Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2017"

Transkript

1 Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2017 Ad pkt. 1: Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Yngre Lægers formand Camilla Rathcke bød velkommen og gennemgik dagsordenen. Hun foreslog herefter foreningens juridiske konsulent Jacob Goldschmidt som dirigent. Det tilsluttede repræsentantskabet sig. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtigt. Ad pkt. 2: Formandsberetning Svendborgsagen og #detkuhaværetmig var omdrejningspunktet i formand Camilla Rathckes mundtlige beretning. Formanden sluttede af med disse ord: "I mange år har vi i Yngre Læger haft patienterne i fokus Vi behandler mennesker, ikke kun sygdomme, som vores seneste politikpapir hedder, vi taler om Det Gode Patientforløb, Patientansvarlig Læge og Fælles Beslutningstagning. Alt sammen for at vise og engagere os i at vi som yngre læger gerne vil sætte patienten i fokus for beslutningerne og handlingerne i vores sundhedsvæsen gerne vil bidrage til bedre patientinddragelse, gerne ser en øget patientoplevet kvalitet. Det handler om at kunne walk the talk og det gør vi. Men det har jeg ikke talt særligt meget om i dag, har I nok bemærket. Ligesom jeg heller ikke har nævnt andet vigtigt arbejde som de kommende overenskomstforhandlinger, lægedækning, efteruddannelse eller seksårsfristen. Ikke at det ikke betyder noget flere af emnerne er højaktuelle, også politisk og er i fuld proces. Og nogle af dem kommer vi også omkring i løbet af de næste par dage. Men de er helt bevidst udeladt af min beretning denne gang. For den røre, der har været i efterforløbet af sagen fra Svendborg, den aktivisme, der lever og forventer svar og løsninger, skal naturligvis også have mit fokus. Ligesom den har jeres. Mit budskab i dag er dette: Vi yngre læger skal passe godt på hinanden, og vi skal hjælpe hinanden med at skabe de rammer, hvor vi kan passe godt på hinanden. Og så skal vi hele tiden have patienterne og deres sikkerhed for øje også." Hele beretningen kan læses på yl.dk. Ad pkt. 3: Beretning fra GYL Talspersonen for Gruppen af Yngste Læger (GYL), Janni Vagner Steenholt stod for årets beretning. Hun fortalte, at GYL har fokus på de tre kerneområder: overgangen fra

2 studieliv til lægeliv, den gode KBU samt at promovere deres arbejdsopgaver og budskaber. Et af GYLs arbejdsredskaber er bl.a. KBU-undersøgelsen, som danner idégrundlag for nogle af GYLs projekter. Siden sidst har GYL skabt Facebookbegivenheden Snart Yngre Læge - et forum til erfaringsudveksling for nye KBU-læger, der kan blive inspireret i deres valg af KBU-forløb. I løbet af det kommende år vil GYL arbejde for at skabe et nyt initiativ til socialt samvær for yngre læger som alternativ til løbekampagnen samt følge op på supervisionskampagnen, hvor GYL arbejder for en supervisionskasse, som skal introduceres til afdelingerne via TRerne. Ad pkt. 4: Drøftelse og godkendelse af beretningen samt beretning fra GYL Repræsentantskabet tog godt imod både bestyrelsens skriftlige beretning, formandens mundtlige og GYLs. Der var ros til formandskab og bestyrelse, og en lang række delegerede tog ordet under debatten. Ikke mindst Svendborgsagen optog sindene, men også emner som Sundhedsplatformen, ytringsfrihed, seksårsfrist, arbejdskultur, psykolog kontra psykiater, patientansvarlig læge, afdelingslægers vilkår, sponsoreret efteruddannelse, KBU, tonen på de sociale medier, planlagt overarbejde, og OK 18 blev vendt. Og to læger chokerede næsten forsamlingen ved at erklære, at de faktisk godt kan lide Sundhedsplatformen. Repræsentantskabet godkendte beretningerne. Ad pkt. 5: Vedtagelse af Yngre Lægers politiske visioner Camilla Rathcke gennemgik baggrunden for arbejdet med revisionen af Yngre Lægers politikpapir og pointerede, at Yngre Læger gerne vil være med til at sætte dagsordenen på det sundhedspolitiske område. Hun gennemgik processen fra det aktuelle politikpapir Den gode Læge, der blev vedtaget i 2013, til det udkast til et nyt politikpapir Yngre Lægers DNA og visioner, der er udarbejdet. På repræsentantskabsmødet i november 2016 blev processen med arbejdet med det nye politikpapir kick-startet med input fra repræsentantskabet. Camilla Rathcke gennemgik derefter indholdet i Yngre Lægers nye politikpapir Yngre Lægers DNA og visioner. Dernæst drøftede repræsentanterne blandt andet, hvorledes de ser den nye politik omsat til konkrete handlinger. Dette samlede Camilla op på, og det indgår i bestyrelsens videre arbejde med de politiske visioner og herefter vedtog repræsentanterne enstemmigt Yngre Lægers nye politikpapir Yngre Lægers DNA og visioner.

3 Ad pkt. 6: Yngre Lægers ambassadørkorps - fælles beslutningstagning Sofie Hjortø fra bestyrelsen indledte punktet med at give en kort introduktion til metoden: Fælles beslutningstagning. Hvilke hovedelementer indgår i metoden, og hvordan indgår beslutningsstøtteværktøjer i denne metode? Sofie Hjortø gav nogle eksempler på beslutningsstøtteværktøjer og henviste i øvrigt til sekretariatet, hvis man ønskede flere oplysninger. Dernæst viste Sofie Hjortø Yngre Lægers nyligt producerede film om ambassadørordningen. En af ambassadørerne Helena Otte redegjorde på videoen for, hvad det vil sige at være ambassadør, og hvorfor det er vigtigt med ambassadører i Yngre Læger. Patientens stemme blev også hørt under dette punkt. Lene Romer Halby fortalte om nødvendigheden af større patientinddragelse og behovet for at såvel læge som patient er på banen i denne forbindelse. Derefter bad Sofie Hjortø forsamlingen foretage en gruppedrøftelse: Hvis du var patient, hvad ville det så betyde for dig og din oplevelse af behandlingskvaliteten at blive inddraget i beslutningerne om dit forløb? På baggrund af denne drøftelse lavede forsamlingen en word-cloud, som Sofie Hjortø opsummerede de væsentligste konklusioner på baggrund af. Til sidst blev der sendt en videohilsen fra Bent Hansen (Danske Regioner), Camilla Hersom (Danske Patienter) og Leif Vestergaard (Kræftens Bekæmpelse). De udtrykte alle begejstring for Yngre Lægers arbejde med fælles beslutningstagning og ambassadørordningen. Bestyrelsen opfordrede i øvrigt interesserede i at melde sig som ambassadører. Ad pkt. 7: Hvordan skal det nye repræsentantskab arbejde de næste to år? Jesper Brink Svendsen fra bestyrelsen ønskede repræsentantskabet tillykke med valget og konstaterede, at der denne gang var rigtig mange hele 42 % af repræsentanterne - der er nye. For at komme godt fra start gennemgik Jesper Brink Svendsen indledningsvis strukturen i Yngre Læger: Repræsentantskabet er foreningens øverste myndighed, der beslutter Yngre Lægers politik, og bestyrelsen, udvalg/arbejdsgrupper og repræsentanter fører politikken ud i livet. Jesper Brink Svendsen gennemgik herefter de opgaver og forventninger, der følger med rollen som repræsentant, herunder vigtigheden af at engagere sig i bestyrelsens udvalgsarbejde og i det regionale/lokale arbejde - for derigennem at bidrage til at få omsat Yngre Lægers politik og visioner til handlinger samt muligheden for at indgå i en lang række såvel interne som eksterne råd, nævn og udvalg. Ligeledes pointeredes det, at hele repræsentantskabet fungerer som Yngre Lægers kommunikationsnetværk.

4 Under punktet reflekterede repræsentanterne over, hvad man kunne bidrage med. Disse refleksioner blev drøftet og noteret og efterfølgende ophængt til inspiration. Dette input indgår i bestyrelsens arbejde for de kommende år. Camilla Rathcke samlede op på drøftelsen, takkede for brugbare input og opfordrede til, at alle repræsentanter engagerede sig mere i Yngre Lægers aktivitet på de sociale medier. Ad pkt. 8: Status på OK 18 inklusiv status på periodeprojektet Formand for Overenskomstudvalget, Bjarne Skjødt Worm, redegjorde for stillingsstrukturprojektet. Afsluttet i september, men der er ingen enighed mellem YL/FAS og RLTN (Regionernes Lønnings- og Takstnævn) om en model, som man kunne forhandle ud fra ved OK 18. Der er fortsat forventninger om krav fra RLTN på området. RLTN har et ønske om styrbarhed og lavere livsløn. Yngre Læger har krav særligt til efteruddannelse og kompetenceudvikling. Yngre Læger har haft et godt samarbejde med FAS i løbet af projektet, det har vi brug for at holde fast i. RLTN vil muligvis forsøge at splitte os ad, og vi er nødt til at stå sammen. Den såkaldte 'julegave' med ny femårsregel har givet støj på linjen, og periodeprojektet blev sat på standby fra december til juni, hvor det så blev genoptaget. Det stod dog hurtigt klart efter sommerferien, at vi ikke kunne nå til enighed om en model, der kunne forhandles om under OK 18. Repræsentantskabet drøftede herefter periodeprojektet. Der var bekymring for, hvad RLTN vil med speciallægerne, og herunder hvilke krav de vil komme med til OKforhandlingerne. Repræsentantskabet pegede også på vigtigheden af at fastholde samarbejdet med FAS og pegede på det vigtige i at prioritere speciallægers efteruddannelse. OK 18 Camilla Rathcke redegjorde for forhandlingssystemet og processen. Der er mulige konflikttemaer lærernes arbejdstidsregler, betalt frokost, reguleringsordning, stillingsstruktur for speciallæger. Der var herefter en drøftelse af OK 18. Der blev fremført synspunkter om fokus på mere øremærket barsel til fædre. Der var opbakning til, at der skal kæmpes for den betalte frokost. Der blev stillet spørgsmål til forventningerne til overenskomstdækning af klinisk arbejde i kommunerne, hvor der har været et periodeprojekt. Her har forventningerne fået et dyk ned efter sommerferien. Vi har foreløbig planlagt det ekstraordinære repræsentantskabsmøde for stillingtagen til et OK-resultat til den 12. marts 2018 vi må se, om vi har et resultat til den tid.

5 Ad pkt. 9: Varsling af vedtægtsændringer for Yngre Læger Bestyrelsesmedlem Anders Krog Vistisen gennemgik bestyrelsens forslag til ændringer af vedtægterne, som kan opdeles i syv temaer. De regionale formandskaber havde fået præsenteret forslagene i efteråret 2017, ligesom forslagene har været drøftet på de regionale yngre lægerådsmøder umiddelbart op til repræsentantskabsmødet. 1. Udlandsbeskæftigede læger overgår til at være ekstraordinære medlemmer og udgår af repræsentantskabet. 2. Regulering vedrørende Yngre Lægeråd ved institutionerne og ved regionerne forenkles og erstattes med en mere tidssvarende vedtægt for lægerådene. 3. Valg af GYL-medlemmer forankres i regionerne med 2-årige valgperioder med valg hvert år. 4. Det samlede antal medlemmer af repræsentantskabet fikseres til 80 ordinære medlemmer og 10 GYL-medlemmer. 5. Gældende principper for taleret på repræsentantskabsmøderne kodificeres i vedtægterne. 6. Adgang for deltagelse i repræsentantskabsmøder for ikke-repræsentanter, der stiller op til bestyrelsen, kodificeres i vedtægterne (udelukkende deltagelse under selve valgpunktet) 7. Om elektronisk kommunikation som afgørende kommunikationsform. Under den efterfølgende debat var det især den manglende skriftlige motivation, som var genstand for drøftelserne, ligesom navnlig forslagene vedrørende de udlandsbeskæftigede og GYL-repræsentationen affødte en række meningsudvekslinger. Bestyrelsen tilkendegav efter debatten at tage de fremkomne bemærkninger og input med i de videre overvejelser i forhold til de vedtægtsændringsforslag, som vil blive fremlagt ved et kommende repræsentantskabsmøde. Ad pkt. 10: Forslag fra YLR vedrørende 'Honorering af regionale formandsskaber' Cæcilie Trier Sørensen fremlagde forslaget på vegne af de fem regionale formandsskaber. Hun begrundede det med ønsker om: Nedskrevne regler om honorering af regionale formænd. Faste beløb til honorering af regionale næstformænd. Desuden ville man fastholde det nuværende antal af næstformænd i de fem regioner.

6 Forslaget gik ud på fast honorering af regionale næstformænd ensartet i de fem regioner kr. årligt til hver næstformand og kr. årligt til hver formand i niveau. Desuden ville man fastholde antallet af næstformænd i de fem regioner. Det afførte en livlig debat, hvor der var både opbakning til og afvisning af forslaget. Herunder blev det foreslået, at den nyvalgte bestyrelse udarbejder en ny honoreringspolitik, hvis forslaget ikke blev vedtaget. Det blev også foreslået, at forslagsstillerne optimerede forslaget herunder arbejdede videre med alternative måder at honorere på, hvis forslaget blev stemt ned. Forslaget kom til afstemning, hvor 26 stemte for og 55 stemte imod. Forslaget faldt hermed. Ad pkt. 11: Drøftelse og stillingtagen til bestyrelsens forslag til budget for 2018, herunder størrelsen af kontingentet Direktør Lars Mathiesen gennemgik bestyrelsens forslag til budget for 2018, som blev enstemmigt godkendt. Ad pkt. 12: Valg af delegerede til Lægernes Pension Dirigenten redegjorde for principperne om valg af delegerede til generalforsamlingen i Lægernes Pension, som afvikles under Lægemødet i april Antallet af delegerede vælges for ét år ad gangen. Yngre Læger har p.t. 49 pladser ud af de i alt 109 medlemmer af Lægeforeningens repræsentantskab, som man af praktiske årsager tager udgangspunkt i. For at sikre sig tilstrækkelig repræsentation fra Yngre Læger til generalforsamlingen blev de repræsentanter, der deltager i Lægemødet i april 2018, og som dermed kan deltage i Lægernes Pensions generalforsamling, opfordret til at udfylde og underskrive en særlig blanket. Blanketten vil efterfølgende tilgå Lægernes Pension. Yngre Læger sørger for, at der er størst mulig overensstemmelse mellem fordelingen af repræsentanter til Lægemødet og de delegerede til generalforsamlingen. Ad pkt. 13: Drøftelse af opstilling til bestyrelsen i Lægernes Pension Dirigenten redegjorde for processen omkring valg til bestyrelsen i Lægernes Pension, og Marianne Ingerslev Holt, som tidligere har siddet i bestyrelsen, supplerede med information om bestyrelsesarbejdet. Tilkendegivelse om interesse i at stille op skal være Yngre Lægers sekretariat i hænde senest 5. januar Ad pkt. 14: Valg til Lægeforeningens repræsentantskab

7 Dirigenten redegjorde for den sædvanlige procedure omkring Yngre Lægers repræsentation i Lægeforeningens repræsentantskab. Yngre Læger har p.t. 49 repræsentanter ud af i alt 109. Det forventes, at man deltager i hele repræsentantskabsmødet (Lægemødet). Forsamlingen tilsluttede sig de opstillede principper, hvor alle 90 repræsentanter inviteres til Lægemødet, og hvor 49 har stemmeret med indsupplering fra øvrige om nødvendigt, alt sammen under behørig hensyntagen til forholdsmæssig regional fordeling af repræsentanterne. Ad pkt. 15: Valg af to lægelige revisorer Der var ordinært valg af to lægelige revisorer og to suppleanter. Stine Madsen-Østerbye blev genvalgt for en ny to-årig periode. Lea Birnbaum Licht, som hidtil var suppleant, blev tillige valgt for en to-årig periode, idet Ann Mari Tolstrup Rosager ikke genopstillede. Wendy Sophie da Cunha-Schou blev genvalgt som suppleant, mens Anna Inger Roe Rasmussen blev valgt til den anden suppleantpost uden modkandidater. Ad pkt. 16: Valg af et medlem til Lægeforeningens bestyrelse Jesper Brink Svendsen blev valgt uden modkandidater. Ad pkt. 17: Valg af tre bestyrelsesmedlemmer Da Jesper Brink Svendsen i forvejen sad i bestyrelsen, skulle der vælges tre bestyrelsesmedlemmer. I alt ni læger stillede op, og efter skriftlig afstemning blev Cæcilie Trier Sørensen, Helga Holm Schultz og Kim Agerholm Brogaard valgt. Stemmefordeling blandt de opstillede kandidater fordelte sig således: Kim Agerholm Brogaard 73 Helga Holm Schultz 46 Cæcilie Trier Sørensen 38 Britta Ørnfelt Lund 37 Anne Balle Larsen 20 Anders Elkær Jensen 12 Eske Roth 6 Stefan Jensen 3

8 Jesper Krarup 1 Ad pkt. 18: Eventuelt Der var tak, blomster og bifald til de tre afgåede bestyrelsesmedlemmer Mads Skipper, Eric Døssing Mønning og Allan Høg Poulsen.

Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2018

Yngre Lægers repræsentantskabsmøde november 2018 Yngre Lægers repræsentantskabsmøde 27.-28. november 2018 Ad pkt. 1: Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Yngre Lægers formand Camilla Rathcke bød velkommen og gennemgik dagsordenen. Hun

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde tirsdag den 17. januar 2017 kl på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde tirsdag den 17. januar 2017 kl på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde tirsdag den 17. januar 2017 kl. 10.45 16.00 på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Mads Skipper (til punkt

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 26. oktober 2016 på Skanderborg Park Hotel

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 26. oktober 2016 på Skanderborg Park Hotel Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 26. oktober 2016 på Skanderborg Park Hotel Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Helle Søholm, Jakob Lager, Simon Serbian (fra punkt8), Bjarne Skjødt

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Klaus Matthiesen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Rikke Schielder og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Klaus Matthiesen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Rikke Schielder og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. december 2018 kl. 10.00 15.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Helga Schultz,

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Henrik Winther, Sidse Jacobsen, Janne Vinderslev og Pia Eriksen Ahlers

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Henrik Winther, Sidse Jacobsen, Janne Vinderslev og Pia Eriksen Ahlers Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 25. september 2017 kl. 10.30 16.30 i Yngre Lægers lokaler, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke (fra punkt

Læs mere

Fra sekretariatet deltog fra punkt 2: Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Sidse Nexmand Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog fra punkt 2: Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther, Sidse Nexmand Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 4. december 2017 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018

Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018 Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018 Til stede: Nikolaj Bolsing Bak, Jesper Brink Svendsen, Kasper Smidt Gasbjerg, Amalie Vind Engbjerg Hanke, Laurits Schou Kromberg, Sofie Willy Pedersen, Christina

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. september 2018 kl i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. september 2018 kl i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 20. september 2018 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Anders Krog Vistisen, Simon

Læs mere

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2011

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2011 Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den 22.- 23. november 2011 Ad pkt. 1: Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Yngre Lægers formand bød velkommen og foreslog Lars Svenning Andersen

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde mandag den 20. marts 2017 kl i Yngre Læger, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø.

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde mandag den 20. marts 2017 kl i Yngre Læger, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde mandag den 20. marts 2017 kl. 10.00 16.00 i Yngre Læger, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø. Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Anders Krog

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Janne Vinderslev, Sidse N. Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Janne Vinderslev, Sidse N. Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 22. februar 2018 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Referat fra Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. november 2018

Referat fra Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. november 2018 eferat fra Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 6. november 2018 Fra bestyrelsen deltog: Camilla athcke, Anders Krog Vistisen, Simon Serbian, Sofie Hjortø, Jesper Brink Svendsen, Helga Schultz og Kim Agerholm

Læs mere

Møde i bestyrelsen den 13. april 2016

Møde i bestyrelsen den 13. april 2016 Møde i bestyrelsen den 13. april 2016 Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Jakob Lager, Mads Skipper, Simon Serbian, Bjarne Skjødt Worm, Allan Linde Høg Poulsen, Eric Mønning, Helle Søholm fra kl.

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. marts 2019 kl i Charlottehaven, København Ø

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. marts 2019 kl i Charlottehaven, København Ø Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 19. marts 2019 kl. 10.00 16.00 i Charlottehaven, København Ø Fra bestyrelsen deltog: Helga Schultz, Anders Krog Vistisen, Wendy Schou, Sofie Hjortø, Cæcilie

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 21. september 2016 i Yngre Læger, Domus Medica (kl )

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 21. september 2016 i Yngre Læger, Domus Medica (kl ) Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde onsdag den 21. september 2016 i Yngre Læger, Domus Medica (kl. 10 16) Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Helle Søholm (til punkt 11), Jakob Lager, Mads Skipper,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 10. januar 2019 kl på The Mayor, Aarhus

Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 10. januar 2019 kl på The Mayor, Aarhus Referat Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 10. januar 2019 kl. 9.00 16.00 på The Mayor, Aarhus Fra bestyrelsen deltog: Helga Schultz, Anders Krog Vistisen, Wendy Schou, Bjarne Skjødt Hjaltalin, Sofie Hjortø,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2012

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2012 Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den 27.- 28. november 2012 Ad pkt. 1. Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Formanden bød velkommen og foreslog advokat Jacob Goldschmidt som

Læs mere

Møde i bestyrelsen den 16. januar 2015

Møde i bestyrelsen den 16. januar 2015 Møde i bestyrelsen den 16. januar 2015 Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 16. januar 2015 på Vilvorde Kursuscenter, Vilvordevej 70, 2920 Charlottenlund Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 7. november 2017 kl hos Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5000 Middelfart

Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 7. november 2017 kl hos Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5000 Middelfart eferat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 7. november 2017 kl. 10.00 16.00 hos Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5000 Middelfart Fra bestyrelsen deltog: Camilla athcke, Anders Krog Vistisen, Mads

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Regionsbestyrelsen bød velkommen til de fremmødte. Gæster: Lotte Lagoni Næstformand Ansatte i Etf: Lars Møller Direktør

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende.

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Kirke Såby d. 1. maj 2013. Referat År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Dagsorden i henhold til indkaldelse

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed 1 - Navn og hjemsted Selskabets navn er: Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Over for udlandet er selskabets navn: Danish Society for Patient Safety. Selskabets

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden og tidsplan

Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden og tidsplan Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 25. oktober 2017 kl. 10.00 15.30 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Henrik Winther og Janne Vinderslev, Sidse Nexmand Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Henrik Winther og Janne Vinderslev, Sidse Nexmand Jacobsen og Pia Eriksen Ahlers Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø. Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke, Anders

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther og Pia Eriksen Ahlers.

Fra sekretariatet deltog: Lars Mathiesen, Bo Rahbek, Lene Esbensen, Janne Vinderslev, Henrik Winther og Pia Eriksen Ahlers. Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde den 21. juni 2017 kl. 10.00 16.00 i Yngre Lægers lokaler, Porcelænsstuen, Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Fra bestyrelsen deltog: Camilla Rathcke,

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2009 i Vejle

Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den november 2009 i Vejle Notat fra Yngre Lægers repræsentantskabsmøde den 24.-25. november 2009 i Vejle 1. Velkomst, valg af dirigent og praktiske oplysninger Foreningens juridiske konsulent Claus Berg blev valgt som dirigent

Læs mere

Møde i Yngre Lægers bestyrelse den 18. maj 2015

Møde i Yngre Lægers bestyrelse den 18. maj 2015 Møde i Yngre Lægers bestyrelse den 18. maj 2015 Referat af Yngre Lægers bestyrelsesmøde mandag den 18. maj 2015 kl. 10.00 15.00 i Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø. Fra bestyrelsen deltog:

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Kontakt: 1. Velkomst v. formanden

Kontakt: 1. Velkomst v. formanden REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 29. marts 2017 kl. 16.30 i Kantinen på Rådhuset Kultur- og Økonomiforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere 40 medlemmer Referent Lene Kristiansen

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Haraldsted

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Haraldsted Referat af ordinær generalforsamling i A/B Haraldsted ATB ApS Veksøvej 89 2700 Brønshøj Telefon: 3860 7030 Telefax: 3860 7037 Web: www.atb.as Email: atb@atb.as Onsdag den 18. maj 2016 kl. 19.00 afholdtes

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave s bestyrelse Helge Dybdahl Lena Frydensberg-Holm Willy Schneider Rasmus Jørgensen Jørgen Sommer Jesper Rasmussen Søren Stahlfest Formand Næstmand Kasserer Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Suppleant

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 Spånnebæk 10, 4300 Holbæk. REFERAT 1. Velkomst v/ Formand Allan Andersen 2. Valg af dirigenter iht. forretningsordenens pkt. 2 Valgt

Læs mere

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Referat Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Dirigent: Paul Erik Weidemann Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Demant OK-Kolding

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter.

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Tekst markeret med rødt i NUVÆRENDE TEKST bliver enten ændret eller udgår i den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Vedtægter for Djøf Studerende Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende godkendt af Hovedbestyrelsen den 1.

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger.

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. Maj 2014/SNJ Hvidbog for GYL Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. GYL-gruppen er sammensat af repræsentanter for de to seneste

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 28. september 2017

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 28. september 2017 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 28. september 2017 Til stede: Jesper Brink Svendsen (formand for Uddannelsesudvalget - Yngre Lægers bestyrelse, YL s repræsentantskab og Nationale Råd for Lægers

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Pkt. 2. Vejledende retningslinjer for afvikling af møder i PLO s repræsentantskab

Pkt. 2. Vejledende retningslinjer for afvikling af møder i PLO s repræsentantskab PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato Sagsnr. 2016-7797 Notat Aktid. 341475 Sagsbehandler Jonas Heltberg Referat fra PLO s repræsentantskabsmøde 26. november 2016 I Valg af dirigent Tue Flindt Müller

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden y1 1?SrRØK Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS tirsdag den 29. oktober 2013 Dagsorden Ad 1: Velkomst. Jimmy G. Roed bød velkommen. Ad 2: Valg at dirigent. Steen F. Andersen valgt. Ad 3: Godkendelse

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Protokol for generalforsamlingen i Bibliotekarforbundet 25. oktober 2014 i Nyborg

Protokol for generalforsamlingen i Bibliotekarforbundet 25. oktober 2014 i Nyborg Protokol for generalforsamlingen i Bibliotekarforbundet 25. oktober 2014 i Nyborg Punkt 1 Valg af dirigent Søren Kløjgaard indstillede på hovedbestyrelsens vegne advokat Henrik Oehlenschläger som dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV Referat Generalforsamling 2010 i den 15. april Deltagere: Peter Sonne, (formand) Kenneth Juul Andersen, Banedanmark (dirigent) Esther Kristensen, KPMG (repræsentant for revisor) Bernd Schittenhelm (sekretær)

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere