Oversigt over forslag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oversigt over forslag"

Transkript

1 fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken 4.1. : Stem Nej til direkte valg af formand 4.2. om udlejning af beboerhus pr. dag i weekender 4.3. om udlejning for Tagensvej om infrastrukturprojekt Fælles rum 4.5. om opstilling af drivhus 10 m om skillevæg i kælder under Tagensvej om stikkontakt på badeværelserne 4.8. om elektrisk pullert ved indgangen i garagearealet 4.9. om vedligeholdelse & renoverings udvalg om renovering af tag, og altaner ind mod Bispeparken nr. 1 4 Blok om cykelstativer på tidligere p-plads om vedtagelse af retten til vores egne aktivitetsmidler om vedtagelse omkring Nej til nedrivning eller salg af Bispeparken

2 4. til afdelingsmødet i Bispeparken mandag den 10. september Stem Nej til direkte valg af formand For bestyrelsesvalg af formanden - for en samarbejdende bestyrelse Denne gang skal et eventuelt forslag om formandsvalg ikke komme som en overraskelse på afdelingsmødet. Vi opfordrer til, at alle stemmer for, at vi i bestyrelsen fortsat selv skal vælge vores egen formand, og derfor stemmer imod en afdelingsmødevalgt formand. Erfaringen siger, at formandsvalg på afdelingsmødet giver en stor risiko for valg af en formand, der enten ikke vil eller ikke kan samarbejde med næstformændene og resten af bestyrelsen. Det har vi ikke brug for. Vi har brug for et bredt og ligeværdigt samarbejde i bestyrelsen. Det sikres bedst ved at bestyrelsen fortsat selv vælger sin formand, og kan skifte formanden ud. Det kaldes officielt, at bestyrelsen konstituerer sig selv. Stillet af afdelingsbestyrelsen 4.2. om udlejning af beboerhus pr. dag i weekender Bispeparkens Bestyrelse Det skal fremover være muligt at leje Bispeparkens Beboerhus enkelte dage i weekenden (fredag, lørdag og søndag). Lejen bliver 2250 kr. fredag, 2250 kr. lørdag og 2250 kr. søndag. Det er fortsat muligt at leje beboerhuset hele weekenden fredag-søndag for kr. Beløbet for udlejning en enkelt dag er fastlagt ud fra den pris, som driften har indhentet hos et eksternt rengøringsfirma for at rengøre og tjekke beboerhuset imellem hver udlejning. Begrundelse for forslaget: Fordele: Det er et ønske fra afdelingsmødet 14. maj Mere udlejning udnytter beboerhuset bedre og flere kan få mulighed for at leje beboerhuset. Ulemper: Mere udlejning og udnyttelse af beboerhuset kan føre til flere støjgener for de omkringboende. Det ekstra tjek i weekenden koster ekstra. Økonomi et har ingen huslejekonsekvens. Betales via pris på leje af beboerhus.

3 4.3. om udlejning af Tagensvej 227 Bispeparkens Bestyrelse Fælleslokalet Tagensvej 227 sættes til ekstern udlejning på kontrakt med 9 måneders opsigelse. Begrundelse for forslaget : Selv om Tagensvej 227 ligger enestående godt for at binde lokalområdet sammen med den store plæne bagved og som en mulig reklamesøjle, cafe og indgang til Bispeparken, så er der dels nogle ulemper i forhold til trafikstøj og lokalets indretning og dels administrative benspænd, som har gjort det utroligt svært at udnytte lokalets potentiale. På afdelingsmødet i september 2017 vedtog vi, at lokalet skulle udlejes som beboerhus via ejendomskontoret og bruges til fællesaktiviteter i lokalets nuværende stand. Det har været et stort og langt arbejde at udarbejde regler for dette og det er aldrig lykkedes rent faktisk få sat gang i at det kunne lejes. Tilsvarende som at den renoverings- og ombygningsplan, vedtaget af et tidligere afdelingsmøde, også blev stoppet af en administrativ blokade. Indtil sommerferien har lokalet været brugt til lektiecafe og andre fællesaktiviteter. Der er fundet plads til dette andre steder i Bispeparken eller andre steder i byen. Økonomi Forventet ekstra indtægt cirka kr. om året svarende til 0,3 % lavere husleje om infrastrukturprojekt Fælles rum om: Ansøgning til Realdania Fælles rum Bispeparkens Bestyrelse Bispeparken søger om støtte til projekt om at åbne og samle Bispeparken og lokalområdet gennem forbindelser, f.eks. en bue over Tuborgvej og åbning af gennemgang mellem plænen og Tuborgvej/Tagensvej-krydset samt mellem Jacob Lindbergs Vej og Rønningsvej. Begrundelse for forslaget: Muligheden er opstået for få designet et projekt om at kæde Bispeparken bedre sammen og for at kæde Bispeparken bedre sammen med resten af lokalområdet. Økonomi: et har ingen huslejekonsekvens.

4 4.5. om: Opstilling af drivhus 10 m2 Rosanna Damstoft, Bispeparken 1,1,tv, 2400 København NV Krish Adki, Jakob Lindbergs Vej 4, 2400 København NV Havegruppen forslår at købe og opstille et drivhus på 10 m2 i Bispeparken. Det skal stå på græsset ved siden af nyttehaverne og vil ændre det grønne område bag ved Jacob Lindbergs Vej 10 fra at være en bar græsplæne til at blive en byhave. Drivhuset måler 2,57 x 3,84 meter og skal placeres på græsset med god afstand til ejendommen. Grundfladen bliver 9,9m2 og huset bliver anbragt hvor der nu er græsplæne. Se luftfoto: Drivhuset er er lavet i følgende materialer: Aluminium og 3 mm glas. Glasset vil ikke være beklædt eller malet, men være transparent, så alle beboere kan se grønne planter indenfor i drivhuset. Taget er ligeledes lavet af glas og aluminium. Huset er fritstående og er ikke bygget på et fundament. Pris: 6548,00 kroner. Der vil yderligere været udgifter til 3 stk. drivhusborde til 1527,00 kroner samt en regnvandsbeholder til 2000,00 kroner, der monteres til tagrenderne så vi kan opsamle regnvand, som kan bruges til at vande nyttehaverne. Begrundelse for forslaget Havegruppen har 12 medlemmer, der passer 10 nyttehaver og derudover en fælles frugthave i Bispeparken. Hvert år skal nye grøntsager sås og nye frø spire i haverne, og vi ønsker derfor at etablere et drivhus til dette. Havegruppen vil tage del i arbejdet med at etablere, passe og vedligeholde drivhuset. Havegruppen vil gerne skabe et socialt fællesskab om Bispeparkens grøntsager, planter og havebrug, og vi forventer derfor at alle beboere får glæde af drivhuset, idet havegruppen er åben for alle interesserede medlemmer. Havegruppen vil tage del i arbejdet med at etablere, passe og vedligeholde drivhuset. Vi forventer at alle beboere får glæde af at kigge på planterne i huset. Havegruppen er åben for medlemmer, der passer egen altan og/eller plantekasser, og alle beboere vil have denne mulighed for at benytte drivhuset til spirring af frø. Økonomi Udgift til projektet er ca kroner, hvilket vil medføre en huslejekonsekvens på 0,1 % i et enkelt år.

5 4.6. om skillevæg i kælder under Tagensvej 231 Bispeparkens Bestyrelse Begrundelse For at undgå unødigt ophold i det åbne kælderområde. Økonomisk konsekvens kroner med opsætning svarende til 0,1 % huslejestigning i et år om stikkontakt på badeværelserne om: Stikkontakt på badeværelserne Krishna Adhikari, Jacob Lindbergs Vej 4. Der skal installeres stikkontakt i de badeværelser, hvor der ikke er stikkontakt i dag. Begrundelse for forslaget Mange har brug for el i badeværelset til elektriske apparater, hårtørrere, barbermaskiner og tandbørster. Økonomi Det koster ca kr. pr lejlighed, det er vådrum og der skal jordes. 786 lejligheder x kr. = kr. Svarende til 2,2 % huslejestigning i et enkelt år Bestyrelsens bemærkning: Der kan alternativt indhentes et fælles tilbud på, at man selv kan få det lavet hos elektrikeren, tilsvarende at man i dag kan få ekstra strøm i lejligheden for en bestemt pris. Nye el-ledninger og stikkontakter er en del af mulighederne i forbindelse med den kommende helhedsplan.

6 til afdelingsmøde i afdeling: Bispeparken dato: 10 september 2018 kl. 18:30 om: 4.8. Elektrisk pullert ved indgangen i garagearealet s navn, adresse, telefonnummer og Iulian Constantin Serban, Bispeparken 17, 1 tv, ics@outlook.dk ets tekst (bemærk at der skal kunne stemmes ja eller nej til forslaget): Jeg foreslår installering af en elektrisk pullert ved indgangen i garagearealet som skal holde væk fremmede biler, og giver mere frihed til beboere, der har lejet og betaler for en garage. Eventuel begrundelse for forslaget: Jeg har oplevet at kunne ikke tage bilen på arbejde tidligt om morgenen, da fremmede biler blev parkeret foran min garage. Når det endelig er weekend, og man har lidt tid til at vaske eller støvsuge bilen, er der ikke plads på grund af fremmede biler, der indtager området, især om sommeren, når der findes nogle gange flere biler i kø til vask. Dato og underskrift: 07 august 2018 Administrationens bemærkninger til forslaget Det vil koste ca kr. at etablere elektriske pullert. Københavns Kommune skal søges om tilladelse til opsætning, og der skal derefter findes en entreprenør til at udføre opgaven. Efterfølgende skal der afsættes økonomi til drift og vedligehold, hvilket vil beløbe sig til ca kr. om året Bestyrelsens bemærkninger: kr. svarer til 0,4 % huslejestigning i et enkelt år. De kr. svarer til 0,1 % huslejestigning.

7 1 Vedligeholdelse & Renoverings udvalg. Udvalget skal bestå af Beboer, Bestyrelse og Ejendomskontor. Udvalget skal bestå af ulige antal medlemmer, som om kan indkalde udvalget efter behov. Udvalgets formål holde øje med vedligeholdelsen i Bispeparken, og skal være med til når der er renoveringer. Jan Hansen Rønningsvej TH. Bestyrelsens bemærkninger: Generel vedligeholdelse hører til på bygningsgennemgang og budgetmøde mellem driftskontoret og bestyrelsen. Alle er velkommen til at skrive til bestyrelsen med forslag til ting, som vi skal tage op i den forbindelse. Renoveringsprojekter vedtages på afdelingsmødet, hvor alle beboere kan deltage og stille forslag. Bestyrelsen nedsætter eventuelt en følgegruppe til det enkelte projekt. 2 Renovering af tag, og Altaner ind mod Bispeparken nr. 1-4 Blok 6 Der kan evt. laves Penthouse lejligheder. Jan Hansen Rønningsvej TH. Administrationens bemærkninger til forslag om renovering af tag og altaner ind mod Bispeparken nr. 1 4 blok 6 Inden igangsætning af tagrenovering, skal der foretages en forundersøgelse. Hertil skal der afsættes ca kr., hvilket svarer til en huslejestigning på ca. 0,4 %. Det skal dog bemærkes, at der er igangsat 2 store renoveringsplaner, som hver især har fat i de omtalte opgaver. Den ene er den store renoveringsplan med forundersøgelse, og den anden er helhedsplanen. Begge har været undervejs noget tid og er i en udbudsrunde nu. Det vil ikke være nyttigt at lave en forundersøgelse af en enkelt blok. Bestyrelsens bemærkninger: Det er allerede med i helhedsplanen. Bestyrelsen er enig i administrationens bemærkninger og anbefaler ikke forslaget.

8 4.11 om cykelstativer på tidligere p-plads 19 : Der opsættes cykelstativer på den tidligere p-plads 19 overfor Bispeparken 21. : Bispeparkens Bestyrelse Begrundelse: Der er behov for ekstra cykelstativer i Bispeparken og der er ved at blive opsat stativer overfor Bispeparken 5 og ved hjørnet Tagensvej/Tuborgvej. Økonomisk konsekvens: Prisen er cirka kr. svarende til en huslejekonsekvens på 0,1 % i et enkelt år om vedtagelse af retten til vores egne aktivitetsmidler : Bispeparkens Bestyrelse Administrationen i fsb vil ikke godkende, at vi afholder en social aktivitet 29. september på den landsdækkende aktionsdag under en overskrift, der handler om, at vi ikke vil have nedrevet vores boliger og smides ud af dem. Vi vil selv bestemme, hvordan vi afholder sociale aktiviteter. Det hører til ytringsfriheden og vores ret til at bestemme over vores egne huslejepenge. Derfor giver vi aktivitetsudvalget ret til bevilge penge til aktiviteter, der er i overensstemmelse med vores udtalelser og øvrige vedtagelser fra afdelingsmøder om vedtagelse omkring Nej til nedrivning eller salg af Bispeparken : Bispeparkens Bestyrelse Regeringen og et flertal i Folketinget bruger desværre gerne forkerte og forældede tal til at putte boligområder på lister. Derfor er der en risiko for at vi også i Bispeparken kan blive ramt af et krav om at nedbringe andelen af almene familieboliger til 40 %. I den forbindelse vil vi understrege følgende: Vi vil ikke acceptere nedrivning eller salg af boliger i Bispeparken. Vi vil ikke acceptere tiltag, der fører til, at beboere smides ud fra vores lejligheder for at de kan ommærkes, sælges eller nedrives. I øvrigt burde 40 % kravet være omvendt, nemlig at mere end 40 % af boligerne i alle storbykommuner skulle være almene. De ni kommuner i Danmark, der har mere end 40 % almene boliger har nul områder på regeringens lister over såkaldt udsatte boligområder.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato og tidspunkt 10. september 2018 kl. 19.00 Sted Bispeparkens beboerhus, Bispeparken 17B Deltagere Fra afdelingen: 50 lejemål repræsenteret

Læs mere

Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning

Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning af glas-halvtag på altanerne m. afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb afd. 1-22 Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde den 16. september 2019 1. Forslag om stem nej til direkte valg af formand 2. Forslag om oprettelse af vedligeholdelseskonto

Læs mere

Forslag til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken

Forslag til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om deltagelse i den boligsociale helhedsplan for Bispebjerg fra 1. januar 2017 til 31. december 2020 Forslag om ændring af Bispeparkens

Læs mere

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Kære medbeboer Mad fra kl.17:30 - Møde fra kl. 18:30 - Der er børnepasning Her er materialet til det ekstraordinære afdelingsmøde. Bispeparkens

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb 1-20 Møllelængen Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Møllelængen 1. Forslag om forundersøgelse vedrørende udskiftning af vinduer og altandøre i Møllelængen 2. Forslag om

Læs mere

Eventuel Udviklingsplan for Bispeparken til vedtagelse i 2021

Eventuel Udviklingsplan for Bispeparken til vedtagelse i 2021 Indhold: Bispeparkens Bestyrelse Skabelon: Forslag til Bispeparkens afdelingsmøde 17. juni 2019 TEKSTEN MED GRØNT ER FORSLAG TIL VORES PLAN - TEKSTEN MED SORT ER MINISTERIETS SPØRGSMÅL OG ANVISNINGER Forord

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om udskiftning af vandinstallationer og faldstammer Forslag omkring budgetjustering ved vedtagelse af

Læs mere

Eventuel Udviklingsplan for Bispeparken til vedtagelse i 2021

Eventuel Udviklingsplan for Bispeparken til vedtagelse i 2021 Indhold: Bispeparkens Bestyrelse Skabelon: Vedtaget enstemmigt på Bispeparkens afdelingsmøde 17. juni 2019 TEKSTEN MED GRØNT ER FORSLAG TIL VORES PLAN - TEKSTEN MED SORT ER MINISTERIETS SPØRGSMÅL OG ANVISNINGER

Læs mere

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent.

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent. Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato 9. februar 2015 klokken18.00 Sted Bispeparken beboerhus, Bispeparken 17B, København NV Deltagere Fra afdelingen: 39 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Renovering af almene boliger via en helhedsplan

Renovering af almene boliger via en helhedsplan Renovering af almene boliger via en helhedsplan Denne folder beskriver de ting, der er ens for alle renoveringer via en helhedsplan. Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte boligafdeling og de behov,

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

Forslag om kollektiv råderet - køkkener og bad. Forslag om LED-projekt energioptimering Forslag om flere vaskemaskiner i vaskekælderen Forslag om

Forslag om kollektiv råderet - køkkener og bad. Forslag om LED-projekt energioptimering Forslag om flere vaskemaskiner i vaskekælderen Forslag om Forslag om kollektiv råderet - køkkener og bad. Forslag om LED-projekt energioptimering Forslag om flere vaskemaskiner i vaskekælderen Forslag om ændring af regler for Reglement for Beboerhuset. Forslag

Læs mere

AFD. 10 RENOVERING NY PLAN ER KLAR MØD OP! Viaduktvej Uldalsvej Voerbjergvej Smedien AUGUST 2017

AFD. 10 RENOVERING NY PLAN ER KLAR MØD OP! Viaduktvej Uldalsvej Voerbjergvej Smedien AUGUST 2017 RENOVERING AFD. 10 Viaduktvej Uldalsvej Voerbjergvej Smedien MØD OP! En tilrettet helhedsplan for afdelingen er klar til at blive præsenteret på afdelingsmødet, tirsdag den 31. august. NY PLAN ER KLAR

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde Til beboerne i Lejerbo afd. 204 Christianshavn d. 12. maj 2016 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde Afdelingsbestyrelsen og altangruppen indkalder til ekstraordinært afdelingsmøde den 31. maj 2016

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Dato Mandag den 7. september 2015 Sted Mødestedet, Blågårds Plads 23 Deltagere Fra afdelingen: 11 lejemål Fra fsb: Anne Warrer Poulsen (ref)

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

AFDELING 35 Renovering i Skovbrynet

AFDELING 35 Renovering i Skovbrynet AFDELING 35 Renovering i Skovbrynet September 2013 Tagrenoveringen Med denne folder ønsker vi at informere om afdelingens kommende projekter. Tagrenoveringen er nu tæt på sin opstart. Kontraktforhandlingerne

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent.

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-93 Engbakken Dato og tidspunkt Den 23. august 2018 kl. 19.00 Sted Beboerhuset Kaktus, Nordre Fasanvej 209 Deltagere Fra afdelingen: 28 (antal lejemål repræsenteret)

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man er medlem af afdelingsbestyrelsen. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde mere information

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato 14. september 2015 klokken 18.00 Sted Bispeparkens beboerhus, Bispeparken 17B Deltagere Fra afdelingen: 58 lejemål repræsenteret Fra fsb:

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Dato 14. juli 2015 kl. 17.00 Sted Selskabslokalerne, Leifsgade 24, 1. sal Deltagere Fra afdelingen: 27 lejemål repræsenteret Fra fsb: Bjarne Jensen,

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato og tidspunkt Mandag d. 17. juni 2019 kl. 18.30 Sted Bispeparkens Beboerhus, Bispeparken 17B Deltagere Fra afdelingen: 36 lejemål repræsenteret

Læs mere

Råderetskatalog Positivliste

Råderetskatalog Positivliste Råderetskatalog Positivliste Heimdalsparken Afdeling 24 (Godkendt på afdelingsmødet den 9. marts 2015) Kontakt altid inspektørkontoret og få vejledning og godkendelse før du går i gang med at ændre på

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri

Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri fsb afd. 1-19 Klokkergården Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Møde Ordinært afdelingsmøde

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 20

AAB Silkeborg Afdeling 20 AAB Silkeborg Afdeling 20 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 10. september 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen Claus Hansen (teamleder

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Afdeling Kildemarken Ringsted Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01 2 06 22 40

Læs mere

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet 1. Valg af dirigent Tanja 2. Valg af referent Helene 7, 3, 13 3. Godkendelse af tidspunkt for mødeindkaldelse 4. Godkendelse af dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe.

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe. 6. november 2017 Referat af: Afdelingsmøde i Lægeforeningens Boliger Afholdt: Tirsdag den 26. september 2017 kl. 19.00 Deltagere: Antal lejemål afdeling I = 75 (150 stemmer) Antal lejemål afdeling II =

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro BIRKEPARKEN Hørsholm almene Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01 2 06 22 40 Finsensvej

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 14. september 2017 Deltagere: Antal beboere: 18 16 lejligheder var repræsenteret. Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn.

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. Notat Side 1/5 Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. I mødet deltog: Beboere: 29 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Jan Sørensen Ellen Margrethe

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 30. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen og Hans Ole Zacho Allan

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Beslutningsprocessen. - set med beboernes øjne

Beslutningsprocessen. - set med beboernes øjne Beslutningsprocessen - set med beboernes øjne 1 Udgivelsesår: 2017 Udarbejdet for AlmenNet: Anita Damkjær Eriksen, projektleder, KAB, Trine Trampe, KAB, Maida Kasumovic, KAB, Lone Skriver, KAB, Anders

Læs mere

Kollektiv råderet Afdeling 15. Store Tingbakke

Kollektiv råderet Afdeling 15. Store Tingbakke Afdeling 15 Store Tingbakke Godkendt den 10. april 2019 Om råderet Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældre boliger. Råderetten giver

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN INFORMATION OM HELHEDSPLANEN TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 GILLESAGER/LINDAGER Kære beboer Der er blevet udarbejdet en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen er udarbejdet i samarbejde med beboerne, byggeudvalget

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

Dan Christensen & Peter Kragballe BRIAN KARSTENSEN

Dan Christensen & Peter Kragballe BRIAN KARSTENSEN Side 1 af 7 AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 75 MØDEDATO: 3/5 2018 TIDSPUNKT: 19:30 MØDESTED: Pakhusene, Aarhus Ø Så mange beboere deltog: 37 Antal udleverede stemmesedler: Fra AABs administration

Læs mere

AABs afdeling i Høje-Taastrup. Afd. 51 Pælestykkerne Opførelsesår: 1966 147 boliger, etagebyggeri

AABs afdeling i Høje-Taastrup. Afd. 51 Pælestykkerne Opførelsesår: 1966 147 boliger, etagebyggeri AABs afdeling i Høje-Taastrup Afd. 51 Pælestykkerne Opførelsesår: 1966 147 boliger, etagebyggeri Baggrund Hvert år i april/maj afholdes et styringsdialogmøde mellem Høje-Taastrup Kommune og de enkelte

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Frederiksholm Karré 18. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken. Dagsorden

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken. Dagsorden Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato Mandag d. 8. maj 2017, kl. 18.30 Sted Bispeparken 17B, 2400 København N Deltagere Fra afdelingen: 23 lejemål var repræsenteret Fra fsb:

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

ALTANER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG

ALTANER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG KATALOG FOR BEBOERVALG Dato:10.07.2015 ALTANER Gælder for blok 1005 (prøveblok) Kom og se prøver på trælister, glas, strækmetal osv. i Galleriet ved afdelingsbestyrelsens kontor, Melissehaven 7-9, inden

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

BYUDVIKLINGSPULJEN ANSØGNINGSSKEMA. Gennemlæs vejledning før skemaet udfyldes PROJEKTETS TITEL. Fornyelse af Peter Fabers Gade

BYUDVIKLINGSPULJEN ANSØGNINGSSKEMA. Gennemlæs vejledning før skemaet udfyldes PROJEKTETS TITEL. Fornyelse af Peter Fabers Gade Bygge- og Teknikforvaltningen Vej & Park, Byrumskontoret Tlf.: 33 66 34 09, Fax: 33 66 71 91, E-mail: bypulje@btf.kk.dk Hjemmeside: www.vejpark.kk.dk/byudviklingspuljen BYUDVIKLINGSPULJEN ANSØGNINGSSKEMA

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd Skolevangen I

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd Skolevangen I Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-30 Skolevangen I Dato 1. september 2015 Sted Nørre Gymnasium, Mørkhøjvej 78, 2700 Brønshøj Deltagere Fra afdelingen: 22 Fra fsb: Svend-Erik Munck, Steen Søndergaard

Læs mere

Havereglement for Tornegården

Havereglement for Tornegården Havereglement for Tornegården Indhold Hegn mellem lejemål... 2 Hæk omkring lejemål... 2 Græsarealer på lejemål... 2 Markise... 2 Drivhuse... 3 Udestuer... 4 Afskærmning af altaner... 4 Regnvands tønder...

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-14 Nordhavnsgården

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-14 Nordhavnsgården Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-14 Nordhavnsgården Dato 11. september 2014 Sted Beboerlokalet, Herninggade 2, st.th. Deltagere Fra afdelingen: 30. En beboer gik under punkt 4.7, og en beboer

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Blomsterkvarteret Afdeling 15 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Mad fra kl.17:30 - Møde fra kl. 18:30 - Der er børnepasning Bispeparkens Beboerhus Bispeparken 17B, København NV Kære medbeboer Her får du det materiale,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A)

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) Punkt 5. Vivabolig - Afd. 15 - Store Tingbakke - 217 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) 2012-52587 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012.

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. d. 12. september 2012 Kære Beboer. Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. Mødet foregår i beboerlokalet og starter kl. 19.00, men dørene åbner allerede kl. 18.30,

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING RÅDERETSKATALOG AFDELING 405 LANGBJERG PARK GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 5. SEPTEMBER 2011 GENERELT OM RÅDERET Det skal være attraktivt at bo i en almen bolig, og det

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: Pia K. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Torben, Pea K., Klaus, Pia H., Aase. Afbud fra Arne, David, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 6. Rettelse til AD. 4

Læs mere

Lunderskov Boligforening

Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 22. september 2014 kl. 18.00 Mødested: Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke 27A, Lunderskov Mødedeltagere: Inga Holm IH Johnny Frederiksen JF

Læs mere

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse Huset udlejes kun til beboere i Kyndby Huse samt medlemmer af Kyndbyværkets Personaleforening (KPF) Udlejning aftales på ejendomskontoret enten med den administrative medarbejder i træffetiden eller med

Læs mere

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Kort gennemgang af projektet herunder hvad er der sket siden sidste møde?

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

Forslag om parkeringsreglement Udskiftning af switche og up ser (forstærkere) i afdelingen Forslag om nye stikledninger Forslag om kollektiv råderet

Forslag om parkeringsreglement Udskiftning af switche og up ser (forstærkere) i afdelingen Forslag om nye stikledninger Forslag om kollektiv råderet Forslag om parkeringsreglement Udskiftning af switche og up ser (forstærkere) i afdelingen Forslag om nye stikledninger Forslag om kollektiv råderet køkken Forslag om hund Forslag til afdelingsmødet den

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor.

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor. De tre typer af muligheder Lov om leje af almene boliger giver dig en række muligheder for at indrette din bolig efter dine egne ønsker og behov. Dette kaldes råderet. Du har to typer råderet, som giver

Læs mere

Husorden Prangerhuset

Husorden Prangerhuset Husorden 1-3058 Prangerhuset Revideret på ordinært afdelingsmøde den 29. august 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er afhængige af hinanden og fælles om mange ting.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde afd. 2 - d. 8. Januar 2018 Kl Sted: Odinsgade 11F (selskabslokalet) Til stede er: Ivan, Carsten, Casper, Ken og Karina

Bestyrelsesmøde afd. 2 - d. 8. Januar 2018 Kl Sted: Odinsgade 11F (selskabslokalet) Til stede er: Ivan, Carsten, Casper, Ken og Karina Bestyrelsesmøde afd. 2 - d. 8. Januar 2018 Kl. 19.00 Sted: Odinsgade 11F (selskabslokalet) Til stede er: Ivan, Carsten, Casper, Ken og Karina 1. Gennemgang af referat fra forrige bestyrelsesmøde. 1. Piktogrammer

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere