BREDDEIDRÆTSUDVALGET ÅRSBERETNING 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BREDDEIDRÆTSUDVALGET ÅRSBERETNING 2018"

Transkript

1 BREDDEIDRÆTSUDVALGET Udvalgsberetning Breddeidrætsudvalget Breddeidrætsudvalgets formål er at medvirke til en udvikling af forbundets breddeidrætstiltag og herunder etablere og eksekvere særlige breddeidræts initiativer, som kan medvirke til en øget aktivitetsdeltagelse og medlemsrekruttering både blandt DSRFs foreninger og det selvorganiserede miljø. I første halvdel af 2019 arbejder udvalget på 2 initiativer: - Skabe et højt antal deltagende foreninger i forbindelse med Danish National Surfing Day den 22. juni Dette gøres ved at orientere og samarbejde med foreninger rundt om i landet og faciliterer at disse får etableret konkrete aktiviteter på dagen. - Planlægning og afvikling af udviklingsdag for foreninger og organisationer under DSRF i efteråret Udviklingsdagen har til formål at samle miljøet og videndele, således at foreningerne er klædt på den nye sæson med nye inputs og motivation på baggrund af dialog og sparring med andre foreninger. Dertil skal udvalget arbejde med at identificere nødvendige behov hos DSRFs medlemmer med henblik på løbende at kunne udvikle og faciliterer nye breddeidrætstiltag ude i foreningerne. Udvalget arbejder tæt sammen med natur- og miljøudvalget samt kommunikation- og medieudvalget i håndtering af de enkelte arbejdsopgaver. Aktiviteter inden for breddeidrætsarbejdet i 2018: Som i de foregående år har STOKED-projektet være katalysator for arbejdet med bredden. Der er således blevet arbejdet med etablering og udvikling af nye og eksisterende foreninger, som kræver mange ressourcer. Herunder har der været fokus på udlån af diverse udstyr og uddannelse af instruktører inden for SUP og surf, således at disse kunne bidrage til rekruttering og udvikling i de lokale foreninger. Ydermere er der igangsat proces for udvikling af en frivillighedsstrategi samt koncepter og guidelines for opstart og drift af foreninger.

2 ELITEUDVALG Udvalgsberetning Eliteudvalg Eliteudvalgets formål er at medvirke til udviklingen af et positivt talent- og elitemiljø for danske stand up paddle, surfing og rafting udøvere på nationalt og internationalt niveau. Herunder at analyse og fremhæve udviklingsfokusområder samt etablere og eventuelt eksekvere indsatser som aktuelt eller i fremtiden kan skabe værdi for talenter og eliten. I første halvdel af 2019 arbejder udvalget på 2 initiativer: - Udviklingen af en specifik surf og SUP-træneruddannelse, som skal sikre at yngre atleter får motiverende, progressiv og aldersrelateret træning, og eliten i fremtiden har kompetente trænere i Danmark, således at deres fortsatte udvikling ikke nødvendigvis skal ske gennem tilknytningen af en udenlandsk coach. - Udarbejde udkast til vigtige elementer som skal implementeres i forbunds- og klubregi for at skabe en forståelig og motiverende rød tråd i udviklingen fra junior til elite. Grundet surf- og SUP-sportens begrænsede historik inden for struktureret talent- og eliteudvikling, arbejder udvalget på at skabe meningsfulde initiativer som sikre at juniorerne opretholder deres motivation og kan visualisere sportsgrenene som potentielle karriereveje. Senere på året skal udvalget arbejde med at sikre aktiviteter på klubregi, således at klubber/foreninger kan implementere initiativer, som kan øge udøvernes niveau og motivation, og generelt bedre den danske talent- og eliteudvikling. Aktiviteter inden for talent- og elitearbejdet i 2018: Forud for etableringen af udvalget er der i 2018 blevet arbejdet med implementeringen af en række elite aktiviteter for landsholdene i særdeleshed surflandsholdet på baggrund af DIF-aftalen. Medio 2018 blev der udarbejdet en talent- og elitestrategi for surf og SUP. Specifikt på surf-siden er der etableret elite-samlinger i DK og udlandet samt nedsat et landstrænerteam, mens der på SUP-siden er opstartet et samarbejde med coach Vincent Guillaume og indgået en sponsoraftale med Klitmøller Rigwear og Galleri Egelund. Dertil er der blevet arbejdet på at gøre Surfklubben NASA til forbundets første talent- og elitecenter - dette offentliggjort primo 2019.

3 IDRÆTSPOLITISK UDVALG Udvalgsberetning Idrætspolitisk udvalg Det idrætspolitiske udvalgs formål er at varetage DSRFs interesser og repræsentere forbundet i idrætspolitiske sager og forum på national og internationalt plan. Udvalget skal styrke forbundets public affairs indsats, og holde sig orienteret i politiske sager af enhver karakter, som vil kunne få betydning for medlemmerne og forbundets position og muligheder i Danmark og internationalt. I 2019 skal der arbejdes med følgende opgaver: Etablere kontakt til alle landets borgmestre og sikre kendskab til DSRF, STOKED og forbundets arbejde med udvikling af aktiviteter og rammer for danskernes aktive fritidsliv, kystbeskyttelse mv.. Deltage i toplederseminar, DIF-årsmøde, budgetmøde samt DIF s Internationale idrætspolitiske netværk. Dertil være repræsenteret under ISA, ESF, IRF og Friluftsrådets årsmøder Understøtte OS projektet og udviklingen af forbundets interne politiske arbejde Planlægning af proces for DSRF strategiarbejde Aktiviteter inden for idrætspolitik i 2018: I 2018 har fokus i udvalget ligget i en længere møderække med formændene for Dansk Sejlunion og Dansk Kano og Kajak Forbund og DIF om organiseringen af stand up paddle i Danmarks Idrætsforbund. Der har fra DSRF side af været arbejdet for at sikre sporten, udøverne og DSRFs medlemmer de samme muligheder og rettigheder der knytter sig til alle andre idrætsdiscipliner under DIF. Forbundets deltagelse på Folkemødet, der skabte stor synlighed og knyttede tætte relationer til forbundets store samarbejdspartner Nordeafonden. På Folkemødet samarbejdede DSRF endvidere med Lokale og Anlægsfonden om debatarrangementet SUP n Talk, hvor der blev sat fokus på danskernes friluftsliv, og brug af kysterne til aktivt fritidsliv. Deltagelse var med vigtige interessenter og samarbejdspartnere som DGI, Friluftsrådet m.fl. Udvalget har repræsenteret forbundet ved Friluftsrådets årsmøde, DIF årsmøde, DIF budgetmøde, formandsmøde i DIF. Endelig var udvalget ansvarlig for planlægningen og gennemførelsen af Olympic Solidarity projektet med opbygningen af DSRF udvalgsstruktur og kick off arrangement i januar 2019.

4 INNOVATION- OG UDVIKLINGSUDVALG Udvalgsberetning Innovation- og udviklingsudvalg Innovations- og udviklingsudvalget er et netværk for projekter og ildsjæle i DSRF s community. Udvalget skal have strategisk fokus på at kvalificere idéer og projekter, der udvikles og forankres i forbundet. Udvalget skal i 2019 arbejde med følgende opgaver: - Samle informationer om projektidéer og forretningskoncepter i DSRF med henblik på at kunne vurdere og prioritere kommende projekter og koncepter i forhold til DSRF overordnede strategi. - Drive på videreudvikling af Platform Denmark projektet, som blev igangsat i Sparre på udviklingen af Beach Games Danmark. - Se på mulighederne for at udvide samarbejdet med WATERZ, således at der kan skabes større aktivering i området og tilmed kan etableres bedre og bredere samarbejder omkring events. Aktiviteter inden for innovation og udvikling i 2018: I forbindelse med Morten Hansens praktikforløb i forbundet blev der igangsat et projekt omkring tilblivelsen af en fremtidig platform, som skulle lette administrative byrder og samtidig skitsere en mulig forretningsmodel, som har til formål at sikre forbundet økonomisk uafhængigt af projekt/fondsmidler. Dette projekt er fortsat under udarbejdelse. Dertil er der blevet søgt støtte via DIF s Initiativpulje til et app-projekt, som skulle favne miljøet digitalt ved at tilbyde forskellige services, som ville være relevante for de enkelte sportsgrene samt simplificere/strømline forskellige processer inden for datahåndtering. Projektet er på nuværende tidspunkt nedlagt, da der ikke kunne findes en fælles løsning i samarbejde med DIF.

5 KOMMUNIKATIONS- OG MEDIEUDVALG Udvalgsberetning Kommunikations- og medieudvalg Kommunikation- og medieudvalgets formål er at sikre en god og solid kommunikation og branding af forbundets aktiviteter. Kommunikations- og medieudvalget kommer i 2019 til at arbejde med følgende opgaver: - Nedsætte et team af DSRF presse- og medie ambassadører, som skal bruges til at sikre DSRF s synlighed nationalt og internationalt. Dette gøres ved at involverer atleter, udvalgsfolk og eventafviklere, som alle skal bidrage til at fortælle den gode historie om DSRF s aktiviteter. Dertil skal der arbejdes på at skabe mulighed for en lønnet ressource (presse-/kommunikationskonsulent) på sigt. - Sikre presseomtale og livedækning af udvalgte DSRF-events. Her arbejdes på at understøtte og opbygge et brand omkring DSRF s events, som har fokus på historiefortælling. Dette gøres ved at udarbejde en skabelon for indhold og fokus i eventkommunikationen, som skal bruges i forbindelse med promoveringen af events. - Øget fokus på at bedre kommunikationen af breddeidrætsaktiviteter samt klæde forbundets enheder (sekretariat, udvalg, bestyrelse) på til at agere i kommunikationsrollen, og herigennem levere bedre og skarpere kommunikation internt og eksternt. I slutningen af 2019 forventes der, at være udarbejdet en kommunikation- og mediestrategi, som har til formål at øge kendskabet til DSRF samt forbundets aktiviteter. Herunder skal den indramme den retning og det indhold, som DSRF fremadrettet skal fokusere på for at ramme dens nuværende medlemmer samt øge den eksterne rekruttering. Aktiviteter inden for kommunikation og medier i 2018: I 2018 har der været et øget fokus på kommunikationen omkring og mediedækningen af specifikke DSRF events. Der er blevet produceret event-videoer til Danish Surf Tour og DM SUP & Paddleboarding med henblik på at skabe bedre synlighed og rekruttering til disse event. Dertil lavet livedækning fra VM i SUP i Kina. Fra sekretariatets side er der løbende blevet udarbejdet artikler, opslag m.m. på hjemmeside, Facebook og Instagram omkring relevante nyheder, events eller lignende.

6 NATUR- OG MILJØUDVALG Udvalgsberetning Natur- og miljøudvalg Miljø- og naturudvalgets formål er at sætte fokus på miljø-, natur- og planpolitiske forhold som spiller en afgørende rolle ift. udøvernes muligheder for at dyrke DSRFs aktiviteter. Udvalget skal være en aktiv spiller i de idrætspolitiske diskussioner som vedrører særlige miljø- og naturforhold. Samtidig skal udvalget arbejde med konkrete tiltag, som styrker forbundets grønne profil og medansvar i at skabe et bæredygtigt idrætsmiljø indenfor stand up paddle, surf og white water sporten. I 2019 arbejdes der med følgende opgaver: - Sikre høj deltagelse ved Danish National Surfing Day med fokus på strand/beach clean ups herunder komme med forslag til initiativer/aktiviteter, som sikrer dette. Dette i samarbejde med breddeidrætsudvalget og kommunikations- og medieudvalget. - Udarbejde manual til foreninger omkring gode miljøtiltag. Dette er iværksat og skal snarest kommunikeres ud til foreningerne gennem DSRF s hjemmeside samt via tilsendt materiale. - Sikre miljørigtige tiltag i forbindelse med DSRF s events. Herunder komme med specifikke forslag til tiltag, som kan forankres under forskellige events samt hvordan de kan integreres. Aktiviteter inden for miljø og natur i 2018: I 2018 blev DSRF officielt godkendt som Grønt Forbund i DIF, hvilket forpligter forbundet til at øge vores engagement inden for natur- og miljørigtige tiltag. I den forbindelse er der indgået et samarbejde med miljøorganisationen Plastic Change om at samarbejde under DSRF s events i Samarbejdet bygger på at informere omkring aktuelle miljøproblematikker samt lave specifikke beach clean up under hvert event.

7 UDDANNELSE OG SIKKERHEDSUDVALG Udvalgsberetning Uddannelse og sikkerhed Uddannelse- og sikkerhedsudvalgets formål er løbende at styrke og udvikle forbundets indsatser på uddannelse- og sikkerhedsområdet, således at DSRF altid vil være den foretrukne uddannelsesudbyder indenfor sporten og således at DSRFs medlemmer kan udøver sporten under sikre forhold. Udvalget skal i første halvdel af 2019 arbejde med følgende opgaver: - Udarbejde en fælles indsats og kommunikation af surfers code på de danske kyster. DSRF er i den forbindelse med i en projektgruppe omkring Cold Hawaii Masterplan 2.0, som har til hensigt at sikre skiltning og kommunikation af surfers code langs Vestkysten. - Udarbejde udkast til en ny struktur for presenters, således at man kan uddanne sig til Full Presenter, hvilket giver mulighed for at afholde egne DSRF-instruktørkurser. Dette skal gerne medvirke til færre administrative byrder internt i DSRF, herunder mindske flaskehalse, samt sikre flere deltagere på kurserne. Dertil skal der udarbejdes et sikkerhedsdokument til online publikation, som kan hentes ned af foreninger og andre interessenter med henblik på at kunne overholde og optimere relevante sikkerhedsforanstaltninger. Aktiviteter inden for uddannelse og sikkerhed i 2018: I 2018 overtog Martin Oskar Bro uddannelsesleder rollen fra Nicklas Breindahl, som skal have en stor tak for sin ihærdige indsats. På uddannelsesområdet i 2018 blev porteføljen af DSRFs uddannelser i 2018 udvidet med ISA Open Water og ISA SUP Surf kurser. Ligeledes blev det første skridt taget mod en SUP Yoga uddannelse, som vil blive udbudt i Forbundet fik desuden uddannet 7 presenters mere og påbegyndte et samarbejder med Poul Petersens Idrætsinstitut om certificering af elever på skolens outdoor uddannelse. I 2019 følger yderligere et samarbejde med Aalborg Sportshøjskole. I foråret 2018 blev der i samarbejde med folk fra NASA udviklet det første skridt mod at kommunikere surfers code via DSRFs hjemmeside.

REFERAT. Årsmøde i Dansk Surf & Rafting Forbund 2019

REFERAT. Årsmøde i Dansk Surf & Rafting Forbund 2019 REFERAT Årsmøde i Dansk Surf & Rafting Forbund 2019 Dirigent: Michael Lindberg Fremlægning: Jakob Færch, Michael Lindberg samt repræsenterede udvalgsformænd Referent: Martin Bro 1. Velkommen og introduktion

Læs mere

Resultater/effekt af sporet. Samlet Delmål 2018 Delmål 2019 Delmål 2020 Delmål 2021

Resultater/effekt af sporet. Samlet Delmål 2018 Delmål 2019 Delmål 2020 Delmål 2021 INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK SURF & RAFTING FORBUND Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. For hvert strategisk spor skal felterne

Læs mere

https://streamable.com/kf6c

https://streamable.com/kf6c dsrf.dk https://streamable.com/kf6c Kulturen det er vores DNA! Den frie idræt - gør det når du har lyst og når (vejr) forholdende er til det Livsstil Jeg er surfer - historien/identiteten som mange vil

Læs mere

Lukket land i sigte. Jakob Færch Formand Dansk Surf & Rafting Forbund

Lukket land i sigte. Jakob Færch Formand Dansk Surf & Rafting Forbund Lukket land i sigte Jakob Færch Formand Dansk Surf & Rafting Forbund Fremme aktiviteterne surfing, stand up paddle (SUP), bodyboarding, skimboarding, flowrider, kneeboarding, rafting, riverboarding,

Læs mere

Eventvurdering af VM Stand Up Paddle og Paddleboarding Sagsnr Link til ansøgning Link til video

Eventvurdering af VM Stand Up Paddle og Paddleboarding Sagsnr Link til ansøgning Link til video KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af VM Stand Up Paddle og Paddleboarding 2017 Link til ansøgning Link til video Copenhagen Watersports og Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) ønsker i samarbejde

Læs mere

Afrapportering - Danish Surf Tour 2018

Afrapportering - Danish Surf Tour 2018 Afrapportering - Danish Surf Tour 2018 Dansk Surf & Rafting Forbund Brøndby Stadion 20 2605 Brøndbyvester CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk + 45 20 67 37 15 martin@dsrf.dk General evaluering 9. november 2018

Læs mere

GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY

GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY HVAD ER DANISH NATIONAL SURFING DAY? Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt

Læs mere

COPENHAGEN WATERSPORTS

COPENHAGEN WATERSPORTS COPENHAGEN WATERSPORTS STRATEGI 2014-2018 Gennem flere måneder har Copenhagen Watersports arbejdet med forskellige værdisættende aktiviteter. Dels har det handlet om hvad vi vil som klub, men også hvordan

Læs mere

Ansøgningsskema. Thisted Kommune

Ansøgningsskema. Thisted Kommune Ansøgningsskema Thisted Kommune Ansøgningsskemaet kan benyttes af projektholdere, som ikke har erfaring med at ansøge Thisted Kommune om støtte. Skemaet sætter rammerne for de områder, som skal være beskrevet,

Læs mere

Til rette vedkommende,

Til rette vedkommende, From: Michael Lindberg Sent: 23. juli 2018 16:17 To: KFFKP Sekretariat og Presse Subject: Ansøgning om støtte til 2018 DM SUP & Prone Paddleboarding Attachments: STOKEDlogo-signatur.jpg;

Læs mere

FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT

FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Dansk Surf & Rafting Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk +45 25 14 20 68 kontakt@dsrf.dk 24. marts 2019 Kontingentstruktur i Dansk

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2018

BESTYRELSENS BERETNING 2018 BESTYRELSENS BERETNING 2018 Dansk Surf & Rafting Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk +45 25 14 20 68 kontakt@dsrf.dk 18. marts 2019 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY HVAD ER DANISH NATIONAL SURFING DAY? Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt

Læs mere

Strategi Dansk Volleyball Forbund

Strategi Dansk Volleyball Forbund Strategi Dansk Volleyball Forbund DVBF s strategier vedtages på repræsentantskabsmødet i overensstemmelse med DVBF s loves 12. I DVBF s loves 1 er Dansk Volleyball Forbund defineret som en sammenslutning

Læs mere

Organiserer surfing, stand up paddle og ra2ing i Danmark

Organiserer surfing, stand up paddle og ra2ing i Danmark Organiserer surfing, stand up paddle og ra2ing i Danmark Vision At blive optaget som selvstændigt specialforbund i DIF, Danmarks Idræts- Forbund, for derved at skabe et solidt økonomisk fundament for udviklingen

Læs mere

Forbundets navn er Dansk Surf & Rafting Forbund " (DSRF), stiftet 20. januar

Forbundets navn er Dansk Surf & Rafting Forbund  (DSRF), stiftet 20. januar Vedtægter - 1 - 1 Navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Surf & Rafting Forbund " (DSRF), stiftet 20. januar 2001 1. DSRF's hjemsted er forbundets sekretariatsadresse. 2 Medlemskab af organisationer

Læs mere

VALG TIL DSRF BESTYRELSE VALGOPLÆG

VALG TIL DSRF BESTYRELSE VALGOPLÆG VALG TIL DSRF BESTYRELSE VALGOPLÆG Dansk Surf & Rafting Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk +45 25 14 20 68 kontakt@dsrf.dk 18. marts 2019 Valg til bestyrelsen

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Indkaldelse til årsmøde 2017

Indkaldelse til årsmøde 2017 Dansk Surf & Rafting Forbund Indkaldelse til årsmøde 2017 Dansk Surf & Rafting Forbunds årsmøde 2017 afholdes i forbindelse med DM SUP Surf & Beach Race og 2. Stop på Danish Longboard Tour i Klimøller

Læs mere

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Få mere ud af det, du har. Dette er kommunens pejlemærke for vores arbejde og de fælles initiativer, der søsættes i hvert center

Læs mere

Baggrund for strategi 2014-2020

Baggrund for strategi 2014-2020 Debatoplæg Temadag og Årsmøde 22.- 23. marts 2014 1 Baggrund for strategi 2014-2020 I vores omgivelser kan vi se, at idrætsorganisationerne hele tiden må omstille sig og forberede sig på nye måder at tilbyde

Læs mere

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde Leder af ledere Understøtter at egen enheds faglige bidrager til helhedstænkning Fremmer samarbejde og videndeling på tværs af faggrupper, afdelinger, forvaltninger og centre for at sikre kvalitet, fleksibilitet

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision 2020. Godkendt 1. Marts 2014

Danmarks Motor Union Vision 2020. Godkendt 1. Marts 2014 Danmarks Motor Union Vision 2020 Godkendt 1. Marts 2014 1. Marts 2014 1 DMU s MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel og BMX

Læs mere

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland DGI Midtjylland søger med denne strategi, at anvise en vej i hele organisationen i forhold til rekruttering og fastholdelse af frivillige. Strategien giver bud på,

Læs mere

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse SAMMENHÆNGSKRAFT FORORD Ledelse i den offentlige sektor er et utroligt spændende og krævende felt at være i. Borgerne har stadig større forventninger til den offentlige service. Samtidig møder vi løbende

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Mission. Vision. Kommunikationsstrategi 2013-2015. Formål

Mission. Vision. Kommunikationsstrategi 2013-2015. Formål Tanken om et campus som et uddannelsesfællesskab har eksisteret i Køge i mange år og er udsprunget fra lokale uddannelsesinstitutioner. Tanken har vokset sig større og større, blandt andet med bred støtte

Læs mere

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten DDBU s Strategiplan 2019-2023 Indledning Den Danske Billard Union har fastlagt en visions- og strategiplan for 2019 til 2023, som sammen med DIF Strategiplan

Læs mere

DSQF Virksomhedsplan

DSQF Virksomhedsplan DSQF Virksomhedsplan Hvilken rolle skal DSQF spille Med de begrænsede økonomiske og menneskelige ressourcer DSQF har er det vigtigt at vi prioriterer knivskarpt, hvilke opgaver der skal fokuseres på kvalitet

Læs mere

Ansøgning til Hjørring Kommune omhandlende DANISH SURF TOUR

Ansøgning til Hjørring Kommune omhandlende DANISH SURF TOUR Ansøgning til Hjørring Kommune omhandlende DANISH SURF TOUR 2019-2023 Indholdsfortegnelse Ansøger:... 3 Ansøgning:... 3 1) Titel på event:... 3 2) Hvornår og hvor afholdes eventen?... 3 3) Eventbeskrivelse...

Læs mere

Danish Surf Tour - DSRF

Danish Surf Tour - DSRF Danish Surf Tour - DSRF Baggrund / historie Dansk Surf & Rafting Forbund har siden 2013 udviklet Danish Surf Tour og skabt et aktivitetsfællesskab i det danske surf-miljø, med konkurrencesurfing som omdrejningspunkt.

Læs mere

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN Kommunikationsstrategi for Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er et redskab, der skal medvirke til at udvikle

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI BUESKYDNING DANMARK STRATEGI 2018-2021 1 Indhold Forord... 03 Hvorfor strategi... 05 De 4 strategispor... 06 Økonomi... 10 DIF indstilling... 12 Foto: Dam-Hansen, Lars Møller, Bueskydning Danmark. 2 Forord

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk. Strategi 2019

Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk. Strategi 2019 Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk Strategi 2019 Frivillige Rammer Indledning fra FIL s formand Anni Frisk Carlsen Med FIL s strategi 2019 er kursen sat for, hvordan FIL kan styrke

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSUDVALGET UDKAST TIL FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK FOR KOLDING KOMMUNE

FRITIDS- OG IDRÆTSUDVALGET UDKAST TIL FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK FOR KOLDING KOMMUNE FRITIDS- OG IDRÆTSUDVALGET UDKAST TIL FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK FOR KOLDING KOMMUNE 2019-21 VISION AKTIVE FÆLLESSKABER GENNEM HELE LIVET GØRE BORGERNE TIL MEDSKABERE Fritidspolitikken skal udvikles med

Læs mere

Handleplaner 2016/2017 Bilag til Folkeoplysningspolitik

Handleplaner 2016/2017 Bilag til Folkeoplysningspolitik Handleplaner til folkeoplysningspolitikken 2016/2017 Indsatsområder: Netværk og samarbejde på tværs Frivillighed og aktivt medborgerskab Det nyetablerede foreningsnetværk skal være omdrejningspunkt for

Læs mere

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Samlet frafald i aldersgruppen må ikke overstige 150 medlemmer. [Indskriv 2. resultatmål

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten.

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten. DASU kommunikationsstrategi 2019 Vi vil være den samlende organisation for al bilsport i Danmark med det formål at få flere aktive, frivillige og tilskuere til medlemsklubbernes arrangementer. Vi vil være

Læs mere

Strategi for DPF s Eliteudvalg

Strategi for DPF s Eliteudvalg Strategi for DPF s Eliteudvalg 2019-2020 Strategisk spor: Talentudvikling Vi vil skabe træningsmiljøer, hvor vores talenter får de bedst mulige betingelser for at nå deres fulde potentiale og i sidste

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

24-03-2014. Til direktionen KFF. Sagsnr. 2014-0059806. Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation. Dokumentnr.

24-03-2014. Til direktionen KFF. Sagsnr. 2014-0059806. Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation. Dokumentnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Københavns Borgerservice Frontoffice NOTAT Til direktionen KFF Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation Borgerne, brugerne, tilflytterne og turisterne Hver dag har vores

Læs mere

Talent- og Eliteidrætspolitik

Talent- og Eliteidrætspolitik Talent- og Eliteidrætspolitik Baggrund og formål Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget besluttede mødet den 2. december 2014 at igangsætte arbejdet med at formulere en politik indenfor talent- og eliteidræt,

Læs mere

DMU. Mission, Vision og Strategi. Opdateret 1. januar 2011

DMU. Mission, Vision og Strategi. Opdateret 1. januar 2011 DMU Mission, Vision og Strategi 2011 2015 Opdateret 1. januar 2011 1 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten

Læs mere

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse 1 Projektets titel Copenhagen Beach Park - Ryparken 2 Projektets baggrund Copenhagen Beach Park er et projekt som foreningen Denmark Beach Soccer har taget initiativet

Læs mere

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen International strategi for Hotel- og Restaurantskolen November 2017 Hvorfor internationalisering på Hotel- og Restaurantskolen? Hotel- og Restaurantskolen skal være en erhvervsskole med et internationalt

Læs mere

BLIV PARTNER PÅ DANISH SUP TOUR 2018

BLIV PARTNER PÅ DANISH SUP TOUR 2018 BLIV PARTNER PÅ DANISH SUP TOUR 2018 DANISH SUP TOUR 2018 Jeg er rigtig glad for at se SUP Sporten vokse hastigt i Danmark. Hvor det engang var en ekstrem og lille niche sport, så er SUP i dag blevet en

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

FS årsmøde Velkommen!

FS årsmøde Velkommen! FS årsmøde 2016 Velkommen! Dagsorden Året der gik 2016 Aktiviteter Budget og regnskab Sæson 2017: Breddeprojekt og talentudvikling Aktiviteter Budget Eliteprojekt 2017 Udvælgelse Landshold 2017 Budget

Læs mere

KVINDEKONFERENCE P a s s i o n S a m m e n h o l d R e s p e k t D i s c i p l i n F a i r p l a y

KVINDEKONFERENCE P a s s i o n S a m m e n h o l d R e s p e k t D i s c i p l i n F a i r p l a y KVINDEKONFERENCE 2018 DAGSORDEN 11.00 VELKOMST & PROGRAM 11.15 DANMARK SOM RUGBYNATION Præsentation af DRUs udviklingsplan 2018-2021 12.00 SYNLIGHED (Sociale Medier) 12.30 FROKOST 13.00 DM SEVENS SERIE

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

Hvorfor en fokusmodel

Hvorfor en fokusmodel DOF FOKUSMODEL Hvorfor en fokusmodel UDFORDRING: - Vi vil skabe fokus på de indsatser, som skal være drivende for vores vækststrategi for disciplinerne, FOD-O, MTB-O og Præcisions-O - Områderne, som de

Læs mere

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 +

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + 1 Hvem er vi og hvad er vores formål? Sailing-Aarhus (SAA) er et foreningssamarbejde mellem sejlklubber i Aarhus Kommune og som er medlemmer af Dansk Sejlunion.

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden 2017-2020 Kerneopgaver Resultatmål Operationelle mål 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Rammer og vilkår for atleter og den sportslige ledelse. Team Danmark

Læs mere

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion for sejlere og klubber? Sejlklubben Ulvsund Tirsdag d. 26. marts. 2019 Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Regionerne Syd- og Vestsjælland samt Køge Bugt Hvad laver

Læs mere

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Torsdag den 20. april kl. 19.00-22.00 på Asylvej 61, Hornslet Ordstyrer: Louise H. Brok (DGI) Referent: Louise H. Brok og Christian Christensen

Læs mere

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 Indholdsfortegnelse Formål 3 Vision 3 Definitioner 4 Målsætning 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene 5 Bruttotrupper og efterudtagelse hertil 6 Fokuspunkter 6

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier Februar 2014 INDHOLD KONKLUSION............................................ 3 OM ANALYSEN...........................................

Læs mere

NBE 2020 Strategi: Bæredygtig erhvervsudvikling, der fremmer cirkulær økonomi.

NBE 2020 Strategi: Bæredygtig erhvervsudvikling, der fremmer cirkulær økonomi. NBE 2020 Strategi: Bæredygtig erhvervsudvikling, der fremmer cirkulær økonomi. 1. UDVIDELSE Udvidelsen af netværket til at omfatte engagerede nordjyske virksomheder og samtlige nordjyske kommuner. En gradvis

Læs mere

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016 Baggrund Dansk brydning er kendetegnet ved at være for resultatorienteret i præpubertet og pubertet i stedet for udviklingsorienteret. Der sker en for tidlig specialisering. Og dette ud fra meterlæreprincippet.

Læs mere

ESAA Code of Conduct for ESAA talenter på ungdomsuddannelser

ESAA Code of Conduct for ESAA talenter på ungdomsuddannelser 1 ESAA Code of Conduct for ESAA talenter på ungdomsuddannelser Som ESAA udøver indgår du ikke blot i et program, der understøtter og optimerer din egen sportslige og uddannelsesmæssige udvikling. Ved at

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Inspirationsatalog over handleplaner for Greve Kommunes Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016

Inspirationsatalog over handleplaner for Greve Kommunes Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 Inspirationsatalog over handleplaner for Greve Kommunes Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 1 Indholdsfortegnelse Overblik over handleplanerne s. 4 Tema 1: Frivilligt lederskab. s. 5 Handleplan 1: Styrke

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Inspirationskatalog over handleplaner - for Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016

Inspirationskatalog over handleplaner - for Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 Greve Kommune Inspirationskatalog over handleplaner - for Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 Greve Kommune Rådhuset Rådhusholmen 10 2670 Greve Telefon 43 97 97 97 Telefax 43 97 90 90 raadhus@greve.dk

Læs mere

FRA FORMULERING TIL FORANKREDE INDSATSER

FRA FORMULERING TIL FORANKREDE INDSATSER FRA FORMULERING TIL FORANKREDE INDSATSER KOMPETENCEUDVIKLING SOM UNDERSTØTTELSE AF AAU STRATEGIEN INDENFOR UNDERVISNING, FORSKNING OG VIDENSSAMARBEJDE Formålet med indsatsen Formålet med indsatsen er at

Læs mere

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning?

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. 505 klub - Formål jvf statutter 1 Formål a) Afholdelse af udtagelsesserie med henblik

Læs mere

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år Evaluering af Find vej Dagen 2014 Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år 21. maj 2014 Kort om evalueringen 38 DOF-klubber og tre eksterne arrangører arrangerede 5.

Læs mere

Breddeidrætskommune. Aabenraa Kommune Erfaringer fra syv projekter, som tilsammen gør Aabenraa Kommune til breddeidrætskommune

Breddeidrætskommune. Aabenraa Kommune Erfaringer fra syv projekter, som tilsammen gør Aabenraa Kommune til breddeidrætskommune Breddeidrætskommune Aabenraa Kommune 2013-2016 Erfaringer fra syv projekter, som tilsammen gør Aabenraa Kommune til breddeidrætskommune På linje med Breddeidræt Formål med projektet At få eleverne til

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Aktivitetsplan 2016-2017

Aktivitetsplan 2016-2017 Aktivitetsplan 2016-2017 December 2015 OVERSIGT: AKTIVITETER 2016-17 INTERESSEVARETAGELSE OG POLICY Rådgive om input til arbejdsprogrammer og det strategiske program med henblik på aftryk. Tidlig information

Læs mere

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Effektivitet Udvikling Kommunikation Strategi Middelfart Kommune 2015 Oplag: 4.000 stk. Layout og produktion: vielendank.dk MIDDELFART KOMMUNE 2-3 Indhold

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014

Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014 Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014 Kommunikation i Dansk Sejlunion Strategisk og operativ kommunikation Kontakt og formidling til ekstern presse Produktion af SEJLER og

Læs mere

Kommunikations- politik. December 2017

Kommunikations- politik. December 2017 Kommunikations- politik December 2017 Indhold En kommunikationspolitik for alle Fem principper for god kommunikation Målgrupper Kommunikationskanaler Det daglige kommunikationsansvar Ekstern kommunikation

Læs mere

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 STRATEGI 2020 2 ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 3 INDLEDNING Elite Sport Greenland (ESG) er en selvejende institution til fremme af grønlandsk eliteidræt og har til formål at fremme internationaliseringen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune Udkast til Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune POLITIK FOR DE SOCIALE MEDIER Der sker i disse år en skelsættende udvikling i mediebillet, hvor sociale medier spiller en stadig større

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

SPORT I FOLKESKOLEN. Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen

SPORT I FOLKESKOLEN. Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen SPORT I FOLKESKOLEN Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen 1. Baggrund og formål Gennem flere år har Team Danmark samarbejdet med kommunerne om udvikling af den lokale idræt.

Læs mere

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen Kultur- og Fritidsforvaltningen er af forvaltningen den

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik 2016-2019 Folkeoplysningspolitik 2016-2019 1 Indhold Folkeoplysningspolitik...3 Folkeoplysningsudvalget...3 Indsatsområder 2016-2019...4 Årlige handleplaner...4 Frivillighed og aktivt

Læs mere

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 For medlemmerne Netværket af Ungdomsråds (NAU s) medlemmer er organisationens grundlag, og det er for dem

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2013

Kommunikationsstrategi 2013 Kommunikationsstrategi 2013 4 STYRKER x 3 MÅLGRUPPER x 3 TRIN Baggrund Kommunikationsstrategien 4 x 3 x 3 er sammen med kommunikationspartnerne udviklet af den nyetablerede fælles kommunikationsafdeling

Læs mere

STREET ATTACK

STREET ATTACK STREET ATTACK 2018-2020 Basisinfo BAGGRUND HVORFOR LIGE GADEIDRÆT? Den subkulturelle gadeidræt har inspireret til en bredere ungdomsidræt med en mere fri, legende og identitetsskabende bevægelseskultur

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017)

FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017) FORSLAG TIL NY STRUKTUR af Unionsstyrelsen (14. februar 2017) ORGANISATION 2017 Repræsentantskabs møde Unionsstyrelsen Aktiviteter Uddannelse og Udvikling Foreninger og Forbund Sekretariat Talent og elite

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Eliteudvalget har besluttet den kommende struktur for talentudvikling og elitearbejde gældende fra 2012. Nedenstående tabel viser en oversigt over

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september 2017 Ledelsesresumé NEC Ricky Raaholt er tiltrådt som projektdirektør for NEC 18. september. Han har bred erfaring med større byggeprojekter med

Læs mere