Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af:"

Transkript

1 Uge 43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Vel tilbage efter ferien er vi klar med endnu en version af ugebrevet. Til morgensamling i denne uge har eleverne fået fortalt historien om Silas og den sorte hoppe. Vi er ikke helt færdige med historien, så de får endnu et afsnit på mandag. Børnehaveklasseleverne har undres sig noget over at vi synger om Audi, når der er nogen der har fødselsdag. De første to stavelser i: Og de har fødselsdag, kan med børneører, sagtens lyde som: Audi har fødselsdag Måske kan vi hente lidt sponsorkroner, hvis vi retter henvendelse til Audifabrikken. I næste uge er Bjarne på kursus fra tirsdag til fredag, så Ulla er vikar i Bjarnes timer. I sidse ugebrev inden ferien var sættenissen på spil på internettet. I ugebrevsversionen der bliver udsendt pr mail, var der udsendt en opfordring til aflevere tøj til Tanzania. Der er flere der har fuldt opfordringen. Tøjet skulle afleveres i SFO. Flemming har med nogen undren modtaget flere bidrag. Men Knud Erik Asak, der stod for indsamlingen, som var sidste år ved samme tid, har taget vel imod og lovet, at han nok skal sende bidragene til Tanzania. Så tak for bidragene. Rengøring i den kommende periode varetages af: Sebastian 1 (Aino og Thomas) Anita 2 (Winnie og Henrik) Nanna 7 (Linda) Nicolai 2 (Dan) Tobias 7 (Kirsten og Peter) Eliot bh kl (Karen og Ole) Andreas bh kl (Pia og Klus-Ole)

2 Fredag den 2. november. Thea bh kl (Tina og Lars) Gloria 1 (Patricia og Dante) Bjarke 1(Dorthe og Torben) Line 3 (Mette og Knud Erik) Rikke 8 (Lis og Anders) Ask bh kl (Kristine og Mads) God weekend Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen Børn-Unge-Sogn-Kirke gudstjeneste BUSK Gjerrild Kirke kl (Husk at sætte urene tilbage, sommertid er forbi.) Familiegudstjeneste Fornæsspejderne står for optrin om Josef og hans brødre og om den gældbundne tjener. Frokost efterfølgende i konfirmandstuen. Venlig hilsen fra præsterne Karen Marianne og Christina og Fornæsspejderne. SFO. Tøjindsamlingen som ikke var der!!!! Vi har i denne uge oplevet at der har været en nisse på spil på skolen. I hvert fald på en computer i fløjbygningen, nærmere omkring lærerværelset på et kontor!!! Ved nissernes mellemkomst fløj der en gammel fil med sidste uges ugebrev ud, og den omhandlede en tøjindsamling der skulle finde sted efter efterårsferien. SIDSTE ÅR.???? Derfor har vi i denne uge nærmest svømmet over med brugt tøj til Afrika. Det tøj der jo så alligevel kommer til nytte, fyldte en del i fritteren og indsamlingen vil herefter gå under betegnelsen: Tøjindsamlingen der ikke fandt sted. I fritteren regner vi med, at der kommer en kage over fra den anden side af skolegården.

3 Pokemon og så videre. Igennem længere tid har vi oplevet mange børn der har hygget sig, spillet og byttet, battlet og sammenlignet diverse kort og figurer af monstre og drager o.s.v.. I løbet af den sidste uger er der desværre kommet flere og flere negative og trælse oplevelser med kort der er blevet væk, stjålet eller glemt eller på anden måde forsvundet. Det skaber en masse frustrerede børn der er meget kede af det. Det har også været svært at lægge kortene til side når klokken har ringet ind, så derfor er vi, pædagoger og lærere i lillegruppen og SFO en blevet enige om at vi ikke vil have kort og figurer i skolen i det næste stykke tid. Vi håber meget at I har forståelse for det, og vil hjælpe jeres børn med at få dem op af taskerne inden de skal i skole. Aktiviteter. Gennem hele ugen har vi lavet et halloween-værksted i fritteren, hvor der er blevet produceret spøgelser og alt muligt andet uhyggeligt. På græsplænen udenfor fritteren har der gennem et stykke tid nu, været gang i et lille mini-byggeri. Det er vores nye café-, og køkken- og hyggemiljø der er i støbeskeen. Heidi og nogle drenge er ved at lave en sandkasse og et par reoler der kan bruges til alt muligt sjovt. Et lille alternativ til den store sandkasse på legepladsen. Samlinger. Hver dag kl. ca holder vi en lille samling udenfor på fliserne. Samlingen har flere formål. For det første er det for at orientere børnene om de aktiviteter der er i SFO en i dag. For det andet er det for at vænne børnene til at være sammen på tværs af klasserne, modtage fælles beskeder, lytte til hinanden og til sidst er det en træning til børnemøderne som vi gerne vil afholde hver måned. Vi har haft samling hver dag i denne uge, og det går rigtig godt. Så det er noget vi fortsætter med. Personale. Louise er i praktik på Glesborg skole i fire uger, så Ulla tager en del vikartimer hos os i næste måned. Og da Malene og Lone skal på kursus et par dage, ser vi også Sus fra børnehaveklassen nogle eftermiddage. Glemt tøj m.m.. Der er igen meget tøj på træet, og også en del madkasser ovenpå køleskabet. Alt det vil sikkert gerne hjem igen, så kig lige efter en ekstra gang!? Venlig hilsen Flemming.

4 Børnehaveklassen 2007/08 UGE 44 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Godtfreds Dyrehandel + Bibliotek Temadag - noget med rim og remser Gymnastik + Godfreds Dyrehandel Godtfreds Dyrehandel Fødselsdag hos Lucas Vi er på skolen igen kl. ca Så er vi kommet i gang med vores nye matematik bog. De har lavet den første side i klassen og i dag (fredag) kommer vi i gang med de næste par sider. De må gerne lave lidt derhjemme, men ikke 5-10 sider af gangen. Vi har mødt Godtfred og hans kones kat AFRODITTE, der er flyttet ind i klassen. Afroditte starter med A og vi laver lidt opgaver med A også. Vi har også set en film med andre katte end lige Afroditte. I onsdag havde ikke så meget gymnastik, fordi der kun var 7 ud af de 22 der havde noget gymnastik tøj med og det skal de altså have. Jeg kan godt forstå det blev glemt i forhold til at det jo var første gang vi havde gymnastik, men det er vigtigt at de har noget med. Husk også et håndklæde for de skal nemlig i bad. Også selvom de skal hjem og i bad eller til gymnastik om aftenen. Hvis de ikke skal i bad skal I give dem en seddel med (eller bruge den kontaktbog de har fået), der er altså ikke nok at sige det til dem. Klassen har fået ros af Sus og mig for deres morgensamlinger i denne uge. De har været rigtig gode til at sidde stille, så det er bare dejligt. De var også eksemplariske da Godfred flyttede ind og fortalte sin historie om hvor svært det er at lære tallene op til tyve. Der sedler fra sundhedsplejersken m.h.t. tidspunkter for undersøgelser her på skolen, der burde også komme nogle I skal underskrive og returnere, jeg er bare lidt i tvivl om de er sendt hjem til jer privat eller om de kommer til mig senere!. Men det finder jeg lige ud af og giver jer besked herom. God weekend til jer alle Fra Sus og Heidi

5 1.klasse, dansk Så er vi godt i gang efter ferien, og en lang adskillelse. Bogstavbog og værksteder kører fint, og som noget nyt prøver de efter tur at arbejde på computeren med et program, som hedder Alf og Alfabetet, der støtter bogstavindlæring og begynderlæsning. Vi kan efterhånden skrive/læse små lette ord, som vi skriver i et hæfte de har fået. Skriv gerne i det hjemme, hvis jeres barn har lyst mange kan jo allerede skrive mor og far, søskendes navne osv. Det er meningen hæftet skal fungere som en slags ordbog. I bogstavbogen er vi nået til og med m s. 12. I må meget gerne hjælpe med at tjekke for huller! Enkelte mangler lidt hist og pist, hvis de f.eks. har været fraværende en dag. Lene har i grupperne taget hul på en ny lille bog. Den kommer med hjem og skal også læses her jo flere gange jo bedre. Alle har ikke fået den endnu! I tirsdags havde vi temadag om Halfdan Rasmussen. Vi hørte om og sang en sang af bemeldte forfatter, og i grupper blev der arbejdet med rimspil, selv at lave rimspil og illustration af nogle af hans børnerim de hænger på væggen i 1.kl indtil videre, hvis man har lyst til at kigge. Arbejdet fortsætter næste tirsdag. I p-fag er vi efterhånden ved at få fyldt Noahs Ark op med filtdyr der er især blevet lavet mange pindsvin og mus pudsigt, når de små dyr også er de sværeste at klippe ud, men nuttede er de jo. Og så er der samtaler på torsdag og torsdagen efter. Skriv jer venligst på nedenfor og aflevér jeres ønsker på mandag så kan jeg lave puslespillet og give seddel med tilbage inden torsdag. God weekend! PS. Vi har konstateret lus i klassen. Husk at tjekke børnene i weekenden. Trine Samtaler 1.klasse Sæt kryds, hvor I bedst kan gerne flere krydser. Torsdag d.1.nov Kl : Kl : Kl : Efter 17: Torsdag d.8.nov kl : kl : kl : Efter 17: Hvis det er umuligt for jer at komme de dage, så giv lige et praj. Der er sat 20 min.af til hver samtale. Birthe og jeg vil være tilstede. Navn:

6 Dansk i 2. klasse Denne uge har været dejligt almindelig og jeg oplever mere og mere arbejdsro og gode vaner i klassen. Tillykke til os alle med det! Vi læser, skriver ord, øver lyde/bogstaver/stavelser og skriver håndskrift. De nye læsebøger Søren og Mette og Jep er udleveret til børnene onsdag, så fremover er det i disse bøger, der er læselektier for til mandag, onsdag og fredag. Der er også ofte skrivelektier for til disse dage enten i Skrivebøgerne eller i Danskmappen. Nogle elever har endnu ikke fået en Skrivebog (om håndskrift), da de endnu ikke er færdige med skrivekopisiderne i Danskmappen. Børnene må meget gerne skrive disse kopisider færdige derhjemme også gerne flere end de har for! Vi bruger 25 minutter hver fredag på at gå på biblioteket, og jeg vil fortsat insistere på at børnene låner aldersvarende frilæsningsbøger, foruden det de ellers har lyst til at låne. Det er en god ide, hvis I supplerer læsetræningen derhjemme med lidt læsning i frilæsningsbøger om ikke andet, så bare en enkelt gang om ugen. Jeg oplever en smule kludder med, hvilke bøger, der skal med til dansktimerne, så derfor denne tjek-liste: Til hver mandag, onsdag og fredag (undtagen i temauger!) skal medbringes: - Læsebogen Søren og Mette og Jep - Danskmappen (blå pap) - Skrivebogen (den om håndskrift) - Kladdehæftet (det orange illustrationshæfte, A4) - Penalhus inkl. blyanter og viskelæder Til hver fredag medbringes desuden: - Frilæsningsbøger og øvrigt materiale til biblioteket God weekend fra Birthe 2.klasse, matematik I matematik er vi stadig i temaet om legetøj. Vi har målt bilbaner med lineal og spillet fiskespil, og hvis man ikke blev helt færdig med side 26 er det lektier til på mandag. Vi øver os også til stadighed på at læse større tal, for at konsolidere cifrenes placering det går faktisk ret flot vi er oppe på 2-cifrede tusindtal! (hvis man kan sige sådan..) I næste uge skal vi lave tangram-figurer, som vi lige sprang over i første omgang jeg syntes det var rart at have et par gange i samme uge til klippe-klistre-arbejdet. Herefter skal vi have en periode med mere værkstedsprægede aktiviteter mere om det senere. Øv de gode venner igen! God weekend! Trine

7 Dansk 3. klasse Det var dejligt at være tilbage efter ferien. Vi havde fået lavet noget rod med nogle temadage, så tirsdag var ikke klassens dag, som jeg havde sagt, men engelsk sammen med Allan og Anni. Klassens dag laver vi så på tirsdag i stedet for. Vi gjorde historien om timeglasset færdig mandag, og ellers har ugen været som den plejer. Der bliver læst godt mandag, onsdag og fredag. Torsdag er der skønskrift på programmet, og det bliver der også arbejdet godt med. Jeg vil bestille nogle diktathæfter hjem, som vi skal til at arbejde med. Børnene får en seddel med hjem, hvorpå I kan skrive ønsker til tider til forældresamtaler på. Samtalerne er torsdag den 8. november mellem kl. 14 og 20. Jeg vil gerne have sedlerne retur senest fredag den 2. november. Mange hilsner og god weekend Anne Birthe 3. klasse, matematik: Vi er gået i gang med kursus nr. 2, som omfatter mange områder indenfor matematikken, eks. plus og minus med 10-er overgange, omsætning af længdeenheder, ligninger, uligheder, gange, brug af lommeregner (tjek lige at børnene har en simpel lommeregner i tasken). Der arbejdes godt i timerne, og de fleste laver deres lektier derhjemme. Nogle har rigtig travlt og regner også løs i deres ekstra materialer. Hvis de bliver færdige med det fælles stof i skolen, skal de regne max en halv time i deres ekstra materialer der hjmme. Vi har igen taget fat på tabelindlæringen. Lige nu er det 4-tabellen. Desværre viste det sig i går, at kun en af dem havde øvet på tabellen der hjemme. Han kunne den til gengæld perfekt (springe rundt i den). Gangen forinden havde jeg givet dem nogle strategier at øve efter, så det skulle lette indlæringen. Jeg forklarede dem i utvetydige vendinger, at jeg ikke var tilfreds med deres indsats, så jeg håber, at de fremover vil tage den del af arbejdet alvorligt også. Vi har nogle dejlige timer sammen med god interesse og stor aktivitet. I tirsdags havde jeg sammen med Anni engelsk temadag med 3. og 4. klasse. Jeg var mest sammen med 3. klasse. De lavede familiestamtræ. De laver arbejdet færdig i de kommende engelsktimer, men det fortæller Anni nok noget om andet steds i ugebrevet. vi havde en givende og hyggelig temadag i 3. God weekend Allan 3./4. klasse engelsk temadag I tirsdags havde vi vores første temadag med engelsk. Vi lærte først et par nye sange og derefter gik vi i gang med at lave et family tree, så I har sikkert fået spørgsmål om navne på onkler og tanter mv. derhjemme. Vi blev ikke færdige med træerne, så der arbejdes videre i engelsk timerne, og der skal enten tegnes billeder af personerne på træet eller de må medbring små billeder til at sætte ind. Træerne skal hænge i klasserne lidt, når de er færdige og kommer derefter med hjem. Vi sluttede dagen med at se lidt Mr. Bean, men det kneb med tiden til at se det helt færdig, så også her må vi klare det i de normale engelsk timer. God weekend til jer alle. Anni

8 4.klasse, dansk Dejligt at se klassen igen efter ferien. I mandags var der en lille bitte rest af feriestemning over klassen, men ellers har det været en god uge, hvor de som sædvanligt har været både søde og dygtige. I ugens løb har vi været på biblioteket, læst, ordnet læsekontratkter, skrevet i skoledagbøger, øvet håndskrivning og arbejdet med individuelle opgaver. På fredag får klassen nye pladser og det glæder de sig til. På grund af kludder og fejltagelser med skemaet,er denne uges og næste uges temadage byttet om, og derfor hedder temadagen i næste uge klassens dag. Vi beklager og håber at I kan finde ud af tingene alligevel. God weekend, hilsen Elisabeth Matematik 4. klasse Vi er blevet færdige med sandsynlighed for denne omgang. Torsdag startede vi på husker du side 22. Den skal være færdig til på mandag. Derefter vil vi fortsætte med vinkler og firkanter. Hvorfor brænder man sig på stumpe vinkler? De er over 90 grader. (En vittighed fra temadagen om geometri og ikke engang en af mine). Mange hilsner og god weekend Anne Birthe Matematik i 5.klasse Først vil jeg sige tak for nogle hyggelige og rare samtaler. Det er altid godt og givtigt at mødes og få snakket om eleverne. Vi har efter 14 dage uden matematik kommet rigtig godt i gang igen endda også med en temadag. Netop i tirsdags arbejdede eleverne med mønstre og spejlinger. De var meget interesseret og optaget af dette. Ellers fortsætter vi ufortrødent med matematikbogen. Eleverne har 9 tabellen for til på mandag. God weekend Heidi 5. klasse, dansk, engelsk mm.: Oven på en temauge, en motionsdag og en dejlig ferie er vi så i gang igen med den ind imellem faste rutine. Stemningen er god, og der arbejdes godt. Af forskellige årsager er engelsktimerne blevet syltede nogle gange, hvilket ikke ligefrem behager børnene, så de er dejligt igen at tage fat her. Vi når det, vi skal, og de er glade for faget og slet ikke så dumme til det (lidt vestjysk slang). I forløbene uge har Heidi og jeg så gennemført samtlige elev- og forældresamtaler. Igen en rigtig dejlig oplevelse. Det er af stor værdi, at vi har disse to årlige samtaler. Som lærer er det meget vigtigt ind imellem at bruge den nødvendige tid på at gennemtænke den enkelte elev og hans/hendes situation og udvikling. Her tænker jeg selvfølgelig ikke kun på den faglige udvikling,

9 men medtænker det hele menneske. Som forældre har man jo hele tiden et ønske om at følge med i sit barns ve og vel og udvikling og trivsel. Tak for nogle uhøjtidelig og dog meget seriøse og givende samtaler. God weekend Allan Dansk i 6.klasse Efter en dejlig lang efterårsferie har vi taget hul på et nyt kapitel i grundbogen nemlig et tema om science fiction. Vi har snakket om genren og kigget på, hvad genren beskæftiger sig med. Der er delte meninger om, hvad genren har at byde på. Nogle kan godt lide den måde at fortælle en historie på, andre kan ikke. Personligt synes jeg, at det er en spændende genre og jeg er speciel vild med de science fiction film, der bliver lavet i øjeblikket. Det bliver interessant at se, om der er nogle, der ændrer mening i løbet af temaet. Eleverne får i morgen nye pladser og bordene vil blive stillet anderledes end nu. De kommer til at sidde i grupper med 4-6 personer. Som før skrevet er det på mandag d. 29/10 kl , der er opfølgningsmøde med jer forældre. Elisabeth, Bjarne og jeg glæder os meget til at se jer. Så er det oven i købet også tid til skole-hjemsamtaler udfyld venligst nedenstående snip og aflever den senest på tirsdag d. 30. oktober. I skal helst, hvis det er muligt, skrive jer på mindst 2 tidspunkter tak. God weekend og snarligt på gensyn Heidi Skolehjem samtaler i 6. klasse afleveres senest tirsdag d. 30/10-07 Vi kommer til skolehjem samtale (elevens navn) Torsdag d. 1/ Mandag d. 5/ Torsdag d. 8/

10 6.klasse, matematik Som planlagt er vi nu i gang med regnebogens afsnit,kan du altid regne den ud. Mange af eleverne synes at dette er noget nemmere end bogstavregningen, som vi tidligere beskæftigede os med, og det er bare godt. Til på fredag i næste uge har klassen en ret omfattende aflevering, som jeg har opfordret dem til at begynde på i god tid inden fredag. I næste uge har jeg tænkt mig at gennemføre testen, som jeg fortalte om på forældremødet. Da testen er lidt mere tidskrævende, end jeg først havde regnet med, kommer den måske til at skubbe lidt til mine planer om, hvad vi ellers skulle nå. Til sidst vil jeg bare minde om, at nu nærmer tiden til samtaler sig, med hastige skridt, læs herom andet sted i ugebrevet. God weekend, hilsen Elisabeth 7.klasse, dansk: Vi har i denne uge arbejdet med individuelle værksteder. Vi har efterhånden fundet materialer til alle, så der fremover i dansktimerne om torsdagen kan arbejdes med lige det der er brug for for den enkelte. I næste uge skal vi høre og læse om et par forfattere fra kanon-listen. God weekend, Lene 7. klasse matematik. Eleverne har i denne uge fået en matematik aflevering for. Jeg har snakket med eleverne om hvordan opstillingen af en sådan opgave kan se ud. Der er ikke nogen endelig opskrift på det og de skal selv prøve sig frem. Det vil sikkert give anledning til noget usikkerhed omkring opgaven, men de skal altså bare springe ud i det. Opgaven skal afleveres d God weekend. Jan. 7. klasse engelsk Vi er ikke blevet færdige med indianer-temaet, men har besluttet os for at skubbe det lidt til side. Jeg har nemlig noget materiale hjemme til temaet Love, vi har stiftet bekendtskab med Adrian Mole og hans familie. De har fået en bog med hjem med et video-manuskript og vi har set 1. episode i onsdags. Det er lidt til den svære side, så de skal ikke selv læse videre (med mindre de selv vælger det!), men de har fået nogle opgaver for bag i bogen. God weekend til jer alle. Anni 8./9. klasse - dansk Vi er kreative i øjeblikket og der bliver lavet mange sjove ting, som skal udtrykke noget omkring roman eller forfatter til henholdsvis Den usynlige myre og Jagten på et menneske. De skal også skrive lidt ned om deres praktik, det er ikke en dansk aflevering, men skal afleveres til mig, som en

11 del af efterbehandlingen af deres praktikophold. I næste uge skal vi i gang med at arbejde med aktuelle artikler, så hvis I møder noget meget spændende, må det selvfølgelig gerne medbringes. Husk tilmelding til forældremøde nedenfor og kontakt os endelig, hvis I har punkter til mødet. God weekend til jer alle. Anni Forældremøde i 8./9. klasse torsdag d. 15. november kl Vi kommer voksne til forældremødet Vi kan desværre ikke deltage i forældremødet Elevens navn: Retur til Anni eller Kirsten senest mandag d. 12. november Dansk i 9. klasse Der er jo en pulje af timer til dansk kun i 9. klasse og den tager vi nu hul på, således at de har dansk i stedet for idræt fredag morgen fra Jeg har allerede snakket med dem, så dette er mere en orientering til jer forældre. Vi skal i disse timer arbejde mere målrettet med de tekster, der skal opgives til prøverne,og så skal vi også igennem nogle retstavningsprøver. Anni

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12.

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12. Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Næste uge står der læsning

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien.

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien. Uge41 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så står der efterårsferie på

Læs mere

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 Arbejdslørdag Husk at bestyrelsen holder arbejdslørdag den 17. september. Det bliver helt sikkert en meget hyggelig dag, og skolen er altid rigtig flot efter arbejdslørdagen.

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser!

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser! Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt GODT NYTÅR til jer alle. Håber

Læs mere

Ugebrev 10 Indskolingen 2015

Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen I denne uge i punktform! Læringsfestival: På tirsdag skal en del af skolens lærere på læringsfestival. I den forbindelse er der specielle

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer INFORMATIONSFOLDER BØRNEHAVEKLASSEN PARKSKOLEN Struer www. parkskolen-struer.dk Kære forældre Samarbejde, tryghed og tillid er nogle af de nøgleord, som har stor betydning i skolens hverdag. Det gælder

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave ULIGEUGEBREV 43 Kære Forældre. I sidste uge forevigede jeg dette syn over mit hus. De ville syd på, og efter vejrudviklingen siden, er det jo nok en klog beslutning. Også tiden flyver, og børnene er nu

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere

Ugebrev 13 Indskolingen 2015

Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Tak for en rigtig hyggelig bedsteforældredag! Sikke et stort fremmøde og sikke en hyggelig stemning. Vi er rigtig glade for den store

Læs mere

Uge 43. Kære forældre i 3. klasse. Diverse: Uge 36:

Uge 43. Kære forældre i 3. klasse. Diverse: Uge 36: Uge 43 Udgivet fredag uge 40 Kære forældre i 3. klasse Diverse: Som enkelte af jer hørte om, har vi introduceret billedet af en benzintank i klassen. Dette gøres fordi jeg oplever at en del elever ikke

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

Ugebrev 40 Indskolingen 2014

Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Den kommende uge er, som I kan læse i fredagsbrevet PMU uge. Overskriften er Danske sange, og vi skal arbejde med dette på mange forskellige

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT-------------- Uge 37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Raketten - indskoling på Vestre Skole

Raketten - indskoling på Vestre Skole Børne- og Undervisningsudvalget 2012-13 BUU Alm.del Bilag 210 Offentligt Sådan hjælper du dit barn på vej I faget matematik Hjælp barnet til at blive opmærksom på alle de tal, der er omkring det i hverdagen

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

UGEBREV nr. 04 uge 36. Årgang 6

UGEBREV nr. 04 uge 36. Årgang 6 UGEBREV nr. 04 uge 36 Årgang 6 Kære børn og forældre Foredrag Det var en rigtig god oplevelse at være til foredrag her på friskolen i tirsdags. John Aasted Halse er en forrygende foredragsholder, der virkelig

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

UGEBREV nr. 30 uge 14

UGEBREV nr. 30 uge 14 UGEBREV nr. 30 uge 14 Husk arbejdslørdagen i morgen - vejrudsigten lover tørvejr! Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig dag, hvor vi forskønner vores allesammens skole. Vi starter kl. 9 med kaffe

Læs mere

Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d.

Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d. KÆRE Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d. vi glæder os til at være sammen med dig og vi håber vi får et godt samarbejde med din mor og far. Her er din stue, den hedder UGLESTUEN. Side 1 De

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 4 uge 36 Årgang 8 Sammenlægningsfest Tusind tak for den fine deltagelse til vores sammenlægningsfest med Solbærkrogen i fredags. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi fik markeret,

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 Lejrtur Friskolens årlige lejrtur er fra onsdag den 31. juni til fredag den 2. juni. Alle får en invitation sammen med dette ugebrev. Vil man gerne have en printet udgave,

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have.

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have. Kære forældre! Fredag den 24. februar 2012 Fastelavn Forår Tak for en dejlig og vellykket fastelavnsfest i søndags, skønt at se så mange flotte og fantasifulde udklædninger. Det ligger en del billeder

Læs mere

Rengøring i den kommende periode varetages af: Lørdag den 29.september.

Rengøring i den kommende periode varetages af: Lørdag den 29.september. Uge 39 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Vores idrætsdag med Norddjurs

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 23. september 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 23. september 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 23. september 2016 Praktikanter Gardinsyning HJÆLP Kursus I denne uge har vi haft Daniel (tidligere elev) i praktik som lærer. Daniel går i 9. kl. Det har været en fin oplevelse

Læs mere