Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010"

Transkript

1 Nyhedsbrev til Pindstrup Centret frivillig ledere januar 2010 Husk planlægningsweekend den april på Pindstrup Centret! Planlægningsudvalget (PLU) og Pindstrup Centret slår endnu engang dørene op til planlægningsweekend på Pindstrup Centret! Vi håber, at mange vil deltage i weekenden, hvor der både er tid til planlægning af sommerens kurser og lejre, uddannelse og hygge med Pindstrup-vennerne. Invitationerne sendes ud ca. 1. februar, så kursus- og lejrledere skal huske at sende en lederliste til centret inden 1. februar. Velkommen til nye frivillige ledere på Pindstrup Centret Flere nye frivillige ledere har meldt deres ankomst på Pindstrup Centret. Centret byder varmt velkommen til alle, og vi glæder os til at se jer i aktion i løbet af året! Husk at du som kursus- eller lejrleder altid kan henvende dig til Pindstrup Centret for at få udleveret en komplet lederliste eller få kontaktoplysninger på nye frivillige, hvis du mangler nogle ledere til dit team. Du kan kontakte Karen Vinther Villadsen på telefon eller mail for yderligere information. Nye frivillige ledere: Jan Nøhr, 32 år fra Galten. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter og kan tegnsprog. Sarah Andersen, 20 år fra Gjerlev J. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter og har bl.a. arbejdet som handicaphjælper. Maria Højlund Bagge, 21 år fra Århus. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter, og har arbejdet med sent hjerneskadede. Påbegynder til februar pædagogstudiet.

2 Camilla Ørum Andreasen, 24 år fra Holstebro. Læser til fysioterapeut og har tidligere selv deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Nanna Josephsen, 21 år fra Holstebro. Læser til fysioterapeut, har en lillesøster med handicap og har selv tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Dorte Rams, 46 år fra Skørping. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter, uddannet ergoterapeut og halliwick-instruktør. Har en udviklingshæmmet datter. Lya Tækker, 36 år fra Åbenrå, pædagogstuderende. Har to børn med ADHD og har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Steffen Beck Røn, 18 år fra Vojens. Har selv tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter. Vil gerne være pædagog. Har selv ADHD. Mille Jørgensen, 18 år fra Tjele. Har tidligere deltaget i Pindstrup Centrets aktiviteter, går på gymnasiet og har en lillesøster med handicap. Vil gerne være pædagog. Miniportræt af Kirsten Ninn Jensen Kirsten Ninn Jensen bor på Fanø og har været frivillig leder på Pindstrup Centret siden Hendes mand, Ove, har også været frivillig leder i de sidste par år. Kirsten har desuden også haft sit barnebarn med, der også er rigtig begejstret for Pindstrup Centret. Kirsten synes, at det er sjovt at være frivillig på Pindstrup Centret, fordi hun møder andre frivillige ledere med meget forskellig baggrund. De kommer og giver en hånd med, fordi de kan li det, og ikke fordi de får penge for det. I mit professionelle job møder jeg mange der arbejder med børn og unge, men er mere fokuseret på lønnen. Så længe det er ulønnet, så bliver jeg (og resten af familien) ved! fortæller Kirsten. Kirsten har allerede sagt ja til at være frivillig i 2010, og nyhedsbrevet vil gerne herigennem sige tak til Kirsten og familien for den store indsats igennem årerne. Vil du være frivillig på en af Pindstrup Centrets aktiviteter i 2010, så kom ud af busken nu!

3 Skal du være frivillig på en af Pindstrup Centret mange spændende aktiviteter i 2010, så meld dig allerede til nu. Du kan se en oversigt over centrets aktiviteter i årets frivillig-integration, på side 6-8 på nedenstående link: Du kan kontakte kursus- eller lejrledere på den eller de aktiviteter hvor du gerne vil være frivillig, eller melde dig som frivillig ved at kontakte Pindstrup Centret på telefon , eller mail Din indsats som frivillig gør en forskel og pynter på CV et! Du gør en forskel som frivillig leder på Pindstrup Centret! Men din indsats som frivillig har ikke kun betydning for de mange børn og unge og deres forældre der kommer på Pindstrup Centret. Det pynter også på cv et at være frivillig leder! Pindstrup Centret står altid klar til at lave en udtalelse til dig, og du kan kontakte Karen Vinther Villadsen på eller telefon , hvis du gerne vil have en udtalelse. Har du nogle gode idéer, der kan komme PLU og Pindstrup Centret til gavn? Sidder du inde med nogle gode idéer, store som små, f.eks. mht. udvikling af aktiviteter eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte PLU eller Pindstrup Centret. Vi lytter til dine gode idéer, og der er brug for dem! Du er også velkommen til at kontakte PLU eller Pindstrup Centret, hvis du f.eks. har lyst til at hjælpe til med at gøre hjemmesiden endnu bedre, gerne vil være med til at lave næste års Integration osv. Så husk at PLU og Pindstrup Centret altid er åben for ny inspiration, og alle frivillige ledere, nye såvel som gamle, der har nogle gode idéer opfordres til at komme ud af busken!

4 Har du fået ny adresse? Har du skiftet post- eller adresse eller fået nyt telefonnummer, så husk at meddele dette til Pindstrup Centret, ellers kan vi ikke komme i kontakt med dig! Stor tilslutning til Pindstrup Centrets nye kursustilbud! Pindstrup Centret tilbyder i år nogle nye familieweekender, og familierne har taget rigtigt godt imod dem! Der har været stor søgning på familieweekenden for familier med piger med ADHD, så der desværre er en del familier på venteliste. Der har også været stor tilslutning til familieweekenderne for familier med barn med OCD samt familier med præmature børn, men heldigvis er der endnu ikke venteliste til disse kurser. Nyhedsbrev til Pindstrup Centrets frivillige ledere november 2009 Integration og kursushæfte 2010 er på vej til din postkasse! Så er Integration og kursushæfte for 2010 endelig på vej til din postkasse! Der er lavet et helt nyt design på materialet. Desuden afholdes der i nye temadage og 3 familieweekends for nye målgrupper. Pindstrup Centrets kursuskataloger har været at finde på hjemmesiden et stykke tid, og det er glædeligt at se, at der allerede er mange, der har tilmeldt sig familiekurser, familieweekends og ferielejre næste år. Du kan se mere om alle de spændende aktiviteter i kursuskataloget, der postomdeles, og som også kan ses på hjemmesiden Hvis du har ris, ros eller kommentarer til de nye kursuskataloger, er du velkommen til at kontakte centret på telefon Pindstrup Centret vil desuden gerne viderebringe en særlig tak til alle jer frivillige ledere, der har meldt jer som kursus- eller lejrledere i Der er mange goder oplevelser og glæder som kursus- eller lejrleder, men

5 samtidig er det også stort ansvar og en stor opgave. Går du rundt med en kursusleder i maven, så er der stadig mulighed for at blive kursusleder på familiekursus 1 og familiekursus 3. Du kan se mere om kurserne på under menuen familiekurser. Er det noget for dig, så kontakt Karen Villadsen på telefon for yderligere information. Vær med til at gøre værkstedsgården til et godt sted at være! Erik Lindhart har taget initiativ til oprydning i værkstedsgården, og resultatet er rigtig flot! Der er blevet smidt en masse gamle legesager og andet ud, og hylder, kasser, lego, bolde mv. er blevet vasket af. Du kan være med til at gøre værkstedsgården til et bedre sted at være, ved at huske at rydde ordentligt op efter dig! Der er sat skilte og mærkater på de forskellige aktivitets- og legesager, så det er nemt at finde ud af, hvor de forskellige ting skal være. Så husk det nu: VÆR MED TIL AT RYDDE OP I VÆRKSTEDS-GÅRDEN! Skulle du ligge inde med brugte spil, legetøj, udklædningstøj eller andet, du ikke selv har brug for, så vil Pindstrup Centret med tak modtage dette.

6 Brogårdens personale glæder sig til at tage større del i de formålsbestemte aktiviteter! I sidste nyhedsbrev kunne man læse om de spændende planer for bygningen af et nyt familieafsnit på Brogården. Der har blandt andet været afviklet søskendekurser og ADHD-lejr på Brogården, men på nuværende tidspunkt har Brogården ikke den tilgængelighed, det kræver, for at afvikle aktiviteter for fysisk handicappede. I sommeren 2010 påbegyndes bygningen af det nye handicaptilgængelige familieafsnit. Det bliver spændende at følge denne udvikling, og hos Brogårdens personale er der også stor glæde at spore. Lisbeth Pedersen og Jane Sørensen, der til dagligt arbejder i Brogårdens reception udtaler: Vi er stolte over, at det store arbejdet har båret frugt, og vi glæder os til at se det færdige resultat. Vi gør meget ud af at fortælle vores kursister, at når de afholder deres kurser hos os, så støtter de Pindstrup Centrets arbejde for at integrere børn og unge med og uden handicap. Nu bliver det hele mere visuelt, og de kan konkret se, hvad det er, de støtter. Det er desuden dejligt, at det hele går op i en højere enhed, og vi er stolte over at skulle rumme nogle flere facetter af forskellige mennesker. Det kan også være med til at give os en større indsigt i, hvad det vil sige at være familie med et barn med handicap. Vi har mulighed for at få et andet syn på sagen, og på at blive mere rummelige som mennesker. I det daglige så tænker vi jo mest over at få så stor en belægning på Brogården som muligt mht. vores kursister, så vi kan være med til at tjene nogle penge til Pindstrup Centrets handicap-aktiviteter. Vi tænker også på alle de små praktiske udfordringer, der bliver mht. tilgængelighed, f.eks. om vi skal have hævesænkeborde i restauranten og meget andet. En stor tak til alle jer frivillige ledere fra Pindstrup Centret! Pindstrup Centret afvikler den sidste aktivitet for i år den november, og vil gerne sige tak til alle jer, der har gjort en forskel ved at være frivillige ledere på en af centrets mange aktiviteter i Vi håber, at I har haft mange dejlige oplevelser, og vi håber at se jer igen til næste år. Har I ros eller ris til centret eller nogle gode forslag til, hvordan tingene kan køre endnu bedre, så fat tastaturet og skriv til

7 Planlægningsweekend og evalueringsweekend i 2010 Pindstrup Centret afholder også i 2010 planlægnings- og evalueringsweekend. Traditionen tro bliver der både mulighed for at mødes med teamet til planlægning/evaluering. Der bliver også lagt vægt på lederuddannelse og selvfølgelig på hyggen med alle dine Pindstrup-venner. Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for den april 2010, hvor der afholdes planlægningsweekend og den september 2010, hvor der afholdes evalueringsweekend. Bemærk at begge arrangementer afholdes på Pindstrup Centret. Har du lyst til at være frivillig leder på en af Pindstrup Centrets aktiviteter i 2010? 2010 venter i horisonten, og det bliver et år sprængfyldt med mange spændende aktiviteter for børneglade frivillige ledere. Har du lyst til at være frivillig på en familieweekend, et familiekursus eller en børne- eller ungdomslejr, eller evt. flere forskellige aktiviteter, så må du gerne allerede nu meddele dette til Pindstrup Centret eller til kursus/lejrlederne. Din indsats

8 betyder noget, og kan gøre en stor forskel for de mange børn og deres familiemedlemmer, der kommer på Pindstrup Centret. Du kan se en samlet aktivitetsoversigt for 2010 i Integration. Du kan også klikke ind på under menuerne børnelejre, ungdomslejr, familieweekend, familiekursus og temadage. Bemærk at der ikke er behov for frivillige ledere på FW7 og FW9 samt temadagene. Du kan kontakte Pindstrup Centret på mail eller telefon , hvis du har lyst til at være frivillig leder på en eller flere aktiviteter. Vi har brug for din indsats og glæder os til at høre fra dig! Nyhedsbrev til Pindstrup Centrets frivillige ledere oktober 2009 Aslak Skals Stenkilde kåret som årets pind 67 frivillige ledere var med til evalueringsweekenden, der blev afviklet på Brogården den september. Der var både afsat tid til at evaluere i egne teams og på tværs af teams. Derudover var der også mulighed for et tegn til tale-grundkursus og STOMP og selvfølgelig blev det hele rundet af med et brag af en fest med livemusik lørdag aften. Her blev Aslak Skals Stenkilde kåret som årets pind, for sin indsats på teltlejren. Der skal lyde et stort tillykke til Aslak herfra, og en lige så stor tak til alle frivillige ledere, der har været med som frivillige enten på ferielejrene, familiekurserne eller familieweekends i løbet året! Efterlysning af spil, legetøj, udklædningstøj mv. Der er blevet ryddet op i de spil og legesager der ligger i pejsestuen. Erik Lindhart har desuden taget initiativ til oprydning af værkstedsgården, så der også kan blive ryddet grundigt op i spil og legetøj her. Ligger du inde med nogle spil, noget legetøj, lidt udklædningstøj eller andre gode sager, som de børn der kommer på Pindstrup Centret kan have glæde af, så tag det med, næste gang du er på centret. Pindstrup Centret vil med taknemmelighed tage imod spil, legetøj, udklædningstøj og andet, der kan komme børnene til gode.

9 Efterårslejren i er fuld sving I skrivende stund er efterårslejren i fuld sving med mere end 60 børn med og uden handicap og en masse glade frivillige ledere. Der har været høj sol over centret det meste af ugen, og der har været mange spændende aktiviteter. Mandag stod den blandt andet på svampejagt, bondegårdsbesøge og madlavning, tirsdag var der blandt andet gips-aktiviteter og onsdag stod den på en tur til Århus og besøg på Moesgård Museum. Torsdag holdes der jul på Pindstrup Centret og fredag er det filmaften, inden trætte ledere og børn tager hjem igen lørdag. Integration, ferielejrplakaten og kursuskataloget er under udarbejdelse Arbejdet med at få trykt næste års udgave af Integration, ferielejrplakat og kursuskatalog er allerede i fuld gang. Det er en lang proces at få det endelige kursusmateriale trykt og udsendt, derfor går arbejdet med at grovskitsere næste års kursusplan og indholdet i Integration allerede i gang i foråret. Sidder du inde med gode idéer til ovennævnte, eller går du rundt med en lille kursusleder i maven, så er du altid velkommen til at kontakte Pindstrup Centret på telefon Spændende kursusår 2010 står for døren

10 Hele sommeren har Pindstrup Centrets planlægningsudvalg og nogle af centrets ansatte arbejdet på højtryk for at skrue et spændende kursuskatalog sammen for næste års aktiviteter. Det er blandt andet blevet til nye kurser for familier med piger med ADHD, familier med et barn med OCD og familier med præmature børn, samt nogle spændende temadage. Pindstrup Centret vil gerne rette en særlig tak til alle jer, der har påtaget jer en kursuslederrolle næste år. Det er dejligt i har lyst til det, og så selv om i på et meget tidligt tidspunkt har skulle forholde jer til næste års program. Allerede nu kan man se mere om næste års aktiviteter på Har du lyst til at være frivillig på nogle af næste års aktiviteter er du altid velkommen til at kontakte Pindstrup Centret på telefon Har du fået Pindstrup Centrets nye T-shirt? Først på sommeren ankom de nye t-shirts til Pindstrup Centret. Alle frivillige ledere, der har været aktivitet i løbet af 2009, får en t-shirt som tak for indsatsen. Har du endnu ikke fået en t-shirt, kan den afhentes på Pindstrup Centret. Tilbygning på Brogården I løbet af sommeren er det lykkes at få en aftale omkring jordkøb ved Brogården i hus. Det betyder at Brogården udvides med et familieafsnit med god tilgængelighed. Ifølge planen påbegyndes opførslen af familieafsnittet allerede næste sommer, og det skulle gerne stå klar i løbet af Har du noget på hjertet? Har du en god historie til nyhedsbrevet, eller andre gode idéer så er du altid velkommen til at skrive til

11 Nyhedsbrev forår 2009 NYHEDSBREV MAJ 2009 Vellykket planlægningsweekend på Pindstrup Centret Den april blev der afholdt planlægning for alle sommerens ferielejr-teams. Det blev en god weekend med høj sol, planlægning af sommerens lejre og hygge blandt de frivillige. Til forskel fra tidligere var hele lørdagen sat af til planlægning, og det betød, at de forskellige teams nåede en masse. Det bliver spændende, når vi til sommer byder velkommen til alle de skønne børn og unge, der glæder sig til at komme til Pindstrup. Lørdag var også dagen, hvor Pindstrup Centrets nye udekøkken blev taget i brug, og de forskellige teams fik gode idéer til spændende mad i udekøkkenet. Søndag var der to uddannelsesoplæg om henholdsvis førstehjælp og hjernens opbygning. Det var dejligt at se en masse af de gamle frivillige og ikke mindre dejligt at se nogle nye ansigter også. Kender du nogen, der er interesseret i at blive frivillig på Pindstrup Centret, så er du velkommen til at kontakte centret for udlevering af frivilligfoldere mv. Billederne i dette nyhedsbrev er fra planlægningsweekenden. Stor ros til frivillige ledere på Pindstrup Centret!

12 Der er ingen tvivl om, at de frivillige ledere yder en flot og imponerende indsats på Pindstrup Centret. Nedenfor følger en lille beretning fra Mette Causlund og Aage Boddum, der er forældre til Nicolai på 8 år med ADHD. Familien deltog i familieweekend 4 på Pindstrup Centret. Vi har kun gode ting at sige om kursuslederne, da de virkelig har gjort et godt stykke arbejde for at vi som familie kan få mange gode redskaber til at tackle vores problemer i hverdagen og ligeså med vores socialrådgiver. Så et godt kursus, og vi anbefaler det til alle, vi kender, som har ADHD tæt inde på livet. De frivillige børnepassere er nogle dejlige personer, som forstår at lege og underholde vores børn, så de føler sig værdsat og IKKE OVERSET- selvom vi som forældre er væk fra dem. En stor ROS til dem. Vi lader hermed rosen gå videre til alle jer frivillige! Nye aktivitetsmuligheder på Pindstrup Centret! Som skrevet står ovenfor har Pindstrup Centret fået nyt udekøkken, og der blev prøvesmagt og udvekslet opskrifter i den helt store stil på den netop overståede planlægningsweekend. Udekøkkenet giver helt nye aktivitetsmuligheder, og køkkenchef Frede Olesen udtaler: På Pindstrup Centret er vores nye, overdækkede udekøkken færdigt. Det er rigtig dejligt, så nu er der mulighed for at lægge flere aktiviteter ind i jeres program. Det kunne være, at vi tilbereder forskellige måltider i samspil med køkkenpersonalet, (grill, wok, samt bagning) eller I bestiller mad, der er tilberedt i udekøkkenet, spiser ude under overdækningen, renser de fisk, I selv har fanget, laver pandekager, snobrød og meget mere. Køkkenet er indrettet, så der er arbejdsplads til 24 personer med koldt vand, vaske og el, 2 gas-stegeplader og 2 gasgrille. Der kan sagtens laves mad til 60 personer uden problemer. Vi glæder os til at se køkkenet i brug til sommer, og savner du inspiration, så forhør dig hos Frede eller brug opskrifterne, der bliver lagt i ledermappen på

13 Kontakt til Pindstrup Centrets medarbejdere: Pindstrup Centret vil gerne hjælpe jer frivillige ledere så godt som muligt. I er altid velkommen til at kontakte centret, hvis I har nogle gode idéer, noget I skal have hjælp til eller bare noget I gerne vil have en snak om. Nedenfor kan du se, hvem du skal have fat i, alt efter hvad det drejer sig om: Marianne Jelsbech: Aflastning, optagelse og ansøgning på kurser, weekender og lejre. Anita Frederiksen: Optagelse og ansøgning på kurser, weekender og lejre. Eksterne kunder. Lars Juul-Madsen: Er altid åben for en snak om store og små tanker og idéer i forhold til at være frivillig på Pindstrup Centret. Er med i Pindstrup Centrets bestyrelse, og deltager i PLU og FamilieNet Danmarks bestyrelsesmøder. Tina Buus Hansen: Alt vedrørende økonomi, dvs. budgetter, løn og kørselsgodtgørelse mv. Sidder i Pindstrup Centrets bestyrelse og deltager i PLUs bestyrelsesmøder. Karen Vinther Villadsen: Kontakt mellem Pindstrup Centret og frivillige ledere, rekruttering af nye frivillige, hjælp til booking af oplægsholdere, hjælp til mulige navne til frivillig-team, hjemmeside, Integration, nyhedsbrev, FamilieNet Danmark, snak om stort og småt i forhold til at være frivillig på centret. Nye idéer og inspiration gives og modtages gerne! Deltager i PLU og FamilieNet Danmarks bestyrelsesmøder.

14 Frivillige søges! Du kan stadig nå at melde dig til oprydning af værkstedsgården til efteråret! Det er Erik Lindhart, der har taget det supergode initiativ, og du kan skrive til hvis du vil være med. Ved FamilieNet Danmarks store legedag, der afholdes grundlovsdag på Brogården, er der ligeledes stadig plads til et par hjælpende hænder, skriv til hvis du vil være med! Planlægningsudvalget er det lige noget for dig? Trænger du til nye udfordringer, og synes du, at det er spændende at arbejde med, hvordan Pindstrup Centret skal udvikle sig, så er planlægningsudvalget (PLU) lige noget for dig! Udvalget arbejder med den overordnede planlægning og afvikling af Pindstrup Centrets formålsbestemte aktiviteter. Planlægningsudvalget består i øjeblikket af følgende personer men der er plads til flere: Anne Marie Kragh Sørensen, formand og med i familieudvalget, der varetager opgaver i forbindelse med familie-weekender og -kurser.

15 Else Marie Thorsen, medlem og med i frivilligudvalget, der står for diverse opgaver i forbindelse med planlægnings- og evalueringsweekenden. Martin Toft Andersen, medlem og med i lejrudvalget, der varetager opgaver i forbindelse med ferielejre. Erik P. Lindhart, medlem og med i lejrudvalget samt aktivitetsudvalget, der varetager opgaver i forbindelse med nye aktiviteter og idéer, f.eks. oprydning af værkstedsgården mv. Michelle Kjølner, medlem og med i lejrudvalget. Desuden er Kirsten Pram med i familieudvalget. Lars Juul-Madsen, Tina Buus Hansen og Karen Vinther Villadsen deltager også i PLUs møder. Er du blevet nysgerrig på PLUs arbejde, så send en mail til Anne Marie, hun vil rigtig gerne høre fra jer derude! Anne Marie efterlyser blandt andet frivillige til familieudvalget. Har du noget på hjertet? Hvis du har en god historie mht. at være frivillig leder eller nogle tanker, du gerne vil have med i næste nyhedsbrev, så tøv ikke et sekund, men fat tastatur og send et indlæg til eller ring Håber at høre fra dig, så du kan være med til at gøre nyhedsbrevet mere levende!

16 Kom til legeplads-reception! Pindstrup Centrets nye legeplads er klar til alle sommerens glade børn! Vi glæder os til at se legepladsen i brug, og Pindstrup Centret inviterer til en uformel reception fredag den 22. maj kl. 15. Mere information følger på NYHEDSBREV MARTS 2009 Kom og vær med til at give en masse børn en kanonsjov grundlovsdag! Grundlovsdag er der traditionen tro store legedag på Brogården for familier med børn med og uden handicap. Der vil være en masse spændende aktiviteter i løbet af dagen, og vi har brug for DIG til at komme og give børnene en god oplevelse! Så kom og vær med - det bliver drønsjovt! Du kan kontakte Karen Vinther Villadsen på Pindstrup Centret for mere information.

17 Vil du med i Værkstedsgården? Vi skal have ryddet op i Værkstedsgården, så den er klar til sommerens lejre og alle de andre spændende aktiviteter! Hvis du har lyst til at være med, så betaler Pindstrup Centret selvfølgelig din transport, og du kan kontakte Erik Lindhart eller Karen Vinther Villadsen for mere information. Planlægningsweekenden står for døren Den april er der planlægningsweekend på Pindstrup Centret! Invitationerne er sendt ud, og det bliver en weekend med fælles diskussion, planlægning af lejrene og kurserne og et

18 brag af en fest lørdag aften. Derudover er der uddannelsesdag om søndagen, hvor der er mulighed for at vælge mellem to spændende oplæg: Et oplæg om førstehjælp eller et oplæg om hjernens opbygning og funktioner. Spejderhytten versus servicehuset Oppe bagved gult hus ligger servicehuset. Og nede i Pindstrup by ligger spejderhytten. Der er næsten ingen familieweekends og -kurser eller lejre, der har benyttet spejderhytten til aktiviteter. Derfor er den lejet ud til den lokale SFO. Vi vil dog fremover kunne bruge den i sommerperioden. Ny gruppe for frivillige på Facebook. Nu er der oprettet en officiel gruppe på Facebook søg på Pindstrup Centret, og find de andre frivillig på Pindstrup Centret her! Nyt fra Planlægningsudvalget, PLU. PLU er en gruppe af frivillige og ansatte på Pindstrup Centret, der mødes hver anden måned. Udvalget arbejder med overordnede opgaver i forhold til Pindstrup Centrets aktiviteter, f.eks. nye tiltag, finde kursusledere, rekruttere nye frivillige samt mange andre spændende ting. Overskrifter fra det seneste møde er f.eks.: 1. maj er en database over oplægsholdere færdig. Så bliver det muligt for kursusledere at finde inspiration til nye oplægsholdere og søge kontaktinformation. Flere kursus- og lejrledere har oplevet, at deadline for program og foldere til lejre og kurser ikke har været tilstrækkelig klar. Denne deadline vil Pindstrup Centret sørge for bliver knivskarp, når vi skal lave programmer til På planlægningsmødet vil der således blive udleveret en opdateret kalender i ledermappe med alle relevante og vigtige datoer.

19 Endnu et kryds i kalenderen Selv om vi endnu ikke har planlagt sommerens lejre og kurser, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for evalueringsweekenden. Krydset skal sættes den september! Nyt om legepladsen Første etape af legepladsen er færdig. Så glæd dig til at tage den nye legeplads i brug på sommerens aktiviteter! Ny hjemmeside!!!

20 Onsdag den 4. marts gik en ny hjemmeside i luften. er gjort mere overskuelig og brugervenlig, så kig forbi den nye side! Nyhedsbrev vinter 2008 Spiser unge rå grøntsager? Ja det gør de. På efterårets familieweekend for familier med unge med ADHD var søndagens tema, hvordan en sund kost kan hjælpe de unge. Efter et oplæg om kostrådene skulle de unge i gang med at klargøre grøntsagerne og så skulle der ellers wokkes. Vi havde fået besøg af Frugtformidlingen, der underviste og havde de store wokke med. Klokken 12 blev der serveret velduftende kinabokse for alle deltagere på kurset.

21 Nyt team i køkkenet på Pindstrup Centret. Når du for fremtiden kommer ud i køkkenet på Pindstrup Centret vil du møde nye medarbejdere. Tak for indsatsen i 2008! Fra Pindstrup Centrets side skal der lyde en stor og varm TAK til alle jer frivillig, der i løbet af året har rendt rundt og lavet en masse frivilligt arbejde på Pindstrup Centret! Det er vi meget glade for - og det er de børn og familier der har været på kursus på centret helt sikkert også.

22 Uden jeres flotte indsats, var det ikke muligt at afholde alle de kurser, weekender og lejre! Vi ønsker jeg alle en glædelig jul og et godt nytår, og håber selvfølgelig at se jer igen i 2009! Kursuskataloget for 2009, Integration og ferielejr-plakaten er på gaden! Så er Pindstrup Centrets informationsmateriale for 2009 klar! Kursuskataloget med en samlet oversigt over alle familieweekender og familiekurser i 2009 er færdigtrykt. Ligeledes er plakaten med oversigt over sommerens ferielejre og Integration også færdigtrykt og landede i postkasserne landet over i uge 49. Har du ikke modtaget bladet, så kontakt Pindstrup Centret! Følg med på hjemmesiden for at se en oversigt over samtlige aktiviteter i Byggeriet af Pindstrup Centrets nye legeplads skrider fremad! Det går stadig fremad med byggeriet af Pindstrup Centrets nye handicap-legeplads. 1. etape af byggeriet står færdigt i december Legepladsen giver super gode muligheder for at børn med og uden handicap kan få nogle gode udfordringer og have det rigtigt sjovt med hinanden. Udekøkken på Pindstrup Centret! Madlavning er altid et sikkert hit, når der skal laves sjove børneaktiviteter på Pindstrup Centret. I december 2008 færdiggøres et nyt udekøkken, der giver gode muligheder for at familierne der deltager i aktiviteter på Pindstrup Centret kan få nogle rigtig gode oplevelser

23 sammen. Vi håber at udekøkkenet vil blive flittigt brugt og glæder os til at se køkkenet i brug! Rig mulighed for uddannelse, så du er godt klædt på som frivillig! Som frivillig på Pindstrup Centret er der mange udfordringer man står over for. Et kursus inden for et relevant emne, kan være en mulighed for at blive godt klædt på til de forskellige udfordringer man står overfor som frivillig på Pindstrup Centret. Stine Ibsen der i mange år har været frivillig på Pindstrup Centret har f.eks. valgt at tage et grundlæggende førstehjælpskursus. Kurset blev udbudt af Dansk Røde Kors og Pindstrup Centret betalte udgifterne. Stine var rigtig glad for kurset, og opfordre andre frivillige til også at springe ud i det og tage et relevant kursus. Pindstrup Centret dække gerne udgifterne såfremt der er tale om et rimeligt indhold og beløb! Nyhedsbrev sensommeren 2008

24 Så er vi igang! Disse billeder taler vist sit eget sprog! Så er vi gået igang med etableringen af den nye legeplads på Pindstrup Centret!!!!! TAK for indsatsen!

25 Knap 200 børn og unge med og uden handicap og knap 50 familier har i løbet af sommeren haft en udbytterig uge på Pindstrup Centret! TAK for din indsats! Årets Pind Nu begynder det hæsblæsende kapløb om at kåre Årets Pind! Sidste år var det Ulrich, der løb med pinden. Vinderen udråbes og hædres ved evalueringsweekenden. Så nu er det bare at komme i gang med at nominere hinanden. Kriteriet er, at man har udmærket sig i forbindelse med en af Pindstrup Centrets formålsbestemte aktiviteter. Hvordan: Man fatter pen og papir eller tastatur og skriver en forklaring på, hvorfor netop denne frivillige leder bør kåres. Eksempelvis kunne årets pind gives til en leder, der har været særlig omsorgsfuld, en ekstra arbejdsom indsats fra en ny frivillig eller en god beslutning eller handling på baggrund af en konflikt eller et problem. Send din nominering inden 15/9 til

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap!

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap! Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap! Brænder du for at lave nogle sjove og spændende aktiviteter med børn og unge med og uden handicap, og har du lyst til personlig udvikling,

Læs mere

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap!

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap! Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap! Brænder du for at lave nogle sjove og spændende aktiviteter med børn og unge med og uden handicap, og har du lyst til personlig udvikling,

Læs mere

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap!

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap! Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge med og uden handicap! Brænder du for at lave sjove og spændende aktiviteter med børn og unge med og uden handicap, og har du lyst til personlig udvikling

Læs mere

Huskeliste inden kursus/lejrstart

Huskeliste inden kursus/lejrstart Huskeliste inden kursus/lejrstart Kalenderoversigt for kursus- og lejrledere Hvad skal jeg som kursus- eller lejrleder huske inden aktiviteten begynder? Det kan være svært at holde overblik over vigtige

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Velkommen. Uddannelse af kursusleder

Velkommen. Uddannelse af kursusleder v/ 2 Velkommen Tusinde tak for at du har valgt at blive frivillig kursusleder. Gennem dit frivillige arbejde er du med til at sikre, at forældre til børn med ADHD, voksne med ADHD og søskende til børn

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

KURSUS GUIDE TIL KURSUSLEDERE

KURSUS GUIDE TIL KURSUSLEDERE KURSUS GUIDE TIL KURSUSLEDERE Nedenstående deadlines gælder alle FamilieNets interne kurser. Nogle kurser bliver afholdt i samarbejde med andre organisationer, og her kan der gælde andre deadlines og opgaver.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

BOOST på den fede måde, d. 6.-8. november 2015, 6-17 år

BOOST på den fede måde, d. 6.-8. november 2015, 6-17 år BOOST på den fede måde, d. 6.-8. november 2015, 6-17 år Forældreprogram Fredag d. 6. november 17:00-18:00 Ankomst og indkvartering 18:30-19:30 Aftensmad let måltid 19:30-22:00 Debataften Præsentationsrunde,

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Juni Kære alle i Jobbanken i Aarhus Sommeren er begyndt og vi ønsker alle

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

TEMA AFTEN FRA BARN TIL VOKSEN MED HANDICAP

TEMA AFTEN FRA BARN TIL VOKSEN MED HANDICAP TEMA AFTEN FRA BARN TIL VOKSEN MED HANDICAP Målgruppe: Forældre med barn med handicap i alderen 15-18 år. Sted: Bymose Hegn, Bymosegårdvej 11, 3200 Helsinge, T: 86 39 61 11, Dato: 15. september fra kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Dus Mellervang. Julekor 2013. BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses

Dus Mellervang. Julekor 2013. BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Julekor 2013 www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Læs om Overnatning i dus 1.a 1.b Aalborg Turneringen Aktiviteter 3.klasse Oplysninger om lukkedage Sundhed/trivsel i skole/dus BEMÆRK DUS-avisen kan

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Uoverensstemmelser kan dreje sig om sagen og værdierne og / eller om personen. Det er vigtigt at være bevidst om forskellen! Uenighed om sagen Vi mennesker

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2011 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Program for Familiekursus i samarbejde med LEV For familier med børn med handicap i alderen år

Program for Familiekursus i samarbejde med LEV For familier med børn med handicap i alderen år Program for Familiekursus i samarbejde med LEV For familier med børn med handicap i alderen 12-18 år Sted: Pindstrup Centret, Johs. F. La Cours Alle 1, 8550 Ryomgård Pris: 3.500 kr. pr. person / 0-1 år

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Velkommen i. Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere

Velkommen i. Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere 16 Velkommen i 16 Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere Voldum Børnehave 2 15 Østervænget 1 8370 Hadsten Hej Vi vil gerne byde dig velkommen i Voldum Børnehave, vi glæder os meget til du starter her

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE JUNI 2013 En super runde med Fars køkkenskole er slut I løbet af de seneste uger har vi afsluttet forårets i alt 9 køkkenskolehold med 88 fædre og 110 børn. Deltagerne har

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Lagoni SFO Unionvej Vojens - Tlf Mobil

Lagoni SFO Unionvej Vojens - Tlf Mobil Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 6115 4413 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 3. september 2012 De sidste par uger har stået i skolestartens tegn...meget er nyt. Selv for os der

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Invitation til konference om kirkens sociale ansvar

Invitation til konference om kirkens sociale ansvar Workshop Invitation til konference om kirkens sociale ansvar Kirkens Korshær i Aarhus og Diakonhøjskolen indbyder til en ny, årlig konference om kirkens sociale ansvar. Konferencen henvender sig til alle

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den nye regionsledelse. September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den nye regionsledelse. September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat September 2012 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Kære alle i Region Kattegat. Hermed kommer det første nyhedsbrev fra den nye regionsledelse. Nyhedsbrevet er spækket med informationer og

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere