STUDIEHÅNDBOG HHX Her bliver du dygtig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STUDIEHÅNDBOG HHX Her bliver du dygtig"

Transkript

1 STUDIEHÅNDBOG HHX Her bliver du dygtig

2 VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET HHX Du har valgt at tage en studentereksamen på handelsgymnasiet på Uddannelsescenter Holstebro. Det er en uddannelse, der giver dig de nødvendige kvalifikationer til at fortsætte på en videregående uddannelse eller evt. i en praktikplads i erhvervslivet. Handelsgymnasiet er et godt valg. ET GODT LÆRESTED Vi vil bestræbe os på at gøre vores gymnasium til såvel et godt lærested som et godt værested for dig og dine klassekammerater de næste tre år. Vi vil udfordre dig fagligt, mere og mere i løbet af årene, både i traditionelle undervisningsforløb, men også i projekter, på virksomhedsbesøg og på studieture m.v. EN DEL AF ET STORT FÆLLESSKAB Som elev på handelsgymnasiet bliver du del af et større fællesskab. Der går i alt ca. 550 elever på vores handelsgymnasium fordelt på tre årgange i 19 klasser.

3 AKTIVT ELEVRÅD OG FESTUDVALG Vi har et aktivt elevråd og festudvalg, som laver spændende arrangementer, der er med til at gøre skolen til et godt værested. Vi opfordrer dig til også at være aktiv udenfor undervisningslokalet i diverse udvalg og arrangementer på skolen. DET GODE GYMNASIUM Vi forventer af dig, at du deltager aktivt i undervisningen og de aktiviteter, uddannelsen indeholder. Du har et (med)ansvar for at få tingene til at fungere. Det gode gymnasium skabes i høj grad ved en aktiv medvirken fra dig og dine studiekammerater, og jo mere du byder ind med i undervisningen, i elevråd, i fællesarrangementer m.m. jo bedre et lære- og værested bliver skolen for dig og dine kammerater. Velkommen til handelsgymnasiet og til de gode oplevelser. Vi glæder os til samarbejdet. Jens Christen Hylkjær vicerektor HHX HANDELSGYMNASIET ER ET GODT VALG!

4 HØJERE HANDELSEKSAMEN HHX På handelsgymnasiet kommer du ud over de alment dannende fag, som dansk, historie og sprog til at beskæftige dig med moderne vidensområder inden for virksomhedsøkonomi, samfundsøkonomi, it, kultur og andre almene fag. Du lærer ikke teorierne for teoriernes skyld. Her bruges de til analyse af virkeligheden, fx af virksomhedens eksportmuligheder, it-branchens fremtidsmuligheder og mediernes indflydelse på den enkelte. HHX ER EN 3-ÅRIG UDDANNELSE Du vil i løbet af de tre år stifte bekendtskab med nye fag, emner og problemstillinger, som vil udfordre dig på dine evner og din selvstændighed. Du sætter via dit valg af studieretning og valgfag dit personlige præg på uddannelsen, og du er dermed selv med til at forme indholdet af dine tre år på handelsgymnasiet. HHX ER INTERNATIONALT ORIENTERET Europa, verden og virksomhederne har brug for unge, der har gå-på-mod, er nysgerrige, åbne og initiativrige, og som kan bevæge sig både geografisk, kulturelt og holdningsmæssigt. Det internationale aspekt er en integreret del af HHX-uddannelsen og handelsgymnasiet samarbejder med en del skoler i udlandet. Læs mere om bl.a. fag og studieretninger på: Se nærmere på:

5 MED EN HHX KAN DU FX BLIVE... OG MEGET MERE... DRØMMER DU OM EGEN VIRKSOMHED? Handelsgymnasiet giver dig en solid ballast til evt. at starte egen virksomhed. Innovation og iværksætteri er en del af uddannelsen. EFTER HHX Handelsgymnasiet gør dig klar til videregående uddannelse og er et oplagt valg, hvis du sigter mod en karriere i privat eller offentlig virksomhed. PRAKTIK I UDLANDET Du kan også vælge at gennemføre praktikken i udlandet, idet skolen samarbejder med PIU Praktik i Udlandet. Du har dermed mulighed for at tage hele eller en del af din uddannelse i enten Tyskland eller Storbrittanien. Læs mere på Du kan fx læse videre på universiteter, handelshøjskoler, seminarier og journalistuddannelser. Desuden kan du vælge en af de korte videregående uddannelser, eller en et-årig praktikplads i fx en bank, et speditionsfirma eller hos en revisor.

6 SKOLEMILJØET Skolemiljøet har stor betydning for din uddannelse og dit udbytte af undervisningen. Det er vigtigt, at du trives både fagligt, socialt og personligt. Uden trivsel ingen læring. I undervisningen lægger vi op til dialog, diskussion og samarbejde, og der foretages løbende evalueringer af undervisningen. Ved siden af undervisningen har du som elev mulighed for at præge skolemiljøet gennem et engagement i elevråd, festudvalg eller andre udvalg. STUDIEVEJLEDNINGEN Studievejledningen på handelsgymnasiet hjælper dig med råd og vejledning igennem de år, du har foran dig her på skolen. Vejledningen foregår i samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) og Studievalg Midt- og Vestjylland. Samarbejdet skal sikre dig bedst muligt i overgangen fra folkeskole eller ungdoms- og efterskole til HHX og efterfølgende i overgangen til videregående uddannelser. Det er vigtigt for os at kunne give dig den bedste vejledning. Ud over fagene og den daglige undervisning på handelsgymnasiet er HHX meget andet fx studierejser, skolerevy, ekskursioner og virksomhedsbesøg, skolefester, fællesarrangementer mm.

7 STUDIEVEJLEDERNE KOMMER RUNDT I starten af det nye skoleår kommer vi rundt i klasserne og præsenterer os, så du er klar over, hvem der er din vejleder. Hver klasse har tilknyttet den samme studievejleder i alle tre år. Hvis vejlederen har kollektive informationer, kommer hun på besøg i klassen og bruger lidt af jeres undervisningstid. Men meget vejledning foregår individuelt mellem vejlederen og den enkelte elev. Vi opfordrer til, at du kommer og taler med os, når og hvis der er problemer eller spørgsmål. Måske vil du opleve, at der under din uddannelse her på skolen ind imellem er noget, der spænder ben for dig. Så må vi se, om vi i fællesskab kan løse det. LÆSEVEJLEDNING Læser du meget langsomt og vil gerne lære at læse hurtigere? Synes du, at der er mange svære ord, du ikke helt forstår i dine lektietekster? Læser du tit en hél tekst, og finder i klassen ud af, at du alligevel ikke har forstået så meget af den? Bruger du for megen tid på dine lektier måske uden at få nok udbytte af det? Har du problemer med at formulere dig skriftligt i danske stile og rapporter? Ville du gerne være bedre til fremmedsprog? Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af disse spørgsmål, er der hjælp at hente i Læsevejledningen. Læs mere på

8 PRAKTISKE OPLYSNINGER ADRESSE HHX - Handelsgymnasiet Døesvej 76, 7500 Holstebro Telefon: / holstebrohhx BIBLIOTEK Skolens bibliotek er et tilbud til dig, hvor du kan søge information til brug i undervisningen og i forbindelse med projekter og større opgaver. Biblioteket råder over en samling af bøger, online-materialer og tidsskrifter, som er relevante for de fag, der undervises i på skolen. Skolens bibliotekar hjælper dig gerne med informationssøgning via bibliotekets samling, databaser og internettet. Det er desuden muligt at skaffe materiale hjem fra andre biblioteker. BØGER OG ANDET SKOLEMATERIALE Skolen stiller bøger, i-bøger og andet materiale til rådighed i forbindelse med din uddannelse. Du vil primært blive undervist efter i-bøger, og du får adgang til dine i-bøger første skoledag. Får du fysiske bøger, skal du skrive dit navn og din klasse i bogen. Hvis en bog bliver væk for dig, skal du betale en ny. FERIEPLAN Skolestart...tor. 8. aug. kl. 8:00 Efterårsferie...man. 14. okt. - fre. 18. okt. Juleferie...man. 23. dec. - fre. 3. jan. Vinterferie...man. 10. feb. - fre. 14. feb. Påskeferie...man. 6. apr. - man. 13. apr. Eksamensperiode...fra man. 18. maj juni Dimission/sommerferie...fre. 26. jun. Alle dage er inkl.

9 FRAVÆR Du har mødepligt til undervisningen, og du har pligt til at deltage aktivt i timerne. Kravet om studieaktivitet omfatter også afleveringspligt. Det betyder, at du har pligt til rettidigt at aflevere alle skriftlige opgaver og projekter. Hvis du er syg, eller af andre grunde ikke kommer til undervisning, får du fravær. Fortsætter dit fravær i længere tid, indkaldes du til samtale med rektor, der beslutter, om du kan fortsætte på skolen. Skyldes dit fravær særlige forhold, skal du hurtigst muligt tage kontakt til din studievejleder. Har du meget sygefravær, vil du blive bedt om dokumentation, fx i form af en friattest fra din læge. IT Du får ved skolestart et brugernavn og password til skolens IT-system. Hvis du har egen computer, er der mulighed for at koble trådløst på skolens net og derigennem opnå adgang til internet og skolens intranet. Du får tildelt plads på skolens system, så du kan gemme filer på skolens server. KANTINE Du kan købe både morgenmad og frokost i skolens kantine. Kantinen har et bredt udvalg af mad og drikke, fx kolde og lune retter samt sandwich. Vi lægger vægt på sund og varieret mad. Du skal selv rydde bordet efter dig og stille brugt service på afrydningsvogne/-borde.

10 LECTIO På Lectio finder du dit skema, information om skemaændringer, dit eget fravær, dine karakterer m.m. Lærerne og skolen i øvrigt bruger desuden Lectio til at holde dig og din klasse informeret. Husk at tjekke beskeder i Lectio dagligt. Hvis der sker ændringer i skemaet, opdateres Lectio. Du kan dermed selv checke eventuelle skemaændringer o.a Du bliver instrueret i brugen i starten af skoleåret. Timerne på HHX kaldes lektioner i Lectio kaldes de dog moduler: BILLEDER I løbet af året bliver der taget situationsbilleder af en række aktiviteter på skolen. Billederne bringes på skolens hjemmeside, facebook og i nogle tilfælde i markedsføringen. I de tilfælde, hvor vi gerne vil bruge nærbilleder/personbilleder spørger vi om din tilladelse. RYGNING HHX - Handelsgymnasiet er en røgfri skole. Der er rygning forbudt på hele skolens område. 1. lektion lektion lektion lektion lektion lektion lektion SKABE Du har mulighed for at leje et skab til dine bøger og andet. Der betales et depositum på kr MIKROFONMØDER: Der afholdes mikrofonmøde min. en gang hver måned. På disse møder orienterer vicerektor om, hvad der sker på skolen, eller hvad der er sket. Ofte er der også indlæg fra elever, elevråd eller festudvalget. SU Når du fylder 18 år, kan du kvartalet efter få Statens Uddannelsesstøtte. Du bliver indkaldt til et orienterende møde i det kvartal, hvor du fylder 18. Her bliver du informeret om, hvor meget du kan forvente at få i SU, og hvordan du søger. Du kan se mere på hvor du også kan bestille NemID, så du er klar til at søge SU.

11 UNGDOMSKORT Du kan få rabat ved køb af ungdomskort på strækningen mellem din bopæl og skolen i den periode, du er under uddannelse. Gå ind på og søg gerne i god tid, da det kan tage tre uger at få kortet. UDMELDELSE Hvis du ønsker at stoppe på uddannelsen, så bedes du først tage kontakt til din studievejleder. Hvis du er under 18 år, skal udmeldelse ske med dine forældres samtykke. Efter udmeldelse skal du naturligvis aflevere de bøger eller andet materiale, du evt. har lånt af skolen. ÅBNINGSTIDER STUDIEKONTORET mandag - torsdag fredag SKOLEN mandag - torsdag ** fredag ** ** dørene er åbne i dette tidsrum, men er du på skolen, kan du gå ud senere, dog ikke senere end kl STUDIEVEJLEDNINGEN mandag - torsdag fredag BIBLIOTEK - BOGDEPOT mandag - torsdag fredag * * kun bogdepot KANTINEN mandag - fredag * (*12.15 fredag)

12 ANSATTE HHX Ledelse Studiekontor/administration Studievejledning rektor HHX og HTX Martin Baadsgaard cand.scient.pol vicerektor og daglig leder HHX Jens Christen Hylkjær Fag: Historie studieleder HHX Bo Grønlund Fag: matematik, samtidshistorie uddannelsessekretær Lotte Thomassen Hein Uddannelsessekretær Sonja Petersen studievejleder Ann Dyhrberg Hinrichsen cand.merc Fag: virksomhedsøkonomi studievejleder Heidi Bach-Andersen cand.jur Fag: erhvervsret

13 Undervisning Anne Marie Pedersen cand.soc Fag: international økonomi, samfundsfag Bent Gorm Hansen cand.oecon Fag: international økonomi, samfundsfag Bo Kalvslund cand.arch Fag: Informatik & læsevejleder Camilla Møller Kjeldsen Fag: dansk, kulturforståelse Christina Lindekilde Fag: dansk, historie Claudia Nielsen bac.spansk Fag: spansk, kulturforståelse Claus Skoven Pedersen cand.scient.pol Fag: international økonomi, samfundsfag, samtidshistorie Dinko Hadzovic cand.soc Fag: afsætning, psykologi, virksomhedsøkonomi Hanne Corneliussen Fag: dansk, tysk Helle Nøjgaard Fag: engelsk, tysk Inge Riis Korsgaard cand.scient Fag: matematik, statistik John Harboe Friis cand.merc Fag: afsætning, markedskommunikation Cecilie Bue Fag: dansk, spansk Chris Borchers cand.oecon Fag: matematik, virksomhedsøkonomi, international økonomi leder af pædagogisk udvikling Eva Kølbæk cand.ling.merc Fag: engelsk, fransk Gurli Duedahl Pedersen Fag: engelsk, tysk Karin Peters Lehm Fag: engelsk, psykologi Kerstin Wieland Fag: tysk, musik

14 Kirsi Marjaana Rissanen bachelor Fag: matematik Mette Dyrmose Johansen ED, bachelor Fag: spansk, kulturforståelse Tanja Listed Petersen Fag: engelsk, kulturforståelse, historie Linda Bech Wind Fag: fransk, dansk Lisbet Munkøe Fag: dansk, kulturforståelse, samtidshistorie Lone Nyborg cand.merc Fag: afsætning, virksomhedsøkonomi, organisation og læsevejleder Marianne S. Gregson cand.ling.merc læsevejleder Fag: engelsk Mette Svane Qvist Fag: dansk, mediefag Niels Gram Bentsen HD Fag: International økonomi, psykologi, organisation Ninna Møller Nørtoft cand.merc Fag: virksomhedsøkonomi, organisation, finansiering Peter Christensen cand.merc Fag: virksomhedsøkonomi, finansiering Tetyana Okhrimets cand.phil Fag: matematik Thomas Krüger Hansen cand.jur. Fag: jur, virksomhedsøkonomi Tina Maria Skov cand.merc.aud Fag: virksomhedsøkonomi, finansiering, samfundsfag Torben Mauritson cand.merc, HD Fag: afsætning, innovation markedskommunikation Mark Jønsson cand.oecon Fag: afsætning Sarah Billeskov cand.soc - HRM Fag: afsætning, samfundsfag sbi@ucholstebro.dk

15 HER ER... BØGER du skal læse OPGAVER du skal løse TIDSFRISTER du skal overholde LÆRERE du skal lytte til LÆRERE du skal diskutere med EKSAMENER du skal tage en skole, der STØTTER DIG STYRKER DIG UDFORDRER DIG og KAMMERATER du kan diskutere, samarbejde og feste med!

16 en del af Uddannelsescenter Holstebro Døesvej Holstebro

Velkommen til infoaften

Velkommen til infoaften Velkommen til infoaften Program Velkomst 19.00 Opdeling elever forældre 19.20 Afslutning ca. 20.20 71 piger og 124 drenge. 34 af jer er 15 år 103 af jer er 16 år 54 af jer er 17 år 1 af jer er 18 år 1

Læs mere

HANDELSGYMNASIET KLAR TIL LIVET

HANDELSGYMNASIET KLAR TIL LIVET HANDELSGYMNASIET KLAR TIL LIVET SIDE 2 / HANDELSGYMNASIET.COM KLAR TIL ET LIV MED UDFORDRINGER HAR DU LYST TIL ET LIV MED HANDEL OG EKSPORT? ELLER MED MARKETING OG LEDELSE? VIL DU RUSTES TIL EN VERDEN

Læs mere

2 hhx who is the boss? you are

2 hhx who is the boss? you are 2 hhx who is the boss? you are Klar til et liv med udfordringer Du har afsluttet 9. eller 10. klasse med et godt resultat, og du ønsker en 3-årig gymnasial uddannelse og derefter at uddanne dig videre.

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET 2014-15. eucnord.dk

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET 2014-15. eucnord.dk HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET 2014-15 eucnord.dk matematik Velkommen fysik i Handelsgymnasiet programmering Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET. eucnord.dk

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET. eucnord.dk HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING VELKOMMEN I HANDELSGYMNASIET eucnord.dk matematik Velkommen fysik i Handelsgymnasiet programmering Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende

Læs mere

Velkommen i Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen i Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen i Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen i Handelsgymnasiet Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almen uddannelse.

Læs mere

HHX. 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet

HHX. 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet HHX 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet HHX en gymnasial uddannelse med mange muligheder Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os på HHX i Skanderborg. Vi er en del af et større

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX

VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX PROGRAM Præsentation om os, om HHX Grundforløb og studieretningsforløb Læsevejledning Studievejledning Sociale arrangementer Praktisk info Efter HHX PRÆSENTATION

Læs mere

Prøv et gymnasium MED

Prøv et gymnasium MED Prøv et gymnasium MED plads til dine drømme Søvej 6 4900 Nakskov Merkurs Plads 1 4800 Nykøbing F. www.hhxlf.dk Handelsgymnasiet Lolland-Falster er en del af CELF Vi har plads til dine drømme 3 gode grunde

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

Handelsgymnasiet - hhx

Handelsgymnasiet - hhx Handelsgymnasiet - hhx En gymnasial uddannelse Især for dig, der har lyst til at tage en videregående uddannelse Økonomi, salg, sprog og kultur, kommunikation, reklame eksport, markedsføring, ledelse,

Læs mere

KLAR TIL LIVET FAG DU KAN BRUGE TIL NOGET

KLAR TIL LIVET FAG DU KAN BRUGE TIL NOGET KLAR TIL LIVET FAG DU KAN BRUGE TIL NOGET SIDE 2 / handelsskolen.com KLAR TIL ET LIV MED UDFORDRINGER Har du lyst til et liv med handel og eksport? Eller med marketing og ledelse? Vil du rustes til en

Læs mere

Velkommen på Holstebro Handelsgymnasium

Velkommen på Holstebro Handelsgymnasium Velkommen på Holstebro Handelsgymnasium Handelsgymnasiet hhx er: En af de tre 3-årige gymnasiale uddannelser Især for dig, der har lyst til at tage en videregående uddannelse Sprog, salg, eksport, markedsføring,

Læs mere

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk

Velkommen til Handelsgymnasiet. Tættere på virkeligheden. eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Tættere på virkeligheden eucnord.dk Velkommen til Handelsgymnasiet Hjørring Alle gymnasiale uddannelser i Danmark har som formål at give dig en studieforberedende og almendannende

Læs mere

HHX fyr op under ambitionerne

HHX fyr op under ambitionerne IBC Handelsgymnasiet 2016 fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, sprog, kultur og det internationale. IBC Handelsgymnasiet Man bliver forberedt til den

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne 2014 fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, sprog, kultur og det internationale. Man bliver forberedt til den virkelige verden Skolens store idrætsdag

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. Man bliver forberedt til den virkelige verden En lille pause på skolens store idrætsdag.

Læs mere

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale.

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. fyr op under 09102014 ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. 2 Velkommen til IBC Handels- gymnasiet Fredericia/Middelfart IBC HANDELSGYMNASIET

Læs mere

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. Vi giver dig nye muligheder 2016-2017

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. Vi giver dig nye muligheder 2016-2017 STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX Vi giver dig nye muligheder 2016-2017 VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET HHX HHX-UDDANNELSEN HANDELSGYMNASIET ER ET GODT VALG. HHX er en moderne gymnasial uddannelse med

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne 2015 fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, sprog, kultur og det internationale. Man bliver forberedt til den virkelige verden Der blev gået og løbet

Læs mere

Ringkjøbing Handelsskole & Handelsgymnasium P R Æ S E N T A T I O N A F U D D A N N E L S E R N E

Ringkjøbing Handelsskole & Handelsgymnasium P R Æ S E N T A T I O N A F U D D A N N E L S E R N E Ringkjøbing Handelsskole & Handelsgymnasium P R Æ S E N T A T I O N A F U D D A N N E L S E R N E Forventninger Undervisning med udfordringer Aarhus Universitet-HIH Leadership Eksamensbevis med muligheder

Læs mere

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram Student på kun 2 år! 2-årig STX 2017-2019 2-årig STX på Voksenuddannelsescenter Frederiksberg (VUF) Vil du have en gymnasial uddannelse? Er du seriøs, engageret og målrettet? Så er 2-årig STX noget for

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. Anne Weimar Rasmussen 3. hhx - Jeg har været i praktik inden for bunkertrading og

Læs mere

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for samfundsvidenskab,

Læs mere

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM EUX BUSINESS DIN EGEN VEJ SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM FREMTIDEN ER ÅBEN EUX Business er for dig, der både ønsker en faglært uddannelse og også vil have mulighed for at

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHX Vi giver dig nye muligheder

HANDELSGYMNASIET HHX Vi giver dig nye muligheder HANDELSGYMNASIET HHX 2017-2018 Vi giver dig nye muligheder VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET HHX HHX-UDDANNELSEN HHX HANDELSGYMNASIET er en moderne gymnasial uddannelse ER ET med GODT fokus på VALG. samfundsmæssige,

Læs mere

- Tættere på virkeligheden!

- Tættere på virkeligheden! - Tættere på virkeligheden! Mission Grundskolen Erhvervsuddannelser HG/EUX (Handelsskole) EUD/EUX (Teknisk skole) Social og sundhedsuddannelser (SOSU) Landbrugsuddannelser Søfartsuddannelser Varighed:

Læs mere

Handelsgymnasiet HHX. Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Klar til livet. Velkommen til

Handelsgymnasiet HHX. Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Klar til livet. Velkommen til Handelsgymnasiet HHX Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Klar til livet Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Handelsgymnasiet HHX Velkommen på handelsgymnasiet HHX Tættere på virkeligheden

Læs mere

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10

Læs mere

Brobygning. Velkommen til brobygning på ZBC Vordingborg. zbc.dk. Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf. 5578 8888. Vordingborg

Brobygning. Velkommen til brobygning på ZBC Vordingborg. zbc.dk. Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf. 5578 8888. Vordingborg zbc.dk Brobygning Vordingborg Velkommen til brobygning på ZBC Vordingborg zealand business college Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf. 5578 8888 zbc.dk Kære brobygningselev ZBC har både et handelsgymnasium

Læs mere

Scan og læs mere om dine muligheder på Frederikshavn Handelsskole. 1 Frederikshavn Handelsskole

Scan og læs mere om dine muligheder på Frederikshavn Handelsskole. 1 Frederikshavn Handelsskole Scan og læs mere om dine muligheder på Frederikshavn 1 Frederikshavn Skoleåret 2016-2017 Velkommen At starte på en gymnasial uddannelse som handelsgymnasiet (hhx) betyder for de fleste mange tanker og

Læs mere

Aftenens program KAFFE. Ud i klasserne ved kontaktlærerne.

Aftenens program KAFFE. Ud i klasserne ved kontaktlærerne. Aftenens program Velkomst ved Sune Ahrenkiel. Gode studievaner, SU og gennemførelsesvejledning ved Stine Stenger. Studievalg Syd ved John Veber Hansen. Studieretninger, valgfag og studie-/ordensregler

Læs mere

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 Erhvervsskolen Nordsjælland s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder

Læs mere

2016-2017. Handelsgymnasiet

2016-2017. Handelsgymnasiet 2016-2017 Handelsgymnasiet Handelsgymnasiet - hhx? Studentereksamen Giver adgang til de videregående uddannelser Kontakt til erhvervslivet Fokus på samfund, sprog, økonomi, marketing Kikki Student (Marketing)

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.30 Orientering om gymnasiets struktur, årets gang og særlige tilbud STX HHX EUD/EUX HG Årets gang Noget særligt 1/2 år

Læs mere

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10.

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10. Aabenraa, juli 2018 Kære kommende elev på Vi er glade for at byde dig velkommen til. Vi håber, du glæder dig til at starte hos os. Første gang du skal møde på skolen er onsdag d. 8. august, kl. 8.45. Dagen

Læs mere

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. vi giver dig nye muligheder 2015-2016

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. vi giver dig nye muligheder 2015-2016 STUDIERETNINGER HNDELSGYMNSIET HHX vi giver dig nye muligheder 2015-2016 VELKOMMEN TIL HNDELSGYMNSIET HHX HHX-UDDNNELSEN HNDELSGYMNSIET ER ET GODT VLG. HHX er en moderne gymnasial uddannelse med fokus

Læs mere

Velkommen til informationsmøde

Velkommen til informationsmøde Velkommen til informationsmøde Informationsmøde for kommende elever - 7. juni 2016 Årgang 2016-2019 Handelsgymnasiet Roskilde Handelsskole 2 Aftenens program Velkomst ved rektor Jan Mandrup Jacobsen Præsentation

Læs mere

Velkommen til htx. Infoaften

Velkommen til htx. Infoaften Velkommen til htx Infoaften Program Hvem er vi? Klassestruktur Studieretninger Undervisning PC, IT, Lectio Skolestart Introtur SU og ungdomskort Kollegieordning Alene-tid med elever Præsentation Vicerektor

Læs mere

HHX CAMPUS HELSINGØR. Esnord.dk HANDELSGYMNASIET EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS

HHX CAMPUS HELSINGØR. Esnord.dk HANDELSGYMNASIET EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS CAMPUS HELSINGØR I virksomhedsøkonomi eller afsætning har vi ofte talt om og indraget store virksomheder i undervisningen for at gøre det mere relevant og virkelighedsnært. Dvs at vi anvender det faglige

Læs mere

Handelsgymnasiet 2012-2013. Handelsgymnasiet. Skoleåret 2012-2013

Handelsgymnasiet 2012-2013. Handelsgymnasiet. Skoleåret 2012-2013 Handelsgymnasiet 2012-2013 Handelsgymnasiet 1 Skoleåret 2012-2013 Velkommen At starte på en gymnasial uddannelse som handelsgymnasiet (hhx) betyder for de fleste mange tanker og overvejelser. Inden du

Læs mere

HHX DET MERKANTILE GYMNASIUM

HHX DET MERKANTILE GYMNASIUM HHX DET MERKANTILE GYMNASIUM HHX giver: Studiekompetence Adgang til rigtig mange videregående uddannelser Almen viden almen dannelse Viden om erhvervslivet Viden om nationale og internationale problemstillinger

Læs mere

Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF

Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF Den 21. august 2015 Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF Studieregler På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. - Du møder til tiden til

Læs mere

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 Vi er glade for at byde dig velkommen på Vejle Tekniske gymnasium. Vi har samlet et par praktiske informationer

Læs mere

Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium. Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium

Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium. Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium Eksamensbevis Afsluttet 9. / 10. klasse Hvad skal du så?? HG HHX Praktik 4. år Praktik 3. år HH 3.år HG 2. år HH 2. år HG1. år HH 1. år HG uddannelsen HG HG 2.

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium!

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Vi håber, at jeres børn vil få tre gode år her på skolen! Vi vil gøre alt hvad vi kan for at eleverne her hos os oplever spændende og engageret

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder

Læs mere

Velkommen til Nørre Gymnasium. Kommende 1Ge

Velkommen til Nørre Gymnasium. Kommende 1Ge Velkommen til Nørre Gymnasium Kommende 1Ge 1Ge Tutorer: Sarah og Sofie Teamleder: Dansklærer, Julie Broen Mejlbjerg (JBM) Grundforløb: Første skoledag til og med uge 44 Teamleder Bindeled mellem elever,

Læs mere

Frederikshavn Handelsskole. Skoleåret 2015-2016

Frederikshavn Handelsskole. Skoleåret 2015-2016 1 s og læ Scan m dine å eo mer heder p g n i mul rikshav e e d l e Fr sko dels n a H Frederikshavn Skoleåret 2015-2016 Velkommen At starte på en gymnasial uddannelse som handelsgymnasiet (hhx) betyder

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Hvem er vi Mette Rude (MR@norreg.dk) Teamleder for klassen i Grundforløbet Kemi (A, B og C niveau) Erhvervsøkonomi (c niveau) Tutorer: Mathilde og Katrine

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x + Hvem er vi? Lise Grønlund (LG) Teamleder for klassen 1r Matematik, kemi og biotek Kim Vedel Pedersen (KP) Teamleder for klassen 1x Matematik

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF Skolestart 2015/16 15 nye klasser : 13 gymnasieklasser 2 hf-klasser 435 nye elever/29 i gennemsnit pt Ca 1200 elever Ungdomsuddannelse =

Læs mere

Hvem er vi, hvem er I?

Hvem er vi, hvem er I? Velkommen 1Gu!! Hvem er vi, hvem er I? Teamleder: Sarah Thorsøe Wind (Biologi, Biotek, Engelsk) Tutorer: Emil og Nynne (nuværende 1u-studieretning) Kommende 1Gu: 29 elever Struktur omkring klassen teamleder,

Læs mere

Studieplan For H1B GHS 2010/11

Studieplan For H1B GHS 2010/11 Studieplan For H1B GHS 2010/11 1 2010/11 H1B Indledning Denne studieplan er den overordnede plan for undervisningen i H1B. Den indeholder elementer, som rækker længere frem end til afslutningen af grundforløbet,

Læs mere

fyr op under ambitionerne

fyr op under ambitionerne fyr op under ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. Anne Weimar Rasmussen 1. hhx - Jeg har været i praktik inden for bunkertrading,

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium HTX årgang ! U/Nord Teknisk Gymnasium Hillerød 1

Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium HTX årgang ! U/Nord Teknisk Gymnasium Hillerød 1 Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium HTX årgang 2019-22! U/Nord Teknisk Gymnasium Hillerød 1 Til stede i aften: Rektor Vibeke Johnsen og lærer Anne Larsen Lindblom Studievejledere Elev-Tutorer

Læs mere

GØR DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED

GØR DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED en 3-årig gymnasial uddannelse GØR DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Thisted Handelsgymnasium euc nordvest International Sproglig Økonomi Jura Event- og oplevelsesdesign Matematisk Idræt 2019-2022 thisted handelsgymnasium

Læs mere

Økonomilinjen - Businessklassen

Økonomilinjen - Businessklassen Økonomilinjen - Businessklassen Økonomilinjen - Businessklassen Virksomhedsøkonomi A Matematik B International økonomi A Du er lidt af en børshaj og interesserer dig for økonomi både i virksomheden og

Læs mere

Handelsgymnasiet Mariagerfjord

Handelsgymnasiet Mariagerfjord 2018-2019 Handelsgymnasiet Mariagerfjord Vidste du i øvrigt: - at hhx er den eneste gymnasiale uddannelse, hvor alle elever får engelsk på A-niveau - at der i Handelsgymnasiet er mulighed for at få tre

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc.

PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc. PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM 2016-17 Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 zbc.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Skolens adresse, telefon m.v... 3 Skolens ledelse...

Læs mere

FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog

FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog 2015 Faaborg Gymnasium Sundagervej 42 5600 Faaborg tlf. 62 61 89 10 email: post@faaborg-gym.dk Indhold Lectio Elev- og lærerskemaer Log ind til Lectio Fravær Karakterer

Læs mere

Handelsgymnasiet 2014-2015. Handelsgymnasiet. Scan og læs mere om dine muligheder på. Frederikshavn Handelsskole

Handelsgymnasiet 2014-2015. Handelsgymnasiet. Scan og læs mere om dine muligheder på. Frederikshavn Handelsskole Handelsgymnasiet Scan og læs mere om dine muligheder på Frederikshavn Handelsskole Skoleåret 2014-2015 1 Velkommen Indhold At starte på en gymnasial uddannelse som handelsgymnasiet (hhx) betyder for de

Læs mere

Handelsgymnasiet Mariagerfjord

Handelsgymnasiet Mariagerfjord 2017-2018 Handelsgymnasiet Mariagerfjord Vidste du i øvrigt: - at hhx er den eneste gymnasiale uddannelse, hvor alle elever får engelsk på A-niveau - at der i Handelsgymnasiet er mulighed for at få tre

Læs mere

VELKOMMEN Til Baltorp Gymnasium

VELKOMMEN Til Baltorp Gymnasium VELKOMMEN Til Baltorp Gymnasium PROGRAM Velkomst Information om Handelsgymnasiet ved rektor Dorthe Heide og Mikkel Thorup underviser og studievejleder Elevrådsformanden introducerer: Gode råd til de kommende1.

Læs mere

DEN MERKANTILE STUDENTEREKSAMEN (HHX)

DEN MERKANTILE STUDENTEREKSAMEN (HHX) DEN MERKANTILE STUDENTEREKSAMEN (HHX) DEN MERKANTILE STUDENTEREKSAMEN KLAR TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSE OG KARRIERE MED HHX Den merkantile studentereksamen (HHX) er en oplagt mulighed for dig, der har

Læs mere

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Indhold Indledning... 2 Studieregler... 2 Eksamen og årsprøver... 3 Ordensregler... 3 Den digitale dannelse... 4 Særligt for kostelever... 4 Sanktioner...

Læs mere

vucstor.dk Tag en 2-årig hf på VUC Storstrøm Tilmelding på www.optagelse.dk

vucstor.dk Tag en 2-årig hf på VUC Storstrøm Tilmelding på www.optagelse.dk vucstor.dk Tag en 2-årig hf på VUC Storstrøm Tilmelding på www.optagelse.dk Velkommen til VUC Storstrøm Den 2-årige hf er en kompetencegivende ung doms - uddannelse, der giver adgang til de videregående

Læs mere

Student på kun 2 år! 2-årig STX på Studenterkursus 2015 2017

Student på kun 2 år! 2-årig STX på Studenterkursus 2015 2017 Student på kun 2 år! 2-årig STX på Studenterkursus 2015 2017 2-årig STX på Voksenuddannelsescenter Frederiksberg (VUF) Vil du have en gymnasial uddannelse? Er du seriøs, engageret og målrettet? Så er 2-årig

Læs mere

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen VELKOMMEN HH1B Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen Lidt om HH1B S T U D I E R E T N I N G : M A R K E T I N G 2. F R E M M E D S P R O G : T Y S K K L A S S E L Æ R E R : J E N S B O L L E R U P 3 0

Læs mere

ORIENTERING OM STX PÅ 2 ÅR 2015-16

ORIENTERING OM STX PÅ 2 ÅR 2015-16 ORIENTERING OM STX PÅ 2 ÅR 2015-16 Hvad er Århus Akademi? Århus Akademi er et af de få steder i landet, hvor du kan tage en studentereksamen, STX, på 2 år. Vi starter 2-3 klasser på det 2-årige STX hvert

Læs mere

- den erhvervsfaglige studentereksamen PÅ UDDANNELSE

- den erhvervsfaglige studentereksamen PÅ UDDANNELSE - den erhvervsfaglige studentereksamen PÅ UDDANNELSE INTRO FÅ DET HELE MED HVAD ER EUX BUSINESS? HVAD ER EUX BUSINESS? EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt op på

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHX Vi giver dig nye muligheder

HANDELSGYMNASIET HHX Vi giver dig nye muligheder HNDELSGYMNSIET HHX 2019-2020 Vi giver dig nye muligheder VELKOMMEN TIL HNDELSGYMNSIET HHX HHX-UDDNNELSEN HHX HNDELSGYMNSIET er en moderne gymnasial uddannelse ER ET med GODT fokus på VLG. samfundsmæssige,

Læs mere

Sådan vælger du studieretning

Sådan vælger du studieretning STX Sådan vælger du studieretning FORÆLDREMØDE 2017 PROGRAM // 3 KØREPLAN FOR VALG AF STUDIERETNING // 4 SÅDAN VÆLGER DU STUDIERETNING // 5 STUDIERETNINGER // 6-7 VALGFAG // 8 TRÆF DET RIGTIGE VALG //

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x + Hvem er vi? Susanne Simon (Su) Teamleder for klassen 1x Dansk og Historie Mette Rude (MR) Kemi Tutorer: Sabine & Rebecca 2x + 1r og 1x studieretning

Læs mere

Ta en 2-årig HF og kom videre

Ta en 2-årig HF og kom videre 2-årig HF Ta en 2-årig HF og kom videre Med en HF-eksamen kan du få adgang til din drømmeuddannelse Du kan få adgang til: Kortere videregående uddannelser som f.eks. laborant, farmakonom, logistikøkonom

Læs mere

Handelsgymnasiet HHX STUDIELIV PÅ. Køge Handelsgymnasium LYNGVEJ 19 4600 KØGE TEL 5667 0400 KHS@KHS.DK WWW.KHS.DK

Handelsgymnasiet HHX STUDIELIV PÅ. Køge Handelsgymnasium LYNGVEJ 19 4600 KØGE TEL 5667 0400 KHS@KHS.DK WWW.KHS.DK Handelsgymnasiet HHX STUDIELIV PÅ Køge Handelsgymnasium LYNGVEJ 19 4600 KØGE TEL 5667 0400 KHS@KHS.DK WWW.KHS.DK HVORFOR Køge Handelsgymnasium? Vil du ruste dig bedst muligt til videregående studier og

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger Jens Otto Madsen,

Læs mere

HHX - Studieretninger 2013-16

HHX - Studieretninger 2013-16 zbc.dk HHX - Studieretninger 2013-16 Næstved Tre spændende år med oplevelser for livet zealand business college Handelsskolevej 3 4700 Næstved Tlf. 5578 8888 Fra studietur til Argentina Det er spændende

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Michael Ross Sinclair (MS) Teamleder for klassen Har klassen i Dansk A & Idræt C 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2017/18 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 435 nye elever (29 elever pr. klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen i alt Ungdomsuddannelse

Læs mere

Karaktergennemsnit - HHX

Karaktergennemsnit - HHX Karaktergennemsnit HHX 2012 20 2014 2015 Tradium Tradium Tradium Tradium Fag Evalueringsform Karaktertype hhx hhx hhx hhx Afsætning A Mundtlig Eksamenskarakter 6, 318 6,2 (6,4) 270 5 6, 6 Årskarakter 6,5

Læs mere

handelsskolen - HG et godt afsæt til en karriere inden for handel, kontor, business og detail Fag du kan bruge til noget

handelsskolen - HG et godt afsæt til en karriere inden for handel, kontor, business og detail Fag du kan bruge til noget handelsskolen - HG et godt afsæt til en karriere inden for handel, kontor, business og detail Fag du kan bruge til noget SIDE 2 / handelsskolen.com handelsskolen er vejen til job Er du interesseret i handel,

Læs mere

Skolepraktikhåndbog. Bygningsmaler. Døesvej 70 7500 Holstebro Telefon 99 122 222 www.ucholstebro.dk

Skolepraktikhåndbog. Bygningsmaler. Døesvej 70 7500 Holstebro Telefon 99 122 222 www.ucholstebro.dk Skolepraktikhåndbog Bygningsmaler Døesvej 70 7500 Holstebro Telefon 99 122 222 www.ucholstebro.dk Indholdsfortegnelse Velkommen side 3 Det er os du møder side 3 Forskelle side 4 Ligheder side 4 Arbejdstid

Læs mere

vucstor.dk 2-årig hf

vucstor.dk 2-årig hf vucstor.dk 2-årig hf www.vucstor.dk Gode muligheder for at sammensætte din hf efter interesse Nye hf-toninger på VUC Storstrøm fra august 2016 Velkommen Den 2-årige hf er en kompetencegivende ungdomsuddannelse,

Læs mere

UU-Frederiksberg. Ungdommens Uddannelsesvejledning Frederiksberg. Finsensvej 86, 2 sal. 2000 Frederiksberg

UU-Frederiksberg. Ungdommens Uddannelsesvejledning Frederiksberg. Finsensvej 86, 2 sal. 2000 Frederiksberg UU-Frederiksberg Ungdommens Uddannelsesvejledning Frederiksberg Finsensvej 86, 2 sal 2000 Frederiksberg www.uu-frederiksberg.dk Vejledning i 8.klasse Kollektiv orientering om uddannelsessystemet Uddannelsesmesse

Læs mere

Studieplan 2013/14 HH3C. IBC Handelsgymnasiet

Studieplan 2013/14 HH3C. IBC Handelsgymnasiet Studieplan 2013/14 HH3C IBC Handelsgymnasiet Indholdsfortegnelse Indledning 3 1. Undervisningsforløb 4 2. Pædagogiske fokuspunkter 5 3. Tilrettelæggelse af undervisningen 6 4. Løbende evaluering 6 2 Indledning

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Hel Intro. UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2011/2012.

Hel Intro. UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2011/2012. Hel Intro UU Djursland samarbejder med ungdomsuddannelserne i Grenaa om et anderledes introduktionsforløb for 8. klasse i skoleåret 2011/2012. Hvem deltager: Ungdomsuddannelserne: Grenaa Gymnasium Handelsgymnasium

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftelige eksamener

Læs mere

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25.

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25. Merkantil EUX JOBSØGNINGSCAFE R AG R E på ge er ej n e ng HVER TORSDAG EFTER SKOLE Vi byder på te og kage og hjælper dig på vej med den perfekte ansøgning HUSK PRAKTIK I Hold dine muligheder UDLANDET?

Læs mere

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Introaften Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Hvem er jeg? Jørgen Dan (Da) Teamleder for klassen Samfundsfag, idræt og studievejleder 1t i Samfundsfag på A-niveau i alle 3 år 1t Studieretning

Læs mere

Ta en 2-årig HF og kom videre

Ta en 2-årig HF og kom videre 2-årig HF 1 Ta en 2-årig HF og kom videre Få adgang til din drømmeuddannelse Med en HF-eksamen kan du få adgang til den videregående uddannelse du drømmer om. Du kan få adgang til: Korte videregående uddannelser

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler Vi er glade for, at du har valgt HTX-uddannelsen på Teknisk Gymnasium i Silkeborg. Du kan se frem til 3 år, hvor vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, mens du samtidig

Læs mere

Velkommen. Cphbusiness City

Velkommen. Cphbusiness City s Velkommen Cphbusiness City 2015 Velkommen til Cphbusiness City Afdelingen ligger på Landemærket 11 og har Rundetårn og Købmagergade som nærmeste naboer. Huset har velfungerende undervisningslokaler med

Læs mere

Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder

Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder Velkommen til BG Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder STX og HF Skræddersyede studieretninger og hf-toninger Målrettet forberedelse til videre uddannelse Læring på mange

Læs mere

Velkommen. Nye elever i 1y og deres forældre

Velkommen. Nye elever i 1y og deres forældre Velkommen Nye elever i 1y og deres forældre Introduktion Hvem er vi? Teamlærer Sarah Thorsøe Wind (SW) Underviser i Biologi og Engelsk Tutorer fra nuværende 1y og 1t samme studieretning som jer! Sophie,

Læs mere