Dato for møde: 6. december 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dato for møde: 6. december 2018"

Transkript

1 Referat Referat af møde i: Hovedbestyrelsen Dato for møde: 6. december 2018 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 13. december 2018 Deltagere: Tina Lambrecht, Brian Errebo-Jensen, Gitte Nørgaard, Sanne Jensen, Lise Hansen, Stine Bøgh Pedersen, Tine Nielsen, Lau Rosborg, Lisbeth Schrøder, Kirsten Ægidius, Mathias Holmquist og Ruben Fjord Bredholt. Afbud: Jeanette Præstegaard og Annegrete Larssen, observatør for de studerende Referat fra HB-møde 6. december 2018 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2.2 Evaluering af repræsentantskabsmøde Opfølgning på repræsentantskabsmøde Prokura 2019 og Budget , revideret 2.6 Konstituering i hovedbestyrelsen 2.7 Fortroligt: Udpegning af medlemmer til Lederrådet 2.8 Fortroligt: Udpegning af medlem til UFLO 2.9 Fortroligt: Uddeling fra Danske Fysioterapeuters Fond 2.10 Strategi Sager til orientering 4 Koordineringspunkter 5 Eventuelt

2 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden Indstilling: Udkast til forretningsorden drøftes og godkendes. Resumé: Udkast til forretningsorden for er identisk med gældende forretningsorden, som blev revideret i december 2016 samt august Bemærkninger: Sekretariatet gjorde rede for, at forretningsordenen fik en større revision i december 2016 samt en mindre tilføjelse i august Nemlig følgende sætning: Det enkelte medlem af hovedbestyrelsen er forpligtet på hovedbestyrelsens beslutninger og skal agere loyalt, når man af hovedbestyrelsen har fået mandat til at repræsentere denne. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at hun gerne ville have præciseret, at dagsordenen udsendes mindst fem hele hverdage før mødet. Formand Tina Lambrecht tilkendegav, at det vil blive indskrevet i forretningsordenen. Et hovedbestyrelsesmedlem foreslog, at der fremover refereres fra hovedbestyrelsesmøderne med navns nævnelse af indlæg fra debatterne. Det kan give medlemmerne bedre muligheder for at se de enkelte HBmedlemmers holdninger og positioner. Flere hovedbestyrelsesmedlemmer tilkendegav, at de var enige i forslaget, mens andre pegede på, at det kan give længere referater, mere besværlige godkendelsesprocedurer samt medføre ekstra arbejde i sekretariatet, hvis møderne skal optages på lydfiler. Hovedbestyrelsen besluttede, at der tages referat med navns nævnelse fra de emner på dagsordenen, som hovedbestyrelsen udvælger ved starten af mødet. Denne form afprøves i seks måneder, hvorefter hovedbestyrelsen evaluerer tiltaget og beslutter formen på referaterne. Hovedbestyrelsesmøderne optages endvidere digitalt.

3 2.2 Evaluering af repræsentantskabsmøde 2018 Indstilling: Hovedbestyrelsen evaluerer repræsentantskabsmøde Resumé: Hovedbestyrelsesmedlemmerne bedes evaluere repræsentantskabsmøde 2018 og i den forbindelse tilkendegive deres holdningen til: Klargøring og forberedelse af materiale, herunder bistand til forslagsstillere Materialet til mødet, herunder den digitale form De fysiske rammer på Hotel Storebælt, herunder opstilling og talerliste Forplejning og service på Hotel Storebælt Det særlige arrangement, Nye roller i Sundhedsvæsenet Dirigenten Bemærkninger: Sekretariatet gjorde rede for, at repræsentanterne har foretaget en skriftlig evaluering af repræsentantskabsmødet. Det overordnede billede er, at der er tilfredshed med program, afviklingen og de fysiske rammer. Dog peger flere repræsentanter på, at der gerne måtte have været en grundigere præsentation og debat af budget og regnskab. 45 ud af 56 repræsentanter har besvaret et spørgeskema, som de har fået tilsendt via . Flere hovedbestyrelsesmedlemmer tilkendegav, at det var et god ide at åbne repræsentantskabsmødet med et særligt arrangement, men også at der fremover skal arbejdes med formen på arrangementet. Flere hovedbestyrelsesmedlemmer roste rammerne, bl.a. konferencesalen med panoramavinduerne med udsigt til Storebælt samt forplejningen. Der var ligeledes flere tilkendegivelser om, at dirigenten løste sin opgave på fin vis, og at det fungerede godt med fremvisning af talerliste på storskærm. Flere hovedbestyrelsesmedlemmer pegede på, at der var stor talelyst, og at tonen var god, selv om der skulle træffes vanskelige beslutninger. Enkelte hovedbestyrelsesmedlemmer tilkendegav, at tre dage var lang tid, og at det ikke må blive standard på længden af repræsentantskabsmøderne. Et hovedbestyrelsesmedlem pegede på, at der i relation til enkelte forslag ikke var fuld overensstemmelse mellem hovedbestyrelsens indstilling og formandens tilkendegivelser.

4 Tina Lambrecht svarede, at der var mange forslag, og det kan være vanskeligt at huske alle pointer. I sådanne tilfælde er det vigtigt, at hovedbestyrelsen supplerer. Et hovedbestyrelsesmedlem pegede på, at det kan opleves som ulige vilkår, når formanden har mulighed for at kommentere på forslag uden om talerlisten. Tina Lambrecht svarede, at hendes opgave primært er at samle op på debatten. En enkelt gang benyttede hun også lejligheden til at komme med sine egne holdninger i den forbindelse. Fremover vil hun i sådanne tilfælde skrive sig på talerlisten. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at der havde været for mange fejl forud for repræsentantskabsmødet, bl.a. i forhold til valgprocedure og annoncering af mødet og efterlyste en opstramning i sekretariatet. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at hun ikke opfattede det som i overensstemmelse med hovedbestyrelsens beslutning om ikke at afgive en fælles indstilling til punktet om valg af hovedorganisation, at formanden forud for repræsentantskabet havde kontaktet flere repræsentanter. Tina Lambrecht svarede, at det er helt legitimt at kontakte repræsentanter med henblik på at høre, hvordan de stiller sig til forslag, som der skal tages beslutning om på repræsentantskabsmødet. Et hovedbestyrelsesmedlem efterlyste bedre rådgivning til forslagsstillerne og et kritisk blik på proceduren med, hvordan forslag stilles og gøres klar til repræsentantskabsmødet. Et hovedbestyrelsesmedlem pegede på, at placeringen af præsentationen af kandidater til hovedbestyrelsen på fysio.dk ikke var ideel, og at to minutter til at præsentere sit valggrundlag på mødet ikke er tilstrækkelig. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at det vil være relevant at se på mulighederne for at medlemmerne kan se livestreaming af repræsentantskabsmødet i 2020 bag login, så barriererne for at deltage i medlemsdemokratiet bliver minimeret. Et hovedbestyrelsesmedlem spurgte til, hvor mange medlemmer, der havde set streaming af formandens mundtlige beretning under og efter repræsentantskabsmødet. Sekretariatet tilkendegav, at hovedbestyrelsen vil få tilsendt opgørelse over antal fremvisninger.

5 Tina Lambrecht konkluderede, at der skal strammes op på procedurerne i forbindelse med repræsentantskabsmødet i sekretariatet, og at der er tilslutning til at have særligt arrangement på dagsordenen. Derudover indgår øvrige bemærkninger under punktet i arbejdet hen imod det kommende repræsentantskabsmøde. 2.3 Opfølgning på repræsentantskabsmøde 2018 Indstilling: Hovedbestyrelsen godkender opfølgning på repræsentantskabsmøde 2018 Resumé: Der blev truffet en række beslutninger på repræsentantskabsmøde 2018, der skal følges op på politisk og administrativt. Bemærkninger: Direktør Karen Langvad gjorde rede for, at der er forud for mødet er udsendt liste over, hvordan der følges op på de mange beslutninger, der er truffet på repræsentantskabsmødet. En del af sagerne vil hovedbestyrelsen løbende blive præsenteret for, da der skal igangsættes længere processer, før der kan træffes beslutninger. Andre sager er af administrativ karakter, som foretages i sekretariatet. Karen Langvad bad hovedbestyrelsen godkende, at det forestående dialogmøde mellem repræsentantskabet og regionsbestyrelserne og den kommende regionsbestyrelseskonference bliver afholdt i forlængelse af hinanden i efteråret 2019, at arrangementet afholdes over to dage, og at der bookes lokaler på Hotel Storebælt. Hovedbestyrelsen gav tilsagn til dette. Karen Langvad oplyste, at på det kommende hovedbestyrelse i januar 2019 vil hovedbestyrelsen bliver præsenteret for en projektplan for eftersynet af Danske Fysioterapeuter politiske struktur, som blev besluttet på repræsentantskabsmødet. Et hovedbestyrelsesmedlem spurgte, om forslaget om rotationsordningen skal indgå i eftersynet. Karen Langvad tilkendegav, at det ikke er tilfældet. Et hovedbestyrelsesmedlem spurgte, hvad det overordnede mål med eftersynet er. Tina Lambrecht svarede, at eftersynet skal sikre, at foreningen har en organisering og struktur, der understøtter intentionerne om at give medlemmerne indflydelse, og at Danske Fysioterapeuter er en stærk politisk aktør. I den forbindelse indgår en række af de forslag, som blev stillet på repræsentantskabsmødet.

6 Et hovedbestyrelsesmedlem pegede på, at eftersynet skal omfatte mange aspekter og forslag, som blev fremsat på repræsentantskabsmødet. Derfor er det vigtigt, at der afsættes den nødvendige tid til processen, samt at der løbende sker en forventningsafstemning. Repræsentantskabet besluttede, at der skal udarbejdes en analyse af praksissektoren. I den forbindelse foreslog Tina Lambrecht, at sekretariatet som indledning til arbejdet foretager en mindre for-analyse, der omfatter interviews med en gruppe medlemmer og HB-medlemmer med henblik på at indkredse områder og problemstillinger, som analysen skal indeholde. Derudover får hovedbestyrelsen mulighed for at drøfte analysen og det videre arbejde på HB-konferencen i januar Hovedbestyrelsen gav opbakning til denne fremgangsmåde. Et hovedbestyrelsesmedlem pegede på, at det er vigtigt, at arbejdet bliver tilrettelagt på uvildig vis, så der ikke efterfølgende kan drages tvivl om analysen og de konklusioner, der kan drages på baggrund af analysen. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at det er vigtigt, at arbejdet sættes i gang hurtigst muligt, da det bliver en omfattende opgave at komme omkring alle væsentlige problemstillinger. I relation til hvordan der følges op på en anden beslutning fra repræsentantskabet, faglig i fysioterapi, pegede et hovedbestyrelsesmedlem på, at FTF i april 2018 udgav delrapporten FTF ernes psykiske arbejdsmiljø arbejdspres, stress og mulighed for at levere kvalitet i arbejdet. I forhold til at levere faglighed, eller mangel på samme, er der en del af hente i denne rapport. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at hovedbestyrelsen bør tage stilling til, hvilke principper der gælder for valg i Danske Fysioterapeuter på alle niveauer. Med disse tilføjelser godkendte hovedbestyrelsen indstillingen. 2.4 Prokura Indstilling: Hovedbestyrelsen godkender og underskriver fuldmagtsforhold / underskriftsberettigede på Danske Fysioterapeuters konti. Resumé: Forslag til fuldmagtsforhold/underskriftsberettigede på Danske Fysioterapeuters konti rundsendes til underskrivelse på mødet. Alle konti bortset fra en enkelt er i Nykredit bank. Den ene tilbageværende konto i

7 Nordea lukkes, når det vurderes, at der ikke længere vil være indbetalinger på kontoen. Bemærkninger: Hovedbestyrelsen fulgte indstillingen. 2.5 Budget revideret Indstilling: Hovedbestyrelsen godkender revideret budget for 2019 og Resumé: Der er foretaget en mindre revision af budgettet for 2019 og 2020 på baggrund af beslutninger truffet på repræsentantskabsmødet. Bemærkninger: Sekretariatet gjorde rede for, at nogle af beslutningerne på repræsentantskabsmødet har konsekvenser for budgettet. Det drejer sig om beslutningerne om at fastfryse medlemskontingentet de næste to år, skiftet af hovedorganisation til AC samt bevilling af pulje til DSF til opdatering af faglige retningslinjer. Den samlede budgetvirkning er kr. i 2019 og i Der foreslås på den baggrund en besparelse på administrationen på kr. årligt i de kommende 2 år. Driftsbudgettet vil herefter vise et overskud på kr. i 2019 og på kr. i I det oprindelige budgetforslag var der indregnet en kontingentstigning på 100 kroner per medlem om året, hvoraf halvdelen af beløbet skulle tilfalde henholdsvis Fond A og Erhvervsudviklingspuljen. Da det nuværende kontingent fastholdes, kommer der ikke ekstra penge til disse formål. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at det er bekymrende, at der ikke tilføres Fond A flere penge med tanke på erfaringerne fra de seneste overenskomstforhandlinger på det offentlige område. Tina Lambrecht svarede, at hovedbestyrelsen kommer til at drøfte konfliktfonden, herunder størrelsen på fonden, som led i overgangen til AC. I første omgang skal Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen have et møde med AC med henblik på at få klargjort, hvordan praksis er i forhold til konfliktberedskab. Hovedbestyrelsen fulgte indstillingen.

8 2.6 Konstituering i hovedbestyrelsen Indstilling: Hovedbestyrelsen konstituerer sig. Resumé: Hovedbestyrelsen konstituerer sig med næstformand, udpegning til interne udvalg og råd samt til ekstern repræsentation. Bemærkninger: Hovedbestyrelsen konstituerede sig på følgende vis: Intern repræsentation: Næstformand. Brian Errebo-Jensen Udvalg for praksisoverenskomster (UP). Tina Lambrecht, Lau Rosborg og Sanne Jensen Udvalg for lønmodetager-overenskomster (UFLO). Tina Lambrecht, Kirsten Ægidius og Stine Bøgh Pedersen. Danske Fysioterapeuters fond for forskning, uddannelse og praksisudvikling: Gitte Nørgaard Danske Fysioterapeuters Lederråd. Lisbeth Schrøder Tillidsrepræsentantrådet. Tine Nielsen Arbejdsmiljørådet. Brian Errebo-Jensen og Stine Bøgh Pedersen (føl) Etisk Råd. Brian Errebo-Jensen og Ruben Fjord Bredholt (føl) Bedømmelsesudvalget for Danske Fysioterapeuters Pris. Gitte Nørgaard og Sanne Jensen Danske Fysioterapeuters Solidaritetsfond.

9 Sanne Jensen og Lau Rosborg Samarbejdsudvalget mellem Danske Fysioterapeuter og Dansk Selskab for Fysioterapi. Tina Lambrecht og Brian Errebo-Jensen Danske Fysioterapeuters Erhvervs- og Vækstpanel. Mathias Holmquist Forhandlingsudvalg vedrørende interne overenskomster for ansatte i Danske Fysioterapeuter. Tina Lambrecht og Tine Nielsen Ekstern repræsentation Gigtforeningens repræsentantskab Lisbeth Schrøder Vanførerfondens repræsentantskab Lau Rosborg Komiteen for Sundhedsoplysning Sanne Jensen Forbrugsforeningens repræsentantskab Tine Nielsen 2.7 FORTROLIGT: Udpegning af medlemmer til lederrådet 2.8 FORTROLIGT: Udpegning til UFLO 2.9 FORTROLIGT: Danske Fysioterapeuters Fond for forskning, uddannelse og praksisudvikling

10 2.10 Strategi 2020 Indstilling: Hovedbestyrelsen bekræfter og kvalificerer de strategiske udfordringer, som blev udvalgt på hovedbestyrelsesmødet i oktober Resumé: Hovedbestyrelsen prioriterede på sit møde i oktober 2018 fem strategiske udfordringer, som de anså for aktuelt at være de vigtigste for Danske Fysioterapeuter. Bemærkninger: Sekretariatet gjorde rede for, at hovedbestyrelsen med input fra regionbestyrelserne havde formuleret fem strategiske udfordringer: Arbejdsliv godt arbejde, godt liv Manglende synlighed bred gennemslagskraft på alle niveauer Faglig og politisk position i sundhedsvæsenet Fremtidens medlemsorganisation Foreningens imødekommenhed Næste fase i strategiprocessen er, at hovedbestyrelsen bekræfter prioriteringen og udfolder, kvalificerer og konkretiserer temaerne før den sidste fase i strategiprocessen. Målet er dels at få nye HB-medlemmer inddraget i processen og få en fælles forståelse og opnå en fælles strategisk ambition. Hovedbestyrelsen blev bedt om at skrive stikord ud fra hvert af de strategiske udfordringer med henblik på at fastlægge, hvad de vigtigste problemstillinger er, og hvad udfordringerne ikke indeholder, samt på en særlig planche med udgangspunkt i den aktuelle beslutningen om at skifte hovedorganisation. 1 Arbejdsliv et godt arbejde, et godt liv Hvad er det? Udvikling Stress og nedslidning God løn, gode rammer svarende til at løn og arbejde er i balance Tryghed God ledelse kompetenceudvikling

11 Lederen er også en medarbejder Fleksibelt arbejdsliv, senior, pension, sygdom Arbejdsglæde Balance mellem arbejdsliv og fritid Ansvar for selvtilrettelæggelse Ansvar for arbejdspladsen Anstændig løndannelse/livslang løn Hvad er det ikke? Diffus fagprofil og job Økonomien styrer fagligheden Fysioterapeutjob uden fysioterapi Meningsløse opgave 2 Manglende Synlighed bred gennemslagskraft på alle niveauer Hvad er det? Vi skal kendes som en forening, der støtter og har omsorg for andre end foreningens medlemmer Medie-app Åbenhed Gennemsigtighed Indflydelse Kende modtagerne Relevante medlemsaktiviteter Agilitet, handle hurtigt og strategisk kan vi det i dag? Rettidigt omhu Tal + sociale medier rettet til borgerne Se hvordan Kiropraktorforeningen har særlig side målrettet borgerne Kendskab til det politiske arbejde i foreningen, formand, regionsformænd, TR, SU, Amir Hvad er det ikke? Lukkede processer U-prioriteret synlighed 3 Faglig og politisk position i sundhedsvæsenet Hvad er det? Ligeværd Formidling

12 Stærkt samarbejde med DSF Tydelig profil og sundhedssølje i AC, nationale og regionalt Universitetsuddannelse + forskning Sætte politisk dagsorden i AC Spotte politiske talenter Kommunikation netværk Initiativtager Hvad er det ikke? Smal profil At vi lukker os om os selv 4 Fremtidens medlemsorganisation Hvad er det? En organisation for alle fysioterapeuter Forståelse for vores forskellighed Medejerskab Relationsdannelse Medlemsressourcer Tydelighed Fællesskab(er) Værdier Hvad er det ikke? En organisation for alle fysioterapeuter Forretning 5 Foreningens imødekommenhed Hvad er det? Opfølgning på henvendelser Nysgerrighed på det hele menneske En hjemmeside, der oser af: Hvad kan vi gøre for dig? Følelse af direkte adgang til politikeren og få dem i tale Demokratiske processer What matters for you Stærk monofaglighed i partnerskab med andre fag og sektorer Gå med fælles dagsordner alliancer

13 Hvad er det ikke? Telefon-kø Dårlig hjemmeside Manglende dialog Manglende tilbagemeldinger Conf. Bias 6 God rejser over i AC Hvad er det? Fælles arbejdsgiverorgan Nye netværk og muligheder; forskningsnetværk, innovations-netværk, erhvervsnetværk, ledernetværk Sundhedssøjle Udvælge indsatser Initiativtage sætte dagsordner Akademiseringsdagsorden Beskrive den regionale organisering Skabe indflydelse for vores medlemmer Tilpasse foreningens egen regionale struktur Opbrud Hvad er det ikke? Tab af indflydelse Tab af medlemmer Tab af identitet, bl.a. forhold til det nære klinik-, patient- og borgerperspektiv. Et hovedbestyrelsesmedlem tilkendegav, at det er vigtigt at fundatsen for den nye strategiproces har tydelige referencer til Danske Fysioterapeuters vision, mission og værdigrundlag, som de overordnede politiske pejlemærker. 3. Sager til orientering Ingen orienteringssager

14 4. Koordineringspunkter Ingen koordineringspunkter 5. Eventuelt Tina Lambrecht gjorde rede for kommunikationsindsatsen fra foreningens side samt de indkomne reaktioner i forlængelse af beslutningen om at indføre et særligt kontingent for arbejdsgivere. Tina Lambrecht gjorde rede for den videre proces samt reaktionerne oven på beslutningen om at vælge AC som hovedorganisation. Karen Langvad oplyste, at Annegrete Larsen deltager i hovedbestyrelsesmødet i januar, og forventningen er, at der er fundet en observatør for de studerende til hovedbestyrelsesmødet i marts Tina Lambrecht fortalte, at Danske Fysioterapeuters stand på Lægedage var velbesøgt, og foreningen var i kontakt til mange praktiserende læger. Tina Lambrecht pegede på, at der har været en del LSU-sager på baggrund af, at praktiserende fysioterapeuter ikke har indberettet nye ansatte. Der er strammet op på denne bestemmelse i den nye praksisoverenskomst. Kirsten Ægidius fortalte, at der gøres en særlig indsats fra foreningens side med henblik på at få flere fællestillidsrepræsentanter. Gitte Nørgaard oplyste, at sygehusdirektøren på regionshospitalet i Region Nordjylland har barberet en million kroner af den fremsatte besparelse på fysioterapiområdet på 5 millioner kroner, bl.a. som følge af de argumenter, som Danske Fysioterapeuter har fremført. Det betyder, at der bevares to stillinger i forhold til konsekvenserne af det oprindelige besparelsesforslag. Tine Nielsen pegede på, at der er ændringer på vej af finansieringsmodellerne på hospitalerne, som giver bedre muligheder for at promovere mere fysioterapi. Hun ønsker, at hovedbestyrelsen får indsigt i dette i form af et notat eller en fremlæggelse på det kommende hovedbestyrelsesmøde. Karen Langvad Direktør Mikael Mølgaard Referent

15 Godkendt december 2018 Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Sanne Jensen Tine Nielsen Lise Hansen Gitte Nørgaard Lau Rosborg Kirsten Ægidius Lisbeth Schrøder Jeanette Præstegaard Mathias Holmquist Ruben Fjord Bredholt

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Behandling af

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Koordineringspunkter.

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Koordineringspunkter. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 5. marts 2018 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 13. marts 2018 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Referat. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat

Referat. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 30. 31. maj 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 20 juni 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 30. 31. august 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 5. september 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 1. November 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 13. november 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22. - 23. august 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rep 2018: Udkast

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 20. april 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 11. maj 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 20. 21. september 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. oktober 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Referat af møde i: Dato for møde: For referat: Dato for udarbejdelse: Deltagere: Dagsorden Sager til diskussion/beslutning Koordineringspunkter

Referat af møde i: Dato for møde: For referat: Dato for udarbejdelse: Deltagere: Dagsorden Sager til diskussion/beslutning  Koordineringspunkter Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 22. 23. august 2018 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 14 september 2018 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 16. marts 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. April 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tine

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27.-28. august 2014 For referat: Udarbejdelse: Mette Winsløw August

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 18. marts 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 18. marts 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 18. marts 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Godkendelse af den strategiske ambition

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 02-10-17 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 12-10-17 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Tina Lambrecht, Kirsten Ægidius,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Budget 2015-16, 2. drøftelse 2.2 Strategiplan 2016, procesplan

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3.

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3. FORRETNINGSORDEN, DECEMBER 2018 Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse 1. Hovedbestyrelsens sammensætning Hovedbestyrelsen består af formanden, de fem regionsformænd, seks repræsentantskabsvalgte medlemmer

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 21. oktober 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 21. oktober 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 21. oktober 2015 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 21. oktober 2015 For referat: Udarbejdelse: Susanne Laugesen Oktober

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 26. januar 2018 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 12. februar 2018 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen (mødeleder under

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Holdningspapir vedr.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. marts 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Referat. Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde. 1. Drøftelse af mandat til næstformanden. Hovedbestyrelsen 16. april 2012

Referat. Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde. 1. Drøftelse af mandat til næstformanden. Hovedbestyrelsen 16. april 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 16. april 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 16. april 2012/1. maj 2012 Deltagere: Esther Skovhus Jensen, Lise Hansen, Tina

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst og referat fra HBM december 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Danske Fysioterapeuters innovations-

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM april Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM april Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 19. maj 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. juni 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tine Nielsen,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 22. 23. Juni 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 28. juni 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tine Nielsen,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 Dagsorden 1. Referat til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 09.12.10 2. Sager til diskussion/beslutning

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet)

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet) Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 19. marts 2019 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 1. april 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen,

Læs mere

a. Tema: Autorisationslov og ledelsesret: et etisk dilemma c. Temadrøftelse: Etik i sundhedsfremme og forebyggelse

a. Tema: Autorisationslov og ledelsesret: et etisk dilemma c. Temadrøftelse: Etik i sundhedsfremme og forebyggelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 22. november 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 1. december 2010 Deltagere: Hanne Munch, Anne Marie Svenningsen, Brian Errebo-Jensen

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Referat. HB møde 18. marts Dagsorden. 2 Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering. 4 Koordinationspunkter

Referat. HB møde 18. marts Dagsorden. 2 Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering. 4 Koordinationspunkter Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 18. marts 2019 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 27. marts 2019 Deltagere: Tina Lambrecht, Tine Nielsen, Stine Bøgh Pedersen,

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 29. januar 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard Februar 2015 Deltagere: Tina Lambrecht, Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen,

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 8. december 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 19. december 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15)

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15) Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl. 9.15-17 og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh Referat af møde i Udvalg for praksisoverenskomster (UP) den 12-09-2013 l Dato for udarbejdelse: 18-09-2013 Deltagere Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER Forslag 6: Fuldtidshonoreret næstformand Fremsat af: Tine Nielsen, Katja

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Velkomst

Referat. Dagsorden. 1. Velkomst Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 3. december 2014 For referat: Udarbejdelse: Mette Winsløw December 2014 Deltagere: Tina Lambrecht, Brian Errebo-Jensen, Sanne Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

Beslutningsreferat repræsentantskabsmøde 2012.

Beslutningsreferat repræsentantskabsmøde 2012. Beslutningsreferat repræsentantskabsmøde 2012. Danske Fysioterapeuters ordinære repræsentantskabsmøde 2012 blev afholdt således: Tid: Fredag den 2. og lørdag den 3. november 2012. Sted: Nyborg Strand Hotel

Læs mere

Referat. Danske Fysioterapeuters etiske råd 9. december Gurli Petersen 19. december 2014

Referat. Danske Fysioterapeuters etiske råd 9. december Gurli Petersen 19. december 2014 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Danske Fysioterapeuters etiske råd 9. december 2014 For referat: Dato for udarbejdelse: Gurli Petersen 19. december 2014 Deltagere: Brian Errebo-Jensen, formand

Læs mere

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 07. juni 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Stine Bøgh Pedersen (SBP),

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008. 3. juli 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina Frank (deltog

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 10. oktober 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Uddelinger fra Fonden for Forskning, Uddannelse og Praksisudvikling

Læs mere

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift.

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift. 26. januar 2009 J.nr. 421.1 JD/vv Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. januar 2009. Til stede: Johnny Kuhr Tine Nielsen Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Solvejg

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det.

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det. 1 UNIONEN OG DENS OPGAVER Unionens navn er Dansk Adventure Race Union og der benyttes forkortelsen DARU. Internationalt benyttes navnet Danish Adventure Race Union. Unionens hjemsted er Vejle Idrætshøjskole,

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2016:

Læs mere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Notat Danske Fysioterapeuter Til: Repræsentantskabet Bilag 6B Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Dato: 14. oktober 2017 Med henblik på entydigt, kollektivt og uvildigt at kunne

Læs mere

Politiske roller i Ergoterapeutforeningen

Politiske roller i Ergoterapeutforeningen Politiske roller i Ergoterapeutforeningen Dette notat er udarbejdet i september 2005 i forbindelse med en konference for regions- og hovedbestyrelsesmedlemmer. Notatet kan give viden om og inspiration

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 6. oktober 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Dagsorden 1. Underskrivning af mødereferat HBM maj 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fremtidens hovedorganisation

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter.

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Tekst markeret med rødt i NUVÆRENDE TEKST bliver enten ændret eller udgår i den

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere