Ansøgning om etablering af MTB teknik spor ved Lynge Idrætsanlæg og i Årtusindeskifteskoven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgning om etablering af MTB teknik spor ved Lynge Idrætsanlæg og i Årtusindeskifteskoven"

Transkript

1 Allerød Kommune Natur og Miljø Bjarkesvej Allerød Ansøgning om etablering af MTB teknik spor ved Lynge Idrætsanlæg og i Årtusindeskifteskoven Lynge Uggeløse Idrætsforening. Mountainbike afdeling Hermed fremsendes ansøgning om etablering af Mountainbike (MTB) teknikspor ved Lynge Idrætsanlæg og i Årtusindeskifteskoven. Sporet der ansøges om er vist på vedlagte tegning 1. Der ønskes følgende tre tilladelser: 1. Tilladelse til anlæg af dedikeret MTB spor i Årtusinde skifteskoven udenfor de etablerede grusstier. 2. Tilladelse til anlæg af returspor i naturhegnet langs fodboldbanerne. Tekniksporets fremløb vil ske på idrætsanlægget, mens returløbet ønskes lagt i det træ-, busk- og kratbevoksede hegn, som grænser op til idrætsanlægget. 3. Tilladelse til anlæg af op til 10 små 1 m høje og 2 m brede bakker på den nordsydgående strækning øst for fodboldbanerne på idrætsanlæggets matrikel. De angivne tilladelser ønskes givet separat således at sporet (pkt 1) i Årtusinde skifteskoven og retursporet (pkt 2) forhåbentlig kan startes snarest og ikke skal afvente en dispensation fra lokalplanen, som forventeligt skal gives grundet de 1 m høje bakker på banen øst for fodboldbanerne (pkt 3). 1. Baggrund MTB er en nystartet afdeling under Lynge Uggeløse IF og ønsker at supplere de omkringliggende skoves MTB muligheder med et lokalt spor beliggende ved Lynge idrætsanlæg med det formål at: - skabe en supplerende aktivitet i de naturlige omgivelser omkring Lynge Idrætsanlæg. - kombinere hallens faciliteter (klubforhold, bad, 2. halvleg, cafeen, fittness mm) med MTB udøvelse - etablere et grundlag for at kunne oprette hold med teknikøvelser tæt ved skole og hal specielt med fokus på ungdomsryttere. - understøtte den fælles vision mellem DGI og DIF, som handler om at 75% af befolkningen skal være aktive i og 50% i en forening.

2 2. Spor. Sporet planlægges efter de foreliggende tegninger, hvor den første del på ca. 450 m er beliggende inde på selve området for Lynge Idrætsanlæg, mens de resterende ca. 3 km er beliggende i Aartusindeskifteskoven og langs med denne. Den samlede oversigt over det planlagte spor er vist på tegning 1 sammen med en automatisk beregnet højdekurve for sporet. Det viste spor inde på idrætsanlægget er præsenteret i brugerrådet (halbestyrelsen) og godkendt her og det forventes igangsat med en bevilling fra DGI samt egenfinansiering indenfor de næste 4 måneder. Der udføres her et teknisk spor i overensstemmelse med lokalplanen og enkelte terrænreguleringer op til 0,5 m i forbindelse med hop, bumps og sving. Retursporet i hegnet som også vist på billede 1, bakkerne over 0,5 m samt sporet i Årtusindeskifteskoven afventer tilladelse fra Allerød kommune. 2.1 Spor på Idrætsområdet. Placeringen af sporet inde på selve idrætsanlægget er fastlagt i de brede områder udenfor (syd og øst for) fodboldbanerne og langs det brede krat/træ/buskehegn langs med Kløvermarken og vist i overordnede rammer i billede 1. Billede 1. Teknikbanespor (mørkegrå) på område for Lynge idrætsanlæg samt returspor i hegnet (lysegrøn).

3 Den samlede bræmme af græs og hegn er op mod 15 m og MTB sporet på denne strækning vil brede sig over op til 10 m. Et par billeder er indsat for at vise bredden på området mellem hegn og boldbaner. Billede 2. : Billede er mod nord fra det nordlige boldbaneområde hvor der ønskes anlagt op mod 18 små bakker. Billed 3 og 4: Øverste billede er mod nord fra det sydlige hegn langs Kløvermarken. Nederste er fra indgangen til stadion langs det sydlige hegn langs Kløvermarken. På den første vest øst gående strækning langs Kløvermosevej samt de første 100 m mod nord planlægges udført et professionelt anlagt teknik spor med belægningsgrus og evt. fliser ved professionel anlægsentreprenør over op mod 300 m.

4 På denne strækning samt de sidste 100 meter mod nord op mod Årtusinde skifteskoven langs med fodboldbanerne mod øst planlægges etableret en supplerende række mindre bakker på denne del eller ca. 18 stk. i alt. Bakkerne udformes som nogle 1 m høje, 2 m brede og op til 6 m lange bakker og rampestrækninger. Bakkerne placeres således pr. ca. 10 m. Bakkerne udformes så der kan holdes fart under kørslen og disse anlægges med anlæg 2 eller 3 på såvel opkørselsrampen som nedkørselrampen. Bakkerne suppleres med hopmuligheder a la Hop - D som vist på tegning 4. Disse hop opbygges med hophøjder på 10 cm og op til cm. Det færdige MTB spor tænkes mere kurvet end angivet på tegning og placeres i detaljer efterhånden som bakkerne afrettes. Såvel den vest-østgående strækning som den syd nordgående del uden de supplerende bakker anlægges efter aftale med Brugerrådet og, her er den allerede præsenteret og godkendt. Bakkerne tænkes udformet af råjord og dækkes med muld eller helt af muld så disse kan rettes til og tilsås med græsfrø. Bakkerne afrettes til plant niveau i kronen, så klipning af disse kan udføres med mindre håndbetjent gartnerudstyr (græstrimmer, buskrydder, robotklipper). Der er overvejelser sammen med fodbold at opsætte bænke på bakkesiden mod fodboldbanerne, så disse kan inddrages som tilskuerfacilitet, men detaljer i dette er ikke aftalt. Bænkene er tænkt placeret som vist på billede 5, hvor de to tilskuere sidder på billedet i medbragte campingstole. Billed 5. Fiktiv placering af bænke samt symbolmarkering af påtænkt teknikbane. Teknikbane markeret inørkeblå. 2.2 Spor i Årtusindeskifteskoven Sporet i Årtusindeskifteskoven er vist på tegning 1 men dog ikke detaljeret planlagt. Det er foreløbigt fastlagt efter følgende principper og med låst kørselsretning mod uret: - Der ønskes en del nord-sydgående spor som er indtegnet i den østlige del af skoven, idet der her opnås en del højdemeter, hvor de nordgående er opad og de sydgående er nedad - På de sydligt beliggende sving anlægges berms (svingbaner) med brug af stammer og stabilgrus for at sikre fart i banen så der kan opretholdes et rimeligt flow på runden (snit 5) - I den østlige del af skoven er MTB sporet bundet sammen i enkelte løkker med det formål at reducere antallet af passager af gangstierne. Tegningsnit 6 angiver fartreducerende sving i krydsningspunkter med den anlagte skovsti. - Der ønskes en samlet bane på op mod 4 km så der kan laves egentlige træningsrunder for ungehold med varighed op til minutter - Der ønskes indlagt få strækninger med god fartmulighed samt en større del strækninger med gode sving (op og ned, ud og ind) - Der udføres hop og bump (tegning 4, snit A og B) af størrelsesordenen cm, med op til 1-4 stk. pr m dvs stykker på hele banerunden. Disse fordeles spredt, men også i 2-3 og

5 4 kombinationer for at udfordre rytterne. Hop og bump er planlagt etableret med lokale materialer af træstammer og jord fra skovbunden. Forhåndenværende allerede skovet og efterladte stammer søges anvendt her. - Enkelte steder (op til 5 steder) ønskes mere tekniske elementer som vist på tegning 4 C og D. - MTB stierne etableres udenfor de værende gangstier for at undgå konflikter med øvrige naturelskere i skoven. I sporene afklippes grene, skovbund ryddes for blade, grene, stammer og sten i et ca cm bredt spor. Hovedsageligt føres sporet uden om træer, men vi vil gerne have tilladelse til at fælde op til 10 stk. træer som så efterfølgende anvendes til hop og bump som beskrevet ovenfor. Som det er vanligt ved MTB spor der krydser gangstier vil der være stamme på tværs af stien som vist i vedlagte tegningsmateriale (snit 6), der sikrer en fartnedsættelse og opmærksomhed mod gangstien lige før passage af gangsti - Sporet markeres med små hvide malingspletter på træer til højre for sporet med forventeligt 1 plet pr. 25 m samt supplerende skilte med MTB spor som det også gørs andre steder i DK. - Sporet gives omløbsretning mod uret og optages på den nationale liste over MTB spor så alle kan orienteres sig om dets beliggenhed og anvende dette. Det planlægges således ikke at være et eksklusivt spor kun for MTB. Skoleinspektør Thomas Kirkegård på Lynge skole er orienteret om vore planer og han vil gerne bakke initiativet op. Et udkast til spor er vist i billed 6. Billed 6: Forslag til tracering af MTB teknikbane spor på idrætsområde og i Årtusindeskifteskoven.

6 3. Kørsel og vedligehold Færdselsregler for kørsel i sporet vil som udgangspunkt være efter hensyn til øvrige færdende i skoven og følge det regelsæt, som gælder for andre MTB baner i Allerød kommune og Danmark. MTB vil årligt lave en gennemgang af banen for at vedligeholde de udførte MTB momenter på banen. Defekte elementer vil enten blive repareret eller fjernet og udjævnet. 4. Tidsplan Lynge Uggeløse MTB er nystartet og vi er ikke helt klar over, hvor hurtigt den beskrevne bane vil kunne etableres, men vi har en forventning om, at der med den lokale bistand og de sponsorer vi kan skaffe, vil kunne etablere en bane inden for 1 år og udbygge den til den ønskede bane senest i Økonomi Den planlagte MTB teknikbane på Idrætshalområdet forventes at kunne etableres i en bevilling fra DGI, egen økonomi og lokale sponsorer suppleret med jordtilkørsel fra Allerød kommunes projekter. Dette omfatter specielt de jordbakker som skal etableres indenfor Lynge Idrætsanlæg langs med fodboldbanerne. Allerød Kommune ved Hans Dyhrby/Jørgen Bertelsen har givet tilsagn om, at dette vil kunne ske med levering af egnet jord i et af deres projekter, hvor projektet betaler transport, aflæsning og jordprøver. Jf. møde afholdt med teknik (Hans Dyrhby, Jacob Poulsen og Jørgen Bertelsen ) Supplerende har hovedforening tilsagn fra DGI om tilskud på op til kr til materiale og håndværkstimer, såfremt arbejdet med etablering af banen kan starte i år. Mvh Lynge Uggeløse Idrætsforening MTB afdelingen. Per B. Laursen På vegne af bestyrelsen

Bikepark Ådalen er en oplagt mulighed for at sætte Esbjerg på det nationale mountainbikekort.

Bikepark Ådalen er en oplagt mulighed for at sætte Esbjerg på det nationale mountainbikekort. BIKEPARK ÅDALEN - Fysisk træning på Energimetropolens naturlige legeplads - Det følgende er en grafisk præsentation af to separate mountainbike spor i Ådalen i det nordvestlige Esbjerg, betegnet Bikepark

Læs mere

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Oversigtskort Forhistorie om plejen og områdets udvikling Området for fældning- og plejeplanen illustreres af kortudsnittet herover og omfatter

Læs mere

Ny forening til udvikling af mountain bike spor i Gjern bakker

Ny forening til udvikling af mountain bike spor i Gjern bakker Ny forening til udvikling af mountain bike spor i Gjern bakker Gjern mountain bike spor INDLEDNING Mountain biking i Danmark er i vækst. Sporten har et godt tag i motionister, som har stor glæde af teknikken,

Læs mere

Nordrup Kirkeskov. Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune

Nordrup Kirkeskov. Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune 1 Nordrup Kirkeskov Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune Projektbeskrivelse som grundlag for Ansøgning til Landsbyforum Ringsted & Friluftsrådet Version 1.0 Udarbedjet

Læs mere

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Mødested/omklædning: Ved Silkeborg Hallerne, Ansvej 110-120, 8600 Silkeborg Der er ca. 4 km. til startstedet. Løbsstart:

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer.

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Forslag til etablering af en mountainbike bane -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Først lidt information om hvem vi er: Struer Cykelklub er en motions

Læs mere

Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover

Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover Udarbejdet på baggrund af vurderingsrapporten; Dambakken, 3 og 6. aug. 2009 ved Marianne Lyhne.

Læs mere

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg Dansk Politiidrætsforbund 3. afdeling af MTB -Vintercup 2010/2011 Arrangør: PI-Silkeborg PI-Silkeborg ønsker alle velkommen til den 3. afdeling af MTB-Vintercup 2010/2011 I år har vi i skrivende stund

Læs mere

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006 19. april 2006 Reetablering af: Den Grønne Firkant Det overordnede ønske for reetableringen af gården er at genskabe den helhed området tidligere repræsenterede, samtidig med at man bevarer eller genskaber

Læs mere

Til Rudersdal Kommune, Byplan. Dokumenttype Rapport. Dato Oktober 2011

Til Rudersdal Kommune, Byplan. Dokumenttype Rapport. Dato Oktober 2011 Til Rudersdal Kommune, Byplan Dokumenttype Rapport Dato Oktober 2011 ANSØGNING OM LANDZONE- TILLADELSE TIL ETABLERING AF REGNVANDSBASSINER, ERSTATNINGSVANDHULLER OG ARBEJDSPLADSER SAMT ANSØGNING OM DISPENSA-

Læs mere

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E By og Miljø Til MTB teknikbane på ejendommen Frydenborgvej 27 P, 3400 Hillerød,

Læs mere

Naturplan Granhøjgaard marts 2012

Naturplan Granhøjgaard marts 2012 1 Naturplan Granhøjgaard marts 2012 Jørgen & Kirsten Andersen Udarbejdet af skovrider Søren Paludan, Paludan Skov og Naturkonsulent Landbrug Landskab Natur Jagt Park 2 Indhold Sammendrag... 3 Rydning af

Læs mere

Tiltagene fokuserer især på at skabe sikre og trygge forhold for de mange lette trafikanter til skolerne i området.

Tiltagene fokuserer især på at skabe sikre og trygge forhold for de mange lette trafikanter til skolerne i området. NOTAT Projekt Ombygning af krydset Søvej Rolighedsvej i Ringe Kunde Faaborg Midtfyn Kommune Notat nr. 2 Dato 29. juni 2012 Fra Erik Gersdorff Stilling 1. Baggrund Faaborg Midtfyn Kommune har i en trafiksikkerhedsrevision,

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup. Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense. Arrangør: PI-Odense

Dansk Politiidrætsforbund. Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup. Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense. Arrangør: PI-Odense Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense Arrangør: PI-Odense Velkommen På vegne af Odense Politi Idrætsforening vil jeg gerne byde velkommen

Læs mere

Ansøgning - Stier i Videbæk

Ansøgning - Stier i Videbæk 23. marts 2015 Videbæk Borgerforening Ansøgning - Stier i Videbæk Videbæk Borgerforening ønsker flere borgere på byens stier Ringkøbing-Skjern kommune søges om: Etablering af nogle nye stistrækninger i

Læs mere

Karsten Thomsen Bente Sommer Schmidt Thomsen Skovdalen Nørre Snede 11. juni 2015

Karsten Thomsen Bente Sommer Schmidt Thomsen Skovdalen Nørre Snede 11. juni 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Karsten Thomsen Bente Sommer Schmidt Thomsen Skovdalen 6 8766 Nørre Snede 11. juni 2015 Afgørelse af sag vedr. færdsel fra Skovdalen til Nedergård Skov

Læs mere

Projektområde: Lindenborg Å hovedløb fra vejbroen mellem Nysum og Ravnkilde fra station 1 i FFI-rapport og ca. 320 meter nedstrøms.

Projektområde: Lindenborg Å hovedløb fra vejbroen mellem Nysum og Ravnkilde fra station 1 i FFI-rapport og ca. 320 meter nedstrøms. Projektforslag gydebanker i Lindenborg Å-hovedløb Sammenslutningen af Sports- og Lystfiskerforeninger ved Lindenborg å (SSL) Åplejeudvalget v/ Karsten Jensen og Bjarne Christensen Rapport udarbejdet på

Læs mere

Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent

Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent Tidl. politisk behandling Forventet sagsgang Lovgrundlag BY, 03.05.11, pkt. 57 TM-U, ØK, BY Vejloven SAGENS INDHOLD I budget 2014 er der afsat 4,0 mio.

Læs mere

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Stiplan for fredningen Helsingørs Grønne Vestkile 1 Indledning Natur- og Miljøklagenævnet meddelte med brev af 23. september 2011, at Natur- og Miljøklagenævnet

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Helsingør Kommunes afgørelse om opsætning af hegn på ejendommen Grønnegangen 42, 3070 Snekkersten

AFGØRELSE i sag om Helsingør Kommunes afgørelse om opsætning af hegn på ejendommen Grønnegangen 42, 3070 Snekkersten Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 2. august 2013 J.nr.: NMK-33-01800 Ref.: HO AFGØRELSE i sag om Helsingør Kommunes afgørelse om opsætning af hegn på ejendommen

Læs mere

Nærbillede af den store sten. Da isen er smeltet væk har stenen ligget tilbage på jordoverfladen.

Nærbillede af den store sten. Da isen er smeltet væk har stenen ligget tilbage på jordoverfladen. Dyrespor Dyrene der lever i skoven, laver også spor. Der findes for eksempel spor efter de mange rådyr, der lever i skoven. Prøv selv at finde ét næste gang du kommer til noget mudder. Istidens spor Denne

Læs mere

Projektbeskrivelse Skægs Mølle

Projektbeskrivelse Skægs Mølle Projektbeskrivelse Skægs Mølle Ansøgning til brug ved myndighedsgodkendelser efter skovloven, naturbeskyttelsesloven og planloven Billede 1: Overløbsværket ved Skægs Mølle Projektejer Odder Kommune Rådhusgade

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSE TIL UDBUDSMATERIALE NY VEJ, ROHOLMSPARKEN I ALBERTSLUND KOMMUNE

FUNKTIONSBESKRIVELSE TIL UDBUDSMATERIALE NY VEJ, ROHOLMSPARKEN I ALBERTSLUND KOMMUNE Bilag 6. FUNKTIONSBESKRIVELSE TIL UDBUDSMATERIALE NY VEJ, ROHOLMSPARKEN I ALBERTSLUND KOMMUNE Projektnavn Ny vej, Roholmsparken Projektnr. 1100036714 Modtager Albertslund Kommune Dokumenttype Beskrivelse

Læs mere

Fodboldbaner Pleje og vedligehold. Kultur og Fritid

Fodboldbaner Pleje og vedligehold. Kultur og Fritid Fodboldbaner Pleje og vedligehold Kultur og Fritid Forord En dårlig fodboldbane kan ødelægge selv den bedste fodboldkamp. I Haderslev Kommune ønsker vi at holde vores fodboldbaner på et niveau, hvor der

Læs mere

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned.

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned. Skovbo, 15/6 2017 Vision og tanker omkring banens udseende: Klubben ønsker at alle golfspillere skal have en god oplevelse, når de spiller Skovbo Golfklub. Banen skal være fair og smuk at spille. Roughen

Læs mere

Baneudvalgsmøde den 07.05.2013.

Baneudvalgsmøde den 07.05.2013. Baneudvalgsmøde den 07.05.2013. Deltagere: Afbud: Poul Hansen PH, Finn Gertov FG, Alf Abildgaard AA, Johnny Vilsen (greenkeeper), Børge Larsen BL (ref.) Knud Erik Kristensen KEK, Hans Jørgen Andersen HJA.

Læs mere

Sagsnr Dokumentnr

Sagsnr Dokumentnr Ejere, lejere og brugere Nørrebrogade 205-209 D, Nørrebrogade 194-218, Baldersgade 2, Bragesgade 1-5, Bragesgade 2-4, Farumgade 1-15, Farumgade 4-6, Esromgade 1-15 samt interesseorganisationer og lignende

Læs mere

Disc golf - Vest Aarhus disc golf klub

Disc golf - Vest Aarhus disc golf klub Standard for kategorisering af disc golf baner Formål: At få sat styr på kategorisering af disc golf baner i Danmark, så folk ved hvad de kommer ud til. Version 01 udgivet den 15-10-2014 Intro: For at

Læs mere

Anlæggelse af 11-mands kunstgræsbane på Rudegaard Idrætsanlæg

Anlæggelse af 11-mands kunstgræsbane på Rudegaard Idrætsanlæg Anlæggelse af 11-mands kunstgræsbane på Rudegaard Idrætsanlæg Formål Formålet med notatet er at beskrive de udfordringer, der er forbundet med anlæggelse af en 11-mands kunstgræsbane på Rudegaard Idrætsanlæg.

Læs mere

Lundbyportalen Situationskort

Lundbyportalen Situationskort Lundbyportalen Situationskort 4 sæt Infotavle 4 sæt 5 sæt Tulipbod 3 sæt Lundbyportalen Projektforslag 2) MOtorik og oplevelsessti Etableres 3) Bålplads Etableres 6) Infotavle Opdateres 5) Fodhegn Genetableres

Læs mere

Ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til rydning af vedplanter i en 3-beskyttet mose ved Stenløkken

Ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til rydning af vedplanter i en 3-beskyttet mose ved Stenløkken Ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til rydning af vedplanter i en 3-beskyttet mose ved Stenløkken Hermed ansøges om tilladelse til at gennemføre en rydning af op til 5 kiler ind i

Læs mere

Opfølgning på besigtigelse af idrætsanlæg 2012

Opfølgning på besigtigelse af idrætsanlæg 2012 Opfølgning på besigtigelse af idrætsanlæg 2012 Generelt: Flot standard på banerne i hele kommunen. Meget bløde baner flere steder i område vest og øst p.g.a. de store nedbørs mængder over en længere periode.

Læs mere

Allerød Kommune Teknik og Drift Bjarkesvej Allerød

Allerød Kommune Teknik og Drift Bjarkesvej Allerød Allerød Kommune Teknik og Drift Bjarkesvej 2 3450 Allerød www.alleroed.dk SCT Transport Att. Christian Bødker-Petersen Stæremosen 21-23 3250 Gilleleje Dansk Hal Att. Thomas Frost Vejlevej 59 8700 Horsens

Læs mere

Arrangør: Esbjerg PI Dansk Politiidrætsforbund. MTB vintercup. 1. afd. 25. oktober 2016

Arrangør: Esbjerg PI Dansk Politiidrætsforbund. MTB vintercup. 1. afd. 25. oktober 2016 Arrangør: Esbjerg PI Dansk Politiidrætsforbund MTB vintercup 1. afd. 25. oktober 2016 Velkommen til 1. afd. 2016 / 2017 af politiets MTB Vintercup i Sdr. Plantage ved Varde På vegne af Esbjerg Politi Idrætsforening

Læs mere

HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3. SKITSEPROJEKT OG PARTSFORDELING

HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3. SKITSEPROJEKT OG PARTSFORDELING 05. november 2015, opdateret 30. november 2015, opdateret 4. december 2015, opdateret 7-12-2015, 8-12-2015, 14-01-2016. HØJVANDSBESKYTTELSE AF HALSSKOV BYDEL. OMRÅDE 3. SKITSEPROJEKT OG PARTSFORDELING

Læs mere

Rydning af opvækst, NST Vestjylland #2

Rydning af opvækst, NST Vestjylland #2 Rydning af opvækst, NST Vestjylland #2 8. maj 2015 Spørgsmål og svar: 1. Spørgsmål: Vil det være tilladt at neddele alt materiale til biobrændsel? Svar: Nej materialet skal fjernes fra arealerne og udkøres

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

Mona og John Harder Anebjergvej 22 8600 Silkeborg. 25. februar 2014

Mona og John Harder Anebjergvej 22 8600 Silkeborg. 25. februar 2014 Mona og John Harder Anebjergvej 22 8600 Silkeborg 25. februar 2014 Afgørelse om, at markvej/sti ved Anebjergvej 22, Gl. Laven, 8600 Silkeborg, skal være åben for offentligheden og påbud om fjernelse af

Læs mere

Havevandring 16. april 2018 kl. 16. Deltagere:

Havevandring 16. april 2018 kl. 16. Deltagere: Havevandring 16. april 2018 kl. 16. Deltagere: Peter Sørensen, Per Sørensen, Drude Jørgensen, Niels Trolle, Pia Andersen, Lasse Ejby, Lars Sejr Problemer Løsning Dato for løsning Per giver forslag til

Læs mere

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By.

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By. Hjørring Kommune Plan og Udvikling Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Vittrup den 22. april 2019 Ansøgning om Matchningsmidler Hermed ansøges om Matchningsmidler til støtte for projektet med at forskønne

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 5. juli 2011 Afholdt hos: Til stede: Afbud: - Referent: Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden 2) Rundtur i området, hvis der er behov for det 3) Godkendelse

Læs mere

Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle!

Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle! Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle! Kender du det lille private skovområde Råen i Vetterslev? I den sydligste del af Ringsted Kommune, lidt øst for Vetterslev findes

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

KLIMAPROJEKT Tinbæksøen

KLIMAPROJEKT Tinbæksøen KLIMAPROJEKT Tinbæksøen Indledning Som led i et klimatilpasningsprojekt i Galten-Skovby har Skanderborg Forsyning og skabt et nyt område ved Tinbækstien. Det overordnede formål blev at klimasikre en tunnel

Læs mere

Landzonetilladelse til anlæggelse af en mountainbike-rute i "Sparekasseskoven" i Løgumkloster

Landzonetilladelse til anlæggelse af en mountainbike-rute i Sparekasseskoven i Løgumkloster SPORTSEFTERSKOLEN SINE Att. Bjarne Hansen Idrætsvej 23 6240 Løgumkloster Løgumkloster Cykelklub v/formand Michael Christensen schmidt86@live.dk Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929243 Mail:

Læs mere

Boldbaner I Vejle Kommune. Januar 2017

Boldbaner I Vejle Kommune. Januar 2017 Boldbaner I Vejle Kommune Januar 2017 1 Forord En dårlig boldbane kan ødelægge selv den bedste kamp. I Idræt & Faciliteter har vi et ønske om at holde vores boldbaner på et niveau, hvor der kan spilles

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose.

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose. Paw Skovgaard Rosendalsvej 5 3140 Ålsgårde Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282504 amo55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 24.03.2015 Sagsbeh. Anne-Marie

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Fra bestyrelsens side vil jeg gerne byde alle rigtig hjertelig velkommen her til vores årlige generalforsamling. Dette er jo

Læs mere

Gennemførelse af vandløbsrestaurering i Gundestrupgrøften, vandplan 1 projekt, august 2018.

Gennemførelse af vandløbsrestaurering i Gundestrupgrøften, vandplan 1 projekt, august 2018. Gennemførelse af vandløbsrestaurering i Gundestrupgrøften, vandplan 1 projekt, august 2018. Projektet har fået tilskud fra Den Europæiske Hav- og Fiskerifond og Miljø og Fødevareministeriet. 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Viborg Øst Kommende behov?

Viborg Øst Kommende behov? Viborg Øst Kommende behov? planlægger nye boligområder i Arnbjerg og Taphede! Hvad betyder det for kommende behov for: Daginstitutioner Skoler og skoledistrikter Fritidsfaciliteter Trafikbetjening Arnbjerg

Læs mere

Bygge- og beskyttelseslinier samt naturbeskyttede områder

Bygge- og beskyttelseslinier samt naturbeskyttede områder Bygge- og beskyttelseslinier samt naturbeskyttede områder Det planlagte tracé for transportanlægget fra Pumpestation Hundested Renseanlæg til Melby Renseanlæg går gennem eller tæt på nogle bygge- og beskyttelseslinier

Læs mere

Den 26. september 2018 afholdtes møde på ejendommen Maglesøvej 46, 4300 Holbæk.

Den 26. september 2018 afholdtes møde på ejendommen Maglesøvej 46, 4300 Holbæk. VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Dato: 02-10-2018 Sagsb.: Michael Leth-Espensen Sagsnr.: 18/33908 Dir.tlf.: 72364139 E-mail: milee@holb.dk Mødenotat Den 26. september 2018 afholdtes møde på ejendommen Maglesøvej

Læs mere

NOTAT. Ejer Bavnehøj Skole forslag til forbedret skolevej

NOTAT. Ejer Bavnehøj Skole forslag til forbedret skolevej NOTAT Projekt Kunde Skoleanalyser i Skanderborg: Ejer Bavnehøj Skole Skanderborg Kommune Til Fra Kresten Madsen Maria Thrysøe Krogh-Mayntzhusen og Martin Splid Svendsen Ejer Bavnehøj Skole forslag til

Læs mere

Vedr.: Ejendommen Frihedens Idrætscenter, Hvidovre 21.03.2014 Matr. Nr.:102 Hvidovre by

Vedr.: Ejendommen Frihedens Idrætscenter, Hvidovre 21.03.2014 Matr. Nr.:102 Hvidovre by Hvidovre Kommune Teknisk Forvaltning Tlf. +45 30747804 e-mail info@hvk.dk website www.hvk.dk Cvr.nr. 32875939 Danske Bank 3307-6625398 Vedr.: Ejendommen Frihedens Idrætscenter, Hvidovre 21.03.2014 Matr.

Læs mere

Beskrivelse af Teknikøvelser til Shimano Liga Lundby Bakker, Aalborg, Lørdag 14 September, 2019

Beskrivelse af Teknikøvelser til Shimano Liga Lundby Bakker, Aalborg, Lørdag 14 September, 2019 Beskrivelse af Teknikøvelser til Shimano Liga Lundby Bakker, Aalborg, Lørdag 14 September, 2019 Teknikøvelserne til dette løb består af 5 øvelser. Hver øvelse består af 3 del-øvelser. Øvelserne gennemføres

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Dispensationsansøgning vedr. fortidsmindebeskyttelseslinjen i forbindelse med etablering af skovlandbrug.

Dispensationsansøgning vedr. fortidsmindebeskyttelseslinjen i forbindelse med etablering af skovlandbrug. 1 - Ansøgning Mira Illeris og Esben Schultz Svanholm Solbakkevej 18 3630 Jægerspris mirailleris@gmail.com www.permakulturliv.dk www.levbæredygtigt.dk www.svanholm.dk 02.01.2016 Dispensationsansøgning vedr.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Vedrørende gennemgang og vurdering af 54 ahorn langs Vestre allé, samt rønnetræer og lindetræer i Baggårde onsdag den 5/

Vedrørende gennemgang og vurdering af 54 ahorn langs Vestre allé, samt rønnetræer og lindetræer i Baggårde onsdag den 5/ Til Park og Vej Tranderupmark 2 5970 Ærøskøbing ATT: Kurt Nørmark. Skovfoged Hans Thekilde Nielsen Mobil: 61 55 21 23 HTN@Skovdyrkerne.dk 15. januar 2019 Vedrørende gennemgang og vurdering af 54 ahorn

Læs mere

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 SAB Beplantning 10 Nov 2010 Entreprise VSD-06 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 SAB Beplantning 10 Nov 2010 Entreprise VSD-06 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) VSD Entreprise 06 Beplantning På Strækninger og sideanlæg PILOT FYN 2010 - vejdrift side 68 af 8 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Ansøgning om ændret anvendelse af området ved Maglesøvej 6, 4300 Holbæk samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Ansøgning om ændret anvendelse af området ved Maglesøvej 6, 4300 Holbæk samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen Ansøgning om ændret anvendelse af området ved Maglesøvej 6, 4300 Holbæk samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen Ejendommen har indtil 1. oktober i år bestået af en privat bolig på 1.salen og restaurationen

Læs mere

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN INDHOLD INDHOLD 1 INDLEDNING 5 2 LOKALPLANENS BESTEMMELSER

Læs mere

15-03-2016. Indholdsfortegnelse

15-03-2016. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Holmegaardhøj - Asfalt mellem vej og cykelsti... 2 Sølunden - Bedre udsigtforhold ved udkørsel på Næstvedvej... 3 Sølunden - Fortov langs Næstvedvej til begge sider... 4 Pinjevej -

Læs mere

JORDARBEJDER VEJE. Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) 1 VÅDOMRÅDEPROJEKT HUND SØ ENTREPRISE 2 VÅDOMRÅDEPROJEKT BISKÆRET ENTREPRISE

JORDARBEJDER VEJE. Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) 1 VÅDOMRÅDEPROJEKT HUND SØ ENTREPRISE 2 VÅDOMRÅDEPROJEKT BISKÆRET ENTREPRISE UDBUDSFORSKRIFT 31.08.2015 VEJE JORDARBEJDER Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) 1 VÅDOMRÅDEPROJEKT HUND SØ ENTREPRISE 2 VÅDOMRÅDEPROJEKT BISKÆRET ENTREPRISE August 2015 Vejregelrådet Jordarbejder 1. Alment

Læs mere

Inspiration til bevægelse i naturen

Inspiration til bevægelse i naturen Inspiration til bevægelse i naturen Af Nina Schriver, fysioterapeut og ph.d., ejer af firmaet movementum. I Kærehave projektet blev move nnature konceptet, som jeg har udviklet, brugt i undervisningen

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå

Læs mere

Administrativ indstilling

Administrativ indstilling Sagsnummer: 17/12489 Valg af endelig linieføring - Cykelsti syd om Askov (C) Administrativ indstilling Chef for Teknik & Miljø Peter Hansen indstiller, at Teknik & Miljø arbejder videre med linjeføringen

Læs mere

Bynært samlingssted og udfoldelsesmulighed. Ver. 4. sporten i Herning

Bynært samlingssted og udfoldelsesmulighed. Ver. 4. sporten i Herning Bynært samlingssted og udfoldelsesmulighed for MTB Ver. 4 sporten i Herning Mountainbike sporten Mountainbike (også kaldet MTB) er en af de absolut hurtigst voksende motionsformer i Danmark. Det er der

Læs mere

Referat fra udvalgsmødet kan findes her:

Referat fra udvalgsmødet kan findes her: HFS A/S Jyllandsgade 20 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Kathrine Brix

Læs mere

Amders Holm Lilliensborgvej Odder Sags Id. S

Amders Holm Lilliensborgvej Odder Sags Id. S Amders Holm Lilliensborgvej 40 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Dispensation til erstatningsdige Der meddeles hermed lovliggørende dispensation fra museumslovens 1 29a til at nedlægge

Læs mere

SØNDERSKOVVEJ, AABENRAA 4 BYNÆRE GRUNDE SÆLGES

SØNDERSKOVVEJ, AABENRAA 4 BYNÆRE GRUNDE SÆLGES SØNDERSKOVVEJ, AABENRAA 4 BYNÆRE GRUNDE SÆLGES 74 62 12 32 Idegrundlaget & Vision På det sydvendte areal ved Sønderskovvej kan der nu opføres 4 attraktive boliger med en fornem beliggenhed nær by, skov

Læs mere

Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø

Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø Indsendt af Foreningen Oplevelsesstiens Venner. CVR nr. 35 32 41 78 Den 6. november 2015 Til Ringsted Kommune, Teknik og Miljø og til orientering

Læs mere

FOR M4. Februar Nybølle Ledøje INTENTIONSBESKRIVELSE. Harrestrup. Frederikssundmotorvejen. Egeskoven. Risby. Herstedøster.

FOR M4. Februar Nybølle Ledøje INTENTIONSBESKRIVELSE. Harrestrup. Frederikssundmotorvejen. Egeskoven. Risby. Herstedøster. Nybølle Ledøje INTENTIONSBESKRIVELSE FOR Frederikssundmotorvejen Februar 2016 FARUM HELSINGØR Albertslund O2 ØRESUND HOLBÆK E47 E20 STRÆKNINGEN Projektet omhandler en ca. 4,5 km lang vejstrækning som betegnes.

Læs mere

Dispensationsansøgning vedrørende landskabsregulering

Dispensationsansøgning vedrørende landskabsregulering ansøgning om TERRÆNREGULERING Terrænregulering, dispensations-ansøgning vedrørende lokalplan nr. 39 Dispensationsansøgning vedrørende landskabsregulering I Lokalplan nr. 39 Sygehusområdet Aabenraa indgår

Læs mere

Allerød Kommune, Plan og Byg. Bjarkesvej 2, 3450 Allerød. Til Borgmesteren samt Teknik- og Planudvalget. Att: Borgmester: Jørgen Johansen

Allerød Kommune, Plan og Byg. Bjarkesvej 2, 3450 Allerød. Til Borgmesteren samt Teknik- og Planudvalget. Att: Borgmester: Jørgen Johansen Allerød 8. oktober 2015 Allerød Kommune, Plan og Byg Bjarkesvej 2, 3450 Allerød Til Borgmesteren samt Teknik- og Planudvalget Att: Borgmester: Jørgen Johansen Formand Teknik- og Planudvalg: Jesper Hammer

Læs mere

Rapport fra arkæologisk undersøgelse af dige på Horne kirkegård d. 14. august 2012

Rapport fra arkæologisk undersøgelse af dige på Horne kirkegård d. 14. august 2012 Rapport fra arkæologisk undersøgelse af dige på Horne kirkegård d. 14. august 2012 Horn Kirke, Øster Horne hrd., Ribe amt. Stednr. 19.08.03 Rapport ved museumsinspektør Stine A. Højbjerg, november 2012.

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation til opførelse af støjskærm på Nørreskovgårdsvej 5, 6000 Kolding

Landzonetilladelse og dispensation til opførelse af støjskærm på Nørreskovgårdsvej 5, 6000 Kolding Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Att. Villy K. Fink / vilk_k@vd.dk 20. december 2017 - Sagsnr. 17/20317 - Løbenr. 224458/17 Landzonetilladelse og dispensation til opførelse af støjskærm

Læs mere

Memo. Rudersdal Kommune. Kongevejen - opgavebeskrivelse. Rudersdal Kommune COWI A/S. 1 Eksisterende forhold

Memo. Rudersdal Kommune. Kongevejen - opgavebeskrivelse. Rudersdal Kommune COWI A/S. 1 Eksisterende forhold Memo Rudersdal Kommune Titel Dato 5 marts 2010 Til Kopi Fra Kongevejen - opgavebeskrivelse Rudersdal Kommune COWI A/S COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12

Læs mere

Borgmesteren i Assens kommune. Assens August Søren Steen Andersen Side 1 af 3. Vedlagt tegning og visualisering

Borgmesteren i Assens kommune. Assens August Søren Steen Andersen Side 1 af 3. Vedlagt tegning og visualisering Borgmesteren i Assens kommune. Assens August 2019 Søren Steen Andersen Side 1 af 3 Vedlagt tegning og visualisering Ansøgning om tilladelse til opstilling af en Obelisk. I anledningen af 100 året for Genforeningen

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik Side 1 af 10 Alskovvej 21, 7470 Karup J Tlf. 2295 7797, jan@luxenburger.dk www.luxenburger.dk CVR-nr.

Læs mere

Knallerter på stier i eget tracé?

Knallerter på stier i eget tracé? Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen 2. august 2007/LYA Knallerter på stier i eget tracé? Baggrunden for dette notat er en række henvendelser om knallertkørsel på Gjernstien igennem Resenbro. Regler

Læs mere

Dispensation til gennembrud af beskyttet dige nr. D på matr. nr. 11 Hønkys, Egvad

Dispensation til gennembrud af beskyttet dige nr. D på matr. nr. 11 Hønkys, Egvad Dan Torp Jepsen Hydevadvej 34 6230 Rødekro Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 www.aabenraa.dk Dato: 08-03-2018 Sagsnr.: 18/2417 Kontakt: Tina Hjørne Direkte tlf.: 7376 7284 E-mail: tlh@aabenraa.dk

Læs mere

Skovrejsningsplan for udvidelse af Elmelund Skov

Skovrejsningsplan for udvidelse af Elmelund Skov 12. juni 2019 Endeligt udkast til høring Skovrejsningsplan for udvidelse af Elmelund Skov Udarbejdet af Naturstyrelsen Fyn Juni 2019 1 Indledning Naturstyrelsen har i 2018 opkøbt 2 mindre arealer på til

Læs mere

Den 26. september 2018 afholdtes møde på ejendommen Maglesøvej 46, 4300 Holbæk.

Den 26. september 2018 afholdtes møde på ejendommen Maglesøvej 46, 4300 Holbæk. VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Dato: 02-10-2018 Sagsb.: Michael Leth-Espensen Sagsnr.: 18/33908 Dir.tlf.: 72364139 E-mail: milee@holb.dk Mødenotat Den 26. september 2018 afholdtes møde på ejendommen Maglesøvej

Læs mere

Afvigelser fra lokalplanenn Dispensationsansøgningen omfatter afvigelse fra følgende bestemmelser:

Afvigelser fra lokalplanenn Dispensationsansøgningen omfatter afvigelse fra følgende bestemmelser: Bilag 2 Til ejere, lejere og brugere af ejendommene Krimsvej 29, Tovelillevej 35, Kong Volmers Vej 14 og 15, Amager Strandvej 160 samt interessegrupper 23-03-2012 Sagsnr. 2012-24482 Dokumentnr. 2012-172958

Læs mere

Krogebjergparken. 23. september Sagsnr

Krogebjergparken. 23. september Sagsnr Krogebjergparken Lokalisering af park/naturområde: Krogebjergparken er beliggende i kommunens nordlige del, hvor parkens nordlige grænse slutter ved grænsen til Rødovre. Parken afgrænses af Harrestrup

Læs mere

Vi foreslår, at halvdelen af disse firkanter plantes til med træer, som ret tidligt opstammes,

Vi foreslår, at halvdelen af disse firkanter plantes til med træer, som ret tidligt opstammes, Naturstyrelsen, Søhøjlandet Favrskov Kommune Hinnerup Vandværk Frivillige aktører i Skovrådet Borgerforening takker for et informativt borgermøde i torsdags den 24.11.2016. Vi sender vores oplæg til anvendelse

Læs mere

UDKAST. Skanderborg Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Baggrund. Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej. NOTAT 18.

UDKAST. Skanderborg Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Baggrund. Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej. NOTAT 18. UDKAST Skanderborg Kommune Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej NOTAT 18. juli 2018 LLJ/llj 0 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 0 Indholdsfortegnelse... 1 1 Baggrund... 1 1.1 Eksisterende forhold...

Læs mere

Program for Skive Ridtet Skive Rideklub

Program for Skive Ridtet Skive Rideklub Program for Skive Ridtet Skive Rideklub Søndag d. 9. juni 2019 Flyvej 18, 7800 Skive 1 Velkommen til! Det er os en stor glæde at byde velkommen til Skive Ridtet på Skive Rideklub Ovenpå vores store succes

Læs mere

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk NOTAT Projekt Skolevejsundersøgelser i Aarhus Kommune Kunde Aarhus Kommune Notat nr. 33. Møllevangskolen Dato 2011.03.23 Deltagere Majbritt Jensen Møllevangskolen Anne Vinter Trafik & Veje, Aarhus Kommune

Læs mere

Sådan tegner du marker til fællesskema udgivet oktober 2016

Sådan tegner du marker til fællesskema udgivet oktober 2016 Sådan tegner du marker til fællesskema 2017 - udgivet oktober 2016 Du kan begynde på dine markkort i god tid før fællesskemaet åbner 1. februar 2017. I denne guide kan du læse, hvad du skal være opmærksom

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Bostedet Stubberupgård Nyropsgade 1, København V

Københavns Kommune Att.: Bostedet Stubberupgård Nyropsgade 1, København V Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Københavns Kommune Att.: Bostedet Stubberupgård Nyropsgade 1,4 1602 København V Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Fremme af reguleringsprojekt

Læs mere

Sidst i brevet kan du se, hvordan du indsender dine eventuelle bemærkninger.

Sidst i brevet kan du se, hvordan du indsender dine eventuelle bemærkninger. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Bilag 3 20. marts 2018 Sagsnr. 2018-0080909 Dokumentnr. 2018-0080909-4 Naboorientering - fældning af bevaringsværdigt træ Konsortiet Friis

Læs mere

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler.

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler. Dato 26. oktober 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/10696-8 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedklassificering af Elkjærvej 6-16 Vejdirektoratet har

Læs mere

INDLEDNING. Faxe Kommune Industrivej 2 4683 Rønnede. Sendes pr. mail til: kommunen@faxekommune.dk. Dear

INDLEDNING. Faxe Kommune Industrivej 2 4683 Rønnede. Sendes pr. mail til: kommunen@faxekommune.dk. Dear Industrivej 2 4683 Rønnede Sendes pr. mail til: kommunen@faxekommune.dk Dear NY VINDMØLLEPARK VED TUREBYLILLE I FAXE KOMMUNE - ANSØG- NING OM DISPENSATION TIL ETABLERING AF TO NYE OVERKØRSLER INDENFOR

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

VUC OG Garnisionspladsen

VUC OG Garnisionspladsen AUGUST 2013 VUC OG Garnisionspladsen PARKERINGSMODELLER INDHOLD Garnisionspladsen 4 VUC - model A 11 VUC - model B 15 Landsarkivet Ll. Sct. Hans Gade Nytorv 2 Sct. Ibs Gade VUC Vestre Landsret Viborg Domkirke

Læs mere

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Folkeoplysningsudvalget Vejen Kommune Rødding, den 30.3.2014 Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Rødding Idrætsforening søger hermed om størst muligt tilskud til anlægsarbejder på udenoms arealer

Læs mere