Beretning om klubbens virksomhed i 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning om klubbens virksomhed i 2018"

Transkript

1 Beretning om klubbens virksomhed i 2018 Bestyrelsen v. Carl H. G. Johnsen I forbindelse med generalforsamlingen i november 2017, blev der foretaget enkelte rokader i bestyrelsen uden, at der blev valgt nye ind. Jeg blev valgt som formand, og da der var et år tilbage af min toårige valgperiode, blev Ulla Buhl valgt for denne etårige periode. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende. Det var nemmere denne gang, da alle kendte hinanden og hinandens stærke sider i forvejen. På generalforsamlingen var der stor ros til klubben for at levere et godt og konfliktløst grundlag for, at medlemmerne kan nyde at spille golf. Den ros har vi det nu forgangne år forsøgt at leve op til, idet det er min opfattelse, at en god bestyrelse ikke nødvendigvis bringer sig selv i rampelyset, men arbejder i det stille for at få resultater hjem og skabe gode vilkår for golfspillet i klubben. Vi har i bestyrelsen udarbejdet et sæt visioner og strategier, som vi forfølger i det daglige arbejde med udvikling af klubben. Visioner og strategier blev drøftet på medlemsmødet i februar, hvor der kom mange gode idéer på banen. Noget er forholdsvis nemt at gå til, mens andet kræver en anden økonomi end det, vi i øjeblikket kan præstere. Ikke desto mindre er vi godt på vej, og lige netop nu arbejdes der på ét af de helt store projekter renovering af vores omklædningsrum. Om det kan lade sig gøre inden for vores nuværende økonomi er ikke helt sikkert, men det skal forsøges, så vi også på det område kan levere faciliteter, der lever op til en moderne standard. Bestyrelsen har mødtes mange gange i løbet af året, men lever derudover af, at en er opfundet. Det samme gælder for forretningsudvalget, hvor også telefonsamtaler har erstattet mange møder. Men ud over bestyrelsens møder og mellemfaldende arbejde, så foregår det medlemsnære arbejde i de enkelte udvalg, hvor bestyrelsens medlemmer deltager og har formandskaber. Vi bruger en stor del af bestyrelsesmøderne på at informere og koordinere arbejdet i udvalgene, og vi mener, at vi er på vej i den rigtige retning med klubben og dens største aktiv, banen. Det er min opfattelse, at vi har haft og har et rigtigt godt samarbejde i bestyrelsen, og at den udskiftning, der kommer til at ske på dette års generalforsamling, er godt forberedt. I løbet af året er Jesper A. Dinesen udtrådt af bestyrelsen. Det var simpelthen for svært at få et krævende arbejdsliv til at harmonere med det frivillige arbejde i klubben. Da det foregik så forholdsvis sent på året valgte vi ikke at indkalde suppleant for resten af perioden.

2 Livet i klubben v. Carl H. G. Johnsen Der sker mange ting i en golfklub i løbet af et år, og vi leverer masser af nyheder i form af nyhedsbreve og opslag på både hjemmeside og Facebook. Det skal dog indrømmes, at vi i efteråret ikke har været helt hurtige nok med nyheder om spillernes resultater, men med en aftale med Pernille Bulskov om at bruge sine mange kræfter på at skrive om det, håber vi at råde bod på den mangel. I hvert fald er vi lige så stille gået i gang på området her sidst på efteråret. Med virkning fra 1. januar 2018 ansatte vi vores PRO, Steffen Høyer, på fuld tid i klubben. Ansættelsen havde indtil da været på et bestemt timetal, og Steffen supplerede lønnen fra klubben med indtægter fra lektioner. Det valgte vi at gøre op med, for som klub bedre at kunne disponere over PRO ens tid til andre typer af aktiviteter end enelektioner. Der har derfor i løbet af året været en del flere og varierede træningstilbud end hidtil set, og det har betydet, at klubben faktisk har haft større indtægt herpå end den forholdsmæssige større udgift til løn udgjorde. Så alt i alt en ren win-win situation. Antallet af fastansatte i klubben er ikke overvældende, og de løser alle deres opgaver til UG med kryds og slange. Men uden alle vores frivillige hjælpere ville mange af vores aktiviteter ikke kunne gennemføres. Der skal derfor lyde en stor tak til alle de frivillige ingen nævnt, ingen glemt. Der skal også lyde en kæmpe tak til vores sponsorer. Uden den økonomiske støtte, der kommer herfra, ville vi heller ikke kunne have så højt et niveau, som vi har. Klubhuset v. René Nielsen Klubhusets ventilationsanlæg er i foråret blevet opgraderet. Denne forbedring gør at luften i selve restauranten er blevet meget bedre samt at temperaturen i lokalet ikke bliver lige så høj som vi tidligere har oplevet, dog skal det siges at det ikke er et airconditionanlæg. Greenkeeperstaben har sammen med frivillige malet alt træværk på bygningen samt kalket ydermurene. Tiden til at udføre dette store arbejde blev kun muligt pga. den tørre sommer, hvor græsset ikke voksede og dermed mindre arbejde med græsslåning. I vinterens løb har de også malet gangen ved toiletter, matchlederkontoret samt på kontoret. Igen i år har vi haft hvad vi selv synes urimelige udgifter på forbedringer af restaurantens depotrum til opbevaring af øl og vand. Fødevarekontrollen var ikke tilfreds med hverken gulv, vægge eller loft. Disse forbedringer er udført i løbet af året. En stor tak til de frivillige der hjælper med at holde orden i klubhusområdet, bagrum, rengøring af golfbiler samt hvis der er små reparationer i klubhuset.

3 Kontoret v. René Nielsen Vinterperioden blev blandt andet brugt på planlægning af nye skilte på hele banen. Det var også tid til at der skulle laves en ny udgave af baneguiden, samt en ny rating af banens handicap index. Alle disse ændringer skulle koordineres så det var klar til sæsonstarten. Med stor hjælp fra Tommy Jensen, Ove Berthelsen og Steffen Høyer med arbejdet omkring skilte og baneguiden, samt Kenneth Worm Hansen med handicap index blev vi klar til sæsonstarten, en stor tak til alle for hjælpen, til gavn for alle klubbens medlemmer og gæster. I løbet af sæsonen har der været stor aktivitet, specielt iblandt klubbens medlemmer, som har fået spillet en del flere runder end tidligere år, en af årsagerne var den varme sommer. Der har ikke været mange stille dage i klubben. Flere af klubbens greenfee gæster har i sæsonen spurgt, hvad sker der i dag, med alle de biler der holder på parkeringspladsen, dette vidner om at trods vi kun er omkring 770 medlemmer i klubben er aktiviteten stor, hvilket gør det til en spændende klub at besøge samt når man kommer som nyt medlem i klubben eller bliver prøvemedlem. Samarbejdet med underklubberne har fungeret optimalt, en stor tak for samarbejde til underklubbernes formænd, med planlægning og afviklingen igennem sæsonen. Der har igen i år været afholdt mange møder i klubbens udvalg. Arbejdet i disse udvalg er meget konstruktive, hvor der arbejdes med at gøre klubben, til en endnu bedre klub både for medlemmer og klubbens gæster. I det daglige er der en tæt kommunikation med greenkeeperne og restauranten med planlægning omkring banen og de forskellige arrangementer i klubben. Golfspilleren i centrum er et vigtigt arbejdsredskab, for at gøre klubben bedre. Klubben har i medlemsundersøgelsen flyttet sig fra at være nr. 60 i Danmark i 2016, til nr. 8 i denne sæson, ud de 105 klubber som er med i undersøgelsen. Vi arbejder løbende med de svar der kommer både fra medlemmer og gæster. Det er ikke alle forslag vi kan udføre, af økonomiske forhold eller fysiske muligheder, men alt bliver taget med i behandlingen af forslagene. Greenkeeperne v. Jens Christian Andersen Sikken en sommer! Vi havde lovet at åbne banen før påske, det holdt vi. Den 28/3 flyttede jeg huller i snevejr og mange greens var dækket af sne. Den første Hul-in-one kom da også i påsken på hul 12. Det tegnede til at blive et godt år. Vi fik lavet droneflyvninger i maj måned. Og banen tog sig ud fra sin bedste side. Dronen lavede nogle fantastiske billeder og optagelser. Sommeren begyndte og det var med at nyde vejret så længe det varede, for det kunne jo ikke vare ved. Græsset gik ned i vækst og der blev tid til andre opgaver. Så vi begyndte at male og kalke hele klubhuset. Det var dejligt at få det gjort.

4 Også i år har vi haft stor hjælp fra Flintstones både med hjælp til at male og ude på banen med buskrydder og så videre. Vi er glade for at have fået Jan som greenkeeper. Han har både stor erfaring i praktisk arbejde og indsigt i golfspillet. Den tørre sommer fortsatte, så der skulle øget fokus på vanding. Vi fik drejet sprinkler ind mod greens, så vandet blev udnyttet bedst muligt. Men vores vandingstid blev længere og længere for at undgå tørkepletter. Til sidst kunne vi konstatere, at der heller ikke var tryk nok på vandingsanlægget. Så begyndte vi et systematisk arbejde med at finde fejlen. Vi havde stor hjælp fra Dan Regn. Det var nødvendigt med forlængelse af sugeledning og med nye pumper for at få vandingsanlægget til at fungere optimalt. Med den stadig tørre sommer, begyndte vi at kunne se, at der blev behov for eftersåning af fairways. Så der var luft i budget til indkøb af frø dertil. Og vi fik eftersået sidst i september alle fairways, teesteder og greens. Håber at de fleste af sommerens tørkeskader vil rette sig i løbet af efteråret. Men der er ingen tvivl om, at der igen skal ud at sås på stier og områder med meget færdsel. Sponsor-og Markedsføringsudvalget v. Henrik Petersen Der har som de andre år været fokus på at få endnu flere sponsorer og ikke mindst arbejdet med at få gentegnet hos de eksisterende. Det lykkedes os i denne sæson, at nå det absolut højeste antal sponsorer nogen sinde. Siden har vi fået 15 nye sponsorer og kun 4 har valgt ikke at forlænge Deres sponsorat. Rent faktisk har vi ingen ledige reklamepladser på teestederne, hverken på vores 18 hullers bane eller vores par 3 bane, hvilket vi aldrig har oplevet før. Stor TAK til udvalget og ikke mindst Rene for det fantastiske arbejde. Vi har igen i år afholdt 2 traditionelle sponsorarrangementer med mere end 100 deltager til hver, rart at se at sponsorerne holder meget at disse Golfmatcher, hygge og ikke mindst spisning og forplejning. Af mere markedsføringskarakter kan nævnes at vi har haft 4 hele sider i Golfavisen, annoncer i Sorø Avis og Ringsted Avis samt Facebook. Som sikkert mange af jer har bemærket har der været sendt nyhedsbreve ud hver 3-4 uge sæsonen igennem og dette har betydet, at det som ville komme i SUSET vil være gamle nyheder, hvorfor vi sammen med Pernille besluttede at det ikke skulle udgives. D. 1. april 2018 udkom der en ny baneguide med nye 3-årige aftaler, hvilket er et meget stort arbejde og der skal lyde en stor TAK til alle som deltog i dette arbejde. Til sidst men ikke mindst skal der lyde en stor TAK til alle de frivillige som var med til at husstandsomdele vores nye brochurer, der blev omdelt omkring 5000 eksemplarer.

5 Begynderudvalget v. Lena Lund Pedersen Den 15 marts var der opstartsmøde for alle klubguider. Her blev alle guider præsenteret for Sorø Golfklubs introduktion af pensum for prøvemedlemmer & nye medlemmer i begyndermatcher. I år har der ud over den individuelle træning været afholdt fællestræning for begyndere både onsdag og lørdage klokken Arrangeret begynderturnering om onsdagen i sæsonen. Søndagsmatcher her startede vi med én gang om måneden, hvor alle med handicap +36 har fået en personlig invitation til at deltage, der var stor tilslutning til søndagsmatcherne, så fra august har vi afviklet + 36 matcher hver søndag. I år har der været 18 klubguider, der har fordelt alle opgaverne i forbindelse med modtagelse af nye medlemmer. Guiderne yder et stort og meget værdifuldt arbejde med at modtage nye medlemmer, så de oplever, at der i klubben er et godt socialt sammenhold hvor alle er velkomne. Guiderne står for afvikling af alle matcher onsdage og søndage, de er til stede ved træning onsdag og lørdag formiddag, efter træningen afvikler de match på par 3 banen. Vi har holdt åbent hus i april og august måned. I år var der i marts måned blevet husstandsomdelt folder i Sorø og Fuglebjergområdet, hvor vi til nye medlemmer har tilbuddet kom og prøv gratis i en måned. Det har været en stor succes, der kom 50 til åbent hus i april, hvoraf de fleste fortsat er med i klubben. Der har været 57 voksne prøvemedlemmer, hvoraf 28 allerede har meldt sig ind. Der skal lyde en stor tak til Steffen Høyer og alle klubguiderne, der på bedste vis tager godt imod de nye golfere og sikrer, at de oplever sig godt modtaget, giver nye medlemmer intro til golfens både skrevne og uskrevne regler på banen. Og som noget af det vigtigste har alle guider fokus på at alle bliver en del af et golfnetværk. Baneudvalget v. Tommy D. Jensen Udvalget har i sæsonen afholdt 5 udvalgsmøder, hvor der også er inkluderet flere banevandringer samt særskilte møder om igangværende og kommende opgaver for udvalget. Udvalget har gennem hele sæsonen arbejdet særdeles effektivt og konstruktivt, hvor hver og én har budt ind med deres respektive kompetencer og idéer. Sammensætningen af udvalget har vist sig dækkende for de aktiviteter som ses i klubben, da vi har spillerrepræsentant, greenkeeper, forretningsfører, PRO og bestyrelsesmedlem repræsenteret i udvalget. I sæsonen er der blandt andet udført udskiftning af samtlige skilte samt forbedringer af den generelle skiltning på banen, der er udført udbedring af tee 13, etableret ny tee 1/61, green 7 er blevet tilpasset med pinplacering af udvidet fringe i højre side, en kæmpe opgave med eftersåning af alle fairways og stier og ikke mindst en stor opgave med optimering og udbedring af vandingsanlægget. Udvalget har ligeledes haft stor fokus på øget sikkerhed omkring udslag fra 10. over på 13. fairway, da dette på ingen måde kan accepteres. Der er i første omgang ændret klippemønster på 13. fairway, dette har vi grundet den voldsom varme sommer dog endnu ikke kunne evaluere endeligt på. De ændrede klippemønstre vil også kunne ses andre steder på banen, men igen grundet sommeren vil de først være til at se resultatet af i 2019.

6 Udvalget takker også for de mange indkomne forslag/tanker fra medlemmerne, disse bliver alle drøftet i udvalget og medlemmer har modtaget svar fra udvalget. Etableringen af Lyngebæk gruppen er nu en realitet, og første indledende møde er afholdt og der er sat datoer for de første 2 arbejdsdage. Gruppen håber på endnu flere vil deltage i gruppens arbejde, da vi dermed kan få gjort området mere attraktivt at se på, såvel som fauna og flora kan trives på bedste vis. Der skal allerede nu lyde stor tak til dem som allerede har været i gang med opgaver i gruppen. Skulle man have lyst til at give et nap med 1-2 dage om året, så tag fat i baneudvalget eller vores forretningsfører som så formidler videre. Udvalget vil til foråret løfte sløret for nogle af de opgaver som der arbejdes med, så følg med i nyhedsbrevene i 2019 Tak for denne sæson og husk Din pitchfork er vigtigere end din driver Juniorudvalget v. Michael Ø. Jensen Juniorafdelingen har i 2018 haft et højt aktivitetsniveau. Træningen med Steffen er foregået mandage og tirsdage. Mandagene var for de yngste spillere og tirsdagene har været for gruppen af større spillere. Om mandagen har vi blandt andet spillet Juniorgryde, som er en bane som vi byggede på de to indspilsgreens og puttegreenen. Her har vi med seks specielle flag, tilhørende teesteder og et dertil designet scorekort, simuleret spil på en almindelig bane med udslag, indspil, korte og lange puts. Det har været en god måde at vise spillets elementer for de nystartede som gik banen med forældre som markører. Overgangen til par tre banen blev også testet. Det var også en mulighed for at dele et ret stort hold bestående af op til 24 spillere med forskellige grader af golferfaring. Der er også spillet mange turneringer blandt de unge mennesker. Kredsturneringen 10 har deltaget i kreds i år, i 1 eller flere runder. F-række har givet mulighed for nye juniorer tidligere end før. Vi var bl.a. selv værter ved Kredsturneringen. Igen i år har DGU budt helt nye spillere med i denne turnering, så spillere med hcp op til 99 også har deltaget. Det har været op til de enkelte klubber at finde en måde som det ville kunne gennemføres på de faciliteter der er til rådighed på banen. I Sorø blev det til at Spillere over hcp 54 spillede på stor bane, 9 huller fra 100 meter mærket. De gik ud som de sidste spillere, og det blev en lang dag. Junior Distrikt Tour 11 har spillet JDT i år.

7 Jeppe Olsen kvalificerede sig til mini supercup, men hans plads gik til an anden spiller, da Jeppe ikke længere spiller golf. Mathias Engkebølle kvalificerede sig til supercup og har brugt efterårsferien sammen med en masse andre gode spillere i Jylland. Junior Hold Turneringen 4 hold i år = 12 spillere. 2 hold vandt deres pulje, og skulle mødes i mellemrunde. 1 gik videre til landsdelsfinale, men blev slået ud af Ishøj/CGC. Girls Only Louise, Kaya og Ditte har deltaget. Alle 3 ligger i top 20 på order of merit. Ditte nr 19, Kaya nr 13, og Louise nr 1 samlet efter 4 runder Girls Only A. Ditte rykkede i juni fra Girls Only til Pige Elite Tour. Louise ligger også på vippen til at rykke næste år. Junior Cup 6 spillere til landsdelsfinale i Vallø. 2 piger videre til finalen i Birkemose: Ditte nr. 3 og Louise nr. 1. Årgangsmesterskab i Roskilde Ditte blev nr. 2. Klubmesterskab slagspil Mark Thomsen vandt drenge rækken. Louise Standtke blev runner up i dame elite. Klubmesterskab hulspil Ditte blev i år mester da hun slog Louise på 15. hul. Flere af både drenge og piger er begyndt at spille rangliste turneringer. Det giver god erfaring og man kommer rundt til mange fine baner. NVSJC Sorø vandt pokalen igen i år, så den pryder atter pokalskabet i klubhuset. Der er aftalt et møde med de deltagende klubber for at aftale turneringens fremtid og muligheden for at tilrette proportionerne. Juniorcamp måtte desværre aflyses pga for få tilmeldinger. Afslutning netop afholdt med 17 juniorer. Vi var på tur til den gamle golfbane for at prøve Disc Golf. Det var en god tur med højt engagement. Derefter spillede vi 9 huller TX scramble med blandede hold og masser af kage og et super præmiebord. Til slut var der fælles spisning på Luccas.

8 Turneringsudvalget v. Leif Jan Petersen Der har i sæsonen 2018 været afholdt 12 klubturneringer imod 11 turneringer i sæsonen Det samlede deltagerantal på 900 spillere, en lille fremgang i deltagerantallet fra Til Golfshoppen åbningsturnering var der 128 deltagere, turneringen med flest deltagere. Festweekenden samlede igen år mange deltagere, i alt 276 spillere over de 4 dage. Til de andre traditionsturneringer i klubben, Sparekassen Sjælland, Super Brugens Pinseturnering, Comwell Grundlovsturnering, Sct. Hans turneringen, Klubmesterskabet i Foursome og Ledernes Klubturnering var deltagerantallet tæt på de samme som i de to foregående sæsoner. En stor tak til alle sponsorerne for opbakningen til klubturneringerne, uden deres støtte var det ikke muligt at afholde det antal hvert år. Ligeledes en meget stor tak til turneringslederne som har hjulpet igennem sæsonen. Turneringsudvalget Åbningsturnering Sparekassen Sjælland Pinseturnering Grundlovsturnering Sct. Hans turnering Festweekend, Fourball 60 Festweekend, Festweekend, Foursome Festweekend, Hold Foursome mesterskab Ledernes GBB I alt Gennemsnit Sportsafdelingen v. Steffen Høyer Det er ikke sket før. Sorø Golfklub har i 2018 både kunnet fejre en Danmarksmester og en verdensmester! Henriette Nielsen var hjemme fra USA i juni måned, hvor hun stillede op i DM hulspil. Henriette gik hele vejen og vandt sikkert i finalen. Det er anden gang Henriette vandt DM. Også i 2014 stod hun øverst på podiet. Tillykke Henriette!

9 John Axelsen vandt VM for amatører i Irland i september måned. John var en del af den trio, som vandt VM og kunne kalde sig selv for Verdensmester Den største titel indenfor amatørgolf overhovedet. Tillykke John! Klubben har været repræsenteret med èt super-veteran hold, èt senior-hold, èt damehold og 3 herrehold i Danmarksturneringen i Vores erfarne Super-Veteraner blev knebent, med absolut mindste margen, slået på målstregen i den sidste kamp ude mod de tidligere Danmarksmestre fra Helsingør. Derved gik andenpladsen i puljen til Sorø. En fornem præstation gennem sæsonen! Vores Seniorhold mødte hård modstand lige fra sæsonens start og må se sig nødsaget til at spille kommende sæson i 3. division. Vores nye Damehold, som i år har spillet i kvalifikations-rækken, kom stærkt ud af fairways lige fra sæsonstart og vandt de første 5 af 6 spillede kampe. Herrernes 1. hold havde det svært i de første 4 kampe - og vandt kun èn af disse. Men med 2 sejre i de sidste 2 kampe og med vores verdensmester på holdet lykkedes det at blive nummer 2 i puljen. Herrernes 2. hold havde det hårdt i sæsonen, da puljen bestod af to 1. hold fra andre klubber. Efter den sidste kamp blev det konstateret, at 5. division er en realitet til næste år. Herrernes 3. hold som mest består af unge juniorer, kunne i sidste kamp selv afgøre om de skulle være med til opryknings-spillet, hvis de slog City-Golf. Men desværre måtte Sorø her trække det korteste strå og forblive i kvalifikations-rækken til næste år. Tak til alle som har deltaget på klubbens hold i løbet af sæsonen!

Beretning om klubbens virksomhed i 2017

Beretning om klubbens virksomhed i 2017 Sorø d. 2. november 2017 Beretning om klubbens virksomhed i 2017 Bestyrelse m.v. v. Ulla Buhl Bestyrelsen I forbindelse med generalforsamlingen d. 24. november 2016 skete der en stor udskiftning i bestyrelsen.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Torsdag den 26. november 2015 kl. 19.00 i Klubhuset.

Torsdag den 26. november 2015 kl. 19.00 i Klubhuset. Sorø Golfklub generalforsamling Torsdag den 26. november 2015 kl. 19.00 i Klubhuset. Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed Forretningsudvalg/ Bestyrelse/ v. Ulla Buhl Efter generalforsamlingen

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG.

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG. MATCHPROGRAM 2018 8,april ÅBNINGSMATCH 2018. Sponsor: SPORTOUTLET / INTER-SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome-Stableford Høj / Lav. Max. Hcp. 44 Mødetid Kl. 9.00 Gunstart Kl. 10.00 Turneringsleder:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed

Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed Sorø Golfklub generalforsamling Torsdag den 24. november 2016 kl. 19.00 i Klubhuset. Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed Forretningsudvalg/ Bestyrelse/ v. Ulla Buhl Efter generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Turneringskalender 2015

Turneringskalender 2015 APRIL Tirsdag 7 12.30-19.00 Gunstart 1-12 Herredag Åbningsturnering Herredag max 84 Texas Herredagsudvalg Torsdag 9 10.00-19.00 Gunstart 18 Damedag Åbningsturnering Damedag max 72 Stableford Damedagsudvalg

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland AUGUST 2018 No. 11 Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland I weekenden 25. og 26 august 2018, blev HGK Klubmesterskab afviklet. Trods den lange tørke periode, og efterfølgende

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Først og fremmest, tak for et fremragende år for Sindal Golf Klub. Vi har oplevet mange gode ting i 2014. Ikke mindst har vi fortsat

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægterne er vi endnu en gang samlet til den årlige generalforsamling i Ikast Golf Klub.

I overensstemmelse med vedtægterne er vi endnu en gang samlet til den årlige generalforsamling i Ikast Golf Klub. Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen den 21 Februar 2011. I overensstemmelse med vedtægterne er vi endnu en gang samlet til den årlige generalforsamling i Ikast Golf Klub. I den følgende beretning

Læs mere

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea.

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Nordea Fyn Tour Oktober 2011 Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Fyn Tour er et samarbejde mellem de fynske golfklubbers, Langelands Golfklubs og Ærø

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub

Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub Pyh, 2018 blev det varmeste år nogensinde målt i Europe. I Danmark var det ligeledes både varmt og tørt, hvilket også tydligt kunne mærkes i Skjoldenæsholm,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. august 2019 16:26 Emne: Nyhedsbrev Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub I anledning af, at vi Nicolai Dahl og Jeppe Thybo i næste uge drager

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Giv en ven en gratis golfoplevelse. Farvemessens Pinseturnering 116 spillere til start. Hole in One. Hvorfor er banen ikke tip top fra sæsonstart

Giv en ven en gratis golfoplevelse. Farvemessens Pinseturnering 116 spillere til start. Hole in One. Hvorfor er banen ikke tip top fra sæsonstart MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Giv en ven en gratis golfoplevelse Farvemessens Pinseturnering 116 spillere til start Hole in One Hvorfor er banen ikke tip top fra sæsonstart 8. NYHEDSBREV

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere