Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 21. april 2018 kl Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 Kbh. Ø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 21. april 2018 kl Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 Kbh. Ø"

Transkript

1 Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 21. april 2018 kl Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 Kbh. Ø Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Lisbet Falch Jakobsen (LJ) Marie Heide (MH) Regitze Siggaard (RS) Sten Zülow (SZ) Afbud: Thomas Ebert (TE) Mødeleder: Henning Bay Nielsen (HBN) Referent: Conny Sørensen (CS)

2 Indhold: Beslutningspunkter Sag nr. 1 - Godkendelse af referat fra sidste møde Sag nr. 2 - Godkendelse af dagsordenen Sag nr. 3 Fonden til Rosportens Fremme ansøgninger Sag nr. 4 Nyt system til erstatning af Roportalen Ansvarlig HBN HBN CS CS Debatpunkter Sag nr. 5 Drift af ny organisation Orienteringspunkter Sag nr. 6 Status nyansættelser Sag nr. 7 Sted for HGF 2019 Sag nr. 8 Kortbane DM 2018 sag nr. 9 - Status Danmarks Rostadion Sag nr Status på HB s opgaver Sag nr. 11 Status persondataforordning Sag nr. 12 Status på DIF aktiviteter: møder og ansøgninger Sag nr. 13 Regnskab 1. kvartal 2018 Sag nr Status på sekretariatet Sag nr Status på DRC Sag nr Orienteringspunkter fra udvalg, netværk og tilknyttede organisationer Sag nr. 17 Orientering fra HB medlemmer Sag nr Eventuelt Sag nr. 19 Planlage møder resten af året Ansvarlig Alle HBN/CS CS TE HBN alle HBN HNB/CS CS HBN TE/CS alle alle alle alle : Sag nr. 3 Sag nr. 4 Sag nr. 5 Sag nr. 9 Sag nr. 10 sag nr. 12 Sag nr. 13 Sag nr til 3 f til donationer fra Fonden til Rosportens Fremme 4 til valg af systemleverandør til nyt tilmeldings- og CRM system 5 Organisationsdiagram vedtaget på HB møde 20/ Danmarks Rostadion 10 Arbejdsopgaver HB 12 Ansøgning Grønt Forbund til DIF 13 Regnskabsoversigt Q Orienteringspunkter fra de enkelte udvalg m.m.

3 Sag nr. 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen Referatet fra sidste HB godkendes. HB har afholdt møde den 20. marts 2018 og referat heraf er rundsendt til bestyrelsen for kommentar. Referatet godkendes af HB. Referat godkendt. Sag nr. 2 Godkendelse af dagsordenen Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen er rundsendt til HB for kommentering. Dagsorden godkendt med tilføjelse af 5 punkter under eventuelt. Sag nr. 3 Fonden til Rosportens Fremme ansøgninger Fremlæggelse: Conny Sørensen Uddelinger fra Fonden til Rosporten Fremme Ansøgningsfrist sluttede 1. april De indkomne ansøgninger er behandlet og indstillinger fremgår af bilag. 3 bilag 3.f til donationer fra Fonden til Rosportens Fremme erne besluttes. HB godkendte indstillingerne. Det blev besluttet, at der udarbejdes retningslinjer for fremadrettede ansøgninger, der skal præcisere den vægtning, der tillægges de forskellige typer af ansøgninger. Retningslinjerne lægges på hjemmesiden.

4 Sag nr. 4 Nyt system til erstatning af Roportalen Fremlæggelse: Conny Sørensen Beslutning om valg af leverandør til roningens tilmeldings- og CRM system På HB møde den 15/ blev det besluttet at gennemføre en Workshop med en systemleverandør med deltagelse af repræsentanter fra sekretariat, uddannelsesudvalg, en klub og HB. Denne WS har været gennemført og i bilag er konklusion og indstilling til valg af leverandør. 4 til valg af systemleverandør til nyt tilmeldings- og CRM system. en besluttes. Det blev besluttet at følge indstillingen efter nogle yderligere undersøgelser j.f. HB opgaver bilag 10. Sag nr. 5 Drift af ny organisation Drøftelse af effektuering af ny organisering i DFfR På det netop afholdte strategiseminar 21/ er den nye organisering i DFfR drøftet med udvalg, ansatte og HB. HB evaluerer kort processen og aftaler endelig arbejdsfordeling til sikring af effektiv drift. 5 Organisationsdiagram vedtaget på HB møde 20/ Processen og arbejdsdelingen tages til efterretning. Godt seminar med god energi og ideer til det fremtidige arbejde med DFfR organisationen med fokus på samarbejde, informationsdeling m.m. RS samler indkomne input og sender til formænd for styregrupperne, der har ansvar for at det distribueres til eget spor. HB udpegede formænd for de enkelte spor: Spor 1 CS, spor 2 SZ, spor 3 HS, spor 4 HBN, spor 5 RS, Uddannelse LJ, Sikkerhed HBN. Der er formændenes opgave og ansvar at styregruppens arbejde sættes i gang. Ansættelsesproces facilitetsmedarbejder spor 5 er i gang. CS deltager sammen med DKF til ansættelse er gennemført. Medarbejderen får ansættelse i DFfR. Miljø spor 5 DFfR frivillige samarbejder med fælles DFfR/DKF miljømedarbejder, der er ansat i DKF.

5 Sag nr. 6 Status nyansættelser Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen/Conny Sørensen Status på nyansættelser sekretariatschef, barselsvikar til udviklingskonsulent for unge og udviklingskonsulent for faciliteter. Der er p.t. igangværende ansættelser til ny sekretariatschef, barselsvikar for udviklingskonsulent for unge og udviklingskonsulent for faciliteter. HBN redegjorde for status på ansættelse af ny sekretariatschef. CS redegjorde for status på ansættelse til barselsvikar for udviklingskonsulent for unge med ansøgningsfrist 16/ Det forventes, at ansættelse kan ske pr. 1/6-2018, hvor Louise går på barsel. Der arbejdes på at få en kort periode til overlevering. Til spor 5 Faciliteter og miljø (fælles strategispor med DKF) skal ansættes en halvtidsmedarbejder til faciliteter. Ansøgningsfrist slutter 30/ og det forventes, at ansættelse kan ske senest pr. 1/ CS redegjorde for processen og status. Orienteringen tages til efterretning. De involverede personer arbejder vider med ansættelsesprocesserne og orienterer HB. Sag nr. 7 Sted for HGF 2019 Fremlæggelse: Conny Sørensen Sted for afholdelse af HGF 2019 skal bestilles CS har kontakter tidligere steder på Fyn med henblik på at kunne afholde HGF den 16/ Orienteringen tages til efterretning. Der er indhendtet tilbud fra Comwell, Midddelfart, som er valgt for HGF Sag nr. 8 Kortbane DM 2018 Fremlæggelse: Thomas Ebert Orientering om afholdelse af DM 2018 Afholdelse og placering af DM2018 har været i proces. Der er fremdrift og nu afklaring på, hvordan Sorø kan håndtere 2 store regattaer i samme sæson. På et møde i uge 15 er der opnået klarhed på tekniske forhold og økonomi, så organisationen i Sorø kan påtage sig DM. Der er endnu forhold, der skal afklares, men ikke noget der forhindrer afholdelse af DM i Sorø. Orienteringen tages til efterretning. Orientering er taget til efterretning.

6 Sag nr. 9 Danmarks Rostadion Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen Orientering om processen med ombygning m.m. af Danmarks Rostadion I de sidste år har der været tanker for, hvordan rostadion ved Bagsværd Sø - nu kaldet Danmarks Rostadion - kan opgraderes for, at det kan efterleve krav til et moderne rostadion, hvorpå de største internationale ro- events kan afholdes samtidig med, at Rostadion er træningsbane i verdensklasse for Danmarks Ro- elite tilhørende Danmarks Rocenter, talenterne i Team Danmark kraftcentre samt roere i roklubber, som hidtil har anvendt Bagsværd sø som træningsbane til kaproning. Processen har været langvarig og interessant (historisk gennemgang fremgår af bilag). Med Roningens tre medaljer ved OL i London samt fornyede succes ved OL i Rio, blev der for alvor skabt skred i projektet. Dette ledes af en bestyrelse, som består af repræsentanter fra de tre kommuner: Lyngby, Gladsaxe og København. Projektet omfatter en nybygning af bådehal og tilhørende kontorer samt en justering af baneanlægget således, at dette kan efterleve FISA s krav. Arkitektfirmaet ARTT vandt sidste år arkitektkonkurrencen og nu forventes udbudsmaterialet sendt i licitation. Den overordnede tidsramme forventes at holde således, at rostadion bygninger nedrives efter d 1/ Der er således iværksat tanker og planer for genhusning af Danmarks Rocenter (landsholdets roere, landsholdets trænere og ledelse), driftsledelsen af rocentrets bygninger DS40, Regattakontoret, Københavns Kredsen, samt de københavnske Roklubber. Der er tillige tanker for, hvordan Rosportens arealer omkring rostadion (ejet af KK- fonden) kan benyttes ifm byggeprojektet. Der er forhåbning om, at projektet nu endelig realiseres. Mange gode roere har bidraget. Stor tak. Såfremt tidsplanen holder forventes indvielse i Mere om Danmarks Rostadion kan ses på 9 Status Danmarks Rocenter. Orienteringen tages til efterretning. Orienteringen er taget til efterretning. Sag nr. 10 Status på HB s opgaver Status på HB opgaver og diverse projekter i DFfR - Udskudt fra mødet d. 20/3-18 Opgavelisten gennemgås 10 Arbejdsopgaver HB Listen opdateres. Listen er opdateret.

7 Sag nr. 11 Persondataforordning Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen Persondataforordning der træder i kraft 31/ DFfR har i samarbejde med DRC købt en kursusrække hos Avodan, der er anbefalet af DIF til at klæde specialforbundne på til at håndtere den nye persondataforordning. Finn har deltaget fra DRC og Anne Meisner fra DFfR. Til møderne i marts og april deltager CS til mødet 13/3-18 og HBN til møderne den 4/4, 17/4 samt 30/ P.t. er til orientering til klubber i form af DIF folderen om Persondataforordningen lagt på hjemmesiden og i nyhedsbrev primo april Efter kursusforløbet skal HB vurdere, hvad der skal igangsættes af aktiviteter for at opfylde de nye krav. Processen besluttes. Det er besluttet, at HBN og CS sammen med Finn samler op på det modtagne materiale og vurderer, i hvilket omfang DIF folderen, der er henvisning til på DFfR s hjemmeside, skal suppleres med yderligere materiale. Sag nr. 12 Status på DIF aktiviteter: møder og ansøgninger Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen/Conny Sørensen/Regitze Siggaard Orientering omkring aktiviteter i DIF relevant for DFfR Der afholdes DIF18 konference fredag d. 4. maj. Overskriften for konferencen er: Hvordan spiller idrætten sammen med FN s verdensmål? LJ og CS deltager i denne samt til årsmødet den 5. Maj DKF og DFfR s fælles miljømedarbejder har udarbejdet ansøgning om at blive et Grønt Forbund. Nordea har annonceret et nyt projekt kaldet Kystpuljen, som kunne være interessant for DFfR eller forbundets klubber. Yderligere information kan læses på Ansøgning om Grønt Forbund til DIF HB tager orienteringen til efterretning. LF og CS tilmeldt til årsmøde og FN møde. Nordea - RS arbejder videre udfra inspiration fra tidligere arbejde fra Costaludvalget og i samarbejde med Anne Karina arbejdes på en ansøgning til Nordea.

8 Sag nr. 13 Regnskab 1. Kvartal 2018 Fremlæggelse: Conny Sørensen Orientering om 1. kvartals regnskab Regnskabet for 1. kvartal 2018 gennemgås af CS 13 - Regnskabsoversigt Q Orientering om regnskabet tages til efterretning Regnskabet er taget til efterretning. Sag nr. 14 Status på sekretariatet Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen/Sten Status fra sekretariat Status fra sekretariatet drøftes og der følges op på opgaver i.f.t. at sekretariatet p.t. er uden leder. Der følges op på opgaver og disses håndtering. HB drøftede, om der er behov for at se på udvalgte processer. Sag nr. 15 Status på DRC Fremlæggelse: Thomas Ebert Orientering fra DRC I relation til roerne; De sidste udtagelser i alle brutto grupper er faldet på plads. Der er ikke forhold i DRC som umiddelbart ikke følger deres planlagte termin eller giver anledning til HB s særlige opmærksomhed. I relation til de ydre rammer; Der er opmærksomhed på den planlagte renovering som vil give nogle gener. Disse er adresseret men endelige løsninger er ikke fundet. Det være sig genhusning, opbevaring af materiel mm. Der er tæt dialog med kommuner mm om opgaven. Det nærmer sig tiden, hvor vi gerne vil have en afklaring, men den er endnu ikke fundet. DRC presser på, det de kan i de relevante kanaler. Orienteringen tages il efterretning. Taget til efterretning efter yderligere orientering.

9 Sag nr. 16 Orientering fra udvalg, netværk og tilknyttede organisationer Orientering fra udvalg, netværk og tilknyttede organisationer Orientering fra Ungdomsudvalg,KU, Langtursudvalg og Langdistancekaproningsudvalget. 16 Orienteringspunkter fra enkelte udvalg m.m. Orienteringen tages til efterretning. Orienteringerne taget til efterretning. Langtursudvalget har rejst nogle spørgsmål, som HB ser på, på det kommende møde. HB godkendte anmodning fra Langdistancekaproningsudvalget om,at Kenny Andersen erstattes ag Jørgen Zangenberg fra Roklubben Viking. SZ giver udvalget besked. Sag nr. 17 Orientering fra HB medlemmer Orientering Orientering fra alle HB medlemmer Ingen yderligere orientering. Sag nr. 18 Eventuelt Eventuelt Uddannelsesudvalg - der skal ses på processer og arbejdsopgaver. Forslag om projektorienteret forløb omkring kommunikationsstrategien Børnepolitisk topmøde ved Skole OL i Århus. Referat HGF. Standerhejsning LJ, SZ og CS ser på uddannelsesudvalgets processer m.m. Kommunikationsstrategi proces drøftet. I Sport 3 arbejdes med udvikling af DFfR s kommunikationsstrategi i tæt samarbejde med sekretariatet, i forhold til eksekveringen vil ressourcerne blive vurderet Børnepolitisk topmøde ved Skole OL Der var forslag om at dommerrepræsentanten også kan repræsentere DfFR. Referat HGF skal lige omkring dirigent for underskrift m.m. (MH) Standerhejsning 2019 CS følger op.

10 Sag nr. 19 Planlagte møder resten af året Planlagte møder Følgende møder er planlagt for resten af året: Tirsdag d. 19/6 kl. 17:15 Torsdag d. 6/9 kl. 17:00 Mandag d. 26/11 kl. 17:00 Mandag d. 28/ kl. 17:00 Fredag d.15/ kl.17:30 Møderne skal helst have en varighed à tre timer. Tages til efterretning Datoer noteret - HBN sammensætter næste møde d 19/6.

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl Rosportens Hus, Bagsværd. Tilstede: Afbud: Mødeleder: Henning Bay Nielsen (HBN)

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl Rosportens Hus, Bagsværd. Tilstede: Afbud: Mødeleder: Henning Bay Nielsen (HBN) Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl. 17.00 Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Lisbet Falch Jakobsen (LJ)

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl. 17.30-20.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Tilstede: Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS)

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden 17.11.17 til 22.11.17 Deltagere: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Brian

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 15. november 2017 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 15. november 2017 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 15. november 2017 kl. 17.30 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 12. april 2019 kl Rosportens Hus, Bagsværd

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 12. april 2019 kl Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde fredag den 12. april 2019 kl. 17.00 Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Marie Heide (MH) Thomas Ebert

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl i Rosportens Hus

Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00-2000 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN), Conny Sørensen (CS), Thomas Ebert (TE), Marie Heide

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 28. januar 2019 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 28. januar 2019 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde mandag den 28. januar 2019 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Lisbet Falch

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 26. november 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 26. november 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde mandag den 26. november 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 21. februar 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 21. februar 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 21. februar 2018 kl. 17.30 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Marie Heide (MH)

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde søndag den 24. september 2017 kl på Hotel Best Western, Viborg

Referat. Hovedbestyrelsesmøde søndag den 24. september 2017 kl på Hotel Best Western, Viborg Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde søndag den 24. september 2017 kl. 14.00 på Hotel Best Western, Viborg Tilstede: Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Brian Sørensen (BS)

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 19. juni 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 19. juni 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde mandag den 19. juni 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) på Skype Conny Sørensen

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl. 17.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Marie Heide (MH)

Læs mere

MØDECENTER FABRIKKEN,

MØDECENTER FABRIKKEN, Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 29. april 2017 kl. 10.00 MØDECENTER FABRIKKEN, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C - lokale 16 Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 10. tirsdag d. 14. november 2017 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 10. tirsdag d. 14. november 2017 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 10 tirsdag d. 14. november 2017 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 13. onsdag d. 29. august 2018 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 13. onsdag d. 29. august 2018 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 13 onsdag d. 29. august 2018 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 11. marts kl. 17.00 Comwell, Middelfart

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 11. marts kl. 17.00 Comwell, Middelfart Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde fredag den 11. marts kl. 17.00 Comwell, Middelfart Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Dorthe Thanning

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 6. Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 6. Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 6 Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 14. marts kl i Rosportens Hus, Bagsværd.

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 14. marts kl i Rosportens Hus, Bagsværd. Referat Bagsværd, den 28. marts 2014 Bestyrelsesmøde 2014-02 Hovedbestyrelsesmøde fredag den 14. marts kl. 17.00 i Rosportens Hus, Bagsværd. Bestyrelsen: Afbud: Henning Bay Nielsen (HBN), Birgit Bech Jensen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. august kl i Rosportens Hus, Bagsværd.

Hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. august kl i Rosportens Hus, Bagsværd. 20140909 / Dansk Forening for Rosport Referat Bestyrelsesmøde Hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. august kl. 17.00 i Rosportens Hus, Bagsværd. Bestyrelsen: Afbud: Sekretariatet: Henning Bay Nielsen (HBN),

Læs mere

ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS

ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS DAGSORDEN torsdag den 17.09 2015 Deltagere: Skjold: Trine MKC: Max J og Rikke Viking: Ejlev K., Carsten B., Erik Egå Rosport: Claus I. ÅKKK: ingen Afbud: Morten, Claus og

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 4. februar kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 4. februar kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere 0 18000 1 Deltagere 18000 15 Michael Vindinge Sørensen (MVS) Johnny Bo Vikkelsøe (JBV) Johnny Rusbjerg () Esben Friis Rusbjerg (EFR) Camilla Hollensen (CH) Elisabeth Kaalund Keller (EKK) Mogens Andreasen

Læs mere

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort Dansk Forening for Rosport www.roning.dk 26. februar 2016 DFfR s ordinær generalforsamling den 12. marts 2016 Endelig Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens-

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Torsdag den 20. april kl. 19.00-22.00 på Asylvej 61, Hornslet Ordstyrer: Louise H. Brok (DGI) Referent: Louise H. Brok og Christian Christensen

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

0 Godkendelse af referat fra seneste hovedbestyrelsesmøde Referat godkendt.

0 Godkendelse af referat fra seneste hovedbestyrelsesmøde Referat godkendt. Referat ver 3.0 Bagsværd, den 7. februar 2012 Bestyrelsesmøde 2012-01 Hovedbestyrelsesmøde fredag den 27. januar kl. 17.00 i Rosportens Hus Bestyrelsen: Sekretariatet: Referent: Henning Bay Nielsen (HBN),

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 29.11.2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 3. november, kl. 10:00 14:00 Kulturhuset, Vejleåparken Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND DANSKE STUDENTERS ROKLUB DSR er Danmarks største roklub med omtrent 1.000 medlemmer. Klubhuset ligger ved Svanemøllen i København. DSR kan datere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015 Mødested SKYPE Mødedato Onsdag 19. august 2015 kl. 19.30-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM) Torben Seir, næstformand (TS) Kate

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 25. januar 2015 kl. 15.00 21.00. Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Christian Hangel, Line Markert, Hans Natorp,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018.

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018. Sted: Trinity Hotel & Konference Center Gl. Færgevej 30 7000 Fredericia Tidspunkt: 09.00-16.00 Deltagere: Søren Holmgård Knudsen - SKH Peter Julius Ingtoft - PJI Ann Oxfeldt Olsen - AOO Søren Herlev Jørgensen-

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Organisering af ledelse og drift, Danmarks Rostadion, foråret 2021

Organisering af ledelse og drift, Danmarks Rostadion, foråret 2021 Organisering af ledelse og drift, Danmarks Rostadion, foråret 2021 1. Indledning Det nye Danmarks Rostadion er nu planlagt færdigt i foråret 2021. På dette tidspunkt skal der være en ny driftsorganisation

Læs mere

DAGSORDEN. for I/S ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Onsdag den 22. februar 2006 på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, kl

DAGSORDEN. for I/S ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Onsdag den 22. februar 2006 på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, kl GLADSAXE KOMMUNE Børne- og kulturforvaltningen 15.02.2006 DAGSORDEN for I/S ROSTADION, BAGSVÆRD SØ Møde nr. 1 Onsdag den 22. februar 2006 på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, 08.30 Der vil blive serveret

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

Dansk Forening for Rosport

Dansk Forening for Rosport Dansk Forening for Rosport Medlem af Danmarks Idræts-Forbund Medlem af FISA Hovedbestyrelsen Referat Bagsværd, den 17. juni 2009 Bestyrelsesmøde 2009-04 Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. juni 2009 kl.

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 AGENDA FROKOST OG VELKOMST MÅL OG VISIONER SIKKERHED TRÆNING REGATTAER SÆSONOVERSIGT ØKONOMI BÅDFORDELING KAPRONINGSUDVALG HÅNDTERING AF BÅDE OG INDSTILLINGER KAPRONING

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 DRC Testregatta den 1. - 2. oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 Rammer for afholdelse af testregatta på Bagsværd Sø Sidste frist for ordinær tilmelding: onsdag

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Danske mesterskaber 2018

Danske mesterskaber 2018 Danske mesterskaber 2018 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Sjællands og Københavns Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 14. torsdag d. 15. november 2018 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 14. torsdag d. 15. november 2018 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 14 torsdag d. 15. november 2018 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke Dansk Orienterings-Forbund Til Kredsudvalg Syds medlemmer Referat fra møde 2, 2012 i Kredsudvalg Syd Mødested Niels Skousvej 21, Vejle Mødedato Tirsdag d. 7/5 kl. 18.30 Deltagere Afbud Kate Nielsen, Knud

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 2. Torsdag 26. november 2015 kl , på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 2. Torsdag 26. november 2015 kl , på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608 GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen 19. november 2015 DAGSORDEN for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ Møde nr. 2 Torsdag 26. november 2015 kl. 09.00, på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608 Der

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 8. Onsdag d. 26. april 2017 kl. 18:00. Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 8. Onsdag d. 26. april 2017 kl. 18:00. Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 8 Onsdag d. 26. april 2017 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul Christensen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 07-2017 Dato: Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Flyveklubben ved Stauning Lufthavn, Lufthavnsvej 14, 6900 Skjern Jesper Andersen, Peter Bjerremand,

Læs mere

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF Køge 07-10-2017 JD Kære Alle! Her referat af bestyrelsesmødet den 3. oktober 2017. Tilstede: Bente Kristensen, Steen Poulsen, John Nielsen, Kurt Bergen og Dahl Ikke tilstede: Kai Christensen, Henrik Agner

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Dato: Lørdag den 18. november 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Danske Døves Landsforbund, Brohusgade 17, 2200 København N Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl. 9.00 11.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. adm. direktør

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150922 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 03-2017 Dato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 17.00 21.00 Sted: Deltagere: Nyborg Sejlforening, Griffensund 15, 5800 Nyborg Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 11. februar 2016 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Tirsdag 28. april 2015 kl , Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608.

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Tirsdag 28. april 2015 kl , Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen 21.04.2015 DAGSORDEN for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ Møde nr. 1 Tirsdag 28. april 2015 kl. 08.30, Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608. Der serveres kaffe/te

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj Til LBR Syddjurs Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21.5.2012 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tirsdag Kl

Indholdsfortegnelse. Tirsdag Kl Tirsdag 28. 08. 2019 Kl. 16.00 18.00 Til stede: Julie, Torben, Per, Per Ove, Peter S, Daglig leder Peter, Sekretariatschef Dorte Skov-Jespersen. Forfald: Lai Referent: Sofie Indholdsfortegnelse Godkendelse

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 06-2017 Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert, Christian Hangel, Jens

Læs mere

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen,

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen, Godkendt - referat RB-møde 151117 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 17. november 2015 Bestyrelsesmødet afholdes på Skovlyset, Skovvænget 2a, 7400 Herning Program Kaffe og rundstykker 09.00-10.00

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation DB s Forretningsudvalg Torsdag den 7. juni 2012, kl. 11-15 DB, Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K. REFERAT Til stede: Vagn Ytte Larsen, Hanne Pigonska, Kirsten Boelt, Lars Bornæs, Carl Gustav Johannsen

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. marts Sted: ÅLF s mødelokale Kl.:

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. marts Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: Aarhus, den 9. marts 2016 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. marts 2016 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 10.30 12.30 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF Ingen FP Jesper Skorstengaard JWS,

Læs mere

UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019

UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019 UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019 Forudsætninger: I 2019 afholdes to oversøiske regattaer (U23VM i Sarasota og U19VM i Tokyo). Der forventes at være betydelige økonomiske omkostninger for DFfR i forbindelse

Læs mere