VI ANBEFALER... Badet Clément, Nuits-Saint-Georges. La Cour des Dames, Rouge, Badet Clement, Vin de France

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VI ANBEFALER... Badet Clément, Nuits-Saint-Georges. La Cour des Dames, Rouge, Badet Clement, Vin de France"

Transkript

1 VI ANBEFALER... Badet Clément, Nuits-Saint-Georges Ægteparret Cathrine og Laurent Delaunay arvede i 1995 Badet Clément og valgte at føre firmanavnet videre - men i et nyt vinhus. Begge er ønologer fra Bourgogne og har en del af deres vinmæssige erfaring fra den såkaldt nye vinverden. De har formået at indpasse den oversøiske tilgang til vinproduktion til det terroir og de druer, som de har adgang til i Frankrig. Det har resulteret i nogle super vellavede vine. Druerne til La Tour des Dames-vinene kommer primært fra det sydfranske område Languedoc-Roussillon. Her finder man optimal moden frugt. La Cour des Dames, Blanc, Badet Clement, Vin de France Vinen har en frisk frugtrigdom med nuancer af hvid fersken og citrus og en anelse fedme. Smagen er tør og sprød, og frugten blød og læskende. 1/1 fl. 278,-, 1/2 fl. 148,-. Pr. glas 68,-. La Cour des Dames, Rouge, Badet Clement, Vin de France Mørkerød farve, duften er krydret af modne mørke bær. I glasset er smagen afrundet, saftig og med moden frugt og et strejf af sødmefulde, varme krydderier. Imødekommende, blød og rustik. 1/1 fl. 278,-, 1/2 fl. 148,-, Pr. glas 68,-.

2 VI ANBEFALER... Poderi dal Nespoli Poderi dal Nespoli er en af de betydeligste vingårde i distriktet Emilia-Romagna, beliggende ved landsbyen Nespoli. Det er kun en times kørsel fra distriktets hovedby Bologna, og vinmarkerne er klimatisk under indflydelse af både Toscanas og Romagnas kølige bjerge i sydvest og Adriaterhavets varme kyster i øst. Vingården blev grundlagt i 1929 af Attilio Ravaioli. Han plantede de første stokke på marken kaldet Prugneto. Flere vinmarker fulgte, og i dag driver 4. generation af Ravaioli-familien dygtigt de 110 ha vinmarker samt et topmoderne vineri. Vinmagerne Celita Ravaioli (oldebarn til stifteren), chilenskfødte Maria Soledad Lang og piemonteseren Piergiuseppe Grimaldi anvender de nyeste teknikker kombineret med områdets traditionelle metoder. I dag regnes Poderi dal Nespoli som den bedste større vinproducent i regionen, og Ravaiolifamiliens stædige indsats for at udbrede kendskabet til Emilia-Romagnavinene har kolossal betydning for området. Nespolino Trebbiano/Chardonnay, Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna Strågylden farve med grønlige stænk. Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus. Smagen er frisk, tør og fyldig med noter af ananas, mango og papaja. Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød. 1/1 fl. 308,-, Pr. glas 74,-. Nespolino Sangoivese/Merlot, Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna Flot rubinrød i glasset. Duften er indtagende med noter af kirsebær, violer, chokolade og lidt urter. Smagen er mild og rund og meget saftig. En meget harmonisk vin, som egner sig til de fleste pastaretter, pizza og modne oste. 1/1 fl. 308,-, Pr. glas 74,-.

3 MOUSSERENDE VINE Sovrano Brut, Cantina Montelliana Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør. 1/1 fl. 328,-. Cava Dibon Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés En charmende og indtagende Cava, med en flot mousse. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif. 1/1 fl. 348,-. Champagne Brut Majeur, Ayala Duften er rig som en buket blomster med nuancer af hvid frugt og citrus. I munden livlig, frisk og cremet. Perfekt som aperitif, men går også glimrende til retter med hvid fisk og skaldyr. 1/1 fl. 498,-.

4 HVIDVINE Chardonnay / Semillon, Petit Rozier, Petit Rozier, Western Cape Dufter eksotisk af grapefrugt, honning og hvide markblomster. Smagen har en charmerende frugtsødme og god friskhed. Et lifligt og lækkert glas. 1/1 fl. 318,-, Pr. glas 78,-. Sauvignon Bl. Albamar, William Cole, Casablanca Valley Meget aromatisk med noter af græs, hvide blomster, grape og lime. Tør smag med fylde, men ikke fedme. Sprød, læskende og letdrikkelig. 1/1 fl. 328,-, Pr. glas 80,-. Riesling "Granit", ØKO, Dom. Frey, Alsace Intens citrus- og blomsterduft med mineralske toner. Smagen er tør, ren og meget præcis. En charmerende Riesling, der enten kan drikkes uden mad eller til retter med skaldyr, hvid fisk eller friske gedeoste. 1/1 fl. 338,-.

5 ROSÉ VINE Coreto Rosado, Lisboa, DFJ Vinhos Flot dybrosa farve, duften er aromatisk med noter af hindbær og jordbær. Smagen er halvtør, fyldig og frugtig med en god eftersmag. En flot alsidig rosévin. 1/1 fl. 318,-, Pr. glas 78,-. Rosé, "R", Roubine, Ch. Roubine, Provence Aromatisk, med noter af hindbær, jordbær og anis. Smagen er tør/halvtør, meget afrundet og forholdsvis fyldig. 1/1 fl. 348,-.

6 RØDVINE Shiraz / Cab.Sau - Petit Rozier, Petit Rozier, Western Cape Mørk tæt farve. Intens næse af mørke bær og lidt krydderier. Saftig og fyldig i munden. Serveres til de lidt kraftigere kødretter med okse eller lam. 1/1 fl. 328,-. Vaquos Roble, Ribera del Duero Duften er indtagende af modne bær, lakrids og vanilje. Smagen er medium fyldig, meget elegant med god sund, saftig frugt og et pikant strejf af vanilje. 1/1 fl. 338,-. Malbec, Uma, Colection, Finca Agostino, Mendoza Meget indtagende duft af mørke bær, vanilje, let eg, kirsebær og hindbær. Blød i smagen med modne tanniner, bid i saften, ret ekstraktrig og sødmefuld med en vedholdende eftersmag. 1/1 fl. 348,-. Ch. Magondeau, Bordeaux Rg, Fronsac 100% Merlot. Frugtig og behagelig duft af mørke og røde bær. Rund og blød i munden med masser af saftig bærfrugt. 1/1 fl. 358,-.

7 RØDVINE Valpolicella Ripasso, Tezza, Veneto Dufter af kirsebær, solbær, brombær og lidt tobak. Fyldig, frisk og frugtig i smagen med et pikant peberstrejf til sidst. 1/1 fl. 388,-. GB Rosso, Odoardi, Calabria Smagen er uhyre kraftig, tætpakket med sødmefuld frugt, let krydderi, toastet eg og en intens og meget lang eftersmag. 1/1 fl. 498,-.

8 DESSERTVINE Moscato d Asti, Cá ed Balos, Azienda Agricola Dacapo Fantastisk aromatisk duft, med en delikat og vedholdende aroma. Smagen er intens og sødmefuld. Glas 48,-. 1/1 fl. 385,-. Ruby Reserve Port - Lot 601, Quinta de la Rosa Mørk farve og rig duft af tørret frugt og chokolade. Husets stil er behersket sødme og friskhed, og det fornemmes i smagen, som er sødmefuld, men også lidt til den tørre side. Excellent til både blåskimmelost og desserter med mørk chokolade. Glas 48,-. 1/1 fl. 385,-. 10 års Tawny, 50 cl., Quinta de la Rosa Tonel 12 refererer til det gamle fad, som familien før i tiden tappede deres 10 års tawny fra. Duft af sveske, figen, puddersukker og mandel. Smagen er raffineret og blød med behersket sødme. Et flot glas til desserter med nødder, lys chokolade og karamelliseret frugt. Glas 68,-. 1/1 fl. 498,-.

9 FRA MONTREN Vi skænker 3 cl i glasset, når De bestiller fra montren. Vi har til montren udvalgt en række eksklusive flasker fra forskellige lande rundt i verden. Nyd en genstand enten til kaffen efter en god middag, eller alene om man vil. LIKØR Amarula Cream Likør 60,- Sydafrikansk likør lavet af den saftige Marula frugt. Frugten der er høstet nær Phalabrowa i Limpopo-provinsen er en vigtig ingrediens i Amarula og giver den dens unikke smag. Frugtkødet gæres og er herefter destilleret to gange, først i kolonne stills og derefter i kobber pot stills. Herefter lagret på små egetræsfade, til sidst er frisk mejerifløde tilsat. Det giver Amarula en smag af vanilje og en rig fløjlsagtig glat konsistens. Dopff au Moulin, Liqueur de Framboise, Alsace Den naturlige farve kommer fra de friske hindbær og smagen er sød og afrundet med en vedvarende eftersmag. Benedictine D.O.M. Benedictine DOM har eksisteret i næsten 300 år af meget god grund. Dens fylde og komplekse smagsprofil gør den til en alsidig og succesfuld ingrediens i alle mulige cocktails, eller med en isterning perfekt til kaffen. Grand Marnier *Rød* Grand Marnier Cordon Rouge er en cognac-baseret, elegant orangelikør. Har en fyldig og behagelig eftersmag. Irish coffee Med 3 cl. Jameson Irish whisky. 60,- 70,- 80,- 68,- ROM El Dorado 12 Years Old Rum 70,- El Dorado 12 year old rum er en perfekt afrundet mørk rom med masser af sødme, fra Guyana, Sydamerika. Den yngste rom i denne nøje udvalgte og meget eksklusive blanding er mindst tolv år gammel. El Dorado 21 Years Old Rum 120,- El Dorado 21 Year Old Special Reserve er højt præmieret bl.a. ved International Wine & Spirit Competition i London og The Beverage Tasting Institute of Chicago. Smagsnoter: Duft af frodige, tropiske frugter og krydderier med strejf af honning og mørkt sukker. Rund, blød, og fyldig smag med rige noter af frugt og krydderier.

10 FRA MONTREN Vi skænker 3 cl i glasset, når De bestiller fra montren. GRAPPA/MARC Grappa di Amarone Montezovo 70,- En omhyggelig og præcis destillation sikrer, at brændevinen på trods af den ganske kraftige smag fornemmes blød, rund og delikat parfumeret i munden. Marc de Châteauneuf-du-Pape 90,- Kompleks aroma med noter af muld, karamel og honning. Smagen er særdeles fyldig, men samtidig elegant afrundet af fadlagringen. CALVADOS Calvados Cardinal 80,- Beliggende i Normandiet har området overført sit navn til den lokale brændevin, Calvados, der er destilleret på æbler, plukket i de bedste områder i Normandiet. COGNAC Distillerie du Peyrat Distillerie du Peyrat ligger i en malerisk landsby i Charente-regionen 10 km fra byen Cognac. Det er et destilleri i gammeldags forstand, hvor man destillerer egne vine helt fra bunden. Sådan har man gjort siden 1725, og den dag i dag arbejdes der efter ældgamle metoder i kobberkedler opvarmet af flammer. Destillaterne lagrer i fugtige kældre på nye og ældre fade af limousin-eg i præcis den årrække, der kræves, for at produkterne lever op til de forskellige cognacbetegnelser Selection, Rare og XO. Det er en proces, der kræver tålmodighed, og det har man hos Peyrat, som også er fokuseret på grøn energi og bæredygtig produktion. Druerne kommer primært fra marker tæt på destilleriet og dyrkes efter 100 pct. økologiske principper. Organic Selection V.S. 68,- VSOP, Peyrat 90,- XO, Peyrat 120,-

11 FRA MONTREN Vi skænker 3 cl i glasset, når De bestiller fra montren. COGNAC ABK6 Cognac ABK6 Cognac blev lanceret af Francis Abecassis i 2006 for at appellere til et yngre publikum. Dens navn, udtalt på fransk, lyder præcis som Abecassis. Den frugtrige karakter ved ABK6 cognac kommer fra den kalkholdige jord og klimaet på bakketoppene hvor vinmarkerne står. En anden vigtig faktor er, at den eaux-de-vie der anvendes i cognac en er lagret væsentligt længere, end andre cognac er. Målet er at skabe en meget blød og rund kvalitet, med ønsket at holde en frugtrig stil som er kendetegnet ved denne Single Estate. I 2014 blev V.S.O.P. kåret til Verdens bedste Cognac af The World Cognac Awards som er en del af de prestigefyldte World Drinks Awards program, lanceret i ABK6 V.S.O.P Grand Cru Cognac 90,- ABK6 XO Renaissance 150,- Le Reviseur Cognac 10 years old 105,- Le Reviseur Cognac X.O. 120,- Camus Ile de Ré serien er fremstillet på druer fra øen Ile de Ré uden for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Camus Ile de Ré Double matured 90,- Her lagres Cognacen først på Ile de Ré øen og får den helt unikke karakter herfra. Efterfølgende lagres den i "røde" egetræsfade, der er ristet på en ny unik måde. Gylden ravfarvet i glasset med en ekspressiv duft af ristet brød, citrus og maritime noter med mineraler og salt. I munden fremtræder den blød og balanceret med røgede toner og lidt krydret karakter. Camus Ile de Ré X.O. 150,- Fremstår med en dyb gylden farve med mahogni reflekser. Bouquet en er rigt sammensat med fine krydderier, lette strøg af tobak og blide fadtoner. Smagen er robust med tørrede bær, frugt og læder med et strejf af salt og peber i den fyldige, bløde eftersmag. Camus Josephine pour femme 90,- Joséphine er den første cognac nogensinde direkte målrettet kvinden. Øjet fanger en lys farve med toner af guld. Smagen er elegant med dominans af vanilje.

12 FRA MONTREN Vi skænker 3 cl i glasset, når De bestiller fra montren. ARMAGNAC Cles des Duc Armagnac X.O. 90,- Armagnac er den ældste type af druebaseret brændevin i Frankrig, hvis historie går helt tilbage til 1400-tallet. BRANDY Aurora Brandy V.S.O.P. 12 år 70,- Denne 12 års Brandy er lagret på franske egetræsfade. Den er produceret i Aurora, Brasilien siden begyndelsen af firserne. Smagsnuancer med blandede aroma af vanilje, tørret frugt og blommer. WHISKY Bushmills 16 år 90,- Irsk Single Malt som er lagret på en kombination af amerikanske egefade og spanske Olorosso Sherry fade, og sidst på gamle portvinsfade. Denne kombination giver en whisky med noter af vanille, nødder og søde bær, samtidig med at den får en flot ruby rød farve nuance. The Macallan 18 år 120,- Highland Single Malt, Speyside. blød og rund Whisky, der samtidig har en endnu dybere og mere kompleks smag, uden det mindste røg. Den er Triple Cask Matured i 2 gange sherry fade (amerikansk og europæisk eg) og i amerikanske bourbon fade. Lagavulin 16 år 80,- Islay Single Malt 16 års whisky hvilken er en dyb, tør og ekseptionel tørvet whisky, og er sandsynligvis den mest bidende af alle Islay malt. Lagavulin er ikke for sarte sjæle, men ikke desto indre en af de mest populære malt whiskyer.

13 DRIKKEVARER ØL Albani Odense 37,- Albani Classic 37,- Albani ,- LOKALT BRYG Schiøtz Gylden IPA, 50 cl. 68,- Udover den kraftige humlekarakter, som er IPA ens særkende, så har denne Gyldne IPA, som alle øl fra Schiøtz, yderligere en inspiration fra botanikken, som giver den en bredere smagskompleksitet. Alk. 5,9% Schiøtz Mørk Mumme, 50 cl. 68,- Mumme var en kraftig, mørk og maltet øltype fra den sene middelalder. Måske den øl bryggeren forkælede sig selv med. I denne version er der tilføjet et strejf af nordiske bær. Alk. 6,5%. Lottrup Gold Button Ale, 50 cl. 68,- Blød, fyldig og med en fed cremet smag fra både honning- og hvedemalt. Sådan er Lottrup Gold Button Ale vores fortolkning af Golden Ale. Det er en let, sødlig øl med en dyb gylden farve og en diskret, frugtig duft. Smagen kan bedst beskrives som næsten fløjlsagtig med sin lave bitterhed. Alk. 5,5%. VAND Pepsi, Pepsi Max 30,- Faxe Kondi, Faxe Kondi Free 30,- Div. vand 30,- Egekilde 32,- Nikoline - Økologiske juice og safter 32,- Isvand pr. kande 25,- Ved køb af 1/1 fl. vin er isvand uden beregning. SPIRITUS Alm. spiritus, 2 cl. 40,- Alm. spiritus, 1/1 fl. 800,- Lux. spiritus, 1/1 fl. fra 1000,-

VINKORT. Rådhusstrædet Ikast. Tlf

VINKORT. Rådhusstrædet Ikast. Tlf VINKORT HVIDVINE LA COUR DES DAMES BLANC, BADET CLEMENT, VIN DE FRANCE - FRANKRIG RIESLING GRANIT, ØKO, DOM. FREY, ALSACE - FRANKRIG Vinen har en frisk frugtrigdom med nuancer af hvid fersken og citrus

Læs mere

MOUSSERENDE. Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør.

MOUSSERENDE. Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør. VINKORT MOUSSERENDE Sovrano Brut Cantina Montelliana Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør. 1/1 fl. 278,-

Læs mere

FROKOST BØRNEMENU. Smørrebrød Uspecificeret. 48,- Pariserbøf Med løg, capers, rødbeder, peberrod og past. æggeblomme.

FROKOST BØRNEMENU. Smørrebrød Uspecificeret. 48,- Pariserbøf Med løg, capers, rødbeder, peberrod og past. æggeblomme. MENU & VINKORT FROKOST 12.00-14.00 Smørrebrød Uspecificeret. Pariserbøf Med løg, capers, rødbeder, peberrod og past. æggeblomme. Mørbradbøf Med bløde løg, agurkesalat og rugbrød. Stjerneskud Med stegt

Læs mere

MOUSSERENDE VINSLOTTET. Sovrano Brut Cantina Montelliana. Cava, Brut, Dibon, Reserve Pinord. Brut Majeur, Ayala, Ayala OPLEVELSER PÅ FLASKE

MOUSSERENDE VINSLOTTET. Sovrano Brut Cantina Montelliana. Cava, Brut, Dibon, Reserve Pinord. Brut Majeur, Ayala, Ayala OPLEVELSER PÅ FLASKE Vinkort MOUSSERENDE Sovrano Brut Cantina Montelliana Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør. 1/1 fl. 298,-

Læs mere

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VINKORT

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VINKORT VINKORT MOUSSERENDE VINE Cava Dibon, Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés, Spanien En charmende og indtagende Cava, med en flot mousse. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif. Pr.

Læs mere

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VI N KORT

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VI N KORT VI N KORT MOUSSERENDE VINE Cava Dibon, Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés, Spanien En charmende og indtagende Cava, med en flot mousse. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif.

Læs mere

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE MOUSSERENDE

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE MOUSSERENDE VINKORT MOUSSERENDE Sovrano Brut, Cantina Montelliana, Italien Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør.

Læs mere

BOBLER/MOUSSERENDE. Cava Dibon Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés, Spanien. Cremant de Loire, Brut, Langlois-Chateau, Frankrig

BOBLER/MOUSSERENDE. Cava Dibon Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés, Spanien. Cremant de Loire, Brut, Langlois-Chateau, Frankrig VINKORT BOBLER/MOUSSERENDE Cava Dibon Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés, Spanien En charmende og indtagende Cava, med en flot mousse. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif.

Læs mere

Cuvage Blanc de blancs Brut Chardonnay Cuvage S.R.L. Acqui Terme, Piemonte

Cuvage Blanc de blancs Brut Chardonnay Cuvage S.R.L. Acqui Terme, Piemonte VINKORT BOBLER Cava Dibon Demi-Sec Bodegas Pinord, Penedés En charmende og indtagende Cava, med en flot mousse. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif. 1/1 fl. 298,- Cuvage Blanc

Læs mere

MOUSSERENDE. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif. Druer: Xerel.lo (40%), Macabeo (30%) Perellada (30%).

MOUSSERENDE. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif. Druer: Xerel.lo (40%), Macabeo (30%) Perellada (30%). VINKORT MOUSSERENDE Cava Demisec, Bodegas Pinord, Penedes, Spanien Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif. Druer: Xerel.lo (40%), Macabeo (30%) Perellada (30%). Pr. glas 55,-.

Læs mere

Historien om Vinhuset

Historien om Vinhuset VINKORT Historien om Vinhuset Historien går helt tilbage til året 1752, hvor Rådmand, Postmester og Købmand Mathias Hansteen fik kongeligt privilegium på alene at handle med vin og fransk brændevin i Næstved.

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme.

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. Vinkort Bobler CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. ANNA DE CODORNIU BLANC DE BLANCS, BRUT RESERVA 298,- Strågul farve med dejlige bobler. Tydelig

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort Camping &Feriecenter Samsø Vinkort HVIDVINE 1/1 fl. Glas Chile HUSETS HVIDVIN 2014 ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Casablanca Valley, Viña Errazuriz S.A. 219,- 49,- Frisk indbydende duft af citronskal og rød

Læs mere

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin Slotskroen franske anbefaling Granfort, Colombard, Gascogne 2015, Blød, indbydende og ganske behagelig hvidvin med et meget fransk udtryk hvidvin fra foie gras hjemstavn. 59 199 Sensas, Chardonnay, Pays

Læs mere

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,-

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Dessertvine Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Portugal Warres Finest Tawny el. White Warres Den Kongelige Livgardes

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne Vinkort Mousserende & Champagne Cava Mont Michel Semi-Seco, Spanien Vinen har en frisk sødme og virker meget umiddelbar og charmerende. White Port Ramos Pinto Douro, Portugal Et dejligt glas portvin med

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Marinerede rejer med plukkede salater serveret med husets dressing 89,- Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør.

Marinerede rejer med plukkede salater serveret med husets dressing 89,- Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør. MENU KORT FORRETTER Marinerede rejer med plukkede salater serveret med husets dressing 89,- Røget andebryst i skiver med ristede Pinjekerner og urtepesto 89,- Rodfrugtsuppe med unghane, urteolie og croutons

Læs mere

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin Mousserende Gl. 1/1 fl. DOMAINE CHATEAU ST. MICHELLE. CHARDONNAY. PINOT NOIR, WASHINGTON 55,- 250,- Liftlige blide bobler med en udsøgt balance mellem fedme og syre. PROSECCO DI VALDOBBIADENE BRUT, SORELLE

Læs mere

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD:

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Har du fødselsdag? Tilbyder vi vores buffet til kun 1KR. Ved bestilling til minimum 4 personer, spiser fødselaren for 1 Kr (gælder ikke drikkevarer) KUN buffet. (gælder 3 dage,

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset.

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Mad og bagværk er lavet fra bunden af vores dygtige kokke som bestræber

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Champagne & mousserende

Champagne & mousserende Champagne & mousserende 1/1 fl. Extremarium Cava Brut, Mont-Marcal, Spanien 249,- Blød frugt og friske bobler i elegant forening. Flot klar i glasset med en grøn tone. En herlig duft med strejf af friske

Læs mere

MENU OG VINKORT. Rådhusstrædet Ikast. Tlf

MENU OG VINKORT. Rådhusstrædet Ikast. Tlf MENU OG VINKORT SÆSON MENU DAMPET TORSK CONFITERET SVINEBRYST POCHERET PÆRE Med sauce blanquette, syltede rødløg og smørdampede rosenkål Med grillede porre, smørdampet gulerødder, kartoffel samt persilleskum

Læs mere

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert)

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CREMANTS D ALSACE CUVÉE GUILLAUME DANIEL RUFF ALSACE (FRANKRIG) Har fået guldmedalje i Frankrig. I Danmark gav Vinmagasinet den topkarakter, 5 stjerner

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL...

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... Vinkort VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. ET PÅ RESTAURANT KLINTEN, VIL LØBENDE

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. Husets anbefaler: Bergfeld Winery 285,00 Balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Californien. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter. Smagen

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best" Oscar Wilde ( )

I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best Oscar Wilde ( ) & "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best" Oscar Wilde (1854-1900) VELKOMST / MOUSSERENDE ACQUESI, BRACHETTO Acquesi Bracchetto har en lys kirsebærrød farve og en bouquet af solmodne

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL...

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... Vinkort VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. ET PÅ RESTAURANT KLINTEN, VIL LØBENDE

Læs mere

vollerslev og vinen vinguide uge 51

vollerslev og vinen vinguide uge 51 vollerslev og vinen vinguide uge 51 LØRDAG 20. DECEMBER 2014 vollerslev og vinen 39 HViDVine TiL VeLKOmST OG forret RøDVine TiL and OG flæskesteg 2013 Old Vine Chenin Blanc, The Bernard Series, Bellingham,

Læs mere

TILBUD. Dansk Vinmager

TILBUD. Dansk Vinmager SG 813573 / 813575 EVERY DAY WINE Frit valg Spanien 300 cl. Dansk Vinmager WHITE WINE: En charmerende hvidvin med en frisk bouquet hvor fx pære og fersken delikat strejfes af lidt blomst. Smagen er halvtør

Læs mere

Velkomst Drink. Hvidvin

Velkomst Drink. Hvidvin Velkomst Drink 100 Shine Peach... 45,00 Mousserende vin med fersken 101 Kir... 35,00 Tør hvidvin med solbær likør 102 Kir Royal... 45,00 Mousserende vin med solbær likør 103 Dry Martini Cocktail... 45,00

Læs mere

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort Camping &Feriecenter Samsø Vinkort HVIDVINE 1/1 fl. Glas HUSETS HVIDVIN 2016 ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Casablanca Valley, Viña Errazuriz S.A. 229,- 59,- Frisk indbydende duft af citronskal og rød peber.

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne.

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BOBLER/ VELKOMST PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BERSANO ROSSO, SPUMANTE, PIEMONTE, 288,- Sødlig rød spumante med toner af jordbær og hindbær.

Læs mere

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Vinkort Husets hvidvine: Gl. ½ 1/1 Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Sauvignon Blanc, Domaine Lalande,

Læs mere

Husets egne vine Italien

Husets egne vine Italien Husets egne vine Italien MOUSSERENDE Prosecco di Conegliano, Valdobbiadene Ca Ongaresca kr. 265,- På druesorten prosecco. Flot perlende vin med et strejf af blomster og friske bær. HVIDVINE 1/1 fl. Langhe

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler.

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. VINE CHAMPAGNE & MOUSSERENDE Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. Nicolas Feuillatte Réserve Brut... 495,- Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen

Læs mere

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18.

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18. Indbydelse til fantastisk sydafrikansk vinaften Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/9-2016 kl. 18.00 Denne

Læs mere

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 DRINKS KORT ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 BOBLER& MOUSSERENDE VIN, CAVA & CHAMPAGNE FRANKRIG MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC. LOIRE Halvsød,

Læs mere

Whisky. High Commissioner 200 cl Old Scotch Export

Whisky. High Commissioner 200 cl Old Scotch Export Whisky 12 stk. 117 High Commissioner 200 cl Old Scotch Export 200 450 360 121 123 579 582 Glen Ranoch Special Reserve 70 cl Scotland; Single Highland Malt. En dejlig voksagtig med antydninger af citrusfrugter,

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

Spirituskort. Cognac

Spirituskort. Cognac Spirituskort Cognac Slottet Château de Beaulon er bygget i 1480, og da det samtidig er et af de ældste og mest autentiske slotte i Saintongeregionen i Cognac området, er bygningerne da også klassificeret

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

Bodegas Linaje Garsea

Bodegas Linaje Garsea Bodegas Linaje Garsea Linaje Garsea, Vendimia Seleccionada 2014 Tempranillo 6-8 mdr. på 50% franske og 50% amerikanske egetræs fade. Ufiltreret. 13,5% I glasset : Flot ren farve med blåvioleqe toner i kanten

Læs mere

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN FIRMAJULEGAVER ÅRETS EKSKLUSIVE JULEVIN ÅRETS GODE JULEVIN 200 Terra Barossa Shiraz, Thorn-Clarke Barossa Valley, Australien 99 75 Spar 20,00 kr. 200 Klein Steenberg Steenberg Vineyards Western Cape, Sydafrika

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske, italienske og portugisiske

Læs mere

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinkort Sæt prikken over i et HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinen er prikken over i et Det gode selskab, den lækre mad, det smukke bord og de dygtige tjenere - sammen er det alt

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Vinkort Restaurant Nordstjernen Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Champagne / Mousserende 1/1 fl. Marie Stuart Brut Tradition Champagne, Frankrig... 398,- Klassisk og meget elegant duft

Læs mere

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,-

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,- Champagne 1/1 fl. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende

Læs mere

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,-

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,- ØL HEINEKEN Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for

Læs mere

Before dinner drinks

Before dinner drinks Vinkort Before dinner drinks Jodhpur Gin & tonic 49,- Jodhpur gin er en meget aromatisk gin med strejf af vilde bær, pineharpiks og aromatiske urter. Blød og fyldig smag, rundet af med enebær, koriander

Læs mere

BOBLER Mousserende vin & Champagne

BOBLER Mousserende vin & Champagne BOBLER Mousserende vin & Champagne MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC, LOIRE Halvsød, mousserende vin med frugtagtig bouguet. Pr. glas 59,- Pr. flaske 285,- MARQUIS DE LA TOUR ROSE Mousserende halvsød rosé vin

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. CRÉMANT D ALSACE BRUT, BESTHEIM... Fin pikant Crémant D Alsace med cremet, behagelig

Læs mere

Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Hovedret: Mongolian Barbeque Buffet Spis alt hvad De kan fra buffetten, inkl.

Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Hovedret: Mongolian Barbeque Buffet Spis alt hvad De kan fra buffetten, inkl. MENUKORT Menuer: Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Luksusmenu: Ønsker De Deres menu med frit af husets vin, øl eller vand 298,- ad. lib i 2 timer (skal vælges af alle ved bordet) Menu 2: 175,- Forret:

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske og italienske vine men

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne VINKORT Mousserende & Champagne Prosecco Brut Casa Bianca, DOC, Venegazzu Spa, Italien Nuancer af akacieblomst, lindeblomst og lidt grape. I smagen er den liflig, sprød og frugtrig med spændende tutti-frutti-toner.

Læs mere

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. TAVLEMENU

Læs mere

VINKORT. Kroens mousserende vin

VINKORT. Kroens mousserende vin VINKORT Kroens mousserende vin Caprice Rosé, Albert Sounit, Vin Mousseux Caprice Rosé er en meget frugtrig og delikat mousserende rosé. De mange fine bobler gør vinen frisk, og Pinot Noir og Gamay druer

Læs mere

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. Husets anbefaler: Bergfeld Winery 275,00 Balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Californien. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter. Smagen

Læs mere

HVIDVIN. 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVIN. 1/2 fl. 1/1 fl. VINKORT HVIDVIN Glas 1/2 fl. 1/1 fl. FRANKRIG, ALSACE RIESLING - DOMAINE PAUL BLANCK 205,- 355,- Vinen er forholdsvis lys, mens duften er intens og har en indtagende aroma af blomster og grønne æbler.

Læs mere

Månedens Vin. Los Vascos, Cabernet Sauvignon, DBR (Lafite), Chile. Kinesisk Restaurant. Pr. flaske kr. 188,-

Månedens Vin. Los Vascos, Cabernet Sauvignon, DBR (Lafite), Chile. Kinesisk Restaurant. Pr. flaske kr. 188,- Månedens Vin Los Vascos, Cabernet Sauvignon, DBR (Lafite), Chile Klar mørk rubinrød farve. I duften finder man modne solbær, kirsebær, hindbær og blommer samt strejf af stikkelsbær, chokolade, sort peber

Læs mere

Sodavand cl. Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Tuborg Squash, Lemon, Kurvand med brus. Juice & saft...25 c. Isvand pr. person...

Sodavand cl. Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Tuborg Squash, Lemon, Kurvand med brus. Juice & saft...25 c. Isvand pr. person... DRIKKEVARER Sodavand... 25 cl 32,- Juice & saft...25 c 35,- Isvand pr. person... 18,- Øl... 35 cl 35,- Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Tuborg Squash, Lemon, Kurvand med brus Appelsinjuice, æblemost,

Læs mere

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Røsnæs Hotel & Kursuscenter Vinkort Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Velkomst drinks Glas Hyldeblomst (alkoholfri) 35,- Hyldeblomst og hvidvin 50,- Campari Orange Campari,

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vin nummer I M I pris pr. flaske inkl. moms I M I pris pr. kasse á 6

Læs mere

Champagne. Mousserende vin

Champagne. Mousserende vin Champagne PHILIPPE PRIÉ, ARCHANGE Stor og kompleks med friske noter af abrikos, mandel og appelsin. God balance i smagen, hvor den høje frugtsyre styrer mineralitet og citrusnoter i top. kr. 398,00 Mousserende

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL...

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... Vinkort VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. ET PÅ RESTAURANT KLINTEN, VIL LØBENDE

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Torsdag den 31. januar 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler.

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. Halve flaske Vin 1/2 fl. HVIDVINE SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. DE CHANSAC, SAUVIGNON BLANC CÔTES DE GASCOGNE, FRANKRIG 130,-

Læs mere

Domaine De La Presidente

Domaine De La Presidente Domaine De La Presidente Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed - vi er en af de ældste vin butikker i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed.

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed. NYTÅRS VINMENU 2017 Bestilling Årgang Vin Pris Tilbud Velkomst 2015 Gran Rue Metodo Classico 159 130 Hvid 2016 Riesling Spätlese Trocken 99 85 2016 IGT Montemaggio CHARDONNAY økologisk 159 125 Rød 2015

Læs mere

Margueritten s vinkort Mousserende vin

Margueritten s vinkort Mousserende vin Mousserende vin Spumante Brut, Monte del Fra Veneto Tør Spumante med herlig duft af blomst og citrus, samt en dejlig blød og afrundet smag. Hvidvine 1/1 fl. 289,- 2010 Rully 1er cru "Vauvry", Betagende

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vine fra Santa Catalina del Mañán Vin nummer I M I pris pr. flaske

Læs mere

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Vinkort HUSET ANBEFALER HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Rosario Estate, Sauvignon-Blanc, Chile 45,- 99,- 179,- Vinen fremstår med et lyst klart skær, smagen er tør og meget forfriskende, afsluttet af den liflige

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter:

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter: Bristol Black Spiced Ukendt Krydret Sort Alkohol: 42% Ukendt Black strap molasses, rørsukker, tobak, rom og krydderier blev leveret til havnen i Bristol i det 18 århundrede. Denne spiced rom afspejler

Læs mere

VINKORT. fadøl. cider - tempt Vælg mellem Hyldeblomst - passion - KIWI 45,- sodavand 41,- 56,- 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,-

VINKORT. fadøl. cider - tempt Vælg mellem Hyldeblomst - passion - KIWI 45,- sodavand 41,- 56,- 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,- fadøl Velskænket royal pilsner Lille 30 cl. Stor 50 cl. 41,- 56,- Velskænket royal classic Lille 30 cl. Stor 50 cl. 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,- NEW CASTLE 54,- cider - tempt Vælg

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere