Referat af LFPT generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af LFPT generalforsamling"

Transkript

1 Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 17. februar 2019 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse 5. Indkomne forslag 6. Godkendelse af budget Fastsættelse af kontingent Valg af formand (Jesper Winther ønsker ikke genvalg) 9. Valg af bestyrelsesmedlemmer (Nadja og Benina ønsker genvalg) 10. Valg af bestyrelsessuppleanter (Martin og Karina ønsker genvalg) 11. Valg af revisorer (Henrik og Solveig ønsker genvalg) 12. Valg af revisorsuppleant (Bent ønsker genvalg) 13. Valg af kuskerepræsentant (Laura ønsker ikke genvalg) 14. Eventuelt 1. Valg af dirigent Jesper foreslår Anders Helge Nielsen som dirigent. Anders Helge Nielsen blev valgt til dirigent og Anders kunne konstatare at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. 2. Valg af stemmetællere Anders Helge Nielsen foreslog vi vendte tilbage til dette punkt om det skulle blive nødvendigt. 3. Formandens beretning Jesper fremlagde beretningen og der var ingen indvendinger. Beretning for 2018 på LFPT. Foreningens første arrangement var en ponymåle-dag, der havde op til den nye sæson været meget røre over en ny måle komite og hvilke tidligere målinger som måtte bruges fremadrettet, enden på det hele blev at nogle personer kom på et kursus. Og vi kunne sammen med SPT. Lave en fælles måle dag hvor der også var nogle træningsløb, denne rå kolde dag blev afsluttet med en masse pølser og lidt snak på tværs af klubberne imellem. Det var en rigtig hyggelig dag.

2 [Skriv tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Da sæsonens første løbsdag skulle afvikles 17 Marts havde vinteren knapt sluppet sit tag i Danmark. Så pga. sne og isglatte veje valgte vi at udsætte sæson præmieren en uge. Vi afviklede i løb. Et af årets store løb var Miniløbet på Mindeløbsdagen, der var sponsoreret af Dansk Revision Skive A/S. Løbet blev vundet på en forrygende afslutning helt ude i banen vandt af Rasmus Enghaven med lånegodset Ramid. Derbydagen En af de dage hvor det er rigtig sjovt at vinde løb er på derbydagen, og i 2018 var startvilligheden igen stor Signaturløbene blev vundet af: Stall Untersteiners Derby: Rain II og Laura Mosson s Kriterium: Sigge og Elisabeth Jørgensen Beslagsmed Anders Helge Nielsens Consoltation: Billy og Clara Skovgaard Belsagsmed Bjarke Haagensens Monte derby: Shanti K og Mille-Marie DM i Billund Akkurat som året for inden fik LFPT 2 DM sejre I klassen under 100 cm vandt Laura med Käck og i klassen under 128cm vandt Ernst Romeo med Kamilla Gilsgaard Galla nomineringer Igen i 2018 var LFPT kuskene helt fremme i en masse løb rundt om i Danmark Og det resulterede fuldt fortjent i at Mille-Marie & Kamilla Gildsgaard sammen med Rasmus Enghaven blev nomineret til Årets gallafest, det er ganske imponerende at en lille klub som vores igen er representeret, denne gang med hele 2 nomineringer. Nordisk Mesterskab Nordisk mesterskab blev afviklet på Østersund og hvis nogen skulle ha misset geografien så ligger det altså km herfra. det var den før omtalte trio som repræsenterede LFPT med Kamilla & Mille-Marie & Rasmus med lånepony fra stald Kærgården, resultatet vil vi springe over, for det skal ikke fordreje at de havde en fantastisk tur. Vores championater Årets Kusk Laura med 12 sejre Årets monte rytter Mille-Marie med 5 sjre Årets Pony Findus med henholdsvis Anders & Jonathan som pilot. Årets monte pony Shanti K og Mille-Marie Kæmpe tak Der skal lyde en kæmpe tak til alle jer som løbsdag efter løbsdag bakker op om vores løb det være sig kuske ryttere og ikke mindst forældre. En stor tak skal der også lyde til vores sponsorer som gør det muligt at køre om så fine præmier

3 Tak til dem som med utrætteligt gåpåmod skaffer sponsorer. præmier til tombola med mere. En kæmpe tak skal der også lyde til dem som gør det muligt at afvikle en løbsdag, det være sig dommere, starter, speaker, toast master, momse og resten af banden. Tusind tak. Fremtiden Fremtiden er jo som bekendt lige om hjørnet og årets første løbsdag er 30 Marts Men inden da afvikler vi en pølse træningsdag, samt en social dag med travbanen den 16 marts Men der er mere, for der sker en masse spændende tiltag på banen. Der arbejdes seriøst med en travskole som vil ha en utrolig positiv indvirkning på vores klub. Der arbejdes også med en islænderbane som der med skaffer nogle nye hestefolk på vore dejlige travbane og det skulle jo være mærkeligt om ikke vores fantastiske sport kunne fange nogle af de nye folk. Afslutningsvis At dette bliver min sidste beretning skydes på ingen måde problemer intern i bestyrelsen ej heller det fine samarbejde med travbanen. Det skylds udelukkende den topstyring som Danske Hestevæddeløb trækker ned over hovedet på os, vores lille klub har i 2018 fået 6 nye kuske(bemærk ingen travskole) vundet 2 DM titler, 2 Nomineringer til årets galla, 2 kuske og 3 heste til Nordisk Mesterskab. Det syntes jeg er rigtig flot, alligevel sidder der nogle på et kontor i Aarhus diktere os. Til trods for de aldrig har været på vores bane. Det som gør vores klub til noget særligt er at der er plads til ALLE, et eksempel er Dråbe Rosendal som i en forholdsvis sen alder kommer i gang med en monte karriere og faktisk kun er 1 sejer fra at være a point i kampen om årets monte pony. Det er det som gør det sjovt at ofre noget tid på foreningsarbejdet... Slutteligt skal lyde en kæmpe tak til bestyrelsen for jeres enorme viden og store arbejde.. Punktom 4. Regnskabsaflæggelse Benina fremlagde regnskabet og der var ikke nogen bemærkninger til dette. 5. Indkomne forslag Der var ingen forslag indkommet. 6. Godkendelse af budget 2019 Benina fremlagde budgettet uden bemærkninger.

4 [Skriv tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] 7. Fastsættelse af kontingent 2019 Kontingentet forbliver uændret for Aktive 350 kr. Passive 50 kr. 8. Valg af formand (Jesper Winther ønsker ikke genvalg) Nadja blev valgt til formand efter forespørgsel. 9. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer (Nadja og Benina ønsker genvalg) Da Nadja blev valgt til formand, blev Karina valgt valgt ind i bestyrelsen efter lidt betænkningstid og Benina blev genvalgt. 10. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter - (Martin P. og Karina S. ønsker genvalg) Martin P blev genvalgt og Jeanette Vellier blev valgt ind efter foresprøgesel. 11. Valg af revisorer (Henrik Moberg og Solveig Kofoed Hansen ønsker genvalg) Henrik og Solveig blev genvalgt uden bemærkning. 12. Valg af revisorsuppleant (Bent Hansen ønsker genvalg) Bent blev genvalgt uden bemærkning. 13. Valg af kuskerepræsentant (Laura Spuhr Nielsen ønsker ikke genvalg) Clara Skovgaard havde lavet en aftale med Laura om dette og Laura har lovet at hjælpe Clara med denne opgave. 14. Eventuelt Anders Helge Nielsen fremlagde omkring den nye pony- trav skole som forventes at starte op i år d. 1-4/19 Der forventes at starte op med nogle ponyer og heste antal kendes ikke helt. Der blev nævnt at der var en fast person til og stå for skolen Der blev nævnt at der skulle holdes et møde mellem NFT Travklub, Travbanens bestyrelse og egen klub en dag. Der blev stillet forslag om at lave tur til f.eks golf`n fun eller bustur til en svensk bane Martin P synes ikke der blev gjort nok reklame for banen. Anders Helge sagde der bliver gjort noget på de forskellige med reklame spot i radio, banner reklamer i tavler og andet reklame for travbanen

5 ponyklubben har ikke helt samme muligheder, men der bliver arbejdet og uddelt hvad der kan uddelses og folk kunne også selv være med til og sprede kendskabet omkring banen/klubben. Solveig foreslog at deltage i foreningens dag i Nykøbing der holdes i august/september Solveig spurgte til de nye regler der er i udsigt. Ruth forklarede nøje hvad der sagt og gjort i forbindelsen med DPVF/DH. Der var opbakning fra travbanens bestyrelse til Ruth omkring det fremlagte og dokumenteret hun havde modtaget i dpvf og fra dh (Uwe) Der blev stillet forslag til og holde hurtigt møde efter generalforsamling på Fyn i DPVF, så folk kunne svar på de områder der blev snakket om her under generalforsamlingen. Generalforsamlingen blev afsluttet kl , hvor Anders Helge Nielsen takkede for god ro og orden og for snak om alt det ovenævnte.

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 18. februar 2018 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 21. februar 2016 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Referat af LFPT generelforsamling lørdag den 16. februar 2014 kl. 14.00 på Kikko i Nykøbing Falster.

Referat af LFPT generelforsamling lørdag den 16. februar 2014 kl. 14.00 på Kikko i Nykøbing Falster. Nykøbing F. den 17. januar 2014 Referat af LFPT generelforsamling lørdag den 16. februar 2014 kl. 14.00 på Kikko i Nykøbing Falster. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Program til Stald Kærgårds og Bodillens løbsdag lørdag d. 20 oktober 2018

Program til Stald Kærgårds og Bodillens løbsdag lørdag d. 20 oktober 2018 Program til Stald Kærgårds og Bodillens løbsdag lørdag d. 0 oktober 08 Blomstersponsor for sæsonen 08 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 87 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk

Læs mere

Program til lørdag d. 14 april 2018

Program til lørdag d. 14 april 2018 Program til lørdag d. 4 april 08 Blomstersponsor for sæsonen 08 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på

Læs mere

Program til LFPT DERBYDAG lørdag d. 19 august 2017

Program til LFPT DERBYDAG lørdag d. 19 august 2017 Program til LFPT DERBYDAG lørdag d. 9 august 07 Blomstersponsor for sæsonen 07 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Kuskemøde kl..45 (mødepligt)

Læs mere

Program til lørdag d. 08 juni 2019

Program til lørdag d. 08 juni 2019 Program til lørdag d. 08 juni 2019 Blomstersponsor for sæsonen 2019 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 4873 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort

Læs mere

Bestyrelsens beretning Løbsdage på Krogenbergbanen. Nyt banehegn og udvidelse banen

Bestyrelsens beretning Løbsdage på Krogenbergbanen. Nyt banehegn og udvidelse banen Dansk Pony Væddeløbsforening Januar 2017 Bestyrelsens beretning 2016 Et år er gået og vi skal se tilbage på 2016. Beretningen er lavet af hele bestyrelsen og ses igen som en papirudgave, som udleveres

Læs mere

Program til lørdag d. 23 september 2017

Program til lørdag d. 23 september 2017 Program til lørdag d. september 07 Blomstersponsor for sæsonen 07 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort

Læs mere

Program til lørdag d. 15 oktober 2016

Program til lørdag d. 15 oktober 2016 Program til lørdag d. 5 oktober 06 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 87 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på

Læs mere

Program til lørdag d. 18 juni 2016

Program til lørdag d. 18 juni 2016 Program til lørdag d. 8 juni 06 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Lidt info omkring denne løbsdag: Husk at få fremvist vaccinationskort

Læs mere

Program til lørdag d. 13 april 2019

Program til lørdag d. 13 april 2019 Program til lørdag d. april 09 Blomstersponsor for sæsonen 09 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på jeres

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Slutstillinger i Vandrepokalerne i Sæson 1 af vandrepokaler (fra d. 9 april til d. 4 juni 2016)

Slutstillinger i Vandrepokalerne i Sæson 1 af vandrepokaler (fra d. 9 april til d. 4 juni 2016) Slutstillinger i Vandrepokalerne i 2016 Sæson 1 af vandrepokaler (fra d. 9 april til d. 4 juni 2016) Momses Vandrepokal 2016 Pony Kusk 23-apr 07-maj 21-maj Totalt Soolaima Mille-Marie Neerup Jensen 10

Læs mere

Program til lørdag d. 20 maj 2017

Program til lørdag d. 20 maj 2017 Program til lørdag d. 0 maj 07 Blomstersponsor for sæsonen 07 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 87 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på jeres

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Program til lørdag d. 30 marts 2019

Program til lørdag d. 30 marts 2019 Program til lørdag d. 30 marts 2019 Blomstersponsor for sæsonen 2019 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 4873 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Program til lørdag d. 08 april 2017

Program til lørdag d. 08 april 2017 Program til lørdag d. 08 april 07 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 87 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Program til lørdag d. 9 april 2016

Program til lørdag d. 9 april 2016 Program til lørdag d. 9 april 06 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Lidt info omkring denne løbsdag: Husk at få fremvist

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6,stk 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Landsbylauget - Fløng Sogn / Generalforsamling 9. maj

Landsbylauget - Fløng Sogn / Generalforsamling 9. maj Landsbylauget - Fløng Sogn / Generalforsamling 9. maj 2019 1 Dagsorden: 1. Valg af Dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2018 og budget 2019 5. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Odense Referat af Senior Blæsernes generalforsamling tirsdag den 12. marts 2019.

Odense Referat af Senior Blæsernes generalforsamling tirsdag den 12. marts 2019. Referat af s generalforsamling tirsdag den 12. marts 2019. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab a. Revideret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall Referat fra generalforsamling, 16. maj 2012 hos Vattenfall A/S. Dagsorden for mødet er i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere