Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2018"

Transkript

1 Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2018 Ad pkt. 1: Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Yngre Lægers formand Camilla Rathcke bød velkommen og gennemgik dagsordenen. Hun foreslog herefter foreningens juridiske konsulent Jacob Goldschmidt som dirigent. Det tilsluttede repræsentantskabet sig. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtigt. Ad pkt. 2: Formandsberetning "Sammen er vi stærke fællesskabet, der blomstrede under OK18, hvor over 100 faglige organisationer i det offentlige stod skulder ved skulder, var omdrejningspunkt for Camilla Rathckes mundtlige beretning som formand for Yngre Læger. Og hun sluttede sin tale med disse ord: Dette er min sidste formandstale og den skulle handle om fællesskab. Fordi det styrker os, kan få os til at forstå hinandens synspunkter, bøje ind mod midten og ikke mindst hjælpe hinanden. Og det håber jeg, I vil blive ved med at gøre. Som enkeltpersoner, og som Yngre Læger. Min formandstid nærmer sig sin ende i morgen er det slut. Men det er med kærlighed til Yngre Læger, jeg har valgt ikke at genopstille for at give foreningen, den kommende formand og den nyvalgte bestyrelse de bedste forudsætninger for at bygge relationer og komme godt fra start forud for OK 21 foruden alt det andet, der skal startes op eller føres videre. Jeg har været ubeskrivelig stolt af at være Jeres formand, stolt af det arbejde, vi har lavet sammen, stolt af alt det, vi er nået i mål med sammen. For alt det, vi er nået igennem med er ikke resultatet af en mands arbejde, men resultatet af mange menneskers engagement i og indsats for at lave det bedst mulige resultat. Og for at formanden som foreningens ansigt udadtil gør det bedst muligt, hvor jeg end er kommet frem. Det er nemlig fællesskabet i Yngre Læger, blandt yngre læger, på tværs af afdelinger, hospitaler, regioner og sektorer, og på tværs af lægegrupper, faggrupper, mod og med ledelserne der kan vise vejen til bedre løsninger. Sammen er vi stærke hold nu fast i det og kæmp for det. Hele beretningen kan læses på yl.dk. Ad pkt. 3: Beretning fra GYL Thomas Vedel Kvist, afgående talsperson for gruppen aflagde beretning på GYLs vegne og sagde bl.a.: "Gruppen af Yngste Læger (GYL) har det forgangne år arbejdet med mange forskellige projekter. Der er både nogle, der allerede er blevet skudt i gang, mens andre fortsat er i støbeskeen.

2 Et af de allerede lancerede projekter er en supervisionskasse. GYL har haft fokus på at få mest og bedst mulig supervision som yngre læge. I den sammenhæng udviklede gruppen supervisionskassen, der i efteråret 2018 blev sendt til samtlige TR på landets hospitalsafdelinger. GYL har også i det seneste år været ophav til idéen om en folder, der kort opridser centrale dele af overenskomsten. Ideen er, at folderen skal være et redskab, man både som helt ny læge og som mere erfaren læge i overskuelig form og i forståeligt sprog kan bruge til at forstå de til tider komplicerede regler. Projekterne Yngre læger løber for liv, KBU-undersøgelsen og Facebookgruppen Snart yngre læge er fortsat i fuld gang. Gruppen vokser, og i forbindelse med det seneste valg for nye KBU ere fik Facebooksiden mere end 600 nye medlemmer. Det viser en stor interesse for initiativet, og GYL vil efter bedste evne fortsat løbende justere strukturen af formatet ud fra de nye brugeres feedback. I 2019 vil gruppen blandt andet arbejde for muligheden for at udbrede praksissparring, som det aktuelt er fungerende i Region Sjælland, til også at inkludere KBU-læger i hele landet. Ydermere arbejdedes der på en efterfølger til Yngre Læger Løber for Liv for igen at skabe mere socialt samvær kollegaer imellem, noget der kan være udfordrende, idet man som ung læge ofte flytter rundt i landet. Tanken er denne gang at samle folk til hygge omkring brætspil." Ad pkt. 4: Drøftelse og godkendelse af beretningen samt beretning fra GYL Repræsentantskabet tog godt imod både bestyrelsens skriftlige beretning, formandens mundtlige og GYLs. Der var ros til formandskab og bestyrelse, og en lang række delegerede tog ordet under debatten. En lang række emner som arbejdsmiljø, sundhedsreform, seksårsregel, sygehusbyggerier, fællesskab, ordentlighed, KBU, det nye akutspeciale, forligsen, tvang sundhedsjura, fyringer, utaknemmelige jobs, barsel, Sundhedsplatformen, 1813 og lægedækning blev vendt under drøftelsen, hvor 27 personer tog ordet. Repræsentantskabet godkendte beretningerne. Ad pkt. 5: Fokus på arbejdsmiljø Sofie Hjortø fra bestyrelsen indledte punktet med at fortælle om baggrunden for, at Yngre Læger i 2019 vil sætte ekstra fokus på arbejdsmiljø. Sundhedsvæsnet er under pres. Den demografiske udvikling, stigning i antallet af kronisk syge og ny dyr medicin og teknologi presser sundhedsvæsnet og ikke mindst økonomien. Sundhedsvæsnet har gennem mange år har et 2% effektiviseringskrav, som nu heldigvis er afskaffet, men der er ingen forventning om, at det betyder flere penge til et trængt væsen.

3 Ved OK18-forhandlingerne blev Yngre Læger mødt med krav fra arbejdsgiverne, som massivt vil forringe yngre lægers arbejdsmiljø. Regional ansættelse frem for ansættelse på en afdeling, øget vagthyppighed og belastning for bare at nævne nogle. Så er der selvfølgelig også mange andre faktorer dårlig ledelse, skidt kultur os selv! Sofie Hjortø fortalte også om den viden, vi har om Yngre Lægers arbejdsmiljø, og sekretariatets arbejde med at indsamle vidensgrundlag og sikre at den rette information om hjælp til løsning af arbejdsmiljøproblemer. Dernæst bad Sofie Hjortø repræsentantskabet tage mobilerne frem og være med til at danne en wordcloud med de felter, som repræsentantskabet selv vurderer som mest belastende. Arbejdsmiljøudvalget og sekretariatet arbejder videre med de bagvedliggende data. Data blev på repræsentantskabet brugt til at danne 8 grupper, der skulle drøfte, hvad den enkelte yngre læge kan gøre i forhold til den konkrete problemstilling, hvad en TR/AMR eller FTR kan gøre for at håndtere den konkrete problemstilling. De konkrete problemstillinger, som blev valgt ud fra wordclouden til drøftelse i grupperne var: 2 grupper om hhv. afbrydelser og travlhed, 1 om tidspres, 1 om Tarzan-kultur, 1 om ensomhed og 1 om supervision. Tilbagemelding til bestyrelsen fra gruppearbejdet skete ved konkrete og handlingsorienterede budskaber på plakater. Tilbage efter gruppearbejdet fortalte Sofie Hjortø om det seneste års samarbejde med overlægeforeningen, der blandt andet har resulteret i en pjece Arbejdsmiljø, - kort fortalt, der indeholder fælles politiske standpunkter om arbejdsmiljø. Sammen med pjecen er der produceret et spil, der skal hjælpe dialogen om arbejdsmiljø i gang. Ad pkt. 6: Varsling og drøftelse af vedtægtsændringer for Yngre Læger Simon Serbian fra bestyrelsen og som har været formand for den nedsatte arbejdsgruppe gennemgik kommissoriet og baggrunden for arbejdsgruppens arbejde siden repræsentantskabsmødet i efteråret Alle fem regioner, staten, GYL og gruppen af udenlandsbeskæftigede samt Yngre Lægers bestyrelse har været repræsenteret. Der var generelt ros til processen og arbejdsgruppens arbejde. Følgende temaer har været gennemarbejdet i arbejdsgruppen: - GYL - Udenlandsbeskæftigede - Valgprocedure - Møde-, tale- og stemmeret - Yngre Lægerådene i regionerne og ved institutionerne På baggrund af arbejdsgruppens drøftelser og de på repræsentantskabet faldne bemærkninger, vil der til det førstkommende repræsentantskabsmøde i foråret 2019 blive fremsat ændringsforslag med motivation til vedtagelse på følgende områder:

4 - Det samlede antal medlemmer af repræsentantskabet fikseres til 80 ordinære medlemmer og 10 fra valggruppe A (GYL). - Valggruppe A (GYL) fikseres til ét medlem fra hvert eksamenshold fra hvert universitet (Ålborg, Århus, Odense og København) med en 1-årig valgperiode og efterfølgende ½ år som suppleant. Efter en overgangsperiode vil der således i repræsentantskabet være maksimalt 8 stemmeberettigede repræsentanter fra Valggruppe A og 4 suppleanter til repræsentantskabsmøderne. Efter et halvt år som suppleant kan medlemmet fortsat bevare tilknytningen til GYL i yderligere ½ år og deltage i GYL-møder i denne periode, så kontinuiteten bevares. Der kan ikke ske indsupplering til valggruppe A. - Gruppen af udenlandsbeskæftigede udgår som valggruppe. Der etableres et netværk for denne medlemsgruppe med henblik på relevant sparring, i det omfang udenlandske lægeforeninger med hvem Yngre Læger og Lægeforeningen har et samarbejde, f.eks. de nordiske, ikke kan være behjælpelige. - Gældende principper for taleret på repræsentantskabsmøderne tilføjes vedtægterne og ikkerepræsentanter, der stiller op til et valg på et repræsentantskabsmøde får udelukkende ret til at give møde under det pågældende punkts vedtagelse. - Muligheden for elektronisk kommunikation vedtægtsfæstes. Arbejdsgruppen vil frem til næste repræsentantskabsmøde arbejde videre med de to sæt standardvedtægter til Yngre Lægerådene i regionerne og ved institutionerne samt fortsætte drøftelserne omkring evt behov for ændring af valgprocedure. Ad pkt. 7: Fremtidens lægerolle fra et arbejdsgiverperspektiv oplæg ved sundhedsdirektør i Danske Regioner Erik Jylling. Med historisk afsæt i de gode, gamle dag, som ikke var så gode endda tegnede Erik Jylling et rids over fremtidens lægerolle. Den demografiske udvikling, herunder den stigende andel af ældre blev gennemgået. Samt de afledte udfordringer heraf. Danske Regioners tanker om mulige løsninger, bl.a. anvendelse af den teknologiske udvikling og behov for ændring af rollen som læge. Han kom bl.a. ind på, hvordan 800 nyuddannede læger i 1984 tog til Sverige for at arbejde så stor var arbejdsløsheden i Danmark dengang og fortalte, at det er de 800, der stort set lige siden har manglet i det danske sundhedssystem. Og han spurgte retorisk: Har patienten det godt i dag og konkluderede: nej, vi er i deep shit, til forsamlingens moro. Herefter var der livlig debat.. Ad pkt. 8: Yngre Lægers politik (DNA og visioner) hvad skal der arbejdes med? Helga Schultz gav en kort introduktion til emnet med henvisning til vedtagelsen af Yngre Lægers DNA og visioner på repræsentantskabsmødet sidste år samt de udleverede DNA-oversigter med status over de aktiviteter, Yngre Læger er i færd med at gennemføre for at realisere visionerne. Herefter gik repræsentantskabet i workshops, hvor der blev diskuteret input til yderligere aktiviteter, der kan bidrage til at realisere visionerne, i den kommende tid. Alle input vil indgå i bestyrelsens og udvalgenes videre arbejde.

5 Herefter blev der samlet op på drøftelserne i plenum. Her blev det bl.a. fremhævet, at det i arbejdet med fremtidens sundhedsvæsen i relation til ny teknologi er væsentligt at have fokus på lighed/ ulighed i sundhed, bl.a. i adgangen og anvendelsen af wearables mv. En anden vinkel på de nye teknologier er, at der er brug for en lægefaglig kritisk vurdering og stillingtagen til validiteten af data, evt. i samarbejde med industrien. Til fremtidens sundhedsvæsen blev også fremhævet, at det kan overvejes at etablere et sundhedsteknologisk udvalg i Yngre Læger. Det blev også fremhævet som væsentligt, at Yngre Læger engagerer sig i diskussionen af den nødvendige prioritering. I relation til lægefaglig kvalitet og kompetence blev det bl.a. fremhævet, at det er vigtigt at synliggøre alt det usynlige arbejde, der løftes og adressere den kultur, yngre læger selv er medskabere af. I relation til det gode lægeliv blev også fremhævet udfordringen med for lille antal hoveduddannelsesforløb og den kultur og de incitamenter, det skaber. Der blev også peget på potentialet i at formidle de rettigheder, der allerede er sikret i de eksisterende regler. Drøftelsen viste også, at deltid er et tema, der fylder på dette område, samt et behov for øget fleksibilitet i den lægelige videreuddannelse og arbejdslivet som sådan. Ad pkt. 9: Drøftelse og stillingtagen til bestyrelsens forslag til budget for 2018, herunder størrelsen af kontingentet Næstformand Anders Krog Vistisen opridsede den politiske motivation (styrkelse af det regionale arbejde, på baggrund af undersøgelse udarbejdet sammen med de regionale formandsskaber og sekretariater) for kontingentforhøjelse, som er indeholdt i budgettet for 2019, mens direktør Lars Mathiesen gennemgik den tekniske del. Budgettet for 2019, som indeholder et årligt kontingent på kr. for ordinære medlemmer og kr. for de to yngste årgange, blev enstemmigt godkendt. Ad pkt. 10: Valg Valg til Lægeforeningens repræsentantskab. Dirigenten redegjorde for den sædvanlige procedure omkring Yngre Lægers repræsentation i Lægeforeningens repræsentantskab. Yngre Læger har p.t. 49 repræsentanter ud af i alt 109. Det forventes, at man deltager i hele repræsentantskabsmødet (Lægemødet). Forsamlingen tilsluttede sig de opstillede principper, hvor alle 90 repræsentanter inviteres til Lægemødet, og hvor 49 har stemmeret med indsupplering fra øvrige om nødvendigt, alt sammen under behørig hensyntagen til forholdsmæssig regional fordeling af repræsentanterne. Valg af delegerede til Lægernes Pension

6 Proceduren for opstilling til delegeret til pensionskassens generalforsamling blev gennemgået. Drøftelse af opstilling til bestyrelsen i Lægernes Pension Proceduren blev gennemgået og det blev gjort bekendtgjort, at Mikkel Seneca og Nikolaj Bolsing Bak ville stille deres kandidatur til rådighed for indstilling til LPB via LFB via YLB. Ekstraordinært valg af Lægelig revisor suppleant Som lægelige revisorsuppleanter blev valgt Mads Bo Frellsen og Jonas Deibjerg Kristensen Valg til Yngre Lægers bestyrelse Valg af formand Helga Schultz stillede op som eneste kandidat og blev valgt med stående ovationer. Valg af formand for Overenskomstudvalget Wendy Schou stillede op som eneste kandidat og blev valgt med bifald. Valg af to bestyrelsesmedlemmer, der også indstilles som medlemmer af Lægeforeningens bestyrelse Tre medlemmer stillede op til de to poster Simon Serbian og Jesper Brink Svendsen, der bestred posterne i forvejen, samt Christina Frøslev-Friis. Valgt blev Jesper Brink Svendsen med 57 stemmer og Christina Frøslev-Friis, 42 stemmer. Simon Serbian fik 37. Valg af fem bestyrelsesmedlemmer Kim Agerholm Brogaard, Anders Krog Vistisen, Bjarne Skjødt Worm, Sofie Hjortø og Cæcilie Trier fra bestyrelsen genopstillede. Desuden opstillede Eske Roth og Jesper Krarup. Valgt blev Kim Agerholm Brogaard (63 stemmer), Anders Krog Vistisen (62), Bjarne Skjødt Worm (58), Sofie Hjortø (50), og Cæcilie Trier (42). Eske Roth fik 33 stemmer og Jesper Krarup 2. Ad pkt. 11: Eventuelt Der var tak, blomster og bifald til de den afgåede formand Camilla Rathcke, og den nyvalgte formand, Helga Schultz holdt en kort takketale, hvor hun bl.a. citerede et Tove Ditlevsen-digt.

7

Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2017

Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2017 Yngre Lægers repræsentantskabsmøde 28.-29. november 2017 Ad pkt. 1: Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Yngre Lægers formand Camilla Rathcke bød velkommen og gennemgik dagsordenen. Hun

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Klaus Matthiesen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Rikke Schielder og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Klaus Matthiesen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Rikke Schielder og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. december 2018 kl. 10.00 15.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Helga Schultz,

Læs mere

Referat fra Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. november 2018

Referat fra Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. november 2018 eferat fra Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. november 2018 Fra bestyrelsen deltog: Camilla athcke, Anders Krog Vistisen, Simon Serbian, Sofie Hjortø, Jesper Brink Svendsen, Helga Schultz og Kim Agerholm

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. marts 2019 kl i Charlottehaven, København Ø

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. marts 2019 kl i Charlottehaven, København Ø Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. marts 2019 kl. 10.00 16.00 i Charlottehaven, København Ø Fra bestyrelsen deltog: Helga Schultz, Anders Krog Vistisen, Wendy Schou, Sofie Hjortø, Cæcilie

Læs mere

Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018

Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018 Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018 Til stede: Nikolaj Bolsing Bak, Jesper Brink Svendsen, Kasper Smidt Gasbjerg, Amalie Vind Engbjerg Hanke, Laurits Schou Kromberg, Sofie Willy Pedersen, Christina

Læs mere

Fra sekretariatet deltog fra punkt 2: Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Sidse Nexmand Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog fra punkt 2: Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Sidse Nexmand Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 4. december 2017 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 10. januar 2019 kl på The Mayor, Aarhus

Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 10. januar 2019 kl på The Mayor, Aarhus Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 10. januar 2019 kl. 9.00 16.00 på The Mayor, Aarhus Fra bestyrelsen deltog: Helga Schultz, Anders Krog Vistisen, Wendy Schou, Bjarne Skjødt Hjaltalin, Sofie Hjortø,

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Henrik Winther, Sidse Jacobsen, Janne Vinderslev og Pia Eriksen Ahlers

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Henrik Winther, Sidse Jacobsen, Janne Vinderslev og Pia Eriksen Ahlers Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 25. september 2017 kl. 10.30 16.30 i Yngre Lægers lokaler, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke (fra punkt

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. september 2018 kl i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. september 2018 kl i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. september 2018 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Anders Krog Vistisen, Simon

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde tirsdag den 17. januar 2017 kl på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde tirsdag den 17. januar 2017 kl på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde tirsdag den 17. januar 2017 kl. 10.45 16.00 på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Mads Skipper (til punkt

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 26. oktober 2016 på Skanderborg Park Hotel

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 26. oktober 2016 på Skanderborg Park Hotel Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 26. oktober 2016 på Skanderborg Park Hotel Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Helle Søholm, Jakob Lager, Simon Serbian (fra punkt8), Bjarne Skjødt

Læs mere

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2011

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2011 Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den 22.- 23. november 2011 Ad pkt. 1: Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Yngre Lægers formand bød velkommen og foreslog Lars Svenning Andersen

Læs mere

Møde i bestyrelsen den 13. april 2016

Møde i bestyrelsen den 13. april 2016 Møde i bestyrelsen den 13. april 2016 Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Jakob Lager, Mads Skipper, Simon Serbian, Bjarne Skjødt Worm, Allan Linde Høg Poulsen, Eric Mønning, Helle Søholm fra kl.

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Janne Vinderslev, Sidse N. Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Janne Vinderslev, Sidse N. Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 22. februar 2018 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 21. juni 2017 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger.

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. Maj 2014/SNJ Hvidbog for GYL Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. GYL-gruppen er sammensat af repræsentanter for de to seneste

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde mandag den 20. marts 2017 kl i Yngre Læger, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø.

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde mandag den 20. marts 2017 kl i Yngre Læger, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde mandag den 20. marts 2017 kl. 10.00 16.00 i Yngre Læger, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø. Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Anders Krog

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. juni 2019 i Domus Medica

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. juni 2019 i Domus Medica Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. juni 2019 i Domus Medica Deltagere: Helga Schultz, Anders Krog Vistisen, Wendy Schou, Bjarne Skjødt Hjaltalin, Sofie Hjortø (fraværende fra punkterne 9-11),

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Møde i bestyrelsen den 16. januar 2015

Møde i bestyrelsen den 16. januar 2015 Møde i bestyrelsen den 16. januar 2015 Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 16. januar 2015 på Vilvorde Kursuscenter, Vilvordevej 70, 2920 Charlottenlund Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 7. november 2017 kl hos Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5000 Middelfart

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 7. november 2017 kl hos Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5000 Middelfart eferat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 7. november 2017 kl. 10.00 16.00 hos Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5000 Middelfart Fra bestyrelsen deltog: Camilla athcke, Anders Krog Vistisen, Mads

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 19. februar 2018

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 19. februar 2018 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 19. februar 2018 Til stede: Cæcilie Trier Sønderskov (formand for Uddannelsesudvalget - Yngre Lægers bestyrelse - YL s repræsentantskab og Nationale Råd for Lægers

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2012

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2012 Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den 27.- 28. november 2012 Ad pkt. 1. Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Formanden bød velkommen og foreslog advokat Jacob Goldschmidt som

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Nugældende Forslag Bemærkninger

Nugældende Forslag Bemærkninger Forslag til ændring af sektionernes vedtægter pr. 01.01.2017 Nugældende Forslag Bemærkninger Vedtægter gældende for Den Danske Dyrlægeforenings faggrupper Faggruppe erstatter Sektion også i bestemmelserne

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 22. august 2018 kl på Strandhotellet

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 22. august 2018 kl på Strandhotellet eferat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 22. august 2018 kl. 9.00 16.00 på Strandhotellet Blokhus Fra bestyrelsen deltog: Camilla athcke, Anders Krog Vistisen, Bjarne Skjødt Worm, Simon Serbian, Sofie

Læs mere

Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. juni 2018 kl i Domus Medica

Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. juni 2018 kl i Domus Medica eferat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. juni 2018 kl. 10.00 16.00 i Domus Medica Fra bestyrelsen deltog: Camilla athcke, Anders Krog Vistisen, Bjarne Skjødt Worm, Simon Serbian, Jesper Brink Svendsen,

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Klaus Matthiesen, Janne Vinderslev, Sidse N. Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Klaus Matthiesen, Janne Vinderslev, Sidse N. Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers. eferat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 15. maj 2019 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Helga Schultz,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Regionsbestyrelsen bød velkommen til de fremmødte. Gæster: Lotte Lagoni Næstformand Ansatte i Etf: Lars Møller Direktør

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 10. december 2018

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 10. december 2018 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 10. december 2018 Til stede: Cæcilie Trier Sønderskov (formand for Uddannelsesudvalget - Yngre Lægers bestyrelse - YL s repræsentantskab og Nationale Råd for

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

REFERAT af møde i Yngre Læger Region Sjælland Restaurant Håndværkeren, Roskilde. Tirsdag den 18. november 2014

REFERAT af møde i Yngre Læger Region Sjælland Restaurant Håndværkeren, Roskilde. Tirsdag den 18. november 2014 REFERAT af møde i Yngre Læger Region Sjælland Restaurant Håndværkeren, Roskilde Tirsdag den 18. november 2014 Til stede: Afbud fra: Referent: Nikolaj Bolsing Bak, Asbjørn Kørvel-Hanquist, Anders Dupont,

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/ Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/11 2015 Mødesalen, Nordsjællands hospital, Hillerød 30 deltagere tilstede 1. Valg af dirigent Jannet Svennson indstillet og

Læs mere

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 1 Navn 1.1. Foreningens navn er Uddannelseslederne af 2018 i daglig tale benævnt Uddannelseslederne. 1.2. Foreningen har hjemsted i Københavns kommune. 2. Formål

Læs mere

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV Referat Generalforsamling 2010 i den 15. april Deltagere: Peter Sonne, (formand) Kenneth Juul Andersen, Banedanmark (dirigent) Esther Kristensen, KPMG (repræsentant for revisor) Bernd Schittenhelm (sekretær)

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

7. Yngre Lægers politik (Yngre Lægers DNA & visioner) hvad skal der arbejdes med?

7. Yngre Lægers politik (Yngre Lægers DNA & visioner) hvad skal der arbejdes med? 13. november 2018 Sagsnr. 2017-2023 / 1541376 Yngre Lægers repræsentantskabsmøde tirsdag den 27. november kl. 10.00 onsdag den 28. november 2018 ca. kl. 17.00 på Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, Kolding

Læs mere

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel.

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel. Vedtægter for SOCIALISTISK FOLKEPARTI HOLSTEBRO PARTIFORENING FORMÅL 1 Foreningens navn er Socialistisk Folkeparti Holstebro partiforening. Partiforeningen er hjemmehørende i og dækker geografisk Holstebro

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation S. 1 Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er

Læs mere

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018

Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018 Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018 1 Navn Navnet er Skolelederforeningen, (Kommunenavn) afdeling. Medlemsberettiget er enhver, som

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Vedtægt for IDA Grøn Teknologi

Vedtægt for IDA Grøn Teknologi Vedtægt for IDA Grøn Teknologi 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Grøn Teknologi IDA Grøn Teknologi er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. IDA Grøn Teknologi arbejdsområde

Læs mere

Vedtægt for IDA Tele

Vedtægt for IDA Tele INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA Tele 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er IDA Tele. Stk. 2. IDA Tele er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Stk.

Læs mere

Forum for International Cooperation

Forum for International Cooperation Vedtægter for Forum for International Cooperation Vedtaget på FIC Generalforsamlingen mandag d. 16. april 2018 1 - Hjemsted Foreningens hjemsted er Københavns kommune 2 - Vision, mission og værdigrundlag

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 TV 2/FYN er en af de otte regionale TV 2-virksomheder, der er selvstændige institutioner, og hvis vedtægt fastsættes af kulturministeren jf. den til enhver tid gældende bekendtgørelse

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere

Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer

Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer Gældende vedtægt Forslag til ny tekst i vedtægt 1 Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. Hjemstedet er København, Danmark. 2 Medlemskreds Som medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Ændringsforslag vedrørende vedtægternes 2 pkt 1 + 2

Ændringsforslag vedrørende vedtægternes 2 pkt 1 + 2 Ændringsforslag vedrørende vedtægternes 2 pkt 1 + 2 Vi anser formuleringen brændevin for for upræcis og bred. 1- at fremme og højne kvaliteten af dansk vinavl og produktionen af vin, frugtvin og brændevin.

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Indholdsfortegnelse 1 Organisationens navn... 2 2 Organisationens formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Medlemmets pligter... 2 5 Kommunikation... 3 6 Generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægt for IDA Offentlig

Vedtægt for IDA Offentlig Vedtægt for IDA Offentlig 14. april 2015 1. Navn Afdelingens navn er IDA Offentlig. 2. Formål og opgaver Stk. 1. IDA Offentlig er oprettet i henhold til 14 i Lov for Ingeniørforeningen i Danmark. Stk.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere