Vi har oplevet en sommersæson hvor vejret viste sig fra den allerbedste side og vi har haft rigtig stor tilslutning til arrangementerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har oplevet en sommersæson hvor vejret viste sig fra den allerbedste side og vi har haft rigtig stor tilslutning til arrangementerne."

Transkript

1 MusikKolding 2018

2 Resume MusikKolding har i forhold til kommuneaftalen i 2018 koordineret og afviklet Sommer ved Søen, Grøn Koncert, Stella Polaris, Murenes Minder og vi har supporteret Kolding Kommune i forbindelse med Dronningens besøg på Koldinghus den 5. maj. Derudover har MusikKolding koordineret og afviklet Syng Højt og samtidig på Godset været arrangør for nytårskoncert med lokale The Boss. Vi har oplevet en sommersæson hvor vejret viste sig fra den allerbedste side og vi har haft rigtig stor tilslutning til arrangementerne. Synergi Vi arbejder til stadighed på at styrke det gode samarbejde vi har med de forskellige aktører i byen. Vi er synlige i bybilledet og vi oplever en stor samarbejdsvilje med foreninger både indenfor kultur og idræt, myndigheder, Kolding Kommune, City Kolding osv. Vi har fortsat et stærkt, tæt og godt samarbejde med foreningslivet og vi udvider hele tiden vores netværk af frivillige. Vores samarbejde med foreningeslivet har en langvarig historik men bliver styrket, samtidig med vi forsøger at tilgodese nye foreninger på tværs af både kultur og idrætsområdet. Vi arbejder hele tiden på at optimere de arrangementer vi er involveret i, samtidig med at vi investerer i kvaliteten på det musikalske indhold. Det er præcis i dette forhold at styrken i samarbejdet med Kolding Kommune også skal ses altså muligheden for på tværs af projekter at fordele og prioritere og der i gennem bidrage aktivt til projekternes dynamik og udvikling. Den lokale presse har som altid et positivt samarbejde med og vi får god mediedækning og eksponering, udover de platforme vi selv aktiverer, herunder i særlig grad de sociale medier.

3 Samarbejdsaftalen Formålet med aftalen er gennem udnyttelse af Foreningen MusikKolding s platform, foreningslivet og frivillige hjælpere at styrke, udvikle og sikre væsentlige musikarrangementer i Kolding Kommune for kommunens borgere og besøgende. MusikKolding ønsker at arbejde for udviklingen af musiklivet i Kolding Kommune på et i forhold til det eksisterende, forbedret niveau både i relation til kvantitet og kvalitet. Begge parter ønsker over tid et bredt udbud med fokus på kvalitet, respekt for mangfoldighed via tilbud til forskellige alderssegmenter. Kolding Kommune og MusikKoldings samarbejde har bestået af flere aftaler som er blevet forlænget. I november 2018 er der vedtaget en 4 års aftale der giver arbejdsro og mulighed for at planlægge lidt længere ud i fremtiden. Den nye aftale løber fra 1/ til 31/ MUSIKKOLDING PRÆSENTERER SOMMER VED SØEN HUSH JUNI 05 JULI 12 JULI 19 JULI 26 JULI 02 AUG James Intveld (US) The White Album Ester Brohus Back to Back Søs Fenger & Band Samarbejdsaftalen for 2018 omfattede følgende projekter/arrangementer; Sommer ved søen Grøn Koncert Stella Polaris Murenes Minder/Det Kongelige Teater Herudover forestod MusikKolding følgende arrangementet I 2018: The Boss Nytårskoncert Besøg af dronningen ifm. 750 års jubilæum Koldinghus Syng Højt Arrangeret af MusikKolding i samarbejde med Kolding Kommune og Slotssøbadet. Pladsen åbner kl 18 - Koncerterne starter kl 19. Du støtter arrangementet ved at købe dine drikkevarer på pladsen. Følg MusikKolding på Facebook, Twitter og Instagram #SVS18 VI FEJRER SLOT OG BY

4 Sommer ved søen Gennem en årrække har vi arbejdet på at give koncertrækken Sommer ved Søen et facelift. Vi har investeret en betydelig sum af forenings midler på indholdet, og i sommeren 2018 kunne vi præsenterer endnu et stærkt program. Vi oplever, at vi med vores investering har fået vendt stemningen og målgruppen for arrangementet, samtidig med at vi har været tro over for konceptet. Sommer ved Søen er en meget velbesøgt arrangementsrække som tiltrækker publikum ikke kun fra Kolding Kommune, men også turister samt borgere og besøgende fra flere omkringliggende byer og kommuner. Tilbagemeldingerne fra restauranter og cafeer er meget positive. Vi generer mange gæster til midtbyen både før og efter koncerterne. Koncertrækken har nået et niveau nu, hvor vi er blevet nødt til at arbejder meget med kapaciteten og publikumsoplevelsen. Den store publikumsdeltagelse har gjort at vi har været nødt til at re-tænke kapaciteten og pladsinddelingen således det er forsvarligt at afvikle koncert for artist, arrangør og publikum. Dette er en ongoing proces. Arrangementet er båret af frivillig fra Kolding Svømmeklub, i et tæt og konstruktivt samarbejde med Kolding Kommune og Slotssøbadet. Mediedækningen foregik igen i 2018 via en mediepartner aftale med Jyske Fynske Medier og Ugeavisen, hvor vi blev eksponeret både via annoncer, radio og på den redaktionelle front med både foto omtale og anmeldelse af hver koncert.

5 Grøn Koncert Grøn Koncert kunne for første gang i Kolding melde publikumsrekord og et helt udsolgt arrangement. Interessen var helt overvældende. Den store succes har været en kombination af solskin og en stærkt program. Vi lukkede dørene ved gæster. Vi har et fortsat rigtig godt samarbejde med Muskelsvindfonden, Kolding Kommune samt det lokale foreningsliv Vi har et stabilt korps af frivillige som vi primært henter i lokalområdet. Bl.a. Seest Boldklub.

6 Murenes Minder I forbindelse med By- og Slots jubilæet havde Kolding Kommune valgt at flytte Det Kongelige Teater fra Skamlingsbanken til Koldinghus i Vi indgik derfor i et samarbejde med Kolding Kommune, Det Kongelige Teater, Milestone Event og Sønderjyllands Symfoniorkester om det store show på slotsbanken. Det var to aftner lidt ud over det sædvanlige på Koldinghus Slotsbanke. MusikKolding stillede med frivillige fra Seest Boldklub, Godset og Kolding Svømmeklub. Stella Polaris Fredag den 27. juli fik Kolding for 5. gang besøg af endags festivalen Stella Polaris ved Koldinghus. Arrangementet er stadigvæk et stort tilløbsstykke og rigtige mange borgere benyttede lejligheden til at slå sig ned og nyde musikken i græsset. Vi ramte en af sommerens varmeste dage med over 31 grader. Aldersspredning er stadigvæk fra 0 til 100 år, hvilket vi synes er helt unikt. Vi vurderer at der har været omkring 3000 gæster. Igen i år havde vi et samarbejde med NIKOLAI Billedeskole som lavede en workshop for de små gæster. Elever fra Munkensdam Gymnasium og Seest Boldklub stillede igen med frivillige til arrangementet. Markedsføringsmæssigt er Stella Polaris i Kolding en del af en landsdækkende koncertrække, og derfor blev Kolding markedsført via landsdækkende TV- og magasinreklamer. JyskeVestkysten dækkede arrangementet redaktionelt og TV Syd sendte live tv fra koncertpladsen.

7 Øvrige MusikKolding aktiviteter MusikKolding er ud over de forpligtelser vi har i forhold til kommuneaftalen involveret i andre musikarrangementer. På Godset har vi 2018 traditionen tro arrangeret nytårskoncert med lokale The Boss. Det er blevet et stort tilløbsstykke og familiebegivenhed hvor flere og flere deltager. Besøg af Dronningen ifm. 750 års jubilæet I forbindelse med Dronningens besøg i Kolding den 5. maj bistod vi Kolding Kommune med afholdelse af arrangementet. Vi var med som sparringspartner før, under og efter arrangementet. Syng Højt MusikKoldings gave til Kolding 750 års jubilæum var et arrangement for de helt små borgere. I samarbejde med Børne- og Uddannelsesforvaltningen inviterede vi alle 0-6 årige i Kommunen til en fælles sangkoncert. Børnene skulle ude i institutionerne øve sangene over en periode og efterfølgende samlede vi alle børn på plænen ved Slotssøbadet til én stor fest. Til sangkoncerten blev børnene bakket op af Jeppe og Marie fra Lille Nørd, Flora Ofelia fra MPG, Søren Bauns Orkester og selveste Ridder Rosenkrans fra Koldinghus. Teamet for koncerten var 750 års fødselsdag, der blev sunget børneklassikere og vi havde den store fornøjelse af en uropførsel af Kolding Musikbørnehavens egen fødselsdagssang, som børn og voksne har skrevet I anledningen af 750 års jubilæet. Målet var deltagelse af 750 børn, men vi nåede helt op på 1150 børn Med arrangementet håbede vi på at vi kunne give de små borgere glæde ved en fælles musikoplevelse. Pressen tog rigtig god imod arrangementet. TV Syd lavede bl.a. et rigtig fint indslag.

8 Året der kommer Vi har valgt at sige farvel og tak til Det Kongelige Teater på Skamlingebanken efter en lagt samarbejde. Vi arbejder på et nyt stort set up med Sønderjyllands Symforniorkester, som vi virkelig har store forventninger til. Dog er dette først muligt i 2020, men vi er allerede i gang med planlægningen. Sommer ved Søen 2019 har et stærkt line up og vi arbejder kontinuerligt på at opjustere serviceforholdene for publikum. Vi synes vi har nået niveauet både publikummæssigt og kunstnerisk og derfor vil udviklingen af arrangementet være af mere praktisk karakter i Grøn Koncert skal vi have forhandlet en ny samarbejdsaftale med. Vi vil arbejde på at vi igen får en 5 årig aftale. Grøn Koncert bliver i 2019 afholdt fredag den 19. juli. Der bliver arbejdet på en kapacitet på gæster i Stella Polaris bliver afholdt fredag den 26. juli 2019 på plænen ved Koldinghus. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme har fordoblet areallejen i 2019 og vi har derfor seriøse overvejelser om arrangementet fortsat skal afholdes ved Koldinghus eller om der skal findes en ny koncertplads. Vi overvejer et samarbejde med folkene som afholdte Street Food arrangementet på Buen i sommerne I 2019 vil vi arbejde på at flytte arrangementet til udendørs arealet ved Godset. MusikKolding vil blandet andet byde ind med musikalst indhold. Vi håber på at kunne gøre arrangementet til en Kolding tradition lavet af og for borgerne i Kolding og opland. MusikKolding indgår til stadighed i dialog og sparring med forskellige aktører om aktiviteter og musikarrangementer mv. i Kolding Kommune og vi står naturligvis fortsat til rådighed for den form for dialog om kommunens kulturpolitiske ambitioner og udvikling.

MusikKolding 2017 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

MusikKolding 2017 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND MusikKolding 2017 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND 1 Resume I forhold til kommuneaftalen har MusikKolding i 2017 koordineret og afviklet Sommer ved Søen, Grøn

Læs mere

MUSIKKOLDING 2016 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

MUSIKKOLDING 2016 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND MUSIKKOLDING 2016 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND 1 Resume MusikKolding har i 2016, i forhold til kommuneaftalen koordineret og afviklet Sommer ved Søen, Grøn

Læs mere

MUSIKKOLDING 2014 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

MUSIKKOLDING 2014 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND MUSIKKOLDING 2014 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND 1 Resume 2014 er år tre i samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og foreningen MusikKolding. Vi har koordineret

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune

Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune Gældende for perioden 1/1 2019 31/12 2022 Indhold Samarbejdsaftale mellem Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune... 1 Kolding Kommunes forventninger...

Læs mere

MUSIKKOLDING 2013 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

MUSIKKOLDING 2013 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND MUSIKKOLDING 2013 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND 1 Resume 2013 er andet år i samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og foreningen MusikKolding, men første

Læs mere

MusikKolding. Årsrapport for 2015

MusikKolding. Årsrapport for 2015 MusikKolding Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding Årsrapport for 2015 CVR-nr. 27 99 71 12 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Bestyrelsens påtegning 1 Foreningsoplysninger Foreningsoplysninger 2 Årsregnskab

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Velkomst og hvem er vi her i dag? Hvad er formålet med Frivillig Fredag? Flash back til 2012 Frivillig Fredag-praktik Social gadekunst et

Læs mere

Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019

Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019 Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019 Venskabsforeningen Danmark-Vestafrika, oktober 2018 Afrikansk 1-dags festival på Nørrebro 2019 Couleur Café har forlængst etableret

Læs mere

2200 Børn & Musik 2019

2200 Børn & Musik 2019 2200 Børn & Musik 2019 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro, som er med til at sikre, at bydelens børn møder og deltager i livemusik af høj kvalitet. Festivalen

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

2200 Børn & Musik 2018

2200 Børn & Musik 2018 2200 Børn & Musik 2018 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro som har eksisteret siden 2013. Festivalen består i 2018 for første gang af to dele, en udendørsdel,

Læs mere

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Kultur Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område Dato 8. maj 2019 Sagsbehandler Lisbet Holten Lambert Direkte telefon 20 20 73 93 E-mail lilam@kolding.dk Festlig

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Inviter borgerne på NATURENS DAG

Inviter borgerne på NATURENS DAG Inviter borgerne på NATURENS DAG Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 10. september 2017 Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet Naturens Dag for

Læs mere

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB 22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB VÆR MED TIL AT SKABE EN GOD STEMNING OMKRING BANEROCK Nu er det blevet tid til

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014 Sag Sagsbeh. Kategori Titel Ansøger Ansøgt Bevilling Indstilling beløb 1165 Ole Jørgensen Danmarks Grimmeste Festival 2014 Danmarks Grimmeste Festival 500.000,00 125.000,00 Danmarks Grimmeste Festival

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav.

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav. Musik "Jamsession". Fre. 4. jan. 2019 kl. 16.30 "Vadehavets Helte" og Hjørnekroen inviterer til "jamsession". Så medbring dit instrument for et par hyggelige samspilstimer. Sted: Hjørnekroen, Hovedgaden

Læs mere

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Om projektet Grønland i Tivoli GiT afholder i sommeren 2018 en 2 dages kulturfestival, med samme navn som projektet, i Tivoli København. Over 2 dage inviteres grønlændere,

Læs mere

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne På den nye scene Fra grøn til Grøn, der er et samarbejde mellem koncertkaravanen Grøn og YouSee Musik, er der plads til up-coming artister, der stadig har

Læs mere

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 November 2012 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Hovedindsatsområder 2011 2013 Markedsføringsgruppen arbejder med en overordnet plan for

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet. Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

Forskningens Døgn - Vil du være med? Forskningens Døgn bringer viden videre

Forskningens Døgn - Vil du være med? Forskningens Døgn bringer viden videre Forskningens Døgn - Vil du være med? Forskningens Døgn bringer viden videre Hvad er Forskningens Døgn? Forskningens Døgn er en årlig landsdækkende videnskabsfestival, der har til formål at: Hylde forskningens

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

vedrørende bevillinger fra Region Syddanmarks Kulturpulje

vedrørende bevillinger fra Region Syddanmarks Kulturpulje B Rapporteringsskema (regnskab fremsendes særskilt) vedrørende bevillinger fra Region Syddanmarks Kulturpulje Skemaet sendes elektronisk til kontakt@regionsyddanmark.dk eller indsendes til: Region Syddanmark,

Læs mere

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE MUSIKGLÆDE Vi kender vel alle det lille barn, der rokker i takt til musik ganske enkelt fordi, det

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Hvidovre Markedsfest

Hvidovre Markedsfest Hvidovre Markedsfest Agenda Introduktion Hvidovre Markedsfest vision og mission Hvidovre Markedsfest kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Markedsfest er for

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Aalborg Bæredygtighedsfestival september Kom og vær med!

Aalborg Bæredygtighedsfestival september Kom og vær med! Aalborg Bæredygtighedsfestival 9. - 16. september 2017 Kom og vær med! Aalborg Bæredygtighedsfestival 9. - 16. september 2017 Den 9. - 16. september 2017 afholdes der igen Aalborg Bæredygtighedsfestival.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden 2017-2020 skaber liv i kulturarven med tidlig musik fra før år 1800 har fokus på det historiske og sætter middelalderbyen på verdenskortet præsenterer 8-12 sæsonkoncerter med de førende skandinaviske kunstnere

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

International Performance Art Festival Aug. 2016

International Performance Art Festival Aug. 2016 International Performance Art Festival 24-28 Aug. 2016 UR-NAT er en international festival for scenekunst i og om naturen. UR-NAT præsenterer uventede kunstneriske møder i naturen, i byens åbne rum og

Læs mere

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning Kulturpolitik og fokusområder 2018-2021 - udkast Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet og unikke projekter og samarbejder på tværs. Kulturen

Læs mere

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL 5 5 HVAD ER BOXMARKET? Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. - 17. september 2017 på Aarhus Havn. Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjen

Læs mere

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: FOKUSOMRÅDER FOR FRITIDS- OG IDRÆTSOMRÅDET FRITID OG IDRÆT KOLDING KOMMUNE POLITISKE FOKUSOMRÅDER

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: FOKUSOMRÅDER FOR FRITIDS- OG IDRÆTSOMRÅDET FRITID OG IDRÆT KOLDING KOMMUNE POLITISKE FOKUSOMRÅDER POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: FOKUSOMRÅDER FOR FRITIDS- OG IDRÆTSOMRÅDET FRITID OG IDRÆT 1 FYSISKE RAMMER Hvordan udvikler vi bygninger og offentlige rum, så de understøtter og bidrager til fritids-

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 LOGO1TH_LS_POSr d By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 KULTURUDVALGETS Politiske fokusområder 2014-2015 Mødesteder og midlertidighed Kultur er fyrtårne og fysiske rammer.

Læs mere

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK NOTAT JOURNALNUMMER SKREVET AF MORTEN SVARRE ANDERSEN OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK Følgende opsamling opsummerer input fra aktører og borgere leveret på borgermødet d. 7. december i St. Tårnby Forsamlingshus

Læs mere

Organdonationsdag opsamling og evaluering

Organdonationsdag opsamling og evaluering Organdonationsdag 2017 - opsamling og evaluering Dagens formål At skabe dialog og debat om organdonation. At anerkende dem, der har organdonation tæt på i deres personlige liv eller professionelle virke.

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for andre kulturelle arrangementer

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for andre kulturelle arrangementer ANSØGNINGSSKEMA Puljen for andre kulturelle arrangementer Foreningens/institutionens navn HATS - Helle Amatør Teater Samvirke Foreningens CVR 10517842 Projektets navn Novemberspil - Musicalen Hairspray

Læs mere

Skal du være Sponsor?

Skal du være Sponsor? COPENHAGEN MELA 2015 Skal du være Sponsor? Vi søger Sponsor i alle størrelser Hvad er Copenhagen Mela 2015? Copenhagen Mela er et Pakistansk Kulturarrangement som bliver afholdt den 14. August 2015 Copenhagen

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte Partneraftale med Gladsaxe Kommune, evaluering af sæson 2016/2017 Hermed kort evaluering af partneraftale mellem Akademisk Boldklub og Gladsaxe Kommune for sæsonen 16/17. Markedsføring / Profilering a)

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den 1 - Horsens All Stars - ansøgning til Kultur- og Oplan Hører til journalnummer: 20.00.00-Ø40-1-18 Ansøgningsskema til Kultur- og Oplevelsespuljen Blanketnummer: 46844 Ansøger Foreningsnavn Horsens All

Læs mere

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Januar 2011 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Tidligere handlingsplaner fra Markedsføringsgruppen har kun været 1-årige. Denne handlingsplan

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Kultur Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område Dato 8. januar 2019 Sagsbehandler Lisbet Holten Lambert Direkte telefon 20 20 73 93 E-mail lilam@kolding.dk

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

AFTALE. Holbæk i Pinsen.

AFTALE. Holbæk i Pinsen. AFTALE Om Holbæk i Pinsen. Holbæk Kommune og Fonden - Holbæk i Pinsen Kanalstræde 2 Kasernevej 6, st.tv 4300 Holbæk c/o ADVODAN CVR nr.: 29189447 Kanalstræde 10, 1.(CVR nr) (herefter kaldet Holbæk Kommune)

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune.

Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune. Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune www.skive.dk Indhold Side 2: Forord Side 3: Principper for samarbejdet - foreningsliv og frivillighed

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

Udvalgspolitik Kulturudvalget

Udvalgspolitik Kulturudvalget Udvalgspolitik Kulturudvalget Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Udvalgspolitik Kulturudvalget Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 2 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Nytårskoncert Kære elever, familie, venner og kollegaer I inviteres hermed til Michael Skolens Nytårskoncert 2017 Fredag

Læs mere

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION Københavns Lokalgruppes 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION I 2014 havde KØBENHAVNS LOKALGRUPPE I MUSKELSVINDFONDEN 40 års jubilæum, men var nødsaget til at udsætte arrangementet. SØNDAG DEN

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Bilag 2 - Oversigt over foreslåede og afslåede støttemodtagere

Bilag 2 - Oversigt over foreslåede og afslåede støttemodtagere KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Bilag 2 - Oversigt over foreslåede og afslåede støttemodtagere Dette bilag beskriver de ansøgninger som foreslås støttet af arrangementspuljen

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Syng med koncert. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 10 31 Slutdato: 2015 10 31

Titel. Titel på projekt: Syng med koncert. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 10 31 Slutdato: 2015 10 31 Titel Titel på projekt: Syng med koncert Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 10 31 Slutdato: 2015 10 31 Afholdelsessted/evt. adresse: Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse Ansøger

Læs mere

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S DBU TOUR 2015 Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Talenter Årets tur tager udgangspunkt i fodboldens talenter, og bygger på U-landsholdenes deltagelse i slutrunder henover sommeren i særdeleshed

Læs mere

www.aalborgcity.dk Oplevelser og service - aldrig har det været vigtigere! Kære samarbejdspartner 20 12 I Aalborg City arbejder vi hver eneste dag året rundt hårdt på at arrangere events,

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

Afrapportering: Tønder Festival som Kulturelt Fyrtårn 2013-2014

Afrapportering: Tønder Festival som Kulturelt Fyrtårn 2013-2014 Afrapportering: Tønder Festival som Kulturelt Fyrtårn 2013-2014 Udarbejdet af Tønder Festival, november 2014 Foto 1: Ard Jongsma, Still Words Indholdsfortegnelse AFRAPPORTERING: TØNDER FESTIVAL SOM KULTURELT

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

NYE VEJE FOR FESTIVALEN

NYE VEJE FOR FESTIVALEN NYE VEJE FOR FESTIVALEN Aarhus Jazz Festival 2015 vil vanen tro præsentere et varieret program af høj kvalitet, med både store internationale, europæiske, danske og nordiske orkestre. Ambitionen er at

Læs mere

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx Memo stillingen som Event- og Marketingkoordinator Baggrund Tønder Erhvervsråd og Tønder Handelsstandsforening har indgået en aftale om tilpasning af den eksisterende bycenterchefstilling til de behov

Læs mere