Sammen rykker vi Afrika

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sammen rykker vi Afrika"

Transkript

1 Sammen rykker vi Afrika En kort introduktion til 10 projekter, der rykker. Mission Afrika inviterer dig til at rykke tættere på, så vi sammen kan flytte noget!

2 Uddannelse betaler sig [UDDANNELSESSTIPENDIER] Kan det overhovedet betale sig at investere i uddannelse til unge afrikanere? Vores erfaringer siger ja, da uddannelse er en sikker vej til en fremtid med flere ressourcer for det enkelte menneske, men også for de afrikanske kirker og lokalsamfund. Mission Afrikas uddannelsesstipendier går til unge, som har lyst og evner til at uddanne sig inden for forskellige fag som eksempelvis sygepleje, teologi, medicin, økonomi og undervisning. VIl du være med til at give unge afrikanere de bedste muligheder for at skabe sig et godt liv? Giv din støtte på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3011 Stipendierne gives i tæt samarbejde med vores lokale partnere for at sikre, at de rette mennesker får gavn af dem. Hawa Brima er ved at tage en landbrugsuddannelse på Njala Universitetet i storbyen Bo, Sierra Leone. Uddannelsen er dyr, men Mission Afrikas stipendieprogram har gjort Hawas drøm om en bedre fremtid til virkelighed.

3 FRA GADEBØRN TIL GLADE BØRN [GADEBØRNSARBEJDET I JOS] Alt for mange børn i Afrika lever som gadebørn. Mange har mistet deres forældre til dødelige sygdomme eller krig, mens andre er stukket af hjemmefra på grund af mishandling. For gadebørn er hver dag en kamp mod fattigdom og sult. Men også en kamp for at undgå et liv i kriminalitet eller prostitution. Sammen med den nigerianske organisation City Ministries arbejder Mission Afrika for at give gadebørnene i storbyen Jos, Nigeria, alt det, de ikke får på gaden; nemlig tryghed, mad, undervisning og omsorgsfulde voksne omkring sig. Giv gadebørnene en ny chance. Gaver modtages med tak på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3010 Mission Afrika - mission for menneskers skyld Glow skulle myrdes, fordi familien mente, hun var i besiddelse af onde kræfter. Hun flygtede og flakkede rundt i Jos gader, indtil hun stødte på en præst, der bragte hende til City Ministries. Gadebørnsarbejdet blev Glows chance for et nyt liv i værdighed.

4 FREMTIDENS Afrikanske præster [PRÆSTER PÅ SKOLEBÆNKEN] Der er hårdt brug for hjælp til præsteuddannelse. Giv dit bidrag på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3012 Kirkerne i Afrika vokser. Det samme gør behovet for dygtige præster, der har evnerne og lysten til at være gode forbilleder i lokalsamfundene. Mange unge i Afrika føler et kald til at være præst, men mangler en teologisk uddannelse, der kan hjælpe dem til at bruge kristendommen i en afrikansk dagligdag. Mission Afrika støtter uddannelse af fremtidens præster ved at støtte og samarbejde med teologiske uddannelsesinstitutioner i både Nigeria, Sierra Leone og Cameroun. Obed Danzaria går på præsteskole i Nigeria, og hans mål med uddannelsen er klart: at blive en bedre præst for menigheden og vejleder for hele samfundet.

5 Lederuddannelse til regnskovens kirker Sammen med Den Anglikanske Kirke i Bo Stift har Mission Afrika igangsat uddannelsesprojektet Teologisk Førstehjælp, der skal styrke de små landsbykirker i Sierra Leones regnskove gennem teologisk uddannelse. Og dét er vigtigt. For ligesom det gælder i andre afrikanske menigheder, har kirkelederne i Sierra Leone et langt større ansvar end den ugentlige søndagsprædiken. Da kirkelederne i landsbyerne ofte er de eneste, der kan læse og skrive, fungerer de naturligt også som forbilleder i samfundene og som rådgivere i mange spørgsmål. Derfor skal de selvfølgelig også vide, hvad kristendommen handler om. [TEOLOGISK FØRSTEHJÆLP] Din gavmildhed styrker de svage. Støt Teologisk Førstehjælp på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3020 Uddannelse - vejen til en bedre fremtid Muhammed konverterede fra islam til kristendommen i januar På det tidspunkt havde han aldrig åbnet en bibel. Alligevel pegede landsbymenigheden på ham som kirkeleder, fordi han som en af de få i byen kunne læse og skrive.

6 Hjælp når katastrofen rammer [NØDHJÆLP] Vil du være med, når Mission Afrikas partnere rykker ud med nødhjælp? Giv dit bidrag på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3019 Når naturkatastrofer, uroligheder og krige rammer, har ofrene brug for hurtig hjælp i form af mad, husly og hjælp til genopbygning. Kirkerne i Afrika vil gerne hjælpe og har ofte gode, stærke netværk at trække på i nødhjælpssituationer. Kirkens særlige evne til at give mennesker håb i en ellers håbløs situation og til at tale for forsoning og forståelse er også en del af indsatsen og en god grund til, at det giver rigtig god mening at samarbejde med kirker om nødhjælp. Lokale kirker lægger et stort arbejde i indkøb, transport og uddeling af nødhjælpen. Her gør missionær Pierre Moulna klar til uddeling af ris til flygtninge i Mali.

7 Mor er den bedste i verden [MOR-BARN-CENTERET] Men uden hjælp dør alt for mange mødre i forbindelse med graviditet og fødsel. Derfor arbejder Mor-barn-centeret i Bohong i Den Centralafrikanske Republik hårdt for at sikre områdets mange unge mødre en sikker fødsel og deres børn en god start på livet. Trods vold og konflikt i landet kæmper centerets medarbejdere videre for at yde den livsnødvendige behandling, som hver dag redder mennesker fra sygdomme som malaria, diarre og hiv/aids, der truer befolkningens sundhed i det fattige område. Giv forebyggelse af sygdom og for tidlig død et skub i den rigtige retning. Giv din støtte på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3009 Omsorg - hjælp til mennesker i nød Cathérine Naabeau er jordemoder og leder af Mor-barn-centeret. Med ildhu, professionalisme og hjertevarme står hun i spidsen for centerets medarbejdere, som sammen tager kampen op mod sygdom og nød.

8 Fred kommer ikke af sig selv [FRED GENNEM DIALOG] Give peace a chance - giv freden en chance! Støt Mission Afrikas dialogarbejde på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3021 Fred kræver samarbejde, kendskab til hinanden, forståelse og tolerance. Alt det kommer desværre ikke af sig selv, men kræver mennesker, der går forrest og taler fredens sag, også når fordommene og misforståelserne truer. Det gør den afrikanske dialogorganisation PROCMURA, og derfor støtter Mission Afrika organisationens arbejde for at fremme samtalen mellem muslimer og kristne i Afrika. PROCMURA bringer de religiøse ledere sammen, for præsterne og imamerne har stor indflydelse i de afrikanske samfund. Derfor er det helt afgørende, at de bruger deres indflydelse for fredens sag. Johnson Mbillah står i spidsen for PROC- MURA s arbejde, og han formår med viden, respekt og diplomatisk sans at få religiøse ledere, som ellers står på hver sin side i konflikter, til at mødes og tale sammen.

9 Håb og tilgivelse i en splittet region Siden 1995 har SAT-7 forsynet de glemte kristne minoriteter i Mellemøsten med en fælles stemme til verden omkring dem. Siden opstarten er stationen vokset til at omfatte seks 24/7-kanaler, der spreder det kristne budskab om håb, kærlighed, fred og forsoning på tyrkisk, arabisk og farsi til hele Mellemøsten og til Nordafrika. Stationen er i dag kendt for blandt andet at producere sociale tvprogrammer, som har til formål at sætte fokus på følsomme emner som handicap, hiv samt kvinders rettigheder. SAT-7 har mindst 15 millioner seere i den arabisktalende del af Mellemøsten - heraf mange børn i Saudi-Arabien og Irak. SAT-7-programmet Hvordan kan det være? er et to timer langt liveshow for børn, hvor den kreative og karismatiske programvært Mr. Know inviterer børnene med på en opdagelsesrejse ind i den kristne tro, mens han svarer på deres nysgerrige spørgsmål. [SAT-7] Vær med til at sætte turbo på tv-signalerne og send håb og lys til mennesker, der ikke har adgang til bibelen. Giv din støtte på: reg.nr kontonr Mærk med Projekt 0004 Dialog - fred mellem kristne og muslimer

10 Udvikling og kirkeopbygning i Mali [AFRIKANSKE MISSIONÆRER I MALI] Giv en håndsrækning til de initiativrige medarbejdere i Mali. Giv en gave på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3015 Udvikling af kirken og udvikling af samfundet følges ad i Mali. Her arbejder dedikerede afrikanske missionærer sammen med lokale ildsjæle for at styrke de små kirker i landet gennem inspiration, undervisning og kirkebyggeri. Lige så vigtigt er styrkelsen af lokalsamfundene, og her er kvinders rettigheder, læseundervisning og udvikling i landsbyerne i centrum. Fundamentet er lokale udviklingsgrupper, som gennem uddannelse og mikrolån hjælpes i gang med mere effektivt landbrug. Elisabeth Kodio underviser maliske kvinder i gedeavl og produktion af gødning og det gør hun så godt, at resultaterne i udviklingsprojektets første leveår oversteg alle forventninger.

11 GUDS ORD OG UDVIKLING TIL NIGERIAS LANDSBYER [NIGERIAS EVANGELISTER] En afrikansk evangelist er mere end en forkynder. Han er ofte også både sundhedshjælper, lærer og udviklingsarbejder. Kristi Lutherske Kirke i Nigeria har tilknyttet flere end 100 evangelister, som sammen med deres familier er udsendt til områder i Nigeria, hvor kristendommen endnu ikke er nået ud, og hvor livsvilkårene er ringe. Ved at støtte evangelisternes arbejde medvirker Mission Afrika aktivt til at bringe uddannelse, udvikling og Guds ord til de små fattige landsbysamfund i Nigeria. Evangelisten Saul Hamza brænder for at undervise og forkynde, og indtil nu har han været med til at starte to nye kirker op i Nigeria. Giv Nigerias evangelister din støtte. Gaver modtages med tak på: reg.nr kontonr Mærk indbetalingen Projekt 3007 Forkyndelse - fortællingen om Guds kærlighed

12 Hvem er Mission Afrika? Mission Afrika er en folkekirkelig missionsorganisation, som i fællesskab med afrikanske kirker og andre partnere arbejder for at fremme en levende og engageret kristendom, som rækker ud til flere og flere i ord og handling, i Afrika og Danmark. Det gør vi gennem forkyndelse, omsorg for nødlidende og projekter, der forbedrer levevilkår. Giv en gave Giv en gave til Mission Afrikas projekter ved at bruge de tilknyttede konto- og projektnumre, som står ud for de enkelte projekter i dette hæfte. Du kan også indbetale gaver med dankort via hjemmesiden missionafrika.dk eller med mobiltelefonen. Send en sms med teksten MA50 til 1272, hvorefter støtten bliver trukket via mobilregningen. Find din nærmeste genbrugsbutik Mission Afrikas genbrugsbutikker fordelt over hele Danmark giver dig mulighed for at gøre en god handel og støtte en god sag samtidig. Find din nærmeste butik på Kontakt Mission Afrika Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Mission Afrika med spørgsmål, kommentarer og ideér. Mission Afrika. Lyseng Allé 15A. DK-8270 Højbjerg. Telefon: Mali Sierra Leone Nigeria SAT-7 Centralafrika Cameroun Vær med Vil du vide mere om at være frivillig i en genbrugsbutik, volontør i Afrika eller engageret i et særligt projekt? Ring til Mission Afrika og hør nærmere på tlf

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR Har du spørgsmål om kræft? Er der noget, du er i tvivl om i forbindelse med sygdommen eller livets videre forløb? Savner du nogen, der ved besked,

Læs mere

DEL UD AF DIG SELV. Hjælp udsatte børn og unge som frivillig i Ungdommens Røde Kors

DEL UD AF DIG SELV. Hjælp udsatte børn og unge som frivillig i Ungdommens Røde Kors DEL UD AF DIG SELV Hjælp udsatte børn og unge som frivillig i Ungdommens Røde Kors Indhold Bliv frivillig på www.urk.dk/frivillig Der er brug for dig... 5 Læring... 7 Lektiecaféer... 9 Y-faktor... 10 Netværket

Læs mere

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start Et vigtigt valg! I dagligdagen kan det være svært. Sådan er det! Der venter en hård kamp men det hjælper! Jeg vil klart sige; GØR DET! Lige når man

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

L RERVEJLEDNING & UNDERVISNINGS- FORSLAG

L RERVEJLEDNING & UNDERVISNINGS- FORSLAG L RERVEJLEDNING & UNDERVISNINGS- FORSLAG MOVEATHON børn hjælper børn MOVEATHON UNICEF/NYHQ04-0604/Pirozzi UNICEF/Klaus Nedergaard UNICEF/MLIA2010-00655/Asselin UNICEF/Klaus Nedergaard børn hjælper børn

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

rettigheder for personer med handicap

rettigheder for personer med handicap FN s KONVENTION OM rettigheder for personer med handicap PÅ LET DANSK FN s KONVENTION OM RETTIGHEDER FOR PERSONER MED HANDICAP PÅ LET DANSK Udgivet af: Socialministeriet, 2010 Bearbejdning af FN s konvention

Læs mere

Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud

Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud Den lille Prins og Ræven I Antoine de Saint-Exupérys eventyr om Den lille Prins, der forlader sin asteroide for at finde nogle venner på de andre planeter, møder

Læs mere

Udvikling af etniske minoritetsforeninger

Udvikling af etniske minoritetsforeninger Udvikling af etniske minoritetsforeninger - En guide til frivilligkonsulenter Er denne guide noget for dig? Arbejder du med at understøtte udvikling af etniske minoritetsforeninger? Vil du have inspiration

Læs mere

Kronik Hvad fik vi ud af dialogen? 10 år med Islamisk-Kristent Studiecenter

Kronik Hvad fik vi ud af dialogen? 10 år med Islamisk-Kristent Studiecenter Kronik Hvad fik vi ud af dialogen? 10 år med Islamisk-Kristent Studiecenter Safet Bektovic, PhD i filosofi, medarbejder og tidligere næstformand i Islamisk-Kristent Studiecenter (IKS) og dr.theol. Lissi

Læs mere

Det har du ret til. til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt

Det har du ret til. til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt Det har du ret til til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt 2 Til forældre Dit barn er anbragt eller skal anbringes Det er dit barn, det handler om Serviceloven beskriver reglerne for anbringelser

Læs mere

ET SPØRGSMÅL OM ÆRE IDÉKATALOG

ET SPØRGSMÅL OM ÆRE IDÉKATALOG ET SPØRGSMÅL OM ÆRE IDÉKATALOG UNGES BUD PÅ AT MODVIRKE OG FOREBYGGE SOCIAL KONTROL OG ÆRESRELATEREDE KONFLIKTER 1 INDLEDNING 1. HVAD ER SOCIAL KONTROL OG ÆRESRELATEREDE KONFLIKTER? Dette idékatalog har

Læs mere

VI VIL ET GODT LIV TIL FLERE

VI VIL ET GODT LIV TIL FLERE VI VIL ET GODT LIV TIL FLERE ET GODT LIV TIL FLERE Psykiatrifonden kæmper for bedre psykisk trivsel blandt børn og voksne i Danmark. Vi opdeler ikke mennesker i syge og raske. Alle skal kunne leve et godt

Læs mere

Mødre Døtre. kvinder i to kulturer. Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job. Det er vigtigt at tale sammen

Mødre Døtre. kvinder i to kulturer. Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job. Det er vigtigt at tale sammen & kvinder i to kulturer Mødre Døtre Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job Rollemodel på fuldtid Det er vigtigt at tale sammen Vejen til viden Biblioteket blev

Læs mere

Handicaporganisationer er også for. etniske minoriteter Skrevet af: Benedikte Møller Kristensen, SUMH

Handicaporganisationer er også for. etniske minoriteter Skrevet af: Benedikte Møller Kristensen, SUMH Handicaporganisationer er også for etniske minoriteter Skrevet af: Benedikte Møller Kristensen, SUMH Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Projektets baggrund... 7 Anbefalinger til handicaporganisationer,

Læs mere

Venskaber der gør en forskel for livet

Venskaber der gør en forskel for livet Venskaber der gør en forskel for livet 1 Til alle der vil gøre en livsafgørende positiv forskel for et barn Alt for mange børn har alt for lidt voksenkontakt og dermed mangel på rollemodeller og fortrolige.

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Del 1: Hvad er æresrelateret vold? Mellem ære og skam. En håndbog til arbejdet med æresrelaterede konflikter

Del 1: Hvad er æresrelateret vold? Mellem ære og skam. En håndbog til arbejdet med æresrelaterede konflikter Del 1: Hvad er æresrelateret vold? 1 Mellem ære og skam En håndbog til arbejdet med æresrelaterede konflikter 2 mellem Ære og skam / 2014 Rådgivning til fagfolk: alle hverdage 9-15 på telefon 32 95 90

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV 2 FORORD 4 INDDRAGELSE, MEDBESTEMMELSE OG RETTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE OG TILSYN 14 PÆDAGOGER OG INSTITUTIONER 20

Læs mere

DAVID G. BENNER. At åbne sig for Gud. Lectio divina som ramme for et liv i bøn

DAVID G. BENNER. At åbne sig for Gud. Lectio divina som ramme for et liv i bøn DAVID G. BENNER At åbne sig for Gud Lectio divina som ramme for et liv i bøn 5 Indhold Introduktion: Forvandlende åbenhed over for Gud 7 1. Mere end du kan forestille dig 11 2. Forberedelse til det guddommelige

Læs mere

Kom godt fra start. - inklusion af børn med ADHD i folkeskolen. Dorthe Holm

Kom godt fra start. - inklusion af børn med ADHD i folkeskolen. Dorthe Holm Kom godt fra start - inklusion af børn med ADHD i folkeskolen Dorthe Holm Tekst: Dorthe Holm, pædagogisk vejleder, børnehaveklasseleder v/ Centerklasserne Højvangskolen, d.holm@pc.dk Udgivet af centerklasserne

Læs mere

DEN RELATIONSORIENTEREDE LÆRER

DEN RELATIONSORIENTEREDE LÆRER DEN RELATIONSORIENTEREDE LÆRER EN KOMMENTAR TIL DOKUMENTARFILMSERIEN MIN BEDSTE LÆRER Foto: Stig Stasig Af Per Schultz Jørgensen Professor emer., dr. phil. Når talen er om den bedste lærer, man har haft,

Læs mere

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk ung 1 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Fortællinger om familiekonflikter fra unge med minoritetsbaggrund 2 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk Ung Etnisk Ung

Læs mere

Nordens børn Unge gør en forskel! Resultater fra projektet Tidlige indsatser for familier

Nordens børn Unge gør en forskel! Resultater fra projektet Tidlige indsatser for familier Nordens børn Unge gør en forskel! Nordens Velfærdscenter Inspirationshæfte Resultater fra projektet Tidlige indsatser for familier 1 Nordens Barn Unge gør en forskel! Udgiver: Nordens Velfærdscenter Sww.nordicwelfare.org

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

Hvilke udfordringer og muligheder ser I i forhold til den nye folkeskolereform?

Hvilke udfordringer og muligheder ser I i forhold til den nye folkeskolereform? Hvilke udfordringer og muligheder ser I i forhold til den nye folkeskolereform? Muligheder: Vi skal tænke anderledes Folkeskolen har med reformudspillet fået en markant udfordring, som giver muligheder

Læs mere

Besøgsrapport - Signe Leth & Lone Møller-Hansen i Myanmar 3.-12. December 2013

Besøgsrapport - Signe Leth & Lone Møller-Hansen i Myanmar 3.-12. December 2013 Besøgsrapport - Signe Leth & Lone Møller-Hansen i Myanmar 3.-12. December 2013 Deltagere i rejsen: Generalsekretær Lone Møller-Hansen og medlem af International Missions Udvalg Signe Leth fra Baptistkirken

Læs mere