Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 18 i Hjørring Kommune Løkken Moleleje og arealer på begge sider

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 18 i Hjørring Kommune Løkken Moleleje og arealer på begge sider"

Transkript

1 Hjørring Kommune Team Plan og Erhvervsudvikling sendt som elektronisk post til: 15. oktober 2018 Sag /renhan Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 18 i Hjørring Kommune Løkken Moleleje og arealer på begge sider Hjørring Kommune har sendt forslag til kommuneplantillæg nr. 18 i offentlig høring i perioden 4. september 2018 til 16. oktober Planforslaget gør det muligt, at der på sydsiden af Sdr. Strandvej kan ske bebyggelse med et samlet grundareal på m² samt at der på nordsiden af Sdr. Strandvej, kan opføres en ny bebyggelse med et samlet grundareal på max. 400 m² som erstatning for eksisterende kioskbygning (rammeområde ). Begge bygninger kan opføres i op til 8,5 meters højde. Arealet ligger i eksisterende byzone. Tilsvarende udlægges et areal nord og syd for molelejet til byzone (Rammeområde ). Området syd for molen er i dag delvist sommer og landzoneområde. ERHVERVSSTYRELSEN Dahlerups Pakhus Langelinie Allé København Ø Tlf Fax CVR-nr E-post erst@erst.dk ERHVERVSMINISTERIET Kommunen har den 12. oktober 2018 oplyst, at man vil foretage følgende ændringer: Rammeområde opdeles i 2 nye rammeområder, hvor arealet nord for Molelejet forbliver i byzone (rammeområde ) og rammeområdet syd for Molelejet ændrer status tilbage til sommerhusområde og afgrænses i en ny ramme ( ). En mindre del af området syd for molen har i dag landzonestatus. Dette areal inddrages i rammen, men forbliver i landzone. Arealerne nord og syd for molelejet udlægges primært til rekreativt formål, med henblik på midlertidige aktiviteter og events der forudsætter kystnær placering. Der kan ikke opføres bebyggelse indenfor rammerne / De nye rammer erstatter de eksisterende rammer indenfor arealafgrænsningerne. Den nye ramme kan ses af vedlagte reviderede forslag til kommuneplantillæg 18 (kort på side 10). Erhvervsstyrelsen 1 finder ikke anledning til at fremsætte indsigelse efter planlovens 29, stk. 1 2, mod forslag til kommuneplantillæg nr. 18 under forudsætning af, at der ved den endelige vedtagelse medtages de anførte ændringer og suppleringer. Erhvervsstyrelsen tilbyder at gennemse et udkast til den endeligt vedtagne plan i forhold til ovenstående aftale om ændring, før kommunen offentliggør dette på Plandata.dk, da det efter offentliggørelsen ikke er muligt at rette i plandokumentet uden ny offentliggørelse af den endeligt vedtagne plan.

2 2/2 Christina Berlin Hovmand 1 Erhvervsministeren har pligt til på statens vegne at fremsætte indsigelse efter planlovens 29, stk. 1, hvis et forslag til kommuneplan eller ændringer af en kommuneplan ikke er i overensstemmelse med de nationale interesser vedrørende vækst og erhvervsudvikling, natur- og miljøbeskyttelse, kulturarvs- og landskabsbevarelse, hensyn til nationale og regionale anlæg eller regler og beslutninger efter 3. Beføjelsen er henlagt til Erhvervsstyrelsen, jf. 2, stk. 1, nr. 6, i bekendtgørelse nr. 187 af 06/03/ jf. planlovens 29, stk. 1, jf. lovbekendtgørelse nr. 287 af 16/04/2018 af lov om planlægning. Planforslagene er alene vurderet i forhold til de nationale interesser.

3 Fra: Fritz Bredvig Til: Helle Lyngbak Cc: Kirsten Munk Balle Sendt dato: :25 Modtaget Dato: :25 Vedrørende: SV: Høring af forslag til nyt plangrundlag for Løkken Moleleje Vedhæftninger: HER ER DET ENDELIGE HØRINGSSVAR_0.pdf Kære alle Som fritidssejler og bestyrelsesmedlem i Gjøl Sejlklub, modtog jeg forleden vedhæftede Høringssvar fra Duelighedsklubben, som varetager danske sejleres interesser, herunder sikkerheden til søs, og ikke mindst hvad man som sejler skal være opmærksom på, når man færdes i områder hvor der bades og sejles, uanset hvilket type fartøj man benytter. Jeg håber og tror at skrivelsen kan medvirke til at man sætter ekstra fokus på det sikkerhedsmæssige aspekt, og som det er lagt op til, forventes det at myndighederne udstikkes særlige regler for de områder, hvor der er badende og fartøjer i samme område. Fritz Bredvig Hølken Løkken Fra: Helle Lyngbak [mailto:helle.lyngbak@hjoerring.dk] Sendt: 4. september :39 Til: Helle Lyngbak Cc: Kirsten Munk; Niels-Kristian Balle Emne: VS: Høring af forslag til nyt plangrundlag for Løkken Moleleje Til Løkkengruppen Kære alle Niels-Kristian Balle, har forsøgt sig med at udsende lokalplanforslag og forslag til kommuneplantillæg til jer. Nogen af jer har nok fået, men det har I helt sikkert ikke alle sammen. Derfor genfremsendes Niels-Kristians mail, så vi er sikre på, at alle har modtaget. Helle Lyngbak

4 HER ER DET ENDELIGE HØRINGSSVAR Duelighedsklubben har den , indsendt nærværende høringssvar til Miljø- og Fødevareministeriet, som resultatet af medlemmernes mails med argumenter og synspunkter igennem de seneste 2 dage. Høringssvaret gælder udkast til lovgivning, som giver kommunal adgang til at begrænse sejlads med visse hurtigsejlende fartøjer (vandscootere og speedbåde) ved udlagte badeområder: Duelighedsklubben siger tak fordi vi bliver hørt i denne sag, som i vores øjne handler om retten til frihed og retssikkerhed for alle os, der færdes på havet i vores fritid. Selvfølgelig skal der gøres alt hvad der er sund fornuft og praktisk muligt, for at sikre de "bløde trafikanter" i vandkanten, og der findes derfor allerede velfungerende regler og muligheder i international og national lovgivning, der kan straffe farlig sejlads og chikanesejlads. Sagens kerne er tydeligvis, at der ikke er en tilstrækkelig tilstedeværelse af myndigheder til at fange evt. vanvidssejlere i badezonerne. - Problemet vil således kun vokse, hvis vi går i panik og fristes til at lave endnu flere regler og komplicerer regelsættet yderligere, i frustration over, at vi ikke har ressourcer til at håndhæve et allerede fuldt ud dækkende regelsæt. Passer vi ikke på, vil regelrytteri, populisme og lobbyisme trække den sidste frihed ud af fritidssejladsen, og gøre det svært for de antageligt 99% af fritidssejlerne, herunder også vandscooter- og speedbådsførere, som udviser godt sømandskab, når der er "bløde trafikanter" i farvandet. Det vil efterhånden blive en betydelig retssikkerhedsmæssig risiko at færdes på havet, uden en veluddannet jurist ombord, som hele tiden er online med et uoverskueligt mylder af regler og paragraffer. Hvis presset er for stort fra lobbyister og populistiske politikere, og der alene derfor SKAL LAVES FLERE REGLER, uagtet de logiske konsekvenser som beskrevet ovenfor, vil Duelighedsklubben foreslå at punkterne 1-3 herunder, sættes i værk som en samlet løsning:

5 1. Det er ikke specielle fartøjstyper der er farlige for de badende... det er specielle mennesketyper. Kommunernes mulighed for, at forbyde sejlads indenfor 300 meter fra visse badestrande, bør derfor omfatte ALLE MASKIN- OG SEJLDREVNE FARTØJER, og ikke en gruppe af fartøjstyper, udvalgt alene på et populistisk eller følelsesmæssigt grundlag. Her er et par argumenter med basis, ikke i statistik (for sådan findes så vidt vides ikke), men i erfaringer og almindelig sund sejler-fornuft (for sådan findes): a. Alle skruedrevne fartøjer kan ved påsejling hakke et menneske i småstykker og er således objektivt farligere for badende, end jet-drevne fartøjer, f.eks. vandscootere. b. Sejlførende fartøjer har meget vanskeligere ved at regulere fart og kurs,i forhold til f.eks. vandscootere og speedbåde (der kan stoppe hurtigt eller dreje skarpt til den ene eller den anden side), og udgør således objektivt en større fare for de badende. c. Større fartøjer manøvrerer og stopper langsommere end mindre fartøjer, og udgør således objektivt en større fare for de badende. d. Større fartøjer har vanskeligere ved at se hvad der er i vandet klos ret forude, og kan i forhold til f.eks. vandscootere og mindre speedbåde, nemmere overse en person i vandet, og udgør således objektivt en større fare for de badende. e. Sejljoller, kite- og windsurfere kan nemt opnå hastigheder der matcher selv de hurtigste maskindrevne standardfartøjer, og disse fartøjer er - med deres knivskarpe sænkekøle, foilers og ror - meget farlige at blive påsejlet af som badende. f. En stævn fra selv et lille fartøj ved lav hastighed, der vipper ned i hovedet på en person i vandet, fordi det skvulper lidt i vandoverfladen, slår erfaringsmæssigt nemt folk bevidstløse, og er objektivt til fare for de badende. 2. Af hensyn til sejlernes retssikkerhed og de badendes tryghed, bør forbudsområder afmærkes med gule specialafmærkninger for mindst hver 50 meter.

6 Hvis det ikke er praktisk muligt at placere afmærkning for hver 50 meter, bør en afmærkning af alle rette linjer der afgrænser en forbudszone, være et minimum. Der bør anvendes flydebånd/ flydestriber imellem de gule afmærkninger omkring badezoner. 3. Det er allerede nu temmelig uoverskueligt for en fritidssejler at finde ud af, om et område er underlagt sejladsrestriktioner af lokale myndigheder, og om et uafmærket (eller dårligt afmærket) forbudsområde, vil være en retssikkerhedsmæssig fælde for de sejlende, og en falsk tryghed for de badende. Derfor bør et forbud mod sejlads i en zone ikke have retsvirkning før zonen er tydeligt afmærket, og forbuddet er offentliggjort i Efterretninger for Søfarende samt indføjet i de officielle søkort. De bedste sejlerhilsner :-) DUELIGHEDSKLUBBEN Benjamin Kristensen, bestyrelsesformand.

7 Fra: Teamplan Til: Niels-Kristian Balle Sendt dato: :51 Modtaget Dato: :51 Vedrørende: VS: INDSIGELSE MOD LOKALPLAN L11 - LØKKEN MOLELEJE Fra fælles postkassen jeg har ikke kvitteret for modtagelse /VG Fra: Paw rytter <pawrytter@hotmail.com> Sendt: 2. oktober :02 Til: Teamplan <TMPlan@Hjoerring.dk> Emne: INDSIGELSE MOD LOKALPLAN L11 - LØKKEN MOLELEJE INDSIGELSE MOD LOKALPLAN L11 - LØKKEN MOLELEJE Jeg vil gerne gøre indsigelse mod de udvidelser af muligheden for bebyggelse og anvendelse der fremgår i nedenstående stykke fra lokalplanforslaget, samt administrationens vurdering af at både kommuneplantillæg og lokalplan er ukomplicerede planforslag. Planen giver mulighed for, at der kan opføres supplerende erhvervsbyggeri i tilknytning til Fiskernes Hus. Der kan her etableres ny bebyggelse enten som tilbygning til Fiskernes Hus eller som selvstændig bebyggelse og med henblik på fortsat mulighed for udvikling af kystfiskerierhvervet f.eks. akvakulturopdræt af hummer. Der udlægges et byggefelt sydvest for Fiskernes hus, hvor der kan opføres ny bebyggelse med et grundareal på m² og med mulighed for 2 etager og en samlet højde på max. 8,5 m. Efter at have læst lokalplanen adskillige gange kan jeg ikke se andre argumenter for den ekstensive udvidelse af rammen for byggeri sydvest for Fiskernes Hus end at der allerede er et formuleret ønske om at etablerer faciliteter til akvakulturopdræt af hummer eller lignende. Såfremt det er tilfældet mener jeg at det burde have fremgået eksplicit i sagsfremstillingen til TMU, hvilket ikke fremgår af de tilgængelige referater. Såfremt der ikke foreligger et formuleret ønske der kan berettige en så voldsom udvidelse af rammen for erhvervsbyggeri ved molelejet, mener jeg ikke udvidelsen kan retfærdiggøres. Såfremt der foreligger et ønske om at ændre brugen af erhvervsbyggeriet ved molelejet fra kystfiskeri til akvakulturopdræt (dambrug under tag), mener jeg ikke der er tale om ukomplicerede planforslag, men om en substantiel forandring af brugen af erhvervsbyggeriet, hvorfor sagen bør foreligges Byrådet. Paw Rytter Petersen Christiansdalsvej Vrå Sendt fra Mail til Windows 10

Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 1 og lokalplan nr. 1084

Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 1 og lokalplan nr. 1084 Køge Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen 22. maj 2019 Sag 2019-4448/ 2019-4447 /kjn Sendt via mail til tmf@koege.dk Eva Schønnemann, eva.schoennemann@koege.dk Høringssvar til forslag til

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 0-852 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

----- Videresendt af Anna Margrethe Buhl/BEK/Herning Kommune den :

----- Videresendt af Anna Margrethe Buhl/BEK/Herning Kommune den : Høringssvar nr. 1 Vs: Indsigelse til kommuneplantillæg nr.68 - Lokalplan nr. 81 C3.1. Herning Kommune By-Erhverv og Kultur 18-10-2016 11:05 Til: Louise Kruse Hansen Sendt af: Anna Margrethe Buhl Fra: Til:

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 18 - Løkken Moleleje og arealer omkring molelejet 3 Beskrivelse 4 Rammer 6 600.3150.65 - Havneerhverv, Løkken Moleleje

Læs mere

Indsigelsesnotat - lokalplan nr. 11.C12.5 og kommuneplantillæg nr. 29 for Centerområde ved Smedegade og Sølvgade

Indsigelsesnotat - lokalplan nr. 11.C12.5 og kommuneplantillæg nr. 29 for Centerområde ved Smedegade og Sølvgade BY, ERHVERV OG KULTUR By, Erhverv og Kultur Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf: 9628 2828 Lokal 9628 8544 bekle@herning.dk www.herning.dk Indsigelsesnotat - lokalplan nr. 11.C12.5 og kommuneplantillæg nr.

Læs mere

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Forslag til til, for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Ortofoto@Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune d. 17. november 2018 1 Forord

Læs mere

Området i dag. De nuværende rammebestemmelser. De fremtidige rammebestemmelser

Området i dag. De nuværende rammebestemmelser. De fremtidige rammebestemmelser Indholdsfortegnelse Beskrivelse 3 Rammer 5 Kommuneplanramme 600.3150.65 - Havneerhverv, Løkken 6 Kommuneplanramme 600.5119.72 - Rekreative arealer, Løkken 8 Kommuneplanramme 600.5190.73 - Rekreative arealer,

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 41 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Herningvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 41 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Herningvej, Brande Område til offentlige formål, Herningvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 6. for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Marts, 2019 FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 6. for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Marts, 2019 FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 6 for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Marts, 2019 FORSLAG Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg nr. 6 er i høring fra den xx.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Tillæg nr. 26. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern Kommune, område til offentligt formål, Vedersø. Ortfoto Ringkøbing-Skjern Kommune o

Tillæg nr. 26. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern Kommune, område til offentligt formål, Vedersø. Ortfoto Ringkøbing-Skjern Kommune o Tillæg nr. 26 til Kommuneplan 2013-2025 Ringkøbing-, område til offentligt formål, Vedersø Ortfoto Ringkøbing- o Ringkøbing- 18. december 2014 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken Forslag til Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken Frederikssund Kommuneplan 1997-2009 Redegørelse Kommuneplantillæggets område Kommuneplantillægget omfatter rammeområde

Læs mere

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 10. september 2012 Offentligt bekendtgjort den 19. september 2012 Udarbejdet

Læs mere

Til høringsparterne, jf. vedlagte høringsliste

Til høringsparterne, jf. vedlagte høringsliste Til høringsparterne, jf. vedlagte høringsliste 3. april 2017 Sag nr.: 2017-3111 JepFis Høring vedr. forslag til Fingerplan 2017 Fingerplanrevisionens formål og to spor I april 2016 blev der igangsat en

Læs mere

Tillæg nr. 54. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern 2013-2025 for et område til sommerhusformål, Klydevænget ved Falen, Bork. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 54. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern 2013-2025 for et område til sommerhusformål, Klydevænget ved Falen, Bork. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 54 til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern 2013-2025 for et område til sommerhusformål, Klydevænget ved Falen, Bork Ortofoto Ringkøbing- Ortofoto@Ringkøbing- Ringkøbing- 3. november 2015 FORORD TIL

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken. Vedtaget den 24. juni 2008

Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken. Vedtaget den 24. juni 2008 Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken Vedtaget den 24. juni 2008 Frederikssund Kommuneplan 1997-2009 Redegørelse Kommuneplantillæggets område Kommuneplantillægget omfatter

Læs mere

Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance

Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance Christina Berlin Hovmand, kontorchef i Erhvervsstyrelsen, Planlægning og Byudvikling Ny regering (VLAK) Ny minister (Brian Mikkelsen) Vi

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. nr og forslag til lokalplan nr Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm

Forslag til kommuneplantillæg nr. nr og forslag til lokalplan nr Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm Plan, byg og natur Forslag til kommuneplantillæg nr. nr. 2011-3 og forslag til lokalplan nr. 3-001 Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm Thisted Byråd har den 19. april 2011 vedtaget forslag til ovennævnte

Læs mere

BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG

BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG Ågade Gl. Kongevej BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG Tillæg nr. 25 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt vedtaget den 14. november 2011 Offentligt bekendtgjort den 23. november 2011 Udarbejdet

Læs mere

Tillæg nr. 24. Til Kommuneplan , vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork.

Tillæg nr. 24. Til Kommuneplan , vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork. Tillæg nr. 24 Til Kommuneplan 2017-2029, vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork. Ortofoto Ringkøbing- eller Geodatastyrelsen og Ringkøbing- Ringkøbing- Oktober 2018 FORORD

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus og parkering) ved Tarm Kirke

Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus og parkering) ved Tarm Kirke Returadresse Land, By og Kultur - Sekretariat Toften 6 6880 Tarm land.by.kultur@rksk.dk Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2013-2025 for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Nørre

Læs mere

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04.

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04. Skjoldborgalle Ingemannsvej Hyvildvej Carit Etlarsvej 0 25 50 75 100 Meters Målestok 1:2.000 ved print i A4 BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt godkendt

Læs mere

Høringsnotat om forslag til lov om ændring af lov om naturbeskyttelse, lov om jagt og vildtforvaltning og straffeloven

Høringsnotat om forslag til lov om ændring af lov om naturbeskyttelse, lov om jagt og vildtforvaltning og straffeloven NOTAT Natur og Klimatilpasning J.nr. 2018-9780 Ref. niher Den 18. oktober 2018 Høringsnotat om forslag til lov om ændring af lov om naturbeskyttelse, lov om jagt og vildtforvaltning og straffeloven (Kommunal

Læs mere

Registreringskrav i Plandata.dk ændringer i forhold til PlansystemDK

Registreringskrav i Plandata.dk ændringer i forhold til PlansystemDK 18. december 2017 /NVK/rastho Sag 2017-14842 Registreringskrav i Plandata.dk ændringer i forhold til PlansystemDK I dette notat beskrives de overordnede ændringer, som Plandata.dk medfører. I forhold til

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Blandet bolig og erhverv ved Roholte - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 1529 af 15. november

Læs mere

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 7. december 2016 Sag nr.: 2016-10545 /lismol + majbag Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 Herning Kommune har sendt forslag til kommuneplan nr. 2017

Læs mere

Thisted Byråd har den 22. august 2011 vedtaget forslag til ovennævnte kommuneplantillæg, lokalplan og VVM (Vurdering af Virkningen

Thisted Byråd har den 22. august 2011 vedtaget forslag til ovennævnte kommuneplantillæg, lokalplan og VVM (Vurdering af Virkningen Teknisk forvaltning Planafdelingen Forslag til kommuneplantillæg nr. 300.T.16 og forslag til lokalplan nr. 300.001 for et testcenter for husstandsvindmøller ved Sindrup Vejle samt VVM for samme anlæg.

Læs mere

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 Kommuneplan 2013-2025 Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 April 2015 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 OFFENTLIG HØRING DIN MULIGHED... 2 FORHOLD TIL

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Arvad Mølle. Elværkssøen 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

Arvad Mølle. Elværkssøen 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Arvad Mølle vej Elværkssøen e ban Jern n r je Sk Å 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 30. januar 2012 Offentliggjort den

Læs mere

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22 Randers Kommune Baggrund Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et område i Over Hornbæk til idræts - og boligformål. Området ønskes anvendt til idræts-, rekreative- og

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 17 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Kommuneplan for Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 3 til Kommuneplan for Ringkøbing-Skjern Kommune Returadresse Plan, Udvikling og Kultur Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Johnny Christensen Direkte telefon 99741279 E-post planlagning@rksk.dk Dato 15. december 2010 Sagsnummer 2010091345A

Læs mere

Delvis ophævelse. Lokalplan nr. 32, Isenvad

Delvis ophævelse. Lokalplan nr. 32, Isenvad Delvis ophævelse Lokalplan nr. 32, Isenvad Indhold Hvad er en lokalplan? Lokalplanen er det led i planlægningen, der udtrykker de konkrete rammer for realisering af de mål, der er indeholdt i kommunens

Læs mere

Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej, Herborg.

Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej, Herborg. Returadresse Land, By og Kultur - Planlægning Toften 6 6880 Tarm Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan 2013-2025 for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej,

Læs mere

Forslag til lokalplan 98 er i høring

Forslag til lokalplan 98 er i høring Herlev Bygade 90 2730 Herlev 13. januar 2015 Journalnr. 163-2014-23143 Forslag til lokalplan 98 er i høring Kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune har den 10. december 2014 vedtaget at sende forslag til

Læs mere

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JANUAR 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 12 til Kommuneplan 2013, Varde

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum.

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum. Forslag til up Havndal Dalbyover Råby Udbyhøj Gassum Gjerlev Øster Tørslev Fårup Asferg Spentrup Mellerup Mejlby Harridslev Øster Bjerregrav RANDERS Uggelhuse Stevnstrup Assentoft Langå Værum Haslund Randers

Læs mere

Tillæg nr. 5. Nidogaard, Solrød Landsby. til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG. i høring:

Tillæg nr. 5. Nidogaard, Solrød Landsby. til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG. i høring: Tillæg nr. 5 Nidogaard, Solrød Landsby til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG i høring: 13.09.2018-11.10.2018 Tillæg nr. 5 - Nidogaard - Solrød Landsby Tillæg nr. 5 - Nidogaard - Solrød Landsby Baggrund og

Læs mere

Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance. Jane Kragh Andersen, Erhvervsstyrelsen,

Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance. Jane Kragh Andersen, Erhvervsstyrelsen, Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance Jane Kragh Andersen, Erhvervsstyrelsen, Et oplæg om lovforslaget Politisk aftale Status for proces Hovedindhold i lovforslaget formålsbestemmelse

Læs mere

Kommuneplantillæg 13. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 13

Kommuneplantillæg 13. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 13 Randers Kommune BAGGRUND Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et nyt boligområde i Haslund. Området ønskes anvendt til boligformål i form af åben-lav og tæt-lav boligbebyggelse.

Læs mere

til Kommuneplan , udtagelse af et område til vindmøller ved Præstehøj

til Kommuneplan , udtagelse af et område til vindmøller ved Præstehøj Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2017-2029, udtagelse af et område til vindmøller ved Præstehøj Ortofoto Ringkøbing-Skjern Kommune eller Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

I høringsperioden har der ikke kunnet opnås enighed på alle punkter mellem Varde Kommune, Miljøstyrelsen og Erhvervsstyrelsen.

I høringsperioden har der ikke kunnet opnås enighed på alle punkter mellem Varde Kommune, Miljøstyrelsen og Erhvervsstyrelsen. Varde Kommune Plan og Byudvikling sendt som elektronisk post til: vardekommune@varde.dk 31. marts 2017 Sag 2017-985 /evamar og camnor Indsigelse mod forslag til kommuneplan 2017 Varde Kommune har sendt

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 004

Kommuneplantillæg nr. 004 Kommuneplantillæg nr. 004 Cleantech Erhvervsområde Ny By (etape 1 - syd for Strandvangen) Vedtaget af Frederikssund Byråd den xx. xxxx 2011 Tillæg til Kommuneplan 2009-2021 Redegørelse Kommuneplantillæggets

Læs mere

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning.

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 13 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra den 16. marts 2010 til den 12. maj 2010. Med kommuneplantillægget

Læs mere

gladsaxe.dk Forslag til tillæg 1 til lokalplan 130 Udbygning af Pilegård

gladsaxe.dk Forslag til tillæg 1 til lokalplan 130 Udbygning af Pilegård gladsaxe.dk g a sl r Fo Forslag til tillæg 1 til lokalplan 130 Udbygning af Pilegård Hvorfor lokalplan? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres,

Læs mere

Lokalplan nr Område til offentlige formål, Ulsted" Skole, bibliotek, pasningsordning mm. NØRTOFTVEJ NØRTOFTVEJ HIRSEHAVEN RUGHAVEN KIRKESTIEN

Lokalplan nr Område til offentlige formål, Ulsted Skole, bibliotek, pasningsordning mm. NØRTOFTVEJ NØRTOFTVEJ HIRSEHAVEN RUGHAVEN KIRKESTIEN MØLLEPARKEN ULSTEDPARKEN PRÆSTEVÆNGET NØRTOFTVEJ KRABBESBROVEJ Lokalplan nr. 4.11 Område til offentlige formål, Ulsted" Skole, bibliotek, pasningsordning mm. RØRHOLTVEJ NØRTOFTVEJ G STADIONVEJ TEGLGAARDSVEJ

Læs mere

KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. FORSLAG til tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Arvad Møllevej. Elværkssøen. Skjern Å.

KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. FORSLAG til tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Arvad Møllevej. Elværkssøen. Skjern Å. Arvad Møllevej Elværkssøen Jernbane Skjern Å 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE FORSLAG til tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Høringsperiode: 21. september til 16. november 2011

Læs mere

Kommunen har den 7. november 2016 meddelt, at planområdets afgræsning flyttes mod sydvest, så den følger afgrænsningen af det gamle rammeområde 3B10.

Kommunen har den 7. november 2016 meddelt, at planområdets afgræsning flyttes mod sydvest, så den følger afgrænsningen af det gamle rammeområde 3B10. Stevns Kommune Teknik & Miljø sendt som elektronisk post til: plan@stevns.dk og birnie@stevns.dk 8. november 2016 Sag 2016-9731 / 2016-9661 /majbag Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 18

Læs mere

Forslag til lokalplan 98 med miljøvurdering samt tillæg 1

Forslag til lokalplan 98 med miljøvurdering samt tillæg 1 Forslag til lokalplan 98 med miljøvurdering samt tillæg 1 Forslag til lokalplan 98 for en bebyggelse med boliger og erhverv på Herlev Ringvej er sendt i offentlig høring fra den 16. december 2014 til den

Læs mere

Kortet viser med sort stiplet linje afgrænsningen af lokalplanområdet. Med rød streg vises den reviderede kommuneplanramme for Søsum.

Kortet viser med sort stiplet linje afgrænsningen af lokalplanområdet. Med rød streg vises den reviderede kommuneplanramme for Søsum. B E K E N D T G Ø R E L S E Forslag til lokalplan 23 samt forslag til Kommuneplantillæg 10 Kommunalbestyrelsen i Egedal Kommune har den 26. juni 2013 vedtaget at udsende ovenstående planforslag i offentlig

Læs mere

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 69 til Rammeområde 51.B9 Boligområde ved Ørskovvej i Snejbjerg Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Dalby Bymidte - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.2017 de stræ vne Ba Bavneskolen Ka j ve rise Sønder Dalby Kirke Sneholmgårdsvej Offentlighedsperiode

Læs mere

Tillæg nr. 19. Til Kommuneplan 2000, tidligere Holmsland Kommune Område til ferie- og fritidsformål ved Karen Brands Vej, Hvide Sande

Tillæg nr. 19. Til Kommuneplan 2000, tidligere Holmsland Kommune Område til ferie- og fritidsformål ved Karen Brands Vej, Hvide Sande Tillæg nr. 19 Til Kommuneplan 2000, tidligere Område til ferie- og fritidsformål ved Karen Brands Vej, Hvide Sande Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 17. marts

Læs mere

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt TANNISBUGTVEJ KLITROSEVEJ Offentlig fremlagt 28. sept. 2016-22. nov. 2016 Kommuneplan 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 21 - Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted TRANEBÆRVEJ ØSTERVEJ MARGUERITEVEJ

Læs mere

Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance

Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance Forslag til modernisering af Planloven - Danmark i bedre balance Holger Bisgaard, Planlægning og Byudvikling, maj 2017 Status Aftale mellem regeringen, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti fra juni 2016.

Læs mere

SOMMERHUSOMRÅDE VED RØRBÆK SØ, RØRBÆKVEJ

SOMMERHUSOMRÅDE VED RØRBÆK SØ, RØRBÆKVEJ SOMMERHUSOMRÅDE VED RØRBÆK SØ, RØRBÆKVEJ Tillæg nr. 9 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. april 2011 Offentliggjort den 18. april 2011 Udarbejdet af Ikast-Brande Kommune, Planafdelingen.

Læs mere

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 6. september 2017 Høringsperiode start: 6. september 2017 Høringsperiode

Læs mere

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460.

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Tillæg 4 - til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Offentliggørelse Forslaget kan ses på Herlevs kommunens hjemmeside www.herlev.dk

Læs mere

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/5 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2002 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 43 Ikast-Brande Kommuneplan Rekreativt område, Remmevej, Ikast

Kommuneplantillæg nr. 43 Ikast-Brande Kommuneplan Rekreativt område, Remmevej, Ikast Rekreativt område, Remmevej, Ikast Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Områdets

Læs mere

Boligområde Vesterhavsgade 1, Vorupør

Boligområde Vesterhavsgade 1, Vorupør Boligområde Vesterhavsgade 1, Vorupør November 2015 Vorupør/ Vesterhavsgade Procedure for udarbejdelse af kommuneplantillæg Procedure omkring offentliggørelse af kommuneplantillæg er angivet i planloven

Læs mere

Forslag til TILLÆG 26 Revision af rammebestemmelse i Fåborg

Forslag til TILLÆG 26 Revision af rammebestemmelse i Fåborg Forslag til TILLÆG 26 Revision af rammebestemmelse i Fåborg ENKELTOMRÅDE 06.01.BL01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg

Læs mere

Lokalplan nr. 181A. Tillæg til lokalplan nr. 181 for et boligområde ved Spangsbjerg. Forslag

Lokalplan nr. 181A. Tillæg til lokalplan nr. 181 for et boligområde ved Spangsbjerg. Forslag Lokalplan nr. 181A Tillæg til lokalplan nr. 181 for et boligområde ved Spangsbjerg Forslag 1 Læsevejledning En lokalplan fastlægger, hvordan et område må bruges fremover. Reglerne for lokalplaner er fastlagt

Læs mere

Høringssvar til forslag til Kommuneplan 2017 for Allerød Kommune

Høringssvar til forslag til Kommuneplan 2017 for Allerød Kommune Allerød Kommune Plan & Byg sendt som elektronisk post til: planogbyg@alleroed.dk 22. august 2017 Sag 2017-6372 /Petmol Høringssvar til forslag til Kommuneplan 2017 for Allerød Kommune Allerød Kommune har

Læs mere

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/6 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2003 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 6

Kommuneplantillæg nr. 6 Kommuneplantillæg nr. 6 for Kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde - Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Juni, 2019 2 Kommuneplantillæg nr. 6 Indholdsfortegnelse Hvad er en kommuneplan?...4 Retsvirkninger...4

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By august 2019 Offentlig høring Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 er i høring til den 24. oktober 2019.

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn FORSLAG Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan 2017-29 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Med nærværende kommuneplantillæg fastlægges rammer til offentlige formål på den nordlige del af Lemvig Østhavn. Forslag

Læs mere

FORSLAG. Sundhedcenter Sydthy. Kommuneplantillæg nr. 3 August Hurup

FORSLAG. Sundhedcenter Sydthy. Kommuneplantillæg nr. 3 August Hurup FORSLAG Sundhedcenter Sydthy August 2011 Hurup Procedure for udarbejdelse af kommuneplantillæg Procedure omkring offentliggørelse af kommuneplantillæg er angivet i Lov om Planlægning (Lovbekendtgørelse

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. oktober 2010 Offentliggjort den 20. oktober 2010 2 Luftfoto forside - Copyright

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Høringsperiode: 30. juni til 8. september 2010 2 Luftfoto forside - Copyright Aiolos Luftfoto

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 R I N G E L M O S E S K O V 3.12.R5 3.14.O3 Ny ramme E G E N S V I G Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Rekreativt område, Nappedam Bådehavn HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?

Læs mere

Forslag. Tillæg til Kommuneplan for et boligområde ved Hørkær

Forslag. Tillæg til Kommuneplan for et boligområde ved Hørkær Forslag Tillæg 14 - til Kommuneplan 2013-2025 for et boligområde ved Hørkær Offentliggørelse Forslaget kan ses på Herlevs kommunens hjemmeside www.herlev.dk Forslaget er i høring fra den 23. oktober 2018

Læs mere

Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger

Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 20. april 2017 Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til denne lokalplan har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra den

Læs mere

Tillæg nr. 25 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 25 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 25 til Rammeområde 99.T46 Teknisk anlæg recirkuleret fiskeopdræt ved Timlundvej, Sandet Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et

Læs mere

Syddjurs Kommune Plan & Udvikling. sendt elektronisk til: Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg 17 og lokalplan 395

Syddjurs Kommune Plan & Udvikling. sendt elektronisk til: Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg 17 og lokalplan 395 Syddjurs Kommune Plan & Udvikling sendt elektronisk til: syddjurs@syddjurs.dk 16. november 2015 J.nr. NST-123-706-00071 metbri Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg 17 og lokalplan 395 Syddjurs

Læs mere

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose Forslag til Tillæg nr. 7A Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 15. marts 2011

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 4 til Rammeområde 95.B9 samt 95.B1 Boligområde mellem Torvegade og Vestergade i Sdr. Felding Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Solvarmeanlæg ved Råbrovej Tillæg til Kommuneplan Forslag. i høring: XX. måned 20XX - XX. måned 20XX

KOMMUNEPLANTILLÆG. Solvarmeanlæg ved Råbrovej Tillæg til Kommuneplan Forslag. i høring: XX. måned 20XX - XX. måned 20XX KOMMUNEPLANTILLÆG 07 Solvarmeanlæg ved Råbrovej Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Forslag i høring: XX. måned 20XX - XX. måned 20XX Kommuneplantillæg 07 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den Blandet bolig og erhverv ved Roholte Vedtaget den 11.04.2018 offentligt bekendtgjort den 24.04.2018 Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 50 af 19. januar 2018 som ændret ved L 2018-01-30 nr.

Læs mere

UDKAST - Udbygningsaftale

UDKAST - Udbygningsaftale Viborg Kommune UDKAST - Udbygningsaftale Mellem Grundejer, Britta Hedegaard Egeskovvej 1 8800 Viborg ( Grundejer ) Geopartner Landinspektører A/S Asmildklostervej 11 8800 Viborg Tlf. 8668 2504 CVR-nr.

Læs mere

STRUER KOMMUNE Juni 2016

STRUER KOMMUNE Juni 2016 STRUER KOMMUNE Juni 2016 FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 288 FOR et ERHVERVSOMRÅDE VED GIMSINGLUNDVEJ I høring fra den 27. juni til den 22. august 2016 plangrundlag ORdliste Lov om Planlægning

Læs mere

Link til plandokumentet: Planen er sendt i forslag.

Link til plandokumentet:   Planen er sendt i forslag. Stine Hansen (STHA) planogby Cc: Dir-sek; Iben Marcus-Møller (IMM) Emne: Sv: Meddelelse om statusændring til forslag for lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping i Varde (BDK ID: 819732) Dato: 27. august

Læs mere

Tillæg nr. 45. Forslag til. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande

Tillæg nr. 45. Forslag til. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande Forslag til til, for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande Ortofoto Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 19. maj 2015 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden

Læs mere

Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 2018 af: Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2016.

Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 2018 af: Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2016. Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 2018 af: Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2016. Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede d. 21. marts 2018, at vedtage ovennævnte plan til

Læs mere

Tillæg nr. 5. Kommuneplan Rammeområde 28.F.02 Område til fritidsformål ved Handbjerg Strand.

Tillæg nr. 5. Kommuneplan Rammeområde 28.F.02 Område til fritidsformål ved Handbjerg Strand. Tillæg nr. 5 Rammeområde 28.F.02 Område til fritidsformål ved Handbjerg Strand. Rammeområde 18.O.03 Ændring af bestemmelserne for område til offentlige formål udkast HOLSTEBRO KOMMUNE Offentlig fremlæggelse

Læs mere

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE September 2000 VEJLEDNING Purhus Kommune, Rådhuset Teknisk Forvaltning Bakkevænget

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 16

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 16 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 16 til 5.E.01 Erhvervsområde i Skovhuse Januar 2015 Kerteminde Kommune Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf. 65 15 15 15 www.kerteminde.dk plan-byg@kerteminde.dk Indhold

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Boligområde nord for Bregentvedvej i Haslev - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 287 af 16.

Læs mere

ETAGEBOLIGOMRÅDE MELLEM JYLLANDSGADE OG NORGESGADE, IKAST

ETAGEBOLIGOMRÅDE MELLEM JYLLANDSGADE OG NORGESGADE, IKAST 0 50 100 150 200 250 Meters Målestok 1:7.500 ved print i A4 ETAGEBOLIGOMRÅDE MELLEM JYLLANDSGADE OG NORGESGADE, IKAST Tillæg nr. 37 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt vedtaget den 21. maj 2012

Læs mere

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 7B Til Ringkøbing-plan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing- Ringkøbing- 16. august 2011 1 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget

Læs mere