Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010"

Transkript

1 Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010 Husk planlægningsweekend den april på Pindstrup Centret! Planlægningsudvalget (PLU) og Pindstrup Centret slår endnu engang dørene op til planlægningsweekend på Pindstrup Centret! Vi håber, at mange vil deltage i weekenden, hvor der både er tid til planlægning af sommerens kurser og lejre, uddannelse og hygge med Pindstrup-vennerne. Invitationerne sendes ud ca. 1. februar, så kursus- og lejrledere skal huske at sende en lederliste til centret inden 1. februar. Velkommen til nye frivillige ledere på Pindstrup Centret Flere nye frivillige ledere har meldt deres ankomst på Pindstrup Centret. Centret byder varmt velkommen til alle, og vi glæder os til at se jer i aktion i løbet af året! Husk at du som kursus- eller lejrleder altid kan henvende dig til Pindstrup Centret for at få udleveret en komplet lederliste eller få kontaktoplysninger på nye frivillige, hvis du mangler nogle ledere til dit team. Du kan kontakte Karen Vinther Villadsen på telefon eller mail for yderligere information. Nye frivillige ledere: Jan Nøhr, 32 år fra Galten. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter og kan tegnsprog. Sarah Andersen, 20 år fra Gjerlev J. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter og har bl.a. arbejdet som handicaphjælper. Maria Højlund Bagge, 21 år fra Århus. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter, og har arbejdet med sent hjerneskadede. Påbegynder til februar pædagogstudiet.

2 Camilla Ørum Andreasen, 24 år fra Holstebro. Læser til fysioterapeut og har tidligere selv deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Nanna Josephsen, 21 år fra Holstebro. Læser til fysioterapeut, har en lillesøster med handicap og har selv tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Dorte Rams, 46 år fra Skørping. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter, uddannet ergoterapeut og halliwick-instruktør. Har en udviklingshæmmet datter. Lya Tækker, 36 år fra Åbenrå, pædagogstuderende. Har to børn med ADHD og har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Steffen Beck Røn, 18 år fra Vojens. Har selv tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Vil gerne være pædagog. Har selv ADHD. Mille Jørgensen, 18 år fra Tjele. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter, går på gymnasiet og har en lillesøster med handicap. Vil gerne være pædagog. Miniportræt af Kirsten Ninn Jensen Kirsten Ninn Jensen bor på Fanø og har været frivillig leder på Pindstrup Centret siden Hendes mand, Ove, har også været frivillig leder i de sidste par år. Kirsten har desuden også haft sit barnebarn med, der også er rigtig begejstret for Pindstrup Centret. Kirsten synes, at det er sjovt at være frivillig på Pindstrup Centret, fordi hun møder andre frivillige ledere med meget forskellig baggrund. De kommer og giver en hånd med, fordi de kan li det, og ikke fordi de får penge for det. I mit professionelle job møder jeg mange der arbejder med børn og unge, men er mere fokuseret på lønnen. Så længe det er ulønnet, så bliver jeg (og resten af familien) ved! fortæller Kirsten. Kirsten har allerede sagt ja til at være frivillig i 2010, og nyhedsbrevet vil gerne herigennem sige tak til Kirsten og familien for den store indsats igennem årerne. Vil du være frivillig på en af Pindstrup Centrets aktiviteter i 2010, så kom ud af busken nu!

3 Skal du være frivillig på en af Pindstrup Centret mange spændende aktiviteter i 2010, så meld dig allerede til nu. Du kan se en oversigt over centrets aktiviteter i årets frivillig-integration, på side 6-8 på nedenstående link: Du kan kontakte kursus- eller lejrledere på den eller de aktiviteter hvor du gerne vil være frivillig, eller melde dig som frivillig ved at kontakte Pindstrup Centret på telefon , eller mail Din indsats som frivillig gør en forskel og pynter på CV et! Du gør en forskel som frivillig leder på Pindstrup Centret! Men din indsats som frivillig har ikke kun betydning for de mange børn og unge og deres forældre der kommer på Pindstrup Centret. Det pynter også på cv et at være frivillig leder! Pindstrup Centret står altid klar til at lave en udtalelse til dig, og du kan kontakte Karen Vinther Villadsen på eller telefon , hvis du gerne vil have en udtalelse. Har du nogle gode idéer, der kan komme PLU og Pindstrup Centret til gavn? Sidder du inde med nogle gode idéer, store som små, f.eks. mht. udvikling af aktiviteter eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte PLU eller Pindstrup Centret. Vi lytter til dine gode idéer, og der er brug for dem! Du er også velkommen til at kontakte PLU eller Pindstrup Centret, hvis du f.eks. har lyst til at hjælpe til med at gøre hjemmesiden endnu bedre, gerne vil være med til at lave næste års Integration osv. Så husk at PLU og Pindstrup Centret altid er åben for ny inspiration, og alle frivillige ledere, nye såvel som gamle, der har nogle gode idéer opfordres til at komme ud af busken!

4 Har du fået ny adresse? Har du skiftet post- eller adresse eller fået nyt telefonnummer, så husk at meddele dette til Pindstrup Centret, ellers kan vi ikke komme i kontakt med dig! Stor tilslutning til Pindstrup Centrets nye kursustilbud! Pindstrup Centret tilbyder i år nogle nye familieweekender, og familierne har taget rigtigt godt imod dem! Der har været stor søgning på familieweekenden for familier med piger med ADHD, så der desværre er en del familier på venteliste. Der har også været stor tilslutning til familieweekenderne for familier med barn med OCD samt familier med præmature børn, men heldigvis er der endnu ikke venteliste til disse kurser. Nyhedsbrev til Pindstrup Centrets frivillige ledere november 2009 Integration og kursushæfte 2010 er på vej til din postkasse! Så er Integration og kursushæfte for 2010 endelig på vej til din postkasse! Der er lavet et helt nyt design på materialet. Desuden afholdes der i nye temadage og 3 familieweekends for nye målgrupper. Pindstrup Centrets kursuskataloger har været at finde på hjemmesiden et stykke tid, og det er glædeligt at se, at der allerede er mange, der har tilmeldt sig familiekurser, familieweekends og ferielejre næste år. Du kan se mere om alle de spændende aktiviteter i kursuskataloget, der postomdeles, og som også kan ses på hjemmesiden Hvis du har ris, ros eller kommentarer til de nye kursuskataloger, er du velkommen til at kontakte centret på telefon Pindstrup Centret vil desuden gerne viderebringe en særlig tak til alle jer frivillige ledere, der har meldt jer som kursus- eller lejrledere i Der er mange goder oplevelser og glæder som kursus- eller lejrleder, men

5 samtidig er det også stort ansvar og en stor opgave. Går du rundt med en kursusleder i maven, så er der stadig mulighed for at blive kursusleder på familiekursus 1 og familiekursus 3. Du kan se mere om kurserne på under menuen familiekurser. Er det noget for dig, så kontakt Karen Villadsen på telefon for yderligere information. Vær med til at gøre værkstedsgården til et godt sted at være! Erik Lindhart har taget initiativ til oprydning i værkstedsgården, og resultatet er rigtig flot! Der er blevet smidt en masse gamle legesager og andet ud, og hylder, kasser, lego, bolde mv. er blevet vasket af. Du kan være med til at gøre værkstedsgården til et bedre sted at være, ved at huske at rydde ordentligt op efter dig! Der er sat skilte og mærkater på de forskellige aktivitets- og legesager, så det er nemt at finde ud af, hvor de forskellige ting skal være. Så husk det nu: VÆR MED TIL AT RYDDE OP I VÆRKSTEDS-GÅRDEN! Skulle du ligge inde med brugte spil, legetøj, udklædningstøj eller andet, du ikke selv har brug for, så vil Pindstrup Centret med tak modtage dette.

6 Brogårdens personale glæder sig til at tage større del i de formålsbestemte aktiviteter! I sidste nyhedsbrev kunne man læse om de spændende planer for bygningen af et nyt familieafsnit på Brogården. Der har blandt andet været afviklet søskendekurser og ADHD-lejr på Brogården, men på nuværende tidspunkt har Brogården ikke den tilgængelighed, det kræver, for at afvikle aktiviteter for fysisk handicappede. I sommeren 2010 påbegyndes bygningen af det nye handicaptilgængelige familieafsnit. Det bliver spændende at følge denne udvikling, og hos Brogårdens personale er der også stor glæde at spore. Lisbeth Pedersen og Jane Sørensen, der til dagligt arbejder i Brogårdens reception udtaler: Vi er stolte over, at det store arbejdet har båret frugt, og vi glæder os til at se det færdige resultat. Vi gør meget ud af at fortælle vores kursister, at når de afholder deres kurser hos os, så støtter de Pindstrup Centrets arbejde for at integrere børn og unge med og uden handicap. Nu bliver det hele mere visuelt, og de kan konkret se, hvad det er, de støtter. Det er desuden dejligt, at det hele går op i en højere enhed, og vi er stolte over at skulle rumme nogle flere facetter af forskellige mennesker. Det kan også være med til at give os en større indsigt i, hvad det vil sige at være familie med et barn med handicap. Vi har mulighed for at få et andet syn på sagen, og på at blive mere rummelige som mennesker. I det daglige så tænker vi jo mest over at få så stor en belægning på Brogården som muligt mht. vores kursister, så vi kan være med til at tjene nogle penge til Pindstrup Centrets handicap-aktiviteter. Vi tænker også på alle de små praktiske udfordringer, der bliver mht. tilgængelighed, f.eks. om vi skal have hævesænkeborde i restauranten og meget andet. En stor tak til alle jer frivillige ledere fra Pindstrup Centret! Pindstrup Centret afvikler den sidste aktivitet for i år den november, og vil gerne sige tak til alle jer, der har gjort en forskel ved at være frivillige ledere på en af centrets mange aktiviteter i Vi håber, at I har haft mange dejlige oplevelser, og vi håber at se jer igen til næste år. Har I ros eller ris til centret eller nogle gode forslag til, hvordan tingene kan køre endnu bedre, så fat tastaturet og skriv til

7 Planlægningsweekend og evalueringsweekend i 2010 Pindstrup Centret afholder også i 2010 planlægnings- og evalueringsweekend. Traditionen tro bliver der både mulighed for at mødes med teamet til planlægning/evaluering. Der bliver også lagt vægt på lederuddannelse og selvfølgelig på hyggen med alle dine Pindstrup-venner. Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for den april 2010, hvor der afholdes planlægningsweekend og den september 2010, hvor der afholdes evalueringsweekend. Bemærk at begge arrangementer afholdes på Pindstrup Centret. Har du lyst til at være frivillig leder på en af Pindstrup Centrets aktiviteter i 2010? 2010 venter i horisonten, og det bliver et år sprængfyldt med mange spændende aktiviteter for børneglade frivillige ledere. Har du lyst til at være frivillig på en familieweekend, et familiekursus eller en børne- eller ungdomslejr, eller evt. flere forskellige aktiviteter, så må du gerne allerede nu meddele dette til Pindstrup Centret eller til kursus/lejrlederne. Din indsats

8 betyder noget, og kan gøre en stor forskel for de mange børn og deres familiemedlemmer, der kommer på Pindstrup Centret. Du kan se en samlet aktivitetsoversigt for 2010 i Integration. Du kan også klikke ind på under menuerne børnelejre, ungdomslejr, familieweekend, familiekursus og temadage. Bemærk at der ikke er behov for frivillige ledere på FW7 og FW9 samt temadagene. Du kan kontakte Pindstrup Centret på mail eller telefon , hvis du har lyst til at være frivillig leder på en eller flere aktiviteter. Vi har brug for din indsats og glæder os til at høre fra dig! Nyhedsbrev til Pindstrup Centrets frivillige ledere oktober 2009 Aslak Skals Stenkilde kåret som årets pind 67 frivillige ledere var med til evalueringsweekenden, der blev afviklet på Brogården den september. Der var både afsat tid til at evaluere i egne teams og på tværs af teams. Derudover var der også mulighed for et tegn til tale-grundkursus og STOMP og selvfølgelig blev det hele rundet af med et brag af en fest med livemusik lørdag aften. Her blev Aslak Skals Stenkilde kåret som årets pind, for sin indsats på teltlejren. Der skal lyde et stort tillykke til Aslak herfra, og en lige så stor tak til alle frivillige ledere, der har været med som frivillige enten på ferielejrene, familiekurserne eller familieweekends i løbet året! Efterlysning af spil, legetøj, udklædningstøj mv. Der er blevet ryddet op i de spil og legesager der ligger i pejsestuen. Erik Lindhart har desuden taget initiativ til oprydning af værkstedsgården, så der også kan blive ryddet grundigt op i spil og legetøj her. Ligger du inde med nogle spil, noget legetøj, lidt udklædningstøj eller andre gode sager, som de børn der kommer på Pindstrup Centret kan have glæde af, så tag det med, næste gang du er på centret. Pindstrup Centret vil med taknemmelighed tage imod spil, legetøj, udklædningstøj og andet, der kan komme børnene til gode.

9 Efterårslejren i er fuld sving I skrivende stund er efterårslejren i fuld sving med mere end 60 børn med og uden handicap og en masse glade frivillige ledere. Der har været høj sol over centret det meste af ugen, og der har været mange spændende aktiviteter. Mandag stod den blandt andet på svampejagt, bondegårdsbesøge og madlavning, tirsdag var der blandt andet gips-aktiviteter og onsdag stod den på en tur til Århus og besøg på Moesgård Museum. Torsdag holdes der jul på Pindstrup Centret og fredag er det filmaften, inden trætte ledere og børn tager hjem igen lørdag. Integration, ferielejrplakaten og kursuskataloget er under udarbejdelse Arbejdet med at få trykt næste års udgave af Integration, ferielejrplakat og kursuskatalog er allerede i fuld gang. Det er en lang proces at få det endelige kursusmateriale trykt og udsendt, derfor går arbejdet med at grovskitsere næste års kursusplan og indholdet i Integration allerede i gang i foråret. Sidder du inde med gode idéer til ovennævnte, eller går du rundt med en lille kursusleder i maven, så er du altid velkommen til at kontakte Pindstrup Centret på telefon Spændende kursusår 2010 står for døren

10 Hele sommeren har Pindstrup Centrets planlægningsudvalg og nogle af centrets ansatte arbejdet på højtryk for at skrue et spændende kursuskatalog sammen for næste års aktiviteter. Det er blandt andet blevet til nye kurser for familier med piger med ADHD, familier med et barn med OCD og familier med præmature børn, samt nogle spændende temadage. Pindstrup Centret vil gerne rette en særlig tak til alle jer, der har påtaget jer en kursuslederrolle næste år. Det er dejligt i har lyst til det, og så selv om i på et meget tidligt tidspunkt har skulle forholde jer til næste års program. Allerede nu kan man se mere om næste års aktiviteter på Har du lyst til at være frivillig på nogle af næste års aktiviteter er du altid velkommen til at kontakte Pindstrup Centret på telefon Har du fået Pindstrup Centrets nye T-shirt? Først på sommeren ankom de nye t-shirts til Pindstrup Centret. Alle frivillige ledere, der har været aktivitet i løbet af 2009, får en t-shirt som tak for indsatsen. Har du endnu ikke fået en t-shirt, kan den afhentes på Pindstrup Centret. Tilbygning på Brogården I løbet af sommeren er det lykkes at få en aftale omkring jordkøb ved Brogården i hus. Det betyder at Brogården udvides med et familieafsnit med god tilgængelighed. Ifølge planen påbegyndes opførslen af familieafsnittet allerede næste sommer, og det skulle gerne stå klar i løbet af Har du noget på hjertet? Har du en god historie til nyhedsbrevet, eller andre gode idéer så er du altid velkommen til at skrive til

11 Nyhedsbrev forår 2009 NYHEDSBREV MAJ 2009 Vellykket planlægningsweekend på Pindstrup Centret Den april blev der afholdt planlægning for alle sommerens ferielejr-teams. Det blev en god weekend med høj sol, planlægning af sommerens lejre og hygge blandt de frivillige. Til forskel fra tidligere var hele lørdagen sat af til planlægning, og det betød, at de forskellige teams nåede en masse. Det bliver spændende, når vi til sommer byder velkommen til alle de skønne børn og unge, der glæder sig til at komme til Pindstrup. Lørdag var også dagen, hvor Pindstrup Centrets nye udekøkken blev taget i brug, og de forskellige teams fik gode idéer til spændende mad i udekøkkenet. Søndag var der to uddannelsesoplæg om henholdsvis førstehjælp og hjernens opbygning. Det var dejligt at se en masse af de gamle frivillige og ikke mindre dejligt at se nogle nye ansigter også. Kender du nogen, der er interesseret i at blive frivillig på Pindstrup Centret, så er du velkommen til at kontakte centret for udlevering af frivilligfoldere mv. Billederne i dette nyhedsbrev er fra planlægningsweekenden. Stor ros til frivillige ledere på Pindstrup Centret!

12 Der er ingen tvivl om, at de frivillige ledere yder en flot og imponerende indsats på Pindstrup Centret. Nedenfor følger en lille beretning fra Mette Causlund og Aage Boddum, der er forældre til Nicolai på 8 år med ADHD. Familien deltog i familieweekend 4 på Pindstrup Centret. Vi har kun gode ting at sige om kursuslederne, da de virkelig har gjort et godt stykke arbejde for at vi som familie kan få mange gode redskaber til at tackle vores problemer i hverdagen og ligeså med vores socialrådgiver. Så et godt kursus, og vi anbefaler det til alle, vi kender, som har ADHD tæt inde på livet. De frivillige børnepassere er nogle dejlige personer, som forstår at lege og underholde vores børn, så de føler sig værdsat og IKKE OVERSET- selvom vi som forældre er væk fra dem. En stor ROS til dem. Vi lader hermed rosen gå videre til alle jer frivillige! Nye aktivitetsmuligheder på Pindstrup Centret! Som skrevet står ovenfor har Pindstrup Centret fået nyt udekøkken, og der blev prøvesmagt og udvekslet opskrifter i den helt store stil på den netop overståede planlægningsweekend. Udekøkkenet giver helt nye aktivitetsmuligheder, og køkkenchef Frede Olesen udtaler: På Pindstrup Centret er vores nye, overdækkede udekøkken færdigt. Det er rigtig dejligt, så nu er der mulighed for at lægge flere aktiviteter ind i jeres program. Det kunne være, at vi tilbereder forskellige måltider i samspil med køkkenpersonalet, (grill, wok, samt bagning) eller I bestiller mad, der er tilberedt i udekøkkenet, spiser ude under overdækningen, renser de fisk, I selv har fanget, laver pandekager, snobrød og meget mere. Køkkenet er indrettet, så der er arbejdsplads til 24 personer med koldt vand, vaske og el, 2 gas-stegeplader og 2 gasgrille. Der kan sagtens laves mad til 60 personer uden problemer. Vi glæder os til at se køkkenet i brug til sommer, og savner du inspiration, så forhør dig hos Frede eller brug opskrifterne, der bliver lagt i ledermappen på

13 Kontakt til Pindstrup Centrets medarbejdere: Pindstrup Centret vil gerne hjælpe jer frivillige ledere så godt som muligt. I er altid velkommen til at kontakte centret, hvis I har nogle gode idéer, noget I skal have hjælp til eller bare noget I gerne vil have en snak om. Nedenfor kan du se, hvem du skal have fat i, alt efter hvad det drejer sig om: Marianne Jelsbech: Aflastning, optagelse og ansøgning på kurser, weekender og lejre. Anita Frederiksen: Optagelse og ansøgning på kurser, weekender og lejre. Eksterne kunder. Lars Juul-Madsen: Er altid åben for en snak om store og små tanker og idéer i forhold til at være frivillig på Pindstrup Centret. Er med i Pindstrup Centrets bestyrelse, og deltager i PLU og FamilieNet Danmarks bestyrelsesmøder. Tina Buus Hansen: Alt vedrørende økonomi, dvs. budgetter, løn og kørselsgodtgørelse mv. Sidder i Pindstrup Centrets bestyrelse og deltager i PLUs bestyrelsesmøder. Karen Vinther Villadsen: Kontakt mellem Pindstrup Centret og frivillige ledere, rekruttering af nye frivillige, hjælp til booking af oplægsholdere, hjælp til mulige navne til frivillig-team, hjemmeside, Integration, nyhedsbrev, FamilieNet Danmark, snak om stort og småt i forhold til at være frivillig på centret. Nye idéer og inspiration gives og modtages gerne! Deltager i PLU og FamilieNet Danmarks bestyrelsesmøder.

14 Frivillige søges! Du kan stadig nå at melde dig til oprydning af værkstedsgården til efteråret! Det er Erik Lindhart, der har taget det supergode initiativ, og du kan skrive til hvis du vil være med. Ved FamilieNet Danmarks store legedag, der afholdes grundlovsdag på Brogården, er der ligeledes stadig plads til et par hjælpende hænder, skriv til hvis du vil være med! Planlægningsudvalget er det lige noget for dig? Trænger du til nye udfordringer, og synes du, at det er spændende at arbejde med, hvordan Pindstrup Centret skal udvikle sig, så er planlægningsudvalget (PLU) lige noget for dig! Udvalget arbejder med den overordnede planlægning og afvikling af Pindstrup Centrets formålsbestemte aktiviteter. Planlægningsudvalget består i øjeblikket af følgende personer men der er plads til flere: Anne Marie Kragh Sørensen, formand og med i familieudvalget, der varetager opgaver i forbindelse med familie-weekender og -kurser.

15 Else Marie Thorsen, medlem og med i frivilligudvalget, der står for diverse opgaver i forbindelse med planlægnings- og evalueringsweekenden. Martin Toft Andersen, medlem og med i lejrudvalget, der varetager opgaver i forbindelse med ferielejre. Erik P. Lindhart, medlem og med i lejrudvalget samt aktivitetsudvalget, der varetager opgaver i forbindelse med nye aktiviteter og idéer, f.eks. oprydning af værkstedsgården mv. Michelle Kjølner, medlem og med i lejrudvalget. Desuden er Kirsten Pram med i familieudvalget. Lars Juul-Madsen, Tina Buus Hansen og Karen Vinther Villadsen deltager også i PLUs møder. Er du blevet nysgerrig på PLUs arbejde, så send en mail til Anne Marie, hun vil rigtig gerne høre fra jer derude! Anne Marie efterlyser blandt andet frivillige til familieudvalget. Har du noget på hjertet? Hvis du har en god historie mht. at være frivillig leder eller nogle tanker, du gerne vil have med i næste nyhedsbrev, så tøv ikke et sekund, men fat tastatur og send et indlæg til eller ring Håber at høre fra dig, så du kan være med til at gøre nyhedsbrevet mere levende!

16 Kom til legeplads-reception! Pindstrup Centrets nye legeplads er klar til alle sommerens glade børn! Vi glæder os til at se legepladsen i brug, og Pindstrup Centret inviterer til en uformel reception fredag den 22. maj kl. 15. Mere information følger på NYHEDSBREV MARTS 2009 Kom og vær med til at give en masse børn en kanonsjov grundlovsdag! Grundlovsdag er der traditionen tro store legedag på Brogården for familier med børn med og uden handicap. Der vil være en masse spændende aktiviteter i løbet af dagen, og vi har brug for DIG til at komme og give børnene en god oplevelse! Så kom og vær med - det bliver drønsjovt! Du kan kontakte Karen Vinther Villadsen på Pindstrup Centret for mere information.

17 Vil du med i Værkstedsgården? Vi skal have ryddet op i Værkstedsgården, så den er klar til sommerens lejre og alle de andre spændende aktiviteter! Hvis du har lyst til at være med, så betaler Pindstrup Centret selvfølgelig din transport, og du kan kontakte Erik Lindhart eller Karen Vinther Villadsen for mere information. Planlægningsweekenden står for døren Den april er der planlægningsweekend på Pindstrup Centret! Invitationerne er sendt ud, og det bliver en weekend med fælles diskussion, planlægning af lejrene og kurserne og et

18 brag af en fest lørdag aften. Derudover er der uddannelsesdag om søndagen, hvor der er mulighed for at vælge mellem to spændende oplæg: Et oplæg om førstehjælp eller et oplæg om hjernens opbygning og funktioner. Spejderhytten versus servicehuset Oppe bagved gult hus ligger servicehuset. Og nede i Pindstrup by ligger spejderhytten. Der er næsten ingen familieweekends og -kurser eller lejre, der har benyttet spejderhytten til aktiviteter. Derfor er den lejet ud til den lokale SFO. Vi vil dog fremover kunne bruge den i sommerperioden. Ny gruppe for frivillige på Facebook. Nu er der oprettet en officiel gruppe på Facebook søg på Pindstrup Centret, og find de andre frivillig på Pindstrup Centret her! Nyt fra Planlægningsudvalget, PLU. PLU er en gruppe af frivillige og ansatte på Pindstrup Centret, der mødes hver anden måned. Udvalget arbejder med overordnede opgaver i forhold til Pindstrup Centrets aktiviteter, f.eks. nye tiltag, finde kursusledere, rekruttere nye frivillige samt mange andre spændende ting. Overskrifter fra det seneste møde er f.eks.: 1. maj er en database over oplægsholdere færdig. Så bliver det muligt for kursusledere at finde inspiration til nye oplægsholdere og søge kontaktinformation. Flere kursus- og lejrledere har oplevet, at deadline for program og foldere til lejre og kurser ikke har været tilstrækkelig klar. Denne deadline vil Pindstrup Centret sørge for bliver knivskarp, når vi skal lave programmer til På planlægningsmødet vil der således blive udleveret en opdateret kalender i ledermappe med alle relevante og vigtige datoer.

19 Endnu et kryds i kalenderen Selv om vi endnu ikke har planlagt sommerens lejre og kurser, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for evalueringsweekenden. Krydset skal sættes den september! Nyt om legepladsen Første etape af legepladsen er færdig. Så glæd dig til at tage den nye legeplads i brug på sommerens aktiviteter! Ny hjemmeside!!!

20 Onsdag den 4. marts gik en ny hjemmeside i luften. er gjort mere overskuelig og brugervenlig, så kig forbi den nye side! Nyhedsbrev vinter 2008 Spiser unge rå grøntsager? Ja det gør de. På efterårets familieweekend for familier med unge med ADHD var søndagens tema, hvordan en sund kost kan hjælpe de unge. Efter et oplæg om kostrådene skulle de unge i gang med at klargøre grøntsagerne og så skulle der ellers wokkes. Vi havde fået besøg af Frugtformidlingen, der underviste og havde de store wokke med. Klokken 12 blev der serveret velduftende kinabokse for alle deltagere på kurset.

21 Nyt team i køkkenet på Pindstrup Centret. Når du for fremtiden kommer ud i køkkenet på Pindstrup Centret vil du møde nye medarbejdere. Tak for indsatsen i 2008! Fra Pindstrup Centrets side skal der lyde en stor og varm TAK til alle jer frivillig, der i løbet af året har rendt rundt og lavet en masse frivilligt arbejde på Pindstrup Centret! Det er vi meget glade for - og det er de børn og familier der har været på kursus på centret helt sikkert også.

22 Uden jeres flotte indsats, var det ikke muligt at afholde alle de kurser, weekender og lejre! Vi ønsker jeg alle en glædelig jul og et godt nytår, og håber selvfølgelig at se jer igen i 2009! Kursuskataloget for 2009, Integration og ferielejr-plakaten er på gaden! Så er Pindstrup Centrets informationsmateriale for 2009 klar! Kursuskataloget med en samlet oversigt over alle familieweekender og familiekurser i 2009 er færdigtrykt. Ligeledes er plakaten med oversigt over sommerens ferielejre og Integration også færdigtrykt og landede i postkasserne landet over i uge 49. Har du ikke modtaget bladet, så kontakt Pindstrup Centret! Følg med på hjemmesiden for at se en oversigt over samtlige aktiviteter i Byggeriet af Pindstrup Centrets nye legeplads skrider fremad! Det går stadig fremad med byggeriet af Pindstrup Centrets nye handicap-legeplads. 1. etape af byggeriet står færdigt i december Legepladsen giver super gode muligheder for at børn med og uden handicap kan få nogle gode udfordringer og have det rigtigt sjovt med hinanden. Udekøkken på Pindstrup Centret! Madlavning er altid et sikkert hit, når der skal laves sjove børneaktiviteter på Pindstrup Centret. I december 2008 færdiggøres et nyt udekøkken, der giver gode muligheder for at familierne der deltager i aktiviteter på Pindstrup Centret kan få nogle rigtig gode oplevelser

23 sammen. Vi håber at udekøkkenet vil blive flittigt brugt og glæder os til at se køkkenet i brug! Rig mulighed for uddannelse, så du er godt klædt på som frivillig! Som frivillig på Pindstrup Centret er der mange udfordringer man står over for. Et kursus inden for et relevant emne, kan være en mulighed for at blive godt klædt på til de forskellige udfordringer man står overfor som frivillig på Pindstrup Centret. Stine Ibsen der i mange år har været frivillig på Pindstrup Centret har f.eks. valgt at tage et grundlæggende førstehjælpskursus. Kurset blev udbudt af Dansk Røde Kors og Pindstrup Centret betalte udgifterne. Stine var rigtig glad for kurset, og opfordre andre frivillige til også at springe ud i det og tage et relevant kursus. Pindstrup Centret dække gerne udgifterne såfremt der er tale om et rimeligt indhold og beløb! Nyhedsbrev sensommeren 2008

24 Så er vi igang! Disse billeder taler vist sit eget sprog! Så er vi gået igang med etableringen af den nye legeplads på Pindstrup Centret!!!!! TAK for indsatsen!

25 Knap 200 børn og unge med og uden handicap og knap 50 familier har i løbet af sommeren haft en udbytterig uge på Pindstrup Centret! TAK for din indsats! Årets Pind Nu begynder det hæsblæsende kapløb om at kåre Årets Pind! Sidste år var det Ulrich, der løb med pinden. Vinderen udråbes og hædres ved evalueringsweekenden. Så nu er det bare at komme i gang med at nominere hinanden. Kriteriet er, at man har udmærket sig i forbindelse med en af Pindstrup Centrets formålsbestemte aktiviteter. Hvordan: Man fatter pen og papir eller tastatur og skriver en forklaring på, hvorfor netop denne frivillige leder bør kåres. Eksempelvis kunne årets pind gives til en leder, der har været særlig omsorgsfuld, en ekstra arbejdsom indsats fra en ny frivillig eller en god beslutning eller handling på baggrund af en konflikt eller et problem. Send din nominering inden 15/9 til

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Pinsekursus for familier med unge i alderen 13 18 år med handicap. Målgruppe: Familier med unge i alderen 13 18 år med psykisk og fysisk handicap

Pinsekursus for familier med unge i alderen 13 18 år med handicap. Målgruppe: Familier med unge i alderen 13 18 år med psykisk og fysisk handicap Pinsekursus for familier med unge i alderen 13 18 år med handicap Målgruppe: Familier med unge i alderen 13 18 år med psykisk og fysisk handicap Formålsbeskrivelse forældre: Konkret viden, værktøjer og

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

Velkommen. Uddannelse af kursusleder

Velkommen. Uddannelse af kursusleder v/ 2 Velkommen Tusinde tak for at du har valgt at blive frivillig kursusleder. Gennem dit frivillige arbejde er du med til at sikre, at forældre til børn med ADHD, voksne med ADHD og søskende til børn

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014 Velkommen tilbage. Så er vi i fuld gang igen. SFO og skole er i fuld sving igen. En særlig velkomst skal lyde til alle jer nye børn og forældre! Vi har set jer og mødt jer flere gange i foråret; nu er

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1 Samlet resultat fra børnemiljøundersøgelsen Børnecentret Vesterparken Samlet antal besvarelser 20 Pige 7 Dreng 13 Svarmuligheder: Glad for at gå i børnehave. 19 1 Er glad for den stue, man går på 16 2

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her...

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... yhedsbrev December - Januar - Februar 2013 yhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... FDF SÆSLV Kalender 25.-27. januar: Væbner- og seniorvæbnerweekend

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest Nyhedsbrev maj 2015 Vi går ind i milde maj måned med lysegrønne træer, blomstrende buske og varme i luften. Nedenfor kan I se et skema over maj måned, som giver et overblik over de mest overordnede ting,

Læs mere

Kurser 2014 www.autismecenter.dk

Kurser 2014 www.autismecenter.dk Kurser 2014 www.autismecenter.dk Indhold s. 3 Autismecenter Storstrøm s. 4 Undervisere og priser s. 5 Kurser til din arbejdsplads s. 6 Grundlæggende viden om autisme og ADHD - Modul 1 s. 7 Grundlæggende

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie. Vi håber I alle har haft en begivenhedsrig ferie med vellykkede sommerlejre for store og

Læs mere

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se:

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se: Oktober 2012 CISV Nordsjælland Det kan du se: Info aften Her kan du se datoerne for vores kommende infomøder. Siden Sidst Nyt medlemssystem Vi har fået nyt medlemssystem, og her kan du læse hvad det for

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010

Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010 Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010 Mød os på PARADISE... Egemose Centret - Det Danske Spejderkorps - Hvad er en SeniorCentersommerlejr? SeniorCentersommerlejren er kun for seniorer. Vi laver

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

* Grenkursus for Børneledere. * Grenkursus for Ungdomsledere. * Grenkursus for Voksenledere. * Praktisk kursus

* Grenkursus for Børneledere. * Grenkursus for Ungdomsledere. * Grenkursus for Voksenledere. * Praktisk kursus * Grenkursus for Ungdomsledere Et kursus for trop-, seniortrop- eller klanledere, med fokus på: Hvorfor er temaer godt, oplevelser, inspiration, hvordan fanger man aldersgruppen. -Gerne vil lære mere om

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Efterårsprogram 2015 I dette efterår bl.a.: Frokost på Restaurant Egå Marina Stavgang for mennesker med Sclerose Foredrag om akupunktur Regionsmøde

Læs mere

Medlemsblad nr. 16 november 2009 n o r d s jæ l l a n d s lo k a l a f d e l i n g

Medlemsblad nr. 16 november 2009 n o r d s jæ l l a n d s lo k a l a f d e l i n g DHD Medlemsblad nr. 16 november 2009 n o r d s jæ l l a n d s lo k a l a f d e l i n g ndhold A D H D n o r d s j æ l l a n d 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 ADHD og komorbide lidelser 9 Bowlingtur for hele

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN. Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad

BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN. Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN 4 Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad Som led i den løbende kvalitetsudvikling af tandplejen gennemførte vi i Lemvig kommunale tandpleje i foråret 4 en spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 4. Juli 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Idræts sfo

VELKOMMEN TIL. Idræts sfo 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Idræts sfo Gørløse Idræts SFO 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder, pædagog Anne -souschef, pædagog Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

ADHD KURSUS for familier med pre teenage og teenagebørn i alderen ca. 10 16 år med ADHD

ADHD KURSUS for familier med pre teenage og teenagebørn i alderen ca. 10 16 år med ADHD ADHD KURSUS for familier med pre teenage og teenagebørn i alderen ca. 10 16 år med ADHD Fredag 22. november 17.00 Ankomst og indkvartering i husene. Der er mulighed for at hilse på kursusledere og børneteam.

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JULI & AUGUST 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Så er det tid til sommerferie Jeg holder ferie i uge 30-31-32, samt torsdag i uge 27, hvor

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Kurser 2015. www.autismecenter.dk

Kurser 2015. www.autismecenter.dk Kurser 2015 www.autismecenter.dk Indhold s. 3 s. 4 Undervisere og priser s. 5 Kurser til din arbejdsplads s. 7 Grundlæggende viden om autisme og ADHD - Modul 1 s. 8 Grundlæggende viden om autisme og ADHD

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15 September 2014 Nyhedsbrev 1 Informationer SKOLESTART S.1 NYT PÅ SKOLEN S.2 5 KALENDER S. 6 Forældreinformation skoleåret 14 15 Velkommen til vores Nyhedsbreve Du sidder lige nu med første nummer af Dybbøl

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Hvem er vi? Hvem er i? Weekendens program

Hvem er vi? Hvem er i? Weekendens program ADHD modul 1 Familiekursus for familier med børn med nydiagnosticeret ADHD Formålsbeskrivelse Formål forældre: Forældrene får grundlæggende viden om ADHD-diagnosen, familieliv, medicinering og redskaber

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

NYHEDSBREV UNGE I VÆKST

NYHEDSBREV UNGE I VÆKST NYHEDSBREV UNGE I VÆKST JANUAR 2011 Godt Nytår og tak for godt samarbejde i det forgangne år Unge i Vækst er nu gået ind i den afsluttende fase. Derfor indeholder dette Nyhedsbrev både information om aktiviteter,

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse SBREV April 2013 SBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING Sommerlukket Vi holder lukket for vores ugentlige aktiviteter fra og med mandag den 24. juni. Efter sommerferien starter vi

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Kornvængets årsplan.

Velkommen til Børnehaven Kornvængets årsplan. Velkommen til Børnehaven Kornvængets årsplan. Indledning: Tidligere år er der i børnehaven blevet udarbejdet en virksomhedsplan. Denne er nu erstattet med en årsplan. Årsplanen skal være grundlag for intern

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2011, nr. 3 Velkommen til majmødet. Tirsdag, den 17. maj kl. 17 eller 18 hos Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart til Drop multi-tasking - planlæg bedre og få

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 25+26 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 25+26 2013 Fælles info kan huske, hvad jeg syntes var det vigtigste de havde lært! Husk: At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16 i ugerne 28, 29 og 30. Sommerferie. Så står skolernes

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 6 27. maj 2015 Kom til åbent fælleshus i Vangkvarteret! Torsdag den 28. maj fra kl. 14.00-16.00 Fælleshuset, Agervang 24A Kl. 14.00-16.00 - Kom og mød Vangkvarterets

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Ledermøde tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Dagsorden 1. Indledning v. Birthe i. Velkommen til Helene, som har meldt sig som leder. Hun starter i første omgang

Læs mere

Nyreforeningens Familiekursus, efterår 2015 for familier med nyre- eller urinvejssyge børn

Nyreforeningens Familiekursus, efterår 2015 for familier med nyre- eller urinvejssyge børn Familiekursus Nyreforeningens Familiekursus, efterår 2015 for familier med nyre- eller urinvejssyge børn D. 11. - 14. oktober 2015 i Skærbæk Kursus- og feriecenter, Storegade 46-48, 6780 Skærbæk Praktiske

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She

På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She Portræt 25 På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She Som studerende kan du kontakte studenterambassadøren, hvis du er kommet i klemme i administrative sager om fx snyd eller dispensation. Tina er uddannet

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere