NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O"

Transkript

1 NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

2 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen i den nye serie, T8.420, er sammen med de øvrige modeller monteret med den avancerede Cursor 9 motor indeholdende ECOBlue SCR-teknologi med overholdelse af Tier 4A standarden. Denne motor tilbyder fremragende miljøvenlighed og øget produktivitet, især under krævende opgaver ved fuld belastning. Betydelige forbedringer af den hurtige reaktion sikrer konstant hastighed under skiftende forhold. Alle modeller har automatisk motorstyring, som sikrer ekstra effekt til krævende hydraulik-, PTO- eller transportopgaver der er helt op til 52 hk EPM tilgængelig på T DEN TOTALE KØREGLÆDE New Hollands SideWinder II armlæn sikrer T8 Serien intuitiv og præcis betjening og dermed mindre førertræthed. Alle nøglefunktioner er let genkendelige og perfekt placeret for fingerspidsbetjening. Den 68 dba lydsvage kabine er den mest rummelige i sin klasse og tilbyder uhindret 360 udsyn. Comfort Ride førerkabineaffjedring sikrer den blødeste kørsel selv i det hårdeste terræn. MAKSIMAL ALSIDIGHED T8 traktorserien tilbyder 360 præstation i landbruget. Den lange hjulaksel sikrer fremragende stabilitet på landevejen og i marken, og kombineret med enestående manøvreevner er T8 fuldkommen på hjemmebane, både når det gælder de traditionelle opgaver, som kræver masser af trækkraft, landevejstransport ved høj hastighed eller sekundær jordbearbejdning. Vælg mellem Ultra Command, den stærkeste full-powershift i branchen eller Auto Command transmissionen for uovertruffen CVT præstation. Fuldt integreret frontlift og PTO giver mulighed for montering af et stort udvalg frontmonterede redskaber. LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER T8 Serien vil nedsætte dine driftsomkostninger betydeligt med op til hele 17%, sammenlignet med Tier 3 modellerne. Den utroligt effektive ECOBlue SCR-teknologi giver brændstofbesparelser på op til 10%. Med den anerkendte Ground Speed Management er Ultra Command den mest økonomiske full-powershifttransmission på markedet. Auto Command transmissionen vil yderligere reducere dine driftsomkostninger ved at sikre maksimal motor- og transmissionseffektivitet. Hertil kommer de ekstra lange serviceintervaller og reduceret klimaaftryk faktisk har fordelene ved at eje en T8 traktor aldrig været større.

3 PRÆCIS SOM ANGIVET PÅ MOTORHJELMEN T8 traktorerne tilbyder forbedret præstation takket været Tier 4A ECOBlue SCR-teknologien, og disse forbedrede præstationsegenskaber er indlysende lige fra starten. Hvordan? Det ses simpelthen på motorhjelmen. De første to cifre T8 henviser til traktorkategorien og de efterfølgende tre, f.eks. 420, angiver max. hk med motoreffektstyring. Og hvad betyder det så for dig? Du kan købe din T8 i sikker forvisning om, at den vil være i stand til at klare selv de hårdeste arbejdsopgaver. New Holland sikrer dig tryghed og den optimale produktivitet. Max. effekt med EPM (hk) T T T Motoromdrejninger T T Max. motoreffekt, som T8 Serien kan yde ved mobile PTO-opgaver og bugsering ved høj hastighed. Max. effekt (hk) T T8.330 T8.360 T EPM i henhold til belastning af transmission, PTO og hydraulik. Hestekræfter EPM område Nominel effekt (hk) T T T T T T Til krævende opgaver f.eks. med jordbearbejdningsredskaber leverer T8 følgende max. effektværdier. Nominel effekt er en nyttig reference, men erstattes ofte af max. effektværdier under arbejdet, med eller uden EPM aktiveret. ÅRETS MASKINE 2014

4 4 5 SERIEN T8: GIVER DIG FULD KONTROL T8 Serien byder på en lang række specialtilpassede egenskaber, for præcis tilpasning til dine arbejdsbehov. Vælg mellem den helt nye Auto Command transmission for præcis hastighedskontrol under alle opgaver og Ultra Command, den mest effektive fuld powershift på markedet. IntelliView III farve touchscreen er standard, men kan opgraderes til IntelliView IV for total widescreen betjening, perfekt til maskiner med fabriksmonteret IntelliSteer styresystem. Fuldt integreret frontlift og PTO vil være sød musik for maskinstationer med halm- og foderopgaver. Endelig giver muligheden for et stort udvalg af dækmonteringer, helt op til 2,15 meter 900/60R42 udgaver, mindre jordpakning i marken og øget trækevne, mens kravet om max. transportbredde på 3 meter overholdes. T8 gør alt, hvad du beder den om. EFFEKTIV I MARKEN Den lange akselafstand og det store ballastudvalg betyder, at T8 leverer optimal præstation i marken under opgaver ved høj hastighed. Terralock trækstyringssystemet sikrer, at 100% af effekten overføres til jorden. Terraglide forakselaffjedring forbedrer trækevnen og komforten ved at modvirke rystelser, selv ved løft af de tungeste bagmonterede redskaber. Med optimering af den kortvarige reaktion bevares præstationen under selv de mest krævende forhold, og i områder med eventuel jordpakning, vil motoren reagere omgående for at undgå nedsættelse af hastigheden. Ground Speed Management sikrer, at kørehastigheden altid opnås ved laveste motoromdrejninger. Produktivitet. Komfort. Effektivitet. T8. PRÆCIS PLANTNING OG SÅNING Kombinér den fuldt integrerede IntelliSteer autostyring med IntelliView IV farve touchscreen monitor for optimal så- og plantepræstation. Har du brug for mere? Så er T8 fuldt ISOBUS II kompatibel for betjening med enkelt skærm og har velindrettede kabiner med uhindret udsyn til alle sider. Alle de vigtigste kontrolfunktioner ligger perfekt i hånden på det prisvindende SideWinder II armlæn. Brug den fremragende foragerautomatik til at kontrollere vendingerne, som vil være endnu mere effektive med det imponerende 55 styreudslag. Med fuldt integreret frontlift kan du montere din såkasse helt uden besvær. Præcision. Udsyn. Effektivitet. T8.

5 KOMFORTABEL TRANSPORT VED HØJE HASTIGHEDER Den ekstra lange akselafstand på op til 3550 mm giver fremragende stabilitet ved kørsel med hastigheder på 40 km/t., selv med fuldt lastede vogne. Comfort Ride kabineaffjedring og Terraglide garanterer høj komfort og dæmper selv de hårdeste rystelser og giver blød og behagelig kørsel. Auto Command transmissionen giver fremragende transporteffektivitet og fartpiloten er uundværlig under lange transportopgaver. Stabilitet. Komfort. Effektivitet. T8. PÅ HJEMMEBANE I DEN INDUSTRIELLE SEKTOR T8 er også fuldkommen på hjemmebane, når der gælder opgaver indenfor den industrielle sektor, uanset om der skal bruges højeffektiv PTO-præstation med direkte drev til knusning af sten, eller intensiv automatisk motorstyring under krævende jordstabiliseringsopgaver. Disse egenskaber er ligeledes nyttige indenfor skovbrug og flisproduktion. Auto Command, konstant variabel transmission, giver præcis hastighedskontrol og 274 l/min. hydraulikflow ved hjælp af MegaFlow teknologi til at tømme selv de største anhængere uden besvær. Kombineret med den højeste bruttovægt på markedet er T8 din perfekte partner. Alsidighed. Præcision. Effektivitet. T8.

6 6 7 FØRERKABINE MED ET NIVEAU PÅ 68 DBA, ER T8 KABINERNE DE MEST LYDSVAGE I BRANCHEN KUN 68 DBA KLASSENS MEST LYDSVAGE OG RUMMELIGE KABINE DESIGNET TIL KOMFORT OG PRODUKTIVITET Sæt dig til rette i T8 traktorens førersæde. Start motoren. Kør ud i marken. Nyd den fremragende udsigt. Lad din hånd udforske SideWinder II kontrolfunktionerne. Oplev hvordan sædet, kabinen og akselaffjedringen sikrer en blød kørsel. Se hvor let det er, at bruge IntelliView touch-skærmen. Det tager ikke lang tid at vænne sig til et arbejdsliv i luksus. FÆRRE CHOKBELASTNINGER OG MINDRE TRÆTHED Dag efter dag reducerer to-trins Comfort Ride kabineaffjedringen chokbelastninger for føreren med op til 25%. Resultatet? Mindre træthed under de lange arbejdsdage.

7 NEW HOLLAND UDSYN New Holland T8 traktorer har et 5-stolpe kabinedesign med glasdøre i fuld bredde. Designet er perfekt tilpasset den slanke motorhjelm, de buede skærme og det kompakte totaldesign. En kombination, som sikrer føreren et fremragende udsyn til alle sider. HØJKVALITETS LYDSYSTEM Med mulighed for indbygget radio kan føreren afspille sin egen MP3 musik eller modtage krystalklare radiosignaler. Der er også mulighed for håndfri telefonopkald ved hjælp af blue tooth. SKRÆDDERSY DIN ARBEJDSPLADS Indstil din foretrukne arbejdstemperatur i kabinen og bevar denne indstilling med klimaanlægget, som justerer i henhold til udendørstemperaturen. Træk rullegardinerne ned såfremt du ønsker kølighed i kabinen. AUTO COMFORT SÆDE Førerkomforten har højeste prioritet for New Holland. Det avancerede Auto Comfort sæde (ekstraudstyr) justeres automatisk efter førerens vægt. Med præcisionsstyret dæmpning reagerer sædet automatisk på chokbelastninger, inden de når føreren. ARBEJD DØGNET RUNDT Arbejdslys på kabinetag, motorhjelm og skærme kontrolleres let fra et separat lygtepanel. Til krævende arbejdsopgaver anbefales den effektive HID belysningspakke. Føreren kan indstille lygterne, så de passer til en række forskellige opgaver for mere sikker og produktiv præstation.

8 8 9 SIDEWINDER II ARMREST & COMMANDGRIP HÅNDTAG SIDEWINDER II. DESIGNET AF LANDMÆND TIL LANDMÆND I takt med at de moderne traktorer tilbyder stadigt mere avancerede funktioner, er der en risiko for at de bliver vanskelige at forstå og betjene. Hos New Holland har vi lyttet til kunderne og udviklet SideWinder II armlænet for at gøre alting så enkelt som muligt. Alle hovedfunktioner er tilgængelige fra armlænet, Speeder, transmission og hydraulik alle dine kontrolfunktioner er indenfor hurtig og let rækkevidde. De mere avancerede funktioner er ligeledes let tilgængelige. Det tager ikke lang tid, at blive fortrolig med en T8 traktor. INTELLIVIEW TOUCHSCREEN MONITOR Al den nødvendige information er tilgængelig ved et hurtigt blik. Vælg mellem standard IntelliView III eller 26,4 cm widescreen IntelliView IV monitor. Ubesværet fingerspidsjustering af alle de vigtigste indstillinger og fuld kompatibilitet med New Holland IntelliSteer styresystem. Foragerautomatik, HTS. Tryk for at indspille, lagre og afspille de automatiske vendinger ved forager. Fingerspidskontrol af op til to fjernventiler. Hæve-/sænkefunktion af liften. Ekstraudstyr IntelliSteer autoguidance, aktivering af automatisk styring. Kontakt for vendegear. Skift op/ned af transmissionsområde. Ground Speed Management, GSM. Transmission og motor arbejder sammen for optimal præstation.

9 As awarded by The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. LANDBRUGSDRIFT PÅ LUKSUSKLASSE T8 luksuspakken er designet til landmænd, som bruger mere tid i kabinen end udenfor. Komplet læderrat, lædersæde og behageligt gulvtæppe er tilgængeligt på alle T8 modeller. LET ADGANG TIL AVANCEREDE FUNKTIONER Tryk på symbolet. Aktiver funktionen. Det integrerede kontrolpanel ICP, sikrer ubesværet adgang til de avancerede driftsfunktioner. Det er ikke nødvendigt at bladre gennem forskellige menuer for opsætning af Terralock trækstyring, HTS foragerautomatik, Auto-PTO eller ESM motoromdrejningsstyring. Vælg håndtag- eller joystick- betjening af fjernventil 3 og 4. Gas op til de ønskede motoromdrejninger, vælg ESM motoromdrejningsstyring for faste omdrejninger. Tryk på foragerautomatikknappen for at indspille og afspille de mest anvendte funktioner. Aktiver Terralock for automatisk styret firehjulstræk og differentialespærre. Auto-PTO vil til- og frakoble PTO under vendinger ved forager. Styring af trepunktslift. Multifunktionsjoystick. Joysticket kan indstilles til betjening af frontlift eller fjernventiler. EDC-mus. Position ifht. joystick kan byttes fra fabrik. Elektroniske fjernventiler. Let tilgængelige håndtag for ubesværet hydraulisk funktion. Flow og timing justeres let via IntelliView touchskærmen. Fuld adgang til flere avancerede kontrolfunktioner under armlænet. Elektronisk SideWinder II justering. Flyt armlænet til den position, som passer dig bedst.

10 10 11 PLM STYRING NEW HOLLAND GPS-STYRESYSTEMER TILPASSET DINE INDIVIDUELLE BEHOV ALLE MODELLER KAN FORBEREDES TIL GPS-STYRESYSTEMER EFTER DIT BEHOV T8 traktorer kan monteres med et fuldt integreret New Holland designet og udviklet IntelliSteer automatisk styresystem, som passer til DGPS- eller RTK-teknologi for komplet integreret kontrol. IntelliSteer sikrer parallelle spor med en præcision på op til 1-2 cm*. IntelliSteer er perfekt til præcisionsarbejde under selv de mest krævende forhold. Det er designet til forbedret førerpræstation og komfort. Alt dette og mere til blot ved et tryk på en knap. * Brug af RTK-korrigeringssignal. FULDT INTEGRERET INTELLISTEER STYRING Valg af styresystem afhænger af de pågældende arbejdsopgaver og behovet for at integrere med aade eksisterende systemer. Med T8 traktorer fungerer alle de forskellige IntelliSteer muligheder gennem fabriksmonterede systemer, hvilket giver let installation og opgradering. Dette sikrer, at den valgte pakke kan ændres og opdateres ubesværet og mere økonomisk. INTELLIVIEW SYNLIG INTELLIGENS Standard IntelliView III og IntelliView IV monitoren kan bruges til opsætning af New Holland autostyresystemer, og indeholder en visuel brugerflade, som kan bruges ved betjening af IntelliSteer systemet. IntelliView III monitoren har touchscreen display, der giver mulighed for programmering af en lang række styremønstre, fra parallelle A-B træk til de mest komplekse, tilpassede kurver. Man kan også let og ubesværet lave sine personlige indstillinger og overføre informationer fra traktoren direkte til PLM Softwarepakken. INTEGREREDE KONTROLSYSTEMER New Holland IntelliSteer Systemet bruger indbyggede T3 jordbundskompenserede korrektionssignaler til at holde Navigation Controller II informeret om traktorens position. I hydrauliksystemet er der også en integreret kontrolventil, som ændrer signalerne fra Navigation Controller II til hydrauliske bevægelser af styresystemet.

11 TELEMATIK: UBESVÆRET KONTROL AF MASKINPARKEN FRA KONTORET PÅ GÅRDEN Med PLM Connect kan du tilkoble dig din T8 fra kontoren på gården ved hjælp af mobilt netværk. Du kan holde dig i konstant kontakt med dine maskiner, og du kan endda sende og modtage informationer i realtid for at spare tid og øge produktiviteten. Basispakken PLM Connect Essential giver dig de mest anvendte funktioner og du kan vælge at opdatere til PLM Connect Professional pakken for fuld maskinovervågning og kontrol. Uanset versionen vil PLM Connect være med til at reducere dine brændstofomkostninger og give dig forbedret sikkerhed og overvågning af maskinparken i en enkelt pakke. VÆLG DET PRÆCISIONSNIVEAU, DER PASSER TIL DIG New Holland tilbyder fem præcisionsniveauer, så du altid har mulighed for at vælge det IntelliSteer system, som passer til dine behov og din økonomi. Kombineret med RTK korrektionssignaler vil IntelliSteer garantere dig ensartet præcision år efter år. RangePoint OmniSTAR RTX GNSS/XP/HP 20 cm 15 cm cm EGNOS CenterPoint RTX 4 cm RTK/RTK VRS 2,5 cm RTK-BASESTATION En RTK-basestation kan bruges til at sende et korrektionssignal for at opnå en præcision mellem trækkene på 1-2 cm. FULD LASER NIVELLERING INTERFACE T8 traktorernes elektrohydrauliske system er plug and play kompatibelt med en lang række laserstyrede nivelleringssystemer fra andre leverandører. INTELLISTEER. ENKELT OG EFFEKTIVT CommandGrip har en enkelt knap, som bruges til at aktivere IntelliSteer systemet. New Holland gør avanceret teknologi let tilgængelig. NH 372 MODTAGERE NH 372 modtageren er i stand til at arbejde med EGNOS, OmniSTAR, GLONASS eller RTK-korrektionssignaler. Til brug med RTK er der placeret en integreret radiomodtager indvendigt i hovedmodtageren.

12 12 13 MOTOR MILJØVENLIG OG PRODUKTIV. STÆRK OG EFFEKTIV T8 traktorer er monteret med ECOBlue SCR Cursor 9 motorer, som er designet og udviklet af vores interne samarbejdspartner FPT Industrial. Som en del af Clean Energy Leader strategien anvendes den gennemtestede SCR-teknologi AdBlue til at omdanne den skadelige kvælstofdioxid i udstødningsgassen til ufarligt vand og kvælstof. Dette efterbehandlingssystem fungerer udenom motoren, hvilket betyder at der kun trækkes ren, frisk luft ind i motoren. Hvad er resultatet? Miljøvenlige motorer, som sikrer højere præstation, hurtigere reaktion og forbedret brændstofeffektivitet. Kvælstof og vand AdBlue /additiv Dyse AdBlue /tank SCR-katalysator Pumpemodul Udstødningsgas indeholdende Nox Effekt (hk) EPM Nominel effekt 10% BRÆNDSTOFBESPARELSE Brændstof forbrug (%) kg CO2 udledt pr liter diesel 19% MINDRE CO kg kg 0 T8.300 T8.330 T8.360 T8.390 T8.420 T8000 Tier 3 T8 Tier 4A Tier 1 traktor Tier 4 SCR-traktor SCR DIN SIKKERHED FOR HØJ EFFEKT Alle fem modeller i T8 Serien sikrer konstant høj produktivitet. Med nominel effekt i området mellem hk, og med op til ekstra 52 hk til rådighed ved hjælp af EPM-teknologien, kan din T8 ubesværet klare selv de mest krævende opgaver. Effekt-til-vægt-forhold helt op til 27,3 kg/hk reducerer brændstofregningerne og jordpakningen for maksimal produktivitet sæson efter sæson. SPAR BRÆNDSTOF OG REDUCÉR DIT KLIMAAFTRYK Dieseludledninger har væsentlig indflydelse på gårdens totale klimaaftryk. ECOBlue SCR-teknologien til overholdelse af Tier 4A miljøstandarden reducerer NOx udledninger og T8 Seriens brændstofforbrug med op til 10%, og giver en væsentlig nedbringelse af gårdens skadelige kulstofudledninger. Besøg for at se, præcist hvor meget kulstof du kan spare!

13 MOTOROMDREJNINGSSTYRING Til opgaver, som kræver konstante PTO- omdrejninger, kan føreren vælge motoromdrejningsstyring. Denne funktion vil sikre, at de valgte omdrejninger bevares under skiftende belastninger. Selv i vanskeligt terræn vil kørehastigheden være fast. Bæredygtig Effektiv Teknologi BELASTNING Tier 4A ECOBlue SCR genvindingspunkt Tier 3 genvindingspunkt Motoromdrejninger Motoromdrejninger Fald i motoromdrejninger HURTIG REAKTION Tid 52 hk EPM i henhold til belastningen af transmission, PTO og hydraulik. Hestekræfter POWERTRAIN TECHNOLOGIES ALTID SAMME HØJE PRÆSTATION Hos New Holland er vi utrolig begejstrede for den kortvarige reaktion. Du ved det måske ikke, men det er faktisk din sikkerhed for optimal produktivitet. Det betyder ganske enkelt, at eftersom din Cursor 9 motor kun trækker ren, frisk luft ind, kan den reagere endnu hurtigere under hård belastning faktisk langt hurtigere. Når du transporterer fuldt læssede kornvogne og kommer til en bakke, vil du være i stand til at bevare en konstant kørehastighed uden problemer. Hurtig reaktion perfekt til bevarelse af produktiviteten. ENGINE POWER MANAGEMENT Automatisk motorstyring er en nyskabende New Holland traktorfunktion. Systemet bevirker, at motoren udvikler øget effekt og moment i henhold til belastningen af transmission, hydraulik og PTO. På en T8.420 traktor vil EPM levere op til ekstra 52 hk, men kun hvis det er påkrævet for at bevare præstationen. MOTORER FRA FPT INDUSTRIAL New Holland står ikke alene, når det gælder Tier 4A teknologien, men kan trække på den store erfaring fra sin partner indenfor motorudvikling: Fiat Powertrain Technologies (FPT). Pionerer: Fiat opfandt Common Rail teknologien i 1980 erne og introducerede den på markedet i 1997 på Alfa Romeo 156. De var de første, som indførte denne teknologi i landbrugsmaskinbranchen på TS-A traktoren Altid pionerer. Renere: Fiat Group Automobiles har gennem de seneste fem år i træk haft de laveste CO2 udledninger blandt alle bilproducenter i Europa Førende på miljøområdet. Gennemtestet: FPT har været pionerer indenfor SCR-teknologien siden 1995, og har allerede produceret over SCR-motorer til landbrugs-, bygge- og transportindustrien Gennemtestet pålidelighed.

14 14 15 ULTRA COMMAND TRANSMISSION GENNEMTESTET DESIGN, AVANCERET KONTROL FULD POWERSHIFT OP TIL 390 HK Ultra Command fuld powershift transmission kombinerer mekanisk effektivitet med den typiske, ubesværede New Holland betjening. Resultatet? En transmission, som er utrolig let at indstille og betjene med omdrejninger, som kan tilpasses enhver arbejdsopgave. Med andre ord den mest effektive fuld powershift på markedet. CommandGrip håndtaget, som er tilgængeligt for T8.300 T8.390 modellerne, giver fingerspidsadgang til automatiske funktioner som f.eks. Ground Speed Management. Vælg mellem 18x4, 19x4 (40 km/t. ECO eller 40 km/t.) direkte drev og 23x6 med krybegear. Let betjening følger med som standard. GSM. INTELLIGENT AUTOMATIK New Holland Ground Speed Management, GSM, er mere end blot et automatisk transmissionsskiftesystem. Med CVT-lignende funktion, bruger systemet en kombination af data for motorbelastning, kørehastighed og førerindstillinger til at styre både motor- og transmissionsomdrejninger for optimering af præstation og økonomi. Let at opsætte og utroligt effektivt GSM er gennemtestet og pålideligt. MOTORKRAFT GEARVALG KØREHASTIGHED FAST KØREHASTIGHED? OVERLAD DET TRYGT TIL GSM Når belastningsforholdene i marken ændres, vil GSM automatisk bevare en fast kørehastighed. Føreren indstiller først den ønskede arbejdshastighed og vælger dernæst GSM-funktionen. Det automatiske system vil så tilpasse motor- og transmissionsomdrejningerne, så den faste kørehastighed bevares og skaber den perfekte balance med bevarelse af produktiviteten uden at gå på kompromis med økonomien. FULD KONTROL UNDER TRANSPORT Under landevejskørsel vil GSM automatisk sørge for transmissionsskift i henhold til belastning og gasgivning. Under tung belastning vil GSM skifte ned for at hjælpe med motorbremsninger ved stejle nedstigninger.

15 INTELLIVIEW - GEAR OG HASTIGHED VED ET HURTIGT BLIK Standard IntelliView displayet giver let skift mellem menuerne for visning af oplysninger som bl.a. de præcise motoromdr. og det valgte transmissionsområde. Disse oplysninger vises også i A stolpe displayet, så føreren altid har let adgang til disse data. ULTRA COMMAND POWERSHUTTLE Frem-bak vendegear betjenes via rattet eller med CommandGrip håndtaget monteret i SideWinder II armlænet. Det kan programmeres til automatisk styring af transmissionens skift under retningsændringer for at tilpasse eller ændre frem- eller bakhastigheden. For ekstra sikkerhed under parkering, tilkobles parkeringslåsen ved hjælp af vendegearhåndtaget.

16 16 17 AUTO COMMAND TRANSMISSION AUTO COMMAND TRANSMISSION TILBYDER AVANCEREDE NEW HOLLAND FUNKTIONER Der er nu produceret over af de prisvindende Auto Command konstant variable transmissioner (CVT), designet og bygget af New Holland Denne helt nye CVT-transmission, tilgængelig for alle modeller i T8 Serien, har fire direkte drivpunkter med 100% mekanisk effektivitet, som er præcisionsfremstillet for at sikre perfekt tilpasning til de hyppigst anvendte hastigheder under tunge markopgaver, lettere jordbearbejdning, markarbejde med høj hastighed som f.eks. presning eller slåning samt transport ved høj hastighed. Avanceret dobbeltkobling forbedrer yderligere effektiviteten. Uden sidestykke den blødeste og mest produktive CVT på markedet. TRE JUSTERBARE FASTLAGTE HASTIGHEDER frem- og bakkoblinger områdekoblinger frem km/t. EN HASTIGHED TIL ENHVER OPGAVE Auto Command teknologien giver føreren mulighed for at indstille en fast hastighed mellem 30 m/t. og helt op til 40 km/t. og justere den til de nærmeste 0,01 km/t. Ingen trin, ingen områdeskift kun trinløs hastighed tilpasset ethvert af dine behov. OPTIMAL UDNYTTELSE AF DET TILGÆNGELIGE MOMENT New Holland har udviklet sine Auto Command transmissioner til optimal udnyttelse af FPT Cursor 9 motorerne med lave omdrejninger og højt moment. Ved 40 km/t. ECO kan motoren køre ved brændstofeffektive 1400 omdr/min. Føreren kan skifte hastighed og retning ved hjælp af trykbaserede bevægelser. På instrumentpanelet kan reaktionsgraden af hastighedsskift ændres med en kontakt. Kørehastigheden kan også styres med fodpedalen. Fast hastighedsjustering indstil en fast hastighed, som passer til dine behov. Perfekt når man skifter mellem flere marker, eller ved ændringer af afgrøden. Fast hastighedsvalg giver dig mulighed for at skifte mellem tre faste hastigheder. 4 KØREFUNKTIONER FOR TILPASNING TIL DIN KØRESTIL - Auto funktion. Vælg den ønskede hastighed og Auto Command vil sørge for at motor og transmission holder denne hastighed. - Fartpilot. Når man er nået en ønsket arbejdshastighed, giver fartpiloten føreren mulighed for at indstille transmissionen, så hastigheden bevares, hvilket giver økonomi og øget produktivitet. - Manuel funktion. Giver føreren mulighed for at indstille de ønskede motoromdr. og kørehastighed. - PTO-funktion. Så snart PTO er tilkoblet, vil Auto Command være aktiveret og sikre konstante motoromdrejninger.

17 HURTIGE RETNINGSSKIFT Det er let at skifte retning med Auto Command. Føreren kan enten bruge CommandGrip håndtaget, powershuttle kontakten på håndtaget eller vendegearet monteret i rattet. AKTIV STOPSTART En af de vigtigste sikkerhedsfunktioner ved Auto Command er Aktiv StopStart. Når traktoren holder stille, forhindrer transmissionen traktoren i at køre baglæns eller fremad selv med tung belastning. Når transmissionen optager drevet, er der ingen risiko for at rulle baglæns på stejle skråninger. For sikkerhed under parkering, er det let at tilkoble den elektroniske parkeringsbremse via vendegearshåndtaget.

18 18 19 AKSLER & TRÆK LANG AKSELAFSTAND FOR FREMRAGENDE TRÆKEVNE OG STABILITET Den nye T8 Serie har den længste akselafstand i dette segment. Ultra Command modellerne har en akselafstand på 3450 mm, hvilket er yderligere forlænget til hele 3550 mm på T8.420, altså imponerende 500 mm eller en halv meter længere end på den nærmeste konkurrent alt indenfor en max. totallængde på blot 6469 mm. Længere akselafstand betyder øget stabilitet ved høje hastigheder på landevej, hurtigere og mere effektiv funktion ved minimal jordbearbejdning og øget trækkraft til krævende opgaver med monterede redskaber alt sammen naturligvis med behov for lavere ballastvægt. Du behøver ikke længere vælge med New Holland, valget er blevet standardudstyr. KONKURRENTS AKSELAFSTAND OPTIMAL STYRKE De stærke foraksler giver mulighed for montering af tvillingehjul for endnu højere trækevne og mindre jordpakning under krævende opgaver. Fulde ratomdrejninger påvirkes ikke. Hvorfor? Takket været forakslens position og det intelligente, koniske design af T8 traktorens forende.

19 STÆRKE AKSLER TIL STÆRK PRÆSTATION T8.420 er som standard monteret med heavy-duty aksel, 127 mm aksel. Det komplette effekt overføres til jorden for optimal præstation i marken. Yderligere kan de største 2,15 m dæk, som f.eks. 900/60R42 versionen, monteres helt uden problemer. TRANSPORTSIKKERHED Forakselbremserne er balanceforbundet til bagakselbremserne for sikker og pålidelig bremseevne under høje transporthastigheder. Dette motorbremsesystem øger sikkerheden ved at mindske behovet for gentagen bremsning i vanskeligt terræn.

20 20 21 AKSLER & TRÆK TERRAGLIDE New Hollands gennemtestede Terraglide forakselaffjedring beskytter traktoren, monterede redskaber og føreren mod tunge chokbelastninger under transport og i marken. Systemet tilbyder nu en ekstra fordel i form af et forbedret styreudslag. Kombineret med Comfort Ride førerkabineaffjedringkan du nyde en blød og behagelig kørsel med samme fremragende manøvreevne. øget produktivitet

21 LANG AKSELAFSTAND FOR KOMFORT OG MANØVREVENLIG PRODUKTIVITET T8 Serien kombinerer perfekt den ekstra lange akselafstand med fremragende manøvreevne to koncepter, som undertiden kan forekomme modstridende i dette segment. Hvordan er det så lykkedes for New Holland? Meget let faktisk. Den buede motorhjelm og forbro, holder hjulene tæt ved traktorrammen og sammen med den nydesignede Terraglide forakselaffjedring er der opnået et imponerende 55 styreudslag for skarpe vendinger ved forager. Resultatet? New Hollands fremragende manøvreevner for øget produktivitet og effektivitet. KONKURRENT AKSELAFSTAND NY T8 AKSELAFSTAND TERRALOCK TRÆKSTYRING Terralock vil automatisk styre tilkoblingen af drev til forakslen og låsning af forreste og bagerste differentiale. For øget produktivitet sørger systemet for drev under foragervendinger for at optimere manøvreevnerne.

22 22 23 LIFT FOR & BAG KLAR TIL SELV DEN HÅRDESTE UDFORDRING LØFTEKAPACITET TIL SELV DE MEST KRÆVENDE REDSKABER Med en løftekapacitet på op til kg, har T8 traktorserien en kapacitet, som modsvarer selv de tungeste bagmonterede redskaber. Og tilsvarende har hydraulikken den fornødne kapacitet til at hæve liften ubesværet under hurtige vendinger ved forager. Med HTS kan man indstille liftens hæve- og sænkepositioner som en del af rækkefølgen i de automatiske funktioner ved forager.

23 FABRIKSMONTERET FRONTLIFT OG PTO (ekstraudstyr) Helt fra starten var T8 traktorserien designet til arbejde med frontlift. Den slanke motorhjelm giver fremragende udsyn fremad. Den afbalancerede lange akselafstand gør det lettere at udnytte liftens 5810 kg løftekapacitet fuldt ud. Integrerede elektroniske frontliftbetjeningsfunktioner er lige indenfor førerens rækkevidde. En eftermonteret frontlift og en PTO-pakke er også tilgængelig. FORAGERAUTOMATIK Foragerautomatikken er blevet opgradet og udviklet af New Holland for at opnå ultimativ let opsætning og brugervenlighed. Til komplekse opgaver, for eksempel betjening af frontlift, kan HTS mindske førertrætheden i betydelig grad. Yderligere kan føreren efter eget valg bruge HTS til at styre en række funktioner, og lade andre være overladt til manuel kontrol. Opsætningen er blot et spørgsmål om indspilning af de ønskede funktioner ved forager. Disse funktioner kan så gentages automatisk ved at trykke på CommandGrip knappen. 8 sec 5 sec 8 sec 5 sec FLEKSIBEL BALLAST Takket været New Hollands fuldt integreret frontlift, er ballast nu endnu lettere. Du kan vælge mellem en lang række frontvægte-versioner der passer perfekt til de individuelle opgaver. Vægtene monteres og afmonteres hurtigt og let indefra førerkabinen.

24 24 25 PTO OG HYDRAULIK SUPER-SIZE PRÆSTATION FOR FREMRAGENDE PRODUKTIVITET New Holland T8 traktorer er designet til at yde en ekstraordinær trækpræstation, et afgørende krav til traktorer, som udvikler over 275 hk. Men T8 traktorer er bygget til meget mere. Lige fra traktoren var på tegnebrættet og indtil den kører i marken, har der været fokus på at integrere maksimal alsidighed i designet. EPM er tilgængelig for at bevare konstant høj hydraulik- og PTO-kapacitet med optimal økonomi. T8 opnår nominelle PTO-omdrejninger ved reducerede motoromdrejninger for maksimal brændstofeffektivitet. New Holland T8 tilbyder alsidighed som standardudstyr.

25 MEGAFLOW PUMPE Standard hydraulikflowet er hele 161 liter pr. minut. Med en ekstra MegaFlow pumpe, når kapaciteten op på imponerende 274 liter pr. minut. Med motoreffektstyring, kan den fulde hydraulikkapacitet udnyttes under krævende forhold med op til 52 hk ekstra til rådighed. OP TIL 6 ELEKTRONISKE FJERNVENTILER Fjernventilerne monteret på T8 traktorerne er let genkendelige og henviser til deres betjeningsfunktioner i førerkabinen. Føreren har adgang til alle seks uden at skulle flytte sig fra SideWinder II armlænet. Fire farvekodede håndtag og et centralt placeret joystick gør det let at genkende og betjene hver ventil med fuld præcision. CommandGrip giver også adgang til to ventiler. Flow, timing og låseposition kan indstilles, så de passer præcist til den pågældende opgave. Hver ventil kan også programmeres med ind i foragerautomatiksystemet. FLOW-CONTROL VED HJÆLP AF INTELLIVIEW MONITOR IntelliView touchscreen monitoren gør det let at indstille flowet for de individuelle ventiler. Man skal blot bladre gennem menuerne, vælge ventilkontrol og den ventil, man ønsker at justere. Herefter trækkes glideren med en finger til den ønskede indstilling færdigt arbejde.

26 26 27 SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE 360 :T8 Den nye T8 Serie er designet til at bruge mere tid på arbejdet og mindre tid på gårdspladsen. Alle servicepunkter er let tilgængelige og de lange serviceintervaller betyder, at traktoren kan bruge mere tid i sit naturlige arbejdsmiljø: marken! Den 89 liter store AdBlue additivtank har en lås, som forhindrer påfyldning af brændstof. Den skal kun fyldes hver anden gang du påfylder den 651 liter store brændstoftank. Opfyldning af flasken med rudevask foregår let gennem bagruden. Et indbygget trin gør det let at nå forruden for rengøring og service. Den helstøbte motorhjelm åbner helt op for komplet adgang til service. Check, rens eller udskift motorens luftfilter uden at hæve motorhjelmen. Check af motor- og hydraulikolie og påfyldningspunkter er indenfor let rækkevidde for hurtig regelmæssig kontrol og ubesværet service. Motorens serviceintervaller er blevet forøget med 100% til 600 timer. Kølerpakken kan svinges udad for hurtig og let rengøring. VIL JEG LET KUNNE KØBE ADBLUE Svaret er ja! Det vil være tilgængeligt gennem CNH Parts & Service kontakt din lokale forhandler for mere information.

27 SKRÆDDERSYET FINANSIERING CNH Industrial Capital, New Holland s finansieringsselskab, er veletableret og respekteret indenfor landbrugsbranchen. Rådgivning og finansieringspakker står til din rådighed. Med CNH Industrial Capital, har du den tryghed, som følger med et finansieringsselskab, der er specialist indenfor landbruget. UDDANNET TIL AT SIKRE DIG DEN OPTIMALE SUPPORT Din autoriserede New Holland montør modtager regelmæssig træning og opdatering. Dette sker både gennem on-line kurser og intensiv undervisning på skolebænken. Dette engagement sikrer, at din forhandler altid har kompetence til at servicere de nyeste og mest avancerede New Holland produkter. FORHANDLERMONTERET EKSTRAUDSTYR En lang række godkendt ekstraudstyr for optimering af maskinpræstationen under alle forhold kan leveres og monteres af forhandleren. Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre gennem det store udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere. Naturlig leder

28 28 29 SPECIFIKATIONER MODELLER T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O T8.42O Motor* FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 FPT Cursor 9 Antal cylindre / Indsugning / Ventiler / Miljøgodkendelse 6 / WT / 4 / Tier 4A 6 / WT / 4 / Tier 4A 6 / WT / 4 / Tier 4A 6 / WT / 4 / Tier 4A 6 / WT / 4 / Tier 4A ECOBlue SCR-system (Selective Catalytic Reduction) Brændstofsystem - Højtryks Common Rail Kapacitet (cm 3 ) Boring og slaglængde (mm) 117x x x x x135 Godkendt biodieselblanding** B20 B20 B20 B20 B20 Max. EPM hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 219/ / / / /419 Max. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 208/ / / / /404 Nom. EPM hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 216/ / / / /402 Nom. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 189/ / / / /367 Nom. motoromdrejninger (omdr/min.) Max. moment - ISO TR14396 omdr/min.) Momentstigning Standard / EPM (%) 40 / / / / / 28 Termostatstyret køleventilator Miljøvenligt motoroliefilter Motorbremse O O O O O Dieselkapacitet Auto Command (liter) Dieselkapacitet Ultra Command (liter) DEF/AdBlue tankkapacitet (liter) Serviceinterval (timer) Ultra Command Full-Powershift transmission IntelliShift system Ground Speed Management system (GSM) 18x4 Ultra Command Full-Powershift (40 km/t.) O O O O Min. hastighed (km/t.) 3,35 3,34 3,34 3,34 19x4 Ultra Command Full-Powershift (40 km/t. ECO eller 40 km/t.) Min. hastighed (km/t.) 3,35 3,34 3,34 3,34 23x6 Ultra Command Full-Powershift (40 km/t. med krybegear) O O O O Min. hastighed (km/t.) 0,98 0,97 0,97 0,97 Auto Command konstant variabel transmission O O O O Aktiv StopStart funktion Trykbaseret fremdrifthåndtag Auto Command konstant variabel transmission (40 km/t. ECO) O O O O Min. / Max. hastighed omdr/min.) 0,03 / ,03 / ,03 / ,03 / ,03 / 1400 El 12 volt generator (Amp) Batterikapacitet (CCA) Aksler 4WD foraksel Terraglide forakselaffjedring O O O O O Styreudslag Standard / Terraglide foraksel ( ) 55 / / / / / 55 Venderadius med Standard / Terraglide foraksel (mm) 5390 / / / / /4970 Terralock funktioner Dynamiske forskærme Bar bagaksel Heavy-duty bar bagaksel Hydraulik Lukket center Load Sensing (CCLS) Hovedpumpeflow standard / MegaFlow (l/min.) 161 / / / / / 274 Elektronisk trækkontrol (EDC) Fjernventiler Type Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Elektro-hydraulisk Max. antal bagerste ventiler Joystick Lift Liftkategori III/IIIN III/IIIN III/IIIN IVN/III IVN/III Max. løftekapacitet ved kugleender (kg) Frontlift, kategori II II II II II Frontlift, løftekapacitet (610 mm foran kugleender) (kg) PTO Auto Soft Start Motoromdr. ved: 540 / 1000 omdr/min. (omdr/min.) Auto-PTO Front-PTO (1000 omdr/min.) O O O O O

29 MODELLER T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O T8.42O Bremser Motorbremse O O O O O Elektronisk parkeringsbremse Hydrauliske anhængerbremser Trykluft, anhænger bremsesystem O O O O O Trykluft, og hydraulisk anhænger bremsesystem O O O O O Førerkabine Kabine med FOPS - OECD kode 10 niveau 1 Kabine, kategori - EN High visibility højre vindue HID belysningspakke O O O O O Auto Comfort sæde med sikkerhedssele Auto Comfort lædersæde med sikkerhedssele O O O O O SideWinder II armlæn CommandGrip håndtag Elektronisk justering af SideWinder II armlæn Air-condition Automatisk klimaanlæg Luftrecirkulationsfiltre MP3 radio O O O O O MP3 Bluetooth radio (håndfri telefon) O O O O O Elektronisk fjernbetjente spejle Comfort Ride kabineaffjedring Foragerautomatik (HTS) Skærmmonteret udvendig betjening A-stolpe Performance Monitor med forbedret tastatur IntelliView III farvemonitor med ISO forbindelse IntelliView IV farvemonitor med ISO forbindelse O O O O O Forberedt for IntelliSteer styring Max. kabine lydniveau - 77/311 EEC (dba) Fabriksmonteret rotorblink (2) Vægt Min. ubelastet / shippingvægt Standard foraksel (kg) Terraglide affjedret foraksel (kg) Max. tilladt vægt ved 40 km/t. (kg) Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblandingen skal overholde den seneste brændstofspecifikation EN14214:2009 og betjening skal ske i henhold til retningslinjerne i instruktionsbogen C D DIMENSIONER F B G Alle modeller med bagdæk størrelse**** 620/70R42 650/85R38 710/70R38 710/70R42 800/70R38 900/60R42*** A Max. længde inkl. vægtpakke og lift (mm) B Min. bredde (mm) C Højde fra midten af bagaksel til kabinetag (mm) D Max. højde (mm) E Akselafstand Ultra Command / Auto Command (mm) 3450 / / / / / / 3550 F Sporvidde (min. / max.) (mm) 1727 / / / / / / 2237 G Frihøjde (afhængig af hitch eller trækkrog) (mm) *** Kun hvis monteret med Heavy-duty bagaksel **** Anden tilgængelig bagdækmontering udover den nævnte: 620/70R42, 650/85R38, 710/70R38, 710/70R42, 800/70R38, 480/95R50, 710/75R42, 900/60R38, 900/60R42, 900/70R38 E A

30 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi høsten ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler Besøg vores hjemmeside: New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 02/14 - TP01 - (Turin) /DKO

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD magnum 02 Magnum serien MAGNUM ER KLAR TIL NYE UDFORDRINGER MED ØGET EFFEKT TIL KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD efter mere end 170 År er Vi stadig TrO OVerFOr VOres VisiOn Om at TiLBYDe morgendagens LanDmÆnD maskiner,

Læs mere

DU FÅR MERE MED PUMA

DU FÅR MERE MED PUMA PUMA 02 PUMA SERIEN HØJ PRODUKTIVITET OG ALSIDIGHED DU FÅR MERE MED PUMA GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED LANDBRUGSMASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE,

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre MAXXUM 02 MAXXUM SERIEN Fås kun i rød GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED MASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE, PÅLIDELIGE OG EN GOD INVESTERING

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

New BigBaler. No speed limit

New BigBaler. No speed limit New BigBaler No speed limit Op til 110 baller i timen Højere hastighed. Højere kapacitet. Højere kvalitet. Højere udbytte. Kapacitet og presningsgrad er afgørende indenfor pressersegmentet. Derfor har

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Power Partner VALTRA S

Power Partner VALTRA S DK Power Partner 2 3 4 VALTRA ER NU STÆRKERE END NOGENSINDE S232, S262, S292, S322, S352 5 - LÆGGER KIMEN TIL SUCCES VELKOMMEN TIL S-SERIE UNIVERSET Valtra S-serien sikrer den allerbedste totaløkonomi

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN PUMA EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN... 04-05 KABINE... 06-07 BETJENINGSELEMENTER... 08-09 MOTOR... 10-11 SEMI- / FULD POWERSHIFT TRANSMISSION... 12-13 CVX TRANSMISSION... 14-15 KRAFTUDTAG... 16-17 HYDRAULIK...

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SERIEN: MANGE TONS BEDRE New Holland revolutionerede landmændenes høstmetoder for over 35 år siden med indførslen af den banebrydende

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

120-160 HKMF FRA MASSEY FERGUSON

120-160 HKMF FRA MASSEY FERGUSON 6600 120-160 HKMF 02 03 04 05 Vi introducerer den nye MF 6600-serie. Så er de nyeste maskiner i denne lange udviklingsproces ankommet. MF 6600-serien har Massey Fergusons unikke og uovertrufne design og

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET Optimal præstation og effektive specialløsninger til brug for: PLANTAGER, VINGÅRDE OG SPECIALAFGRØDER PLANTEAVL HUSDYRHOLD OG BLANDEDE LANDBRUG ENERGIAFGRØDER

Læs mere

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV Øg dit udbytte med de sidste nye produkter INDENFOR GPS-UDSTYR. TIL NEW HOLLAND MASKINER AUTOGUIDANCE READY: - NAV CONTROLLER II - 372 ANTENNE PRIS: 98.399,- AUTOSTYRING TIL

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr

Læs mere

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O 2 3 NY CX5OOO - CX6OOO. ALLE AFGRØDER, ALLE LANDBRUG. FREMRAGENDE KAPACITET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere yder en fremragende præstation

Læs mere

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 02 T5 SERIEN Komplet. Kompakt. Konkurrencedygtig. Ny T5. Alt, hvad du behøver, og mere til. T5 Serien er blevet designet til at være den ultimative universalmaskine

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK TECTRON 410/415. kartoffeloptagningens giganter: 4-rækket kartoffeloptager med 10 eller 15 ton tank

KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK TECTRON 410/415. kartoffeloptagningens giganter: 4-rækket kartoffeloptager med 10 eller 15 ton tank KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK TECTRON 410/415 kartoffeloptagningens giganter: 4-rækket kartoffeloptager med 10 eller 15 ton tank TECTRON 410/415: Markens giganter Med introduktionen af tectron

Læs mere

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST

Læs mere

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler til gående fører Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram Business to Business www.btob.dk Traktorer, der opfylder professionelle brugeres største krav Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram TG Når tungt arbejde skal gøres let, er Iseki TG

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 AVANCEREDE EGENSKABER, FREMRAGENDE KOMFORT OG EFFEKTIVITET EN MODERNE VERSION AF EN TRADITIONEL FAVORIT TD5 er i sandhed en moderne version af en

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere