilationsåbningerne ikke er tildækkede. Lad ikke apparatet være uden opsyn, når der er tændt for det. Sluk altid apparatet efter brug. Vær forsigtig, når du åbner apparatets låge, hvis apparatet er i brug. Der kan trænge meget varm luft ud. Betjen ikke apparatet med våde hænder, eller når det har kontakt med vand. Belast ikke lågen, når den er åben. Brug ikke apparatet som arbejds- eller som frasætningsplads. Åbn apparatets låge forsigtigt. Brug af ingredienser med alkohol kan medføre, at der dannes en blanding af alkohol og luft. Lad ikke gnister eller åben ild komme i nærheden af apparatet, når du åbner lågen. Undlad at bruge brændbare produkter eller ting, der er fugtet med brændbare produkter, i apparatet eller i nærheden af eller på dette. ADVARSEL! Risiko for beskadigelse af apparatet. Sådan undgår du at beskadige eller misfarve emaljen: Stil ikke ovnfaste fade eller andre genstande direkte på apparatets bund. Læg ikke aluminiumfolie direkte på bunden af ovnrummet. Hæld aldrig vand direkte ind i det varme apparat. Lad ikke fugtige fade og retter stå i apparatet efter tilberedningen. Vær forsigtig, når du fjerner eller monterer tilbehøret. Farveændring af emaljen eller rustfrit stål forringer ikke apparatets ydeevne. Brug en dyb bradepande til fugtige kager. Frugtsaft kan lave pletter, som ikke kan fjernes. Dette apparat må kun anvendes til tilberedning af fødevarer. Det må ikke anvendes til andre formål, f.eks. rumopvarmning. Hold altid ovnlågen lukket under tilberedningen. Hvis apparatet installeres bag et møbelpanel (f.eks. en dør), skal du sørge for, at døren aldrig lukkes, mens apparatet er tændt. Der kan opbygges varme og fugt bag et lukket møbelpanel og forårsage efterfølgende skade på apparatet, husenheden eller gulvet. Luk ikke møbelpanelet, før apparatet er kølet helt af efter brug. 2.4 Tilberedning med kombidamp ADVARSEL! Risiko for forbrændinger og beskadigelse af apparatet. Frigivet damp kan forårsage forbrændinger: Vær forsigtig, når du åbner apparatets låge, når funktionen er tændt. Der kan slippe damp ud. Åbn apparatets låge forsigtigt efter tilberedning med damp.

6 Vedligeholdelse og rengøring ADVARSEL! Risiko for personskade, brand eller skade på apparatet. Sluk for apparatet, og tag stikket ud af kontakten inden vedligeholdelse. Kontrollér, at apparatet er kølet af. Der er risiko for, at ovnglasset går i stykker. Udskift øjeblikkeligt ovnglassets paneler, hvis de er beskadigede. Kontakt det autoriserede servicecenter. Vær forsigtig, når du tager lågen af apparatet. Lågen er tung! Rengør jævnligt apparatet for at forhindre forringelse af overfladematerialet. Rengør apparatet med en fugtig, blød klud. Brug kun et neutralt rengøringsmiddel. Brug ikke slibende midler, skuresvampe, opløsningsmidler eller metalgenstande. Hvis du bruger en ovnspray, skal du følge sikkerhedsanvisningen på dens emballage. Rengør ikke katalytisk emalje (hvis relevant) med nogen form for rengøringsmiddel. 3. PRODUKTBESKRIVELSE 3.1 Oversigt over apparatet 2.6 Indvendig belysning ADVARSEL! Risiko for elektrisk stød. Den type pære eller halogenlampe, der bruges til dette apparat, er kun beregnet til husholdningsapparater. Det må ikke bruges til anden belysning. Før pæren skiftes, skal apparatet afbrydes fra lysnettet. Brug kun pærer med samme specifikationer. 2.7 Service Kontakt et autoriseret servicecenter for at få repareret apparatet. Brug kun originale reservedele. 2.8 Bortskaffelse ADVARSEL! Risiko for personskade eller kvælning. Tag stikket ud af kontakten. Klip netledningen af tæt ved apparatet og bortskaf den. Fjern lågelåsen for at forhindre, at børn og kæledyr bliver fanget i apparatet Kontrolpanel 2 Elektronisk programur 3 Vandbeholder 4 Stik til madlavningstermometer 5 Varmeelement 6 Ovnpære 7 Ventilator 8 Afkalkning af afløbsrøret 9 Ovnribber, udtagelige 10 Rillepositioner

7 DANSK Tilbehør Termometer Trådrist Til måling af temperaturen i maden. Til kogegrej, kageforme, stege. Indstilling af damp Bageplade Til kager og lagkagebunde. Grill/bradepande Fad med si-indsats. Dampsættet tømmer kondensvandet fra maden under tilberedning med damp. Brug det til at tilberede grønt, fisk, kyllingebryst. Sættet egner sig ikke til mad, som skal tilberedes med vand, f.eks. ris, polenta, pasta. Til bagning og stegning, eller som en drypbakke til opsamling af fedt. 4. BETJENING AF APPARATET 4.1 Kontrolpanel

8 8 Funktion Kommentar 1 Til/Fra Tænde og slukke for apparatet. 2 Display Viser apparatets aktuelle indstillinger. 3 Drejeknap Til at justere indstillingerne og navigere i menuen. Tryk på for at tænde apparatet. Hold drejeknappen for at tænde for indstillingsskærmen. Hold og drej drejeknappen for at navigere i menuen. Hold og tryk drejeknappen for at bekræfte en indstilling eller åbne den valgte undermenu. For at vende tilbage til den forrige menu skal du finde tilvalget Retur på menulisten eller bekræfte en valgt indstilling. 4 Til at tænde valgt funktion. 5 Til at slukke valgt funktion. 4.2 Display Når displayet er blevet tændt, vises ovnfunktionstilstanden. 150 C 14:05 A. Påmindelse B. Op-timer C. Ovnfunktion og -temperatur D. Tilvalg eller Aktuel tid E. En funktions varighed og sluttidspunkt eller Termometer F. Menu Displayet med det højeste antal funktioner indstillet: A BC 25min 170 C 1h 15m D E F Menu 85 C Options 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 5.1 Rengøring før ibrugtagning Fjern al tilbehøret og de udtagelige ovnribber fra ovnen. Se kapitlet "Vedligeholdelse og rengøring". Gør ovnen og tilbehøret rent, inden du tager det i brug. Anbring tilbehør og udtagelige ovnribber i deres oprindelige positioner. 5.2 Første tilslutning Efter den første tilslutning vises softwareversionen i 7 sekunder. Du skal indstille sproget, Lysstyrke Display, Vandets hårdhed og Aktuel tid.

9 DANSK Indstilling af vandets hårdhedsgrad Se intervallet af vandets hårdhedsgrad (dh) med tilsvarende kalkaflejring og vandkvalitet i tabellen nedenfor. Vandets hårdhed Klasse dh Kalkaflejring (mmol/l) Kalkaflejring (mg/l) Vandklassificering Blødt Moderat hårdt Hårdt 4 over 21 over 3,8 over 150 Meget hårdt Fyld vandbeholderen med kogt vand, når vandets hårdhed overskrider værdierne i tabellen. 1. Tag strimlen med de 4 farveskift, der fulgte med dampsættet i ovnen. 2. Anbring alle strimlens reaktionszoner i vand i ca. 1 sekund. Anbring ikke strimlen under rindende vand. 3. Ryst strimlen fri for overskydende vand. 4. Vent 1 minut, og se vandets hårdhed på nedenstående tabel. Reaktionszonerne fortsætter med af skifte farve. Kontrollér vandets hårdhed senere end 1 minut efter testen. 5. Indstil vandets hårdhedsgrad: menu: Grundindstillinger. 6. DAGLIG BRUG ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 6.1 Ovnfunktioner Slå ovnfunktionerne til og fra. 1. Tænd ovnen. 2. Hold på drejeknappen. Den sidst anvendte funktion er understreget. Teststrimmel Vandets hårdhed Du kan ændre vandets hårdhedsgrad i menuen: Grundindstillinger / Opsætning /Vandets hårdhed. 3. Tryk på drejeknappen for at gå ind i undermenuen, og drej den for at vælge en ovnfunktion. 4. Tryk på drejeknappen for at bekræfte. 5. Indstil temperaturen og bekræft. 6. Tryk på. Termometer kan frakobles når som helst inden eller under tilberedningen. Visse funktioner indeholder en sekvens af pop-up-beskeder. Tryk på drejeknappen for at gå til den næste

10 10 pop-up-besked. Efter den sidste bekræftelse starter funktionen. Tryk på for at slukke for en funktion. Lampen kan blive slukket automatisk ved en temperatur på under 60 C under visse ovnfunktioner. Ovnfunktioner: Specielle emner Ovnfunktion Egnet til Lavtemperaturstegning Til tilberedning af møre, saftige stege. Hold Varm Til at holde maden varm. Tallerkenvarmer Til at varme tallerkener op inden servering. Henkogning Til at henkoge grøntsager (f.eks. pickles). Tørring Til tørring af snittet frugt, grønt og svampe. Yogurt-Funktion Optøning Gratiner Til at tilberede yogurt. Lampen er slukket i denne funktion. Til optøning af mad (grønt og frugt). Optøningstiden afhænger af de frosne madvarers mængde og omfang. Til ovnretter som lasagne eller kartoffelgratin. Til at lave gratiner og til at brune. Ovnfunktioner: Standard Ovnfunktion Egnet til Varmluft Varmluft + Under Over- undervarme (Over-/Undervarme) Bund + Grill + Blæser Bagning på to ovnriller og til tørring af fødevarer.indstil temperaturen C lavere end for funktionen: Over- undervarme. Til bagning på én ristposition med kraftigere bruning og sprød bund. Indstil temperaturen C lavere end for funktionen: Over- undervarme. Til bagning og stegning på én ristposition. Til tilberedning af sprøde færdigretter (f.eks. pommes frites, kartoffelbåde eller forårsruller).

11 DANSK 11 Ovnfunktion Lille grill Grill + Blæser Undervarme Fugtig varmluft Egnet til Til grillstegning af flade madvarer og til ristning af brød. Til stegning af større stege eller fjerkræ på én ovnrille. Til at lave gratiner og til at brune. Til bagning af kager med sprød bund og til henkogning. Denne funktion er beregnet til at spare energi under madlavning. Se kapitlet "Råd" vedrørende tilberedningsanvisninger, Fugtig varmluft. Ovnlågen bør være lukket under tilberedning, så funktionen ikke afbrydes og for at sikre, at ovnen virker med den højest mulige energieffektivitet. Når du bruger denne funktion, kan temperaturen i ovnrummet variere fra den indstillede temperatur. Restvarmen anvendes.varmeeffekten kan reduceres. Se kapitlet "Energieffektivitet", Energibesparelse, for generelle anbefalinger til energibesparelse.denne funktion blev brugt til at overholde energieffektivitetsklassen i henfør af EN Når du bruger denne funktion, slukkes lampen automatisk efter 30 sekunder. Ovnfunktioner: Damp Ovnfunktion Egnet til Damp Til dampning af grøntsager, tilbehør eller fisk. Fugtighed Høj Fugtighed Medium Fugtighed Lav Funktionen er egnet til at tilberede lækre retter som custards, flan, ragouter og fisk. Funktionen er egnet til at tilberede kogt og braiseret kød, såvel som brød og sød gærdej. Takket være kombinationen af damp og varme får kødet en mør og saftig konsistens og bagværk af gærdej får en sprød og glansfuld skorpe. Funktionen er egnet til kød, fjerkræ, ovnretter og sammenkogte retter. Takket være kombinationen af damp og varme får kødet en mør og saftig konsistens og en sprød skorpe.

12 12 Ovnfunktion Opvarmning med damp SousVide-tilberedning Brød Hævning af dej Egnet til Genopvarmning af mad med damp forhindrer udtørring af overfladen. Der forsynes varme på en mild og jævn måde, hvilket giver mulighed for at gendanne madens smag og aroma, som da den blev tilberedt. Denne funktion kan også anvendes til at genopvarme maden direkte på en tallerken. Du kan genopvarme flere tallerkener ad gangen ved at bruge flere ovnribber. Funktionsnavnet henviser til en tilberedningsmetode i vakuumforseglede poser ved lave temperaturer. Se afsnittet SousVide tilberedning herunder samt kapitlet "Råd og tips" med kogetabellerne for yderligere oplysninger. Brug denne funktion til at bage brød og småt gærbrød med en sprødhed, farve og glans, som var de bagt af en professionel bager. Til at øge hastigheden af dejens hævning. Den forhindrer dejens overflade i at tørre ud og holder dejen elastisk. Vandbeholder F A MAX XAM E D A. Låg B. Bølgebryder C. Beholderdel D. Vandfyldningshul E. Skala F. Frontknap Du kan fjerne vandbeholderen fra ovnen. Tryk det forsigtigt på frontknappen. Når du har trykket på vandbeholderen, trækkes den selv ud af ovnen. B C Du kan fylde vandbeholderen på to måder: lad vandbeholderen være i ovnen, og fyld den med en kande. kobl vandbeholderen fra ovnen, og fyld den fra en vandhane. Når du fylder vandbeholderen fra vandhanen, skal du bære beholderen i vandret position for at undgå at spilde vandet.

13 MAX DANSK 13 MAX Når du fylder vandbeholderen, skal du indsætte den i samme position. Tryk på frontknappen, til vandbeholderen er inden i ovnen. Tøm vandbeholderen, hver gang du har brugt den. FORSIGTIG! Hold vandbeholderen væk fra varme overflader. Tilberedning med damp Vandbeholderen låg er i betjeningspanelet. ADVARSEL! Brug kun koldt vand fra hanen. Brug ikke filtreret (demineraliseret) eller destilleret vand. Brug ikke andre væsker. Hæld ikke brændbare eller alkoholiske væsker i vandbeholderen. 1. Tryk på vandbeholderens dæksel for at åbne den og trække den ud af ovnen. 2. Fyld koldt vand i vandbeholderen til det maksimale niveau (ca. 950 ml vand).det påfyldte vand rækker til ca. 50 minutter.brug skalaen på vandbeholderen 3. Skub vandbeholderen til oprindelig position. Tør den våde vandbeholder med en blød klud, inden du indsætter den i ovnen. 4. Tænd ovnen. 5. Indstil en damp-ovnfunktion og temperaturen. 6. Vælg om nødvendigt funktionen: Varighed eller: Sluttid. Dampen viser sig efter ca. 2 minutter. Når ovnen når den indstillede temperatur, udsendes et signal. Når vandbeholderen er ved at løbe tør for vand, udsendes signalet, og vandbeholderen skal fyldes op igen for at fortsætte dampkogningen, som beskrevet herover. Signalet udsendes, når tilberedningen er slut. 7. Sluk ovnen. 8. Tøm vandbeholderen, når tilberedningen med damp er afsluttet. FORSIGTIG! Ovnen er meget varm. Der er risiko for forbrænding. Vær forsigtig, når du tømmer vandbeholderen. 9. Efter tilberedning med damp kan der kondenseres damp i bunden af ovnrummet. Du bør altid tørre bunden af ovnrummet, når ovnen er afkølet. Lad ovnen tørre helt med åben dør. For at gøre tørringen hurtigere kan du lukke lugen og opvarme ovnen med funktionen: Varmluft ved temperatur 150 C i ca. 15 minutter. I slutningen af damptilberendingen kører køleblæserne hurtigere for at fjerne dampen. 6.2 Menu - overblik 170 C Menu Options Menu Menupunkt Hjælp Til Tilberedning Egnet til Indeholder en liste med automatiske programmer.

14 14 Menupunkt Rengøring Grundindstillinger Egnet til Indeholder en liste med rengøringsprogrammer. Bruges til at indstille apparatkonfigurationen. Undermenu for: Rengøring Undermenu Rengøring med damp Rengøring med damp plus Afkalkning Rensning Forløb Procedure for rengøring af apparatet, når det er en smule snavset og ikke brændt adskillige gange. Procedure for rengøring af genstridigt snavs med hjælp fra en ovnrenser. Procedure for rengøring af dampkredsløbet for kalk. Procedure til rensning og rengøring af dampkredsløbet efter hyppig brug af dampfunktionerne. Undermenu for: Grundindstillinger Undermenu Børnesikring Hurtig opvarmning Heat+Hold Forlængelse Af Tiden Opsætning Service Beskrivelse Når børnesikringen er slået til, kan ovnen ikke tændes utilsigtet. Du kan aktivere og deaktivere denne funktion via menuen Grundlæggende indstilling. Når den er aktiveret, vises børnesikringen på displayet, når du tænder for ovnen. For at gør det muligt at bruge ovnen skal du vælge kodebogstaverne med drejeknappen i den følgende rækkefølge: A B C. Reducerer opvarmningstid som standard. Bemærk, at funktionen kun er tilgængelig for visse ovnfunktioner. Holder den tilberedte mad varm i 30 minutter efter en endt tilberedning. Tryk på drejeknappen for at slukke for den tidligere. Når denne funktion er aktiv, vises meddelelsen "Keep warm started" (Hold varm startet) på displayet. Bemærk, at den kun er tilgængelig for nogle af opvarmningsfunktionerne, og hvis Varighed er indstillet. Til at forlænge foruddefineret tilberedningstid. Bemærk, at funktionen kun er tilgængelig for visse ovnfunktioner. Til at indstille ovnkonfigurationen. Viser softwarens version og konfiguration.

15 DANSK 15 Undermenu for: Opsætning Undermenu Sprog Aktuel tid Panel Signal Alarm/Fejl signaler Signal Volume Lysstyrke Display Vandets hårdhed Beskrivelse Angiver sprog. Angiver den aktuelle tid og dato. Aktiverer og deaktiverer lyden for sensorfelterne. Tonen for TIL/FRA og STOP kan ikke deaktiveres. Aktiverer og deaktiverer alarmtonerne. Indstiller lydstyrke for tastetoner og signaler i trin. Indstiller lysstyrke i displayet i trin. Indstiller vandets hårdhedsgrad. Undermenu for: Service Undermenu Beskrivelse DEMO Aktiverings- / deaktiveringskode: 2468 Vis licenser Vis softwareversion Fabriksindstillinger Information om licenser. Information om softwareversion. Gendan fabriksindstillinger. Undermenu for: Hjælp Til Tilberedning Alle retter i denne undermenu har en foreslået funktion og temperatur. Disse parametre kan justeres manuelt i overensstemmelse med brugerens præference. Ved nogle retter kan du også vælge tilberedningsmetoden: Termometer Det niveau, en ret tilberedes ved: Rød eller Mindre Medium Gennemstegt eller Mere Fødevarekategori: Kød og fisk Kød Oksekød Tyndsteg Steg Tournedos Kogt Oksekød Farsbrød Roastbeef, Nordisk

16 16 Kød Svin Mørbrad Frisk Røget Fjerkræ Kalkun Hel: Bryst Steg Skinke Skank, forkogt Ribben Pølser Kalvekød Mørbrad Steg Skank Lammekød Mørbrad Steg Ryg Kølle Stegt Dampet Fisk Hel Fisk Lille Stegt Dampet Medium Stegt Dampet Stor Stegt Dampet Fileter Tynd Dampet SousVide Tyk Dampet SousVide Fiskegratiner Fiskepinde Dyreryg Vildt Ryg Kølle Hare Ryg Kølle Fjerkræ Kylling Hel Halv Skaldyr Rejer Muslinger Kammuslinger Dampet SousVide Dampet SousVide Bryst Dampet SousVide Ben Vinger And Hel: Bryst Gås

17 DANSK 17 Fødevarekategori: Side-/ovnretter Retter Tilbehør Kartofler Frisk Kartofler Frossen Ris Pasta, frisk Polenta Kuvertbrød Ovnretter Lasagne Bælgfrugter og korn Terrine Pastagratin Gærdumplings Kartoffelgratin Grøntsagsgratin Kasserolle, salt Dampet SousVide Kroketter Pommes Frites Kartoffelbåde Brasede Kartofler Kuvertbrød Kuvertbrød Med Kartofel Retter Æg Blødkogt Medium Hårdkogt Æg, bagte Fødevarekategori: Madlavning Ret Pizza Quiche Brød Småt Gærbrød Frisk Frossen Kold Tynd Tyk Frisk Frossen Forbagt Frisk Frossen Forbagt Tynd Tyk Tynd Tyk Snacks Flute Ciabatta Franskbrød Rugbrød Grovbrød Bagte grøntsager Flerkornsbrød Flade Madbrød Gærkrans Flute Brød

18 18 Fødevarekategori: Desserter / Bagning Ret Kage i form Mandelkage Kage på plade Æbletærte Kvargkage Æblekage, lukket Bund af mørdej Sukkerbund til tærte Sandkage Sandkage Tærter Frossen Æble strudel Brownies Kvargkage Tysk Julestollen Frugttærte Sandkage Sukkerkage Roulade Sød tærte Gærkage Mørdej Sukkerdej Gærdej Ret Lille mørdejskage Flan Creme Kasserolle, sød Søde dumplinger Kager, små Flødeboller Flødekager Makroner Muffins Kagesnitter Butterdej Småkager af mørdej Fødevarekategori: Grøntsager Ret Artiskok Asparges, grønne Asparges, hvide Rødbede Skorzonerrod Broccoli Dampet SousVide Dampet SousVide Dampet SousVide Buketter Hel Rosenkål Glaskål Gulerødder Dampet SousVide

19 DANSK 19 Ret Ret Blomkål Buketter Hel Græskar Savoykål Bladselleri Dampet SousVide Spinat, frisk Tomater Knoldselleri Fødevarekategori: Frugt Squash, Skiver Dampet SousVide Ret Æbler Aubergine Dampet SousVide Mango Nektariner Fennikel Dampet SousVide Ferskner Pærer Grønne Bønner Ananas Porreringe Champignon, Skiver Dampet SousVide Blommer 6.3 Tilvalg Ærter Peberfrugt Dampet SousVide 170 C Menu Options Tilvalg Beskrivelse Timerindstillinger Hurtig opvarmning Set + Go Let Indeholder en liste med urfunktioner. Til at reducere opvarmningstiden i den aktuelle ovnfunktion. Tænd / Slukket Til at indstille en funktion og slå den til senere. Når den er indstillet, vises meddelelsen "Set&Go active" på displayet. Tryk på Start for at slå den til. Når denne funktion er aktiv, forsvinder meddelelsen fra displayet, og ovnen går i gang. Bemærk, at den kun er tilgængelig for nogle af opvarmningsfunktionerne, og hvis Varighed/Sluttid er indstillet. Tænd / Slukket

20 Restvarme Når der slukkes for ovnen, viser displayet restvarmen. Du kan bruge varmen til at holde maden varm. 7. URFUNKTIONER 7.1 Timerindstillinger Urfunktionstast Egnet til Op-timer Varighed Sluttid Påmindelse Overvåger automatisk, hvor længe funktionen varer. Synligheden af Op-timer kan slås til og fra. Til at indstille en tilberedningslængde. 1) Til at indstille sluttiden for en ovnfunktion. Dette tilvalg er kun tilgængeligt, når Varighed er indstillet. Brug funktionerne Varighed og Sluttid samtidigt til automatisk at tænde og slukke for ovnen på et givet tidspunkt senere. 1) Bruges til at indstille en nedtælling. 1) Denne funktion har ikke indflydelse på ovnen. Vælg og indstil tiden. Når tiden er gået, udsendes signalet. Tryk på drejeknappen for at stoppe signalet. Når ovnen er slukket, skal du trykke på drejeknappen for at slå denne funktion til. 1) Højst 23 t 59 min 8. BRUG AF TILBEHØRET ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 8.1 Termometer Termometer måler temperaturen i maden. Når maden har nået den angivne temperatur, slukker apparatet. Der skal tages hensyn til to temperaturer: ovntemperaturen (minimum 120 C), madens kernetemperatur. FORSIGTIG! Brug kun det medfølgende tilbehør og de originale reservedele. Anvisninger for de bedste resultater: Ingredienserne bør være ved stuetemperatur. Termometer kan ikke anvendes til retter med væske. Under tilberedning skal Termometer blive i retten, og stikket skal forblive i kontakten. Brug de anbefalede indstillinger til madens kernetemperatur.

21 DANSK 21 ADVARSEL! Se kapitlet "Nyttige oplysninger og råd". Apparatet beregner en anslået sluttid for madlavningen. Den afhænger af mængden af mad, den indstillede ovnfunktion og temperaturen. Fødevarekategorier: kød, fjerkræ og fisk 1. Tænd for ovnen. 2. Indsæt spidsen af Termometer i midten af kød eller fisk, om muligt i den tykkeste del. Sørg for, at mindst 3/4 af Termometer er inde i retten. 3. Sæt stikket af Termometer i bøsningen på ovnens forside. Når retten når den indstillede temperatur, udsendes et signal. Ovnen slukkes automatisk. 6. Tryk på drejeknappen for at stoppe signalet. 7. Tag stikket af Termometer ud af kontakten, og tag retten ud af ovnen. ADVARSEL! Der er risiko for forbrændinger, da Termometer bliver meget varmt. Pas på, når du trækker det ud og fjerner det fra maden. Fødevarekategori: gryderet 1. Tænd for ovnen. 2. Anbring halvdelen af ingredienserne i et stegefad. 3. Indsæt spidsen af Termometer nøjagtigt i midten af gryderetten. Termometer bør stabiliseres ét sted under tilberedningen. Brug en fast ingrediens til at opnå dette. Brug stegefadets kant til at understøtte silikonehåndtaget af Termometer. Spidsen af Termometer bør ikke berøre bunden af et stegefad. Displayet viser: Termometer. 4. Indstil den ønskede centrumtemperatur. 5. Vælg en ovnfunktion og evt. ovntemperatur. 4. Dæk Termometer med resten af ingredienserne. 5. Sæt stikket af Termometer i bøsningen på ovnens forside.

22 22 Displayet viser: Termometer. 6. Indstil den ønskede centrumtemperatur. 7. Vælg en ovnfunktion og evt. ovntemperatur. Når den indstillede temperatur i retten nås, udsendes et lydsignal. Ovnen slukkes automatisk. 8. Tryk på drejeknappen for at stoppe signalet. 9. Tag stikket af Termometer ud af kontakten, og tag retten ud af ovnen. ADVARSEL! Der er risiko for forbrændinger, da Termometer bliver meget varmt. Pas på, når du trækker det ud og fjerner det fra maden. Bageplade/ Bradepande: Skub bagepladen /bradepanden ind mellem skinnerne ud for rillen. Grillrist og bageplade / bradepandesammen: Skub bagepladen /bradepanden ind mellem ovnribbernes skinner og grillristen på skinnerne ovenover. Ændre den valgte centrumtemperatur Du kan ændre centrumtemperaturen og ovntemperaturen til enhver tid under tilberedningen. 1. Vælg på displayet. 2. Drej drejeknappen for at ændre temperaturen. 3. Tryk for at bekræfte. 8.2 Isætning af tilbehør Grillrist: Skub risten mellem ovnribbens skinner, og sørg for, at fødderne peger nedad. En lille fordybning i toppen øger sikkerheden. Fordybningerne hindrer også væltning. Den høje kant omkring hylden forhindrer kogegrej i at glide af hylden.

23 DANSK EKSTRAFUNKTIONER 9.1 Automatisk slukning Af sikkerhedsgrunde slukkes ovnen automatisk efter nogen tid, hvis en opvarmningsfunktion er i gang, og du ikke ændrer indstillingerne. Temperatur ( C) Sluktid (t) Den automatiske slukning virker ikke med funktionerne: Let, Termometer,Varighed, Sluttid. 9.2 Køleblæser Når ovnen er tændt, bliver blæseren automatisk slået til for at holde ovnen kølig på de udvendige sider. Hvis du slukker for ovnen, kan blæseren køre videre, til ovnen er kølet af. 10. RÅD OG TIP ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er kun vejledende. De afhænger af opskrifterne samt af kvaliteten og mængden af de anvendte ingredienser Anbefalinger til tilberedning Din ovn kan have andre bage-/ stegeegenskaber end den ovn, du havde før. Nedenstående tabeller viser standardindstillingerne for temperatur, tilberedningstid og ristposition. Hvis du ikke kan finde indstillinger til en speciel opskrift, kan du se efter en lignende Lågens inderside På dørens inderside finder du: ovnrillernes numre. oplysninger om ovnfunktioner, anbefalede ovnriller og temperaturer for retter Råd om ovnens særlige opvarmningsfunktioner Hold Varm Med denne funktion kan du holde maden varm. Temperaturen indstilles automatisk til 80 C. Tallerkenvarmer Med denne funktion kan du opvarme tallerkener og fade inden servering. Temperaturen indstilles automatisk til 70 C. Anbring tallerkener og fade jævnt på grillristen i stabler. Brug ovnens første ristposition. Byt om på dem efter halvdelen af opvarmningstiden. Hævning af dej Med funktionen kan du hæve gærdej. Læg dejen i et stort fad. Brug ovnens første ristposition. Indstil funktion: Hævning af dej og tilberedningstiden. Optøning Tag maden ud af emballagen og læg den på en tallerken. Tilbered ikke maden, da den kan forlænge optøningstiden. Brug ovnens første ristposition.

24 Damp ADVARSEL! Vær forsigtig, når du åbner ovnens låge, når funktionen er tændt. Der kan slippe damp ud. Funktionen passer til alle typer madvarer, både friske og frosne. Du kan bruge den til at tilberede, opvarme, optø, pochere eller blanchere grøntsager, kød, fisk, pasta, ris, majs, semulje og æg. Du kan tilberede et helt måltid på én gang. For at tilberede hver ret rigtigt skal du tilberede retter, som har næsten samme tilberedningstider. Fyld vandbeholderen op til maksimalt niveau. Kom retterne i det rigtige kogegrej, og stil det på grillristene. Justér afstanden mellem kogegrejet, så dampen kan cirkulere. Sterilisation Funktionen kan bruges til at sterilisere beholdere (f.eks. sutteflasker). Anbring de rene beholdere midt på risten på den første ovnrille. Sørg for, at åbningen vender nedad med en lille vinkel. Fyld vandbeholderen med den maksimale vandmængde, og vælg en varighed på 40 min. Grøntsager Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Artiskokker Aubergine Blomkål, hel Blomkål, buketter Broccoli, hel Broccoli, buketter ) Champignon, skiver Ærter Fennikel Gulerødder Kålrabi, strimler Peberfrugt, strimler Porrer, ringe Grønne bønner Vårsalat, i buketter Rosenkål

25 DANSK 25 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Rødbede Skorzonerrod Selleri, tern Asparges, grønne Asparges, hvide Spinat, frisk Flåede tomater Hvide bønner Savoykål Squash, skiver Bønner, blancherede Grøntsager, blancherede Tørrede bønner, opblødt (forhold mellem vand/ bønner 2:1) Sneærter Kål, hvid eller rød, i strimler Græskar, i terninger Sauerkraut Søde kartofler Tomater Sukkermajs på kolbe ) Forvarm ovnen i 5 minutter. Tilbehør Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Suppeboller med gær

26 26 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Kuvertbrød med kartofel Uskrællede kartofler, mellemstore Ris (forhold mellem vand/ris 1:1) 1) Kogte kartofler, kvarte Suppeboller af brød Tagliatelle, frisk Polenta (væskeforhold 3:1) Bulgur (forhold mellem vand/ bulgur 1:1) Couscous (forhold mellem vand/couscous 1:1) Spaetzle (tysk pastatype) Duftende ris (forhold mellem vand/ris 1:1) Linser, røde (forhold mellem vand/linser 1:1) Linser, brune og grønne (forhold mellem vand/ linser 3:1) Risbudding (forhold mellem mælk/ris 2,5:1)

27 DANSK 27 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Semuljebudding (forhold mellem mælk/semulje 3,5:1) ) Forholdet mellem vand og ris kan variere alt efter ristypen. Frugt Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Æble, i skiver Varme bær Frugtkompot Smeltning af chokolade Fisk Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Ørred, ca. 250 g Rejer, friske Rejer, frosne Laksefileter Lakseørred, ca g Muslinger Fiskefilet, fladfisk Kød Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Kogt skinke 1000 g Kyllingebryst, pocheret Kylling, pocheret, g Kalvesteg/svinekam uden ben, g Hamburgerryg (svinekam), pocheret Tafelspitz (kogt oksekød)

28 28 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Chipolatas Bayersk pølse af kalvekød (hvid pølse) Wienerpølser Æg Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Æg, hårdkogt Æg, smilende Æg, blødkogt Varmluft og Damp efter hinanden Når du kombinerer funktioner kan du tilberede kød, grøntsager og tilbehør efter hinanden. Alle retter er klare til servering samtidigt. Skal maden forbehandles, anvendes funktionen: Varmluft. Kom tilberedte grøntsager og tilbehør i ildfaste fade. Sæt det i ovnen sammen med stegen Tilberedning Med Fugt - Fugtighed Høj Lad ovnen køle ned til ca. 80 C. Åbn ovnlågen i første position i ca. 15 minutter for at køle den hurtigere af. Start af funktionen: Damp. Tilbered det hele samtidig, til det er færdigt. Maks. vandmængde er 650 ml. Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Créme brûlee i portionsskåle 1) Bagte æg1) Terrines Tynd fiskefilet Tyk fiskefilet Lille fisk op til 350 g Hel fisk op til g Ovnboller ) Fortsæt yderligere en halv time med lågen lukket.

29 DANSK Tilberedning Med Fugt - Fugtighed Medium Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Forskellige brødtyper, g Boller Sødt brød Sødt bagværk af gærdej Ovndesserter Stuvet/braiseret kød Spareribs Stegt fiskefilet Stegt fisk Tilberedning Med Fugt - Fugtighed Lav Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Flæskesteg, g Oksesteg, g Kalvesteg, 1000 g Farsbrød, råt, 500 g Hamburgerryg g (udvandes i 2 timer) Kylling, 1000 g And, g Gås, g Kartoffelgratin Pastaretter Lasagne Forbagt småt gærbrød

30 30 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Forbagte kuvertbrød, g Forbagte kuvertbrød, dybfrosne, g Opvarmning med damp Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Enkelte retter Pasta Ris Kuvertbrød Yogurt-Funktion Brug denne funktion til at forberede yoghurt. Ingredienser: 1 l mælk 250 g yoghurt natural Tilberedning: Bland yoghurten med mælken og hæld den op i yoghurtglas. Hvis der bruges rå mælk, skal du opvarme mælken til kogepunktet og lade den køle ned til 40 C. Bland derefter yoghurten med mælken, og hæld den op i yoghurtglas. Madvare Temperatur ( C) Tid (t) Ovnrille Cremet yoghurt Yoghurt, halvfast Bagning Brug den laveste temperatur den første gang. Bagetiden kan kan forlænges med minutter, når du bager på mere end én ribbe. Kager og bagværk med forskellig højde kan brune ujævnt. Der er ikke Bagetip nødvendigt at ændre temperaturindstillingen, hvis der sker en ujævn bruning. Forskellene udlignes under bagning. Plader i ovnen kan blive forvredet under bagning. Pladerne retter sig ud, når de er kølet af. Bageresultater Mulig årsag Løsning Kagens bund er ikke brunet nok. Forkert ovnrille. Sæt kagen i en lavere ovnrille.

31 DANSK 31 Bageresultater Mulig årsag Løsning Kagen falder sammen og bliver klæg, klistret eller med vandstriber. Kagen er for tør. Kagen bliver ujævnt brun. Kagen er ikke klar på den angivne bagetid. Der er for høj ovntemperatur. Bagetiden er for kort. Der er for meget væske i blandingen. Der er for lav ovntemperatur. Bagetiden er for lang. Ovntemperaturen er for høj, og bagetiden er for kort. Dejen er ujævnt fordelt. Der er for lav ovntemperatur. Sænk ovntemperaturen en smule, næste gang du bager. Forlæng bagetiden. Du kan ikke nedsætte bagetiden ved at vælge højere temperaturer. Tilsæt mindre væske. Vær påpasselig med røretiden, især hvis du bruger en røremaskine. Skru op for ovntemperaturen, næste gang du bager. Indstil en kortere bagetid, næste gang du bager. Vælg en lavere ovntemperatur og længere bagetid. Fordel dejen jævnt på bagepladen. Skru en smule op for ovntemperaturen, næste gang du bager Bagning på én ovnribbe Bagværk i form Madvare Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Gærkrans eller croissant Varmluft Sandkage/frugtkager Varmluft Sponge cake / Sandkage Varmluft Sponge cake / Sandkage Over- undervarme Tærtebund - mørdej 1) Varmluft Tærtebund - rørt dej Varmluft Apple pie /Æbletærte (2 forme, 20 cm diameter, forskudt på skrå i ovnen) Varmluft Apple pie /Æbletærte (2 forme, 20 cm diameter, forskudt på skrå i ovnen) Over- undervarme

32 32 Madvare Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Kvargkage, plade 2) Over- undervarme ) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande. Bagværk på bageplader Madvare Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Fletbrød / Kringle Tysk julestollen 1) Brød (grovbrød) 1) Over- undervarme Over- undervarme første så Over- undervarme Vandbakkelser/flødekager 1) Roulade 1) Over- undervarme Over- undervarme Bradepandekage (tør) Varmluft Smør-/sukkerkager, bistik 1) Over- undervarme Frugttærter (på gærdej/ Varmluft rørt dej) 2) Frugttærter (på gærdej/ rørt dej) 2) Over- undervarme Frugtkager på mørdej Varmluft Gærkager med blødt fyld (f.eks. kvark, fløde, creme) 1) 1) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande. Over- undervarme

33 DANSK 33 Lagkagebunde Madvare Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Lagkagebunde af mørdej Short bread /Mørdejskage/Kagesnitter Varmluft Varmluft Short bread / Mørdejskage / Kagesnitter 1) Over- undervarme Lagkagebunde af rørt dej Varmluft Marengs Varmluft Makroner Varmluft Lagkagebunde af gærdej Varmluft Småt bagværk af butterdej Varmluft ) Småt gærbrød1) Varmluft Småt gærbrød 1) Over- undervarme Small cakes /små kager Varmluft ) Small cakes /små kager 1) 1) Forvarm ovnen. Over- undervarme Souffleer og gratiner Madvare Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pastaretter Lasagne Over- undervarme Over- undervarme Grøntsagsgratin Grill + Blæser ) Småt gærbrød med smeltet ost Varmluft

34 34 Madvare Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Risengrød Fiskegratiner Over- undervarme Over- undervarme Fyldte grøntsager Varmluft ) Forvarm ovnen Fugtig varmluft Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pasta gratin Potato gratin Moussaka Lasagne Cannelloni Bread pudding Rice pudding Apple cake, made with sponge mixture (round cake tin) White bread Bagning på flere ribber Brug funktionen: Varmluft. Bagværk på bageplader Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Vandbakkelser/flødekager / 4 1) Toscatærte, tør / 4 1) Forvarm ovnen. Bagværk på bageplade Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Småkager af mørdej /4

35 DANSK 35 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Short bread /Mørdejskage/Kagesnitter Lagkagebunde af rørt dej / / 4 Marengs / 4 Makroner / 4 Lagkagebunde af gærdej / Lavtemperaturstegning Brug denne funktion til at tilberede møre, magre kødstykker og fisk. Funktionen kan ikke anvendes til opskrifter som tyndsteg eller fedtindholdig flæskesteg. Du kan bruge Termometer til at sikre, at kødet har den rette centrumtemperatur. ADVARSEL! Se kapitlet "Nyttige oplysninger og råd". I de første 10 minutter kan du indstille en ovntemperatur mellem 80 C og 150 C. Standard er 90 C. Når du har indstillet temperaturen, fortsætter ovnen med at tilberede ved 80 C. Brug ikke funktionen til fjerkræ. Kog/steg altid uden låg, når du bruger denne funktion. 1. Svits kødet i en pande på kogesektionen på en meget høj indstilling i 1-2 minutter på hver side. 2. Læg kødet i den varme bradepande på grillristen i ovnen. 3. Sæt termometeret i kødet. 4. Vælg funktionen: Lavtemperaturstegning og indstil den rigtige kernetemperatur. Madvare Mængde (kg) Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Engelsk roastbeef Filet Kalvesteg Bøf Varmluft + Under Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pizza (tynd bund) 1) Pizza (med meget fyld) 2) Tærte m/ fyld Spinattærte

36 36 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Quiche Lorraine (fyldt tærte) Schweizisk tærte Kvarkkage Æblekage, lukket Grøntsagstærte Flade madbrød 1) Tærte med butterdej ) Flammekuchen 1) Piroger (russisk udgave ) af calzone) 1) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande Stegning Brug varmeresistent ovngrej. Steg store stege direkte i fadet eller på grillristen over fadet. Hæld lidt væde i fadet for at hindre, at kødsaft eller fedt brænder fast. Kød med svær kan steges i fadet uden låget. Vend stegen efter 1/2-2/3 af tilberedningstiden Stegetabeller Oksekød Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Sådan bliver køddet mere saftigt: steg magert kød i bradepanden med låget eller brug en stegepose. steg kød og fisk i store stykker (1 kg eller mere). store stege og fjerkræ dryppes med stegesky flere gange under stegning. Tid (min.) Grydesteg Over- undervarme 1-1,5 kg Ovnrille Engelsk roastbeef eller filet: rød 1) Grill + Blæser pr. cm i tykkelsen pr. cm i tykkelsen 1

37 DANSK 37 Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Engelsk roastbeef eller filet: middel Grill + Blæser pr. cm i tykkelsen pr. cm i tykkelsen 1 Engelsk roastbeef eller filet: gennemstegt Grill + Blæser pr. cm i tykkelsen pr. cm i tykkelsen 1 1) Forvarm ovnen. Svin Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Bov, nakkekam, skinkesteg Kotelet, ribbenssteg Grill + Blæser Grill + Blæser 1-1,5 kg ,5 kg Farsbrød Grill + Blæser 750 g-1 kg Svineskank (forkogt) Kalvekød Grill + Blæser 750 g-1 kg Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Kalvesteg Grill + Blæser Kalveskank Grill + Blæser 1 kg ,5-2 kg Lammekød Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Lammekølle, lammesteg Grill + Blæser 1-1,5 kg Lammeryg Grill + Blæser 1-1,5 kg

38 38 Vildt Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Hareryg, harekølle 1) Ryg Kølle 1) Forvarm ovnen. Fjerkræ Grill + Blæser Over- undervarme Over- undervarme op til 1 kg ,5-2 kg ,5-2 kg Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Kylling, ung kylling Grill + Blæser g / stk Kylling, halv Grill + Blæser g / stk Fjerkræstykker Grill + Blæser 1-1,5 kg And Grill + Blæser 1,5-2 kg Fisk (dampet) Madvare Funktion Antal Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Hel fisk Grill + Blæser 1-1,5 kg Lille grill Grill altid med højeste temperaturindstilling. Sæt risten i den ovnrille, der anbefales i grilltabellen. Sæt altid bradepanden på første ovnrille, så den kan opsamle fedtet. Grill kun flade stykker af kød eller fisk. Forvarm altid den tomme ovn i 5 minutter med grillfunktionerne. FORSIGTIG! Grill altid med ovnlågen lukket. Lille grill Madvare Temperatur ( C) Grilltid (min.) 1. side 2. side Ovnrille Roastbeef, medium

39 DANSK 39 Madvare Temperatur ( C) Grilltid (min.) 1. side 2. side Ovnrille Oksefilet, rosa Svinefilet Kalvefilet Lammefilet Hel fisk, g Stor Grill Madvare Grilltid (min.) Ovnrille 1. side 2. side Burgers/Burgere Svinemørbrad Pølser Tournedos, kalvebøf Toast/Toastbrød Toastbrød med pålæg Bund + Grill + Blæser Tag maden ud af emballagen. Læg den på en tallerken. Dæk den ikke til med en skål eller en tallerken. Det kan forlænge optøningstiden. Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pizza, frossen Deep pan pizza, frossen Pizza, kold Pizza snacks, frosne Pommes frites, tynde Pommes frites, tykke Grønsager/Kroketter Brasede Kartofler

40 40 Madvare Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Lasagne/Cannelloni, frisk Lasagne/Cannelloni, frosne Ovnbagt ost Kyllingevinger Dybfrosne færdigretter Madvare Funktion Temperatur ( C) Frossen pizza Over- undervarme som angivet på pakken Tid (min.) som angivet på pakken Ovnrille 2 Chips 1) ( g) Over- undervarme eller Grill + Blæser som angivet på pakken 2 Småt gærbrød Over- undervarme som angivet på pakken Frugtkage Over- undervarme som angivet på pakken 1) Vend chips'ne 2 eller 3 gange under tilberedningen. som angivet på pakken som angivet på pakken Henkogning Brug kun standardhenkogningsglas i samme størrelse. Brug ikke glas med skrue- og bajonetlåg eller metaldåser. Brug første rist fra neden til denne funktion. Stil højst seks 1 liters henkogningsglas på bagepladen. Fyld glassene ens og luk med en bøjle. Glassene må ikke røre hinanden. Hæld ca. 1/2 liter vand på bagepladen, så luften i ovnen er tilstrækkelig fugtig. Sluk for ovnen, eller sæt temperaturen ned til 100 C, når væsken i glassene begynder at simre (i 1 liter-glas efter ca minutter) (se tabellen). Bærfrugter Madvare Temperatur ( C) Tilberedningstid, til væsken begynder at simre (min.) Kog færdig ved 100 C (min.) Jordbær/blåbær/ hindbær/modne stikkelsbær

SMAKSAK. Opskriftsbog

SMAKSAK. Opskriftsbog DK SMAKSAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er kun

Læs mere

EFTERSMAK. Opskriftsbog

EFTERSMAK. Opskriftsbog DK EFTERSMAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR

Læs mere

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...7

Læs mere

EVY9847AAX EVY9847AOX. DA Dampovn Brugsanvisning

EVY9847AAX EVY9847AOX. DA Dampovn Brugsanvisning EVY9847AAX EVY9847AOX DA Dampovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8

Læs mere

BSE892230M BSK892230M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

BSE892230M BSK892230M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL BSE892230M BSK892230M DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENING AF APPARATET...8

Læs mere

BSE892230M BSK892230M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

BSE892230M BSK892230M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL BSE892230M BSK892230M DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENING AF APPARATET...8

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IED6902-RF

Brugsanvisning Dampovn IED6902-RF DA Brugsanvisning Dampovn IED6902-RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 10

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

IED880RF. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

IED880RF. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL IED880RF DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

BSE782220M BSE782220W BSK782220M BSK782220W. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

BSE782220M BSE782220W BSK782220M BSK782220W. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL BSE782220M BSE782220W BSK782220M BSK782220W DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn OOS870NX

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn OOS870NX DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn OOS870NX 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning EOP800 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 10 6. DAGLIG

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

IEL9800. DA Brugsanvisning

IEL9800. DA Brugsanvisning IEL9800 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

PRO COMBI BS M BS M BRUGSANVISNING

PRO COMBI BS M BS M BRUGSANVISNING PRO COMBI BS8831470M BS8831472M DA BRUGSANVISNING 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

EVY9841AA EVY9841AO...

EVY9841AA EVY9841AO... EVY9841AA EVY9841AO...... DA DAMPOVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

IEL9303. DA Brugsanvisning

IEL9303. DA Brugsanvisning IEL9303 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5851WO...... DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BE430442S

Brugsanvisning Ovn BE430442S DA Brugsanvisning Ovn BE430442S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...7 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES6900

Brugsanvisning Dampovn IES6900 DA Brugsanvisning Dampovn IES6900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG BRUG...9

Læs mere

BEB230010M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BEB230010M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BEB230010M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

IKC6800 DA Brugsanvisning

IKC6800 DA Brugsanvisning IKC6800 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...10 6.

Læs mere

IEL7300. Brugsanvisning

IEL7300. Brugsanvisning IEL7300 Brugsanvisning Ovn 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye produkt

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOA5641AOW

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOA5641AOW Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES9900

Brugsanvisning Dampovn IES9900 DA Brugsanvisning Dampovn IES9900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG

Læs mere

IEL700HV. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL700HV. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL700HV DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning EOP900 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. HURTIGVEJLEDNING...

Læs mere

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9302

Brugsanvisning Ovn IEL9302 DA Brugsanvisning Ovn IEL9302 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

KME861000M KMK861000B KMK861000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

KME861000M KMK861000B KMK861000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL KME861000M KMK861000B KMK861000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4.

Læs mere

Brugsanvisning. Dampovn EEBD6750.0J

Brugsanvisning. Dampovn EEBD6750.0J DA Brugsanvisning Dampovn EEBD6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 3 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Urfunktioner 13 Automatiske programmer

Læs mere

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning EOP600 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn KS KS KS

Brugsanvisning Dampovn KS KS KS DA Brugsanvisning Dampovn KS8404001 KS8404021 KS8404101 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9321

Brugsanvisning Ovn IEL9321 DA Brugsanvisning Ovn IEL9321 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER... 11 7. BRUG

Læs mere

IEL600HV IEL600RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL600HV IEL600RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL600HV IEL600RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

PROCOMBI PLUS BS BS BRUGSANVISNING

PROCOMBI PLUS BS BS BRUGSANVISNING PROCOMBI PLUS BS8314401 BS8314421 DA BRUGSANVISNING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING...9

Læs mere

BSE792320B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BSE792320B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BSE792320B DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE

Læs mere

IEL700XHV IEL700XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL700XHV IEL700XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL700XHV IEL700XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP3003001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP5304001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP3003001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX KS7404001M http://da.yourpdfguides.com/dref/4129423

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX KS7404001M http://da.yourpdfguides.com/dref/4129423 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

IEL9300. DA Brugsanvisning

IEL9300. DA Brugsanvisning IEL9300 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

IEL640RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL640RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL640RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

BCS452310M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS452310M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS452310M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

BCS452210M BCS452210W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS452210M BCS452210W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS452210M BCS452210W DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP5304001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOC3411AO EOC3430EOX DA OVN BRUGSANVISNING

EOC3411AO EOC3430EOX DA OVN BRUGSANVISNING EOC3411AO EOC3430EOX...... DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S DA Brugsanvisning Ovn BP3003001 BP300302S 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG

Læs mere

BPE742220B BPE742220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPE742220B BPE742220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPE742220B BPE742220M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

IKC680RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

IKC680RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL IKC680RF DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning. Ovn EEBP6750.0J

Brugsanvisning. Ovn EEBP6750.0J DA Brugsanvisning Ovn EEBP6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 3 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Urfunktioner 13 Automatiske programmer

Læs mere

BEB351010M BEB351010W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BEB351010M BEB351010W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BEB351010M BEB351010W DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

IEL980RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL980RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL980RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning Mikro-kombiovn KM KM KM

Brugsanvisning Mikro-kombiovn KM KM KM DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn KM8403001 KM8403021 KM8403101 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 8 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

EOP800X EOP800Z. DA Ovn Brugsanvisning

EOP800X EOP800Z. DA Ovn Brugsanvisning EOP800X EOP800Z DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE

Læs mere

KME761000B. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

KME761000B. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL KME761000B DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8

Læs mere

IEL9301. Brugsanvisning

IEL9301. Brugsanvisning IEL9301 Brugsanvisning Ovn 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye produkt

Læs mere

BE DA OVN BRUGSANVISNING

BE DA OVN BRUGSANVISNING BE3002401 DA OVN BRUGSANVISNING 2 FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en ulastelig funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS880

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS880 DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOS880 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

IEL740XHV IEL740XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL740XHV IEL740XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL740XHV IEL740XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES9900-RF

Brugsanvisning Dampovn IES9900-RF DA Brugsanvisning Dampovn IES9900-RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 10 6.

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL7300

Brugsanvisning Ovn IEL7300 DA Brugsanvisning Ovn IEL7300 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

EKB500. DA Ovn Brugsanvisning

EKB500. DA Ovn Brugsanvisning EKB500 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8

Læs mere

EVY7800AA EVY7800AO...

EVY7800AA EVY7800AO... EVY7800AA EVY7800AO...... DA MIKRO-KOMBIOVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

BSK774121M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

BSK774121M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL BSK774121M DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR

Læs mere

CD710M KME761000B KME761000M KME761000W KMK761000M KMK761000W KMM761000M KMR761000M KMR761000W KMS761000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

CD710M KME761000B KME761000M KME761000W KMK761000M KMK761000W KMM761000M KMR761000M KMR761000W KMS761000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL CD710M KME761000B KME761000M KME761000W KMK761000M KMK761000W KMM761000M KMR761000M KMR761000W KMS761000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM

Læs mere

BPE742220B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPE742220B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPE742220B DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE

Læs mere

BCS456320M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS456320M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS456320M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

EOC5851AA. DA Ovn Brugsanvisning

EOC5851AA. DA Ovn Brugsanvisning EOC5851AA DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

Brugsanvisning. Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J

Brugsanvisning. Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 4 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Mikrobølgefunktion 13

Læs mere

EOP840X. DA Dampovn Brugsanvisning

EOP840X. DA Dampovn Brugsanvisning EOP840X DA Dampovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

IES980RF. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

IES980RF. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL IES980RF DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP

Brugsanvisning Ovn BP DA Brugsanvisning Ovn BP8831462 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...10 6. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS880

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS880 DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOS880 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9300

Brugsanvisning Ovn IEL9300 DA Brugsanvisning Ovn IEL9300 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

KMK561000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

KMK561000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL KMK561000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BE B

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BE B Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min 550 mm B X2 A C X2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar dem

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S DA Brugsanvisning Ovn BP3003001 BP300302S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

IKC670RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

IKC670RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL IKC670RF DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

EOC700. DA Ovn Brugsanvisning

EOC700. DA Ovn Brugsanvisning EOC700 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...7

Læs mere

KM KM DA Brugsanvisning

KM KM DA Brugsanvisning KM8403001 KM8403021 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EKC700. DA Ovn Brugsanvisning

EKC700. DA Ovn Brugsanvisning EKC700 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8

Læs mere

BE DA OVN BRUGSANVISNING

BE DA OVN BRUGSANVISNING BE5304401 DA OVN BRUGSANVISNING 2 FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en ulastelig funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der

Læs mere

IEP970HV IEP970RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEP970HV IEP970RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEP970HV IEP970RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

IEP970XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEP970XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEP970XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG BRUG...

Læs mere

IEL70RFB. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL70RFB. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL70RFB DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

IEL971RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL971RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL971RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

CMK56500MM KME565000M KMK565000M KMS565000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

CMK56500MM KME565000M KMK565000M KMS565000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL CMK56500MM KME565000M KMK565000M KMS565000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7

Læs mere

EOP600W EOP600X. DA Ovn Brugsanvisning

EOP600W EOP600X. DA Ovn Brugsanvisning EOP600W EOP600X DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5.

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV

Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV DA Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9

Læs mere

BPK552220M BPS552220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPK552220M BPS552220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPK552220M BPS552220M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9305

Brugsanvisning Ovn IEL9305 DA Brugsanvisning Ovn IEL9305 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER... 11 7. BRUG

Læs mere

OOP500NX. DA Ovn Brugsanvisning

OOP500NX. DA Ovn Brugsanvisning OOP500NX DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

BSE792320B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BSE792320B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BSE792320B DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...10

Læs mere