Referat Fællesmøde om halfordelingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Fællesmøde om halfordelingen"

Transkript

1 Referat Fællesmøde om halfordelingen maj 2019 Dato: Onsdag den 24. april 2019 kl Tilstede: IU, fagidrætsudvalgsformænd, formænd for idrætsforeninger uden fagidrætsudvalg samt halinspektører. Torben Lorentzen, TL (IU) Berit El-Nasser, BEN (IU) Michael Christiansen, MC (fungerende IU formand i halfordelingsprocessen) Nicolai Sichlau, NS (IU) Karina Ildor Jacobsgaard, KIJ (FIU + referent) Teis Nielsen, TN (FIU + referent) Anette Larsen, AL (halinspektør Kedelhallen, Bülowsvejhallen, Hermeshallen, Mariendalshallen) Sanne Flex, SF (halinspektør Frederiksberg Idrætspark) Jan Schlüter, JS (halinspektør Frederiksberghallerne) Mansoor Siddiqi, MS (Atletikudvalget) Jeppe Johansen, JJ (Badmintonudvalget) Christian Vinther, CV (Basketballudvalget) Jørgen Andersen, JA (Fodboldudvalget) Viggo Brøndegaard, VB (Gymnastikudvalget) Winnie Dahl, WD (Håndboldudvalget) Henrik Tangø-Brandt, HTB (Frederiksberg Bueskydning) Karsten Leth, KL (FAF Dans) John Nielsen, JN (Frb. Bordtennisklub) Lars Vincent, LV (Sportskollektivet) Jesper Malm, JM (Floorballudvalget) Lisbeth Hansen, LH (Kampsportsudvalget) Karina Marcher Holm, KMH (Svømmeudvalget) Pia Poulsen, PP (Frederiksberg Slots Fægteklub) Birgitte Olsson, BO (KB Tennis) Jim Vad Sørensen, JVS (Volleyballudvalget) Henrik Schledermann, HS (Idræt i Dagtimerne) Afbud: Jan Busk (IU), Henrik Engell-Hedager (Frederiksberg Sport Stacking Klub), Claus Nørby Madsen (Frederiksberg Skyttelaug) Manglende fremmøde: Birthe Nilsson (Frederiksberg Senior Motion) Ikke hørt fra: Carsten Hedegaard (PAN Idræt), Erkki Søndergaard (Skyttelauget Krudtuglen), Danny David (Frb. Sportskytter)

2 Dagsorden: 1. Kort præsentation af mødets deltagere 2. Præsentation af og debat om Idrætsudvalgets udkast til halfordelingen Eventuelt Ad. pkt. 1. Præsentation af mødets deltagere NS bød velkommen. Deltagerne præsenterede sig bordet rundt. Ad. pkt 2. Præsentation af og debat om IU s udkast til halfordelingen KIJ redegjorde på vegne af IU kort for proceduren for halfordeling samt det hidtidige arbejde med halfordelingen for sæsonen og understregede, at det var et udkast til en plan. Grundet de mange haller, spejlsale og gymnastiksale, inkluderer præsentationen af halfordelingen kun udvalgte haller. Bagefter ville der være mulighed for at drøfte eventuelle overlap og ønsker til de samme tider i mindre grupper. KIJ redegjorde for fordelingsnøglerne. Hvor det er muligt for en idrætsgren er der en fordelingsnøgle, der beskriver behovet for træning. Fordelingsnøglen baseres på gennemførte turneringshold (samt motionister for badminton og basket). Alle fordelingsnøgler udarbejdes af de idrætsfaglige udvalg og godkendes af idrætsudvalget. Floorball opfordres til at arbejde på en fordelingsnøgle i den kommende sæson. Ud fra fordelingsnøglerne i år, ses følgende ændringer i behov: Håndbold +3%, Badminton +5%, Basketball +22% og volleyball +0%. KIJ præsenterede de af IU vedtagne aflysningsregler. KIJ understregede tre ting: 1) At det er vigtigt at afmelde tider man ikke kan benytte 2) At man er velkommen til at byde ind på ledig tid 3) At tiderne kl. 15/16/17-19 er forbeholdt børn og unge. Fordelingen af idrætsgrene i de forskellige faciliteter blev derefter gennemgået i udvalgte haller. BÜLOWSVEJSHALLEN STORE HAL IU har indstillet til at åbningstiden søndag aften udvides til kl Volleyball Danmark har meddelt volleyballklubberne på Frederiksberg, at dispensationen gennem ca. 20 år til at kunne spille divisionskampe i Kedelhallen ophører med indeværende sæson. FIU har indsendt en anke til Volleyball Danmark på vegne af volleyballforeningerne på Frederiksberg. Såfremt de fastholder beslutningen, skal der fra kommende sæson afvikles mange flere volleyballkampe i Bülowsvejhallen, da den i så fald vil være den eneste hal, der er godkendt til divisionskampe.

3 FALKONERGÅRDENS GYMNASIUM FIU har fået mere tid: tirsdag og torsdag kl samt lørdag og søndag kl Fredag aften kl er ikke tildelt, blandt andet pga. de mange aflysninger (ca. 40%). Der er forslag fra IU, om at bruge tiden i rotation mellem foreninger. HERMESHALLEN IU har tildelt tirsdag aften til Frb. Slots Fægteklub. Grundet støjklager fra naboerne har IU byttet basketballs tider fredag aften med volleyballs tider på Johannesskolen fredag aften. CV kommenterede, at FIU har brugt mange penge på både lydisolerende plader til væggene samt lydisolerende døre i hal 3, og at han derfor ikke kunne forstå, at det var nødvendigt at flytte basketball ud af hallen. Med den udvidede åbningstid søndag som følge af Bülowsvejhallens udvidede åbningstid er der ikke tildelte tider, som foreninger meget gerne må byde ind på. De tilgængelige foreningstider (start- hhv. sluttid) i Hermeshallen i weekenden (spejlsalen, hal 2 og hal 3) er blevet ensrettet, sådan at de nu er de samme. JOHANNESSKOLEN Basketball har fået tider fredag aften. Søndag frem til kl. 14 er endnu ikke tildelt. Frem til at FIU modtager svar fra Volleyball Danmark ang. dispensation til at kunne spille divisionskampe i Kedelhallen, holdes søndag kl frie til at kunne afvikle basketballkampe. KEDELHALLEN STORE HAL Der er ønske fra bueskydning om at bytte dag fra mandag til tirsdag eller onsdag. Såfremt flere volleyballkampe skal rykkes væk fra Kedelhallen, kan der opstå mange ledige timer på søndage! MARIENDALSHALLEN. IU har indgivet ønske til FIUs Økonomiudvalg om at konvertere udlejningstider søndag kl i Hal A til foreningstid. IU har vedtaget, at der i Mariendalshallen skal gives plads til at Frb. Bordtennisklub skal kunne afvikle hjemmekampe på 7 lørdag/søndage i kommende sæson. Dette skal badmintonklubberne tage højde for i deres planlægning af holdkampe. IU har vedtaget, at tiderne lørdag morgen til floorball i hal B ikke må opleve flere aflysninger end hvad der er tilladt ud fra de generelle aflysningsregler. Batmændene har opløst sig som forening og medlemmerne har meldt sig ind i Frederiksberg Bordtennisklub. SKOLEN VED NORDENS PLADS HALLEN

4 Næsten alle brugerne af hallen har overfor FIU gjort opmærksom på, at gardinet i hallen ikke kan bruges af dem. Det medfører, at udøverne oplever at få solen i øjnene under deres idrætsudfoldelse. FIUs administration har lovet at få løst problemet. Der kan blive frigivet mere tid til FIU efter den 1. september, når Ungdomsskolen kender sit program. Afrunding på halfordeling: Efter gennemgangen kunne de tilstedeværende: - Indgive ønsker til ikke tildelte tider til TN - Stille spørgsmål til fordelingen generelt, KIJ og IU - Snakke i klynger om de enkelte haller. Følgende satte sig sammen: o Basket og volley: BEN, JVS, CV o Kedelhallen: AL, NS, JVS, KL og HTB Efter fællesmødet er planen at: 13. maj holder IU møde og forventer at vedtage den endelige overordnede halfordeling. Den vedtagne fordeling sendes til jer samme uge. Foreninger uden fagidrætsudvalg får tilsendt deres tider i uge 21. Fagidrætsudvalg holder møde i uge 21 eller 22. Senest 3. juni gives tilbagemelding fra Fagidrætsudvalgene om fordeling på klubniveau til Karina (klubnavne på alle tildelte tider). Foreninger kan ansøge om de ikke tildelte tider ved at kontakte Karina inden mandag den 29. april. Ad. pkt. 3 Eventuelt De vigtigste kommentarer/diskussioner fra fællesmødet er samlet herunder. Fagidrætsudvalgsformænd ønsker adgang til bookingportalen. Badmintonudvalgets repræsentant JJ siger, at det med den tildelte tid bliver svært at få nok tid til at afvikle kampe i næste sæson. JJ spørger også ind til udlejningstider på hverdage i Mariendalshallen, som badmintonklubberne ønsker bliver til foreningstid. Svaret fra IU er, at det af økonomiske årsager ikke er muligt. Skolen ved Nordens Plads Hallen: Nogle brugere fortalte, at deres instruktører har oplevet, at hallen var optaget til anden side, når de kom og skulle træne der var ikke sendt aflysning ud. KIJ fortalte, at hun fornylig havde spurgt hallens tekniske serviceleder om dette og fået svaret, at hvis der ikke var aflyst, så var det foreningernes tid. KIJ følger op på dette igen. JVS nyvalgt formand for volleyballudvalget spurgte til fordelingsnøglerne for badminton og basket, hvori der tages højde for motionister, der ikke spiller kampe. I volleyballnøglen er dette ikke indarbejdet, og bliver derfor en udfordringer, nu hvor ODKs og Sportskollektivets volleyhold skal fordeles tid gennem volleyballudvalget. IUs svar er, at IU vil give en tilbagemelding til volleyballudvalget umiddelbart efter næste IU møde.

5 JA spørger IU, om de tilstræber, at alle idrætter med fordelingsnøgler har samme tildelingsprocent. IUs svar er, at de følger fordelingsprincipperne, som blandt andet foreskriver, at så længe en idræt ikke går tilbage, kan der ikke tages tid fra den. LV ytrer, at Sportskollektivet ikke er begejstreret for at skulle være med i 4 fagidrætsudvalg og 5 burgergrupper. Det er meget tid at bruge på møder for én forening. CV spørger IU, hvordan det kan være, at en forening som Sportskollektivet har fået tider til en pågældende idræt, som fagudvalget for samme idræt ikke har kunne få. IU svarer, at Sportskollektivet til at begynde med har fået tider, som ingen andre har ønsket. CV ser det som, at de er kommet ind gennem en bagdør. IU medgiver dette og vil snakke om dette fremadrettet. VB ytrer, at gymnastikken ønsker mere tid i TFH. Han nævner også, at der er gymnastikredskaber for mange penge i TFH, som nu ikke bliver brugt! IU svarer, at TFH betragtes som en harpikshal, som derfor ikke er oplagt til blandt andet gymnastik. IU tilføjer, at FIU vil tage både gymnastik og floorball i betragtning i arbejdet med den næste nye idrætshal på Frederiksberg. Afslutningsvis rettede IU en stor tak til de fremmødte for aktiv deltagelse og konstruktive input til udkastet som idrætsudvalget vil vurdere i forbindelse med den endelige vedtagelse.

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Referat: Fællesmøde med IU, fagidrætsudvalgsformænd, formænd for idrætsforeninger uden fagidrætsudvalg samt halinspektører. Tid og sted: Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.30.

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Referat: Fællesmøde med IU, fagidrætsudvalgsformænd, formænd for idrætsforeninger uden fagidrætsudvalg samt halinspektører. Tid og sted: Mandag den 5. april 2016 kl. 17.30. Frederiksberg-

Læs mere

Retningslinjer for fordeling af trænings- og turneringstimer

Retningslinjer for fordeling af trænings- og turneringstimer 2018 Retningslinjer for fordeling af trænings- og turneringstimer Gældende fra og med sæsonen 2018/2019 FREDERIKSBERG IDRÆTS-UNION Frederiksberg Idræts-Union Side 1 / 9 Indhold FIUs Idrætsudvalg... 2 Anlæg...

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Referat: Idrætsudvalgsmøde Tid og sted: Mandag d. 17. juli 2016, kl. 17.00 i FIU s administration. Dato: 8. august 2016 Administrationen Jens Jessens Vej 16 2000 Frederiksberg

Læs mere

Skolesalsfordeling - FIU

Skolesalsfordeling - FIU Skolesalsfordeling - FIU 2017-2018 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for skolesale for sæsonen 2017/2018. Vedtaget den 4. maj 2017 Skolernes gymnastiksale er lukket fra 1. juni til 31. august samt

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Bestyrelsesmøde Tid og sted: Tirsdag den 23. maj 2017 kl. 17.30 i FIU s administration Dato 7. juni 2017 Administrationen Jens Jessens Vej 16 2000 Frederiksberg

Læs mere

Udendørs faciliteter - FIU

Udendørs faciliteter - FIU Udendørs faciliteter - FIU 2019-2020 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for Frederiksberg Idrætspark for sæsonen 2019/2020. Farvesignaturforklaring: Senest redigeret 2. april 2019 Idrætsgrene Parasport

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet Sted: Damsøbadet Tid: Tirsdag den 20. oktober 2015. Frederiksberg Idræts-Union Tilstede: Rene Vincentsen, formand, RV Mansoor Siddiqi, FHI,

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag den 22. januar 2017 kl. 17.00 i FIU s administration Dato 26. februar 2018 Administrationen Jens Jessens Vej 16 2000 Frederiksberg

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

Udendørs faciliteter - FIU

Udendørs faciliteter - FIU Udendørs faciliteter - FIU 2018-2019 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for udendørs faciliteter for sæsonen 2018/2019. Farvesignaturforklaring: Vedtaget den 20. november 2017 Idrætsgrene Parasport

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet. Sted: Damsøbadet. Tid: Tirsdag den 24. oktober 2017 Tilstede: Rene Vincentsen, formand, RV Mansoor Siddiqi, FHI,

Læs mere

Kriterier for tildeling af timer

Kriterier for tildeling af timer d. 4.3.2010 (rev. Sommer 2010) Kriterier for tildeling af timer Fordelingsmodel Der tildeles træningstider i Fredericia Kommunes indendørs idrætsfaciliteter (dog ikke svømmefaciliteter eller skydefaciliteter)

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger.

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger. Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den 23-10-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune udlåner idræts- og bevægelseslokaler/-faciliteter til folkeoplysende foreninger efter nedenstående

Læs mere

GYMNASTIK BADMINTON SVØMNING TENNIS - FODBOLD

GYMNASTIK BADMINTON SVØMNING TENNIS - FODBOLD Velkommen til sæsonen 2009/2010 Fra indvielsen af den nye fane, som UBG fik overrakt af Danmarkssamfundet den 15. juni 2009 GYMNASTIK BADMINTON SVØMNING TENNIS - FODBOLD Ulfborg Bys Gymnastikforening Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Formandsmøde 12. dec. 2018

Formandsmøde 12. dec. 2018 Formandsmøde 12. dec. 2018 Program for mødet: 17:00 Velkomst og præsentation Status på Bevæg dog for livet-projektet på Frederiksberg, samt oplæg til vinkler og rammer for udviklingstiltag i foreningsregi

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2017 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2017 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 AOF Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 Glostrup, den 23. marts 2018 /JSV Tr.sal/GIP Mandage

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup Gymnasium - et tilbud til unge talenter Dagsorden Kl. 17.00-18.00 Velkomst ved rektor Jørgen Rasmussen fra Gammel Hellerup Gymnasium

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården

Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården Nr.4 Oktober 2018 42.Årg Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården RGIF Bestyrelse: Rårup Motionscenter: Frank Kristoffersen (fmd) 5242 3032 Christian Rasmussen 2890 2962 Bo Larsen

Læs mere

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Referat Dato: 4. september 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Ikke fremmødt: Kopi til: mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF. NFA. Monarchs FC Hvidovre Hvidovre Idrætsforening, fodbold

Læs mere

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Karin Kubista blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 1. september 2005 kl. 17.00 Gladsaxe Sportscenter, B-lokalet, Vandtårnsvej 55. Umiddelbart efter mødet serveres en let anretning i

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013)

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 til 16.30 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

Lockout-skema for uge 17 ( april 2013)

Lockout-skema for uge 17 ( april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Gitte Pia Pia

Læs mere

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 11. december 2014 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: I dette

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Beliggende nord for Købehavn ud mod Øresund 70.000 indbyggere 7 bydele: Ordrup, Klampenborg, Jægersborg, Vangede,

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 9.december 2009 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: Notatet

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Referat fra møde i SVIF den

Referat fra møde i SVIF den Referat fra møde i SVIF den 22.09.2016 Mødedeltagere: Finn Sørensen Tom Nielsen Anita Kristensen Mogens Juulsen Karen Vanggaard Afbud: Leo Winter Dagsorden: 1. Godkendelse af sidste referat 2. Orientering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik *

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * Møde i tirsdag den 17. august 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * 3. s konference

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2018 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2018 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Faste banetimer i ØTK-hallen Vinter 2016 / 2017

Faste banetimer i ØTK-hallen Vinter 2016 / 2017 Faste timer i -hallen MANDAG 9.00-9.30 10.30 1100 Svend Jensen 11.00 1130 Arne Bode 11.30 1200 Ivan Olsen Ole Olsen Peter Rasmussen 17.00-17.30 17.30-18.00 19.30-20.00 Gert Plenge Michael Sørensen Thomas

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

RÅD/Nævn: Fritidsnævnet MØDE NR.: 6

RÅD/Nævn: Fritidsnævnet MØDE NR.: 6 RÅD/Nævn: Fritidsnævnet 2018-2021 MØDE NR.: 6 SAGSTYPE: Dagsorden MØDEDATO: 10. september 2018 MØDESTED: Allerød Idrætspark MØDETID: kl. 17.30 20.00 TILSTEDE: Henrik Bo Frederiksen (Børne- og ungdomsorganisationernes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Tid og sted: Repræsentantskabsmøde Torsdag den 21. marts 2013 kl. 18.00 i Frederiksberg-Hallerne Dato 5. april 2012 Administrationen Jens Jessens Vej 16 2000 Frederiksberg

Læs mere

DM i Firmaidræt Volleyball. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008

DM i Firmaidræt Volleyball. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 DM i Firmaidræt Volleyball PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 1 Velkommen til DM i Hillerød På vegne af Hillerød Firmasport skal jeg hermed byde alle deltagere i DM i håndbold og volleyball hjertelig

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere:

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED t Punkter på dagsordenen: Deltagere: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra d. 15.02.17, samt fra november og december 3. Opfølgning fra seneste

Læs mere

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl Dagsorden/ referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde Rudegård Idrætsanlæg Mødedato 17. august 2017 Mødetidspunkt Kl. 19.00 21.00 Bemærkninger Mødet foregår i møderum 1 i hal 1 Vedlagt Referent Steen

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. juni 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Referat. Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. juni 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 16. juni 2016 Side: 1 Referat af Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. juni 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 Dato 8. marts 2016 Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 KULTUR OG FRITID Generelle kommentarer Hvis foreningen viser sig ikke at kunne gøre brug af den tildelte tid skal den aflyses

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2019 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2019 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

FARUM BADMINTON PROGRAM FOR KLUBMESTERSKABER SENIORER 2004 / 2005 RESULTATER

FARUM BADMINTON PROGRAM FOR KLUBMESTERSKABER SENIORER 2004 / 2005 RESULTATER FARUM BADMINTON PROGRAM FOR KLUBMESTERSKABER SENIORER 200 / 2005 RESULTATER Klubmesterskaberne er afviklet fra mandag d. 11. til torsdag d. 1. april og med finaler lørdag d. 16. april 2005. Turneringsledelse:

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Program. for. Klubmesterskaber. seniorer 2006 / 2007 RESULTATER

Program. for. Klubmesterskaber. seniorer 2006 / 2007 RESULTATER Program for Klubmesterskaber seniorer 2006 / 2007 RESULTATER Klubmesterskaberne for seniorer afvikles i år fra mandag d. 23, april til og med lørdag d. 28. april 2007. Indledende kampe spilles mandag til

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Bestyrelses møde

Bestyrelses møde MØDEREFERAT 10.03.2016 Michael Pagh, Alis Damgaard, Anders Detlefsen, Claus Thuesen, Poul Erik Clausen, Poul Duch, Mette Klokkeris, Jette Schmidt, Pia Viller Arendt & Alex Thomsen Bestyrelses møde 10.03.2016

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet. Sted: Damsøbadet. Tid: Tirsdag den 21. Februar Rene Vincentsen, formand, RV

Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet. Sted: Damsøbadet. Tid: Tirsdag den 21. Februar Rene Vincentsen, formand, RV Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet. Sted: Damsøbadet. Tid: Tirsdag den 21. Februar 2017 Tilstede: Rene Vincentsen, formand, RV Ulrik, PSF, Ulrik Karina Holm, HSK, KH Anders Bunckenburg,

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Vejgaard Boldspilklub

Vejgaard Boldspilklub Dokument Dagsorden Mødegruppe Fodboldvalg Dato 8. januar 2015 1. Træningstider Aab 2. Afvikling af 1. holds kampe. 3. ny struktur (Hvor langt er vi) 4. Planlægning af møde med ungdomsformand, herreformand

Læs mere

DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal

DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal Det er med stor glæde at vi indbyder til Regionsmesterskaber for senior, veteran og BAT60+.

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 8. oktober 2015 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Møderum 3, Glostrup Fritidscenter Formand Frank

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 :

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. Afbud.: Ingen 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Godkendt uden yderligere kommentarer. 2. Orientering v. formanden

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen (NVH), Bent Bengtson, Michael Claesen, Aage Bak Christensen,

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl Referat Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Banefordeling for 2017-2019 samt sæsonudlån

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

Langeskov Badminton Klub 5550 Langeskov

Langeskov Badminton Klub 5550 Langeskov Referat af generalforsamlingen den 24. februar 2015 Deltagere: Johnny Klint, Susanne Lyskjær, Carsten Johansen, Arne Lind og Hardy Käehne (bestyrelsen), derudover deltog 14 medlemmer samt dirigenten. Dagsorden:

Læs mere