FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej"

Transkript

1 FRD Region Hovedstaden Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

2 Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den nye regionsstruktur, at FRD Region Hovedstaden afholder regionsgeneralforsamling. Det er den første beretning fra FRD Region Hovedstaden og den vil bærer præg af, at der har været en del udskiftninger, både i form af formand, næstformænd og bestyrelsesmedlemmer. Alligevel synes bestyrelsen, at vi har fået skudt regionen godt i gang og at mange initiativer er igangsat. Meget vand er løbet i floden siden, især 2008 har været skelsættende, da vi her var ude i vores største og længste konflikt til dato, for første og sidste gang er der måske mange, der tænker. Regionsformand, to næstformænd og en ressourcestærk regionsbestyrelse, vil sætte alle kræfter ind på, at FRD Region Hovedstaden også i den nuværende kongresperiode er en synlig og handlekraftig organisation. Stor medlemsinddragelse og medindflydelse på regionens arbejde, vil være nogle af de nøgleord, som skal være med til at holde hjulene i gang. Vi ser frem til en konstruktiv og livlig regionsgeneralforsamling i FRD Region Hovedstaden. Indholdsfortegnelse Konflikt TR og Arbejdsmiljørepræsentanter Lederne Studerende Delegerede Samarbejdsrelationer Arbejdsmiljø Arrangementer Regnskab og budget Fremtid

3 Konflikt: OK 08 og forhandlingerne om en ny overenskomst for Sundhedskartellets medlemmer, herunder radiograferne, har betydet ekstra stort aktivitetsniveau i Region Hovedstaden i foråret Som bekendt gik vi i konflikt den 16. april 2008 og konflikten fortsatte i mere end otte uger og trak tænder ud på de fleste. Tillidsrepræsentanterne på regionens hospitaler blev sat på noget af en opgave. De arbejdede fra tidlig morgen til sen aften for at få nødberedskabet til at gå op i en større enhed. De deltog i en lang række medlemsmøder, i informationsmøder for tillidsrepræsentanterne og når muligheden var for det, også i de mange happenings, der blev arrangeret. Allerede inden konflikten blev en realitet havde regionsbestyrelsen besluttet at oprette konflikt-café i FRD s lokaler på H.C. Ørstedsvej, hvilket skulle vise sig at være en rigtig god idé. På den første konfliktdag mødte ikke mindre end 35 radiografer plus studerende op til kaffe og morgenbrød. Der blev pustet balloner op, fundet på diverse slogans, stråleposer blev fyldt og andre begyndte at male bannere. Alle blev hurtige enige om, at vi ville være mere synlige i gadebilledet end de hvide T-shirts ville gøre os, og derfor blev der sendt en delegation af sted for at købe metervis af blåt lagenlærred. Konflikt-caféen var næste åben hver dag i konfliktperioden og rigtig mange radiograferne benyttede lejligheden til at komme forbi, få en sludder med andre konfliktramte og være med til at arrangere de mange happenings, som radiograferne deltog i under konflikten. Jo, FRD Region Hovedstaden var synlig under konflikten og var desuden både i fjernsyn og radio. Konflikten og konflikt-caféen har uden tvivl været med til at vi radiografer i Region Hovedstaden har lært hinanden bedre at kende, og det sammenhold vi oplevede i løbet af disse 8 uger vil vi gøre alt for at bibeholder.

4 Tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter: Husk at FRD er til stede på din arbejdsplads. Brug den lokale tillidsrepræsentant, som er FRD s repræsentant. Der skal ikke herske tvivl om, at vi i Region Hovedstaden er rigtig glade for, at vi nu har fået valgt tillidsrepræsentanter på alle regionens hospitaler. Vi har fået oprettet et rigtigt godt TR netværk, hvor tillidsrepræsentanterne udveksler erfaringer, informationer og erhverver ny viden. Dette forum var tænkt som er netværk for både tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, men der har desværre ikke været stor interesse fra arbejdsmiljørepræsentanternes side. Det er en udfordring, bestyrelsen vil arbejde videre med. Med så mange nye tillidsrepræsentanter synes vi, at der var behov for en mentorordning i forhold til denne gruppe. Vi synes, at denne mentorordning, hvor alle nye tillidsrepræsentanter er blevet tilknyttet en mere erfaren tillidsrepræsentant, har fungeret optimalt og været til gavn for hele organisationen. Lederne: Regionsbestyrelsen er glade for det samarbejde vi har med FRD s ledere i regionen, og den fleksibilitet de udviser, så vi fritidspolitikere kan udføre det arbejde, der er nødvendigt. Også samarbejdet mellem vores tillidsrepræsentanter og lederen fungerer fint. Regionsbestyrelsen synes det er positivt, at lederne deltager så aktivt i diverse møder, og hvis lederne skulle have behov for deres egent forum, hører regionsbestyrelsen meget gerne om det, og vil selvfølgelig være behjælpelig med oprettelse af et sådan. Studerende: I den forløbne periode har vi haft en repræsentant for de studerende i bestyrelsen, og vi har nu kontakt til en ny repræsentant for de studerende som vi håber, vil være med i bestyrelsen. Der ligger pt. et arbejde foran os for at få en bedre kontakt til de radiografstuderende, fortælle hvad FRD er og hvordan de studerende kan have gavn af fællesskabet.

5 Delegerede: Inden FRD s kongres i 2008, blev der i regionen afholdt to møder med de delegerede, hvor vi i første omgang drøftede emner til dagsordenen og ved det efterfølgende møde selve dagsordenen og regionens synliggørelse på kongressen. Regionsbestyrelsen er meget glad for dette mødeforum, som giver os stor inspiration til vores arbejde og vi vil da også med jævne mellemrum fortsætte med at indkalde de delegerede. Samarbejdsrelationen: Samarbejdsaftalen mellem DSR Kreds Hovedstaden og FRD Region Hovedstaden er lige nu ved at blive revideret, og det skulle gerne munde ud i, at vi sikrer informationer og indflydelse organisationer imellem her. DSR Kreds Hovedstaden har lige vedtaget en lønstrategi for sygeplejersker og radiografer på basisoverenskomst. FRD Region Hovedstaden har været med i den arbejdsgruppe, der har udarbejdet strategien. Det er vores mål, at FRD i Region Hovedstaden fremover vil være involveret i flere af de strategier DSR udarbejder til gavn for begge organisationers medlemmer. Organisationerne i Sundhedskartellet i Region Hovedstaden har nu oprettet et formelt samarbejde. Da det er sket for ganske nyligt, er der endnu ikke det store at berette. Noget af det første, vi har brugt tid på, er hvordan vi bedst muligt kan få del i trepartsmidlerne og hvilke indsatsområder, der skal satses på til kompetenceudvikling og senioraktiviteter. FRD ser frem til samarbejdet i dette forum. FRD Region Hovedstaden er også repræsenteret i uddannelsesudvalget for Radiografuddannelsen i Den Flerfaglige Professionshøjskol i Region Hovedstaden. Arbejdsmiljø: Som tidligere nævnt, vil vi i regionsbestyrelsen, gøre en ekstra indsats for at få bedre kontakt med foreningens arbejdsmiljørepræsentanter for at få sat arbejdsmiljøet på dagsorden. Det hænger jo også rigtig godt sammen med at FRD centralt har arbejdsmiljøet som fokusområde i nuværende kongresperiode. Under FTF Region Hovedstaden, er der nedsat et arbejdsmiljøudvalg, som har til opgave at arrangere arbejdsrelaterede temamøder. Heri deltager vi også. Vi har allerede afholdt et meget velbesøgt eftermiddagsmøde med titlen Psykopater på arbejdspladsen kan de genkendes? Der er på nuværende tidspunkt planlagt to eftermiddagsmøder i 2009 Kom og vær med.

6 Arrangementer: Foruden diverse mødeaktiviteter, har der været afholdt 3 aftenarrangementer. Nogle har været på besøg på Kopenhagen Fur, andre har hørt om optimering af billedkvaliteten ved de rigtige protokoller og så er en del medlemmer blevet klogere på det lille ekstra, som gør hverdagen lettere. Regionsbestyrelsen forsøger at ramme så bredt som muligt, når vi planlægger de forskellige arrangementer. Har du, som medlem, forslag til nogle arrangementer hører vi meget gerne fra dig. Regnskab og budget: Den overordnede ramme for budget og regnskab er besluttet på FRD s kongres, og skal derfor ikke behandles på denne generalforsamling. Der er i budgettet fastsat et beløb der kun kan bruges til frikøb. Regionsbestyrelsen har i hele kongresperioden holdt kritisk øje på vores budget, og det er da også blevet overholdt Vi har holdt enkelte halvdagsmøder for bestyrelsen, hvortil der også er brugt honorar. Arrangementerne har selvfølgelig også kostet ligesom udgifter til fortæring ved diverse møder. Da der er stor mødeaktivitet i regionen, bruges der også en del midler til transport. Regionbestyrelsen har bestræbt os på at forvalte medlemmernes penge på bedste vis. Hvis ikke den nye regionsbestyrelses mener noget andet, vil de regler vi tidligere har udstukket vedr. mødediæter, honorar og kørsel også blive brugt fremover.

7 Fremtid: Det vigtige lige efter regionsgeneralforsamlingen er at få regionsbestyrelsen til at fungere med de nyvalgte medlemmer. Regionsformanden forbliver den samme og måske gør de to næstformænd det også, men der kan jo komme kandidater på selve generalforsamlingen. Der er to af de tidligere medlemmer der genopstiller til bestyrelsen, så måske bliver der kun tale om 3 nye medlemmer og nogle suppleanter. Der er på nuværende tidspunkt planlagt et fagligt arrangement den 22. april med titlen Digital billedbearbejdning og vi planlægger endnu et fagligt arrangement i efteråret, hvor der også vil blive indkaldt til medlemsmøde. Hvis tid, overskud og pengene er til det, vil vi også forsøge at arrangere noget socialt. Den tidligere bestyrelse har ofte drøftet muligheden for at udkomme med et nyhedsbrev en gang i kvartalet, så det er også noget vi vil overveje når den nye bestyrelse er sammensat. Det vigtigste for regionbestyrelsen er, at radiograferne i Region Hovedstaden fortsat er aktive i relevante fora og søger indflydelse overalt hvor radiografernes løn og arbejdsvilkår kan forbedres. Den beskrivende radiograf, deres arbejdsvilkår og lønaftaler vil være et stort indsatsområde, ligesom vi vil følge udviklingen og søge indflydelse omkring radiografassistenter.

8 1. maj 2008 i Fælledparken i regnvejr Konflikt-café i FRD s lokaler

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

Region Hovedstaden RADIOGRAF RÅDET REGION HOVEDSTADEN REGIONSGENERALFORSAMLING 2012 SKRIFTLIG BERETNING FOR

Region Hovedstaden RADIOGRAF RÅDET REGION HOVEDSTADEN REGIONSGENERALFORSAMLING 2012 SKRIFTLIG BERETNING FOR RADIOGRAF RÅDET REGION HOVEDSTADEN REGIONSGENERALFORSAMLING 2012 SKRIFTLIG BERETNING FOR 2009 2011 Radiograf Rådet Region Hovedstaden Regionsbestyrelsen - 1 - Indhold Indhold... - 2 - Forord... - 3 - Regionsbestyrelsen...

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

NYHEDSBREV 4/2008 NOVEMBER 2008

NYHEDSBREV 4/2008 NOVEMBER 2008 NYHEDSBREV 4/2008 NOVEMBER 2008 FRD s kongres lørdag den 27. september På FRD s kongres den 27. september 2008 blev følgende kontingentsatser for de kommende 3 år vedtaget: Medlemstype 2009 2010 2011 Uddannede,

Læs mere

Med den overskrift indledte vi vores beretning ved vores regionsgeneralforsamling i 2015.

Med den overskrift indledte vi vores beretning ved vores regionsgeneralforsamling i 2015. Marts 2018 Beretning til Regionsgeneralforsamlingen 2018 Radiograf Rådet bevæger sig mod nye horisonter. Med den overskrift indledte vi vores beretning ved vores regionsgeneralforsamling i 2015. Den er

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Dagsorden 1. Godkendelse af dagorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi a. TRU b. AKUT c. Årskursus 2009 4. TR intro 5. Modernisering af TRU 6. TR seminar 7. Kursusanmodning

Læs mere

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 16.00 18.00 på Pilehaveskolen Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat fra møde d. 19. september 2007

Referat fra møde d. 19. september 2007 Referat fra møde d. 19. september 2007 Mødested: Røntgen afdelingen Aabenraa Sygehus Egelund 10 6200 Aabenraa Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen,

Læs mere

www.dsr.dk/hovedstaden 1

www.dsr.dk/hovedstaden 1 DSR Kreds Hovedstadens AMiRstrategi Revideret version vedtaget af kredsbestyrelsen maj 2010 Indledning I kredsens arbejde med at medvirke til at forbedre sygeplejerskernes arbejdsmiljø er et godt og tæt

Læs mere

Strategi for den organisatoriske indsats og udvikling

Strategi for den organisatoriske indsats og udvikling Strategi for den organisatoriske indsats og udvikling 2017-2019 (for tillidsvalgte - TR og FTR - i Kreds Nordjylland) Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjylland Sofiendalsvej 3 9200 Aalborg SV Tlf. 4695 4850

Læs mere

Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015

Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015 Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015 Ninna Friis bød velkommen. Der var 30 medlemmer til stede. 1. Valg af dirigent Erik Roland blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden

dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden dbio Danske Bioanalytikere Hovedstaden Velkommen til nye Ansatte og studerende Adresse og træffetider til dbio-hovedstaden Danske Bioanalytikere Hovedstaden, Østbanegade 15 kld. Th. 2100 København Ø Mandag

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Dansk El-Forbund København. Formål & Strategi samt Handlingsplaner

Dansk El-Forbund København. Formål & Strategi samt Handlingsplaner 1 Dansk El-Forbund København Formål & Strategi samt Handlingsplaner 2 3 Forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Plan for 2019-2022 Afdelingens formål Bemærkninger Egne kommentarer 1.0 Afdelingens

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Blad 2/ INDSTIK - VEDTAEGTER 24 - INDSTIK - Vedtagter_endelig

Blad 2/ INDSTIK - VEDTAEGTER 24 - INDSTIK - Vedtagter_endelig DL-F Vedtægter 2015 2018 1. Landsforeningens område Landsforeningen Dansk Laborant-Forening er tilknyttet HK Danmark, og ethvert medlem af DL-F er således også medlem af HK. Landsforeningens område er

Læs mere

Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet. En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske..

Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet. En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske.. Beretning fra april 2017 april 2018 Billeder på det Region Syd har lavet En status på det, der er sket og et afsæt for det arbejde, som skal ske.. Hvad skaber værdi for medlemmer? Etf Syd, GF18. Mundtlig

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

TR politik for Socialpædagogerne Lillebælt.

TR politik for Socialpædagogerne Lillebælt. TR politik for Socialpædagogerne Lillebælt. TR politik, vedtaget på Kredsbestyrelsesmødet den 13. juni 2016 Socialpædagogerne Lillebælt forfølger, at TR-strukturen skal matche organisationsstrukturen i

Læs mere

Love for Ledernes Hovedorganisation

Love for Ledernes Hovedorganisation Love for Ledernes Hovedorganisation 1. Navn 1.1 Organisationens navn er Ledernes Hovedorganisation med hjemsted i København. 2. Formål 2.1 Ledernes Hovedorganisation skal som en selvstændig og partipolitisk

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Tilbage og fremad. Regionsbestyrelsens beretning

Tilbage og fremad. Regionsbestyrelsens beretning Tilbage og fremad Regionsbestyrelsens beretning 2014-15 Ergoterapeutforeningen, Region Øst er i år 10 år gammel. Vi omfatter 46 kommuner og to regioner 27.april 2015 Beretning fra regionsbestyrelsen i

Læs mere

Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet

Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet 1. Indledning Dansk Sygeplejeråds kongres har vedtaget Udviklingsretning for TR i fremtidens DSR, der i sammenhæng

Læs mere

STRATEGI FOR TILLIDSREPRÆSENTANTOMRÅDET DANSK SYGEPLEJERÅD KREDS HOVEDSTADEN

STRATEGI FOR TILLIDSREPRÆSENTANTOMRÅDET DANSK SYGEPLEJERÅD KREDS HOVEDSTADEN STRATEGI FOR TILLIDSREPRÆSENTANTOMRÅDET DANSK SYGEPLEJERÅD KREDS HOVEDSTADEN 2013-15 INDHOLD FORORD 3 Konkrete handleplaner 3 REKRUTTERING OG VALG 4 INTRODUKTION AF NYVALGTE 4 VILKÅR 5 KOMPETENCEUDVIKLING

Læs mere

Regionsgeneralforsamling 2015

Regionsgeneralforsamling 2015 Region Hovedstaden Regionsgeneralforsamling 2015 Skriftlig beretning 2012 2014 Radiograf Rådet bevæger sig mod nye horisonter Der er rigtig mange skibe i søen og det er sikkert at Radiograf Rådet vil være

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Klublove for TSM - Teknik og skole

Klublove for TSM - Teknik og skole Klublove for TSM - Teknik og skole 1 Klubbens navn Klubbens navn er TSM Teknik og skole under FOA Århus afdeling Klubben skal til enhver tid overholde afdelingens og forbundets love og bestemmelser. Foretager

Læs mere

Sammen kan vi forandre. Kongres 2018

Sammen kan vi forandre. Kongres 2018 Sammen kan vi forandre Sygeplejerskers arbejde er af uvurderlig betydning for den enkelte patient og borger, men også for samfundet som et hele. Vi skaber kvalitet i behandlingen og plejen, i sammenhæng

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2013! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016.

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. DAGSORDEN Louise, Jens og Sven har meldt afbud og Niels kan først komme kl. 12.30. Tom Petersen deltager som gæst. Christian deltager som gæst. 1. Valg

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI"

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 REP-PIXI ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI" 1 Forord Et repræsentantskabsmøde er på mange måder en meget formel ting. Netop derfor kan det være svært at finde rundt i det hele. Hvordan hænger tingene indbyrdes

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 FTF Region Sjælland Ringstedcentret Nørregade 13 4100 Ringsted Tlf. 20 91 71 53 hellekehlet@dsr.dk Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 BUPL Midtsjælland,

Læs mere

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole Så er det med at komme afsted til landsdelsmødet tag bare flere ledere fra kredsen med Landsdelsmøde : Landsdelsmødet er det forum, hvor vi i landsdelen lægger planerne for fremtiden i vores landsdel og

Læs mere

5. Regionsbestyrelsens beretning, herunder regnskab Gladys fremlagde den mundtlige beretning efterfulgt af en gennemgang af regionens regnskab.

5. Regionsbestyrelsens beretning, herunder regnskab Gladys fremlagde den mundtlige beretning efterfulgt af en gennemgang af regionens regnskab. Referat af generalforsamling i Region Hovedstaden 2015 Regionsformand Gladys Geertsen bød velkommen og sagde at hun var rigtig glad for at se alle dem der var mødt op. Hun kunne se at der var gamle kendinger,

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Kastrup 2019 1 Indhold 1. NAVN..... 3 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 3 3. FORMÅL... 3 STK. 2. Faglige opgaver... 3 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 3 4. FORHANDLINGSREGLER

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Strategi og handleplan

Strategi og handleplan Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland 1 1. Indledning Dansk Sygeplejeråds kongres har vedtaget Udviklingsretning for TR i fremtidens DSR, der skal

Læs mere

Du er dine kollegers nye tillidsrepræsentant

Du er dine kollegers nye tillidsrepræsentant danske bioanalytikere Du er dine kollegers nye tillidsrepræsentant Du er dine kollegers nye tillidsrepræsentant Copyright 2012 Danske Bioanalytikere Sankt Annæ Plads 30 Postboks 74 1003 København K. Tlf.:

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation S. 1 Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er

Læs mere

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010)

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Forord Samarbejdet mellem Dansk Socialrådgiverforening og HK-Kommunal

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Foreningen af Radiografer i Danmark (FRD)

Samarbejdsaftale mellem Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Foreningen af Radiografer i Danmark (FRD) Samarbejdsaftale mellem Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Foreningen af Radiografer i Danmark (FRD) Samarbejdsaftalen er indgået den 19. september 1973 og er sidst ændret med virkning fra 1.oktober 2005. 1 FORMÅL

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Målprogram for HK Kommunal Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016

Målprogram for HK Kommunal Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Målprogram for HK Kommunal 2016-2020 Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Målprogram som styringsredskab HK Kommunals målprogram understøtter de fælles mål,

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

Klubbens vedtægt skal godkendes på en generalforsamling og efterfølgende af afdelingssektoren.

Klubbens vedtægt skal godkendes på en generalforsamling og efterfølgende af afdelingssektoren. Minimumsbestemmelser for klubvedtægter pr. 19. april 2017 Enhver klub under HK Kommunal skal fastsætte en vedtægt, der indeholder bestemmelser om medlemskreds og medlemmernes mulighed for indflydelse,

Læs mere

Politiske roller i Ergoterapeutforeningen

Politiske roller i Ergoterapeutforeningen Politiske roller i Ergoterapeutforeningen Dette notat er udarbejdet i september 2005 i forbindelse med en konference for regions- og hovedbestyrelsesmedlemmer. Notatet kan give viden om og inspiration

Læs mere

Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden

Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden Præsentation af Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden er den største af 5 lokale kredse i Dansk Sygeplejeråd, med ca. 22.000 medlemmer og ca. 900 tillidsvalgte (500

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 kl. 9.00 12.00 herefter temadag omkring psykisk arbejdsmiljø der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. ICN i Barcelona

Læs mere

Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet

Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet, Kreds Midtjylland Indledning Dansk Sygeplejeråds kongres har vedtaget Udviklingsretning for TR i fremtidens DSR, der skal ses i sammenhæng med Dansk

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne.

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne. VEDTÆGTER Den 26.03.14 1 Navn Navnet er SKK Skolelederforeningen, Københavns Kommune. Stk.2 Medlemmer er ledere ansat i Københavns Kommune, omfattet af Overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet,

Læs mere

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub INDHOLD 4 3 4 4 4 HVAD ER EN FAGLIG KLUB Hvorfor have en faglig klub? Sådan starter I en klub Stiftende klubmøde Dansk Metal

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er at varetage

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referenter: Lotte Simonsen og Susanne Wind, ledelseskonsulenter i Lederforeningen Sted: ODEON, Odense Tid: Kl. 15.00-17.00 Pkt. 1. Valg

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Erfaringer og udfordringer Kreds Nordjylland: Svært at TR og AMiR ikke kommer på GF. I 2009 havde vi engageret en korleder. Tidligere var det KB medlemmer,

Læs mere

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Referat fra den 10. februar 2016 Dagsorden 1) Velkommen Godkendelse af dagsorden Aktuelle punkter til drøftelse Evt. punkter 2) Lønforhandling, når der er

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Arbejdsmiljøstrategi 2016 til 2020

Arbejdsmiljøstrategi 2016 til 2020 Dansk Jernbaneforbund Arbejdsmiljøstrategi 2016 til 2020 Vision, mission & målsætning 02 Indhold Arbejdsmiljøstrategien 2016 2020... 04 Vision for arbejdsmiljøet... 06 Mission på arbejdsmiljøområdet...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Indhold. side 2 Praktiske oplysninger

Indhold. side 2 Praktiske oplysninger Ergoterapeutforeningens TR-kursuskatalog 2014 I 2014 kan Etf s tillidsrepræsentanter, TR, fællestillidsrepræsentanter, FTR, og arbejdsmiljørepræsentanter, AMiR, vælge mellem uddannelse, kurser og workshops

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål At medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009

Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009 Til Hovedbestyrelsen 02-11-2009 09-0331/LE Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009 Til stede: Susanne Engstrøm, formand, Christina Durinck, næstformand, Bente Bøhm (Region Hovedstaden), Susanne

Læs mere

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune 1. Klubbens navn Stk. 1. Klubbens navn er Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune (DSK). Stk. 2. Klubben er oprettet i henhold

Læs mere