Lokalplan nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr"

Transkript

1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr Et område mellem P. Mortensensvej og Knudsvej Hedehusene/Fløng Åben-lav boligbebyggelse Kongsbak Informatik

2 LOKALPLAN HØje-Taastrup Kommune

3 Hsje-Taastrup Kommune Lokalplan Lokalplanområdet er beliggende i Hedehusene omkring Reerslevvej, mellem P. Mortensensvej og Knudsvej.

4 l Indholdsfortegnelse Redegarelse. lokalplan Indledning... 2 Lokalplanens indhold... 2 Beskrivelse af området... 2 Forholdet til anden planlzgning Bzredygtig udvikling Lokalplanens retsvlrknlnger... 4 Lokalplanens midlertidige retsvirkninger... 4 Haje-Taastrup kommune. Lokalplan tj 1. Lokalplanens formål Lokalplanens område og zonestatus... 5 tj 3. Områdets anvendelse Udstykning Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtrzden... 6 tj 7. Ubebyggede arealer. parkering Veje og stier Tekniske forsyningsanlzg. renovation og spildevand... 7 tj l0. Ophzvelse af lokalplan... 8 Vedtagelsespåtegning... 8

5 2 Redegerelse, lokalplan Lokalplanen omfatter et område beliggende i Hedehusene omkring Reerslevvej, mellem P. Mortensensvej og Knudsvej. Indledning Lokalplanen udarbejdes for at fastlaegge forbindelsen mellem den overordnede sti fra Hedeland og den overordnede sti mellem Hedehusene station og Industribyen i det syd-ostlige Hedehusene. Lokalplanen indeholder i ovrigt bestemmelser om områdets anvendelse og udnyttelse samt placering og udformning af bebyggelse, beplantning, adgangsforhold m.v. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlaegger området til åben lav boligbebyggelse, parcelhuse. Ud til Reerslevvej er der mulighed for at etablere detailhandel i beskedent omfang. De bebyggelsesregulerende bestemmelser fra lokalplan viderefores i princippet. Lokalplanen udlaegger desuden forlobet af den i kommuneplanen udlagte overordnede sti indenfor området. Denne skal på straekningen folge de eksisterende veje og stier, Reerslewej, P. Mortensensvej og Poppelvaenget. På den involverede straekning af Reerslewej åbnes der mulighed for at etablere trafikregulerende foranstaltninger, for at stitrafikken kan afvikles forsvarligt. P. Mortensensvej er en blind villavej med meget lidt trafik, og det vurderes, at den uden aendringer også kan baere stitrafikken. Poppelvaenget er en del af den eksisterende sydnord gående overordnede sti. Beskrivelse af området. Området er en del af en storre udstykning, som fandt sted på jorder tilhorende Hedehus teglvaerket. Bebyggelsen blev påbegyndt i begyndelsen af århundredet, og området domineres stadig af mindre murede villaer fra den tid.

6 3 Forholdet til anden planlægning Lokalplanområdet er beliggende indenfor kommuneplanens ramme 358. Det udlaegges her til åben-lav boligbebyggelse (parcelhuse). Lokalplanens bestemmelser er i overensstemmelse med rammebestemmelserne. Området er omfattet af lokalplan 4.16., der blev vedtaget af byrådet i I lokalplan $12 stk. 1. udlaegges bl.a. en gennemgående sti i 7 meters bredde i overensstemmelse med kommuneplanens overordnede stisystem. Det forudsaettes i lokalplan 4.16, at stien får et direkte forlob mellem stitilslutningen til Hedeland og stien syd for erhvervsområdet (Industristien, se kortbilag). Kommunen har eksproprieret jord til formålet. Med vedtagelse af lokalplan fastlaegges et stiforlsb, der indenfor området farlger de eksisterende vej- og stiforlarb: Reerslevvej, P. Mortensensvej og Poppelvaenget. Bestemmelserne om et 7 meters udlzeg til stifunktionen vil således ikke blive opretholdt. Kommunen kan efter vedtagelsen af lokalplan afhamde de tidligere eksproprierede arealer til boligformål. Bæredygtig udvikling Det er byrådets holdning, at man ved byggeri og udvikling i Hoje-Taastrup Kommune, skal straebe efter en udvikling, der både okonomisk og okologisk er baeredygtig. Bygningernes ressourceforbrug skal så vidt muligt begraenses. Der skal tages hensyn til ressourceforbruget både ved opfarrelsen og ved den fremtidige drift. Kvalitet. Bebyggelsen skal vaere af h0j kvalitet. Den enkelte bygning skal vzre harmonisk og velproportioneret i sit udtryk, opfarrt af gedigne materialer og i en materiale~konomisk konstruktion. Energi. Bebyggelsen skal indrettes og opf~resådan, at det n0dvendige energiforbrug bliver mindst muligt. Det gaelder dels for opfarrelsen, dels for den fremtidige opvarmning og belysning.

7 Vand. Bebyggelsen skal indrettes sådan, at det nodvendige forbrug af drikkevand bliver så lille som muligt. Regnvand fra bygningerne og de overdaekkede arealer skal i storst muligt omfang nyttiggores f.eks. ved nedsivning eller opsamling (f.eks. bilvask, havevanding m.v.) Affald. Bebyggelsen skal indrettes således at mulighederne for at udnytte de ressourcer, der findes i affald bliver bedst mulige. 4 Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggorelse af lokalplanen, må de ejendomme, der er omfattet af planen i fnrlge planlovens 5 18 kun udstykkes, bebygges eller i ovrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den nuvaerende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsaette som hidtil. Lokalplanen medfnrrer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlaeg med videre, der er indeholdt i planen. I henhold til planlovens 5 47 er der mulighed for at ekspropriere ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriation vil vaere af vaesentlig betydning for realisering af lokalplanen. Byrådet kan dispensere fra lokalplanens bestemmelser under forudsaetning af, at det ikke er i strid med principperne i lokalplanen. Videregående afkigelser fra lokalplanen kan kun gennemfores ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Lokalplanens midlertidige retsvirkninger Indtil forslaget er endeligt vedtaget af byrådet, må området, der er omfattet af forslaget ikke udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gaelder efter planlovens 5 17 et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og aendring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af området kan fortsaette som hidtil.

8 5 Haie-Taastrup kommune, Lokalplan I henhold til lov om planlaegning (lovbekendtgarrelse nr. 746 af 16 august 1994 med senere zndringer) fastsaettes farlgende bestemmelser for det i 6 2 naevnte område beliggende i Hedehusene, omkring Reerslevvej mellem P. Mortensensvej, Knudsvej og Poppelvaenget. Se bilag l Lokalplanens formål Lokalplanens formål er atfastlaegge anvendelsen af området til åben-lav boligbebyggelse, parcelhuse, samt fastlaegge forlarbet af den overordnede sti indenfor området Lokalplanens områ- 1. Lokalplanens område afgraenses som vist på kortbilag de og zonestatus l og omfatter matriklerne nummer: 1 az, 1 bb, l bc, 8h,8i,8p,8q,8r,8~,80,8ab,8ac,8ad,8ae, 8 af, 10 d, p og del af matrikel 7 m, alle Kallerup Gårde, Hedehusene og del af matrikel nr. n, Reerslev by, Reerslev, samt alle matrikler, der efter den 2 l. maj 1997 udstykkes fra de naevnte ejendomme. 2. Lokalplanens område er beliggende i byzone Områdets anvendel- 1. Området udlaegges til åben-lav boligbebyggelse, parse celhuse. Området omfatter desuden veje og stier. 2. På hver ejendom må kun opfarres eller indrettes en bolig for Cn familie. 3. Det er tilladt, at der på den enkelte ejendom drives sådan erhvervsvirksomhed som almindeligvis udfarres i private boliger, når virksomheden drives af beboerne og kun optager en mindre del af boligens areal (max. 25%). Virksomheden skal drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af bolig ikke forandres. Der må ikke foretages egentlig skiltning. Der må ikke forekomme udendarrs oplag. Virksomheden må ikke foranledige ulemper for de omkringboende eller give anledning til parkeringsbehov, som ikke kan dgkkes indenfor ejendommen.

9 4. Mod Reerslewej kan ovennaevnte erhvervsvirksomhed omfatte detailudsalg i begraenset omfang med tilhnrrende passende udstillingsvindue og skilte. Skiltning må kun omfatte Ejers navn og branchen. Skilte skal tilpasses facaden, og monteres indenfor denne. Skiltning må sammenlagt h0jst daekke l m* Udstykning. Ingen boligparcel må udstykkes mindre end 700 m2 netto. Grunde skal udstykkes, så de kan indeholde et rektangel på mindst 20 X 30 meter. yj 5. Bebyggelsens om- l. Bebyggelsesprocenten indenfor den enkelte ejendom fang og placering. må ikke overstige 25. 2, Bebyggelsen kan hnrjst opfnrres i 1 etage med udnyttelig tagetage. 3. En eventuel kaeldermå ikke have loftet beliggende mere end 0,5 meter over terraen. 4. Intet punkt af en bygnings ydervaegge eller tagflade må gives en hnrjde, der overstiger 8,5 meter over gennemsnitskoten for eksisterende terraen under huset Bebyggelsens ydre 1. Til udvendige bygningsider (facader og tag) skal anfremtræden vendes traditionelle materialer, tegl, puds, trae, glas, gasbeton, beton, skifer eternitplader m.v. Farver skal holdes indenfor almindeligt anvendte nuancer i hvid, grå, rnrd, gul, brun (bejdse) og sort. 2. Vinduer og d0re skal males eller bejdses i hvid, grå, gram, blå, gul eller brun, eller behandlet med klar lak. 3. Tage skal have en haeldning på mellem 25' og 45'. Udhuse, carporte, garager og småbygninger undtaget. 4. Skiltning og reklamering må kun finde sted med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfaelde.

10 Ubebyggede arealer, l. Ubebyggede arealer må kun anvendes som gårdsplads parkering. og have. 2. Alle udendarrsarealer skal holdes ryddelige og ordentlige. Der må ikke vzere oplag, henstilles uindregistrerede biler og lignende. 3. Der må ikke vaere fast henstillingsplads for biler over 3500 kg. 4. Al parkering skal kunne foregå på egen grund. Der skal udlzegges mindst en parkeringsplads for hver påbegyndt 1 O0 m2 bruttoetageareal Veje og stier. 1. Eksisterende veje opretholdes. Der udlaegges overordnede stier som vist på kortbilag 1. Reerslewej har en bredde på 7.8 meter. P. Mortensensvej har en bredde på 4.3 meter. Poppelvaenget har en bredde på 5.4 meter. 2. Stifunktionen afiikles indenfor de nuvzerende vejprofiler. 3. På Reerslewej, på stykket fra P. Mortensensvej til Industrivej (sti), kan etableres trafikregulerende foranstaltninger i form af vejindsnzevring, bump m.v. af hensyn til de blarde trafikanter. 4. Der må hrajst vaere en 3 meter bred overkmsel til hver ejendom. tj 9. Tekniske forsynings- 1. Bebyggelsen tilsluttes kollektiv energiforsyning - anlæg, renovation naturgas. Der må ikke benyttes el til rumopvarmning. og spildevand. 2. Bebyggelsen skal tilsluttes det offentlige spildevandsanlaeg og den kollektive vandforsyning, 3. Boliger skal tilmeldes den kommunale dagrenovationsordning. Der skal afszettes plads til opbevaring af affald og genbrug fra boliger jvf. kommunens regulativ for husholdningsaffald. Affald og genbrug skal kunne afhentes jvf. regulativets bestemmelser. Det vil

11 sige med nem og hensigtsmaessig adgang for renovatmen. 4. Der kan indenfor området etableres installationer til produktion af vedvarende energi, vandbesparende foranstaltninger, nedsivning af regnvand fra tag, såfremt jordbundsforholdene tillader det. Byrådet skal dog give tilladelse ved stnrrre installationer Ophævelse af lokal- Den af Hoje-Taastrup byråd den 11. oktober 1978 vedplan. tagne lokalplan ophawes for det område, som omfattes af naervmende lokalplan. Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Hsije-Taastrup byråd den 17. februar Anders Bak borgmester l Peter B. Zahlekjm teknisk direktm Tinglyst den 3. april under nr.: 6799 Retten i Taastrup sign.: Elise Black Jensen

12

Lokalplan nr. 4.18.13

Lokalplan nr. 4.18.13 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.13 Et område vest for stationsforpladsen Hedehusene/Fløng liberalt erhverv 01.12.1998 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 4.18.13 HØje-Taastrup Kommune Hsje-Taastrup

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.26.4 Et område på Dorphs Allé Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 09.09.1997 Kongsbak Informatik Hsje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.26.4 Erhvervs- og boligformål

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.07.5 Frøgård Alle Høje Taastrup By Offentligt formål - boinstitution 28.05.1998 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.07.5 Hej e-taastrup Kommune Hsje-Taastrup Kommune Lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.09.1.15 Torstorp Sønderby - Syd for grønningen øst for Sønderby Alle Høje Taastrup By Daginstitutioner for børn 30.03.1999 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 200901.15

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Bohus Boulevard og Erik Husfeldts Alle syd for Skåne Boulevard. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr Et område mellem Bohus Boulevard og Erik Husfeldts Alle syd for Skåne Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.19.3 Et område mellem Bohus Boulevard og Erik Husfeldts Alle syd for Skåne Boulevard Høje Taastrup By Erhvervsformål 11.04.2000 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2019.3

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.05.3 Et område på hjørnet af Køgevej og Roskildevej Taastrup Boligformål / Erhvervsformål 22.05.2000 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 1.05.3 HBJe-Taastrup Kommune Heje-Taastrup

Læs mere

Lokalplan nr Et område på Frederiksholmvej nord for Sengeløse. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Erhvervsformål (dyrefoder)

Lokalplan nr Et område på Frederiksholmvej nord for Sengeløse. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Erhvervsformål (dyrefoder) Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.20 Et område på Frederiksholmvej nord for Sengeløse Landsbyer og landområder Erhvervsformål (dyrefoder) 12.01.1999 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 7.20 HØje-Taastrup

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.06.4 Område syd-vest for Ildtornvej - Fløng Hedehusene/Fløng Tæt-lav boligbebyggelse (seniorboliger) 12.12.2000 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 5.06.4 HØje-Taastrup

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for

Læs mere

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for Lokalplan

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. 8. juli Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. 8. juli Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.19.1 Taastrup Boliger 8. juli 2003 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.19.1 Lokalplanen omfatter ejendommen Valbyvej 20 i Taastrup 2 Høje-Taastrup

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL KOMMUNE NR. 3016 BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR 3016 Lokalplan for et areal til boligformål. beliggende ved Blommevænget

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.16.2.2 Et område ved Gasværksvej øst for dommerkontoret på Køgevej Taastrup Boligformål: to- etagers boligbebyggelse 21.01.1997 Kongsbak Informatik J.nr. 01.02.05P16

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Billund kommune LOKALPLAN NR. 64

Billund kommune LOKALPLAN NR. 64 Billund kommune LOKALPLAN NR. 64 Hvad er en lokalplan Planloven fastlægger, at et forslag til lokalplan skal udarbejdes og offentligg~res, inden et større bygge- og anlaegsarbejde sættes igang, og inden

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 4.07.4. Et område mellem jernbanen og Hovedgaden. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng

Lokalplan nr. 4.07.4. Et område mellem jernbanen og Hovedgaden. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.07.4 Et område mellem jernbanen og Hovedgaden Hedehusene/Fløng Erhvervsformål: produktion, lager forskning og administration 12.01.1999 Kongsbak Informatik BEMÆRK:

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

Lokalplan nr Hedehuskroen beliggende nord for hovedgaden mellem Vesterkøb og Stationsvej. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr Hedehuskroen beliggende nord for hovedgaden mellem Vesterkøb og Stationsvej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.30 Hedehuskroen beliggende nord for hovedgaden mellem Vesterkøb og Stationsvej Hedehusene/Fløng Centerformål, bolig 02.03.1999 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 4.30 HØje-Taastrup

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10 Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart November 1992 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsomrhie Middelfart. ost for

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Hedehusene. Boligområde. 10. oktober Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Hedehusene. Boligområde. 10. oktober Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.04.2 Hedehusene Boligområde 10. oktober 2001 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.04.2 Lokalplanen omfatter et område i det sydlige Hedehusene afgrænset

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING INDLEDNING Gl. Amtsvej er et ældre, blandet område, som med sine mange forskelligartede huse, fremstår som en karakterfyldt villavej. Indenfor området ligger to ubebyggede grunde, matr. nre. 1 dg og 1dh,

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Tingstedvej i Stærkende landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Erhvervsformål

Lokalplan nr Et område ved Tingstedvej i Stærkende landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Erhvervsformål Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.14 Et område ved Tingstedvej i Stærkende landsby Landsbyer og landområder Erhvervsformål 17.01.1997 Kongsbak Informatik Hsje-Taastrup Kommune Lokalplan 6.14 For et

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 135 For areal til åben- og tæt lav boligbebyggelse ved Solgårdsvænget i Voldum. December 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 6-02.4 ANDELSBOLIGER PÅ GARTNERJORDEN I LELLINGE INDHOLDSFORTEGNELSE: side Lokalplanens formål og indhold 5 Lokalplanens

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.16. Boligområde syd for Ny Billeshavevej i Strib. Juni 1997

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.16. Boligområde syd for Ny Billeshavevej i Strib. Juni 1997 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32.16 Boligområde syd for Ny Billeshavevej i Strib Juni 1997 Middelfart Kommune LOKALPLAN NR. 32.16 Boligomr&de ved Ny Billeshavevej i Strib INDHOLD Lokalplanens baggrund

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.04. Boligområde ved Strandvejen og Skovsvinget. Marts 1990

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.04. Boligområde ved Strandvejen og Skovsvinget. Marts 1990 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30.04 Boligområde ved Strandvejen og Skovsvinget Marts 1990 Middelfart kommune Lokalplan nr. 30.04 BoligomrWe ved Strandvejen og Skovsvinget I henhold til kommuneplanloven

Læs mere

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Januar 2013 1 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens

Læs mere

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal  ~ ' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse HVIDEBÆK KOMMUNE o o o og, Q ~,,, /, V' km ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' \" Ugertøse " Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse Indholdsfortegnelse Redegørelse Planens forhold til anden planlægning:

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Snubbekorssvej og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder

Lokalplan nr Et område mellem Snubbekorssvej og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.21 Et område mellem Snubbekorssvej og Holbækmotorvejen Landsbyer og landområder Fritidsområde (ridning, skydning mm.) 24.05.2000 Kongsbak Informatik LOKALPLAN HØje-Taastrup

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.26.3 Et område på hjørnet af Dorphs Allé og Elme Allé Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 23.06.1991 Kongsbak Informatik 2 Redegarelse, lokalplan 1.26.3 Indledning.

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Feriekolonier ved Vejlby Fed. Oktober 1994

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Feriekolonier ved Vejlby Fed. Oktober 1994 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34.07 Feriekolonier ved Vejlby Fed Oktober 1994 LOKALPLAN NR. 34.07 Omrhder til feriekolonier ved Vejlby Fed I henhold til pianloven (lov nr. 388 af 6.6.1991) fastsasttes

Læs mere

Forslag til lokalplan O-201.1 - Institutions- og idrætsformål i Ørslev.

Forslag til lokalplan O-201.1 - Institutions- og idrætsformål i Ørslev. Til modtagere af lokalplanforslag O-201.1. Rådhuset Postboks 200 4760 Vordingborg T. 55 36 36 36 F. 55 36 27 00 www.vordingborg.dk Journalnr. 2008-30204 Torben Andersen +45 55 36 24 21 TA@vordingborg.dk

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE Matr. nre 5k Tørslev by, Gerlev 3E Gerlev by, Gerlev JÆGERSPMS KOMMUNE Lokalplan nr. 61 Bolig område ved Gerlev Strandvej. Anmelder: Eandinspektsrerne Bsrge Hansen & Erik Jensen, Lundeve j 44, 3600 Fr.sund.

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald.

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000 Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk Kommune Tillæg nr. 5 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 83

Læs mere

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 For et center- og boligområde beliggende ved Ryslinge gl. kro på Rødamsvej i Ryslinge Teknisk afdeling Maj 2004 Side 1 Indholdsfortegnelse Side: Hvornår skal

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.01.8.1 Et område mellem Brorsonsvej, Kirkevej og Selsmosevej Taastrup Erhvervsformål - hotel 01.03.2000 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 1.01.8.1 HBje-Taastrup Kommune

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 22.09. Seniorboliger ved Norgesvej i Middelfart. Marts 1996

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 22.09. Seniorboliger ved Norgesvej i Middelfart. Marts 1996 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 209 Seniorboliger ved Norgesvej i Middelfart Marts 1996 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 209 Seniorboliger ved Norgesvej INDHOLD Lokalplanens baggrund og form& OmrAdet

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.05 Et område øst for Reerslev kirke Landsbyer og landområder Boligformål 11.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I REERSLEV UMIDDELBART OST FOR KIRKEN.

Læs mere

INDLEDNING Lokalplanen omfatter et blandet landbrugs- og boligområde i kommunens sydøstlige del, beliggende umiddelbart op til Sønderskov.

INDLEDNING Lokalplanen omfatter et blandet landbrugs- og boligområde i kommunens sydøstlige del, beliggende umiddelbart op til Sønderskov. INDLEDNING Lokalplanen omfatter et blandet landbrugs- og boligområde i kommunens sydøstlige del, beliggende umiddelbart op til Sønderskov. Det naturskønne område som bl. a. indeholder flere mindre søer,

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.45 Et område på Valby Sidegade Taastrup Boligformål 14.07.1988 Kongsbak Informatik BOLIGBEBYGGELSE, VALBY SIDEGADE. 2 RedeqØrelse, lokalplan 1.45. Lokalplanen omfatter

Læs mere

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup Roskildevej DDO, COWI Kingosvej Taastrup Hovedgade Lokalplan 1.01.12 Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.01.12 Indhold: Redegørelse 3 Indledning...3

Læs mere

Lokalplan nr Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.36.1 Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen Taastrup Blandet bolig- og erhvervsområde samt grønt område 01.10.1990 Kongsbak

Læs mere

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom.

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. li N A 4 IDOM KIRKEBY HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 237 FOR ET BOLIGMRfiDE VED KOFELTVEJ. IDOM INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 5

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplan for et område ved Hovedgaden, Hårlev BRANDSKILDEGÅRDEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens tekst Side

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 66 for et boligområde ved Tagetesvej Hundested Kommmune 1 Forslag til Lokalplan 66 for et område ved Engdraget. Indhold: Redegørelse Indledning... side 3 Område for lokalplanen... side 3

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 230- Forslag

Lokalplan 230- Forslag Lokalplan 230- Forslag Boliger ved Søbjergvej Haraldsted Sø oktober 2009 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks. om - anvendelse,

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

Lokalplan nr. 7.06.1

Lokalplan nr. 7.06.1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.06.1 Et område i den nordvestlige del af Sengeløse Landsbyer og landområder Boligformål 30.11.1982 Kongsbak Informatik PLANEN OMFATTER ET OMRADE NORD FOR KIRKESTIEN

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Lokalplan nr. 2.2-04 Bispelunden Agerskov Boligformål 03.01.1985 Kongsbak Informatik Bispelglrdl; Agerskov Lokalplan nr. 2.2 For et boligområde i Agerskov by Nørre-Rangstrup kommune

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Lokalplan nr. 4.23. for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 4.23. for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 4.23 for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE....3 Eksisterende forhold....3 Lokalplanens formål....3 Lokalplanens

Læs mere

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg H olbæ k moto pv e j K a ller u B æks tien Område 3831 r v e je n Kommuneplantillæg Tillæg nr 19 til Kommuneplan 2014 U Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.11.3 Et område beliggende på det østlige hjørne af Hovedgaden og Kallerupvej Hedehusene/Fløng Erhvervsformål: servicestation 23.01.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.35 Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej Taastrup Boligformål: åben-lav boligbebyggelse 16.01.1980 Kongsbak Informatik . OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

KØBENHAVNS KØBENHA VNS OMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. Lokalplan nr 241 Bygge- og Teknik forvaltningen Plan r & Arkitektur Jorisvej Juli 1996

KØBENHAVNS KØBENHA VNS OMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. Lokalplan nr 241 Bygge- og Teknik forvaltningen Plan r & Arkitektur Jorisvej Juli 1996 KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 241 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & r Arkitektur Jorisvej Sundbyøster Fastlægger anvendelsen m.v. Serviceerhverv m.v. Delvist ophævet, se nr. 360 KONGSBAK

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere