Indledning. Årets gang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning. Årets gang"

Transkript

1 l Formandens beretning ved generalforsamlingen den 27. januar 2006 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min beretning for Det er jeg sikker på, at Jesper Kirkegaard, Jesper Thomsen, Peer Christiansen samt Bjarne Knudsen i stor grad har taget med i deres beretninger, som følger senere i dagsordenen. Jeg ønsker derimod at koncentrere mig om nogle mere overordnede temaer, som har trængt sig på eller som i det forløbne år har været omgivet med ekstra fokus. Årets gang For Nord-Als Boldklub blev 2005 et år med blandede erfaringer. På fodbold-siden havde vi lyspunkter, men desværre også et par mørke pletter. Det kniber med antallet af spillere i nogle afdelinger, hvilket således tydeligt afspejler sig i de opnåede resultater. Om spillermaterialet nogle steder kunne have gjort mere væsen af sig, kan og vil man altid diskutere. Den diskussion har dog nogle gange ikke rod i virkeligheden. Uden nævneværdig form for konkurrence om pladserne for de ældste ungdoms spillere og for seniorspillerne kan man ikke forvente, at trænere og ledere kan skabe fordums resultater. Så gerne man end vil. Anderledes er det gået med vore arrangementer. Og dem har vi skam en hel del af. De er generelt gået særdeles godt. De mere økonomisk motiverede arrangementer har dermed også bidraget til, at klubben kommer ud af 2005 med et økonomisk godt resultat. Men lad os for en ordens skyld starte med spillet på banen. Seniorafdelingen Damerne, som "fodbold-officielt" hedder kvinder, vandt deres pulje, og de har helt generelt haft en flot sæson. Bare for indledningsvist at slå dette fast. Anderledes gik det for vore mandlige spillere.

2 2 2 gange nedrykning for senior herrer er et logisk resultat af vor situation i seniorafdelingen. Ungdommens massive fraflytning fra området kombineret med den yderst spredte oprykning af spillere fra ungdomsafdelingen giver en meget smal trup. Konkret snakker vi her om, at i 1996 rykkede der et helt ynglingehold op og det skete også i Af disse 2 årgange er der henholdsvis 3 og 5 aktive spillere tilbage. Ovenstående tager jeg med af2 årsager. For det første for at illustrere situationen helt ned til sagens kerne og for det andet fordi, at sagens kerne er meget generel for hele Danmark -lige bortset fra de største byer. Den store nedgang i tilmeldte seniorhold har således også :faet bl.a. Jysk Boldspil Union til at overveje muligheder for at reducere frafaldet på seniorplan samt rent planlægningsmæssigt at tage højde for frafaldet. Der er nedsat et arbejdsudvalg, som skal drøfte ændringer af strukturer, turneringer samt andre input. Alt er til diskussion. Inden fodbold har vi også en fødekæde. Ungdomsspillere giver seniorspillere og disse bliver senere hen oldboyspillere. Derfor er fastholdelsen af de ældste ungdomsspillere et så væsentligt projekt, at her bør langt den største opmærksomhed være. Årsagerne til frafaldet her er velkendte. Små årgange, efterskole, erhvervsarbejde samt utallige andre fritidstilbud kan her nævnes. Når førstjuniorafdelingen ikke kan etableres, så er en ynglingeafdeling i mange tilfælde kun en teoretisk mulighed. Derfor har JBU selvfølgeligt også en høj prioritering af denne problemstilling. Et forslag fra BNS om at gøre det muligt fra 2007 at benytte 3 årgange i junior blev således godt modtaget på JBU' s årsmøde. Dette er et vigtigt initiativ og et godt signal i forhold til projekt "fødekæde". "Tingene" hænger sammen. Måske er 3 årgange for ynglinge også værd at overveje. 3. års ynglinge er jo ikke et nyt begreb. Selvfølgeligt vil det på kort sigt gå ud over antallet af seniorspillere. Men på lang sigt vil gevinsten være stor. Hvis NB i hvert af de sidste 10 år havde haft et ynglingehold, så havde vi haft ca flere spillere under 30 år! JBU gransker nu mulighederne. Men for klubberne er opskriften ligetil. Brug forholdsvis mange ressourcer på piger og drenge i de ældste årgange - den "rigtige" type træner og holdleder er her meget afgørende. Imens bør vi finde en passende balancegang for ændringerne i seniorturneringen, så man i de mellemliggende år kommer nogenlunde helskindet igennem denne "spiller-tørke". Jeg har her påpeget, at hvis vi fortsatte fodboldspillet (ikke blot for senior) helt ind i starten af juli, hvor baner og vejr er allerbedst og hvor ferien ikke er begyndt endnu, så ville der kunne spilles flere aftenkampe. Et tiltag, som af mange årsager er tiltrækkende for tidens (senior-) fodboldspillere. Det praktiske omkring ombrydning af rækker i juni og lidt senere start i august burde være til at løse.

3 3 Oldboys afdelingen Det ville være smart at indføre de nye gode og gennemtænkte ideer for seniorfodbolden til også at gælde for oldboysfodbolden. "Tingene" hænger jo sammen! Det er vigtigt for klubbens samlede status, at vi har god og velfungerende oldboysafdeling. Det er herfra mange hjælpere, trænere og ledere bliver rekrutteret. I mange tilfælde er det vel også herfra, at vore ungdomsspillere kommer! Derfor må "de gamle" ikke glemmes i hele denne forandringsproces. I eget regi kunne vi måske udover "Piccolo Cup" fmde endnu et arrangement (evt. om sommeren), hvor oldboys, veteraner og superveteraner fik en fælles oplevelse og et bedre kendskab til hinanden og klubben. Peer Christiansen kommer med flere detaljer om afdelingen i sin beretning. Ungdomsafdelingen Når 5-mands- og 7-mandsfodbold evt. bliver realiteter for seniorer og oldboys, så fører det direkte over til fodbolden for de yngste. For ligesom det kan knibe med fysikken for en ældre superveteran, så kan det også knibe med fysikken for de yngste på en 7-mandsbane. Betingelserne for at dyrke fodbold bør altid være de bedste. Det er de ikke for mange ældre superveteraner på en ll-mandsbane lige så lidt som for 6 årig på en 7-mandsbane. Dette faktum har været udgangspunktet for DBU's og JBU's udspil om ændringer i rammerne for de yngste fodboldspillere. Man har kaldt projektet for "Den nye vej", og arbejdet med disse rammer er allerede sat på skinner. Jeg vil ikke her komme nærmere på indholdet af de nye tiltag. Jeg vil blot holde fast i formålet: Flere boldberøringer og mere involvering i spillet og dermed en generelt sjovere oplevelse samt udvikling af bedre tekniske færdigheder. Bestyrelsen er enig i valget af "Den nye vej". Justeringer i forhold til erfaringerne med de nye tiltag bør foretages løbende, og det praktiske må således også blive løst "hen ad vejen". Mange spørgsmål er her dog stadigvæk helt uafklarede. Ellers går det godt i ungdomsafdelingen. Jesper Kirkegaard, Søren Zaremba og Jan Wind har styr på tingene. Der har også været gode sportslige resultater, som I kan høre om under Jesper Kirkegaards beretning. Gode træner-typer er en væsentlig årsag hertil. Og dem har udvalget været gode til at fmde og fastholde.

4 4 "Kulturafdelingen " Lige som indledning vil jeg godt slå fast, at idræt er god kultur, og derfor er fodboldspil - træning, kampe, stævner, uddannelse - også god kultur. Når nu fodboldspillet halter lidt, er det nok mere vore mange kulturelle tilbud, der i disse tider er vort varemærke. Og indad til er det skam også disse mange arrangementer, der binder klubben sammen. Uden disse arrangementer havde det for første været lidt kedeligere på Nord-Als, men meget af fællesskabet i klubben havde ikke eksisteret. Det er jo netop som hjælper og leder, at man inden og ved disse arrangementer mødes på tværs af alle skel. Samtidigt bliver vort klubhus i disse sammenhænge flittigt brugt og rar stor betydning, når disse arrangementer planlægges og løber af stabelen. Lad mig for en ordens skyld nævne vore væsentligste arrangementer ud over den "daglige drift": og aktiviteter, der ligger Lottospil Klubblad Hjemmeside Sponsorpleje Gadearrangementer Club 22 Piccolo Cup Skolecup FEST-I-BY Fodboldskole Pigecup Nordborg Kræmmerfestival Julekalender Julebal Der er ikke mange foreninger i miles omkreds, der har et tilsvarende højt aktivitetsniveau. er der god grund til at være stolte over. Det Med fare for at være for selektiv vil trække et par af aktiviteterne frem her i aften. De andre aktiviteter er forløbet godt, så der intet negativt at sige hertil. NB's lottospil har god vind i sejlene og er et godt kulturelt tilbud til langt over 200 mennesker onsdag efter onsdag. Jørn Nissen og hele lottoteamet har skabt nogle spændende rammer for lottofolket. Dette honoreres med stort og trofast fremmøde samt en god

5 5 omsætning. Lottospillet er i dag vores suverænt bedste økonomiske fundament. Dette ønsker jeg at sige Jørn Nissen og hele hans lottoteam en stor tak for. Klubbladet "Sporten" er gået ind i en ny æra. Peter Glock har i mange år selv stået for hele den redaktionelle side af bladfremstillingen. Det kan til tider blive en ensom tjans, når indlæg til bladet ikke dukker op og iderigdommen blandt ledere og medlemmer er lav. Derfor er der i 2005 blevet dannet et bladudvalg (BU), hvor Peter sidder som ansvarlig redaktør. Sporten nr. 1, januar 2006 var det første resultat afbladudvalgets arbejde. Det tegner til et meget lovende og frugtbart arbejde i dette udvalg. Vor distributør Benny Jørgensen har allerede klaget over, at bladet er blevet for tungt! Der er gode kræfter samlet i udvalget: Peter Glock, Ib Anthony, Benny Jørgensen, Per Lemmeke, Jesper Larsen, Jesper Thomsen og NB' s formand. Jeg vil her benytte lejligheden til at sige tak til Peter Glock og Ib Anthony for at have bragt bladet gennem tider, hvor opbakningen har været meget lille. Skolecup nr. 38 bliver afviklet her midten af marts. Med 37 afviklede skolestævner er der mange traditioner, som har bidt sig fast gennem tiden. Andre har tilsvarende ikke kunne stå distancen. Nu har Michael Werner sammen med sit udvalg, der tæller Ivan Stampe, Ib Anthony og Jens Lund, et nyt tiltag på plakaten. Der er her tale om en forældrerække, hvor forældrene i en klasse danner hold og dyster mod andre forældre. Det er et tiltag som sikkert både underholder voksne og børn. Tak til Michael Werner og udvalget for deres indsats med Skolecuppen og held og lykke med at "få forældrene på banen". Tilmelding er i øvrigt i fuld gang. FEST-I-BY fik sidste år et fint økonomisk udbytte af indsatsen i den 39. udgave afbyfesten i Nordborg. I dette system har man i komite'. Her var Bjarne Knudsen formand. Han blev herefter afløst af Poul Lyngkilde. NB har derudover Karsten Sigsgaard, Jørgen Bundgaard og Kjeld Jiirgensen med i denne trup, som jo også tæller repræsentanterne Gitte Mathiesen, Ejgil Hansen, Lars Schmidt og Sven Erik Frederiksen fra NH. Dertil kommer en hel del underudvalg. Der er altså nok at holde styr på i den sammenhæng. Endnu en gang tak til Bjarne Knudsen for indsatsen og held og lykke til Poul Lyngkilde med dette store arbejde. NB's Julekalender blev igen udsolgt. Dette skyldes de mange sælgere i ungdomsafdelingen samt indsatsen i Club 22 - og så lige 2 supersælgere, der har gjort det fantastisk flot. Ungdomsspilleren Kevin Werner og æresmedlemmet Carlo Meyer fortjener i den sammenhæng endnu en gang en stor tak. Og det er jo ikke første år, at de sælger godt! Julekalenderen er på mange måder et godt tiltag. Der er kalender og lodseddel. Der er tradition og spænding. Der er gavekort fra og opmærksomhed til de lokale annoncører. Der er blikfang for vore sponsorer. Salget er en passende opgave for ungdomsspilleme (jfr. "Noget for noget"). Det er god PR for klubben. Det er giver et pænt økonomisk resultat. Derfor tak til alle involverede i dette arbejde.

6 6 I løbet af2005 blev der indgået en del nye sponsoraftaler. Således fik alle hold i Nord-Als Boldklub helt nye og flotte spilledragter. Dette er alt sammen betalt af sponsorer. Kesses Malerforretning og Intersport er sponsor i dameafdelingen (øh... for kvinderne) Pubben og Kviekly er sponsor for 2. holdet Dan-Special er sponsor for oldboysholdet PLR Produetions er sponsor for veteranholdet Sydbank er sponsor for superveteranerne Intersport har sponsoreret træningsdragter til hele juniorafdelingen 14 sponsorater dækker 1. holdet. Alle aftaler bliver ikke nævnt her. Derudover har vi ligeledes også en del annoncører. Vi er i gang med at lave en ny struktureret sponsorside på NB' s hjemmeside. Dette arbejde vil foregå her i foråret. Her vil alle aftaler og sponsorer være synlige. Ungdomsafdelingens fornyede sponsoraftale med Sauer-Danfoss ApS er selvsagt værd at nævne. Det er en god aftale, som begge parter er meget glade for. Sauer-Danfoss ApS har sponseret alt tøjet i ungdomsafdelingen samtidigt med, at de årligt giver et beløb til udviklingen af afdelingen. Vi giver til gengæld god PR via vort klubarbejde og via hjælpen til virksomhedens veteransammenkomster. Ungdommen har også en [m sponsoraftale med Andelskassen i Nordborg. Andelskassen er rygsponsor i hele ungdomsafdelingen. Også her f'ar klubben et årligt beløb til arbejdet i ungdomsafdelingen. Foruden PR-delen har vi givet tilsagn om at hjælpe Andelskassen, når de lejlighedsvis deler "flyers" ud i Nordborg. Det er alt i alt nogle gode sponsorforhold - både for NB, men også for sponsorerne. Så gode forhold kommer dog ikke af sig selv. Dette opstår kun fordi NB via vedholdende mediekontakt, info-foldere, hjemmeside, klubblad, annoncering mv. samt via vort store generelle aktivitetsniveau har så godt et omdømme. Det bør vi værne om. Så igen - ting hænger sammen! Men et så højt aktivitetsniveau giver ligesom resultaterne på fodboldbanen anledning til diskussion om vi bør geare ned med hensyn til disse arrangementer. Senest har "Nordborg Kræmmerfestival" nok laet nogen til at spørge, om vi ikke har nok andet at se til og om vi overhovedet kan skaffe hjælpere til dette arrangement. Sådan vil det oftest være. Og sådan var vel også, da FEST-l-BY i sin tid startede op. Men jeg kan sige, at ''Nordborg Kræmmerfestival" igen er på vort program her i Det bliver i kulturnats-weekenden den september. Kræmmerfestivalen i 2005 forløb forholdsvis fornuftigt. Også selvom vi fik et moderat underskud. Men hvis ikke vi giver ideer en chance i en situation, hvor vi har økonomisk råderum, hvornår skal man så prøve at lave noget nyt!

7 7 Noget andet nyt i denne sammenhæng var også, at vi med klubbladet udsendte en henvendelse: Kære forældre - vi har brug for hjælp! Der var her tale om en ret så detaljeret oversigt over opgaver og tidspunkter. Således kunne man både vælge tidspunkt og opgaveart. Det kom der 5 nye hjælpere ud af. Nogen var skuffede over dette antal og andre var positivt overrasket. Jeg havde forventet 10 henvendelser. Så kan man jo gradbøje min tilfredshed. Men disse 5 nye hjælpere ville skam gerne hjælpe igen. Og vi måtte også henvende os i andre sammenhænge. Det er vi selvfølgeligt glade for. Alle andre får igen i år lejlighed til melde sig. Ikke bare til ''Nordborg Kræmmerfestival" men også til vor udmærkede "hjælperbank". Det er faktisk en sjov og god oplevelse at være en aktiv del af et fællesskab. Dette budskab skal blot opleves af endnu flere. Hvis vi igen og igen får 5 nye, så gavner det! Hjælpersituationen har alle dage været et tema i klubben. Man kan blot læse i nogle gamle klubblade, hvis der skulle være tvivl herom. Vi tog dog dette tema op på vort bestyrelsesseminar i maj både for at ajourføre de nuværende ordninger, men også for at drøfte ændringer og nye tiltag. Der er kommet et lille katalog over tiltag, som vi vil bruge fremover. Hvis jeg skal fremhæve et par punkter, så bliver det udfærdigelsen af en arrangementsguide samt afholdelsen af en stor og særlig hjælperfest her i sommerens løb. Et udvalg er allerede i gang med at vurdere mulighederne. Økonomi Jeg vil helt overlade til kasserer Kurt Nissen at bekendtgøre regnskabet for Jeg har indledningsvis blot nogle supplerende kommentarer. Vi har i bestyrelsen igen brugt meget dagsordentid på håndteringen af (manglende) kontingent-indbetalinger fra medlemmerne. Der er konsekvent blevet fulgt op på kontingentstatus. Således er kontingent-restancer også i 2005 stort set ude af verden. De få, som stadig mangler, kommer ikke til at slippe for betalingen, hvis de fortsat vil spille fodbold her. Men jeg vil dog ikke undlade at bemærke, hvor enerverende dette arbejde er for de involverede. Jeg vil ikke komme med en opsang her og nu - dette ville forfejle målgruppen. Men en reaktion er på vej. Derudover har det tidligere nævnte jo indikeret, at vi har haft et godt økonomisk år. Det gør således også vor økonomi sund. Jeg har hverken programerklæringer, strategi-oplæg eller andre visioner med i denne beretning. Jeg vil således tillade mig her at efterlyse input til, hvordan fremtidige økonomiske overskud bør indgå i klubbens arbejde.

8 8 Afslutning Til Fritidsdagen i Nordborg Kommune havde bestyrelsen indstillet Ib Anthony til en officiel anerkendelse for sit virke i NB. Endnu engang tillykke til Ib. Jeg vil også ønske Kristian Dreyer tillykke med titlen som årets NB' er. Preben Christensen modtog Nordborg Kommunes "Snndhedspris" i Preben har gennem mange år lagt sine kræfter i pigefodbolden. Når alle undersøgelser viser, hvor svært det er at engagere piger og især unge piger i sportslige aktiviteter, så er det jo dejligt at konstatere, at en engageret leder trods alt kan gøre en forskel. Denne indsats blev du belønnet for. Tillykke endnu en gang. Anders Ebsen modtog på Region 4-årsmødet i Rødding en fornem pris for sit virke i klubben og for fodbolden. Han fik tildelt mv's "Faxe Kondi Legat". Også her et stort tillykke til dig. Vi skylder også Chresten Blom stor tak for hans indsats i oldboysudvalget og generelt i klubben. Chresten Blom genopstiller ikke tiloldboysudvalget, og han har med ca. 30 års virke og indsats i NB haft mange gøremål i klubben. Lige fra træner og holdleder til bestyrelsesarbejde og fanebærer. Chresten - der nok ikke meget i klubben, hvor du på et eller andet tidspunkt ikke har været involveret. Og dette har altid været med en positiv og glad attitude. Det har været en fornøjelse. Jeg håber, at vi stadigvæk kan kontakte dig, når klubben har brug for en præsentabel skikkelse. Bestyrelsen foreslår Erik Rann Jensen som afløser for Chresten. Tag venligst godt imod dette forslag. Slutteligt ønsker jeg at sige tak til alle hjælpere, trænere, ledere og kolleger i bestyrelsen for indsatsen til gavn for Nord-Als Boldklub. Uden jeres indsats var der ingen klub - og det ville gøre tilværelsen noget mindre attraktiv her på Nord-Als. Ligeledes sender jeg en tak for samarbejdet til medier, sponsorer, NlC, Idrætsfonden for Nord-Als samt Nordborg Kommune. Nord-Als Boldklub ønskes hermed en rigtig god sæson Jens Chr. Hansen C:\Nord-Als Boldklub\Generalforsamlinger\2006\Formandens beretning for 2005.doc

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange - ------~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

[Nord-Als Boldklub 20021

[Nord-Als Boldklub 20021 1 [Nord-Als Boldklub 20021 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31. januar 2003 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nord-Als Boldklub 20031

Nord-Als Boldklub 20031 1 Nord-Als Boldklub 20031 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30. januar 2004 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Indledning. Globalisering

Indledning. Globalisering 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 28. januar 2005 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus .-' NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30.1.98 på Nørherredhus side 1 af 11 Jeg vil starte min beretning om året 1997 med et enkelt tal - næsten 500 fodboldkampe Nord-Als

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2002

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2002 s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 33. årgang - Nr. 7 - dec. 2002 2 Hæder til Werner Foreninger i kommunen kunne også i år indstille en person til at modtage en særlig anerkendelse for deres arbejde.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 Kristian Drejer, Erik Raun Jensen og Michael Werner er ny i NB s bestyrelse. Læs mere om klubbens generalforsamling inde i bladet.

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Året 2015 har været et spændende år for NB. Der er sket udvikling i alle afdelinger af klubben og NB har sagt goddag

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus side 1 af 11 I år vil jeg begynde min beretning med at vise jer et par overheads, som i grove træk viser

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 1 - feb. 2004 JBU sølvnål til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende ved klubbens generalforsamling den 30. januar, da Bjarne

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Formandens beretning 1998

Formandens beretning 1998 Formandens beretning 1998 For en 3 ugers tid siden satte jeg mig ned og gjorde mig en række notater, mens jeg bladede bestyrelsesreferater fra det sidste år og Per Larsens beretninger fra 96 og 97 igennem.

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus

Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus 1=------...,...------------------- Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 28.1.2000 i NB's klubhus Side 1 af 13 1. Det er nu niende gang jeg skal aflægge en formandsberetning

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 Årets pigefodboldklub 2006 Nord-Als Boldklub er blevet valgt som Region 4 s kandidat til Årets Pigefodboldklub. Det blev dog Nørresundby,

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag.

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Formandens beretning 2005 Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Man kan jo anskue tingene på mange måder og måske man

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg Onsdag, den 30. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 2 - marts 2006

Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 2 - marts 2006 Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 2 - marts 2006 Nord-Als Boldklub's minipiger spillede om regionsmesterskabet i indendørsfodbold i Ribe den 25. februar. Hvordan det gik holdet, kan du læse

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 5 - nov. 2004 Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien Christensen rigtig i fokus. Først blev

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1998 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1998 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus NORD-ALS BOLDKLUB 1998 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 29.1.99 i NB's klubhus ( BILLEDE - NB-emblem) side 1 ar 1-S For første gang i NB's historie holder hovedforeningen en generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere