Nyt fra generalforsamlingen 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra generalforsamlingen 2018"

Transkript

1 Nyt fra generalforsamlingen 2018 Tekster: Niels Stoktoft, journalist Redaktion: Bitten K. Kristensen, web- ansvarlig og Karin Vestergaard, regionsformand, dbio- Midtjylland. Scandic Hotel, Silkeborg Regionsbestyrelsen inviterede i år til generalforsamling i nye rammer nemlig på Scandic Hotel i Silkeborg. Det var der stor opbakning til, for 146 medlemmer sagde ja tak til invitationen og var dermed med til at sige farvel til afgående regionsformand Mette Thomsen. Farvel til formanden Deltagerne på regionsgeneralforsamlingen hyldede afgående formand Mette Thomsen for indsatsen gennem alle årene siden oprettelsen af dbio- Midtjylland. Det skete med stående og langvarige klapsalver. Men også fremtrædende personer udefra sagde tak til Mette Thomsen. Regionsbestyrelsen havde sammensat en video med hilsner fra blandt andre regionsformand Anders Kühnau, tidligere regionsformand Bent Hansen, en række andre interne- og eksterne samarbejdspartnere og ikke mindst barnebarn Lukas og datter Sidse. - Ingen fagforeningsformænd har overværet så mange regionsrådsmøder som du, sagde Anders Kühnau. Tidligere regionsbestyrelsesmedlem Anne Marie Bundsgaard fremhævede i en tale, at Mette Thomsen har været god til at få bioanalytikerne og regionsbestyrelsen fremad. - Du har fået os til at tro på, vi kan så meget. Du har arbejdet for faget. Du siger selv, at andre har været med. Ja, men du er gået i spidsen, sagde Anne Marie Bundsgaard.

2 Nyt formandskab i avisen dbio- regionsformand Mette Thomsen har gjort bioanalytikerne synlige. Faget er blevet kendt blandt patienter og politikere. Lige så kendte som sygeplejerskerne. Sådan roste tidligere fællestillidsrepræsentant Annette Toft på regionsgeneralforsamlingen i Silkeborg. En af Mette Thomsens sidste gerninger som regionsformand var at sikre, at regionens medier har omtalt det nye formandskab i dbio- Midtjylland. Hun arrangerer også, at regionsrådet får en skriftlig hilsen, hvori der fortælles om generationsskiftet. Den afleverer hun sammen med ny regionsformand Karin Vestergaard på regionsrådsmødet i slutningen af september. - Det er din fortjeneste, at vi er blevet så kendte, sagde Annette Toft til Mette Thomsen. Kendte bliver bioanalytikerne også på folkemødet på Bornholm. Bornholm igen næste år På Folkemødet på Bornholm i år fortalte dbio- Midtjylland om de kommunale bioanalytikere. Ulla Saaby Steffensen var med sammen med chefbioanalytiker Karina Willemoes Ladefoged og funktionsleder, sygeplejerske Eva Horsebøg fra Struer. De holdt foredrag om et projekt, der først var et forsøg og som nu er gjort permanent. Holstebro og Struer kommuner har indgået aftale med Hospitalsenheden Vest om, at de nu fast har tilknyttet bioanalytiker Ulla Saaby Steffensen. Hun vejleder bl.a. sygeplejersker fra kommunernes akutteams, så kvaliteten af prøvetagningen sikres. Et lignende projekt er på vej i Silkeborg og Viborg, men også Skive kommune viser interesse. Bestyrelsesmedlem Bitten Kaanbjerg Kristensen fortalte om deltagelsen på Folkemødet på regionsgeneralforsamlingen i Silkeborg. Bioanalytikerne målte også blodsukker på folkemødedeltagere. Flere måtte læres op, fordi det er længe siden, de har udført den analyse. Kvaliteten skal altid være i orden! - Der er ingen tvivl om, at bioanalytikerfaget også skal med på Folkemødet næste år, sagde Bitten Kaanbjerg Kristensen. Folkemødet blev afholdt i juni måned lige i kølvandet på de afsluttede overenskomstforhandlinger.

3 Svært at forhandle løn hjem lokalt Overenskomstforhandlingerne i foråret 2018 endte med et pænt resultat. Det mener ny regionsformand Karin Vestergaard. Til gengæld er der udfordringer med at skaffe midler lokalt på de enkelte arbejdspladser. Det fortalte hun på regionsgeneralforsamlingen i Silkeborg. - Det er et problem at få tillæg hjem til stabile og loyale medarbejdere. Regionen har nemlig et princip om, at der primært kan forhandles tillæg ved nyansættelser og væsentlige stillingsændringer. Derfor gør Jer det klart, om I har et lønkrav, inden I siger ja til en ny stilling, lød ordene fra Karin Vestergaard som videre fortsatte. - Det kan synes urimeligt, at nyansatte får mere i løn. Men det er somme tider virkeligheden. - Så må de nye fungere som løftestang for os andre. Karin Vestergaard siger, at resultatet ved overenskomstforhandlingerne skyldtes sammenhold. Nu skal LO og FTF også stå sammen i en fusion. - Vi var og er skeptiske over for sammenlægningen. Men nu kommer den til 1. januar, og dbio har i første omgang tilsluttet sig den nye hovedorganisation. Overenskomstforhandlingerne skabte fællesskab det samme gør fagligt fællesskab i dbio. Nye arrangementer på vej Der har været en voldsom debat om HPV- vaccinationer. Tv- programmer fik mange forældre til at melde fra. Men måske skabte udsendelserne et fortegnet billede. Nu stiger tilslutningen til vaccinationerne igen. Derfor er det et aktuelt emne, dbio- Midtjylland tager op i januar. Da planlægges et medlemsarrangement om HPV. Det fortalte bestyrelsesmedlem Stine Taudahl Søndergaard på regionsgeneralforsamlingen i Silkeborg. Omkring marts kommer der besøg fra pensionskassen PKA. Her kan medlemmerne blive klogere på deres økonomi, ikke mindst efter arbejdslivet. Sidst i maj arrangeres der besøg på de nye afdelinger på Aarhus Universitetshospital. Alle medlemmer får mulighed for at se de laboratorier, som nu er beboet. Stine Taudahl Søndergaard fortalte, at der også er tanker om et familiearrangement. Det har bioanalytikerne i Syddanmark haft succes med.

4 - Kom med forslag til arrangementer, opfordrede Stine Taudahl Søndergaard. Vi vil gerne have input udefra. Vi har økonomi til at gennemføre flere medlemsarrangementer. Kvart million ikke brugt dbio- Midtjylland fik i 2017 stillet godt 1,5 millioner kr. til rådighed af organisationens kontingentindtægter. Heraf blev kr. ikke brugt, så de vandrer tilbage til dbio centralt. Det fremgår af regnskabet, som blev fremlagt på regionsgeneralforsamlingen. Deltagerne godkendte det uden en eneste bemærkning. Skal alle specialer samles under en fælles ledelse? Bioanalytikere skal være mere modige. Det mener afgående regionsformand Mette Thomsen. Derfor kom hun på regionsgeneralforsamlingen med en markant idé. - Kunne det være en fordel at samle alle vores specialer under én ledelse på hvert sygehus? Der skal selvfølgelig stadig være specialister. Men en samling kan måske være til fordel for vores fag, sagde Mette Thomsen. Hun understregede, at regionsbestyrelserne og bioanalytikerne på de enkelte hospitaler skal fortsætte med at udtale sig om de udspil, der kommer fra regionen. Men hun nævnte, at der havde været et tilfælde, hvor mange høringssvar ikke nåede frem og ikke blev offentliggjort. - Der skal være respekt for medarbejdere, men også for sygehusledelser. Derfor tog vi for nylig en drastisk beslutning på medarbejdersiden i det regionale medbestemmelsesudvalg. Vi rejste os fra mødet og gik hjem for at arbejde. Det skete efter fyringen af en hospitalsledelse. - Sammenholdet under forårets overenskomstforhandlinger smittede af. Der blev voldsomt stille blandt de andre i udvalget. Få dage senere fratrådte regionsdirektøren.

5 Ny regionsbestyrelse Ligesom i regionen, sker der også udskiftninger på pladserne i dbio dog på en noget mere udramatisk måde. Dermed var alle valg til regionsbestyrelsen afgjorte inden generalforsamlingen. Pladserne i den nye bestyrelse besættes af en fin fordeling mellem nyvalgte og genvalgte, bred speciale repræsentation og med medlemmer fra arbejdspladser i såvel region, stat som lægepraksis. De 11 regionsbestyrelsesmedlemmer er: Karin Vestergaard, regionsformand Ruth Szöke Skovgaard, regionsnæstformand og hovedbestyrelsesmedlem (HB) Bitten Kaanbjerg Kristensen, HB- medlem Lene Thorbjørnsen, 1. suppleant HB Conni Smith, 2. suppleant HB Stine Taudahl Søndergaard, 3. suppleant HB Pernille Strøm Koue Inger Merete Paulsen Tove Herlev Rasmussen Lotte Fabech Berg Koch Kirsten Marie Borg

6 Midtjysk hold klar til kongres Danske Bioanalytikeres øverste myndighed, kongressen, samles den november i Odense. Kongressen, som finder sted hvert 3. år, har 119 delegerede, og 25 af dem kommer fra Midtjylland. Alle regionsbestyrelsens 11 medlemmer har faste pladser. De øvrige 14 blev valgt på regionsgeneralforsamlingen i Silkeborg. Det skete for første gang elektronisk ved brug af dbio s hjemmeside. Ud over regionsbestyrelsen deltager fra Midtjylland følgende 14: Carsten Hvilshøj Clausen Anne Lydolf Clausen Tina Damgaard Eriksen Joanne Højlund Hedegaard Else Marie Klærke Louise Markussen Marianne Schou Martiny Charlotte Mejborn Lina H. Nielsen Majken Sand Ulla Saaby Steffensen Kristen Strauss Lisbeth Søttrup Tina Østbjerg Som suppleanter valgtes Linette Lyngedal Hald og Jonas Dahl. Tak for en god generalforsamling Karin Vestergaard, regionsformand

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /.

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015

Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015 Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015 Ninna Friis bød velkommen. Der var 30 medlemmer til stede. 1. Valg af dirigent Erik Roland blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet.

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /.

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

5. Regionsbestyrelsens beretning, herunder regnskab Gladys fremlagde den mundtlige beretning efterfulgt af en gennemgang af regionens regnskab.

5. Regionsbestyrelsens beretning, herunder regnskab Gladys fremlagde den mundtlige beretning efterfulgt af en gennemgang af regionens regnskab. Referat af generalforsamling i Region Hovedstaden 2015 Regionsformand Gladys Geertsen bød velkommen og sagde at hun var rigtig glad for at se alle dem der var mødt op. Hun kunne se at der var gamle kendinger,

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Generalforsamling i Region Midt-Nord sammen kan vi mere

Generalforsamling i Region Midt-Nord sammen kan vi mere Generalforsamling i Region Midt-Nord 2018 -sammen kan vi mere Velkommen Præsentation af den nuværende bestyrelse 25-04-2018 Generalforsamling Region Midt-Nord 2018 2 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår:

Læs mere

BERETNING 2015. Det skal ske i 2015, og det hændte i 2014. Mange nyuddannede straks i arbejde Nyt sparekatalog skaber bekymringer

BERETNING 2015. Det skal ske i 2015, og det hændte i 2014. Mange nyuddannede straks i arbejde Nyt sparekatalog skaber bekymringer Det skal ske i 2015, og det hændte i 2014 BERETNING 2015 Blodprøver i Aarhus åbner øjne Det korte og nye Langstrakt overenskomst i lægepraksis Mange nyuddannede straks i arbejde Nyt sparekatalog skaber

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Beslutningsreferat af LOKKs generalforsamling lørdag den 25. marts 2017

Beslutningsreferat af LOKKs generalforsamling lørdag den 25. marts 2017 Beslutningsreferat af LOKKs generalforsamling lørdag den 25. marts 2017 Deltagere: Følgende krisecentre:bornholm, Danner, Dansk Kvinde Samfund Krisecenter, Esbjerg, Fredericia, Frederiksværk, Haderslev,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2018 Den 12. september kl I Radiosalen Aalborg Kongres & Kultur Center

Velkommen til generalforsamling 2018 Den 12. september kl I Radiosalen Aalborg Kongres & Kultur Center Velkommen til generalforsamling 2018 Den 12. september kl. 16.30 I Radiosalen Aalborg Kongres & Kultur Center Regionsbestyrelsen Regionsformand og HB-medlem Britta Mølgaard Sofiendalsvej 3, Aalborg Næstformand

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Regionsbestyrelsen bød velkommen til de fremmødte. Gæster: Lotte Lagoni Næstformand Ansatte i Etf: Lars Møller Direktør

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Hans-Henrik bød velkommen, og efter præsentation af gæster, den siddende bestyrelse og medarbejdere efterfulgt af en sang, gik generalforsamlingen

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Århus 5. oktober 2018 Godkendelse af dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009.

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Dagsorden for den fælles del: 1) Status på 3-partsforhandlingerne i region og kommunerne 2) Status på genoptræningsområdet 3) Danske fysioterapeuters

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden

dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden Velkommen til nye Ansatte og studerende Adresse og træffetider til dbio-hovedstaden Danske Bioanalytikere Hovedstaden, Østbanegade 15 kld. Th. 2100 København Ø Mandag

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Den 12. september kl I Radiosalen Aalborg Kongres & Kultur Center

Velkommen til generalforsamling Den 12. september kl I Radiosalen Aalborg Kongres & Kultur Center Velkommen til generalforsamling Den 12. september kl. 16.30 I Radiosalen Aalborg Kongres & Kultur Center Regionsbestyrelsen Regionsformand og HB-medlem Britta Mølgaard Sofiendalsvej 3, Aalborg Næstformand

Læs mere

Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017

Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017 Referat fra årsmøde i FTF Region Nordjylland den 22. november 2017 Inden årsmødet holdt Bente Sorgenfrey, formand for FTF et oplæg om samarbejdet mellem FTF og LO med tanke på en sammenlægning af de 2

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 18.04 2012 kl. 13.00 19.00 Sted Klosterhaven 1 Køkkenet, 2. sal 8800 Viborg Ordstyrer: Agnes Holst Regionsbestyrelsesmedlem

Læs mere

FYPA Nyhedsbrev. April 2014

FYPA Nyhedsbrev. April 2014 April 2014 Tak for et godt og spændende årsmøde! Den 13.-15. marts 2014 afholdt Dansk Patologiselskab og Patologiafdelingen, Herlev Hospital, årsmøde på Konventum, LOskolen i Helsingør. Temaet var Multidisciplinært

Læs mere

Den Offentlige Gruppes gruppekonference. Valg af Gruppeformand. Valg af Forhandlingssekretærer. Gruppebestyrelsens medlemmer af HB

Den Offentlige Gruppes gruppekonference. Valg af Gruppeformand. Valg af Forhandlingssekretærer. Gruppebestyrelsens medlemmer af HB Valg af Gruppeformand Ellen Lykkegård Valg af Forhandlingssekretærer David Gibson Lone Hoffmann Hanne Gram Michael Haas Knud Jensen Gruppebestyrelsens medlemmer af HB John Hansen, 3F Mariager Fjord Lydia

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere:

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Kredsbestyrelsesmøde DSR Kreds Syddanmark Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen (kommer kl. 11.00), Anne Nissen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Referat. Medlemmerne var mødt, bortset fra Leif Mørck, Bodil Jensen, Laila Munk Sørensen, Preben Andersen, Alice Espeholt og Martin Merrild.

Referat. Medlemmerne var mødt, bortset fra Leif Mørck, Bodil Jensen, Laila Munk Sørensen, Preben Andersen, Alice Espeholt og Martin Merrild. Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 9. februar 2007 /LINFRA Referat af tillægsdagsorden II til mødet i Regionsrådet 7. februar 2007 kl. 14:00 i Regionsrådssalen, Regionshuset Viborg, Skottenborg

Læs mere

Punkter til dagsorden

Punkter til dagsorden Punkter til dagsorden 1 Valg af dirigent Godkendt Forslag At Mariann Skovgård vælges som dirigent. Hovedbestyrelsen Tekst version: 7 Rettet: 21/11-2018 kl. 09:10 2 Valg af stemmetællere Godkendt Forslag

Læs mere

BERETNING Træf kollegerne og få ideer til dit arbejdsliv. Svært at få nyt liv i den lokale løn Færre stillinger, men uændret ledighed

BERETNING Træf kollegerne og få ideer til dit arbejdsliv. Svært at få nyt liv i den lokale løn Færre stillinger, men uændret ledighed Træf kollegerne og få ideer til dit arbejdsliv BERETNING 2016 Laboratorier lukket på universitetet Ta en trøje på og løb Spareplan koster masser af kompetencer Svært at få nyt liv i den lokale løn Færre

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Region Nordjylland Afdeling Leder Uddannelsesansvarlig Kliniske vejledere. Afdelingssygeplejerske Joan Hald joan.hald@rn.dk

Region Nordjylland Afdeling Leder Uddannelsesansvarlig Kliniske vejledere. Afdelingssygeplejerske Joan Hald joan.hald@rn.dk Region Nordjylland Afdeling Leder Kliniske vejledere Aalborg Universitetshospital, Syd Hobrovej 18-22 9100 Aalborg 9932 1111 www.aalborguh.rn.dk Klinik Kirurgi og Kræftbehandling; Onkologisk Afdeling Klinik

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 kl. 9.00 11.00 Dialogmøde kl. 11.00 15.00 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rikke Kent Thomsen, John Christiansen, Christina Rosenberg,

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Ved ankomst fik deltagerne udleveret en mappe med følgende: Dagsorden, Sang, Regionsbestyrelsens

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej FRD Region Hovedstaden Beretning 2005 2008 Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den

Læs mere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Referat af sektionsgeneralforsamling d. 3. september 2014 kl. 16.00 19.00 på Hotel Fredericia i Odense. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Flemming Jørgensen,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

Beretning Danske Bioanalytikere

Beretning Danske Bioanalytikere Beretning Danske Bioanalytikere 2015-2016 Indholdsfortegnelse Vedtægter... 3 To sygehuse blev til et hospital... 3 Praksisområdet... 4 Borgernær Bioanalytiker... 5 Diagnostisk Samarbejdspartner... 6 Overenskomst...

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby Referat Referat for: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 19. august 2014 For referat: Frederikke Birk Lyngby Deltagere: Sanne Jensen, Morten Graversen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria Bjørnelund

Læs mere

Tilbagemelding på drøftelser ved bordene på generalforsamlingen d. 19. marts 2013.

Tilbagemelding på drøftelser ved bordene på generalforsamlingen d. 19. marts 2013. Fremtidens bioanalytikere hvilke opgaver løser de? 1 9 Kunstigt blod erstatter donortapninger Genetiske test/profil, nye slags laboratorier Forskning livstilssygdomme, alderdomssygdomme (vi lever længere)

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Sagsb. Indstilling Opfølgning 1. Valg af ordstyrer (medarbejderrepræsentant) (5 min.)

Sagsb. Indstilling Opfølgning 1. Valg af ordstyrer (medarbejderrepræsentant) (5 min.) Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. Region Midtjyllands forslag til strukturbesparelser Fredag den 21. maj 2010 kl. 8.30-10.00 i mødelokale 4, Patienthotellet Dagsorden: Sagsb. Indstilling Opfølgning

Læs mere

REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres. lørdag den 9. juni 2007, i København

REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres. lørdag den 9. juni 2007, i København REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres lørdag den 9. juni 2007, i København DAGSORDEN: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referenter 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Referat af RB-møde Etf Region Syd,

Referat af RB-møde Etf Region Syd, Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde Etf Region Syd, 13.11.2017 Deltagere: Camila Mohr Nielsen,

Læs mere

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016 Kære medlem Dette er tredje gang, vi udsender partiforeningens nyhedsbrev. Vi håber, at brevet kan være med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse om, hvad

Læs mere

Mandag d.19.januar

Mandag d.19.januar FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 01/2015 9501-15-38-02 Referat fra bestyrelsesmøde SOSU-Sektoren Mandag d.19.januar 2015 17.00-20.30 i FOA Brønderslev, Grønnegade 21, 2. 9700 Brønderslev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2018.

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2018. Side 1 af 5 FOA Social og Sundhedsafdelingen I Storkøbenhavn seniorklub Den 23. marts 2018. Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2018. Dagsorden. 1. Velkomst. 2. Valg af to dirigenter. 3.

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat af regionsgeneralforsamling i dbio Sjælland d kl på Hotel Sørup Herregaard, Sorupvej 26, 4100 Ringsted.

Referat af regionsgeneralforsamling i dbio Sjælland d kl på Hotel Sørup Herregaard, Sorupvej 26, 4100 Ringsted. Referat af regionsgeneralforsamling i dbio Sjælland d. 16.03.15 kl. 17.00 på Hotel Sørup Herregaard, Sorupvej 26, 4100 Ringsted. Regionsformand Anne Sørensen bød velkommen til regionsgeneralforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

NYHEDSBREV Fra Hospitalsledelsen Vest

NYHEDSBREV Fra Hospitalsledelsen Vest Uge 24-2008 NYHEDSBREV Fra Hospitalsledelsen Vest Overlæge ansat som lektor ved Århus Universitet Afdelingsledere med til at profilere Hospitalsenheden Vest Operation Life vi sparer liv Hospitalsøkonomi

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Resultatliste - Møldrup 15m Stævne 2013

Resultatliste - Møldrup 15m Stævne 2013 Side 1 af 5 15:13:38 - DDS SP v.3.13.9.1 RESULTATLISTE Møldrup 15m Stævne 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 96986 Dagmar Storm Kristensen 04-033 Skals Skytteforening 200/14 200/11 400/25 2 88599 Helle

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen Region Midt Nord den 8. april 2014 Afholdt på Via University College, Viborg Regionsformand Lisbeth Krabbe bød velkommen til de fremmødte. PKT 1: VALG

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ethiopiens Børn fredag den 16. april 2010 på Christianshavns Gymnasium

Referat af generalforsamling i Ethiopiens Børn fredag den 16. april 2010 på Christianshavns Gymnasium Referat af generalforsamling i Ethiopiens Børn fredag den 16. april 2010 på Christianshavns Gymnasium Der var 48 deltagere i generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Velkomst ved bestyrelsens formand, Jens Bencke.

Læs mere

Region Midtjylland. Dagsorden. til møde i Regions-MEDudvalget 23. oktober 2018 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, Konference 1.

Region Midtjylland. Dagsorden. til møde i Regions-MEDudvalget 23. oktober 2018 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, Konference 1. Region Midtjylland Koncern HR, Stab 13. november 2018 /RACMOR Dagsorden til møde i Regions-MEDudvalget 23. oktober 2018 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, Konference 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

ERFA-møde 5 - Løn/HR, den 13. september 2011 kl. 10:00-12:30

ERFA-møde 5 - Løn/HR, den 13. september 2011 kl. 10:00-12:30 ERFA-møde 5 - Løn/HR, den 13. september 2011 kl. 10:00-12:30 Mette Sinding Den Danske Filmskole mlo@filmskolen.dk Sisse Arnholm Den Danske Filmskole sisse@filmskolen.dk Bente Loizou Det Informationsvidenskabelige

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Onsdag den 2. maj 2018 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 8. april 2016, fra kl. 9.00 til 11.00 Scandic Silkeborg, Udgaardsvej 2, 8600 Silkeborg. Deltagere: Kommunaldirektørerne

Læs mere

HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017

HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017 HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017 1 2 15:45 Generalforsamling 17:00 Tak for indsatsen til dirigenten, revisoren og revisorsuppleanten 17:05 Pause 17:15 Tak for indsatsen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Hvordan sikrer vi tryg digital velfærd?

Hvordan sikrer vi tryg digital velfærd? NYHEDSBREVET DANSKE REGIONER UDKOMMER HVER 14. DAG NR 4 20. MARTS 2013 SUNDHEDS-IT Hvordan sikrer vi tryg digital velfærd? Regeringen, Danske Regioner og KL vil senere på året præsentere en samlet strategi

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Til stede: Tina Frank, Carsten B. Jensen, Kirsten Møller Hansen, Nina Pedersen, Caroline Wichmann, Jytte Leschly, Kirsten Ægidius, Mette Krarup, Jesper Abildtrup,

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Nina Petersen 1983 b Pia Merete Yde 1983 b Pia S. Laursen 1983 b Tina Bech 1983 b Tina Petersen 1983 b Anne Birgitte Nielsen 1983 c Anne Mette

Nina Petersen 1983 b Pia Merete Yde 1983 b Pia S. Laursen 1983 b Tina Bech 1983 b Tina Petersen 1983 b Anne Birgitte Nielsen 1983 c Anne Mette Dimitterede 1983 Anne Marie Møller 1983 a Anne Mette Kristiansen 1983 a Bente Gregersen 1983 a Berit Holst Nielsen 1983 a Berit Paulsen 1983 a Birgitte S. Hansen 1983 a Britta Munk 1983 a Gitte Johansen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere