Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør."

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2013 til godkendelse 4. Forslag fra bestyrelsen Forslag til vedtægtsændringer: 1: Redaktionel ændring. 2: Der foreslås et nyt stk. 3: Bestyrelsen kan af kapacitetshensyn begrænse tilgangen af medlemmer. Et nyt stk. 8: Bestyrelsen kan indrømme prøvemedlemskab af maksimalt 12 måneders varighed og fastsætte reglerne herfor. 4: Ændres til 7. 6: Stk. 1: ændres til: Kontingentet for medlemskab gældende fra 1. april til 31. marts (kontingentperioden) det følgende år fastsættes af bestyrelsen og godkendes af generalforsamlingen, jf. 9. Der indsættes et nyt stk. 2: Kontingentet for kontingentperioden forfalder til betaling ved kontingentperiodens start med betalingsfrist den 1. april. Bestyrelsen kan beslutte, at kontingentet betales ratevis samt betalingsfristen herfor, dog således at hele kontingentet senest forfalder til betaling inden udløbet af kontingentperioden. 5. Forslag fra medlemmer Ingen forslag 6. Forelæggelse af budget og fastlæggelse af kommende års medlemskontingent samt indskud 7. Valg af a) bestyrelsesmedlemmer Efter tur afgår Finn Hansen, baneudvalg (modtager genvalg) Ulrik Ankerstjerne, næstformand (modtager genvalg) Lars Jensen, ungdomsudvalg (modtager genvalg) Valg af b) bestyrelsessuppleant Nicolaj Lyck (modtager genvalg)

2 8. Valg af revisor Statsaut. revisorer Henrik Wellejus og Jesper Schaltz, Deloitte. 9. Eventuelt Ad. 1. Formand Mette Groth-Andersen bød velkommen til årets generalforsamling. På bestyrelsens vegne foreslog formanden som dirigent Svend Erik Haase, der blev valgt med akklamation. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens lovlige indvarsling og beslutningsdygtighed i henhold til vedtægterne for Dragør Golfklub. Han gav derefter ordet til formanden for forelæggelse af beretningen. Ad. 2 Mette Groth-Andersen indledte med at mindes en række afdøde medlemmer ved iagttagelse af et minuts stilhed. Derefter fremlagde formanden bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år (2013). Jan Jakobsen opfordrede bestyrelsen til at kigge på, om man kunne forestille sig at lade medlemmerne sponsere vores bunkers i lighed med Plant et træ, idet han fandt, at de fleste bunkers var i en dårlig stand. Beretningen blev derefter taget til efterretning med akklamation og kan læses i sin helhed andet steds på hjemmesiden. Ad. 3 Herefter fremlagde kassereren René Boesen det reviderede regnskab, som også kan ses i Driveren på hjemmesiden. Her skal blot nævnes nogle nøgletal. Årets samlede resultat blev et plus på kr. Største enkeltpost på regnskabet på indtægtssiden er kontingenter på samlet kr. og sponsorindtægter på kr. Det sidste er det bedste resultat i tre år. Greenfee-posten er steget med kr. til kr. På udgiftssiden er største post ikke overraskende banen med kr. René Boesen pointerede, at det for bestyrelsen var vigtigt, at man løbende følger økonomien, og viser der sig udfald i forhold til budgettet, sørger man straks for at få rettet op på tingene. Herefter blev regnskabet enstemmigt godkendt. Ad. 4 Forslag fra bestyrelsen om vedtægtsændringer. Dirigenten konstaterede, at der var 107 medlemmer til stede samt 22 fuldmagter, 129 i alt gyldige stemmer. Tallet var langt fra nok til, at vedtægtsændringerne kunne vedtages endeligt, hvilket bestyrelsen da også havde taget højde for ved at have indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i Driveren i forventning om, at vedtægtsændringerne blev vedtaget med de nødvendige 2/3 af de fremmødte lig med 86 stemmer på aftenens generalforsamling. Næstformand Ulrik Ankerstjerne redegjorde for bestyrelsens bevæggrunde for vedtægtsændringerne, som bl.a. bunder i, at man gerne vil åbne op for prøvemedlemskaber, som man kender det i flere andre

3 golfklubber. Et prøvemedlemskab vil maksimalt kunne være på 12 måneder, men bestyrelsen sigter mod tre måneder. Et prøvemedlemskab skal koste 1500 kr., som så senere vil blive fratrukket indskuddet ved indmelding i Dragør Golf Klub. I prøvemedlemskabet vil indgå fem gruppelektioner hos proen, en lektion i regel og etikette, fri brug af træningsfaciliteter, frie træningsbolde på driving range samt tilbud om lån af udstyr. Det hele afsluttes med en golfprøve. Består man den giver det efterfølgende ret til at spille på den store bane i et begrænset omfang. Vi håber, at mange vil blive så grebet af sporten, at de melder sig ind i klubben og dermed får DGU-kortet, sagde Ulrik Ankerstjerne, der også pointerede, at man vil kigge på de medlemmer, som lige nu ikke spiller ret meget. Det er vigtigt, at de fastholdes med en række aktiviteter. Begynderne skal mandsopdækkes med bl.a. fællestræning og flere kaninturneringer, så de lærer andre medlemmer at kende og dermed får skabt et netværk som er med til at fastholde dem i klubben. Vi har desuden 141 passive medlemmer, som hver betaler 1000 kr. om året uden at få særligt meget for de penge. De skal have flere af de samme tilbud som de aktive medlemmer samt en bedre information. I lighed med 2013 er Dragør Golf Klub også i 2014 med i Golfens Dag som et Åbent Hus-arrangement, og herudover vil der blive afholdt seks Golf på prøve - arrangementer. Målet for 2014 er 100 nye medlemmer, sagde Ulrik Ankerstjerne. Claus Pedersen spurgte, om de samme regler for prøvemedlemskab også vil gælde f.eks., hvis der kom 20 medlemmer fra City Golf. Hans erfaring var nemlig, at man der tog det noget mere lemfældigt med regler og etikette. Svaret var et ja, hvilket fik Jens Tholstrup til at opfordre bestyrelsen til at være ekstra opmærksomme og skærpe etikettereglerne over for City Golfere. Herefter blev vedtægtsændringerne gennemgået, og herunder fremsatte dirigenten to formuleringsændringer til vedtægtsændringerne. I 6 stk. 1 at ordet fastsættes blev ændret til foreslås, og i det ny stk. 2 om kontingent at senest forfalder til betaling ændres til skal være betalt. Begge ændringsforslag blev vedtaget sammen med de øvrige vedtægtsændringersforslag, som nu endeligt skal vedtages på den ekstraordinære generalforsamling, som afholdes onsdag 26. marts kl. 19:00 i klubhuset. Ad. 5 Ingen forslag fra medlemmerne. Ad. 6 Kasserer René Boesen fremlagde budgettet, som også kan ses i Driveren. Af det fremgik det, at man opererede med indtægter på kr. mod udgifter på kr., men med renteindtægter vil det forventede resultat blive et overskud på kr.

4 Bestyrelsen havde i forbindelse med budgettet lagt op til en kontingentforhøjelse for gruppen Voksne på årligt 250 kr. til kr. og for langdistancemedlemmer en stigning på 100 kr. til kr. Når vi i bestyrelsen lægger budget, er det vigtigt, at vores økonomi hænger sammen, og vi må konstatere, at vi har likvide problemer til vi får kontingentindbetalingerne, konstaterede René Boesen, der også fremhævede et punkt i budgettet nemlig sponsorindtægterne som afveg væsentligt fra tidligere år. Vi er i dag 1076 aktive medlemmer. Det ligger fortsat under tidligere år. Der forestår derfor et stort arbejde i alle udvalg for at kapre nye medlemmer. Her de sidste dage op til generalforsamlingen er det imidlertid lykkedes sponsorudvalget at indgå nye sponsorkontrakter på i alt kr., hvorfor vi er villige til at se bort fra en kontingentforhøjelse i år. Det fik et medlem til at bede generalforsamlingen om at hylde den afgående formand for sponsorudvalget Erik Bjørn, der har udført et fantastisk stykke arbejde for klubben. Steen Lihsmann: Jeg synes, vi bør spørge generalforsamlingen, om ikke den på trods af de ekstra sponsorindtægter alligevel ønsker en kontingentforhøjelse. Vi ved alle, at vores økonomi er anstrengt, og jeg vil nødig stå her på næste års generalforsamling og konstatere, at bestyrelsens målsætning i budgettet om nye medlemmer ikke er nået med deraf følgende dårligere økonomi. Efter opbakning fra andre medlemmer, konstaterede dirigenten, at bestyrelsen næppe ville gå imod sit eget forslag og satte derefter forslaget om ændring af kontingent for voksne og pensionister med 250 kr. mere til kr. årligt under afstemning. Forslaget samt bestyrelsens forslag om stigning af kontingent for Langdistancemedlemmer, med 100 kr. til 3700 kr. blev vedtaget med overvældende majoritet. Øvrige kontingentsatser er uændret. Indskud er uændret dog henvises til ændringe af indskudsvilkår for juniorer og ungseniorer dvs. spillere under 26 år, som vedtaget i 2 stk. 5. Budgettet blev herefter taget til efterretning, og på opfordring fra Jan Jakobsen rejste salen sig og takkede klapfast kassereren for hans store og meget professionelle arbejde for at sikre Dragør Golfklub en god økonomi. Ad.7 a På valg var Lars Jensen, Ulrik Ankerstjerne og Finn Hansen, der alle modtog genvalg og blev genvalgt. Bestyrelsen havde et ønske om at udvide bestyrelsen fra syv til ni medlemmer. Bestyrelsens kandidater var Ejvind Fritzbøger som ny formand for Informationsudvalget og Johnny Lundager som ny formand for Sponsorudvalget. Begge blev valgt. Alle for en to-årig periode. Ad. 7b Valg af bestyrelsessuppleant. Bestyrelsen foreslog Nicolaj Lyck, der blev valgt for 1 år. Ad. 8 Bestyrelsen indstillede Statsaut. revisor Henrik Wellejus og Jesper Schaltz, Deloitte, som blev genvalgt.

5 Ad. 9 Christian Lyck omtalte de ret så store beløb, man jonglerer med i sponsorudvalget og opfordrede udvalgets ny formand til at sørge for en større gennemsigtighed i udvalget en opfordring, som Johnny Lundager straks tog til sig, idet han nævnte, at det var en ting, han selv var meget opmærksom på. Steen Lihsmann opfordrede bestyrelsen til dannelsen af grupper af frivillige, som skal være ansvarlige for banepleje. Derefter takkede dirigenten for god ro og orden og gav ordet til klubbens formand. Formanden takkede dirigenten med en vingave og takkede de fremmødte for fremmødet, opbakningen til bestyrelsen og debatten: Den har været god, og den har været sund. Det er et godt udgangspunkt at komme videre fra i klubben, sagde formanden. Referat af Sekretariatet efter diktafon på generalforsamlingen. Referat godkendt den: 2014 Dirigent medlem 17 Svend Erik Haase Formand Mette Groth-Andersen

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Dragør Golfklub. 2011

Referat af den ordinære generalforsamling i Dragør Golfklub. 2011 Referat af den ordinære generalforsamling i Dragør Golfklub. 2011 Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt den 17. marts 2011 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB afholdes: UCH (Handelskolen) Døesvej 76, 7500 Holstebro Onsdag d. 5. dec. 2018 kl. 19.00 Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende: 1. 2. 3. 4.

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

2.1 Såvel aktive som passive medlemmer optages. Kun aktive medlemmer har ret til at spille på banen.

2.1 Såvel aktive som passive medlemmer optages. Kun aktive medlemmer har ret til at spille på banen. Advokat Peter Skau-Andersen Ved Stranden 18 Box 2034 1012 København K Tlf +45 7730 4050 Fax +45 7730 4077 J.nr. 142286 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VÆRLØSE GOLFKLUB 1 Foreningens navn, hjemsted og formål 1.1

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 40. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 8. DECEMBER 2013 I KLUBHUSET I MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2019

GENERALFORSAMLING 2019 GENERALFORSAMLING 2019 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Frederikshavn Golf Klub Dato: Onsdag den 20. marts 2019 kl. 19:00. Sted: Frederikshavn Handelsskoles kantine, Kirkegade 9, 9900

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER Revideret på generalforsamling d.. 12/3-20121 Møn Golfklub. Klintevej 118. 4780 Stege Telefon 55 81 32 40. Fax 55 81 32 60. email: moen-golfklub@post.tele.dk 1 Klubbens navn

Læs mere

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune.

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. VEDTÆGTER FOR OUTRUP GOLFKLUB 1 Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: 4447 2124 Fax.: 4447 2128 mail @ vaerloese-golfklub.dk CVR 1761 3782 Til Alle aktive medlemmer over 18 år Dato: 11.11.2016 Emne: Indkaldelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens formål - med udgangspunkt

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune.

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Vedtægter Nuværende 1 Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg Forslag til vedtægtsændringer For at lette sammenligningen mellem de nuværende vedtægter og forslaget til nye vedtægter er de sat op overfor hinanden i nedenstående skema. Ændringer i vedtægterne er markeret

Læs mere

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig www.lemviggolfklub.dk 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Lemvig Golfklub og dens hjemsted er Lemvig Kommune. Klubbens

Læs mere

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 1 Klubbens navn er ALBERTSLUND GOLFKLUB hjemmehørende i Albertslund kommune. Det er Albertslund Golfklubs formål med udgangspunkt i foreningsfællesskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

VÆRLØSE GOLFKLUB. onsdag d. 28. november 2012 kl. 19:00. Bemærk, at generalforsamlingen også i år gennemføres i Farum Park jf. omstående dagsorden.

VÆRLØSE GOLFKLUB. onsdag d. 28. november 2012 kl. 19:00. Bemærk, at generalforsamlingen også i år gennemføres i Farum Park jf. omstående dagsorden. VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: 4447 2124 Fax.: 4447 2128 mail @ vaerloese-golfklub.dk CVR 1761 3782 Til Alle aktive medlemmer over 18 år Dato: 6. november 2012 Emne: Indkaldelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB Nærværende vedtægter erstatter i sin helhed "Vedtægter for Holbæk Golfklub" af 29. november 2011. 1- Klubbens navn, hjemsted og formål: Klubbens navn er Holbæk Golfklub. Klubbens

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 02 Uddrag af vedtægterne 03 04 Dagsorden

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS 1 Foreningens navn: Foreningens hjemsted: Sportsfiskerforeningen ALS Sønderborg 2 Foreningens mål: - At varetage medlemmernes interesser - At tilslutte sig Danmarks

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Sejerø Golfklub

Vedtægter for Sejerø Golfklub KLUBBEN 1 Klubbens navn er Sejerø Golfklub og dens hjemsted er Sejerø i Kalundborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G V E D T Æ G T E R for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G 1. Navn Foreningens navn er Djurslands Udlejerforening. 2. Formål a) at varetage medlemmernes interesser i almindelighed. b) at udøve

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Frederikssund Tennis Klub. 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikssund Kommune. 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at virke til tennissportens

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion.

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere golfspil og de dertil hørende idrætslige aktiviteter på det

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 (105 fremmødte, medbragt 11 fuldmagter) Formand Kim Møller Behrend bød velkommen til generalforsamlingen, og der blev på opfordring fra formanden

Læs mere

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Beretning for det forløbne år, bl.a. vedr. udviklinger

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub 1 Sejlklubben navn og hjemsted Klubbens navn er Frederiksværk Sejlklub. Klubbens hjemsted er Frederiksværk. 2 Sejlklubbens formål Frederiksværk Sejlklubs formål er:

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Vedtægter for Dragør Golfklub

Vedtægter for Dragør Golfklub Forslag til nye Vedtægter for Dragør Golfklub Indholdsfortegnelse 1 - Navn og hjemsted... 2 2 - Formål... 2 3 - Medlemskab... 2 4 - Indmeldelse... 2 5 - Udmeldelse... 2 6 - Indskud og kontingent... 2 7

Læs mere

Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner.

Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner. Vedtægter for Furesø Golfklub fra 2017 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner. 2 Formål Klubbens formål er at etablere og forestå driften af

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen November

Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen November Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen November 2013 1 1 Klubbens navn er ALBERTSLUND GOLFKLUB hjemmehørende i Albertslund kommune. Det er Albertslund Golfklubs formål med udgangspunkt i foreningsfællesskabet

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. 1 Hjemsted og formål Klubbens navn er Søllerød

Læs mere

Rødovre Tennisklub Vedtægter

Rødovre Tennisklub Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rødovre Tennisklub. Klubben har hjemsted i Rødovre Kommune. 2 Medlemmer og formål Klubben består af aktive og passive medlemmer og optager enhver, der søger optagelse,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR Vedtægter for biografforeningen DAGMAR 1 Navn Stk1. Foreningens navn er Biografforeningen DAGMAR, Ribe Foreningens hjemsted er Ribe Biograf, 6760 Ribe 2 Formål Foreningens formål er: At give børn, unge

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Hedens Golfklub februar 2017

Hedens Golfklub februar 2017 Hedens Golfklub februar 2017 1 Klubbens navn er Hedens Golfklub og dens hjemsted er, Resenfeldevej 26, Grønhøj i Viborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere