Dagsorden - RYK bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden - RYK bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Dagsorden - RYK bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 13. oktober 2018 kl Sted: Musholm, Musholmvej 100, 4220 Korsør Tilstede: Jan Friis, Johnny Jahn, Kenneth Ørbæk, Christian Sørensen, Keld Jensen, Jens Bergstrøm, Jette Poulsen og Helle Schmidt Afbud: Cathrine Guldberg 1. Valg af mødeleder: Keld Jensen Valg af referent: Kenneth Ørbæk 2. Godkendelse af dagsorden: Cathrine og Jan vil gerne melde fra til kongressen. 3. Godkendelse af referat af 22/7 2018: Direktør i DHF Jens Bouet kom kl og orienterede om den nye persondataforordning (GDPR, General Data Protection Regulation), som trådte i kraft i hele EU den 25. maj Jens B fortalte om Persondataforordningen som er vedtaget i EU, DHF har vedtaget i forretningsudvalget, at de ejer alle data i alle lokalforeningerne inkl. RYK. Dvs. at RYK s hjemmeside og mails skal ligge på samme server som DHF. Det vil ikke få nogen konsekvenser for RYK arbejde. Når DHF ved hvilket arbejde der skal laves, vender de tilbage. Emnet blev drøftet både før og efter oplægget fra Jens Bouet. Arbejdet med sky media kan tages op, Helle skal til møde med DHF. 4. Kommende arrangementer, status, evaluering og nye initiativer HCS. SCI dagen 5. September - evaluering (KØ/JF) Vi vil være noget bedre forberedt, til næste gang, Rådhuspladsen var et godt sted. Bestemt noget vi gerne vil gentage. Temaet er inklusion i samfundet. Arbejdsgruppe skal nedsættes. Vi vil prøve på at pege på en person, som kan være tovholder i Jylland. VCR er indstillet på at deltage i et arrangement uden for VCR. Punktet tages op til næste møde. Løb i Danmark Løbsgruppe bestående med af Jan, Jette og Kenneth og Helle som vil finde ud af, hvilke løb vi skal deltage i. DHL er måske for hårdt. Brug Birgitte i forhold til reklame i RYK magasinet. DHL Vi var 6 som havde meldt os til at deltage i mødet, en meldte fra, det var hyggeligt. Vings for life er vores løb, det skal vi arbejde mere på, at få det til DK Rebab - evaluering (CG) Tages næste gang. Temadage AlterG (HCS/CG) Der kommer ikke så mange, hvilket gør, at alle får tid til at prøve. 2 arrangementer blev aflyst pga. For få tilmeldinger. Det er med stor succes, for dem som får lov at prøve. Det ville være

2 godt at vide hvilke klinikker, som havde speciale i rygmarvsskadede og måske give dem en smiley. Næste gang er i Skive. Kbh og Sorø var godt. ROPOX (KØ/JJ/HCS) Er et firma, som bl.a. laver hævesænke køkkener. Efter et møde på REHAB opstod et samarbejde mellem ROPOX og RYK, som er udmundet i en temadag den 25. oktober 2018 med fokus på kost og motion. Invitationer er udsendt. JJ, står som tovholder. Coloplast (HCS) Sidste temadag ud af 5 blev afholdt i Handicaporganisationernes Hus. Der har været stor efterspørgsel efter disse arrangementer om serviceloven. Der bliver ikke afholdt temadage i samme stil næste år, da Coloplast har andre fokusområder. Derudover er de en af to hovedsponsorer for NOCOS og NORR. Der arbejdes på at lave et arrangement for Mentorer. AutoMobil (JHB/HCS) Ny sponsor. Der har været afholdt møde med AutoMobil, som tilkendegav, at de gerne vil lave nogle arrangementer med RYK. De er flyttet til nye lokaler i Avedøre, hvor de har fået god plads og uden problemer kan lægge hus til arrangementer. Kostevent på henholdsvis VCR og Hornbæk (HCS) Den 27. august fejrede vi lanceringen af hæftet Kost, vægt og sundhed, som er sendt til RYKs medlemmer sammen med RYK Magasin. Det skete i et fællesskab med vores 2 rehabiliteringscentre og via en skype forbindelse, hvilket var det første gang at samarbejdet hele vejen rundt blev synligt. Det blev til en festlig dag, hvor vi fik talt om kost og rygmarvsskade på en positiv og inspirerende måde. Mange både indlagte patienter, tidligere patienter og personale deltog. Det var en fornøjelse at slutte et dejligt samarbejde mellem Vestdansk Center, Hornbæk og RYK på denne måde. Kongressen oktober på Egmont Højskolen (HCS) Fra bestyrelsen deltager Helle Schmidt, Christian Sørensen, Kenneth Ørbæk, Jens Bergstrøm, Johnny Jahn, Keld Jensen og Jette Poulsen samt sundhedspolitisk konsulent Mikkel Bundgaard. Vi har søgt Bevica om midler til at dække udgifterne til deltagelse, men har fået afslag. Status fra arbejdsgruppe - Sundhedsstyrelsen - Revision af retningslinjer for behandling af rygmarvsskadede. Processen ligger pt. stille pga. ressourcemæssige problemstillinger og afventer tiltag fra sundhedsstyrelsen. Nye sponsorer Automobil - møde den 23. august (JHB/HCS) ROPOX - møde den 17. August (KØ/JJ/BB/HCS) ESCIF i Gøteborg den maj om aldring. Helle og Kenneth deltager, laves et budget og søges nogle fonde. Kenneth reserverer værelser.

3 RYK info Tjekkiet vil gerne lave en rundvisning for RYK i Tjekkiet, de vil gerne have en rundvisning i DK. DH Huset og Hornbæk. NoSCoS Workshop for brugerne der særligt henvender sig til rygmarvsskadede. Mikkel Bundgård og Helle Schmidt har fået opgaven at stå for indhold. Gå Johnny(forskergruppen) er koblet på. (HCS) Jens Bo og Finn Berring sidder i planlægningsgruppen. Jane Horsewell er desværre afgået ved døden, og har lavet et kæmpe stykke arbejde. RYKs formand er blevet bedt om at træde til i stedet for Jane. Mikkel og Helle skal lave en workshop og de skal finde et emne, som vil være interessant. NoSCos har indbudt til at brugere skal være med i gruppen. Skal være afholdes september Der kommer tilmelding ud. NeuroRehab 2019 næst møde 8. januar RYK er blevet en del af planlægningsgruppen (HCS) Der blev fokuseret meget på hjerneskadet. Helle vil prøve at få mere focus på RYK marvsskadde. Klinikchefen i Hornbæk har indbudt til et møde neurehabillitering, og RYK deltager. 5. Nyt fra Hornbæk og Viborg Julefesten bliver afholdt den 13. December Viborg: Det årlige møde med funktionsledelsen blev afholdt den 12. Oktober 2018 i tidsrummet Følgende deltager fra RYK: Keld Jensen, Mikkel Bundgaard og Helle Schmidt. På mødet blev bl.a. følgende punkter drøftet: Mentor Projektet, der nu er afsluttet på både Hornbæk og Viborg. Offentliggørelsen af resultaterne forventes at komme i løbet af den næste måned. Ordningen fortsætter med Lars Sørensen som mentorkoordinator ud fra eget budget. Muligheden for et nyt projekt om mentor efter hjemsendelsen fra rehabiliteringscentrene er et stort ønske og når muligheden for at søge midler, går man igang. Et samarbejde om kommunikation i forhold til at finde og formidle den gode historie. Vigtigt at formidle, hvad vil det sige at have en rygmarvsskade og lige så vigtigt, at VCR bliver kendt for, hvad de kan i den forbindelse. SCI-day. Evalueringen viste, at arrangementet på VCR havde fået mange positive tilbagemeldinger fra indlagte patienter. Der blev drøftet indhold og muligheder for kommende SCI-day. Der var forslag om at lave noget i Viborg evt. med sportsfolk for at komme udenfor centret, og der få mulighed for at trække noget presse til. Der var enighed om, at en kombination af arrangementer på henholdsvis Horbæk/Viborg og arrangementer ude i landet vil give en god effekt. Forskningsprojekter. Der er flere projekter i gang herunder forsøg med medicinsk cannabis, hvor man forventer at komme i gang i år. Til projektet skal bruges 450 personer, hvoraf ca. 70 bliver rygmarvsskadede. Derudover kører der bl.a. projekter omhandlende: livskvalitet, robotarm, elektrisk

4 stimulans pacemaker - 4.er blevet opereret i Viborg 3 er det gået godt for -og akut behandling. Kvalitets Database SKIR. Der er ansat dataindtastere og der vil fra årsskiftet blive lagt data ind: standarddata, livskvalitet, tarm og blære. Det samme gør de andre nordiske lande, hvilket giver et godt arbejdsredskab for fagpersonalet. Hornbæk: Julefesten afholdes den 6. december. Der afholdes læringscafe den 18. december Jens Bo og Helle. Der skal spares 1.2 mill. I Hornbæk, hvilket RYK kæmper imod, og det blev godt modtaget hos nogle politikere. Nedskæringer: Der er skrevet læserbrev, som er kommet i Frederiksborg Avis. Der bliver i den kommende uge sendt brev til regionspolitikerne indeholdende vores bekymringer samt spørgsmål. Den 25. september er der rådsmøde, hvor RYK deltager v/jens Bo Sørensen og Helle Schmidt og hvor de på RYKs vegne stiller spørgsmål. 6. Selvbetjeningsløsning ifm testamente (KØ) Næste møde legal desk, drug star 7. Økonomi (CS) CS gennemgik regnskabet og der forventes et underskud på omkring ,- Status for regnskabet. CS gennemgik regnskabet og der forventes et underskud på omkring ,- 8. DHF - nyt, herunder de andre specialkredse (HCS) Stranden taget i brug sidste møde i HB, og Stranden blev besigtiget, man skal sørge for at have et parkeringskort. Gavegivere a kr. 200 DHF opfordrer til at der kommer flere gavegivere. 9. Borger Forslag om afskaffelse af den gensidige forsørgerpligt for førtidspensionister. Emnet drøftet. Enighed om, at RYK vil støtte forslaget. Helle tager det med som punkt til dialog møde med DHF. 10. NYHEDSBREV skal RYK genindfører et nyhedsbrev? Emnet drøftet og det blev besluttet at tage ideen op på et senere tidspunkt, da der pt ikke er ressourcer til det.

5 11. Ny hjemmeside Det blev besluttet, at der igen tages kontakt til Sky Media, så ny hjemmeside kan startes op igen. Jan er med til det første møde, sammen med Jens, Birgitte, og Helle. Det er ikke en enkeltmandsopgave med opdatering af nyheder Jens er tovholder. 12. RYKs håndbøger - bøgerne efterspørges, hvad gør vi? (HCS) kan vi betale os fra at få vores bøger digitaliseret, og nogle få i hardcover kopi. Kenneth og Helle undersøger hvad det kommer til at koste at udgive vores bøger digitalt. 13. Årshjul Det blev besluttet at lave et årshjul/aktivitetshjul. Der er mange arrangementer, møder og deadlines og et årshjul/aktivitetshjul, vil give et godt overblik til brug for planlægningen. Jette laver en opstart på et årshjul, hvor medlemmer i bestyrelsen skriver ind, hvad der foregår i RYK regi, bl.a. Deadline til RYK magasinet, hvornår det kommer ud, samt bestyrelsesmøder mm. 14. Orienterings punkter: Mange projekter de kommende år som skal søges fondsmidler til - hvad gør vi? Der forsøges at lave en oversigt Johnny, Helle, Kenneth, Jens og Jan. KØ arbejder på en oversigt over fonde/legater med dato for ansøgningsfrist. Mobilpay nr. Til RYK Beachflag - indkøbt fødder Vi har modtaget takkekort fra den nye forstander på Egmont, som I anledning af hans tiltrædelse holdt et festligt arrangement. Birgitte Bjørkman repræsenterede RYK i formandens fravær, da hun også var inviteret. Ideel bolig - arbejdsgruppen har haft sit første møde, hvor emnet blev drøftet og mange tanker og ideer blev vendt. Processen fortsætter. Der overvejes bl.a. en form for workshop hvor ideer og behov kan vendes (HCS) Manglende afbud til kontrol (HCS) Der skrives et oplæg i RYK magasinet og på FB, da det ikke er ok i forhold til de lange ventelister. Restancebrev (HCS) Der bliver sendt en RYKKER og det giver ok. Uland: Mikkel Bundgaard rejser til Nepal i november for at starte en organisations opbygning. 15. Evt. Forslag om indkøb af transportabel opladelig højtaler og en microfon, der kan købes fra et par tusinde kroner kr for microfon, således at vi fremover undgår manglede lyd som f.eks. til den sidste generalforsamling. (JHB) Kenneth tager kontakt til TA-Service. Uddelegering og fordeling af opgaverne i bestyrelsen. Vi har utrolig mange ventende opgaver på listen, og nye Ad hoc opgaver, kommer til hele tiden, men ikke alle i bestyrelsen er tildelt aktive opgaver p.t. (Opgaver der er startet op og rent

6 faktisk arbejdes på), mens andre personer har utrolig travlt og rigtig mange opgaver, hvordan sikrer vi løbende at opgaver startes op i takt med at der er ledige ressourcer til rådighed, samt sikre at opgaverne fordeles på en sådan måde, at bestyrelsens og ildsjælenes kompetencer, tid og evner bruges optimalt og dermed til RYK s bedste? (JHB). Problematikken drøftet. Vi er alle frivillige og gør vores bedste. Hvordan sikre vi bedre vidensdeling om relevante tiltag og beslutninger i de forskellige arbejdsgrupper således at alle ved hvis eks. en tidligere besluttet deadline bliver ændret? Vi er frivillige og planlægger vores fritid ud fra det besluttede på eks. bestyrelsesmøderne så derfor er det vigtigt at vide så snart en dato ændres. (JHB). Projektbeskrivelse Der skal laves en projektbeskrivelse i RYK regi, til forskellige arrangementer. Sponsorer Kenneth mener, at alle arrangementer med sponsorer skal som udgangspunkt kunne løbe rundt. 16. Næste møde: Jette: jeg foreslår at vi rykker arrangementet/bestyrelsesmødet d. 8-9 dec. til en gang i jan. mdr. og i stedet afholder nytårskur. Det blev besluttet. Der bliver lavet en doodle.

Referat - RYK bestyrelsesmøde

Referat - RYK bestyrelsesmøde Referat - RYK bestyrelsesmøde Tid: 17. marts 2018 kl. 12-18 Sted: Hotel Scandic i Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Tilstede: Johnny Jahn, Sus Danielsen, Cathrine Guldberg, Dorthe Lumbye, Keld Jensen

Læs mere

Referat - RYK bestyrelsesmøde

Referat - RYK bestyrelsesmøde Referat - RYK bestyrelsesmøde Tid: 2. December 2017 kl. 12-18 Sted: Scandic, Kokholm 2, Kolding Tilstede: Keld Jensen, Johnny Jahn, Kenneth Ørbæk, Sus Danielsen Jan Friis Jørgensen og Helle Schmidt Afbud:

Læs mere

Referat af - RYK bestyrelsesmøde

Referat af - RYK bestyrelsesmøde Referat af - RYK bestyrelsesmøde Tid: 16. september 2017 kl. 12-18 Sted: Scandic Hotel, Kokholm 2. 6000 Kolding Tilstede: Keld Jensen, Christian Sørensen, Kenneth Ørbæk, Sus Danielsen, Dorthe Lumbye, Cathrine

Læs mere

Referat - RYK bestyrelsesmøde

Referat - RYK bestyrelsesmøde Referat - RYK bestyrelsesmøde Tid: 13. januar 2018 kl. 12-18 Sted: Kongrescenter Odeon, Odeons kvarter 1, 5000 Odense Tilstede: Johnny Jahn, Kenneth Ørbæk, Sus Danielsen, Cathrine Guldberg, Christian Sørensen,

Læs mere

Referat, RYK bestyrelsesmøde

Referat, RYK bestyrelsesmøde Referat, RYK bestyrelsesmøde Tid: 15. januar 2017 kl. 12-18. Sted: Hos Rune Støvring, Svendborg. Tilstede: Rune Støvring (RS), Helle Schmidt (HS), Christian Sørensen (CS), Keld Jensen (KJ), Mikkel Bundgaard

Læs mere

Referat fra RYKs generalforsamling den 25. maj 2019

Referat fra RYKs generalforsamling den 25. maj 2019 Referat fra RYKs generalforsamling den 25. maj 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Forelæggelse af revideret regnskab 5. Indkomne forslag 6. Valg af næstformand

Læs mere

RYKs GENERALFORSAMLING 10. juni 2017

RYKs GENERALFORSAMLING 10. juni 2017 RYKs GENERALFORSAMLING 10. juni 2017 Afholdt hos RYKs hovedsponsor Coloplast, Aa. Louis-Hansens Alle 15, Espergærde Formanden, Helle Christiansen Schmidt bød velkommen, hvorefter hun orienterede forsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i RYK den 24. maj 2014

Referat af ordinær generalforsamling i RYK den 24. maj 2014 Referat af ordinær generalforsamling i RYK den 24. maj 2014 Afholdt hos Coloplast, Humlebæk. 41 stemmeberettigede deltog. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Lotte Tobiasen, som bød velkommen og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat, RYK bestyrelsesmøde

Referat, RYK bestyrelsesmøde Referat, RYK bestyrelsesmøde Tid: 28. november 2016 kl. 12-18. Sted: Hos Mikkel Bundgaard, Hårup Tilstede: Helle Schmidt, Mikkel Bundgaard, Christian Sørensen, Keld Jensen, Rune Støvring, Helle Skarregaard,

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær Tilstede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Brugerrådsrepræsentant: Lillian Hansen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Udpeget af styregruppen: Else

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Ønske: flere frivillige Som bestyrelse for RYK har vi et stort ønske om flere frivillige.

Ønske: flere frivillige Som bestyrelse for RYK har vi et stort ønske om flere frivillige. Referat Generalforsamling 28. maj 2016 i Ryk! Foreningen af rygmarvsskadede Afholdt hos firmaet Langhøj et anderledes bilhus Hasselager Centervej 26, 8260 Viby J 1. Valg af dirigent René Skau Bjørnson

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

FORMANDENS BERETNING

FORMANDENS BERETNING Indhold Forord... 2 Bestyrelsen... 3 Organisationen... 3 Dansk Handicap Forbund... 3 Generalforsamlingen 2018... 3 Sundhedspolitik... 4 Foretræde hos Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg...

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Referat centerrådsmøde i CAS kl

Referat centerrådsmøde i CAS kl Referat centerrådsmøde i CAS 29.11.2016 kl. 17.00-20.00 Punkter Uddybelse Referat Orientering Nordlys/CAS 5 ønsker fremover at være 3 medlemmer i Centerråd, det var i orden med resten. De 3 valgte fra

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Tema: Bilagene A.1. til A.14. Herunder orientering fra medlemmer i diverse udvalg og HB, der kan inspirere til dette punkt.

Tema: Bilagene A.1. til A.14. Herunder orientering fra medlemmer i diverse udvalg og HB, der kan inspirere til dette punkt. FreelanceGruppen bestyrelsesmøde DFDS Oslo-færgen, Dampfærgevej 30 kl. 13:30-19:00 Dagsorden Mødeleder og referent Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Iben Danielsen byder velkommen og orienterer

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

RYKs årsberetning 2014-15

RYKs årsberetning 2014-15 RYKs årsberetning 2014-15 Forord Denne beretning giver et billede af RYKs mange aktiviteter i det forgangne foreningsår. Arbejdet i RYK udføres af mange aktive i og uden for bestyrelsen. Derfor er beretningen

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tilstede: Isak Kornerup Houe, Rie Lynge Rasmussen, Kristina Ladingkær, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl-Madsen, Miriam Madsen, Danny Nymand Lajer og Tina Langerskov Buchhave

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet

Referat fra møde i Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet 06.-08.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 06. august 2014 Tidsrum 10.00 12.30 Deltagere Connie Jensen, Bjørn

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne.

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne. 1 Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos Overgade 41 1.th 5000 Odense C 2 23.02.201 9 11.00-15.00 Indkaldte: Rasmus, Ditte, Pernille, Kristine, Bente, Dennis, Bente W, Christian, Mette Afbud: Bente Wain

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet Referat fra skolebestyrelsesmøde Dato: 18/32015 Kl. 19.00 Sted: Personalerummet Afbud fra : Peter, Bo, Deltagere: Mariann, Monica, Anastasia, Karina, Flemming, Heidi, Birgitte, JM, EA, AML, Zana Punkter

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 9. august kl. 20.00 21.00, Medborgerhuset Egedal Dirigent: Lasse Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Lasse, Jan, Peter, Jacob, Helge, Lars, Dorte L., Kirsten, Christian, Annett og Merete (referent)

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen Bestyrelsesmøde: DEF 23.05-17 kl.18.30 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500, Valby Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt Dagsorden til forældrebestyrelsesmøde Dagplejen Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 6150 E-mail: børnogkultur@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Rudkøbing den 19. november 2014 Sted Langeland

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

RYK årsberetning 2015-2016

RYK årsberetning 2015-2016 RYK årsberetning 2015-2016 Forord Bestyrelsens arbejde har igen i år været præget af, at flere bestyrelsesmedlemmer har været fraværende i kortere og længere perioder af bl.a. helbredsmæssige årsager,

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Dagsorden Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Mødeleder: Dennis Referent: Kristine Indhold Mål (ansvar) Referat 1. Orientering Bordet rundt, hvor alle er klar til at fortælle,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen

Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen Dagsorden møde nr. 1 Perioden 2018-2021 Mødedato: 13. marts 2018 Mødetidspunkt: Kl. 18.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.00 Mødelokale: C.F. Tietgensvej 7C Der serveres mad under mødet.

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen Forældrebestyrelsesmøde dagplejen 28.02.19 Deltagere Referent Fraværende Punk t Dagsorden og referat 1 Nyansættelser Der har d. 25.2.19 været afholdt ansættelsessamtaler til stillingen i Blistrup. Vi har

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Bestyrelsesmøde FSLS 12. januar 2014.

Bestyrelsesmøde FSLS 12. januar 2014. Bestyrelsesmøde FSLS 12. januar 2014. Tilstede; Dorrit Thorsen, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv, Trine Hjetting, Mette Juhl Foghmar og Annette Svensson. Dagsorden godkendt. Økonomi.

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Afbud fra resten af medlemmerne. Referent: Annie Elise Geilman (Psykiatrien Vest) (hvem, hvad, hvornår) Kort præsentationsrunde,

Afbud fra resten af medlemmerne. Referent: Annie Elise Geilman (Psykiatrien Vest) (hvem, hvad, hvornår) Kort præsentationsrunde, Referat af møde i det Kommunale Samarbejdsfora for Psykiatri Den 10. september 2015, kl. 12.30-15.30, i Undervisningslokalet, Gul Gang, Indgang Z2, indgangen til sengeafsnit V45, Birkevænget 7, 4300 Holbæk

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere :

Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Møde nr. 20 / 2014 Dato : 3. marts 2014. OBS! kl. 17.00 Sted : Lindehuset i Fredensborg Jernbanegade 28 B Laila Rohde Mortensen ( LRM) Formand Annemette Samuelsson

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou)

Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou) Referat til bestyrelsesmøde den 13. marts kl. 16.00 22.00: Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan lvhøj (D), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou) Afbud: Jannick

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3 Dato: 23.03.2017 Kl: 10.00 12.00 Sted: Lokale 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen, Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Ingen DAGSORDEN 1. Velfærdsdirektør

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere