Sarah Chehri. Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sarah Chehri. Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015"

Transkript

1 Sarah Chehri Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015

2 Ny vin på gammel flaske - eller er det omvendt? Kære IMCC For to år siden var jeg så ekstatisk over at blive valgt ind som menigt medlem i Landsbestyrelsen, at jeg formåede at ødelægge korkproppen på en champagneflaske, hvilket resulterede i en noget antiklimatisk fwww- lyd i stedet for det brusende POP, der skulle repræsentere min glæde. Heldigvis har der været utallige boblende glædesøjeblikke sidenhen, og efter et særdeles givende år som landsbestyrelsesmedlem valgte jeg med knugende hjerte ikke at genopstille sidste år, da skulle studere et semester i Melbourne, hvor jeg i skrivende stund sidder. Jeg er ikke typen der går ind i et projekt halvhjertet, især ikke når det handler om at skulle repræsentere vores forening - IMCC har en enorm betydning for mig, og jeg mente ikke at kunne retfærdiggøre, både for jer og mig selv, at sidde i Landsbestyrelsen med et halvt års absentia. - Det er mig derfor en kæmpe ære endnu engang at have mulighed for at kunne præsentere mit kandidatur, denne gang for posten som Ansvarlig for Internationale Relationer (AIR).

3 Gennemsigtigheden skal komme indefra Hvorfor international ansvarlig? Grunden til at jeg i sin tid valgte at stille op til Landsbestyrelsen, på trods af at jeg på daværende tidspunkt var en relativ IMCC- novice, kom efter min hjemkomst fra IFMSA 1 s August Meeting i Mumbai, Indien i En konference der på mange måder virkelig ikke levede op til sit potentiale, men som viste mig hvor fantastisk dygtige vi er i IMCC. Vores forening har en målrettethed der er misundelsesværdig - det enorme engagement og en legesyg lyst til udvikling enhver IMCC er fremviser er en inspirationskilde i sig selv. Udvikling er godt, men udvikling uden struktur kan hurtigt blive en jungle, og takket være strategien er der blevet skabt rammerne for en proces, der i mine øjne virkelig har båret frugt. Noget af det vigtigste den har resulteret i er, at dét arbejde som landsbestyrelsen sidder med er blevet tilgængeliggjort strategien har skabt et fundament, hvor hele IMCC er med. Et fælles samlingspunkt på tværs af aktivitetsgrupper, ansvarsposter, studium og erfaring. Derfor har det altid undret mig, hvorfor det internationale arbejde ikke har været implementeret som en 1 International Federation of Medical Students Associations tydelig del af strategien. Specielt taget i betragtning af, hvor ofte diskussionen omkring den internationale del af IMCC går i ring, og hvordan der til stadighed er stor tvivl om hvorledes det dog kan være, at så meget af vores tid og penge går til et område, der virker til at være til gavn for blot en lille del af foreningen. Man kan da heller ikke forvente en gennemsigtighed i et område, der ikke automatisk betragtes som en del af det fundament resten af vores arbejde står på. Da jeg sad i landsbestyrelsen var der en meget klar separation mellem det internationale arbejde og det strategiske arbejde, hvilket helt naturligt også blev tydeligt i videreformidlingen af det internationale område. Men det vil og kan jeg lave om på! En ny langsigtet fremtidsplan for IMCC skal indføres, og jeg vil sørge for at det internationale arbejde bliver en naturlig del af vores fælles samlingspunkt, således vi i dette område opnår den gennemsigtighed vi har set strategien skabe i resten af foreningen. Jeg ved i særdeleshed hvad det vil sige at arbejde med strategisk organisationsudvikling og jeg ville kunne fuldføre den store arbejdsbyrde den internationale post har, uden at det vil skygge for mit ligeså store ansvar som landsbestyrelsesmedlem. Jeg er vel at mærke ikke et frisk pust i IMCC mere, men jeg vil i den grad være et aldrig- set- før pust på posten som AIR.

4 Den inkluderende delegationsleder Der følger et stort ansvar og mange arbejdsopgaver med sig på denne post, og som AIR kan man hurtigt blive opslugt af de til tider hurtigt- kørende og adrenalininducerende processer, der især forekommer til de store konferencer. For at opnå den gruppedynamik enhver delegationsleder drømmer om, bliver man nødt til at anerkende selv de mest lavpraktiske problematikker, i særdeleshed til store arrangementer, hvor alene programoversigten kan være en overvældende labyrint at skulle finde rundt i, for ikke at snakke om de uskrevne og komplekse spilleregler der arbejdes med i store organisationer som eksempelvis i IFMSA. Min tidligere erfaring som delegations- og co- delegationsleder har givet mig en klar indsigt i hvordan man bevarer overblikket, hvilket gør mig i stand til hurtigt at adaptere mig i forhold til hvilken leder situationen kræver. Jeg kan jonglere komplicerede arbejdsopgaver uden at miste kontakten til mine medmennesker, da jeg har evnen til fokusere med et gøgler- smil på læben. Jeg tvivler på, at nogle er startet i IMCC fordi de syntes, det var fedt at få lov til at skrive referater det er fællesskabet der motiverer os, og det gælder også på den internationale front. Det er vigtigt for mig, at alle i delegationen er med i processen fra start, og at jeg vil gøre mit ypperste for at skabe plads til initiativ, samarbejde og kreativitet, således vi til møderne sørger for at IMCC s misundelsesværdige målrettethed skinner igennem - der er nemlig ikke noget mere opløftende end at vide ens delegation sparker røv til sessions inde ved siden af. Jeg vil derudover: Have Global Health på agendaen nationalt i IMCC og nationalt i Danmark den politiske indsigt man får på de internationale møder vil jeg sørge for at videreudvikle, formidle og have delegationerne til at mestre, så vi kan få en indflydelse med los i herhjemme. Ud fra min erfaring med afholdelse af kommissoriemøder og forventningsafstemninger i adskillige aktivitetsgrupper i IMCC, vil jeg tilrettelægge og uddelegere opgaver for hver person i delegationen, efter deres erfaringsgrundlag og relevans for deres aktivitetsgruppe. Til fulde udvise, hvor stor en ære det er for mig at repræsentere IMCC på internationale fora og altid stræbe efter at skabe resultater af høj kvalitet.

5 Curriculum Vitae Sarah Chehri 23 år - født på toppen af OUH d imcc.chehri@gmail.com // Studium Jeg studerer på University of Melbourne i Australien, hvor jeg er i færd med at færdiggøre sidste etape (farmakologi) af min medicinske bachelor fra Aarhus Universitet, som jeg påbegyndte sommer Grunden til jeg valgte netop dette universitet er pga. deres ry for at tilbyde en lang række tværfaglige Global Health fag af høj kvalitet. Jeg læser følgende tre: Living Longer: A Global Diagnosis, Drugs That Shape Society og Sex: Science and the Community. Når jeg vender hjem til januar flytter jeg til København, medens jeg starter den medicinske kandidatuddannelsen på SDU i Odense. - Jeg vil derfor fra 2015 glæde mig til at være en del af IMCC Odense efter virkelige gode 3,5 år i IMCC Aarhus. Poster i IMCC - Universities Allied for Essential Medicines (UAEM) Jeg er i fuld gang med at indstifte UAEM Australien her i Melbourne, samtidig med at være tovholder for planlægning af en Trade and Health pre- GA til IFMSA March Meeting 2015 i Tyrkiet. Derudover er jeg kritisk revisor i UAEM Europe og generelt aktiv i den danske UAEM- gruppe i hhv. Aarhus og København. - Internationalt Udvalg Som den selverklærede strateginørd jeg er, sidder jeg selvfølgelig i strategigruppen. - IMCC Aarhus: Kritisk revisor 2013 IMCC Landsbestyrelse, menigt medlem Aug. 13 NorWHO: Medansvarlig for det sociale program, var dog desværre selv forhindret i at deltage.

6 Kommunikations Udvalget: Opdatering af bl.a. IMCC s vision og mission og udarbejdelse af IMCC s flotte nye website Aarhus Lokalbestyrelse: PR- ansvarlig Relevante internationale konferencer Okt. 14 Delegeret 10th Annual Nossal Global Health Forum UAEM Melbourne, AUS Jul. 14 Delegeret 20th International AIDS Conference UAEM Melbourne, AUS Apr. 14 Dansk repræsentant UAEM Norge Nationalmøde UAEM Bergen, Norge Apr. 14 Delegeret UAEM Europe Conference UAEM Basel, Schweiz Mar. 14 Co- delegationsleder General Assembly, March Meeting IFMSA Hammamet, Tunesien Apr. 13 Delegationsleder European Regional Meeting IFMSA Abruzzo, Italien Aug. 12 Delegeret General Assembly, August Meeting IFMSA Mumbai, Indien Relevante nationale IMCC arrangementer Nov. 13 IMCC KBH Lokal Generalforsamling København Okt. 13 IMCC Aarhus Lokal Generalforsamling Aarhus Okt. 13 IMCC National Generalforsamling Gadsbølle Apr. 13 Tovholder for afholdelse af Forårsmødet Gadsbølle Feb. 13 Weekend for IMCC s Lokalbestyrelse og Nationale Aktivitetsledere (ILONA) Gadsbølle Feb. 13 Tovholder for afholdelse af FagligDag på Aarhus Universitet Aarhus Dec. 12 Delegeretmøde, Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) København Nov. 12 IMCC Odense Lokal Generalforsamling Odense Okt. 12 Tovholder for Aarhus/Aalborg- samarbejdet Global Health and Advocacy for Dummies - weekend Aarhus

7 Okt. 12 IMCC National GF Gadsbølle Sep. 12 IMCC Aalborg introaften Aalborg Apr. 12 Forårsmødet Gadsbølle Feb. 12 National Lokalbestyrelsesweekend (nu ILONA) Gadsbølle Okt. 11 IMCC Aarhus Lokal Generalforsamling Aarhus Relevante kurser Apr. 14 Access to Medicines Advocacy in the EU Arena UAEM / MSF Basel, Schweiz Apr. 14 The pathway to a carrier in Global Health UAEM / MSF Basel, Schweiz Mar. 14 Pre- GA: Access to Medicines and Technologies UAEM /IFMSA Hammamet, Tunesien Mar. 13 Bestem: Strategisk Ledelse DUF Feb. 13 Konflikthåndtering i Foreningslivet IMCC Forårsmøde Gadsbølle Sep. 12 Refleks: Anerkendende Ledelse DUF Aug. 12 Pre- GA: Gender Equity and Maternal Health IFMSA Mumbai, Indien Aug. 12 Advanced Advocacy IFMSA / Medsin- UK Mumbai, Indien Jun. 12 Klar Kommunikation DUF Projektledelse, Teambuilding og Kommunikation - højskoleophold Dansk Studie Center Costa Rica Nice to know 2013 Medstifter af logen Øl for Damerne i Aarhus, som spredte sig hele vejen til København Forkvinde for Operation Dagsværk på Sct. Knuds Gymnasium i Odense 2007 Uddannet Samarit hos Røde Kors

Ansvarlig for Internationale Relationer

Ansvarlig for Internationale Relationer Kandidatur til Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC s landsbestyrelse 2015 Line Damsgaard Jeg var på mit første internationale møde i 2014 som repræsentant for Sexekspressen. Her blev jeg indlogeret

Læs mere

Ansvarlig for Internationale Relationer 2016

Ansvarlig for Internationale Relationer 2016 Kandidatur Ansvarlig for Internationale Relationer 2016 Emmeli Fredsgaard Ravnkilde Mikkelsen Jeg glemmer aldrig mit første møde med den internationale føderation af medicinstuderende (IFMSA). Pludselig

Læs mere

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Jeg brænder for IMCC, og jeg brænder for det internationale arbejde, vi laver. Siden 2015 har

Læs mere

Torsten Vinding Merinder

Torsten Vinding Merinder Kandidatur: IMCC s Generalforsamling 2015 Torsten Vinding Merinder Hej! Tag dig ikke af det lange hår der er mere at komme efter herunder. Lidt om mig og min rejse med IMCC Jeg hedder Torsten, og til daglig

Læs mere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Torsten Vinding Merinder Kandidatur til Formand i IMCC - 2018 Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Det føles som kort tid siden jeg stod til min første IMCC-infoaften. Direkte ud

Læs mere

H v o r d a n IFMSA? S Å D A N IFMSA! GENERAL ASSEMBLIES - GA

H v o r d a n IFMSA? S Å D A N IFMSA! GENERAL ASSEMBLIES - GA H v o r d a n IFMSA? S Å D A N IFMSA! GENERAL ASSEMBLIES - GA ALT DET DER LYDER LIDT KEDELIGT (MEN SOM IKKE ER DET!) Hvad er det der IFMSA? Hvad er GA? 3 3 3 HVAD LAVER MAN SÅ EGENTLIG? Et typisk program

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Historiske benzin- og dieselpriser 2011

Historiske benzin- og dieselpriser 2011 Historiske benzin- og dieselpriser 2011 Benzin- og dieselpriser for december 2011 Benzin- og dieselpriser for december 2011 Priser i DKK Pr. liter inkl. moms Pr. 1000 liter ekskl. moms pris på servicestation

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

IMCC. Årsberetning 2011

IMCC. Årsberetning 2011 IMCC Årsberetning 2011 Følgende har bidraget til IMCC s årsberetning 2011: Sashia Bak-Nielsen - National Exchange Formand (NEO) Robin Lohse - Førstehjælp for folkeskoler, København Søren Knudsen - Lokalformand,

Læs mere

Faxe, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. SSJÆ, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec.

Faxe, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. SSJÆ, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. Faxe, indbrud 6 5 4 3 2 27 28 29 1 SSJÆ, indbrud 6 5 4 3 2 27 28 29 1 Danmark, indbrud 7 6 5 4 3 2 27 28 29 1 Faxe, vold 8 7 6 5 4 3 27 28 29 2 1 SSJÆ, vold 8 7 6 5 4 3 27 28 29 2 1 Danmark, vold 1 9 8

Læs mere

Den grønlandske varmestue Naapiffik Statistik

Den grønlandske varmestue Naapiffik Statistik Statistik Denne statistik viser hovedtal fra den grønlandske varmestue Naapiffik Statistikken er udarbejdet ud fra anonyme besøgslister, der føres hver dag af de medarbejdere der er på arbejde Statistikken

Læs mere

Forslag til ændring af IMCC s navn

Forslag til ændring af IMCC s navn Forslag til ændring af IMCC s navn 3 Navneændringsforslag og 1 udtalelse Forslag 1: Studerende For Sundhedsfremme Kap. 1, 1 stk. 1: Organisationens navn er Studerende For Sundhedsfremme Ændringen gennemføres

Læs mere

L2 | Odder - Mårslet - Aarhus - Universitetshospitalet - Lisbjerg - Lystrup | Gyldig 12~August~2019 | Aarhus Letbane

L2 | Odder - Mårslet - Aarhus - Universitetshospitalet - Lisbjerg - Lystrup | Gyldig 12~August~2019 | Aarhus Letbane - - Aarhus - Universitetshospitalet - Lisbjerg - Hverdage, ikke 24/12, 31/12 og 5/6 4.33 4.35 4.36 4.38 4.40 4.41 4.42 4.44 4.46 4.47 4.50 4.52 4.53 4.54 4.56 4.57 4.59 5.01 5.04 4.49 4.51 4.52 4.54 4.56

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Vedtægter for IMCC. International Medical Cooperation Committee. Odense. Revideret

Vedtægter for IMCC. International Medical Cooperation Committee. Odense. Revideret Vedtægter for IMCC International Medical Cooperation Committee Odense Revideret 12.11.14 Indhold Kapitel 1: Navn og relationer... 3 1 Navn... 3 2 Relationer... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer... 2 1 Navn... 2 2 Relationer... 2 Kapitel 2: Vision, mission og værdier... 2 3 Vision... 2 4 Mission og værdier...

Læs mere

Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense

Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense Vedtægter for... 1 International Medical Cooperation Committee Odense... 1 Kapitel 1: Navn og relationer... 2 Kapitel 2: Vision og formål...

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

30. mar 31 1. apr 2 3 4 5. 08:00 Boldopsamling 16:00 Junior 17:30 Fri Elite

30. mar 31 1. apr 2 3 4 5. 08:00 Boldopsamling 16:00 Junior 17:30 Fri Elite april 2015 april 2015 14 1 2 3 4 5 15 6 7 8 9 10 11 12 16 13 14 15 16 17 18 19 17 20 21 22 23 24 25 26 18 27 28 29 30 maj 2015 18 1 2 3 19 4 5 6 7 8 9 10 20 11 12 13 14 15 16 17 21 18 19 20 21 22 23 24

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

1 Kalenderen. 1.1 Oversigt over de til årstallene hørende søjlenumre

1 Kalenderen. 1.1 Oversigt over de til årstallene hørende søjlenumre Kalenderen Vejledning til denne kalender findes i Slægtsforskning fra A til Z af Ulrich Alster Klug.. Oversigt over de til årstallene hørende søjlenumre * markerer skudår. 0 02 0 0 * 0 0 0 0 * 0 2 * *

Læs mere

Dansk Energi F:\Statistikdata\Uddata\Energipriser\Elpris-sammensætning-måned-4000kWh.xlsx/Elpris4000 Side 1 af 12

Dansk Energi F:\Statistikdata\Uddata\Energipriser\Elpris-sammensætning-måned-4000kWh.xlsx/Elpris4000 Side 1 af 12 Denne opgørelse viser den gennemsnitlige elpris pr. kwh - abonnement er indregnet. Øre/kWh jan-14 feb-14 mar-14 Kommerciel el (fpligt) 36,68 36,68 36,68 Abonnement (fpligt) 2,77 2,77 2,77 Nettarif lokal

Læs mere

Publikationer. Født 1983. Uddannelse: 2009 Cand. med. Syddansk Universitet

Publikationer. Født 1983. Uddannelse: 2009 Cand. med. Syddansk Universitet Kirubakaran Balasubramaniam Ph.d.-studerende, læge Forskningsenheden for Almen Praksis J.B. Winsløws Vej 9, indgang B, 1. Sal 5000 Odense C Danmark E-mail: kiruba@health.sdu.dk Direkte telefon: 65503739

Læs mere

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES AARHUS UNIVERSITET

DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES AARHUS UNIVERSITET DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES Processen indtil bestyrelsens beslutning den 17. juni 2010 Drøftelser i bestyrelsen, HSU, Samarbejdsudvalg, Akademiske Råd Afholdelse af seminarer, involvering af internationale

Læs mere

121 | Aarhus - Rønde - Ryomgård | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

121 | Aarhus - Rønde - Ryomgård | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK C Køres rute 122. 6.34 6.50 6.45 D6.20 6.21 6.24 6.28 6.34 6.38 6.45 6.51 6.56 D 7.10 6.53 6.57 7.07 7.29 7.31 7.04 7.08 7.14 7.23 7.25 7.28 7.33 7.40 7.51 8.51 7.38 7.40 7.44 7.48 7.54 7.58 8.03 8.16

Læs mere

Curriculum. Publications

Curriculum. Publications Kirubakaran Balasubramaniam PhD Student Research Unit of General Practice J.B. Winsløws Vej 9, indgang B, 1. Sal 5000 Odense C Denmark E-mail: kiruba@health.sdu.dk Direct phone: 65503739 Curriculum Født

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

Telebesøgsvenner - Plejeboligerne i Solbjerg

Telebesøgsvenner - Plejeboligerne i Solbjerg Telebesøgsvenner - Plejeboligerne i Solbjerg Birgitte Halle Projektleder og koordinator Aarhus kommune bhal@aarhus.dk Rikke Voldsgaard Risager Vicepræsident for innovation Blue Ocean Robotics rvr@blue-ocean-fobotics.com

Læs mere

IFMSA-LINGO. Indhold:

IFMSA-LINGO. Indhold: IFMSA-LINGO Introduktion: Herunder finder du en liste over de mest gængse forkortelser samt en forklaring på, hvad de betyder. Hvis du har en forkortelse, som ikke er her, må du gerne skrive til mig på

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Ansøgninger behandlet på skypemøde d. 21. oktober 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Tobias Abell Tilstedeværende: Katrine Tanggaard

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Introduktion til IMCC s AM2012-delegation

Introduktion til IMCC s AM2012-delegation Introduktion til IMCC s AM2012-delegation... men først - meet n greet! IFMSA International Federation of Medical Students Associations Verdens største fagspecifikke studenterorganisation Repræsenterer

Læs mere

Uddannelse 2014 Ph.d. i idræt 2009 Cand.scient., idræt og samfundsfag (1. juni) 2000 Studentereksamen

Uddannelse 2014 Ph.d. i idræt 2009 Cand.scient., idræt og samfundsfag (1. juni) 2000 Studentereksamen Karsten Elmose-Østerlund Adjunkt Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC) Institut for Idræt og Biomekanik Bevægelse, Kultur og Samfund Postaddresse: Campusvej 55 5230 Odense M Danmark

Læs mere

IMCC s Handleplan 2017

IMCC s Handleplan 2017 IMCC s Handleplan 2017 Handleplanen 2017 har til formål kort at beskrive de vigtigste mål og tidsmæssige milepæle inden for hvert indsatsområde. I indeværende handleplan er der identificeret 6 indsatsområder,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Medicinsk afdeling M, OUH Svendborg Sygehus 1

Indholdsfortegnelse. Medicinsk afdeling M, OUH Svendborg Sygehus 1 Indholdsfortegnelse Forord... 2 Formål med funktionsbeskrivelsen relateret til kompetencer... 2 Social- og sundhedsassistent - Novice - niveau 1... 4 Social- og sundhedsassistent - Avanceret nybegynder

Læs mere

Tidsplan Allindelille Skee, 2015 Dato: 7. april 2015

Tidsplan Allindelille Skee, 2015 Dato: 7. april 2015 Id tilstand navn Varighed Startdato Slutdato apr 15 maj 15 jun 15 jul 15 aug 15 sep 15 okt 15 nov 15 06 13 20 27 04 11 18 25 01 08 15 22 29 06 13 20 27 03 10 17 24 31 07 14 21 28 05 12 19 26 02 09 16 1

Læs mere

Dansk Energi F:\Statistikdata\Uddata\Energipriser\Elpris-sammensætning-måned-4000kWh.xlsx/Elpris Side 1 af 6

Dansk Energi F:\Statistikdata\Uddata\Energipriser\Elpris-sammensætning-måned-4000kWh.xlsx/Elpris Side 1 af 6 Denne opgørelse viser den gennemsnitlige elpris pr. kwh - abonnement er indregnet. Øre/kWh jan-13 feb-13 mar-13 apr-13 maj-13 jun-13 jul-13 aug-13 sep-13 okt-13 Kommerciel el (fpligt) 38,43 38,43 38,43

Læs mere

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: København Referent: Ida Ordstyrer: Torsten Deltagere: Kamilla, Ida, My, Stine, Torsten, Pelle, Agnethe og Jacob. Ikke til stede: Ingen Tidsperspektiv for mødet: 6 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse - en praksisorienteret og virkelighedsnær uddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter Mannaz Projektlederuddannelse er Danmarks førende projektlederuddannelse.

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Forord Strategien for Det Teknisk- Naturvidenskabeli- Denne strategi skal give vores medarbejdere Forskning ge Fakultet, som

Læs mere

1. R E J S E B R E V

1. R E J S E B R E V 1. R E J S E B R E V Dato: 18/9 2012 Pernille Larsen Studie nr. HS10047 Email: 1004861@ucn.dk Mit 5 semester på Monash Peninsula University I Frankston, Melbourne, Australien I perioden 7/7 2012 15/12

Læs mere

REKTORS SOMMERTALE Aulaen 17. juni 2010

REKTORS SOMMERTALE Aulaen 17. juni 2010 17. JUNI 2010 REKTORS SOMMERTALE Aulaen 17. juni 2010 Bestyrelsens beslutning Fire hovedområder: Aarhus Faculty of Arts, Kulturvidenskab Aarhus Faculty of Science and Technology, Naturvidenskab og Teknologi

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Vedtægter for IMCC Esbjerg

Vedtægter for IMCC Esbjerg Vedtægter for IMCC Esbjerg Kapitel 1: Navn og relationer 1 Navn Lokalafdelingens navn er International Medical Cooperation Committee Esbjerg, forkortet og betegnet IMCC Esbjerg. 2 Relationer 1. IMCC Esbjerg

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Udlandssemester på The University of Queensland

Udlandssemester på The University of Queensland Udlandssemester på The University of Queensland Info: Alex Amâsa Olsen 23 år Studieretning: Maskin Ingeniør på DTU Bor: Kgs. Lyngby, Danmark ( skrivende stund i praktik I Sydney, Australien) Hvad: Udvekslingssemester

Læs mere

Nyhedsbrev, februar 2018 Regionernes Bio- og GenomBank

Nyhedsbrev, februar 2018 Regionernes Bio- og GenomBank Nyhedsbrev, februar 2018 Regionernes Bio- og GenomBank Dette er et nyhedsbrev for Regionerne Bio- og GenomBank udarbejdet af sekretariatet. Nyhedsbrevet informerer om nyt fra sekretariatet og biobankerne

Læs mere

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan 10.00-18.00 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 onsdag 04-jan 10.00-20.00 torsdag 05-jan 10.00-18.00 lørdag 07-jan 09.00-14.00 tirsdag

Læs mere

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: My s domicil (Bagsværd) Referent: My og Ida Ordstyrer: Chehri Deltagere: Torsten Sarah Chehri Ikke tilstede: ia. Tidsperspektiv for mødet: d. 25-08-2017 til d. 27-08-2017 Marie My Frederik

Læs mere

Region Midtjylland. Skitse til Den regionale Udviklingsplan. Bilag. til Kontaktudvalgets møde den 31. august 2007. Punkt nr. 7

Region Midtjylland. Skitse til Den regionale Udviklingsplan. Bilag. til Kontaktudvalgets møde den 31. august 2007. Punkt nr. 7 Region Midtjylland Skitse til Den regionale Udviklingsplan Bilag til Kontaktudvalgets møde den 31. august 2007 Punkt nr. 7 FORELØBIG SKITSE TIL DEN REGIONALE UDVIKLINGSPLAN FOR REGION MIDTJYLLAND 1 FORELØBIG

Læs mere

DI møde Thisted. Fremmøde!!!!! Hvad er det for en størrelse. Findes det forklaringer? Hvad kan gøres?

DI møde Thisted. Fremmøde!!!!! Hvad er det for en størrelse. Findes det forklaringer? Hvad kan gøres? DI møde Thisted. Fremmøde!!!!! Hvad er det for en størrelse Findes det forklaringer? Hvad kan gøres? Fastholdelse / Fremmøde. Hvad kan virksomheden gøre. - Hvad er vores ret! - Hvad kan vi forlange! -

Læs mere

Interview med LCK s videpræsident

Interview med LCK s videpræsident Interview med LCK s videpræsident 0.09-0.12 Interviewer 1: Kan du starte med at fortælle om hvad din rolle i LEO er? 0.15-0.44 Brødreskift: Altså jeg har jo været med at starte det op med Zenia. Og jeg

Læs mere

MÅNEDSRAPPORT FRA ITS. A A U I t S e r v i c e s

MÅNEDSRAPPORT FRA ITS. A A U I t S e r v i c e s MÅNEDSRAPPORT FRA ITS A A U I t S e r v i c e s Juni & juli 2018 7 MÅNEDSRAPPORT FRA ITS Denne rapport dækker over tal fra ugerne 23-31. It Services leverede stabile resultater i juni og juli. ITS har

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

AR N 99 110 AR N 99 110. Hovedprojekt

AR N 99 110 AR N 99 110. Hovedprojekt AR N 99 110 Etapeplanerne følger på de efterfølgende 28 sider: Etape 1 Etape 1+2 Etape 2 Etape 2+3 Etape 3 Etape 3+4 Etape 4 Etape 4+5 Etape 5 Etape 5+6 Etape 6 Etape 6+7 Etape 7 Etape 7+8 Etape 8 Etape

Læs mere

Resultatmål 1 i Beskæftigelsesplan 2018 Antal og andel af befolkningen, der er på offentlig forsørgelse (Målt i fuldtidspersoner)

Resultatmål 1 i Beskæftigelsesplan 2018 Antal og andel af befolkningen, der er på offentlig forsørgelse (Målt i fuldtidspersoner) Andel af befolkningen i pct. Antal fuldtidspersoner 25, Resultatmål 1 i Beskæftigelsesplan 218 Antal og andel af befolkningen, der er på offentlig forsørgelse (Målt i fuldtidspersoner) Frederikssund -

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Bestyrelsesseminar 2013

Bestyrelsesseminar 2013 Bestyrelsesseminar 2013 - Skanderborg, d. 21-23 august Formalia Ordstyrer: Skiftende Referent: Katrine, Patricia, Benjamin og Sille. Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS),

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

En virksomhedsrettet indsats for alle unge - i en uddannelsesforberedende dagsorden Aarhus Unge - fordeling på visitationsgrupper

En virksomhedsrettet indsats for alle unge - i en uddannelsesforberedende dagsorden Aarhus Unge - fordeling på visitationsgrupper Aarhus Unge - fordeling på visitationsgrupper Jobparat 4% Aktivitetspar at KTH 8% Uddannelsesparat 25% Åbenlys uddannelsesparat 9% Aktivitetsparat Udh 54% 2 grundprincipper: At bruge alle de muligheder

Læs mere

Jeg vil ind i det ubeskyttede værksted

Jeg vil ind i det ubeskyttede værksted Jeg vil ind i det ubeskyttede værksted Hvor journalistikken hver dag bliver til. Hvor forargelse og perspektiv mikses, hvor kilder konfronteres, og andre kommer til orde. Jeg vil kanalisere min indignation

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse - en praksisorienteret og virkelighedsnær uddannelse. 58.500 kr Varighed: 3 dage Næste ledige afholdelse: 16. - 18. jan. 2019 Mannaz - Hørsholm Værktøjer til at planlægge,

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Nøgletal for Beskæftigelsesreformen

Nøgletal for Beskæftigelsesreformen Nøgletal for Beskæftigelsesreformen Juli 2019 17. september 2019 1 jan-11 mar-11 maj-11 jul-11 sep-11 nov-11 jan-12 mar-12 maj-12 jul-12 sep-12 nov-12 jan-13 mar-13 maj-13 jul-13 sep-13 nov-13 jan-14 mar-14

Læs mere

Kære alle. I og jeres familie ønskes en glædelig jul samt et godt nytår.

Kære alle. I og jeres familie ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Kære alle I og jeres familie ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for jeres store bidrag til Nursing Europe samt jeres deltagelse som International Clinical Placement. Vi modtager mellem 15 20

Læs mere

Udenlandske statsborgere på det danske arbejdsmarked

Udenlandske statsborgere på det danske arbejdsmarked Dato: 2. marts 219 Udenlandske statsborgere på det danske arbejdsmarked Michel Klos Ref.nr.: D19-13416 Udenlandsk arbejdskraft på det danske arbejdsmarked er et emne, der fra tid til anden dukker op på

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Formandsskifte Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen genopstiller ikke til bestyrelsen ved Topdanmarks generalforsamling i april. Fra

Læs mere

PROCEDURE FOR OPRETTELSE AF NYE UDDANNELSER PÅ SCIENCE 9. JULI 2015 REV. 1. OKTOBER 2017

PROCEDURE FOR OPRETTELSE AF NYE UDDANNELSER PÅ SCIENCE 9. JULI 2015 REV. 1. OKTOBER 2017 PROCEDURE FOR OPRETTELSE AF NYE UDDANNELSER PÅ SCIENCE 9. JULI 2015 REV. 1. OKTOBER 2017 Formål KU s Procedure for rektors godkendelse af oprettelse af nye uddannelser beskriver processen frem til, at

Læs mere

Ældre Sagens Formandsundersøgelse 2011. Sammenfattende præsentation af resultater fra spørgeskemaundersøgelse og fokusgruppeinterview

Ældre Sagens Formandsundersøgelse 2011. Sammenfattende præsentation af resultater fra spørgeskemaundersøgelse og fokusgruppeinterview Ældre Sagens Formandsundersøgelse 2011 Sammenfattende præsentation af resultater fra spørgeskemaundersøgelse og fokusgruppeinterview Formål og metode Formål: At undersøge tilfredsheden med samarbejdet

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Camilla Lind. Curriculum vitae

Camilla Lind. Curriculum vitae Camilla Lind Curriculum vitae PROFIL Camilla Lind Sørensen Fennen 19, 9490 Pandrup [9000 Aalborg til maj] Født. 31.08.1989 Tlf.: 40 89 35 85 designbylind@gmail.com De dyrebare afsløringer ERFARING Sonsor

Læs mere

Guideline for ledelsesposter

Guideline for ledelsesposter Guideline for ledelsesposter 1 Indhold Motivation og baggrund 3 Hvorfor ledelsesguidelines? 3 Tabularium: Oversigt over forkortelser 4 Fælles for ansvarsposter 4 Guideline 7 NAL/NØA (NAL-Kodex) 7 LAL/LØA

Læs mere

Retningslinjer til IMCC Exchange. 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange.

Retningslinjer til IMCC Exchange. 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange. Retningslinjer til IMCC Exchange 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange. 2 Struktur 1. Exchange hører under IMCC og foreningens vedtægter. Exchange har derved IMCC s bestyrelse over sig,

Læs mere

ALS Teamseminar ALS på tværs - projektet

ALS Teamseminar ALS på tværs - projektet ALS Teamseminar 2015 ALS på tværs - projektet Kort om projektet Kvalitativ interviewundersøgelse metode og resultater Deskriptive statistisk undersøgelse metode og resultater ALS på tværs Et forsknings-

Læs mere

Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune. 4. udkast, 25. marts 2009

Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune. 4. udkast, 25. marts 2009 Ledelsesgrundlag Ringsted Kommune 4. udkast, 25. marts 2009 Dato Kære leder Hvad skal jeg med et ledelsesgrundlag? vil du måske tænke. I dette ledelsesgrundlag beskriver vi hvad vi i Ringsted Kommune vil

Læs mere

Fleksjobordningen målrettes, så også personer med en lille arbejdsevne kan komme ind i ordningen.

Fleksjobordningen målrettes, så også personer med en lille arbejdsevne kan komme ind i ordningen. N O T A T Reform af førtidspension og fleksjob Status februar 217 31. maj 217 J.nr. IMP/UPE AFA/MLU/CWH VOA/RGR Mål Reformen af førtidspension og fleksjob bygger på følgende centrale intentioner: Flest

Læs mere

Implementering af beskæftigelsespolitikken samt budgetmål

Implementering af beskæftigelsespolitikken samt budgetmål Implementering af beskæftigelsespolitikken samt budgetmål 1. for implementering af beskæftigelsespolitikken 2. Samlet oversigt over mål og nøgletal FLERE I JOB beskæftigelsespolitik Fem centrale politikområder:

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Ledelsesinformationsrapport for marts 2015 (på baggrund af seneste tilgængelige data *) )

Ledelsesinformationsrapport for marts 2015 (på baggrund af seneste tilgængelige data *) ) 1 Ledelsesinformationsrapport for marts 2015 (på baggrund af seneste tilgængelige data *) ) Indhold Ministermål 1 Flere unge med uddannelse Ministermål 2 Indsats for ledige på kanten Ministermål 3 Færre

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2017 Regionernes Bio- og GenomBank

Nyhedsbrev, december 2017 Regionernes Bio- og GenomBank Nyhedsbrev, december 2017 Regionernes Bio- og GenomBank Dette er et nyhedsbrev for Regionerne Bio- og GenomBank udarbejdet af sekretariatet. Nyhedsbrevet informerer om nyt fra sekretariatet og biobankerne

Læs mere

Amager VK før og efter TCPH forløb. Hvad er vi for en klub Væsentlige erfaringer og udbytte Gode råd Implementering

Amager VK før og efter TCPH forløb. Hvad er vi for en klub Væsentlige erfaringer og udbytte Gode råd Implementering Amager VK før og efter TCPH forløb Hvad er vi for en klub Væsentlige erfaringer og udbytte Gode råd Implementering HVEM ER VI? FAKTA 8 år gammel fusionsklub med visionen om at være den hele klub ca. 450

Læs mere

2.2 Ledelse af unge frivillige: Dialog og plads til indflydelse

2.2 Ledelse af unge frivillige: Dialog og plads til indflydelse 2.2 Ledelse af unge frivillige: Dialog og plads til indflydelse AF FREDERIK FREDSLUND-ANDERSEN OM FORFATTEREN Frederik Fredslund-Andersen er chefkonsulent i Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), hvor han rådgiver

Læs mere

Tillidsbaseret Ledelse i klyngerne

Tillidsbaseret Ledelse i klyngerne Tillidsbaseret Ledelse i klyngerne 5 workshops målrettet klyngedannelsen LivingValue har udarbejdet 5 workshops, der er målrettet klyngeledere og pædagogiske ledere i forbindelse med klyngedannelsen, samt

Læs mere

Uddannelseshjælp - antal borgere

Uddannelseshjælp - antal borgere Notat 23. november 2017 Udviklingen på Ungeområdet uddannelseshjælp Udtræk fra økonomi- og ledelsesinformationssystemet (Opus-Lis) for perioden januar 2015 - oktober 2017 samt fra Jobindsats.dk ligeledes

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of Wisconsin-Madison Land: USA Periode: Fra: 17. januar 2013 Til: 18. maj

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

CASE: dr.dk. Jes Højen Nielsen Redaktør, DR Medier

CASE: dr.dk. Jes Højen Nielsen Redaktør, DR Medier Jes Højen Nielsen Redaktør, DR Medier Det vil jeg tale om: 1: Derfor ser dr.dk sådan ud 2: Målsætninger 3: Evalueringsværktøjer 4: Dagligt arbejde og justering Spørgsmål/svar Baggrund Cand.mag. Medievidenskab,

Læs mere