Spørgsmål og svar Skolekort:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og svar Skolekort:"

Transkript

1 Spørgsmål og svar Skolekort: Indholdsfortegnelse Hvem kan få kort og kortets gyldighed:... 2 Hvem kan få skolekort:... 2 Gyldighed:... 2 Oprettelse af skole, brugere, betalere:... 2 Oprettelse af skole:... 2 Oprettelse af bruger:... 2 Skal en anden kommune betale for en elev:... 2 Indlæsning af elever, nye adresser og lign.:... 3 Ændring i elevers adresse:... 3 Elever der endnu ikke er startet på skolen:... 3 Elever på administrationslisten som er gået ud eller ikke længere skal have kort:... 3 Bestilling (F og RK):... 3 Fornyelse (F):... 3 Nyt kort (RK):... 3 Kan man have 2 skolekort:... 4 Hvad er der bestilt:... 4 Kort er ikke kommet frem:... 4 Spær kort:... 4 Faktura og kreditnota:... 4 Faktureringsproces:... 4 Kreditnota:... 5 Defekte skolekort:... 5 Refusionsregler for defekte kort:... 5 Diverse:... 5 Bruger er låst:... 5 Eleven kommer ikke ind på listen:... 5 Anden leveringsadresse:... 5 App:... 5

2 Hvem kan få kort og kortets gyldighed: Hvem kan få skolekort: Kun elever der modtager undervisning svarende til folkeskoleniveau, kan komme i betragtning til skolekort, der betales af kommunen. Skolerne visiterer elever efter regler i Folkeskoleloven. Kontakt Jeres forvaltning hvis I er i tvivl. Se herunder følgende fra Folkeskoleloven. I skal være opmærksomme på, at kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, kan have ændret i serviceniveauet på elever der ellers går ind under folkeskolelovens regler om skolekort. Børn, der har længere skolevej end 2 1/2 km i børnehaveklasse og på klassetrin, 6 km på klassetrin, 7 km på klassetrin og 9 km i 10. klasse. Børn, der har kortere skolevej, hvis hensynet til børnenes sikkerhed i trafikken gør det særlig påkrævet. Elevernes alder er ikke afgørende for skolekort Gyldighed: Kortet er gyldigt på hverdage fra 04:00 til sidste påstigning inden kl. 19:00, i den periode der er bestilt. Kortet er ikke gyldigt weekender og helligdage, og mlm. Jul og Nytår (24/12-01/01 inkl.). Helligdage er: Påsken (Skærtorsdag, Langfredag, 2.Påskedag), Store Bededag, Kr. Himmelfartsdag, 2.Pinsedag. Kortet bestilles i hele uger, derfor kan et skolekort være gyldigt nogle dage ind i juli måned. Hvis elever vil rejse uden for gyldighedstid eller i andre zoner, skal de købe en billet eller bruge deres almindelige rejsekort. Zoner og gyldighed kan eleven se på app en Rejsekort Status Oprettelse af skole, brugere, betalere: Oprettelse af skole: Benyt skema Oprettelse af bruger: En bruger kan altid oprette andre brugere på samme skole (afs. 1 opret en kollega ). Alternativt kan du skrive til skolekort@moviatrafik.dk Husk at inaktivere adgangen når en kollega stopper (afs. 1 En kollegas adgang skal inaktiveres eller have ændrede oplysninger) Skal en anden kommune betale for en elev: Skal skolen modtage elever fra en anden kommune end skolen ligger i, skal den pågældende (betalende) kommune udfylde skema: Skriv IKKE elevnavn og cpr nr. til Movia.

3 Indlæsning af elever, nye adresser og lign.: Ændring i elevers adresse: KMD/Tabulex skole: Først skal elevens adresse være opdateret i KMD/Tabulex. Indlæs (importere) igen til mitskolekort.dk på elevens stamdata-side eller fra Elevadministrationslisten. Andre skoler: Du kan opdatere adressen fra Folkeregisteret fra elevens stamdata side eller du kan indlæse en CSV-fil med elevens nye adresse (ved knap Hent indlæsningsskabelon ) Elever med beskyttet adresser: Gå ind på den enkelte elevs stamdata-side og tryk på knappen "Opdater fra KMD/Tabulex/cpr registret" hvorefter adressefelterne på eleven vil være klar til indtastning af ny adresse. Elever der endnu ikke er startet på skolen: Elever skal først være registreret i KMD/Tabulex før de kan oprettes i Mitskolekort.dk. Elever på administrationslisten som er gået ud eller ikke længere skal have kort: Skjul eleverne ved at markere i den lille firkant til højre, ud for de pågældende elever, og tryk på knappen Skjul markerede. Bestilling (F og RK): Fornyelse (F): Hvis eleven har skolekort i forvejen, og der ikke er ændringer til dette, vil en ny bestilling lægge sig som en ny periode (fornyelse) på elevens eksisterende skolekort. Der vil vises F ud for eleven på Elevadministration. (F for Fornyelse). Eleven har 30 dage til at hente perioden ned til sit kort dog tidligst dagen efter du har bestilt. En elev henter en periode ned på sit skolekort, ved at holde kortet hen til en check-ind stander (bus eller station). Har eleven ikke en gyldig periode på sit kort (f.eks. i sommerferien), vil standeren, når man laver check ind, sige en øv lyd og skrive Periodekort ikke gyldigt. Det er ok. Den nye periode er stadig hentet, men perioden er ikke trådt i kraft endnu. Du kan se om eleverne har hentet bestilte perioder (fornyelser) ved at klikke på pilen til venstre for deres navn på Elevadministrationslisten. Hvis status er udstedt har de hentet perioden. Ved status annulleret er de 30 dage gået uden at de har hentet perioden, og der er ikke udsendt faktura for denne. I så fald skal du bestille igen. Eleverne kan med fordel benytte appen Rejsekort Status. Her vil de kunne se at deres periode ligger på kortet, hvornår den er aktiv og hvilke zoner deres kort er gyldigt i. Nyt kort (RK): Hvis der står RK ud for elevens navn på Elevadministration, er det fordi eleven ikke allerede har et skolekort, eller fordi oplysningerne er ændret ift. elevens eksisterende skolekort. (RK for Rejsekort/nyt kort). Der faktureres 50 kr. hvis der bestilles et nyt fysisk skolekort. (RK)

4 Hvis en elev har skolekort i forvejen men IKKE skal bruge skolekort næste år, gør du ikke noget. Elevens nuværende skoleår vil udløbe, og kortet er derefter ikke gyldigt. Det skal hverken spærres eller indsendes til Movia. Kan man have 2 skolekort: Ja, en elev kan have 2 aktive skolekort. Du skal være obs på at spærre det gamle når du bestiller et nyt. (dette kan gøres i bestillingsprocessen (afs 6 Bestilling af skolekort ) Ved brug af Bestil erstatningskort spærres det gamle kort automatisk Eventuel restperiode refunderes automatisk ved spærring. Hvad er der bestilt: For at se hvad du har bestilt, se under menuen Bestilte kort Klik på datoen for at se mere. Hvis du ikke kan se bestillingen her, har du ikke bestilt. Kort er ikke kommet frem: Kontakt skolekort@moviatrafik.dk. Nyt kort genfremsendes uden ekstraomkostning på 50 kr. Det gamle kortnummer fremgår af fakturaen. For at kontrollere faktura, skal du trække en rapport eller søge på kortnummeret under Rapporter. Her vil det gamle kortnummer stå i parentes og det ny kortnummer vil fremgå, som det aktive kort. Spær kort: Skal eleven ikke bruge kortet længere, spærres det og restperioden tilbagebetales. Refusionen udregnes fra dagen efter spærring. Spærringsdato kan ikke vælges tilbage i tiden Du kan spærrer et kort frem i tiden (vælg spærringsdato). Faktura og kreditnota: Faktureringsproces: Der faktureres løbende for de bestillinger der foretages. Der prisberegnes i hele uger. Ved spærring udregnes tilbagebetalingen i antal dage. Hvis bestilling er et nyt kort, udstedes faktura ved kortudstedelse. Hvis bestilling er en fornyelse til et eksisterende kort, udstedes faktura først når eleven henter bestillingen ved at lave et check ind. Tjek faktura nr. ved at trække en rapport. Skal et kort med en aktiv periode ikke længere bruges, skal skolen spærre det. (afs 14 spær kort ) Ved bestilling af erstatningskort tilbagebetales restbeløbet. Kreditnota udsendes ikke, men kan fremfindes i Mitskolekort.

5 Kreditnota: Sendes ikke fysisk. Der indbetales til den konto som Movia har fået oplyst eller til Nemkonto. Kreditnota kan ses i MitSkolekort under fanen Faktura og kreditnotaer. Opret evt den økonomimedarbejder der sidder med betaling/afstemning som bruger i MitSkolekort. (afs. 1 opret en kollega). Defekte skolekort: Elev siger at kortet ikke virker, det er muligvis defekt. Tjek om kortet er intakt. Har eleven lavet hul i kortet, der er brækket i kortet eller brækket hjørner af, ødelægges teknikken i kortet. Bestil erstatningskort (afs 13, Bestil erstatningskort ) De 50 kr. for et erstatningskort refunderes ikke. Tjek startdato og zoner: Klik på pilen til venstre for elevens navn på Elevadministrationssiden. Her kan du se start- og slut dato og zoner på elevens kort. Eleven kan se gyldighedsdato og zoner ved at bruge appen Rejsekort Status. Hvis alle ovenstående korrekte, er kortet sandsynligvis defekt. Skema der skal indsendes sammen med kortet finder du på hjemmesiden: Giv eleven et Midlertidigt kort med de zoner eleven har på skolekortet. Må ikke udstedes til mere end 14 dage. Du får besked på mail når kortet er undersøgt. Refusionsregler for defekte kort: Er kortet ødelagt refunderes kortgebyr ved erstatningskort ikke (50 kr.) Er kortet teknisk defekt, refunderes kortgebyr ved erstatningskort (50 kr.) Konstateres der ikke teknisk defekt på et indsendt kort, returneres kortet til skolen med beskeden fra teknikeren fx brugt i zoner der ikke er på kortet, aldrig anvendt, udløbet ol. Diverse: Bruger er låst: Skriv til skolekort@moviatrafik.dk du får besked når du er låst op. Eleven kommer ikke ind på listen: Har du KMD eller Tabulex, skal du vinge eleven af i de systemer først. Movia kan IKKE hjælpe med problemer i KMD eller Tabulex. Kontakt den pågældende leverandør. Anden leveringsadresse: Ønsker du en anden leveringsadresse end skolens eller elevens, skriv til skolekort@moviatrafik.dk. Du får besked når det er ændret og kan bestille kort. Den nye adresse vil kun være gældende fremadrettet. App: På appen Rejsekort Status kan eleven selv tjekke zoner og gyldighedsdato, og om en ny periode er kommet ned på kortet.

6

MANUAL Mitskolekort.dk august 2019

MANUAL Mitskolekort.dk august 2019 Her i manualen finder du svar på mange spørgsmål MANUAL Mitskolekort.dk august 2019 HUSK: www.dinoffentligetransport.dk/skolekort hvor du finder info om priser, defekte kort, spørgsmål og svar, osv. Spørgsmål

Læs mere

MANUAL TIL SKOLER SKOLEKORT PÅ REJSEKORT - Mitskolekort.dk

MANUAL TIL SKOLER SKOLEKORT PÅ REJSEKORT - Mitskolekort.dk MANUAL TIL SKOLER SKOLEKORT PÅ REJSEKORT - Mitskolekort.dk 1 Indhold 1. Login... 3 1a. - Glemt adgangskode eller brugernavn... 4 2. Se eller redigér dine egne stamdata (Mine stamdata)... 5 3. Opret en

Læs mere

Mit Skolekort. Manual til skole admin brugere

Mit Skolekort. Manual til skole admin brugere Indhold 1. Versionshistorik... 3 2. Definitioner... 4 3. Login... 5 4. Beskeder... 6 5. Elev administration... 7 Elev administration tabel... 9 Redigering... 10 Bestilling... 11 6. Opret elev... 12 Opret

Læs mere

Kortbestemmelser for skolekort Gældende fra 1. maj 2017

Kortbestemmelser for skolekort Gældende fra 1. maj 2017 Kortbestemmelser for skolekort Gældende fra 1. maj 2017 Version 1 Indholdsfortegnelse Kortbestemmelser for skolekort... 2 1 Selve Skolekortet... 3 1.1 Hvad er et skolekort...3 1.2 Sådan anvendes et skolekort...3

Læs mere

Kortbestemmelser for skolekort

Kortbestemmelser for skolekort Rejsekort A/S / Automatikvej 1, 1., 2860 Søborg/Skolekort kortbestemmelser privat/version 2 / 1 1 2018 / M65 folder Kortbestemmelser for skolekort Gældende fra 1. januar 2018 Version 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Information til chauffører og salgssteder

Information til chauffører og salgssteder I dette nummer: Off-Peak klippekort // Aarhus Nærbane // SMS- og mobilbilletter // Ændring på Scanpoint maskiner i SYD // Nye priser i januar // Nyt extranet for chauffører og konkurrence! Klippekort med

Læs mere

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN UDBETALER

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense https://odense.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Odense https://odense.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Varemodtagelse. Indholdsfortegnelse

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Varemodtagelse. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1... 2 1.1 Varemodtag dine varer... 2 1.2 Kopier dokument... 4 1.3 Delvis varemodtagelse... 5 1.4 Valgmuligheder... 6 1.4.1 Bekræft ordre... 6 1.4.2 Annuller... 7 1.4.3 Luk ordre...

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse på ubetalt uddannelseskort.

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse på ubetalt uddannelseskort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0025 Klageren: (X) på vegne (Y) 6950 Ringkøbing Indklagede: Midttrafik Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse på ubetalt

Læs mere

Afregning af rejser på Mit HK

Afregning af rejser på Mit HK Afregning af rejser på Mit HK HK 28-06-2018 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. 2. INDLEDNING 3 2.1 Find afregning på Mit HK 3 3. UDFYLDNING AF AFREGNING 4 3.1 Kørsel i egen bil 5 3.2 Udgiftsposter 8 3.3 Intet

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Manual til Indbetalingsportal

Manual til Indbetalingsportal Manual til Indbetalingsportal HVORDAN LOGGER JEG IND FØRSTE GANG?... 2 HVORDAN INDBETALER JEG PENGE PÅ MIT BARNS BETALINGSKORT?... 3 HVORDAN RETTER JEG KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK OPTANKNING?... 4 HVORDAN

Læs mere

Hjælp til WebPatient i WebReq

Hjælp til WebPatient i WebReq Hjælp til WebPatient i WebReq Brugervejledning 2017 Indhold 1. Forord... 2 2. Bestilling... 3 2.1 Funktionen oplysninger... 4 3. Vejledninger... 5 4. WebPatient Arkiv... 6 1 1. Forord Webpatient er et

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense

cpos Online Quickguide Version Odense cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Johannesskolen https://internjhs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Johannesskolen https://internjhs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.3 Johannesskolen https://internjhs.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Lemvig Ungdomsgård https://ug.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK

VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK 1. Erhvervskortaftalens indhold Når der er indgået en aftale om bestilling og udstedelse af Erhvervskort i henhold til disse vilkår (Erhvervskortaftale), berettiger

Læs mere

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning Hjælp til Web-Patient i WebReq Brugervejledning Dansk Medicinsk Data Distribution Version 12-2018 Indhold 1. Forord... 2 2. Bestilling... 3 2.1 Funktionen oplysninger (Rekvisitionsoplysninger)... 4 3.

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Stevns Kommune https://stevns.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

CPOS Borgerportal. Quickguide

CPOS Borgerportal. Quickguide CPOS Borgerportal Quickguide Version 1.1.8 Cheval Blanc Bygningsstyrelsen og Konkurrence- og forbrugerstyrelsen https://1351.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen cpos Online Quickguide Version 1.1.2 Diakonissestiftelsen https://diakonissestiftelsen.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

cpos Online Quickguide Version NKT https://nkt.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version NKT https://nkt.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.3 NKT https://nkt.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN SKIFTER DU ADGANGSKODE... 4 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 5 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

Forside og log-in. For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på:

Forside og log-in. For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på: Forside og log-in For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på: http://ho.skoleporten.dk/sp. Som vist på første billede, finder i Forældreintra i øverste højre

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til administratorer 12. Marts 2018 1 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 1. Brugere... 5 Opret brugere...

Læs mere

Manual til Roskilde Kommune Betalingskort

Manual til Roskilde Kommune Betalingskort Manual til Roskilde Kommune Betalingskort Indhold Hvordan logger jeg ind første gang?... 2 Hvordan indbetaler jeg penge på mit barn betalingskort?... 3 Hvordan ser jeg hvad mit barn har forbrugt på betalingskortet?...

Læs mere

Guide til dig der ønsker at rejse på pendlerkort eller rejsekort med pendler kombi

Guide til dig der ønsker at rejse på pendlerkort eller rejsekort med pendler kombi Guide til dig der ønsker at rejse på pendlerkort eller rejsekort med pendler kombi I denne folder finder du hjælp til de vigtigste trin når du køber et pendlerkort, og hvordan du bestiller pendler kombi

Læs mere

Guide til. e-bevillingssystemet. www.onemed.dk

Guide til. e-bevillingssystemet. www.onemed.dk Guide til e-bevillingssystemet 2 Indholdsfortegnelse Side 2-3 Log ind Side 8-9 Find en eksisterende bevilling Side 3 Brugere, roller og arbejdsområder Side 9-11 Ret borgerens bevilling Side 3-4 Opret en

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine cpos Online Quickguide Version 1.1.0 Fredensborg Kantine https://fredensborg.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen har 3 faneblade et for hvert step: 1 Viser indhold af varer der er KUN her, man kan udfylde Påkrævet produkt info og få til at blive 2 Her ændres/vælges/indtastes

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet Ungdomskort og manglende mobilbillet

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet Ungdomskort og manglende mobilbillet AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0200 Klageren: XX 2300 Kbh. S Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet

Læs mere

Indsendelse af filer til banken

Indsendelse af filer til banken Forløbet for indsendelse af en betalingsfil til banken Sådan godkendes og sendes Betalinger i Navision Stat Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du indsender og godkender en betalingsfil i Business

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice Vejledning til Køreprøvebooking Borgerservice Indhold Login som borgerservice... 3 Opret køreskole... 3 Rediger køreskole... 4 Rediger kørelærer... 4 Opret prøveforløb til kørekort... 5 Betaling af prøveforløb

Læs mere

Import-vejledning Fra regneark til UNI Login

Import-vejledning Fra regneark til UNI Login Import-vejledning Fra regneark til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 4. udgave, januar 2007 UNI C 2007 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Oprettelse af regneark med persondata...

Læs mere

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger Online madbestilling Som nævnt i infobrevet før jul, går vi over til online bestilling af mad. Første uge, der skal bestilles mad til, er uge 8 første uge efter vinterferien. I den forbindelse er der en

Læs mere

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning Hjælp til Web-Patient i WebReq Brugervejledning Dansk Medicinsk Data Distribution Version 02-2019 Indhold 1. Forord... 2 2. Bestilling... 3 2.1 Muligheder i funktionen: Oplysninger... 4 2.2 Assisteret

Læs mere

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille et måltid i DSB kantinerne uden for disses åbningstid

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille et måltid i DSB kantinerne uden for disses åbningstid 1 Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille et måltid i DSB kantinerne uden for disses åbningstid LOGIN FØRSTE GANG: Første gang du skal på systemet går du på sitet: iss.inmsystems.com/takeaway/dsb

Læs mere

Odsherred Kommune. Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune

Odsherred Kommune. Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Odsherred Kommune Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Indholdsfortegnelse Lov og bekendtgørelse...... 3 Hvortil sker befordringen?... 3 Hvordan

Læs mere

Import-vejledning. Fra NP Privatskole til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009

Import-vejledning. Fra NP Privatskole til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009 Import-vejledning Fra NP Privatskole til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 1. udgave, januar 2009 UNI C 2009 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra NP Privatskole...

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Opskrivning af skoleår... 2 1)Dannelse af ny klassefil til :... 2 Import af klassefil... 5 2 Opskrivning af venteliste... 7 3 Sletning af Ugyldige elever... 9 Side 1 Opskrivning af

Læs mere

Sådan bruger du rejsekort

Sådan bruger du rejsekort Tre hurtige om rejsekort Hvad kommer mine rejser til at koste med rejsekort? Med rejsekort har hver rejse en pris. Og skal du have rabat, får du det helt automatisk. Prisen for din rejse afhænger af din

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2011?... 2 Hvor kan jeg få hjælp.... 3 Kontrol af data

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Solrød https://solrod.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Solrød https://solrod.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.5 Solrød https://solrod.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - tlf: 45 76 12 14 - fax: 45 57 02 66 - mail: info@unitec.dk cpos Online Quickguide

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2019-0130 Klageren: XX 2700 Brønshøj Indklagede: Movia CVR-nummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. for

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger Online madbestilling På Mejrup Skole har vi et samarbejde med Sognegården og Godskolemad.dk om levering af mad til eleverne, så de kan tilbydes en sund og varieret kost. Sognegården leverer maden og Godskolemad.dk

Læs mere

Karakter i Optagelse.dk. Brugervejledning Optagelse.dk

Karakter i Optagelse.dk. Brugervejledning Optagelse.dk Karakter i Optagelse.dk Brugervejledning Optagelse.dk Karakter i Optagelse.dk Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 28.11.2013 1 Indledning... 5 1.1 Målgruppe... 5 1.2

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Defekt rejsekort rejsekortet ophørte med at virke klageren har klippet et hul i kortet

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Defekt rejsekort rejsekortet ophørte med at virke klageren har klippet et hul i kortet AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0099 Klageren: XX 2770 Kastrup Indklagede: Rejsekort Kundecenter v/movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Parternes krav: Defekt rejsekort

Læs mere

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Undersøgelse af kompetencedækning i folkeskolen 2017 Styrelsen for It og Læring Side 2 af 6 Indhold SKOLER

Læs mere

Brugervejledning AmbuFlex

Brugervejledning AmbuFlex Brugervejledning AmbuFlex Version 3 November 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE LOGIN OG OPSTART AMBUFLEX------------------------------------------------------------------3 VISITATION TIL AMBUFLEX ------------------------------------------------------------------------4

Læs mere

Tabulex Trio. Grunddata. Grønland

Tabulex Trio. Grunddata. Grønland Tabulex Trio Grunddata Grønland Trio Grunddata Grønland Side 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Trio!... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Backup... 4 Dan backup... 4 Indlæs backup... 4 Send backup til

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

Vejledning til terminalleverandørerne/integratorer ved bestilling af PSAM til chipterminaler i produktion. Bestillingen foregår via internettet.

Vejledning til terminalleverandørerne/integratorer ved bestilling af PSAM til chipterminaler i produktion. Bestillingen foregår via internettet. Payment Business Services PBS A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 pbsmailservice@pbs.dk www.pbs.dk PBS-nr. 00010014 CVR-nr. 20016175 Vejledning til terminalleverandørerne/integratorer

Læs mere

Vejledning til brug af Min OK for erhvervskunder

Vejledning til brug af Min OK for erhvervskunder Vejledning til brug af Min OK for erhvervskunder Indholdsfortegnelse Hvad er Min OK?... 3 Log ind på Min OK... 4 Login med e-mail... 4 Login med Nøglefil (erhverv)... 4 Jeg kan ikke huske, hvilken e-mail-adresse

Læs mere

Manual til App. Sådan opretter du en bruger

Manual til App. Sådan opretter du en bruger Manual til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN SER DU HVAD DER ER FORBRUGT... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK

Læs mere

Import-vejledning. Fra Edb-brugsen til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009

Import-vejledning. Fra Edb-brugsen til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009 Import-vejledning Fra Edb-brugsen til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 1. udgave, januar 2009 UNI C 2009 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra Edb-brugsen... 2

Læs mere

Indsendelse af filer til banken

Indsendelse af filer til banken Forløbet for indsendelse af en betalingsfil til banken Sådan godkendes og sendes betalinger i Navision Stat Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du indsender og godkender en betalingsfil i Business

Læs mere

September 2016 S Å D A N BRUGER DU RE J SEKOR T

September 2016 S Å D A N BRUGER DU RE J SEKOR T September 2016 S Å D A N BRUGER DU RE J SEKOR T 2 3 Kortpris Forudbetaling lokal /national rejse (kundetypen 'Voksen') Kan købes online Adgang til online selvbetjening Giver mulighed for størst rabat ift.

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Side 2. Side 3-20 Indholdsfortegnelse Adgang og jeg har glemt mit password Togbillet Version 1.0 2. juli 2013 Adgang og jeg har glemt mit

Læs mere

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011 1. Administrer brugerkonti Januar 2011 Brugervejledning til Dantek MaterialeValg Januar 2011 Copyright 2011 by Dantek A/S Vejledningen er udformet af Mads K. Petersen med bidrag fra Ole Sloth Carlsen.

Læs mere

Vejledning. Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen. Opdateret 8. februar 2012

Vejledning. Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen. Opdateret 8. februar 2012 Vejledning Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen Opdateret 8. februar 2012 Det er muligt at bestille knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen direkte fra Lara. Det er Ungdomsskoleforeningen

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Bestil FIK udtræk til Jyske Netbank Erhverv

Bestil FIK udtræk til Jyske Netbank Erhverv Bestil FIK udtræk til Jyske Netbank Erhverv Emne Du udsteder Indbetalingskort til dine kunder, og vil gerne have afstemt disse indbetalinger automatisk. Nedenfor vises, hvordan du bestiller filer med FIK

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2014-0162. Klageren: 2980 Kokkedal. CVRnummer: 29 89 65 69

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2014-0162. Klageren: 2980 Kokkedal. CVRnummer: 29 89 65 69 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0162 Klageren: XX 2980 Kokkedal Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på

Læs mere

Manual til Indbetalingsportal

Manual til Indbetalingsportal Manual til Indbetalingsportal Indhold HVORDAN LOGGER JEG IND FØRSTE GANG?... 1 HVORDAN TILFØJER JEG MIT BARNS KONTO... 2 HVORDAN INDBETALER JEG PENGE PÅ MIT BARNS BETALINGSKORT?... 3 JEG KAN IKKE TILMELDE

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

ENK Manual for Entreprenør

ENK Manual for Entreprenør 1. Hvad er ENK 2. Hvordan logger man på 3. Hvordan bestiller man en sporspærring. 4. Kvittering for modtagelse af bestilling 5. Modtagelse af sporspærringscirkulære 6. Afvisning af bestilling ENK er en

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Ny Bruger... 2 1.2 Stamoplysninger... 2 2. Opret Konti (Aktivér dit barns kort)... 3 3. Indbetaling... 5 3.1 Automatisk optankning... 6 4. Tilmelding til Aktiviteter... 7 gladsaxekortet@gladsaxe.dk

Læs mere

Administration generelt

Administration generelt Administration generelt Med Business Online Administration kan du bl.a. oprette, rette og slette brugere bestille pinkoder tildele og ændre brugeres adgange til Cash Management tildele og ændre brugeres

Læs mere

Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra NP Privatskole

Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra NP Privatskole Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra NP Privatskole 1 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Oprettelse og eksport af xml-fil i NP Privatskole... 3 2 Importer brugerdata... 5 3 Når du har importeret, sker

Læs mere

Vejledning. Vejledning Trio Dannelse og indberetning af månedsløn

Vejledning. Vejledning Trio Dannelse og indberetning af månedsløn Vejledning Trio Dannelse og indberetning af månedsløn Indholdsfortegnelse Lønoverførsel... 3 Lønkoder... 3 Grænser for uv-tillæg/overtid... 4 Afregning af løn... 4 Dannelse af månedsløn/faste tillæg...

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Rejsekort erhverv. din billet til bus, tog og metro i arbejdstiden

Rejsekort erhverv. din billet til bus, tog og metro i arbejdstiden Rejsekort erhverv din billet til bus, tog og metro i arbejdstiden Ejes af virksomheden, bruges af medarbejderen Rejsekort erhverv er et rejsekort, som en virksomhed, institution, myndighed eller organisation

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2010?... 2 Hvor kan jeg få hjælp.... 3 Kontrol af data

Læs mere

Manual til Aalborg Kommune Betalingskort

Manual til Aalborg Kommune Betalingskort Manual til Aalborg Kommune Betalingskort Indhold Manual til Aalborg Kommune Betalingskort... 1 Hvordan logger jeg ind første gang?... 2 Hvordan indbetaler jeg penge på mit barns betalingskort?... 3 Hvordan

Læs mere

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort.

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. ERHVERVSAFTALE NR: i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. 1 Parterne Som sælger: Midttrafik Søren Nymarksvej

Læs mere

Uno Brobygning til Ungdomsuddannelser

Uno Brobygning til Ungdomsuddannelser Uno Brobygning til Ungdomsuddannelser Formål og målgruppe Denne vejledning henvender sig til personer på ungdomsuddannelser, som har fået adgang til Uno Brobygning med det formål at deltage i arbejdet

Læs mere

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Indholdsfortegnelse 1.0 Generel info 3 2.0 Navigering og brug 3 3.0 Produktsiden 4 3.1 Favoritliste 4 3.2 Eget varenavn eller nummer 4 4.0 Bestilling 5

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Kørelærer Opdateret: 09.08.2016 Indhold Login som kørelærer... 3 Opret prøveforløb til kørekort... 3 Betaling af prøveforløb ved oprettelse af forløb... 5 Betaling af prøveforløb

Læs mere

Mar ts Sådan bruger du PENDLERKORT

Mar ts Sådan bruger du PENDLERKORT Mar ts 2018 Sådan bruger du RE JSEKORT OG PENDLERKORT SAMMENLIGN OG PENDLERKORT 2 3 PERSONLIGT FLEX ANONYMT PERSONLIGT MED PENDLER KOMBI PENDLER KORT = J A = NEJ PRIS FOR KORT FORUDBETALING FORUDBETALING

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Borgerservice Opdateret: 02.06.2017 Indhold Valg af browser... 3 Login som borgerservice... 4 Opret køreskole... 4 Rediger køreskole... 5 Rediger kørelærer... 5 Opret prøveforløb

Læs mere

Indberetning via Virk: Grundskoler, offentlige og private

Indberetning via Virk: Grundskoler, offentlige og private Indberetning via Virk: Grundskoler, offentlige og private Indhold Sådan finder du blanketten... 2 Generelle oplysninger om blanketten... 3 Så går vi i gang!... 5 Hjælp os til at blive bedre!... 11 Bilag

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet udløbet pensionistkort

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet udløbet pensionistkort AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0049 Klageren: XX 2880 Bagsværd Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration

SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration Indholdsfortegnelse Institutionens stamdata... 3 Bruger... 3 Opret personale... 4 Personaleliste... 4 Normperiode, stillingskategorier og stillingsbetegnelser...

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Bestil selv teletaxi online

Bestil selv teletaxi online Bestil selv teletaxi online Sådan opretter du dig og sådan bestiller du I selvbetjeningssystemet, kan du: Se de kørsler du allerede har bestilt Bestille nye kørsler, når du vil Afbestille kørsler Betale

Læs mere