LOKALPLAN NR. 305 DEN GAMLE FRAGTMANDSHAL PÅ TOLDBODGADE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 305 DEN GAMLE FRAGTMANDSHAL PÅ TOLDBODGADE"

Transkript

1 1 LOKALPLAN NR. 305 EN GAMLE FRAGTMANSHAL PÅ TOLBOGAE EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Fragtmandscentralen m.v. 130 nye boliger kan opføres på arealet Nyt bassin til lystbåde samt to spejlbassiner nord for Toldbodgade Lokalplanen omfatter den gamle fragtmandshal på Toldbodgade, Metax benzinstationen, samt lystbådehavnens landarealer mellem havnen og Toldbodgade, herunder også ro-, sejl- og motorbådsklubbernes klubhuse samt den store grus-parkerings-plads. er kan efter lokalplanen opføres i alt 7 etageboligblokke i 3 og 4 etager med underliggende parkering. Hvert hus tænkes i øjeblikket opført med 5 lejligheder pr. etage. er er i alt påtænkt opført 130 lejligheder som ejerlejligheder. Til hver lejlighed hører en parkeringsplads på parkeringsetagen. Boligblokkene placeres på et plateau, der ligger i kote 2,00. ette medfører, at husene og deres omgivelser ikke oversvømmes i tilfælde af, at vandet i Randers Fjord stiger til det hidtil kendte maksimum, som er ca. 1,85 m over middelvandstanden i Randers havn. I forbindelse med byggeriet etableres der et nyt havnebassin til mindre både. ette bassin har forbindelse direkte til Randers Havn. På nordsiden af Toldbodgade etableres der to spejlbassiner i forlængelse af hinanden. isse bassiner har forbindelse til det nye havnebassin via en eller flere rørforbindelser under Toldbodgade.

2 2 Toldbodgade hæves på en kortere strækning Hvor Toldbodgade passerer det nye havnebassin løftes den op i en bue for at give en brolignende effekt og for at tilskynde trafikanterne til forsigtighed ved passagen Banesporet langs Toldbodgade ligger i ca. kote 1,35. ette begrænser de løbende reguleringer af Toldbodgades højde til omtrent samme kote på hver side af buen. Gaden og banesporet vil med lange mellemrum blive oversvømmet. Færdslen til og fra de to huse på sydsiden af Toldbodgade vil ved disse lejligheder i nogle få timer være afhængig af vandstanden. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. en eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de anlæg, der er indeholdt i planen. Byrådet kan give dispensation fra lokalplanen, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved en ny lokalplan. Ifølge 47 i planloven kan byrådet ekspropriere private ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af lokalplanen. LOKALPLANEN OG EN ØVRIGE PLANLÆG- NING Kommuneplan 2001 Område B 107 (delområde I i lokalplanen) Boliger på Fragtmandsgrunden Lokalplanens område omfatter område B107 i Bydel 3 - Skovbakken samt en del af område H2 i Bydel 13 - Havnen. Område B107 må anvendes til boliger og kollektive anlæg, som for eksempel ældreboliger, plejehjem og børneinstitutioner samt mindre former for erhverv, der ikke generer omgivelserne. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 60, og boligetagearealets andel af det samlede bruttoetageareal skal udgøre mindst 90 % af det samlede etageareal.

3 3 Bebyggelse må opføres i 2-4 etager og der skal etableres et opholdsareal på 50% af boligetagearealet 1 parkeringsplads pr. 100 m2 etageareal. Ny bebyggelse må ikke opføres med gulvet i stueetagen beliggende under kote 2,00. Bebyggelsen og de udendørs opholdsarealer skal udformes så støjen fra Toldbodgade ikke overstige 55 db(a) for opholdsarealer og 30 db(a) for opholds- og arbejdsrum målt indendørs. Samtidigt skal det sikres, at bebyggelsen bliver åben og "grøn", så Tøjhushaven forbindes visuelt med fjorden. Område H 2 (lokalplanens delområde II og III Havneformål Område H2 må anvendes til havneformål. en del af H2, som omfattes af lokalplanen må anvendes til sejl- og motorbådsklubber, samt restaurationsformål, som hører naturligt til i forbindelse med en lystbådehavn. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 100, og bygningshøjden må ikke overstige 13m. er må ikke opføres ny bebyggelse, hvor gulvet i stueetagen ligger under kote 2,00. Lokalplanen er i overensstemmelse med lokalplanrammerne i Kommuneplan 2001 for Randers Kommune. Forholdet til de kystnære dele af byzonen Lokalplanen omfatter arealer, der er omfattet af bestemmelserne for de kystnære dele af byzonen. et projekt, som kan gennemføres efter lokalplanen vil ikke påvirke den visuelle opfattelse af kystlandskabet, da lokalplanens område ligger mellem havnen og byen. et vil således stadig være havnen, der på grund af sine mange store bygninger og anlæg i øvrigt præger det visuelle indtryk af hele området. Byggeri i lokalplanens område Lokalplanens område er ca m 2 stort. Heraf udgør arealet til boligerne ca m 2. Med en tilladelig maksimal bebyggelsesprocent på 60 må der opføres m 2 boliger. Bebyggelsesplanen omfatter 5 huse med 4 etager samt 2 huse med 3, hvor hver etage er ca. 520 m 2 stor. ette giver i alt ca m 2 boliger svarende til 130 boliger. Hertil kommer elevator og teknikrum på parkeringsdækket, så den samlede bebyggelse efter fradrag af parkeringsarealer i parkeringsetagen når op på ca m 2 bruttoetageareal.

