Søndag den 1. juli 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søndag den 1. juli 2018 kl"

Transkript

1 Fremsendt pr. mail til alle medlemmer med opgivne mailadresser fredag d. 8. juni 2018, til øvrige medlemmer lagt i postkassen torsdag d. 7. juni 2018 frankeret som Quickbrev Til medlemmerne i Skærby Strand Grundejerforening Herved indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes Søndag den 1. juli 2018 kl i Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig. For generalforsamlingen foreligger følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Se bilag. 3. Forelæggelse af foreningens årsregnskab for 2017 til godkendelse. Se bilag. 4. Indkomne forslag: Der er ikke indkommet forslag. Bestyrelsen foreslår: Etablering af hjertestarter. Se bilag. 5. Fastlæggelse af kontingent for Budget fremlægges til orientering. Se bilag. 6. Forelæggelse af Vejfondens regnskab og budget. Se bilag. 7. Valg til bestyrelsen, suppleanter, revisorer og revisorsuppleanter. I henhold til vedtægterne er 2 bestyrelsesmedlemmer på valg, der skal derfor vælges: 8. Eventuelt. 2 bestyrelsesmedlem for 3 år. Nicolai Vestergaard-Hansen er villige til genvalg. Ole Kristensen er villige til genvalg. 2 suppleanter. Nuværende suppleanter: Charlotte Bjerregaard og Mette Grièse er begge villige til genvalg. 2 revisorer. Nuværende revisorer: Bente Hansen og Frederik Studstrup er begge villige til genvalg. 1 revisorsuppleant: Nuværende revisorsuppleant: Flemming O. Jensen er villige til genvalg. Efter generalforsamlingen vil der være et førstehjælpskursus med hjertestarter. Under generalforsamlingen serveres koldt kildevand, og i en pause er der buffet med kaffe/te og brød. Med venlig hilsen Bestyrelsen.

2 Ode til Skærby Strand Tekst og melodi: Marianne Kibenich Barndommens land tiden målt i sand. Morg ner, der dovent sig strækker vindstille. Solstrejf i rækker blinker til stilhedens pris Paradis! Dybeste blå himmel med dagmåne på. Små lette vatmuntre skyer ligner fantastiske byer langs med en endeløs dag bølgeslag. Koner og mænd finder sig selv igen. Hører en barnumset pode pludre sin henrykte ode henover sandslot og vand Skærby Strand!

3 Bestyrelsens beretning for foreningsåret Beretningen dækker perioden fra sidste ordinære generalforsamling til i dag. 1 Bestyrelsen Efter generalforsamlingen 9. juli 2017 konstituerede bestyrelsen sig (se referatet pkt. 7) og har afholdt 5 egentlige bestyrelsesmøder. Bestyrelsens arbejdsområder har ud over den daglige drift med henvendelser fra grundejere, kommunen, ejendomsmæglere m.m. også arbejdet med de på generalforsamlingen aftalte emner. Af disse har der været forarbejderne til en evt. opsætning af en hjertestarter. Vi fik afslag fra TrygFonden på vores ansøgning om en hjertestarter. Vi har derfor afsøgt andre muligheder og har fundet frem til firmaet FIRST8, der både sælger og leaser hjertestartere. Dette er mundet ud i bestyrelsens forslag til generalforsamlingen (se bilag). Ordningen leverer hjertestarter, varmeskab, vedligehold og et førstehjælpskursus, der vil finde sted i forlængelse af generalforsamlingen 1/7. Bestyrelsen vil ikke undlade igen at søge TrygFonden om at få tildelt en hjertestarter. Der er revideret på folderen til nye grundejere om området og foreningen. Og Regler for godt naboskab er gennemgået og er ved at blive omdelt til alle grundejere i en lamineret udgave og med tysk og engelsk tekst på bagsiden. Skiltene med opfordring til at køre langsomt er bestilt og forventes opsat til feriesæsonen på de aktuelle steder i foreningens område. Vi er flere gange blevet spurgt om der er fibernet i vores område eller om det kommer. Vi er ikke bekendt med at der noget sted i vores område er fibernet, og en udrulning af fiber vil jo betyde nedgravning i alle veje og fordre en formodentlig temmelig stor tilslutningsprocent som nok ikke er opnåelig. Der kan imidlertid opnås såvel bredbånd som tv og telefoni via kobberkabler der findes rimeligt fordelt i hele området. Tvunget af persondataforordningens ikrafttræden 25. maj 2018 har vi gennemgået hvordan vi håndterer vores medlemskartotek. Kassereren har udarbejdet et dokument der udsendes hermed. 2 Vejenes vedligeholdelse Som vanligt vedligeholdes grusvejene og man må gerne selv efterfylde huller i vejene ved hjælp af det grus, som grundejerforeningen bestiller og lader oplægge på telefongrunden. Hvis gruset slipper op, må man meget gerne give besked til foreningen om det. Odsherred kommune, og tidligere Nykøbing-Rørvig kommune, har siden 1993 opkrævet vejbidraget sammen med ejendomsskatterne i hele vores område. Imidlertid har man nu opsagt denne aftale pr i en skrivelse udsendt 14. februar 2018 til samtlige grundejere i vores område. Kommunen har opkrævet vejbidrag her i 2018, og vil, hvis vejfonden ikke kan dække vedligeholdet, også opkræve i Bestyrelsen har derfor drøftet dette problem og undersøger forskellige muligheder for, hvordan vejbidraget fremover vil kunne opkræves, så vi fortsat kan vedligeholde vores gode veje.

4 Bestyrelsen vil på generalforsamlingen 2019 fremsætte et forslag om oprettelse af et vejlaug, separat eller integreret i grundejerforeningen og stifte det så det i givet fald kan opkræve vejbidrag for Bestyrelsen opfordrer fortsat til at man sørger for beskæring af træer og buske på sin grund ud mod vejene, så kommunens anvisninger overholdes. 3 Lodsejerlauget Vibo Plantage Der har ikke været afholdt nogen møder mellem vore 2 foreninger i årets løb, men der har været venlig og positiv skriftlig kommunikation 4 Hjemmesiden Foreningens hjemmeside fungerer nu som den skal og er opdateret. Hvis der er ønsker til yderligere indhold, bedes man kontakte bestyrelsen, gerne med en skitse til punktet. 5 Fællesarealer Effektive grundejere udførte et stort arbejde i efteråret med opgravning af hybenroser på foreningens strandgrund ved Skærbydal. Der skal lyde en stor tak til de der arbejdede i et trist vejr. På foreningens grund ved Elefantstien er der også ryddet for hybenroser ved Søren Skovhugger. Enkelte af foreningens strandbænke er i løbet af året blevet gravet fri, og ved Elefantstiens begyndelse er pælene der holder kæden fornyet med lærkestammer. 6 Naturvandring I pinsen 2017 deltog 15 interesserede i en hyggelig fugletur rundt i vores område.

5

6

7

8 Bilag til pkt. 4 Bestyrelsens forslag: Forslag om opsætning af hjertestarter På generalforsamlingen 9. juli 2017 var der flertal for at bestyrelsen arbejdede videre med opsætning af en hjertestarter. Vi ansøgte TrygFonden om at få bevilget en hjertestarter, men fik desværre afslag. Vi har derfor afsøgt andre mulighederne for køb eller leje. Vi er endt ved firmaet FIRST8 der både sælger og leaser. Der er forskellige abonnements ordninger, herunder Sølv, der omfatter hjertestarter, varmeskab, vedligehold og et førstehjælpskursus, og som vil passe fint til vores forening. Vi har endvidere undersøgt en placering. Omtrent midt i vores område har Sygeplejerskernes Fritidsboliger A/S et hus på Skærbyvangen 24. Det har et meget stort tagudhæng, under hvilket en hjertestarter fint kan hænge synligt ude fra vejen. Sygeplejerskernes Fritidsboliger A/S har givet tilsagn til at vi kan ophænge hjertestarteren på deres hus. Bestyrelsen foreslår derfor at Skærby Strand Grundejerforening indgår aftale med FIRST8 om leasing af en hjertestarter i abonnement Sølv til en prisen p.t. på kr 530 om måneden. Dvs. en årlig udgift på 6360 kr. Bilag til pkt. 5 Fastsættelse af kontingent for Bestyrelsen foreslår at kontingentet fastholdes, og derfor fastsættes til 300 kr. årligt.

9 Budget for årene A B C D E F regnskab 2017 budget 2017 justeret budget 2018 justeret budget roserydning +hjertestarter budget 2019 budget hjertestarter Indtægter Kontingenter , Tilskud og gaver 200, I alt , Udgifter Forsikringer 1.715, Generalforsamling , Mødeudgifter , Transport til møder 2.249, Gaver 0, Edb 1.503, Porto 0, Gebyrer 930, Ejerskiftemeddelelser 0, Kontorhold 859, Skilte 0, Vedligehold af fællesarealer , Hjertestarter 0, Kontingenter, FL, FSNR 3.250, Udsendelser 0, Foreningscentralen og Nets 5.156, Diverse 2.200, I alt , Årets resultat ,

10 31. maj 2018 _ Regnskab for vejvedligeholdelse, Skærby Strand Saldo primo 2017 Indtægter/udgifter Indtægter: Vejbidrag opkrævet ifbm ejendomsskat Udgifter: ,- kr ,50 kr ,91 kr.* Administrationsbidrag - Resultat, samlet ,50 kr. Saldo ultimo ,50 kr ,59 kr. Underskuddet på kontoen primo 2017 skyldes, at Odsherred Kommune i jan-feb 2017 har modtaget fakturaer for arbejder udført i Disse er blevet faktureret på regnskabet for Natur, Miljø og Trafik Sag: Dok: Kontakt Direkte: jomhe@odsherred.dk Odsherred Kommune

11 Specifikation af vejarbejder 2017 Dato Beskrivelse Leverandør Beløb Reparation af grusveje Søren Christensen 3.656, Grus leveret Søren Christensen 4.377, Maskintimer vejhøvl, Birkevangen Søren Christensen 750, Maskintimer vejhøvl, Skærbydal Søren Christensen 750, Maskintimer vejhøvl, Poppelvej Søren Christensen 750, Reparation af grusveje, mandetimer Søren Christensen 9.625, Reparation af grusveje, maskintimer Søren Christensen 2.062, Grus leveret Søren Christensen 2.500, Reparation af grusveje, mandetimer Søren Christensen , Reparation af grusveje, maskintimer Søren Christensen 4.812, Grus leveret Søren Christensen 6.875,00 I alt ,50 På det vejregnskab der er udfærdiget af kommunen er der i noten angivet at: Underskuddet på kontoen primo 2017 skyldes, at Odsherred Kommune i jan-feb 2017 har modtaget fakturaer for arbejder udført i Disse er blevet faktureret på regnskabet for Det er imidlertid ikke helt korrekt. Det er nemlig ikke arbejder, men Odsherred Kommune, der trækker ,13 kr. på vejkontoen for Administration af vejbidraget i Vi har først fået denne oplysninger dagen før udsendelsen af disse papirer, så vi har ikke haft mulighed for en nærmere forklaring, og får det muligvis heller ikke inden generalforsamlingen, da kommunen har en svartid på henvendelser på 2-3 uger eller mere. Vi vil forfølge det. Med et sådant administrationsgebyr er det jo kun en win-win at kommunen, som alle ved og som er omtalt i beretningen, har opsagt aftalen. I 2017 har vi kun lavet almindeligt vedligehold på grusvejene. For 2018 budgetterer vi også kun med at lave almindeligt vedligehold på grusvejene. Vi foreslår at fastholde vejbidraget til 400 kr. for at spare en buffer op til at kunne reparere på asfaltvejen og eventuelle større arbejder på grusvejene. Vejformand Ole Kristensen

12 Kære medlem af Skærby Strand Grundejerforening. Hvis du ikke kan komme til stede ved vores generalforsamling, og ønsker at lade et andet medlem stemme på dine vegne ved fuldmagt finder du her nedenfor en fuldmagtsblanket til brug ved vores generalforsamling søndag d. 1. juli Med venlig hilsen Nicolai Vestergaard-Hansen Skærby Strand Grundejerforening kasserer Fuldmagt til at stemme ved Skærby Strand Grundejerforenings ordinære generalforsamling Søndag den 1. juli 2018 kl Undertegnede medlem af Skærby Strand Grundejerforening Navn: Sommerhusadresse: giver herved nedenstående medlem af Skærby Strand Grundejerforening fuldmagt til at stemme på mine vegne ved generalforsamlingen. underskrift Navn: Sommerhusadresse: Medlemskaberne kontrolleres ved indgangen.

13 Skærby Strand Grundejerforening Kassereren: Nicolai Vestergaard-Hansen Rolfsvej 2, st., th., 2000 Frederiksberg juni 2018 Kære medlem D. 25.maj 2018 trådte den nye persondataforordning GDPR i kraft og for at efterleve de nye regler på bedste vis, skal vi hermed oplyse dig om at vi har dit navn, adresse, sommerhusadresse, mailadresse(r), telefonnummer(e) opbevaret i vores medlemskartotek, der er digitalt og opbevares på en krypteret server hos foreningscentralen.dk. Alle oplysninger vil, på nær dit navn, blive slettet ved udmeldelse af foreningen. Skærby Strand Grundejerforening (SSG) benytter udelukkende den information som du har givet os, til at håndtere dit medlemskab, dvs. udsende meddelelser, opkræve kontingent og i særlige tilfælde tage direkte kontakt til dig. Oplysningerne videregives ikke til andre. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af SSG uden unødig forsinkelse, hvis SSG ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Hvad betyder det for dig? Du behøver ikke foretage dig noget og kan trygt stole på, at vi også efter den 25. maj 2018 vil passe lige så godt på dine data, som vi hele tiden har gjort. Såfremt du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål, kan du altid kontakte os på kasserer@skaerbystrand.dk eller ringe på Med venlig hilsen Bestyrelsen

14 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL MEDLEMMER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemmer i forbindelse med opfyldelse af medlemskab i Skærby Strand Grundejerforening (herefter SSG). Som følge af dit medlemskab i SSG accepterer du denne privatlivspolitik. Oversigt: 1. Generelt 2. Personoplysninger 2.1 Hvad er personoplysninger? 2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? 2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? 2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger? 2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger 2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger 2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger 2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger? 3. Kontakt 1. Generelt Gennem din aftale med SSG registreres der personoplysninger om dig. Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU s Databeskyttelsesforordning, som fik virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet gældende lovgivning ). Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 2. Personoplysninger 2.1 Hvad er personoplysninger? SSG beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du indmeldes i foreningen. Det er oplysninger som navn, adresse, sommerhusadresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer(e), s mv. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som medlem samt sende dig meddelelser og opkræve kontingent eller tage direkte kontakt til dig i tilfælde hvor der er sket din grund eller dit hus noget 2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? Så længe du er medlem af SSG opbevarer vi dine data. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger, på nær dit navn, blive slettet. 1 af 2

15 2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med dit medlemskab bruges til at identificere dig som medlem samt sende dig meddelelser og opkræve kontingent eller tage direkte kontakt til dig i tilfælde hvor der er sket din grund eller dit hus noget. Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger. 2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger Du har som medlem i SSG ret til at få SSGs bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald få adgang til personoplysningerne. Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til SSG (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. 2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af SSG uden unødig forsinkelse. 2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af SSG uden unødig forsinkelse, hvis SSG ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. 2.7 Beskyttelse af personoplysninger Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personoplysninger, som vi indsamler i vores medlemskartotek, der er digitalt og opbevares på en krypteret server hos foreningscentralen.dk. 2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for sidst opdateret nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig. 3. Kontakt Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos SSG, skal du rette henvendelse til Nicolai Vestergaard-Hansen på kasserer@skaerbystrand.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Hvis du ønsker at klage over SSGs behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Tlf.: , dt@datatilsynet.dk Med venlig hilsen Skærby Strand Grundejerforening Senest revideret: af 2

Søndag den 7. juli 2019 kl

Søndag den 7. juli 2019 kl Til medlemmerne i Skærby Strand Grundejerforening Fremsendt pr. mail til alle medlemmer med opgivne mailadresser torsdag d. 13. juni 2019 til øvrige medlemmer lagt i postkassen fredag d. 7. juni 2019 frankeret

Læs mere

Søndag den 9. juli 2017 kl

Søndag den 9. juli 2017 kl Fremsendt pr. mail til alle medlemmer med opgivne mailadresser fredag d. 16. juni 2017, til øvrige medlemmer lagt i postkassen mandag d. 12. juni 2017 frankeret som almindeligt brev Til medlemmerne i Skærby

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

Søndag den 10. juli 2016 kl. 10 00

Søndag den 10. juli 2016 kl. 10 00 Fremsendt pr. mail til alle medlemmer med opgivne mailadresser, til øvrige medlemmer lagt i postkassen frankeret som A-brev Til medlemmerne i Skærby Strand Grundejerforening torsdag d. 16. juni 2016 Herved

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale med: Sundby Thy Autoophug Aps. CVR nr. 15234482

Læs mere

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik.

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Malermester Björn Forsberg A/S, CVR-nr. 29398038 (herefter Firmaet ). Som følge af din aftale med

Læs mere

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER Industri-Automatik A/S Sundsnæs 6A, 6300 Gråsten 1 Oplysninger om Persondata til vores kunder. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Læs mere

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. PRIVATLIVSPOLITIK For kunder og potentielle kunder hos Flemming Svendsen VVS ApS. Som dataansvarlig virksomhed ligger data beskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer,

Læs mere

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER PN Entreprise Steensbergsvej 25, 3230 Græsted Oplysninger om Persondata til vores kunder. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Læs mere

Oplysninger om persondata til kunder

Oplysninger om persondata til kunder Oplysninger om persondata til kunder Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos DM Spåntagning ApS CVR-nr.30599624 (herefter "Selskabet").

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ).

PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ). Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ). Som følge af din ansættelse

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE

PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER FOR ARRANGØRER OG PARTNERE HOS FORENINGEN FOLKEMØDET. FORENINGEN FOLKEMØDET KIRKEGADE 4, 3770 ALLINGE CVR:

Læs mere

Hans Køreskoles Import & Uddannelsescenter. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Hans Køreskoles Import & Uddannelsescenter. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale mellem (herefter "Kunden") og, CVR-nr. 18567288, (herefter "Uddannelsescentret").

Læs mere

Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet

Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemmer af Veganerpartiet, CVR-nr. 39950243. Denne privatlivspolitik gælder for dit medlemskab

Læs mere

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger.

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger. Forord Hvad er databeskyttelsesforordningen? Forordningen stiller krav til hvordan personoplysninger behandles. Med behandling menes enhver form for aktivitet med personlige oplysninger, f.eks. indsamling,

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

Valhøjs Allé 130. Gennem dit ansættelsesforhold i CHRISTOFFERSEN & KNUDSEN indsamles der personoplysninger om dig.

Valhøjs Allé 130. Gennem dit ansættelsesforhold i CHRISTOFFERSEN & KNUDSEN indsamles der personoplysninger om dig. PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte hos, CVR-nr. 14 74 81 05 (herefter KNUDSEN ). Det er til enhver tid KNUDSEN, der er dataansvarlig efter de gældende

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 63-47115 Dato 26. november 2018 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER)

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører BM Maler A/s ( selskabet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 23. april 2012 Til Husejeren - Bestyrelsen indkalder hermed til GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 DAGSORDEN 1. Valg

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2015 lørdag den 16. maj 2015 kl. 10.00 12.00

Ordinær Generalforsamling 2015 lørdag den 16. maj 2015 kl. 10.00 12.00 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Ordinær Generalforsamling 2015 lørdag den 16. maj 2015 kl. 10.00 12.00 På: Rørvig Centret Nørrevangsvej 49 4581 Rørvig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl 01-09-2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl. 20.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formanden for forretningsudvalget har ordet.

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Jagtborgs Grundejerforening

Jagtborgs Grundejerforening Jagtborgs Grundejerforening www.jagtborg.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING 14. april 2015 afholdes lørdag den 2. maj 2015, kl. 10.00 11.30, på Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland. (Der serveres

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 64-45629 Dato 17. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemsvirksomheder

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien.

Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien. Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien. Forslaget indebærer at: Der stiftes en vejlaugs forening. (medlemmer er kun dem der betaler,

Læs mere

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Arbejdsdokument Eksisterende L O V E for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Forslag Grundejerforeningen Ellinge Hegn Vedtægter Pkt. 1. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ellinge Hegn. Medlemmer.

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Kære alle i grundejerforeningen Mikkelhøj

Kære alle i grundejerforeningen Mikkelhøj Kære alle i grundejerforeningen Mikkelhøj Karrebæksminde 0ktober 2018 Hermed indkaldelse til generalforsamling i grundejerforeningen iht. vedtægterne. Dato: Torsdag den 15. november 2018 Sted: Karrebæksminde

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Grundejerforeningen Rytterparken

Grundejerforeningen Rytterparken Grundejerforeningen Rytterparken Vilhelmsro 401 459 3480 Fredensborg CVR nr.: 33294042 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er. Foreningen er hjemmehørende i Fredensborg Kommune. 2 Område og medlemmer.

Læs mere

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 J.nr.: 036333HOJ J VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Navn og hjemsted: l. Foreningens navn er "Herlufsholm Gymnastikforenings

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EVETOFTE

GRUNDEJERFORENINGEN EVETOFTE GRUNDEJERFORENINGEN EVETOFTE I henhold til vedtægter for Grundejerforeningen Evetofte indkaldes herved til ordinær generalforsamling ( 6 og 7) Søndag d. 27. maj 2018 kl. 10.00 i Melby hallen, (lærerværelse

Læs mere

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger Privatlivspolitik for Ravsted Sogns Borgeforening. Vi behandler personoplysninger, og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatpolitik,

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Stiftet den 7. oktober 1964 Revideret og vedtaget på den ordinære generalforsamling 6. marts 1994, 28. marts 2009 og 26. februar 2011 Motto: At tjene

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Til alle grundejere i Allegaardens Villabyer. Vi er nu kommet så langt med vejprojektet, at vi kan afslutte vores kassekredit og konvertere den til et lån med fast

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 18. februar 2016 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Kontrol

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø

GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø Til Husejeren 27. marts 2015 Bestyrelsen indkalder til GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø Dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 14. maj kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG.

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. 1 Foreningens navn er: Grejsdalens Grundejerforening og Antennelaug 2 Foreningens formål er: At samle alle grundejere i Grejsdalen, Frederikshøj og Bøgager

Læs mere