Prioritering af ansøgning om lokalplan for ændret anvendelse af ejendomme ved Platanvej,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prioritering af ansøgning om lokalplan for ændret anvendelse af ejendomme ved Platanvej,"

Transkript

1 Holbæk Kommune By og Landskab Bilag2 Prioritering af ansøgning om lokalplan for ændret anvendelse af ejendomme ved Platanvej, Holbæk Dato for modtagelse af ansøgning Center for Ejendomme Ejendommene er omfattet af gældende Byplanvedtægt nr. 16, delområde II, der udlægger arealets anvendelse til offentlige formål, herunder offentlig administration. Arealet er beliggende i byzone og forbliver i byzone. Området er fuldt udbygget med eksisterende ældre bebyggelse. Anvendelsen af bygningerne ved eksisterende forhold er off. administration, foreningsformål, liberale erhverv og boliger. I henhold til det gældende plangrundlag er ejendommene inden for området udlagt til offentlige formål. Det er formålet med planlægningen, at udvide disse anvendelsesbestemmelser, så de muliggør boliger, liberale erhverv og offentlige formål. Baggrunden for igangsætning af planarbejdet er et specifikt ønske for ejendommen Platanvej 4a-b, hvor den eksisterende anvendelse til offentlig administration ønskes udvidet til også at omfatte boligformål. Området udlægges til bolig, liberalt erhverv, institutioner og offentlige formål. Området er omfattet af kommuneplanramme 1.O04, der udlægger området til offentlige formål. Der skal udarbejdes kommuneplantillæg i forbindelse med lokalplanudarbejdelsen. Som beskrevet i ovenstående, er der allerede ved eksisterende forhold en blandet anvendelse inden for området, af de nævnte anvendelsestyper, bolig, liberalt erhverv og offentlige formål. Der synes således ikke at være nogen planlægningsmæssig begrundelse for at fastholde en begrænsning i fremadrettet anvendelse alene til offentlige formål. Der er ikke kortlagt forurening på vidensniveau 1 eller 2 inden for området. Området er klassificeret som byzonejord.

2 Afledte kommunale investeringer Det maksimale etageantal er fastsat til 3 etager, og den maksimale bebyggelsesprocent til 115 for området under ét. Planlægningen ændrer ikke ved de bestående visuelle forhold men alene ved de anvendelsesmæssige bestemmelser. Denne ændring vurderes at være uden væsentlig betydning for omgivelserne, da der som nævnt allerede ved eksisterende forhold forefindes de givne anvendelser inden for området. Ved evt. anvendelsesændring af bebyggelse inden for området, vil der skulle udstedes byggetilladelse. Dette vil medvirke til, at evt. ændringer vil kræve den bygningsmæssige standard hævet i forhold til eksempelvis isolering, tæthed m.v., og således højne den bygningsmæssige tilstand og mindske evt. energiforbrug. Ingen afledte investeringer i forbindelse med planprocessen, udover medgået tid til udarbejdelse af planlægningen. Enkelte ejendomme inden for området er kommunalt ejede, og anvendelsesændringen skønnes at ville medvirke til at forøge salgsmulighederne heraf. Evt. kommunal bygningsforbedring i denne sammenhæng er ikke vurderet afledt af planlægningen. Det vurderes, at det ikke vil være relevant at afholde borgermøde, da der alene er tale om en mulig udvidelse af anvendelsesbestemmelserne, der jf. ovenstående ikke skønnes at have væsentlig indvirkning på det bestående miljø. Ikke relevant. Planudarbejdelsen forudsættes delegeret. Administrationen anbefaler, at der gennemføres lokalplanlægning med tilhørende kommuneplanlægning for de angivne ejendomme som beskrevet i ovenstående, og ikke alene for ejendommen Platanvej 4ab, da de resterende ejendomme inden for området vurderes potentielt at kunne have de samme ønsker, som beskrevet for den specifikke ejendom, der har afstedkommet igangsætning af planen. Administrationens anbefaling At lokalplanen prioriteres til igangsætning 4. kvartal 2014

3 Prioritering af ansøgning om lokalplan for udvidelse af p-areal for dagligvarebutik på Roskildevej, Holbæk Dato for modtagelse af ansøgning Center for Ejendomme Ejendommen er omfattet af eksisterende Lokalplan 3.39, der udlægger arealet til dagligvarebutik. P-arealet ønskes imidlertid udvidet til at omfatte et mindre delareal, der ved nuværende forhold er omfattet af Lokalplan 3.30 for Fælleden. Fredningsdeklaration skal afklares. Arealet hvor dagligvarebutik med nuværende p-areal er beliggende, ligger i byzone og forbliver i byzone. Areal der ønskes inddraget til p- formål er beliggende i landzone og overføres med planlægningen til byzone. Planlægningen har til formål at imødekomme et ønske fra den eksisterende dagligvarebutik om at udvide parkeringsarealet, ved inddragelse af matr. nr. 5eg til dette formål. Center for Ejendomme har forelagt en sag politisk i november 2013, hvor det blev besluttet, at det pågældende areal kan frasælges til formålet. Området udlægges til dagligvarebutik med tilhørende parkering. Området er omfattet af kommuneplanramme 3.B12, med mulighed for etablering af den allerede opførte enkeltstående dagligvarebutik. Ejendommen er endvidere omfattet af detailhandelsramme 3.DLC05. Der skal udarbejdes kommuneplantillæg i forbindelse med lokalplanudarbejdelsen, da afgrænsningen af detailhandelsrammen skal udvides til at omfatte det nye delareal til p-formål for butikken. Dagligvarebutikken har anmodet om at få udvidet det eksisterende p- areal ved butikken. Der er pt. udlagt det fornødne antal p-pladser efter normerne, men kommunen har ved sagsfremstilling og politisk beslutning nov besluttet at arbejde for en imødekommelse af ønsket. Der er ikke kortlagt forurening på vidensniveau 1 eller 2 inden for området. Området er klassificeret som byzonejord. Det maksimale etageantal er fastsat til 1,5 etager, og den maksimale bygningshøjde til 8,5. Der er ikke fastsat bebyggelsesprocent. Planlægningen indebærer i mindre grad ændring ved de bestående visuelle forhold, i form af omdannelse af eksisterende del af beplantningsbælte på matr. nr. 5eg, til p-areal. Anvendelsesmæssigt vurderes tilsvarende at være tale om en mindre ændring, dog skal det sikres ved ny planlægning, at udvidelsen af p-arealet ikke medfører gener for naboejendom - eksempelvis ved indarbejdelse af krav om afskærmning.

4 Afledte kommunale investeringer Administrationens anbefaling Ingen umiddelbar påvirkning. Ingen afledte investeringer i forbindelse med planprocessen, udover medgået tid til udarbejdelse af planlægningen. Det vurderes, at det ikke vil være relevant at afholde borgermøde, da der vurderes at være tale om en mindre ændring. Ikke relevant. Planudarbejdelsen forudsættes delegeret. Administrationen anbefaler, at der gennemføres lokalplanlægning med tilhørende kommuneplanlægning for mindre udvidelse af p-areal ved eksisterende dagligvarebutik. Der skal indledningsvis ske en afklaring af problematik omkring fredning af Fælleden. Såfremt det ikke vurderes fremkommeligt at opnå dispensation, eller at ophæve fredningen på det pågældende delareal, kan en planlægning ikke gennemføres. At lokalplanen prioriteres til igangsætning 3. kvartal Planlægningen opstartes med afklaring af hvorvidt der kan opnås dispensation i forlængelse af fredningsbestemmelser omkring Fælleden, for matr. nr 5eg Tveje Merløse.

5 Prioritering af ansøgning om lokalplan for Andelslandsbyen Nyvang Dato for modtagelse af ansøgning 14. maj 2014 Holbæk Kommune/Andelslandsbyen Nyvang Området benyttes til museum, Andelslandsbyen Nyvang. Eksisterende lokalplan 3.37 giver mulighed for tilsvarende formål. I lokalplan 3.37 er ikke angivet bonusvirkning og der er siden dens vedtagelse i 1990 sket ændringer i forhold til de daværende visioner for udbygningen af området. Området er beliggende i landzone og vil forblive i landzone Formålet med lokalplanen er, at det i højere grad skal være muligt at give mulighed for byggeri, anlæg og aktiviteter, som understøtter formålet med museet uden at der skal gives landzonetilladelse. Lokalplanen skal være så rummelig, at der tages højde for nye ideer og muligheder. Der indføres desuden en bonusvirkning i lokalplanen, så landzoneafgørelser undgås i de tilfælde for byggeriet eller lignende er beskrevet i lokalplanen. Der sker ikke ændringer i områdets anvendelse. Det skal fortsat være museumsformål og med mulighed for aktiviteter og produktion, som relaterer sig til museet. Lokalplanen vil give mulighed for anlæg og aktiviteter i overensstemmelse med. Der kræves ikke et kommuneplantillæg. Ingen Ikke registrerede eller forventede jordforureninger.

6 Udformningen af bygninger mv. vil være meget varieret, men overvejendende i 1 etage og under 8,5 meters højde. Det er væsentligt for andelslandsbyen, at den indgår i det omgivende landskab på en harmonisk måde. Der vurderes ikke at være væsentlige negative påvirkninger af det omgivende landskab. Omvendt er det væsentligt for andelslandsbyen, at der ikke opføres dominerende erhvervs- eller boligbyggeri tæt op ad museet. Der vil primært blive benyttet bæredygtige materialer. Afledte kommunale investeringer Lokalplanen vil ikke have indflydelse på kommunale investeringer. Der vil ikke være behov for et formøde. Et borgermøde i høringsperioden vil kun have mindre interesse. Der forventes ingen anlæg på kommunale arealer Planen kan delegeres. En ny lokalplan vil betyde en lettere administrationspraksis for kommunen og for Andelslandsbyen Nyvang. Den nuværende lokalplan 3.37 var nødvendig for at kunne etablere et område offentlige formål, museum og produktionsskole. Den nye lokalplan skal have som formål at de nu gennemførte institutioner kan drives og udbygges. Der er efterfølgende blevet planskitser for udbygningen af museumsområdet, som den nuværende lokalplan ikke giver mulighed for. Desuden vil der med den nye lokalplan blive givet bonusvirkning, som der ikke skal søges om landzonetilladelse til de anlæg og byggerier, som fremgår af lokalplanen. Administrationens anbefaling At lokalplanen prioriteres til igangsætning 1. kv. 2015og at planen delegeres.

7 Prioritering af ansøgning om lokalplan for Orø Havn Dato for modtagelse af ansøgning Afledte kommunale investeringer (sagen ønskes genoptaget) Orø Bådelaug v/kristen Thomsen Området anvendes til alm. havneformål og er ikke lokalplanlagt. Området ligger i landzone og overføres til byzone med lokalplanens vedtagelse. Formålet med lokalplanforslaget er at åbne mulighed for en udvidelse af de nuværende havnefaciliteter i form af havnekontor, badefaciliteter, gæsterum m.m. Alm. havneformål med øget fokus på gæster/turister. I Kommuneplan er området udlagt til erhvervsområde med havneanvendelse. Desuden kan service til områdets forsyning tillades, hvis det har tilknytning til havnen (skibshandel, kiosk, cafeteria, bådudstyr mv.). Projektet vurderes foreneligt med den ønskede anvendelse, og der kræves ikke kommuneplantillæg. - Havnen er ikke områdeklassificeret. Bebyggelsen opføres i 1 etage i maksimalt 8,5 meters højde. Bebyggelsesprocenten må maksimalt være 50. Projektets arkitektur vil indpasse sig fint i det eksisterende havnemiljø. Projektet forholder sig ikke konkret til nogen bæredygtighedsprincipper. Projektet vil ikke umiddelbart medføre kommunale investeringer. Der afholdes et indledende møde i lokalplanprocessen. Ikke aktuelt. Planen er egnet til delegation. Projektet vil forskønne det samlede indtryk af havnen på Orø samt give bedre forhold for såvel lokale som besøgende på øen. Administrationens anbefaling At lokalplanen prioriteres til igangsætning 3. kvartal 2014

8 Prioritering af ansøgning om lokalplan for Dato for modtagelse af ansøgning Holbæk Forsyning/Kommune Holbæk Forsyning ejer en bygning på området. Herudover anvendes området til rekreative formål. Området er i udlagt til rekreative områder (kolonihaver og skov), samt forsyningsformål (vandværk), med bebyggelsesprocenter på henholdsvis 15 (kolonihaver) og 30 (forsyning). Afhænger af projekt. At give mulighed for anden anvendelse end forsyningsvirksomhed. Nærmere afklaring skal ske før end planlægningen kan gå i gang. Se ovenstående Området er udlagt til Anvendelse Rekreative formål (kolonihaver og skov) forsyningsformål (vandværk) 2.F06 Navn Rørvangsparken, Grandløseparken Derfor skal der udarbejdes kommuneplantillæg Se ovenstående Ikke besvaret Fastsættes ved nærmere planlægning - - Afledte kommunale investeringer -

9 Vurderes når planens indhold er Indstilles ikke til delegation, grundet større afvigelse fra. Det vil være fornuftigt at planlægge for ny anvendelse i det forsyningsvirksomheden er fraflyttet. Administrationens anbefaling At lokalplanen prioriteres til igangsætning 4. kvartal 2014

Kommuneplantillæg nr Havnefaciliteter på Orø Havn

Kommuneplantillæg nr Havnefaciliteter på Orø Havn Vækst og Bæredygtighed, maj 2015 Kommuneplantillæg nr. 12 - Havnefaciliteter på Orø Havn BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR. JERNLØSE STIGS BJERGBY

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 25

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 25 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 25 TIL KOMMUNEPLAN 2013 BYUDVIKLING VED KANALSTRÆDE OG HAVNEVEJ VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG STRATEGISK FORSYNING Holbæk Byråd har den 15. juni 2016 vedtaget Kommuneplantillæg nr.

Læs mere

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Dato: 24.01.2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: 19/ E-mail: plan@holb.dk Bilag 4 Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk Dato for modtagelse

Læs mere

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger ved Åvangsvej, Holbæk. Dennis Granell

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger ved Åvangsvej, Holbæk. Dennis Granell HOLBÆK KOMMUNE Dato: Sagsb.: 9. august.2019 Jorra Bilag Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger ved Åvangsvej, Holbæk Dato for modtagelse af ansøgning 9. juli 2019 Ansøger/rådgiver

Læs mere

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød

Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød HOLBÆK KOMMUNE Dato: Sagsb.: 9. august.2019 Jørgen Rasmussen Prioritering af ansøgning om lokalplan og kommuneplantillæg for boliger og institutionsformål på ejendommen Roskildevej 264, Vipperød Bilag

Læs mere

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Tillæg 5 til Roskilde Kommuneplan 2013 8.B.8 8.CL.1 8.B.13 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan for Holbæk Kommune

Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan for Holbæk Kommune Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune Nyt rammeområde og ændring af bymidteafgrænsning ved ny dagligvarebutik på Hovedgaden, Svinninge. Holbæk Kommune har den

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 12 - Havnefaciliteter på Orø Havn

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 12 - Havnefaciliteter på Orø Havn By og Landskab, marts 2015 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 12 - Havnefaciliteter på Orø Havn BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR. JERNLØSE STIGS

Læs mere

Prioritering af ansøgning om lokalplan for Boliger og institution ved Roskildevej, Vipperød Nord

Prioritering af ansøgning om lokalplan for Boliger og institution ved Roskildevej, Vipperød Nord PLAN OG ÅBEN LAND Prioriteringsnotat Dato: 31. maj 2018 Sagsb.: Louise Storgaard Hansen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72368046 E-mail: losto@holb.dk Prioritering af ansøgning om lokalplan for Boliger og institution

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 PLEJECENTER VED SØNDERSTRUPVEJ, TØLLØSE VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG STRATEGISK FORSYNING BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13

Kommuneplantillæg nr. 13 Kommuneplantillæg nr. 13 Boligområde v. Holbækvej, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 28. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. maj 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Boligområde v. Holbækvej,

Læs mere

Bilag. Prioritering af ansøgning om plan for Udvidelse af dagligvarebutik HOLBÆK KOMMUNE

Bilag. Prioritering af ansøgning om plan for Udvidelse af dagligvarebutik HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Dato: 19. marts 2018 Sagsb.: Lasse Emil Stougaard Sagsnr.: 18/12327 Dir.tlf.: 72364846 E-mail: lasse@holb.dk Bilag Prioritering af ansøgning om plan for Udvidelse af dagligvarebutik Foto

Læs mere

Prioritering af ansøgning om lokalplan for Ahlgade 19, Holbæk Øst

Prioritering af ansøgning om lokalplan for Ahlgade 19, Holbæk Øst Prioriteringsnotat Dato: 9. august 2017 Sagsb.: Malene Høyer Pedersen Sagsnr.: 17/24003 Dir.tlf.: 72 36 30 65 E-mail: malpe@holb.dk Prioritering af ansøgning om lokalplan for Ahlgade 19, Holbæk Øst Bilag

Læs mere

Bilag 3. Notat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for udvidelse af Megacenter HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 3. Notat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for udvidelse af Megacenter HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Notat Dato: 6. maj 2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72361512 E-mail: jorra@holb.dk Bilag 3 Prioritering af ansøgning om lokalplan for udvidelse af Megacenter Side 1 af 7

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021. Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro

Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021. Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021 Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø Oktober 2013 Kommuneplantillæg nr. 15-110 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Læs mere

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND PLAN OG ÅBEN LAND Prioriteringsnotat Dato: 8. september 2017 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72361512 E-mail: jorra@holb.dk Bilag Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Vandværkshøjen, Jyderup

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Vedtaget Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: 10. april 2019 Ikrafttrædelsesdato: 2. maj

Læs mere

Prioritering af kommuneplantillæg for Erhvervsområde samt lokalplan for Biogasanlæg ved Snævre

Prioritering af kommuneplantillæg for Erhvervsområde samt lokalplan for Biogasanlæg ved Snævre HOLBÆK KOMMUNE Bilag 6 Dato: 26. juli 2018 Sagsb.: Lasse Emil Stougaard Sagsnr.: 18/33897 Dir.tlf.: 72364846 E-mail: lasse@holb.dk Prioritering af kommuneplantillæg for Erhvervsområde samt lokalplan for

Læs mere

Bilag. Prioritering af ansøgning om lokalplan for Solcelleanlæg ved Hagesholm PLAN OG ÅBEN LAND. Kort

Bilag. Prioritering af ansøgning om lokalplan for Solcelleanlæg ved Hagesholm PLAN OG ÅBEN LAND. Kort PLAN OG ÅBEN LAND Dato: 19. januar 2018 Sagsb.: Helle Lillevang Salling Sagsnr.: 18/3938 Dir.tlf.: 72361319 E-mail: hesal@holb.dk Bilag Prioritering af ansøgning om lokalplan for Solcelleanlæg ved Hagesholm

Læs mere

Bilag 5. Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd. Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni Holbæk Kommune VBAF - Plan

Bilag 5. Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd. Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni Holbæk Kommune VBAF - Plan Bilag 5 Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni 2019 Ansøger Holbæk Kommune VBAF - Plan Nuværende anvendelse/situation i området. Bestemmelser

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 2

Kommuneplantillæg nr. 2 Kommuneplantillæg nr. 2 Bålhytte på Munkholm Status: Vedtaget Høringsperiode start: 13. december 2018 Høringsperiode slut: 10. februar 2019 Vedtagelsesdato: 10. april 2019 Ikrafttrædelsesdato: 11. april

Læs mere

LOKALPLAN 2.79 DAGLIGVAREBUTIK VED GL. RINGSTEDVEJ, HOLBÆK VEST FORSLAG VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND

LOKALPLAN 2.79 DAGLIGVAREBUTIK VED GL. RINGSTEDVEJ, HOLBÆK VEST FORSLAG VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND LOKALPLAN 2.79 DAGLIGVAREBUTIK VED GL. RINGSTEDVEJ, HOLBÆK VEST FORSLAG VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND Holbæk Byråd har den 8. marts 2017 vedtaget Forslag til Lokalplan 2.79 Dagligvarebutik ved

Læs mere

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 6. september 2017 Høringsperiode start: 6. september 2017 Høringsperiode

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og Strandholtvej i Stige Ændring af kommuneplanområde 11 Stige Søhus Anderup Lumby Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN FOR ODENSE KOMMUNE

TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN FOR ODENSE KOMMUNE TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE STENFISKERKAJEN ÆNDRING AF KOMMUNEPLANOMRÅDE 1 SKIBHUSKVARTERET SKIBHUSENE VOLLSMOSE STIGE Ø HVAD ER EN KOMMUNEPLAN? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Etageboligområde ved Søkildevej

Tillæg nr til Kommuneplan Etageboligområde ved Søkildevej Tillæg nr. 2017.06 til Kommuneplan 2017-2029 Etageboligområde ved Søkildevej Forslag Etageboligområde ved Søkildevej Etageboligområde ved Søkildevej Status Plannavn Forslag Etageboligområde ved Søkildevej

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 38

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 38 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 38 Ændret anvendelse af Jyderup Præstegård VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR. JERNLØSE

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 05-520 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Kommuneplantillæg nr. 05-520 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Kommuneplantillæg nr. 05-520 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Område til boligformål Tingvej m.fl., Brøns 520.81.1 520.51.2 520.41.2 520.31.1 520.11.1 520.11.2 520.31.2 520.11.3 520.41.1 520.71.1 520.51.1

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 14

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 14 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 14 PLATANVEJ, HOLBÆK JERN B PLAT A NVEJ ANEV EJ DAM PMØ L LEV EJ VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG STRATEGISK FORSYNING BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY

Læs mere

Kommuneplan Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej. Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9

Kommuneplan Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej. Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 Kommuneplan 2013-2025 Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 August 2015 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING... 2 Baggrund for kommuneplantillægget...

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn FORSLAG Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan 2017-29 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Med nærværende kommuneplantillæg fastlægges rammer til offentlige formål på den nordlige del af Lemvig Østhavn. Forslag

Læs mere

Notat. Teknik & Miljø Kommune- & Byplan. Ansøgning om ny helhedsplan 2015 for Dokken-området, Dokken Towers. Planforhold.

Notat. Teknik & Miljø Kommune- & Byplan. Ansøgning om ny helhedsplan 2015 for Dokken-området, Dokken Towers. Planforhold. Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 16. september 2015 Login mohou/jap Notat Ansøgning om ny helhedsplan 2015 for Dokken-området, Dokken Towers. Planforhold. Dette notat redegør for planlægningsmæssige forhold

Læs mere

Tillæg 25 til Kommuneplan Centererhverv ved Messingvej. Status: Vedtaget

Tillæg 25 til Kommuneplan Centererhverv ved Messingvej. Status: Vedtaget Tillæg 25 til Kommuneplan 2017 - Centererhverv ved Messingvej Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 18. marts 2019 Høringsperiode start: 18. marts 2019 Høringsperiode slut: 15. april 2019

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Ændring af rammeområde B4-13. Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 2016

KOMMUNEPLANTILLÆG. Ændring af rammeområde B4-13. Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 2016 07 KOMMUNEPLANTILLÆG Ændring af rammeområde B4-13 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 2016 Kommuneplantillæg nr.xx til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune Ændring af rammeafgrænsning, bymidteafgrænsning og detailhandelsramme ved udvidelse af dagligvarebutik på Borgmester N. E. Hansensvej

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Tillæg 28 til Kommuneplan Tradium, Vester Allé. Status: Vedtaget

Tillæg 28 til Kommuneplan Tradium, Vester Allé. Status: Vedtaget Tillæg 28 til Kommuneplan 2017 - Tradium, Vester Allé Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 19. december 2018 Høringsperiode start: 19. december 2018 Høringsperiode slut: 16. januar 2019

Læs mere

Prioritering af ansøgning tillæg til lokalplan 2.67 for Sportsbyen. Bilag 3 HOLBÆK KOMMUNE. Illustrationer

Prioritering af ansøgning tillæg til lokalplan 2.67 for Sportsbyen. Bilag 3 HOLBÆK KOMMUNE. Illustrationer HOLBÆK KOMMUNE Prioritering af ansøgning tillæg til lokalplan 2.67 for Sportsbyen Dato: 9. november 2018 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72361512 E-mail: jorra@holb.dk Illustrationer Kort Bilag

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 19 udvidelse af Centerområde Tommerup st.

Kommuneplantillæg nr. 19 udvidelse af Centerområde Tommerup st. KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 UDVIDELSE AF CENTEROMRÅDE TOMMERUP ST. Kommuneplantillæg nr. 19 udvidelse af Centerområde Tommerup st. Indholdsfortegnelse KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 UDVIDELSE AF CENTEROMRÅDE TOMMERUP

Læs mere

Screening til Cordoza

Screening til Cordoza TEKNIK OG MILJØ Screening til Cordoza Plan/programtitel: Sagsbehandler: Dato: Sagsnr: Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2017-2029 Cordoza SRP 29. januar 2019 01.02.15-P16-2-18 RESUME Byrådet vedtog

Læs mere

Kommuneplan FORSLAG til tillæg nr. 9 for sommerhusområde. Rammeområde 3.S.6

Kommuneplan FORSLAG til tillæg nr. 9 for sommerhusområde. Rammeområde 3.S.6 Kommuneplan 2017-2029 FORSLAG til tillæg nr. 9 for sommerhusområde ved Saksild Strand Rammeområde 3.S.6 November 2018 INDLEDNING Planlægningen tager konkret udgangspunkt i, at der aktuelt ønskes etableret

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 17 Kommuneplanramme nr. BE02, Vestre Havnevej 1 11B

Kommuneplantillæg nr. 17 Kommuneplanramme nr. BE02, Vestre Havnevej 1 11B Kommuneplantillæg nr. 17 Kommuneplanramme nr. BE02, Vestre Havnevej 1 11B FORSLAG December 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Hvad er et kommuneplantillæg 3 Kommuneplantillæg nr. 17 4 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 53 Boliger Demantsvej Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning.

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 13 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra den 16. marts 2010 til den 12. maj 2010. Med kommuneplantillægget

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 35

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 35 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 35 Boliger ved Ny Taastrupvej, Holbæk vækst og bæredygtighed plan og strategisk forsyning BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR.

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 33

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 33 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 33 Område ved Tværkajen, Havnegade og Londongade Ændring af kommuneplanområde 1 Skibhuskvarteret Skibhusene Vollsmose Stige Ø Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

Tillæg xx til kommuneplan - blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken. Status: Udkast

Tillæg xx til kommuneplan - blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken. Status: Udkast Tillæg xx til kommuneplan - blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken Status: Udkast Offentliggørelse af forslag start: Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikraftrædelsesdato:

Læs mere

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød.

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød. Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade

Tillæg nr til Kommuneplan Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Tillæg nr. 2017.11 til Kommuneplan 2017-2029 Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Status Plannavn

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR.28

KOMMUNEPLANTILLÆG NR.28 KOMMUNEPLANTILLÆG NR.28 DAGLIGVAREBUTIK VED GL. RINGSTEDVEJ, HOLBÆK VEST VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND Holbæk Byråd har den 21. juni 2017 vedtaget kommuneplantillæg nr. 28. Kommuneplantillæg

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Vedtaget Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Dato for offentliggørelse

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse) Punkt 13. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.030 og Lokalplan 3-6-112, Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse) 2018-031739 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 29

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 29 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 29 MØRKØV LOKALCENTER VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG ÅBEN LAND BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR. JERNLØSE STIGS BJERGBY

Læs mere

Ændring Kommuneplan. Strandby, Boliger på en del af Tovværksområdet ved Grådybet. s la. Maj Vores fremtid i storkommunen

Ændring Kommuneplan. Strandby, Boliger på en del af Tovværksområdet ved Grådybet. s la. Maj Vores fremtid i storkommunen s la For g Ændring 2018.14 Strandby, Boliger på en del af Tovværksområdet ved Grådybet Maj 2018 Kommuneplan Vores fremtid i storkommunen 2018-30 Status Forslag Plannavn Ændring 2018.14 Titel Strandby,

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 9 til Sønderborg Kommuneplan

Kommuneplantillæg nr. 9 til Sønderborg Kommuneplan 4.2-16 Kollegieboliger og parkeringshus på Nørre Havnegade i Sønderborg > Kommuneplantillæg Kommuneplantillæg nr. 9 til Sønderborg Kommuneplan 2013-2025 Dette kommuneplantillæg er udarbejdet for at muliggøre

Læs mere

FORSLAG. Kommuneplantillæg 22. Erhvervsområde ved Rødbyvej i Maribo

FORSLAG. Kommuneplantillæg 22. Erhvervsområde ved Rødbyvej i Maribo FORSLAG Kommuneplantillæg 22 Erhvervsområde ved Rødbyvej i Maribo Juni 2013 Annoncering på hjemmesiden www.lolland.dk tirsdag den 2. juli 2013 Offentlig høring fra den 2. juli 2013 til den 27. august 2013

Læs mere

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN 1 TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune Kommuneplantillægget omhandler rammeområde 15.07.01 ER i Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune. Rammeområde 15.07.01 ER er

Læs mere

Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag

Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 8. oktober 2014 Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 994. Boligområde

Læs mere

Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan

Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan Kommuneplantillæg nr. 60-420 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Bymidten Agerskov TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø December 2017 2 Indhold VEJLEDNING HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?... 4 INDSIGELSER, BEMÆRKNINGER

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej STATUS Plannavn Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej PDF Link til PDF blandet_bolig-_og_erhvervsomraade_oest_for_gamboetvej.pdf

Læs mere

Prioritering af ny lokalplan for et fritidsområde ved Skarresø, Slagelsevej 40, Jyderup

Prioritering af ny lokalplan for et fritidsområde ved Skarresø, Slagelsevej 40, Jyderup HOLBÆK KOMMUNE Dato: 8. aug. 2018 Sagsb.: Emilie Louise Laurenze Eltzholtz Sagsnr.: 18/33922 Dir.tlf.: 72368051 E-mail: emiel@holb.dk Prioriteringsnotat Bilag 4 Prioritering af ny lokalplan for et fritidsområde

Læs mere

FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 15 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune

FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 15 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 15 til Bogense Kommuneplan 2001 for Bogense kommune Ændring af rammeområde B16 Hvad er et kommuneplantillæg? Det er Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

Del af Kommuneplan Erhverv Mollerup Marts 2018 Morsø Kommune - KOMMUNEPLAN

Del af Kommuneplan Erhverv Mollerup Marts 2018 Morsø Kommune -   KOMMUNEPLAN Del af Kommuneplan 2017-2029 Erhverv Mollerup Marts 2018 Morsø Kommune - www.morsoe.dk KOMMUNEPLAN 2? REDEGØRELSE Forslag til Lokalplan 4.8 og Forslag til Kommuneplan 2017 har været fremlagt for offentligheden

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Forslag til Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 5 - Erhvervsområde, Mads Sørensensvej, Tornby 3 Rammer 6 906.3120.09 - Erhvervsområde ved Mads Sørensensvej,

Læs mere

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 23.02.O07 Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 RAMMEOMRÅDE 23.02.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til tillæg 16 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i

Læs mere

Forslag. vækst og bæredygtighed plan og Åben land

Forslag. vækst og bæredygtighed plan og Åben land KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 32 Forslag vækst og bæredygtighed plan og Åben land Holbæk Kommune har den 7. december 2017 vedtaget forslag til kommuneplantillæg nr. 32. Forslag til Kommuneplantillæg nr. 32 er

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 34

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 34 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 34 ÆNDRET ANVENDELSE AF MØRKØV STATIONSBYGNING vækst og bæredygtighed plan og strategisk forsyning BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

FORSLAG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 36 BOLIGER OG DETAILHANDEL VED SMEDELUNDSGADE OG ROSEN I HOLBÆK BY. Rosen. Smedelundsgade

FORSLAG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 36 BOLIGER OG DETAILHANDEL VED SMEDELUNDSGADE OG ROSEN I HOLBÆK BY. Rosen. Smedelundsgade KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 36 BOLIGER OG DETAILHANDEL VED SMEDELUNDSGADE OG ROSEN I HOLBÆK BY Rosen Smedelundsgade FORSLAG vækst og bæredygtighed plan og strategisk forsyning BYBJERG BYBJERG UDBY UDBY HAGESTED

Læs mere

Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE BL03 KOMMUNEPLAN AUGUST 2010 VARDE KOMMUNE

Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE BL03 KOMMUNEPLAN AUGUST 2010 VARDE KOMMUNE Skovlund FORSLAG TIL TILLÆG NR. 07 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDE 19.01.BL03 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - AUGUST 2010 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger

Læs mere

Bilag Lokalplan nr. 1091 ODDER KOMMUNE TILLÆG NR. 38 TIL KOMMUNEPLAN 1994-2006 PLANLÆGNINGSAFDELINGEN, APRIL 2006

Bilag Lokalplan nr. 1091 ODDER KOMMUNE TILLÆG NR. 38 TIL KOMMUNEPLAN 1994-2006 PLANLÆGNINGSAFDELINGEN, APRIL 2006 Bilag Lokalplan nr. 1091 OER KOMMUNE TILLÆG NR. 38 TIL KOMMUNEPLAN 1994-2006 PLANLÆGNINGSAFELINGEN, APRIL 2006 FOROR Forslag til tillæg nr. 38 til kommuneplan 1994-2006 er en mindre ændring af planens

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 004

Kommuneplantillæg nr. 004 Kommuneplantillæg nr. 004 Cleantech Erhvervsområde Ny By (etape 1 - syd for Strandvangen) Vedtaget af Frederikssund Byråd den xx. xxxx 2011 Tillæg til Kommuneplan 2009-2021 Redegørelse Kommuneplantillæggets

Læs mere

Tillæg nr. 24. Til Kommuneplan , vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork.

Tillæg nr. 24. Til Kommuneplan , vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork. Tillæg nr. 24 Til Kommuneplan 2017-2029, vedrørende et område til offentligt formål ved Anerbjergvej, Sønder Bork. Ortofoto Ringkøbing- eller Geodatastyrelsen og Ringkøbing- Ringkøbing- Oktober 2018 FORORD

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 18 Kommuneplanramme nr. C8, Jernbanegade 5 i Otterup

Kommuneplantillæg nr. 18 Kommuneplanramme nr. C8, Jernbanegade 5 i Otterup Kommuneplantillæg nr. 18 Kommuneplanramme nr. C8, Jernbanegade 5 i Otterup Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Hvad er et kommuneplantillæg 3 Kommuneplantillæg nr. 18 4 Kommuneplantillæggets formål

Læs mere

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune Tillæg nr. 28 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thomas B. Thriges Gade Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til tillæg nr. 5

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til tillæg nr. 5 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 5 Syddansk Universitet med friarealer Ændring af kommuneplanområde 4 Rosengård Holluf Pile Tornbjergvej - Fraugde Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 21

Kommuneplantillæg nr. 21 Kommuneplantillæg nr. 21 til Kommuneplan 2013-2025 Boligområde ved Sneppevej og Vandmøllevej Kommuneplantillæg nr. 21 Baggrund Kommuneplantillæg nr. 21 til Hedensted Kommuneplan 2013-2025 er udarbejdet

Læs mere

Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplantillæg

Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplantillæg Kultur, Erhverv og Udvikling Plan Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg 22. september 2017 Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplantillæg for Gambøtvej Baggrund for høring Denne skrivelse udsendes

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 09-420 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Kommuneplantillæg nr. 09-420 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Kommuneplantillæg nr. 09-420 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Centerområde ved Hovedgaden Agerskov 420.71.5 420.71.4 420.51.2 420.41.1 420.11.3 420.51.1 420.11.2 420.11.1 420.71.3 420.31.7 420.11.5 420.71.2

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Centerområde, Støvring Ådale

Kommuneplantillæg nr Centerområde, Støvring Ådale Kommuneplantillæg nr. 16 - Centerområde, Støvring Ådale Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Rammer 6 Kommuneplanramme 09.C7 - Centerområde 7 2 Redegørelse Baggrund Støvring har de seneste år oplevet stor

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

Tillæg nr. 56 til Kommuneplan

Tillæg nr. 56 til Kommuneplan Tillæg nr. 56 til Kommuneplan 2013-2025 Rammebestemmelser for Falkevej Rammeområde VIBM.C1.19_T56, VIBM.C1.21_T56 og VIBM.C1.22_T56 Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 56 Tillæg nr. 56 KOMMUNEPLANTILLÆG

Læs mere

Formålet med planen er at udvide bymidteafgrænsningen for Mørkøv, således at der kan etableres dagligvarebutik på den ønskede lokation.

Formålet med planen er at udvide bymidteafgrænsningen for Mørkøv, således at der kan etableres dagligvarebutik på den ønskede lokation. REDEGØRELSE Formål og baggrund Nærværende kommuneplantillæg nr. 29 er udarbejdet på baggrund af byrådets ønske om at muliggøre etablering af en dagligvarebutik ved Skovvejen i Mørkøv. Formålet med planen

Læs mere

TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN

TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN K O M M U N E P L A N T I L L Æ G N R.2 5 TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN 1996-2004 V E J L E K O M M U N E FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN 1996-2004 Forslag godkendt i Byrådet d. 20.08.2008 Offentligt

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 35

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 35 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 35 Boliger ved Ny Taastrupvej, Holbæk vækst og bæredygtighed plan og strategisk forsyning BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ SVINNINGE TUSE KUNDBY HOLBÆK SØSTRUP REGSTRUP/NR.

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Vejle Kommune Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Mål og rammer for lokalplanlægningen Januar 2009 Screening af ændrede rammer af Kommuneplan 2009 for Vejle Kommune Generelle rammer Emne Udvidelse

Læs mere

Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej

Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej Kommuneplan 2017 Indholdsfortegnelse Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej 3 Forslag til ny rammer 4 6.D12 - Institutioner ved Stolpehøj (Børnehuset Stolpehøj) 5 6.D13 - Institutioner

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 1

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 1 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 1 Centerområde ved Nyborgvej / Ejbygade Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn

Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Kommuneplantillæg Kommuneplantillæg Kommunalbestyrelsen har den 26. februar 2015 vedtaget kommuneplantillæg nr. 10. Vedtagelsen er offentliggjort på kommunens

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 15

Kommuneplantillæg nr. 15 Kommuneplantillæg nr. 15 Lokalcenter Kalundborgvej Status: Kladde Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Lokalcenter Kalundborgvej - 15 Lokalcenter Kalundborgvej

Læs mere