4 4 Nyt havnebassin Kanal til Tøjhuset I forbindelse med etableringen af boligbebyggelsen skal der etableres et nyt bassin til mindre lystbåde. ette bassin har direkte forbindelse med havnen under en ny bro, hvor havnepromenaden går hen over. Her tænkes udført en klapbro eller lignende, som kan løftes, når bådene skal ind eller ud af bassinet. Lokalplanens område blev - da Tøjhuset blev opført i begyndelsen af 1800-tallet - gennemskåret af en kanal, der førte fra Randers Fjord ind til et punkt lige neden for rampen, der i dag går fra Tøjhushaven op til Tøjhuset. Ad denne kanal blev der sejlet militære forsyninger til Tøjhuset. Når der nu i lokalplanen åbnes mulighed for, at der etableres en række bassiner i forlængelse af hinanden fra havnen og ind mod Tøjhushaven, er det en fortsættelse af kanalmotivet, som det kendtes fra begyndelsen af 1800-tallet. er vil dog ikke være mulighed for sejlads under Toldbodgade, men der er mulighed for, at de viste spejlbassiner nord for Toldbodgade kan udformes som et enkelt bassin delt af en pælebro i midten. En mulighed for at understrege kanalmotivet er, at Toldbodgade hæves yderligere ud for havne- og spejlbassinerne, for på den måde at give indtryk af en bro over en kanal. Afvanding af de lavtliggende dele af Tøjhushaven I forbindelse med at der fyldes yderligere jord på fragtmandshallens grund besværliggøres afvandingen af de lavest liggende dele af Tøjhushaven. er har tidligere ligget en afvandingsgrøft langs Tøjhushavens sydskel. enne grøft påtænkes etableret igen. Afløb fra grøften kan ske via en ledning til fjorden eller til spejlbassinerne. Afløbet skal være sikret mod tilbageløb ved højvande. Vandet fra grøften vil sammen med regnvandet fra boligområdet kunne være med til at sikre, at vandet i spejlbassinerne bliver fornyet løbende. Højvandssikring af de nye boliger. Støj fra erhvervsaktiviteter på havnen Boligprojektet skal - af hensyn til sikring mod oversvømmelse i tilfælde af stormflod - opføres med gulvet i underetagen beliggende i kote 2,00 (NN). e to boligblokke syd for Toldbodgade vil - i tilfælde af ekstraordinært højvande - komme til at ligge som to øer i det oversvømmede havneområde. Færdslen til og fra de to huse vil ved disse lejligheder i nogle få timer være afhængig af vandstanden. Begrundet i arealernes beliggenhed tæt ved en fungerende erhvervshavn med foderstoffirmaer i nordhavnen og med kraftvarmeværk og forskellige firmaer på Pieren, som håndterer så

5 5 forskellige ting som skrot, produktion af rustfri stålelementer, sten og skærver samt kul vil den ny bebyggelse blive udsat for et højere støjniveau end hvad man normalt vil kunne forvente. For de dele af lokalplanens område, som ligger nord for Toldbodgade vil de almindelige vejledende støjkrav for etageboligområder være gældende: 50/45/40 db(a) jf. Miljøministeriets vejledning nr. 5/1984. For de dele af boligbebyggelsen, som ligger syd for Toldbodgade (og nærmest havn og lystbådehavn) vil det maksimale støjniveau blive fastlagt svarende til hvad, der gælder i bykernen, dvs. at støjen ikke må overskride 55/45/40 db(a). En simpel beregning, med udgangspunkt i at virksomhederne på pieren støjer maksimalt i deres skel mod nord (60 db(a)), viser, at virksomhederne kan overholde grænseværdien på 55 db(a) i lokalplanens sydlige afgrænsning. Endvidere blev der i forbindelse med lokalplan "Boligog erhvervsbebyggelse i Tøjhushavekvarteret på baggrund af eksisterende støjdata udarbejdet en rapport, der viser, at der ikke vil være støjgener inden for lokalplanens område hidrørende fra korn- og foderstofvirksomhederne i nordhavnen. Vejadgang Spildevandsplan Spildevandsplanen skal ændres. Vejadgangen til området sker fra Toldbodgade og Fjordgade. Lokalplanens område ligger inden for den godkendte Spildevandsplan. Området består af flere delområder, som er: E7.2, del af E7.3 samt del af H2.2. Område E7.2 og E7.3 skifter anvendelse fra erhvervsområde til boligområde. en aktuelle del af område H2.2 skifter anvendelse fra ikke-kloakeret (septiktankområde) til kloakeret boligområde. På grund af disse ændringer skal der udarbejdes et tillæg til spildevandsplanen for Randers Kommune. Kloakeringen skal udføres med separatsystem, således at spildevandet tilsluttes henholdsvis eksisterende og nye hovedkloakanlæg. Regnvandet skal ledes til den nye kanal. Ejendommenes interne kloaksystemer skal være sikret mod opstuvninger (højvande) til kote 2,00. Kloakering Gennemførelsen af lokalplanen vil betyde, at der skal ske fornyelse og omlægning af en del af regnvandsledningerne i Toldbodgade. er vil blive etableret spildevandsledninger i Toldbodgade, så spildevandet fra de nye boliger kan afledes. et bliver også muligt at tilslutte de nuværende klubhuse på lystbådehavnen til det ny spildevandsanlæg. e nye spilde-

6 6 vandsledninger vil blive forbundet til det eksisterende kloaksystem via et eller flere mindre spildevandspumpeanlæg. Grundforhold e tre væsentlige grundstykker i lokalplanens område, Fragtmandshallen, Metax og parkeringspladsen på sydsiden af Toldbodgade er ikke kortlagt men hensyn til jordforurening. Inden anlægsarbejderne sættes i gang, skal der udføres en miljøundersøgelse med henblik på at fastlægge omfanget af en eventuel jordforurening. Renovation og genbrug Både husstandsaffald og erhvervsaffald. Lokalplanens delområde I er omfattet af "Regulativ for bortskaffelse af husstandsaffald. Af regulativet fremgår det blandt andet hvilke krav, der skal være opfyldt i forbindelse med placering af renovations- og genbrugsstativer samt minicontainere. Lokalplanens delområde II og III er omfattet af "Regulativ for bortskaffelse af erhvervsaffald". Af regulativet fremgår blandt andet hvilke krav, pligter og ansvar, der er pålagt den enkelte affaldsproducent/erhvervsvirksomhed. Bybusforbindelser Byzone På Toldbodgade kører i dag bybusrute 14. På Udbyhøjvej ved Tøjhuset kører bybusrute 6. Lokalplanens område ligger i byzone og skal forblive i byzone. FORSYNINGSFORHOL Varmeforsyning Elektricitet Vandforsyning Varmeforsyningen varetages af Energi Randers. er er tilslutningspligt til fjernvarmeforsyningen. El-forsyningen i området varetages af Energi Randers Vandforsyningen i området varetages ligeledes af Energi Randers. LOKALPLANENS BESTEMMELSER I henhold til planloven (lovbekendtgørelse nr. 518 af 11. juni 2000) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område: LOKALPLANENS FORMÅL Lokalplanens formål er at sikre: at give mulighed for opførelse af etageboliger på den gamle

7 7 fragtmandsgrund på Toldbodgade samt på grusparkeringspladsen ved lystbådehavnen, at sikre mulighed for at der kan etableres er nyt havnebassin ved lystbådehavnen samt spejlbassiner i boligbebyggelsen, at sikre at der etableres et grønt åbent forløb fra Tøjhushaven til Lystbådehavnen 1 LOKALPLANENS OMRÅE Matrikelnumre Stk. 1. Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter matrikelnumrene: 175h, 175l, 175x 175ac samt del af 175a Randers Bygrunde samt alle parceller, der efter den 26. november 2001 udstykkes fra de nævnte ejendomme Stk. 2. Lokalplanens område opdeles i delområderne I, II og III som vist på kortbilag nr. 1 2 OMRÅETS ANVENELSE elområde I Etageboliger med mulighed for at etablere ældreboliger og børneinstitutioner Ingen butikker Stk. 1. Området må kun anvendes til boligformål, og der må kun opføres etagebebyggelse. Stk. 2. er kan indrettes kollektive anlæg som for eksempel ældreboliger og børneinstitutioner, såfremt det kan ske inden for den opførte etageboligbebyggelse. Stk. 3. er må ikke etableres butikker i området. Stk. 4. Ved projektering og indretning af bebyggelsen skal det sikres, at det indendørs støjniveau i opholds- og arbejdsrum hidrørende såvel fra havnens virksomheder som fra trafikken på Toldbodgade ikke overstiger 30 db(a). elområde II Restauration samt klubhuse Stk. 5. Området må anvendes til bebyggelse til mindre restaurationsvirksomheder og andre virksomheder, som har naturlig tilknytning til havneområdet herunder klublokaler til havnens ro-, sejl- og motorbådsklubber. elområde III Landarealer til lystbådehavnen f.eks. parkeringspladser, adgangsarealer til broerne, rekreative arealer. Stk. 1. Området må kun anvendes til havneformål som landarealer til lystbådehavnen, specielt som adgangsarealer, parkeringsarealer og rekreative arealer med mulighed for at opføre mindre skure til toilet- og baderum, fælles grill-plads og hav-

8 8 nepromenade til havnens gæster. En del af arealet forbeholdes til etablering af et småbådsbassin som vist på kortbilag nr USTYKNING Udstykning Yderligere udstykning efter særskilt tilladelse. Stk. 1. Ejendommene kan udstykkes i overensstemmelse med den på kortbilag nr. 2 viste udstykningsplan. Yderligere udstykning kan finde sted med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfælde. ) 4 4 VEJ- OG STIFORHOL Ingen nye veje Ny sti Stk. 1. er udlægges ikke nye veje i området. Stk. 2. er udlægges areal til: sti a-b fra Tøjhushaven til Havnen med en omtrentlig placering som vist på kortbilag nr. 2. Stk. 3. Stien a-b skal forbindes med den eksisterende træsti på pæle i Tøjhushaven langs havens sydskel mod denne lokalplans område. Stk. 4. Til forsyning af boligbebyggelsen i delområde I etableres interne veje på grundene i nødvendigt omfang, for eksempel som vist på kortbilag nr. 2. Parkering Stk. 5. Inden for delområde I skal der mindst anlægges en parkeringsplads pr. 100 m 2 boligetageareal. En væsentlig del af disse parkeringspladser kan etableres i etageboligblokkenes underetager. er skal etableres et udendørs parkeringsareal, som kan bruges til gæsteparkering for boligerne. Antallet og placeringen af disse pladser fastlægges efter forhandling med Randers Kommune. Stk. 6. er udlægges et areal på 5 meters bredde langs med den vestlige side af Fjordgade (syd for Toldbodgade) til parkering til lystbådehavnens gæster og brugere. Parkeringspladserne skal anlægges vinkelret på kørebanen. 5 5 JERNBANE- OG LENINGSANLÆG Stk. 1. er skal sikres mulighed for at etablere rørledninger på tværs af Toldbodgade og jernbanesporet til sikring af vandtil- ) er vil inden for bestemmelsen i 3 være mulighed for at opdele boligbebyggelsen i delområde I i ejerlejligheder eller leje-lejligheder, enten på en ejendom eller på flere ejendomme, f. eks. en etageboligblok pr. ejendom.

9 9 strømning og -afløb fra spejlbassinerne, som ligger i delområde I. ) Stk. 2. El-ledninger, herunder til gadebelysning, skal fremføres som kabler i jord. 6 6 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING elområde I Byggefelter Bebyggelsesprocent og højde Stk. 1. Byggeri skal foregå inden for de på kortbilag nr. 2 viste byggefelter. Stk. 2. Bebyggelsesprocenten for området må ikke overstige 60. Stk. 3. Boligbebyggelsen må - nord for Toldbodgade som angivet på kortbilag nr. 2 - opføres i indtil 4 etager. Syd for Toldbodgade må boligbebyggelsen, ligeledes som angivet på kortbilag nr. 2, opføres i indtil 3 etager. Hele boligbebyggelsen må opføres med udnyttelig underetage til parkerings- og teknikformål for bebyggelsen og skal som minimum opføres i mindst 2 etager. Parkeringsetage Cykel- og redskabsskure Stk. 4. Uanset bygningsreglementets bestemmelser om bebyggelsesprocent kan der etableres en parkeringsetage i bygningen under boligerne. Parkeringsarealet skal kun medregnes til bebyggelsesprocenten i det omfang det overstiger 25% af bruttoetagearealet for boligerne på etagerne ovenover. Stk. 5. Inden for de på kortbilag nr. 2 viste byggefelter uden etageangivelse kan der opføres cykel- og redskabs- og renovationsskure i en etage. Stk. 6. Ny bebyggelse skal opføres med gulv i parkeringsetagen beliggende minimum i kote 2,00 (NN). elområde II Bebyggelsesprocent og bygningshøjde Stk. 7. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 30. Stk. 8. Bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m. ) Opmærksomheden henledes på at der i den nordlige rabat langs Toldbodgade er nedlagt en 40 cm hovedvandledning. Planlægning af arbejder i nærheden af ledningen, skal ske i nært samarbejde med Energi Randers.

10 10 Etageantal Stk. 9. Bebyggelse må ikke opføres i mere end to etager. Stk. 10. Ny bebyggelse i området skal opføres med gulvet i stueetagen beliggende i minimum kote 2,00 (NN). elområde III Kun mindre bygninger til havneformål Stk. 11. er må, bortset fra mindre bygninger til havnerelaterede formål, f. eks. toilet- og baderum for havnens gæster, ikke placeres yderligere byggeri inden for delområde III. Stk. 12. Gulvet i disse småbygninger skal være beliggende i minimum kote 2,00 (NN) 7 7 BEBYGGELSENS YRE FREMTRÆEN Stk. 1. Til udvendige bygningssider og tagflader må ikke anvendes materialer, som efter byrådets skøn virker skæmmende. Stk. 2. Skiltning og reklamering må kun finde sted med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Stk. 3. I delområde I må der ikke opsættes udvendige antenner på facader, altaner eller tage. Antenner til fællesantenneanlæg vil kunne godkendes placeret på taget af en af bygningerne efter nærmere aftale med Randers Kommune, Byggesagskontoret. 8 8 UBEBYGGEE AREALER Beplantningsplan skal godkendes Opholdsarealer Spejlbassiner Stk. 1. Beplantning og regulering af terrænet inden for delområde I skal ske efter en af Randers Kommune, Park og Natur godkendt beplantningsplan. Planen skal sikre, at bebyggelsens udenomsarealer disponeres, så der bliver et grønt forløb fra Tøjhushaven til havnen gennem bebyggelsen herunder at sikre at stiforbindelsen, nævnt i 4, stk. 2, langs med spejlbassinerne og småbådsbassinet bringes i forbindelse med stinettet i selve Tøjhushaven nord for lokalplanens område. Planen skal også indeholde en plejeplan for beplantningen i området. Stk. 2. er skal til boligerne i delområde I tilvejebringes et opholdsareal på 50% af boligetagearealet. Udnyttes byggemulighederne fuldstændigt, vil der skulle tilvejebringes 6750 m2 opholdsareal. Stk. 3. Spejlbassiner i delområde I skal placeres i forlængelse af småbådsbassinet i delområde III, således at der visuelt op-

11 11 står en kanal. Stk. 4. Terrænet i delområde I og II langs med Toldbodgade kan hæves til kote 2,20 (NN). Yderligere terrænregulering skal godkendes af byrådet i hvert enkelt tilfælde. Stk. 5. Skråningsarealer i delområde I mod Tøjhushaven skal afvikles inden for lokalplanens område. et skal ligeledes i forbindelse med opførelse af bebyggelsen sikres, at eksisterende beplantning i Tøjhushaven ikke lider overlast. ) Stk. 6. Ubebyggede arealer i delområderne II og III skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives ordentligt udseende, lige som en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 9 9 GRUNEJERFORENING Grundejerforening Medlemspligt Oprettelse Opgaver Stk. 1. I tilfælde af at delområde I udstykkes i mindre ejendomme med en eller flere boligblokke på hver ejendom skal der etableres en grundejerforening med medlemspligt for samtlige grundejere i delområde I. Stk. 2. Grundejerforeningen skal oprettes, senest når matr. nr. 175h er bebygget og udstykket i 2 eller flere grunde eller når byrådet kræver det. Stk. 3. Grundejerforeningen skal stå for drift og vedligeholdelse af de i 8 nævnte fælles opholdsarealer, interne veje og stier i delområde I samt bassinerne nord for Toldbodgade med tilhørende ledninger til havnebassinet. Stk. 4. Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af byrådet FORUSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Stk. 1. Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før den er tilsluttet fjernvarmeforsyningen fra Energi Randers. Stk. 2. Ny bebyggelse må ikke tages i brug før de til bebyggelsen naturligt hørende opholds- og parkeringsarealer, nævnt i 8, stk. 1 samt 4, stk. 4, er etableret. ) er vil ved godkendelsen af den i 8, stk. 1 nævnte terræn- og beplantningsplan blive vurderet i hvilket omfang der kan ske reguleringen af beplantningen langs Tøjhushavens sydskel. Opmærksomheden henledes på at byggeriet skal kunne foregå, uden at der på nogen måde disponeres over arealerne i Tøjhushaven.

12 VETAGELSESPÅTEGNING Lokalplanforslaget er vedtaget af Randers byråd den 14. januar 2002 og offentliggøres efter reglerne herom i planloven. Michael Aastrup Jensen Borgmester I henhold til planloven vedtages foranstående lokalplan endeligt. Randers byråd, den 6. maj Michael Aastrup Jensen Borgmester

13 AE j G G G G G G G 1010a 175h I 175l aq 175aq k Toldbodgade Fjordgade 175 a III 175 a 175x II 175 a III Randers Bygrunde Randers Markjorder 28l A Randers fjord 175ac II LOKALPLANGRÆNSE MATR.SKEL EKS. BEBYGGELSE BYGNINGER, ER SKAL NERIVES ELOMRÅEGRÆNSE FRAGTMANSGRUNEN/TOLBOGAE LOKALPLAN 305 EKSISTERENE FORHOL BILAG 1 RANERS KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING LAKSETORVET OKT. 01 MÅL 1 : 1000

14 1015 Tøjhushaven a Intern vej ESGAE 1010a 4 ETG 4 ETG 4 ETG 4 ETG Intern vej Eks. skel mellem matr.nr. 175 h og 175 l 09f ETG Fjordgade 175aq Toldbodgade Intern vej 3 ETG Parkering Randers Markjorder 175x 3 ETG 28l Randers Bygrunde 175a b 175a 175a Randers fjord 175ac LOKALPLANGRÆNSE EKS. BEBYGGELSE BYGGEFELT STI FRAGTMANSGRUNEN/TOLBOGAE LOKALPLAN 305 FREMTIIGE FORHOL BILAG 2 RANERS KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING LAKSETORVET OKT. 01 MÅL 1 : 1000

15 FRAGTMANSGRUNEN/TOLBOGAE LOKALPLAN 305 ILLUSTRATIONSPLAN BILAG 3 RANERS KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING LAKSETORVET JUNI 02

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ ULLERSVEJ NYVANGSVEJ VIDARSVEJ FRIGGSVEJ ENERGIVEJ Lokalplan 328 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen går ud på 42 nye boliger kan opføres på arealet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm 1 Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm [Lokalplan l 227 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende ost for det eksisterende kajanlreg på sydsiden af Gudenå-lobet. Området har

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 For et center- og boligområde beliggende ved Ryslinge gl. kro på Rødamsvej i Ryslinge Teknisk afdeling Maj 2004 Side 1 Indholdsfortegnelse Side: Hvornår skal

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan 1.05. Ishøj Havn

Lokalplan 1.05. Ishøj Havn Lokalplan 1.05 Ishøj Havn Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE-LOKALPLAN 1.05 Lokalplanens indhold. Lokalplan 1.05 fastlægger retningslinier for Ishøj havns (havn nr. 3 f s) udformning og udnyttelse som lystbådehavn.

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE. Lokalplan nr. 374. Lokalplan for et område ved Vesterbrogade i Holstebro. (Etageboliger mellem Helgolandsgade og jernbanen)

HOLSTEBRO KOMMUNE. Lokalplan nr. 374. Lokalplan for et område ved Vesterbrogade i Holstebro. (Etageboliger mellem Helgolandsgade og jernbanen) HOLSTEBRO KOMMUNE Lokalplan nr. 374 Lokalplan for et område ved Vesterbrogade i Holstebro (Etageboliger mellem Helgolandsgade og jernbanen) Offentligt bekendtgjort den 29. januar 2003 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald.

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000 Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk Kommune Tillæg nr. 5 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 83

Læs mere

Hvad er en lokalplan?

Hvad er en lokalplan? Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, fx om : - anvendelse - udstykning - vej- og stiforhold - placering og udformning af bebyggelsen

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 28. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

VEDTAGET. Tillæg 28. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) VEDTAGET Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 28 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03. Boligejendom Stadionvej 27

OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03. Boligejendom Stadionvej 27 OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN O-B2/03 Boligejendom Stadionvej 27 LOKALPLAN O-B2/03 Boligejendom Stadionvej 27 i OTTERUP BY PRIS 50 KR. INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG TIL LOKALPLAN SIDE 2 BILAG A Kort beskrivelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 504 THORSGADE

LOKALPLAN NR. 504 THORSGADE LOKALPLAN NR. 504 THORSGADE 16 THORSGADE NORDREGRAVE SANDGADE EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Lokalplanens område udgøres af ejendommen Thorsgade 16 på hjørnet af Thorsgade og Sandgade i Randers

Læs mere

LOKALPLAN NR. 357 ERHVERVSOMRÅDE VED SDR. BORUP

LOKALPLAN NR. 357 ERHVERVSOMRÅDE VED SDR. BORUP LOKALPLAN NR. 7 ERHVERVSOMRÅDE VED SDR. BORUP EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed 100.000 m 2 nyt stort erhvervsområde i Sdr. Borup Erhvervsområde Industri- og servicevirksomheder Regnvandsbassin Forberedt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051.295

LOKALPLAN NR. 051.295 I~ISvendborg ~ Kommune ij~d~li -U541~ LOKALPLAN NR. 051.295 For et område mellem Bregningevej, Syrenvej, Vindeby Pilevej og Eskærvej Teknisk Forvaltning - Plan- og Udviklingsafdelingen November 1996 Hvad

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 229 For en daginstitution ved Ålholmparken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

LOKALPLAN NR. 294 PIEREN

LOKALPLAN NR. 294 PIEREN 1 LOKALPLAN NR. 294 PIEREN Pieren Toldbodgade Havnegade Havneløbet Kulholmsvej Gudenåen Lokalplan 294 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Nye muligheder på pieren Kullagrene mindskes og der bliver plads

Læs mere

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro.

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro. Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere

LOKALPLAN NR. 227. For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 227. For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 227 For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 346 BOLIGER PÅ HØJTOFTEGADE / TYV- DALEN

LOKALPLAN NR. 346 BOLIGER PÅ HØJTOFTEGADE / TYV- DALEN LOKALPLAN NR. 346 BOLIGER PÅ HØJTOFTEGADE / TYV- DALEN EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Bydelen Vorup To delområder Byzone Planen går ud på 13 boliger Bruttoetageareal pr. bolig Friareal og fælleshus

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

LOKALPLAN NR. 20.20.04. Område til offentlige formål Stationspladsen i Kongerslev

LOKALPLAN NR. 20.20.04. Område til offentlige formål Stationspladsen i Kongerslev T Anmelder: Sejlflod Kommune, Stationsvej 5, 9280 Storvorde tlf.: 96 77 99 00 ORIGINAL 22542? 03 OUU0.0070 LOKALPLAN NR. 20.20.04 ORIGINAL 225390 03 0000.0070.04.20015 TÅ 400r00 K Område til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA e STEMPFXMÆRKE RETTEN l '1REMAA KUN GYLOKJT M 0 AFSTtMPUNG AF OOMM ftkonto«ets lcass KONTf»OLAPFA«AT B 263523 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 66 FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.30.01

LOKALPLAN NR. B 51.30.01 LOKALPLAN NR. B 51.30.01 FOR DØGNINSTITUTION PÅ FRØRUPVEJ 34A ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 51.30.01 Lokalplanens redegørelse. Side Lokalplanens baggrund

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal  ~ ' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse HVIDEBÆK KOMMUNE o o o og, Q ~,,, /, V' km ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' \" Ugertøse " Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse Indholdsfortegnelse Redegørelse Planens forhold til anden planlægning:

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for

Læs mere

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR LOKALPLAN nr. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR SYGEHUSVEJEN, ÆRØSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indledning: Ærøskøbing kommune Lokalplan nr. 9-13 A for et boligområde syd for Sygehusvejen, Ærøskøbing (matr. nr. 69

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34 Område øst for Søndermarken August 2002 Lokal D lån. 1.34 For et boligområde øst for S ø rider marken.i Tølløse LOKALPLAN 1.34 FOR ET BOLIGOMRÅDE OST FOR SONDERMARKEN l TOLLOSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.237

LOKALPLAN NR. 004.237 LOKALPLAN NR. 004.237 For et område ved Fruerstuevej SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokalpian En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING INDLEDNING Gl. Amtsvej er et ældre, blandet område, som med sine mange forskelligartede huse, fremstår som en karakterfyldt villavej. Indenfor området ligger to ubebyggede grunde, matr. nre. 1 dg og 1dh,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 for et centerområde ved Hostrupsvej HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 FOR ET CENTEROMaDE VED HOSTRUPSVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE: S S 20-RedegØrelse 21-Beskrivelse Side

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 2-19 TAGBOLIGER VED NYLANDSVEJ INDHOLD side Redegørelsen... 3 Forhold til anden planlægning 5 Retsvirkninger... 8 Lokalplanen... 11 Lokalplan

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, januar 2002. 117 Lokalplan nr Skydebaneanlæg ved Halvej

Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, januar 2002. 117 Lokalplan nr Skydebaneanlæg ved Halvej Lokalplan nr. 117 Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, januar 2002 Nyborg Jern centeret Aktivhuset Hyrdegyden 25 m pistolbane 50 m riffelbane Skytternes hus Halvej Nyborghallerne Skydebaneanlæg ved Halvej

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1064 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL VED HJØRNET AF BANEGÅRDSGADE OG LUNDEVEJ I ODDER BY.

ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1064 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL VED HJØRNET AF BANEGÅRDSGADE OG LUNDEVEJ I ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1064 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL VED HJØRNET AF BANEGÅRDSGADE OG LUNDEVEJ I ODDER BY. ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR 1064 Lokalplan for et område til blandet bolig-

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 147 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc ILokaldan 208 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et område afgraznset af Yrsavej mod ost, Hobrovej mod vest og den kommende Ringboulevard

Læs mere

Lokalplan nr. 133. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002. Nyborg Friskole

Lokalplan nr. 133. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002. Nyborg Friskole Lokalplan nr. 133 Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002 Nyborg Friskole 1 Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund... 4 Lokalplanens indhold... 5 Forhold til anden planlægning...

Læs mere

Lokalplan for et område til boligformål og vandrerhjem i Ræhr. Lokalplan nr. 270 B/F-01 April 2008

Lokalplan for et område til boligformål og vandrerhjem i Ræhr. Lokalplan nr. 270 B/F-01 April 2008 Lokalplan for et område til boligformål og vandrerhjem i Ræhr April 2008 Retningslinier for lokalplanen Lokalplanen er den detaljerede plan, der fastlægger, hvordan et område skal benyttes. Lokalplaner

Læs mere

KOMMUNE NR. 3014 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL VED KYSTVEJEN I RUDE

KOMMUNE NR. 3014 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL VED KYSTVEJEN I RUDE ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 3014 FOR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL VED KYSTVEJEN I RUDE Odder Kommune Lokalplan nr. 3014 Lokalplan for et område til offentlige formål ved Kystvejen i Rude. Udarbejdet

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35. for en boligbebyggelse ved Lundestien/ Hartkornsvej

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35. for en boligbebyggelse ved Lundestien/ Hartkornsvej DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35 for en boligbebyggelse ved Lundestien/ Hartkornsvej DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35 for et areal ved Lundestien/Hartkornsvej ("Den kvarte lagkage") Udarbejdet af Plan og Teknik,

Læs mere

M a r i a g e r K o m m u n e M.1.55. Mariager Camping

M a r i a g e r K o m m u n e M.1.55. Mariager Camping M a r i a g e r K o m m u n e M.1.55. Mariager Camping INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 5 Indledning... 7 1. Lokalplanens område... 7 2. Lokalplanens formål... 8 3. Lokalplanens indhold... 8 4. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003. Endelig godkendt den 26.03.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN?

Læs mere

LOKALPLAN NR. 339 VASEN

LOKALPLAN NR. 339 VASEN VIBORVEJ LOKALPLAN NR. 339 VASEN "Vasen" VESTER TVÆRVEJ HVIEMØLLEVEJ HVIEMØLLEVEJ Hornbæk Engvej Lokalplan 339 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Bydel 4 - Hvidemølle Planen går ud på Fra landzone til

Læs mere

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nuværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af ønsket om at kunne udnytte området ved det tidligere bryggeri - Urban

Læs mere

Lokalplan 230- Forslag

Lokalplan 230- Forslag Lokalplan 230- Forslag Boliger ved Søbjergvej Haraldsted Sø oktober 2009 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks. om - anvendelse,

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram Skanderborg Kommune 2007 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der udarbejdes og offentliggøres en lokalplan,

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

Lokalplan nr. 147. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, marts 2007. Dagligvarebutik ved Frisengårdsvej

Lokalplan nr. 147. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, marts 2007. Dagligvarebutik ved Frisengårdsvej Lokalplan nr. 147 Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, marts 2007 Dagligvarebutik ved Frisengårdsvej Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund...4 Lokalplanens indhold...4 Forhold

Læs mere

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Januar 2013 1 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens

Læs mere

Lokalplan nr. 3.25. for Sydkystems Sportscenter, Espergærde INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 3.25. for Sydkystems Sportscenter, Espergærde INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 3.25 for Sydkystems Sportscenter, Espergærde INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Baggrund for lokalplanen....3 Lokalplanens formål....5 Lokalplanens indhold...5 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Sejlflod kommune. Lokalplan 40.05.02. Tæt-lav boligområde ved Søndre Bygade 3

Sejlflod kommune. Lokalplan 40.05.02. Tæt-lav boligområde ved Søndre Bygade 3 Anmelder: Sejlfl'od Kommune, Stationsvej 5, 9280 Storvorde Sejlflod kommune Lokalplan 40.05.02 Tæt-lav boligområde ved Søndre Bygade 3 2 Opførelse af tæt-lav boligbebyggelse ved Søndre Bygade 3, Sejlflod.

Læs mere

LOKALPLAN KOMMUNE. område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER HVIDKILDE, RINGE RINGE

LOKALPLAN KOMMUNE. område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER HVIDKILDE, RINGE RINGE LOKALPLAN nr.32 område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER. 1 HVIDKILDE, RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 Lokalplan for et område i Ringe til offentlige formål (kolonihaver). INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder

LOKALPLAN NR. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder Kalundborg Kommune LOKALPLAN NR. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2000-2012 Indhold Lokalplan nr. 1.6-2 for et boligområde på Klostergårdens jorder Indledning

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan 05.5. for Nyttehaver ved Maglehøj. Juli 1984. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan 05.5. for Nyttehaver ved Maglehøj. Juli 1984. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 05.5 for Nyttehaver ved Maglehøj Juli 1984 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 05.5 FOR NYTTEHAVER VED MAGLEHØJ INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens formål og indhold... l Lokalplanens

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere