Sarah Chehri. Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sarah Chehri. Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015"

Transkript

1 Sarah Chehri Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015

2 Ny vin på gammel flaske - eller er det omvendt? Kære IMCC For to år siden var jeg så ekstatisk over at blive valgt ind som menigt medlem i Landsbestyrelsen, at jeg formåede at ødelægge korkproppen på en champagneflaske, hvilket resulterede i en noget antiklimatisk fwww- lyd i stedet for det brusende POP, der skulle repræsentere min glæde. Heldigvis har der været utallige boblende glædesøjeblikke sidenhen, og efter et særdeles givende år som landsbestyrelsesmedlem valgte jeg med knugende hjerte ikke at genopstille sidste år, da skulle studere et semester i Melbourne, hvor jeg i skrivende stund sidder. Jeg er ikke typen der går ind i et projekt halvhjertet, især ikke når det handler om at skulle repræsentere vores forening - IMCC har en enorm betydning for mig, og jeg mente ikke at kunne retfærdiggøre, både for jer og mig selv, at sidde i Landsbestyrelsen med et halvt års absentia. - Det er mig derfor en kæmpe ære endnu engang at have mulighed for at kunne præsentere mit kandidatur, denne gang for posten som Ansvarlig for Internationale Relationer (AIR).

3 Gennemsigtigheden skal komme indefra Hvorfor international ansvarlig? Grunden til at jeg i sin tid valgte at stille op til Landsbestyrelsen, på trods af at jeg på daværende tidspunkt var en relativ IMCC- novice, kom efter min hjemkomst fra IFMSA 1 s August Meeting i Mumbai, Indien i En konference der på mange måder virkelig ikke levede op til sit potentiale, men som viste mig hvor fantastisk dygtige vi er i IMCC. Vores forening har en målrettethed der er misundelsesværdig - det enorme engagement og en legesyg lyst til udvikling enhver IMCC er fremviser er en inspirationskilde i sig selv. Udvikling er godt, men udvikling uden struktur kan hurtigt blive en jungle, og takket være strategien er der blevet skabt rammerne for en proces, der i mine øjne virkelig har båret frugt. Noget af det vigtigste den har resulteret i er, at dét arbejde som landsbestyrelsen sidder med er blevet tilgængeliggjort strategien har skabt et fundament, hvor hele IMCC er med. Et fælles samlingspunkt på tværs af aktivitetsgrupper, ansvarsposter, studium og erfaring. Derfor har det altid undret mig, hvorfor det internationale arbejde ikke har været implementeret som en 1 International Federation of Medical Students Associations tydelig del af strategien. Specielt taget i betragtning af, hvor ofte diskussionen omkring den internationale del af IMCC går i ring, og hvordan der til stadighed er stor tvivl om hvorledes det dog kan være, at så meget af vores tid og penge går til et område, der virker til at være til gavn for blot en lille del af foreningen. Man kan da heller ikke forvente en gennemsigtighed i et område, der ikke automatisk betragtes som en del af det fundament resten af vores arbejde står på. Da jeg sad i landsbestyrelsen var der en meget klar separation mellem det internationale arbejde og det strategiske arbejde, hvilket helt naturligt også blev tydeligt i videreformidlingen af det internationale område. Men det vil og kan jeg lave om på! En ny langsigtet fremtidsplan for IMCC skal indføres, og jeg vil sørge for at det internationale arbejde bliver en naturlig del af vores fælles samlingspunkt, således vi i dette område opnår den gennemsigtighed vi har set strategien skabe i resten af foreningen. Jeg ved i særdeleshed hvad det vil sige at arbejde med strategisk organisationsudvikling og jeg ville kunne fuldføre den store arbejdsbyrde den internationale post har, uden at det vil skygge for mit ligeså store ansvar som landsbestyrelsesmedlem. Jeg er vel at mærke ikke et frisk pust i IMCC mere, men jeg vil i den grad være et aldrig- set- før pust på posten som AIR.

4 Den inkluderende delegationsleder Der følger et stort ansvar og mange arbejdsopgaver med sig på denne post, og som AIR kan man hurtigt blive opslugt af de til tider hurtigt- kørende og adrenalininducerende processer, der især forekommer til de store konferencer. For at opnå den gruppedynamik enhver delegationsleder drømmer om, bliver man nødt til at anerkende selv de mest lavpraktiske problematikker, i særdeleshed til store arrangementer, hvor alene programoversigten kan være en overvældende labyrint at skulle finde rundt i, for ikke at snakke om de uskrevne og komplekse spilleregler der arbejdes med i store organisationer som eksempelvis i IFMSA. Min tidligere erfaring som delegations- og co- delegationsleder har givet mig en klar indsigt i hvordan man bevarer overblikket, hvilket gør mig i stand til hurtigt at adaptere mig i forhold til hvilken leder situationen kræver. Jeg kan jonglere komplicerede arbejdsopgaver uden at miste kontakten til mine medmennesker, da jeg har evnen til fokusere med et gøgler- smil på læben. Jeg tvivler på, at nogle er startet i IMCC fordi de syntes, det var fedt at få lov til at skrive referater det er fællesskabet der motiverer os, og det gælder også på den internationale front. Det er vigtigt for mig, at alle i delegationen er med i processen fra start, og at jeg vil gøre mit ypperste for at skabe plads til initiativ, samarbejde og kreativitet, således vi til møderne sørger for at IMCC s misundelsesværdige målrettethed skinner igennem - der er nemlig ikke noget mere opløftende end at vide ens delegation sparker røv til sessions inde ved siden af. Jeg vil derudover: Have Global Health på agendaen nationalt i IMCC og nationalt i Danmark den politiske indsigt man får på de internationale møder vil jeg sørge for at videreudvikle, formidle og have delegationerne til at mestre, så vi kan få en indflydelse med los i herhjemme. Ud fra min erfaring med afholdelse af kommissoriemøder og forventningsafstemninger i adskillige aktivitetsgrupper i IMCC, vil jeg tilrettelægge og uddelegere opgaver for hver person i delegationen, efter deres erfaringsgrundlag og relevans for deres aktivitetsgruppe. Til fulde udvise, hvor stor en ære det er for mig at repræsentere IMCC på internationale fora og altid stræbe efter at skabe resultater af høj kvalitet.

5 Curriculum Vitae Sarah Chehri 23 år - født på toppen af OUH d // Studium Jeg studerer på University of Melbourne i Australien, hvor jeg er i færd med at færdiggøre sidste etape (farmakologi) af min medicinske bachelor fra Aarhus Universitet, som jeg påbegyndte sommer Grunden til jeg valgte netop dette universitet er pga. deres ry for at tilbyde en lang række tværfaglige Global Health fag af høj kvalitet. Jeg læser følgende tre: Living Longer: A Global Diagnosis, Drugs That Shape Society og Sex: Science and the Community. Når jeg vender hjem til januar flytter jeg til København, medens jeg starter den medicinske kandidatuddannelsen på SDU i Odense. - Jeg vil derfor fra 2015 glæde mig til at være en del af IMCC Odense efter virkelige gode 3,5 år i IMCC Aarhus. Poster i IMCC - Universities Allied for Essential Medicines (UAEM) Jeg er i fuld gang med at indstifte UAEM Australien her i Melbourne, samtidig med at være tovholder for planlægning af en Trade and Health pre- GA til IFMSA March Meeting 2015 i Tyrkiet. Derudover er jeg kritisk revisor i UAEM Europe og generelt aktiv i den danske UAEM- gruppe i hhv. Aarhus og København. - Internationalt Udvalg Som den selverklærede strateginørd jeg er, sidder jeg selvfølgelig i strategigruppen. - IMCC Aarhus: Kritisk revisor 2013 IMCC Landsbestyrelse, menigt medlem Aug. 13 NorWHO: Medansvarlig for det sociale program, var dog desværre selv forhindret i at deltage.

6 Kommunikations Udvalget: Opdatering af bl.a. IMCC s vision og mission og udarbejdelse af IMCC s flotte nye website Aarhus Lokalbestyrelse: PR- ansvarlig Relevante internationale konferencer Okt. 14 Delegeret 10th Annual Nossal Global Health Forum UAEM Melbourne, AUS Jul. 14 Delegeret 20th International AIDS Conference UAEM Melbourne, AUS Apr. 14 Dansk repræsentant UAEM Norge Nationalmøde UAEM Bergen, Norge Apr. 14 Delegeret UAEM Europe Conference UAEM Basel, Schweiz Mar. 14 Co- delegationsleder General Assembly, March Meeting IFMSA Hammamet, Tunesien Apr. 13 Delegationsleder European Regional Meeting IFMSA Abruzzo, Italien Aug. 12 Delegeret General Assembly, August Meeting IFMSA Mumbai, Indien Relevante nationale IMCC arrangementer Nov. 13 IMCC KBH Lokal Generalforsamling København Okt. 13 IMCC Aarhus Lokal Generalforsamling Aarhus Okt. 13 IMCC National Generalforsamling Gadsbølle Apr. 13 Tovholder for afholdelse af Forårsmødet Gadsbølle Feb. 13 Weekend for IMCC s Lokalbestyrelse og Nationale Aktivitetsledere (ILONA) Gadsbølle Feb. 13 Tovholder for afholdelse af FagligDag på Aarhus Universitet Aarhus Dec. 12 Delegeretmøde, Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) København Nov. 12 IMCC Odense Lokal Generalforsamling Odense Okt. 12 Tovholder for Aarhus/Aalborg- samarbejdet Global Health and Advocacy for Dummies - weekend Aarhus

7 Okt. 12 IMCC National GF Gadsbølle Sep. 12 IMCC Aalborg introaften Aalborg Apr. 12 Forårsmødet Gadsbølle Feb. 12 National Lokalbestyrelsesweekend (nu ILONA) Gadsbølle Okt. 11 IMCC Aarhus Lokal Generalforsamling Aarhus Relevante kurser Apr. 14 Access to Medicines Advocacy in the EU Arena UAEM / MSF Basel, Schweiz Apr. 14 The pathway to a carrier in Global Health UAEM / MSF Basel, Schweiz Mar. 14 Pre- GA: Access to Medicines and Technologies UAEM /IFMSA Hammamet, Tunesien Mar. 13 Bestem: Strategisk Ledelse DUF Feb. 13 Konflikthåndtering i Foreningslivet IMCC Forårsmøde Gadsbølle Sep. 12 Refleks: Anerkendende Ledelse DUF Aug. 12 Pre- GA: Gender Equity and Maternal Health IFMSA Mumbai, Indien Aug. 12 Advanced Advocacy IFMSA / Medsin- UK Mumbai, Indien Jun. 12 Klar Kommunikation DUF Projektledelse, Teambuilding og Kommunikation - højskoleophold Dansk Studie Center Costa Rica Nice to know 2013 Medstifter af logen Øl for Damerne i Aarhus, som spredte sig hele vejen til København Forkvinde for Operation Dagsværk på Sct. Knuds Gymnasium i Odense 2007 Uddannet Samarit hos Røde Kors

Beretningen om Trænergruppen

Beretningen om Trænergruppen Kompetencekatalog 2013 1 Beretningen om Trænergruppen Så står vi her. Trænergruppen er ikke længere hverken i støbeskeen eller under opstart, men en realitet som er aktiv i sit virke. Ikke at vi tilnærmelsesvist

Læs mere

URK ÅRHUS HÅNDBOG TIL AKTIVITETSANSVARLIGE

URK ÅRHUS HÅNDBOG TIL AKTIVITETSANSVARLIGE URK ÅRHUS HÅNDBOG TIL AKTIVITETSANSVARLIGE INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION 3 OM UNGDOMMENS RØDE KORS OG RØDE KORS 4 Selvstændig i 1988 4 Både tale og handling 4 Verdensomspændende bevægelse 4 Samarbejde

Læs mere

I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede.

I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede. I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede. Da der ved opstillingsfristen kun var kommet 6 opstillinger til de 7 bestyrelsesposter bliver denne

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

refleks 2015 Uddannelsesweekend

refleks 2015 Uddannelsesweekend refleks 2015 Uddannelsesweekend En weekend med fem vinkler på ledelse af frivillige i DUFs medlemsorganisationer. Lørdag den 12. september til søndag den 13. september 2015 i Haslev. refleks2015 velkommen

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Ledelsesredskaber til Ungdomsrådsformænd

Ledelsesredskaber til Ungdomsrådsformænd Ledelsesredskaber til Ungdomsrådsformænd Når man er leder, uanset om det er i din frivillige forening, på din arbejdsplads eller i forbindelse med din uddannelse, er der altid en række udfordringer, man

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet

Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet Hvad er brugerinddragelse i sundhedsvæsenet? VIDENSCENTER FOR BRUGERINDDRAGELSE i sundhedsvæsenet

Læs mere

DETTE SKAL LÆSES SOM ET SPEAK DET ER MINE PERSONLIGE OPFATTELSER, MENINGER OG ERFARINGER. TAG, HVAD DU KAN BRUGE, OG LAD RESTEN LIGGE!

DETTE SKAL LÆSES SOM ET SPEAK DET ER MINE PERSONLIGE OPFATTELSER, MENINGER OG ERFARINGER. TAG, HVAD DU KAN BRUGE, OG LAD RESTEN LIGGE! DETTE SKAL LÆSES SOM ET SPEAK DET ER MINE PERSONLIGE OPFATTELSER, MENINGER OG ERFARINGER. TAG, HVAD DU KAN BRUGE, OG LAD RESTEN LIGGE! :O) Hej til alle i serviceudvalg og i service ellers I har ventet

Læs mere

Unges motivation for politisk deltagelse

Unges motivation for politisk deltagelse Unges motivation for politisk deltagelse Syv former for politisk engagement Niels-Henrik M. Hansen & Niels Ulrik Sørensen 2014 Unges motivation for politisk deltagelse Syv former for politisk engagement

Læs mere

formand Valg til formand

formand Valg til formand formand Valg til formand Anders Balle Født 20. april 1950 Uddannet lærer 1972 Lærer, klasselærer, skolevejleder, tillidsrep. Formand for lærerne i Ringkøbing Amt Hovedstyrelsesmedlem i DLF 1989 Skoleleder

Læs mere

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Til ungdomsråd i NAU, Kommunalvalget står for døren, og det betyder en unik mulighed til et ungdomsråd for at sætte de unges dagsorden. Mangler I et sted at være, vil I gerne

Læs mere

Når børn og unge fravælger svømning. Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening'

Når børn og unge fravælger svømning. Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening' Når børn og unge fravælger svømning Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening' Forord Det går godt for dansk svømning både når det gælder resultater i bassinet, og når man ser på

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE JANUAR 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE JANUAR 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE JANUAR 2006 3. årgang Kære læser! Jeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år. Tak til alle der bidrog til undersøgelsen om fusioner og store organisationsændringer. Vi fik i

Læs mere

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Kursuskatalog - efterår 2010 FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Indhold Drift & Økonomi Kurserne i dette spor er for dig, der sidder i bestyrelsen,

Læs mere

Erfaringsrapport for udlandsophold i Sheffield 2006

Erfaringsrapport for udlandsophold i Sheffield 2006 Erfaringsrapport for udlandsophold i Sheffield 2006 University of Sheffield Department of Information Studies Sheffield, England Marie Melson Gregersen (årgang 2004) Kontakt: Mobil: 26 15 79 09, Mail:

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre?

When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Outplacement Program POP When business gets personal! Mangler din virksomheds afgående medarbejdere den kompetence, der skal til for at komme videre? Acuity World får dine afgående medarbejderes personlige

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

INDLÆG TIL. FAGBEVÆGELSEN MOD UNIONENs KONFERENCE DEN 30-11-2000 VED HANS JENSEN, FORMAND LO ***********************************

INDLÆG TIL. FAGBEVÆGELSEN MOD UNIONENs KONFERENCE DEN 30-11-2000 VED HANS JENSEN, FORMAND LO *********************************** Den 29. november 2000 INDLÆG TIL FAGBEVÆGELSEN MOD UNIONENs KONFERENCE DEN 30-11-2000 VED HANS JENSEN, FORMAND LO *********************************** I LO s love har vi en formålsparagraf. Den siger bl.a.,

Læs mere

Susanne Teglkamp LEDERGRUPPEN I UDVIKLING BRING POTENTIALET FREM

Susanne Teglkamp LEDERGRUPPEN I UDVIKLING BRING POTENTIALET FREM Susanne Teglkamp LEDERGRUPPEN I UDVIKLING BRING POTENTIALET FREM Af samme forfatter: Ledergruppen - det dynamiske omdrejningspunkt (2012) I den gode ledelses tjeneste (2012) LEDERGRUPPEN I UDVIKLING Copyright

Læs mere

GOD ENERGI TIL FRIVILLIGT ARBEJDE 2014 ET PARTNERSKAB MELLEM ENERGI DANMARK OG UNGDOMMENS RØDE KORS

GOD ENERGI TIL FRIVILLIGT ARBEJDE 2014 ET PARTNERSKAB MELLEM ENERGI DANMARK OG UNGDOMMENS RØDE KORS GOD ENERGI TIL FRIVILLIGT ARBEJDE 2014 ET PARTNERSKAB MELLEM ENERGI DANMARK OG UNGDOMMENS RØDE KORS VI TAGER ANSVAR SAMMEN Da Michael fik en mentor gennem Ungdommens Røde Kors, mødte han for første gang

Læs mere

Hjælp forældrene med at skabe lærende hjem

Hjælp forældrene med at skabe lærende hjem Hjælp forældrene med at skabe lærende hjem Af Ingegerd Jenner Løth, lærer Dansk forskning har i 40 år igen og igen slået fast, at det især er hjemmets lærende miljø, som er afgørende for, hvordan man klarer

Læs mere

AlfaNordic Magazine #04

AlfaNordic Magazine #04 AlfaNordic Magazine December 2014 Indhold Årsberetning Interview med Christian Ilsøe, Henrik Linnemann & Thomas Meldgaard Petersen Portræt af Director for Strategic Compliance and Risk Management, Frank

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere