SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE"

Transkript

1 ROSEN SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE februar Aktivitetsplan 5 6 Formandens klumme Indkaldelse til generalforsamling 2012 Plan for KV 2013 Goddag igen, hvis I vælger mig Fremlæggelse af foreløbigt regnskab 2011 Svend-Erik Jakobsen om budget 2013 Svend-Erik Jakobsen om budget 2013 Lisbeth Andersen om Ungeenheden Vintergækkerne spirer og varsler forårets komme. Foto: Mogens Madsen. 11 Ungeenheden fortsat samt forslag om udvidelse af bestyrelsen 12 Gunnar Christiansen om Musik- og Kulturskolen Ole Hækkerup om ret og pligt Sadik Topcu om skolestruktur Opslagstavlen Billeder fra byen Lidt gran i en krukke, kan beskytte blomsterne. Foto: Mogens Madsen.

2 2 Formandens klumme ROSEN Aase Stegmann, formand for Socialdemokraterne i Ringsted Kommune. være med, må vi rydde op efter 10 års forsømmelse. Socialdemokraterne vil gerne tage ansvar, men jeg bliver nødt til at sige, at der er og må være en grænse. Selvfølgelig skal vi genopretning, men det må ikke være på bekostning af vores politik. I alt for høj grad bliver økonomi det væsentligste fokuspunkt. Alt skal stemme, uden at se på, hvad der ligger under tallene. Vi må i høj grad i den kommende tid prioritere at tale om vores visioner, idealer og dermed fastlægge vores politik her ud fra. Vi skal i høj grad have fokus på helheden i vores samfund. Hvilket samfund ønsker vi? Jeg er meget imod den krævementalitet, som finder sted i vores samfund lige nu. Vi vil have dit og vi vil have dat. Som det er blevet meddelt tidligere, har jeg valgt at gå af som formand ved den kommende generalforsamling, hvorfor dette bliver min sidste klumme. Vi har nu i over 100 dage haft en socialdemokratisk ledet regering med en kvindelig statsminister. Arbejdet har været hårdt, og regeringen har været under hård kritik. Jeg har aldrig lagt skjul på, at min mand ikke er en socialdemokrat, men selv han er rystet over den måde som regeringen kritiseres på. Hans direkte ord er faktisk: Hvor er blå blok dog bare en flok hønserøve!. Og hvor er jeg enig! Der blev skabt et alternativt flertal, og de ville/kunne ikke komme med i dette flertal. Tag nu arbejdstøjet på, og vær med til at få Danmark ud af krisen. Jeg ønsker et samfund, hvor der drages omsorg for de svageste, også gerne på bekostning af mig selv og mine nærmeste. I Danmark har de fleste, hvad de skal bruge, men der er dog nogle, som skal have lidt ekstra hjælp, og det skal vi som Socialdemokraterne være med til. Det nytter ikke noget, at vi sparer på disse områder. Det er nemt nok, for der er ingen til at tage deres kamp. Derfor skal vi have en visionsdebat og jeg håber, at jeg med denne klumme kan sætte i gang i visionsdebatten. Den kan finde sted både her i bladet, men også i vores facebookgruppe. Tak fordi jeg måtte være jeres formand. Jeg vil komme til at savne det. Desværre tror jeg også, at blå blok er misundelig på, at det blev Socialdemokraterne, som fik landets første kvindelige statsminister. Helle Thorning-Schmidt er meget udskældt, hvilket, jeg mener, er dybt uretfærdigt. Hun knokler løs for Danmarks skyld og får ikke mange pæne ord med på vejen. Det er med Helle i spidsen, at Danmark skal komme ud af krisen, og når blå blok ikke vil

3 ROSEN Indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til: Ordinær generalforsamling, lørdag, den 25. februar 2012, kl i Ringsted Sportcenter, Hallerne, Tværallé 8. 3 Der er morgenkaffe fra kl Efter generalforsamlingen er foreningen vært ved en frokost. Tilmelding til frokosten senest den 22. februar til Rie på eller ries. @gmail.com. Dagsorden: 1: Forretningsorden 2: Valg af dirigent 3: Valg af stemmetællere 4: Organisatorisk beretning og politiske beretninger 5: Regnskab : Indkomne forslag 7: Vedtægtsændringer 8: Aktivitetsplan for 2012 Generel aktivitetsplan Køreplan for Kommunalvalg : Budget for : Kontingent for : Valg Formand Aase Stegmann genopstiller ikke To bestyrelsesmedlemmer: Henrik Carlsen genopstiller Hanne Christensen genopstiller En bestyrelsessuppleant: Mogens Madsen genopstiller En revisor En revisorsuppleant Kandidatudvalg til KV 2013 Kongresdelegerede og -suppleanter Delegerede til Kreds- og Regionsrepræsentantskab 12: Valg af folketingskandidat 13: Eventuelt. Forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest fire dage før generalforsamlingen. Med venlig hilsen Aase Stegmann, formand for Socialdemokraterne i Ringsted Kommune Gyrstinge Bygade 76, tlf aasesteg@hotmail.com.

4 4 ROSEN Aktivitetsplan for 2012 Offentlige møder og aktiviteter: Kampagnevognen skal være på Torvet i Ringsted 8-10 gange. Datoerne fastlægges af bestyrelsen. Der holdes to åbne gruppemøder samt to andre åbne arrangementer Partiforeningen deltager i 1. maj arrangement, som planlægges af LO. Partiforeningen deltager i Ringsted Festivalen, såfremt der kommer en henvendelse. Partiforeningen deltager i Ringsted Natten. Der gennemføres hvervekampagne specielt på campusområdet. Interne møder: Bestyrelsen og byrådsgruppen deltager i hinandens møder for at sikre gensidig information. Der holdes to medlemsmøder om kommunens budget for Der akvikles medlemsmøde for nye medlemmer. Der holdes generalforsamling i februar Partiforeningen deltager i Socialdemokraternes kongres i september Information til medlemmer og borgere: Medlemsbladet ROSEN udkommer 8-10 gange om året. Nyhedsbreve udsendes til medlemmerne ved behov. Brug af hjemmesiden optimeres. Flere uddannes til at bruge hjemmesiden. Der skal arbejdes for, at Socialdemokraterne er på lokalsiderne hver uge. Kommunal - og regionsrådsvalg 2013: Bestyrelsen iværksætter arbejdet, således, at der på en ekstraordinær generalforsamling september 2012 kan vælges spidskandidat. Bestyrelsen skal udarbejde køreplan for hele kommunal- og regionsrådsvalgkampen 2013, således, at den kan vedtages på generalforsamling Hvervning og aktivering: Bestyrelsen vil fortsætte arbejdet med at aktivere flere, også, yngre medlemmer. Arbejdet med at indsamle adresser prioriteres. Andre aktiviteter: Der arrangeres tur til Christiansborg og andre aktuelle udflugter.

5 ROSEN 5 Foreslag til køreplan for KV 2013 Nedenstående er et forslag til køreplan for KV2013: 1: Køreplan for KV2013 godkendes på generalforsamlingen, februar : Kandidatudvalg vælges på generalforsamlingen i februar Kandidatudvalget er samti dig valgudvalg. 3: Kandidatudvalg/valgudvalg er suveræn i sit arbejde. De økonomiske rammer for valget besluttes af partiforeningens bestyrelse. 4: Kandidatudvalget/valgudvalget finder kandidater til spidskandidatposten. 5: Spidskandidaten vælges på en ekstraordinær generalforsamling i efteråret Såfremt der er mere end én kandidat, vælges spidskandidaten ved urafstemning blandt partiforeningens medlemmer. 6: På ekstraordinær generalforsamling i efterår 2012 vedtages etiske regler. De etiske regler tager afsæt i de regler, der var gældende ved KV : På den ekstraordinære generalforsamling i efterår 2012 besluttes det, efter indstilling fra bestyrelsen, om der skal anvendes sideordnet opstilling eller partiliste. 8: Der dannes et netværk bestående af potentielle kandidater til KV 2013, netværket skal blandt andet skal arbejde med valgprogrammet. 9: Kandidatudvalget finder egnede kandidater til KV Disse godkendes på generalforsamlingen foråret : Efter generalforsamlingen iværksættes urafstemning om kandidaternes placering på listen. 11: På ordinær general forsamling i foråret 2013 vedtages et valgprogram. 12: Valgudvalg udarbejder aktivitetsplan på niveau med FV2011. Det er valgudvalget, der fordeler vælgermøder og lignende. Vedtaget af bestyrelsen den 12. oktober 2011, som indstilling til generalforsamlingen.

6 6 R O S E N Goddag igen, hvis I vælger mig Tekst: Manne Suadicani Kære partikammerater! Som det fremgik af ROSENs novembernummer, har Aase valgt ikke at genopstille som formand, og jeg har efter moden overvejelse besluttet mig for at stille op som kandidat til formandsposten på generalforsamlingen den 25. februar. Bestyrelsen besluttede på bestyrelsesmødet den 16. november at foreslå mig som ny formand. Der er kommet nye og yngre kræfter til i bestyrelsen, og det sætter jeg stor pris på. Bestyrelsen har foreslået, at bestyrelsen udvides til ni medlemmer i stedet for syv, hvilket efter min opfattelse vil gøre bestyrelsen mere visionær og dynamisk. Som formand vil jeg arbejde for, at bestyrelsen sætter større fokus på de organisatoriske opgaver. Jeg ønsker fokus på medlemshvervning, medlemsfastholdelse, en bred politisk debat og en professionel valgorganisation. Et udvalg for den politiske debat skal sikre, at partiforeningen diskuterer politik med medlemmerne og med borgerne i kommunen. Der kan arrangeres debatmøder med byrådspolitikerne, med vores lokale regionsrådsmedlem, Jytte Thorup Nielsen, eller debatmøder med Ole Hækkerup. Det kan også være, at udvalget sætter fokus på en kommunalpolitisk vision eller på et særligt politisk område, eksempelvis ældreområdet eller socialpolitikken. Kandidatudvalg og valgudvalg nedsættes på generalforsamlingen i februar, og dette vigtige udvalg skal hurtigt i gang med at finde kandidater til næste byrådsvalg. Det er vigtigt, at vi som parti dækker hele kommunen, og derfor er det vigtigt at finde kandidater fra forskellige områder i kommunen, men det er også vigtigt, at vi har kandidater med forskellig uddannelsesmæssig og faglig baggrund. Netop nu har partiet kun et udvalg, og det er ROSENs redaktion. Jeg kunne godt tænke mig, at ROSENs redaktion får et lidt bredere ansvarområde så det bliver en slags pr-udvalg. Prudvalget kan blandt andet have ansvar for hjemmesiden og vores facebookgruppe samt komme med forslag til pressemeddelelser, når andre udvalg iværksætter aktiviteter. Konkret ønsker jeg, at der nedsættes udvalg med fokus på de fire områder. Hidtil er opgaverne blevet uddelegeret til bestyrelsesmedlemmerne efter behov, men med en mere fast udvalgsstruktur er det mit håb, at vi kan få aktiveret flere medlemmer i arbejdet. Et hvervningsudvalg skal naturligt nok have ansvar for medlemshvervning. Det kan eksempelvis være udarbejdelse og uddeling af brochurer, dør-til dør-kampagner og hvervemøder. Et aktivitetsudvalg skal have ansvar for, at medlemmerne føler, at de får noget for deres medlemskab. Medlemmerne skal tilbydes interessante aktiviteter i form af ekskursioner, møder med kendte politikere, julefrokost og meget andet. Nogle aktiviteter kan måske laves sammen med de andre partiforeninger i Ringsted Kredsen. Jeg ønsker mig også større åbenhed i arbejdet i partiforeningen. Jeg mener, at bestyrelsesdagsordener og -referater skal være tilgængelige for medlemmerne på hjemmesiden, ligesom vi regelmæssigt skal udsende nyhedsbreve for på den måde at holde medlemmerne opdaterede om, hvad der foregår i bestyrelsen og i udvalgene. Byrådsgruppen har selv ansvar for byrådsarbejdet, men partiforeningens formand og næstformand deltager i arbejdet. Det er uden tvivl krævende for byrådsgruppen at deltage i samarbejdet i VAF-gruppen, og formanden og næstformanden fra partiforeningen skal frem for alt sikre, at byrådsgruppen er velfungerende og handlekraftig. Det var lidt om, hvad jeg som formand for partiforeningen vil lægge vægt på i arbejdet. Nu er det op til jer, om I vil vælge mig!

7 ROSEN Foreløbigt regnskab 2011 GF 2012 Regnskab 2011 Socialdemokraterne i Ringsted Forbrug pr. 31. december 2011 Budget 2011 Forbrug 2011 Forskel Indtægter Medlemskontingent: , ,00 110,00 Partiskat: , , ,00 Se note 1 Offentlige tilskud: , ,25 81,25 Andre indtægter: 0, , ,00 Se note 2 Renteindtægter: - 127,16 127,16 I alt indtægter: , , ,41 7 Udgifter Kontingent kreds/parti: 0,00 0,00 0,00 PR og oplysning: 0,00 0,00 0,00 Møder og arrangementer: , ,50-986,50 Administration: 5.000, , ,88 Valg: , , ,82 Se note 3 Rosen/hjemmeside: 5.000,00 0, ,00 Campingvogn: 2.000,00 110, ,00 Diverse: 1.000, ,00-240,00 Tab på tilgodehavender: 0,00 0,00 I alt udgifter: , , ,44 Overskud: 800, , ,85 Ultimo Primo Beholdninger: Kontant: 6.491, ,00 Foreningskonto: , ,92 Økonomikonto: ,00 - Valgkonto: , , , , ,85 Bemærkninger: Regnskabet er endnu ikke revideret, men viser et relativt stort overskud, som skyldes følgende: Noter: 1: Merindtægter på kr. vedr. opkrævning fra tilforordnede i forbindelse med folketingsvalg. 2: Salg af aktier i Rinæs Invest. 3: Med baggrund i den store støtte vi fik (fagforeninger) ved valget, anvendte vi ikke så meget som forudsat. På bestyrelsens vegne Benny Christensen Kasserer

8 8 Arbejdet er indledt Så er det indledende arbejde vedrørende budget 2013 sat i gang. Processen i forhold til budget 2012 er evalueret, og de første drøftelser er indledt i forhold til, hvordan processen skal gennemføres for budget Det af direktionens fremlagte oplæg til økonomisk politik 2013 har været drøftet i den socialdemokratiske byrådsgruppe og med vores samarbejdspartnere i SF og Venstre. Jeg er rigtig godt tilfreds med de drøftelser vi har haft i byrådsgruppen og med SF og Venstre. der er behov for en stram økonomisk politik, men vi skal ikke gøre det værre end det er. Vores økonomi er på rette vej, men der skal fortsat holdes fokus på at gennemføre de beslutninger, der er nødvendige for at konsolidere den samlede økonomi. " Målsætning om overskud på den ordinære drift på 110 mio. kr. Heraf anlægsbudget på 50 mio. kr. Heraf investeringspulje på tre mio. kr. målrettet flerårige investeringer. Heraf bufferpulje på syv mio. kr. Heraf afdrag på gæld 36 mio. kr. Heraf investeringspulje på fire mio kr. målrettet flerårige IT-investeringer. " Omprioriteringspulje, som tilvejebringes ved effektiviseringsforslag på halvanden procent af servicerammen, hvoraf en procent gennemføres. Tekst: Svend-Erik Jakobsen gruppeformand ROSEN Til sammenligning viser jeg også de væsentligste dele af budget Budget 2012: " Målsætning om overskud på den ordinære drift på 110 mio. kr. Heraf anlægsbudget på 50 mio. kr. Heraf bufferpulje på 10 mio. kr. Heraf afdrag på gæld 40 mio. kr. " Omprioriteringspulje, som tilvejebringes ved effektiviseringsforslag på halvanden procent af servicerammen, hvoraf en procent gennemføres. Nedenfor vil jeg gennemgå de væsentligste dele af den aftale vedrørende budget 2013, der blev besluttet i byrådet mandag den 9. januar 2012: Budget 2013:

9 R O S E N Budget 2013, så er arbejdet indledt Som det kan udledes, så ligner budget 2013 budget 2012 meget, og det er et klart signal om, at der føres en stram økonomisk politik. Kommunens økonomi skal konsolideres, og fremadrettet kan det så afklares, om der skal ske ændringer i budgetmetoden og i den økonomiske politik. Det vil klart være til fordel for hele processen, at der nu er et overvejende flertal i byrådet for den økonomiske politik. Det er også klart, at når der kommer flere spillere på banen, så skal dette også honoreres og de skal inddrages på lige fod i forhandlingerne fremadrettet. De to partier har med deres beslutning nærmet sig den politik, der føres af VAF-gruppen, og det er til fordel for det politiske arbejde i Ringsted Byråd, da alle ønsker brede politiske aftaler. Økonomisk er Ringsted Kommune på rette vej. Der er et stykke vej endnu, før Kommunens økonomi er genoprettet, men retningen er afstukket, og nu er der større opbakning til den økonomiske politik. 9 Jeg er meget tilfreds med resultatet og jeg ser det som en fornuftig tilgang til de fortsatte forhandlinger. Ikke mindst er jeg tilfreds med, at både Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti har stemt for den økonomiske politik, og på den måde har signaleret at de fremadrettet vil tage del i ansvaret for kommunens økonomi.

10 10 Ungeenheden i Ringsted er noget resten af Danmark kan lære af Ringsted Kommune oprettede Ungeenheden i august Det overordnede mål med etablering af Ungeenheden var blandt andet at hæve andelen af unge, der tager en ungdomsuddannelse. I løbet af 2011 er andelen steget fra 77% til 84%, og det betyder, at andelen af unge, der ikke gennemfører en ungdomsuddannelse er faldet fra 23% til 16%! Da disse tal har cirka to års forsinkelse, har Ungeenheden ikke bidraget til dette resultat, men det har betydet, at Ungeenheden har haft et bedre udgangspunkt end forventet. Den positive udvikling på området kan formentlig tilskrives, at Ringsted Kommune har fået et gymnasium. ROSEN Tekst: Lisbeth Andersen Medlem af Arbejdsmark edsudvalget Derfor har Den nationale Ungeenhed holdt en temadag med fokus på, hvordan Ringsted Kommune har brudt "siloen" ned. For at Ringsted Kommune kan yde den bedste hjælp til de unge, har vi oprettet ungeenheden. Vi tilbyder her en mere helhedsorienteret service med bedre overgange for de udsatte unge borgere, hvor det er langt nemmere at trække på kollegers kompetencer. I en børnesag er det nu langt nemmere at tage UU og en virksomhedskonsulent med, når der sammen med den unge skal findes en løsning. Det har også stor betydning, at samarbejdet mellem uddannelsesstederne og ungeenheden fungere godt. Når samarbejdet lykkes, betyder det uden tvivl bedre service for de unge. De møder mere helhedstænkning, og færre sagsbehandlere, som de skal forklare deres situation til. Det er denne mulighed for at sammentænke og koordinere indsatsen, der har stor interesse blandt landets øvrige kommuner. Ungeenheden kan langt fra alene løfte opgaven med at få flere unge i job og uddannelse. Samarbejde på tværs af kommunen og med eksterne aktører som uddannelsesinstitutioner og boligsociale medarbejdere har derfor høj prioritet. Konkret har der siden etableringen været samarbejde om blandt andet den lovpligtige handleplan for nedbringelse af unges kriminalitet, om at spotte misbrug, om frafald fra uddannelse med mere. Kommunens uddannelsesinstitutioner giver udtryk for, at det er blevet langt nemmere at samarbejde med kommunen. En af de store fordele ved at oprette Ungeenheden har været, at de huller, der er i indsatsen, er blevet mere synlige, hvilket er en forudsætning for, at de kan lukkes. Et godt eksempel på dette, er et lokalt misbrugsbehandlingstilbud til unge under 18 år og tilbud til de unge, der ikke er berettiget til støtte efter serviceloven, men som stadig ikke trives.

11 ROSEN 11 Ungeenheden i Ringsted er noget resten af Danmark kan lære af Til disse unge er der i dag mulighed for at tilbyde en mentor, der kan følge de unge ind i uddannelserne. Udfordringen i den nye organisering er at skabe en ny enhed, der fagligt er på samme niveau som den øvrige del af kommunen, samtidig med at enheden skal udvikles og tænke på tværs. Koordination og udvikling tager tid og denne skal findes indenfor de rammer, der er. Dertil kommer at enheden er sårbar, da der på enkelte områder kun har været sager nok til en enkelt medarbejder. Tids- og handleplan: Dette er en status på Ungeenhedens arbejde, der fremover vil blive erstattet af det tidligere besluttede årshjul for målfastlæggelse og opfølgning: Fra 2012: opfølgning på kommunens egne mål for ungeindsatsen Fra 2012: Fastsættelse af ungeindsatsen for det kommende år på baggrund af dialogmøder mellem: Børne og Undervisnings-, Arbejdsmarkeds- og Socialudvalget og uddannelsesinstitutioner, specialinstitutioner, grundskoler, Børn og Ungerådgivning m.v. Hvert 2. kvartal: Resultatrevision og evaluering af fælleskommunale mål for ungdommens uddannelsesvejledning (UU) kvartal udarbejdelse af beskæftigelsesplan September/oktober: Uddannelsesmesse 4. kvartal, efter budgetvedtagelsen: 1: Endelig godkendelse af mål for ungeindsatsen 2: Påbegyndelse af den lokale målsætningsproces for UU-mål Revidering af samarbejdsaftaler. Opfordring til alle medlemmer De næste to år bliver meget afgørende for Ringsted Kommune og fremtiden. Vi skal nemlig allerede om to år til kommunevalg igen. Og forhåbentlig bliver resultatet en socialdemokratisk borgmester. Arbejdet er allerede indledt nu, og som I kan se i dagsordenen til generalforsamlingen, har vi udarbejdet en køreplan for kommunalvalget. Der skal nedsættes et Kandidatudvalg og senere et Valgudvalg, der skal styre forløbet frem til kommunalvalget i Forslagene vil blive præsenteret i Rosen i februar 2012 og på generalforsamlingen. Det betyder, at ressourcetrækket på den siddende bestyrelse bliver meget stort. Bestyrelsen indstiller derfor til generalforsamlingen, at bestyrelsen udvides med to medlemmer. Jeg vil derfor gerne opfordre Jer til at melde sig som kandidater til bestyrelsen. Alle er velkomne og vi har brug for jeres viden, lyst og ikke mindst arbejdskraft. Bestyrelsen har i det forgangne år været gode til at fordele arbejdet imellem os, så alle kan være med. Og det er OK at sige, at man eksempelvis i en periode har travlt på sit arbejde eller i privatlivet, og at man derfor ikke har tid til at lave lige så meget. For vi ved alle, at når man er klar igen, så melder man til igen. Kontakt derfor mig, såfremt du har lyst til at deltage i arbejdet. Du kan ringe til mig på eller skrive til mig på min mail: aasesteg@hotmail.com. Med venlig hilsen Aase Stegmann

12 12 Indviet for fuld musik I november 2011 blev den nye Musik- og Kulturskole indviet med fuld musik ROSEN Tekst og fotos: Gunnar Christiansen Medlem af Kultur- og Trivselsudvalget Her er en præsentation af fire udvalgte lærere: Efter rigtig mange års ventetid, både for politikere og Ringstedere, blev den nye Musik- og Kulturskole endelig indviet og taget i brug. Skolen har nu til huse på den nedlagte kaserne i det gamle eksercerhus. I dagens anledning havde Torsten Baggesen skrevet en velkomstsang. Omkvædet lød: "Det paradis for musik, som vi længe gik og talte om, er nu ikke bare en drøm". Skoleleder Børge Blume-Jensen fremstiller håndlavede smykker, piber og knive i sin fritid. Souschef Torsten Baggesen, der elsker rytmisk musik, vil arbejde for at den nye skole får "Højt til loftet og åbne vinduer"! Adressen er: Regimentet 3, 4100 Ringsted. Ringsted Musik- og Kulturskole har en bred vifte af musik- og kulturtilbud, der alle byder på små eller store udfordringer. En lærerstab, der er spændende og parat til at tage mod nye som gamle elever. Mathias Mathisen er Computer-Clubhousemanden, der har prøvet alt og har mod på det meste. Maria Nicolaisen, der elsker at undervise i billedkunst, etablerede "Den 10 Muse" og er i dag leder af Ringsted Galleriet, hvor der udstilles nutidig professionel dansk kunst. Dette projekt er Socialdemokraterne stolte af at have været med til at gennemføre, i en tid, hvor pengene er små, men hvor det er vigtigt, at kulturarven bliver videreført.

13 ROSEN Ret og pligt 13 For socialdemokrater er ret og pligt afgørende. Det er vores historie og fortæller, hvor vi kommer fra og hvem vi kommer fra. Gør din pligt og kræv din ret. Sådan står der på mange af vores faner, med over 100 år på bagen. I dag betyder det ikke så meget andet, end det gjorde dengang: Alle der kan, skal bidrage og har også ret til at være med. Når det for os er et krav, at alle skal bidrage, er det fordi, ellers hænger vores samfund ikke sammen. Vi har ikke råd til velfærd, hvis ikke alle der kan, også er i sving. Men det er også en ret til at være en del af fællesskabet. For os er det en vigtig ideologisk pointe, at der er brug for alle. Der er heller ikke noget ledige i dag drømmer mere om, end netop et job. Hele diskussionen af, at der mangler arbejdskraft i fremtiden, lyder jo mærkelig for alle dem, der ikke kan få et arbejde i dag. Lad os få dem i sving først. Derfor handler vores reformer af Danmark om at få flere i arbejde. Derfor har vi lavet kickstart af økonomien. Vores reformer om et par år kommer til at handle om, at det skal kunne betale sig at arbejde og dermed retten til at være en del af samfundet. Nogle synes det lyder borgerligt, når vi snakker om, at det skal kunne betale sig at arbejde, men det er helt forkert. Hvis en enlig, kvindelig forsørger i dag, går fra at være arbejdsløs til at få et arbejde, så falder boligsikring, friplads i daginstitution og så videre væk. Samtidig skal der betales mere i skat, fordi hun tjener mere. Reelt er skatten på arbejde for hende meget høj. Det skyldes, at så mange tilskud falder væk. Det største problem i vore skattesystem er ikke dem, der tjener meget. Vores største problem er dem, der tjener lidt og bliver ramt hårdt på pengepungen, hvis de kommer i arbejde. Tekst: Ole Hækkerup Og hvorfor er det et problem? Fordi den enlige forsørger er nødt til at kæmpe mod vores systemer for at være en god rollemodel for sine egne børn. Sådan virker skatten, der stiger og de tilskud, som samtidig forsvinder. Det er først og fremmest dem, vores reformer skal hjælpe. Efter 10 år med VKO, der gav lavere skat til de rigeste, er der brug for, at reformer igen handler om almindelige mennesker. De borgerlige vil sige at så skal hun have mindre tilskud, for så kan det betale sig at arbejde. Her siger vi nej. I stedet kan vi sørge for, at hun slipper billigere i skat, ved at komme i arbejde. Hermed handler vores politik om noget helt andet end den politik VKO står for. Vi vil ikke få folk i arbejde ved at forfølge dem, vi vil få folk i arbejde ved at hjælpe dem. Først og fremmest ved at sætte gang i arbejde her og nu, og derefter ved at sørge for, at det er de mindste indkomster, der får lavere skat. På den måde følges ret og pligt ad i vores politik. Og det er et stort brud med den politik, der er blevet ført de sidste 10 år. For det gavner dem der tjener mindst, er godt for samfundet og for de næste generationer, der kan se, at mor og far også er en del af fællesskabet.

14 14 ROSEN Implementering af skolestrukturen Efter cirka fem års grundigt arbejde har byrådet nu vedtaget den nye skolestruktur. Nu forestår arbejdet med konkret at finde ud af, hvilke tiltag, der skal til for at hæve kvaliteten på folkeskolerne i rammen af den nye skolestruktur. Børne- og Undervisningsudvalget er i gang med at godkende funktionskrav til vores overbygningsskoler. Det haster, for der skal bygges om og til for i alt 27 mio. kr. på de tre skoler, overbygningsskolen på Sdr. Parkskolen, Benløse/Asgårdskolen samt Vigersted Skole. Tekst: Sadik Topcu Formand for Børne- og Undervisnings udvalget Sammenholder vi ovenstående direkte investeringer i folkeskolerne med, at vi OGSÅ fjerner en gældsbyrde på cirka 25 mio.kr., så giver det et rigtigt godt afsæt til, at vi kan få løftet kvaliteten på folkeskolerne i Ringsted Kommune. Og netop nu skal vi i gang med at prioritere vores indsatsområder. Hvad skal vi begynde med som det første for at højne folkeskolens kvalitet? Skal vi begynde med at opkvalificere lærernes kompetencer, eller skal vi give vejledende timetal i alle klasser, eller skal der tolærerordninger eller, eller? Det er klart, at vi ikke kan få det hele på én gang. På overbygningsskolen på Sønder Parkskolen skal der blandt andet bygges et caféområde, nye faglokaler og læringsmiljøer på gangarealerne. Der skal laves nye læringsområder samt aktivitetsområder på udearealerne. Der skal laves nye IT-faciliteter og så skal klasselokalerne pyntes med maling mm. På Benløse/Asgårdskolen skal der bygges et nyt biologilokale, nye specialklasselokaler og nye IT-faciliteter. På Vigersted Skole skal der også etableres et nyt biologilokale i forbindelse med det eksisterende fysiklokale. Der skal etableres et nyt biblioteksområde, etableres nye basisområder i udskolingen, etableres nye specialklasselokaler, og endelig skal der etableres nye IT-faciliteter. Vi bliver nødt til at tage tingene i den rækkefølge, de kommer. Til foråret skal de nye skolebestyrelser sammensættes, ombygningerne og nybygningerne skal være klar til august, og personalekabalen skal også komme på plads snarest. Jeg vil gerne opfordre vores medlemmer til at stille op til skolebestyrelsesarbejdet og på den måde være med til at præge arbejdet med at implementere den nye skolestruktur.

15 ROSEN Socialdemokraterne i Ringsted Kommune Formand: Aase Stegmann Gyrstinge Bygade aasesteg@hotmail.com Næstformand: Mette Ahm-Petersen Prinsessevænget 16, 2 mette.ahmpetersen@gmail.com Sekretær: Rie Sørensen Jyllandsgade 39 ries. @gmail.com Kasserer: Benny Christensen Provstegården bec@ringsted.dk Folketingsmedlem RingstedKredsen: Ole Hækkerup, Stærevænget 30, Dragør. solhk@ft.dk Udgivet af: Socialdemokraterne i Ringsted Kommune Jyllandsgade 39, 4100 Ringsted Redaktion: Telefon Ansvarshavende: Anne-Marie Sørensen Jyllandsgade 39 ries. @gmail.com Opslagstavlen Februar 2012: 8. februar: Åbent bestyrelsesmøde kl på Vibevej. 15 Den ordinære generalforsamling holdes den 25. februar Husk tilmelding til frokost. Se mere side 3 Bemærk! Næste nummer af Rosen udkommer marts Indlæg skal være redaktionen i hænde senest den 20. februar kl Læg mærke til ændret deadline!!!! Redaktionen anmoder om, i videst mulig omfang, at respektere deadline. Indlæg modtages gerne skriftligt eller på mail som Word dokument til redaktionen: ries. @gmail.com. Husk i øvrigt at bruge vores hjemmeside, Send gerne debatindlæg eller andre spændende ting til Manne på kjs@life.ku.dk. Manne Suadicani Korsevænget 5 kjs@life.ku.dk Peer K. Rasmussen Kværkebyvej teamperle@pc.dk John Rasmussen Gyvelvej 8 jora@turbopost.dk Vicki Madsen Drosselvej 1 sonny.madsen@get2net.dk Selvom det er vinter og koldt, er foråret snart på vej. Generalforsamlingen i Ringsted Partiforening den 25. februar markerer, at et nyt år går i gang i partiarbejdet.

16 Udgivet af: Socialdemokraterne i Ringsted Kommune Jyllandsgade 39, 4100 Ringsted Billeder fra byen Fotos: Mogens Madsen

Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune

Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune Vedtægter for Aabenraa Kredsorganisation, der samtidig virker som fællesledelse i Aabenraa Kommune. Kredsorganisationen/fællesledelsen består af

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE SEPTEMBER

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE SEPTEMBER SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE SEPTEMBER 2010 2 Formandens klumme 3 Kollektiv 4 Ny trafik regering 5 Medlemsmøde 16. september 6 Strukturdebatten 7 Nye 8 Ringsted medlemmer Fisketur Natten 9 Boganmelser

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012

SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012 SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012 Redaktionsudvalget takker af Dette er det sidste blad som dette redaktionsudvalg står for. Vi vil gerne sige tak for denne gang. Det har været sjovt og

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Vil gerne starte med at fortælle jer om en oplevelse, jeg havde, mens jeg gik på gymnasiet:

Vil gerne starte med at fortælle jer om en oplevelse, jeg havde, mens jeg gik på gymnasiet: Vil gerne starte med at fortælle jer om en oplevelse, jeg havde, mens jeg gik på gymnasiet: Odense gågaden - En hjemløs råber efter mig føler mig lidt utilpas hvad vil han. han ville bare snakke så jeg

Læs mere

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 Partiforeningens mail: SF-Gladsaxe@live.dk Bestyrelsen: Formand: Poul Reher Jensen Høje Gladsaxe 25, 9. th. 2860 Søborg Poul.R.Jensen@gmail.com Tlf. 20 15 57 97 Kasserer:

Læs mere

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006 Velkommen til en ny forening På en stiftende generalforsamling den 2. november blev foreningerne Gug-Visse og Gistrup-Nøvling slået sammen til den nye partiforening Socialdemokraterne Gug- Gistrup. Du

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE JUNI

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE JUNI ! SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE JUNI 2010 2 Formandens klumme 3 Svend Erik Jakobsen Budget 4 Åbent gruppemøde 5 Vindmøller 6 En 7 Ole færre løsning Hækkerup 8 Regionens 9 Sadik repr.sk Helle Thorning-Schmidt

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag den 30. januar 2014 kl. 19:30 i Bibliotekssalen, Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke

Ordinær generalforsamling torsdag den 30. januar 2014 kl. 19:30 i Bibliotekssalen, Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke Konservative i Egedal Ordinær generalforsamling torsdag den 30. januar 2014 kl. 19:30 i Bibliotekssalen, Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke Referat: 1. Valg af dirigent Søren Martinsen blev

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Beretning ved Ryslinge Friskoles generalforsamling 2010.03.31. Hvor ligger Ryslinge Friskole i elevernes bevidsthed.

Beretning ved Ryslinge Friskoles generalforsamling 2010.03.31. Hvor ligger Ryslinge Friskole i elevernes bevidsthed. Beretning ved Ryslinge Friskoles generalforsamling 2010.03.31. Hvor ligger Ryslinge Friskole i elevernes bevidsthed. Ligger den mellem Sofienlundskolen og Jacksons Five, som de skildrede i årets musical

Læs mere

Notat. Beboerdemokrati

Notat. Beboerdemokrati Notat Beboerdemokrati For de fleste, som bor alment, er beboerdemokratiet - det at beboerne har indflydelse på dagligdagen i deres boligområde og også på udviklingen heraf - den naturligste ting i verden.

Læs mere

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København.

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København. Rettelser foretaget: Ændret = blåt Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter Bemærkninger 1 Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Ingen ændringer Foreningens navn er Enhedslisten - De Rød-Grønne - København.

Læs mere

3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt budget for det kommende år.

3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt budget for det kommende år. Lunden d 8-2-2016 Gantis Ordinære Generalforsamling 8 februar 2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Jørn Mikkelsen Referent: Julie Schjødtz Hansen Godkendes af generalforsamlingen 2. Bestyrelsens

Læs mere

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45 HURTIG AFTALE Dagpengeaftale ligger på den flade hånd Af Michael Bræmer @MichaelBraemer Iver Houmark Andersen @IHoumark Tirsdag den 20. oktober 2015, 05:00 Del: Der er udsigt til hurtigt at kunne lande

Læs mere

Gladsaxe Kommunes Frivilligpolitik

Gladsaxe Kommunes Frivilligpolitik Gladsaxe Kommunes Frivilligpolitik 2013-2017 Marts 2013 Forord Byrådet sætter med frivilligpolitikken en ny ramme for at styrke kommunens indsats på frivilligområdet, som bidrager til et styrket frivilligt

Læs mere

RadiX Generalforsamling 2008 april 2008 1

RadiX Generalforsamling 2008 april 2008 1 RadiX SPECIAL FURESØ RadiX Generalforsamling 2008 april 2008 1 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Furesø Radikale Venstre Tirsdag den 8. april 2008, kl. 19.00-22.00 (OBS læg mærke til tidspunktet)

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 18 Nr. 2 Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 Ny strategi

Læs mere

Harald Børsting 1. maj 2014

Harald Børsting 1. maj 2014 Harald Børsting 1. maj 2014 Lokale taler: Helsingør, København, Køge og Roskilde I LO har vi 1 million lønmodtagere. Det er 1 million stemmer i debatten. I debatten om arbejdsløshed og beskæftigelsespolitik.

Læs mere

C-Nyt Gladsaxe. Det handler om frihed!

C-Nyt Gladsaxe. Det handler om frihed! C-Nyt Gladsaxe Vi har for at beholde magten måtte give afkald på borgerlige kerneområder som den personlige frihed og lavere skatter. Blot for at se at Dansk Folkeparti årligt kræve deres pris for at støtte

Læs mere

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland Paragraf 1 Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Østjylland, som er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Paragraf 2 Formål Dansk Skoleidræt,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

(Det talte ord gælder)

(Det talte ord gælder) +HOOH7KRUQLQJ6FKPLGWVWDOHWLO/2 6NRQJUHVGHQRNWREHU (Det talte ord gælder) Kære kongres Tak fordi jeg måtte lægge vejen forbi jer i dag. Det er en af de aftaler, jeg virkelig har glædet mig til. Både før

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard Den 1. maj 2009 Det talte ord gælder 1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard 1. maj tale af LO s næstformand Lizette Risgaard. Har I det godt? Det ser sådan ud. Jeg har det også godt. Det er klart,

Læs mere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Velkomst ved formanden Foreningssangen 1. Valg af dirigent og fastsættelse af forretningsorden 2. Beretning Helge Højstrup

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2016 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Tak for invitationen til at tale her i Fælledparken. Det er fantastisk at være sammen med Jer på denne særlige dag.

Tak for invitationen til at tale her i Fælledparken. Det er fantastisk at være sammen med Jer på denne særlige dag. Villy Søvndals tale 1. Maj 2011 Hej med Jer alle sammen. Tak for invitationen til at tale her i Fælledparken. Det er fantastisk at være sammen med Jer på denne særlige dag. Første maj. En festdag, hvor

Læs mere

NYREXPRESSEN NYREFORENINGEN, KREDS BORNHOLM ÅRGANG 12 NR.1 JANUAR 2016. Nyreforeningen Bornholm

NYREXPRESSEN NYREFORENINGEN, KREDS BORNHOLM ÅRGANG 12 NR.1 JANUAR 2016. Nyreforeningen Bornholm NYREXPRESSEN NYREFORENINGEN, KREDS BORNHOLM ÅRGANG 12 NR.1 JANUAR 2016 Nyreforeningen Bornholm Bestyrelsesmedlemmer Januar 2016 Konstitueret Formand og lotterikoordinator: Thomas Ebert, Smedegårdsvej 27,

Læs mere

Skive-modellen: De unge skal mandsopdækkes

Skive-modellen: De unge skal mandsopdækkes Bertel Haarder i Skive: Ungeindsatsen Skive-modellen: De unge skal mandsopdækkes 20.01.2010I Skive Kommune samarbejder alle parter om, at de unge gennemfører en uddannelse. Ingen må falde igennem på grund

Læs mere

NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN

NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN 04/11 2013 NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN INDHOLD: Nyt nyhedsbrev fra LO Hovedstaden... 2 Regeringen vil styrke kontrolindsatsen mod social dumping... 3 Hvad vil din borgmesterkandidat gøre ved social

Læs mere

et meget bedre samspil med arbejdsmarkedets parter end regeringen har lagt op til i det nuværende udspil.

et meget bedre samspil med arbejdsmarkedets parter end regeringen har lagt op til i det nuværende udspil. PDM 'HWPDQK UHU«Det man hører er man selv siger de hvert 10. minut i radioen. En ny jingle af den slags, der ikke er til at slippe af med, når man først har fået den i hovedet. Det man hører er man selv.

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord

Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord De to kredsforeninger Socialdemokratiet Kolding Syd og Socialdemokratiet Kolding Nord har identiske vedtægter: Tekst med

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Til deres beskrivelser af en byggebranche, der var gået fuldstændig i stå.

Til deres beskrivelser af en byggebranche, der var gået fuldstændig i stå. Kære venner! For halvandet år siden det var dengang Lars Løkke var statsminister - modtog jeg et brev fra nogle murersvende. De prøvede at komme i kontakt med nogen inde på Christiansborg. De var dødtrætte

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

En mand et parti og hans annoncer

En mand et parti og hans annoncer En mand et parti og hans annoncer Anders Samuelsen formand for Liberal Alliance Når en dansk politiker annoncerer for et tocifret millionbeløb, så bliver det bemærket! Når en politiker kritiserer de andre

Læs mere

Jeg hedder Anna. Jeg er 29 år gammel, bosat på Amager og arbejder som bibliotekar.

Jeg hedder Anna. Jeg er 29 år gammel, bosat på Amager og arbejder som bibliotekar. Til de forskellige valg er forskellige valgregler. Fælles for alle gælder at de gives 1300 tegns opstillingsgrundlag i dette hæfte med billede og 2 minutters opstillingstale på Årsmødet. Til valg af formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

De rigeste har sikret at landet er verdens 3. Mest ulige land kun overgået af Angola og Haiti

De rigeste har sikret at landet er verdens 3. Mest ulige land kun overgået af Angola og Haiti 1 Cristian Juhl, Enhedslisten 1. maj 2012 Første maj er arbejdernes INTERNATIONALE dag Den nyliberale bølge, der hærger verden, betyder: At færre står i fagforening At der bliver større forskel på rig

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

UddannelsesHusets Erhvervsmentornetværk

UddannelsesHusets Erhvervsmentornetværk Esbjerg JobAktiv Motorvej UddannelsesHusets Erhvervsmentornetværk Giv Esbjergs unge mod på fremtiden UddannelsesHuset Spangsbjerg Møllevej 70-6700 Esbjerg www.uddannelseshuset.esbjergkommune.dk uddannelseshuset@esbjergkommune.dk

Læs mere

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 28.10.13. Aarhus Kommune

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 28.10.13. Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse Den 28.10.13 Implementering af kontanthjælpsreformen Omsætning af kontanthjælpsreformen i Aarhus Kommunes Beskæftigelsesforvaltning.

Læs mere

Evaluering af Projekt SOFIE. en social indsats for udsatte boligområder i Esbjerg

Evaluering af Projekt SOFIE. en social indsats for udsatte boligområder i Esbjerg 2015 Evaluering af Projekt SOFIE en social indsats for udsatte boligområder i Esbjerg Indhold 1.0 Resume... 3 2.0 Indledning... 7 2.1 Baggrund... 7 2.2 Om Projekt SOFIE... 7 2.2.1 Projekt SOFIE's organisation...

Læs mere

Samfundsfag, niveau C Appendix

Samfundsfag, niveau C Appendix Samfundsfag, niveau C Appendix SAMFUNDSFAG, NIVEAU C APPENDIX 1 Den politiske situation i Danmark efter valget i juni 2015 I maj 2015 udskrev den daværende statsminister Helle Thorning-Schmidt folketingsvalg

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Formandens mundtlige Beretning

Formandens mundtlige Beretning Formandens mundtlige Beretning 2007 1 PÆDAGOGISKE FORHOLD Vi har lige gennemført konferencen om folkeskolen Naleqqiiffik. Baggrunden for konferencen er, at vi i organisationen ønsker at bevare samfundets

Læs mere

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013)

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. oktober 2014 DAGSORDEN 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Bestyrelsens beretning. 4) Regnskab a) Årsregnskab 12/13, jf. vedtægtsændringer

Læs mere

Ændringsforslag til vedtægterne

Ændringsforslag til vedtægterne Ændringsforslag til vedtægterne Europæisk Ungdom Danmark Landsmøde 22. februar 2014 Ændringsforslag 1-58 Indsendt af: Anne Sofie Tranberg & Tom Weinreich Note: Alle paragrafhenvisninger sker med de numre,

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Medlemsinformation om arbejdet med at opstille Socialdemokraternes byrådsliste til kommunalvalget i 2013

Medlemsinformation om arbejdet med at opstille Socialdemokraternes byrådsliste til kommunalvalget i 2013 Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 19. november 2011. Til medlemmerne Et stærkt Socialdemokratisk kandidathold Arbejdet med at opstille Socialdemokraternes byrådsliste er en helt afgørende forudsætning

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Kære medlemmer. Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm

Kære medlemmer. Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm SF-Fredensborg og Hørsholm Nyhedsbrev januar 2015 Kære medlemmer Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm fra Hanne Berg, byrådet i Fredensborg, fra Ole Bergmann om vores nye webside, og fra

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Dansk Fåreavl

Vedtægter for Landsforeningen Dansk Fåreavl Vedtægter for Landsforeningen Dansk Fåreavl 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Dansk Fåreavl. 2. Dens hjemsted er formandens adresse. 2 Foreningens formål Foreningens formål at varetage fåreavlen

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012. Søllerød Senior Sport+ Fakta om foreningen

Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012. Søllerød Senior Sport+ Fakta om foreningen Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012 Fakta om foreningen Søllerød Senior Sport+ Jeg har i hele min formands/d sagt, at mund /l mund metoden er bedst, når man skal skaffe nye medlemmer. Og da

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts Lidt fra formanden Foråret ligger og lurer Så ligger foråret og lurer lige rundt om hjørnet, ja ind imellem kigger Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62 Datoer for Bag scenen det frem og vi kan nyde det

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 I alt var der 56 repræsenterede husstande ved tilstedeværelse eller fuldmagt. Formand Flemming Schou Nielsen indledte

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE MAJ

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE MAJ SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE MAJ 2008 2 Formandens 3 Er 4 Er 5 1.maj 6 Ole 7 Ole 8 Retfærdig klumme Formandens klumme Socialdemokraterne imod udvikling?? Socialdemokraterne imod udvikling?? i

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i SF-Gladsaxe Partiforening fredag den 13.marts 2015

Referat fra Generalforsamling i SF-Gladsaxe Partiforening fredag den 13.marts 2015 Referat fra Generalforsamling i SF-Gladsaxe Partiforening fredag den 13.marts 2015 Dagsorden for generalforsamlingen 1. Valg af dirigent Carsten blev valgt. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Særligt sensitive mennesker besidder en veludviklet evne til at reflektere og tage ved lære af fortiden.

Særligt sensitive mennesker besidder en veludviklet evne til at reflektere og tage ved lære af fortiden. Særligt sensitive mennesker besidder en veludviklet evne til at reflektere og tage ved lære af fortiden. Derfor rummer du som særligt sensitiv et meget stort potentiale for at udvikle dig. Men potentialet

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

1. maj tale 2015. Men inden vi når så langt, så et par ord om det der optager mig som landets justitisminister.

1. maj tale 2015. Men inden vi når så langt, så et par ord om det der optager mig som landets justitisminister. 1. maj tale 2015 Forleden besøgte jeg den store danske virksomhed Leo Pharma. Den ligger et stenkast fra min bopæl. 1600 gode danske arbejdspladser har de i Danmark. De skaber produkter til millioner af

Læs mere

OK-håndbogen. Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion

OK-håndbogen. Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion OK-håndbogen Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion OK-indsatsen Oplysning om overenskomster 2011-2015 Det er os med overenskomster og

Læs mere

Stk. 2. Medlemmer af landsforbundet organiseres lokalt i kommuneforeninger, hvis område følger kommunen.

Stk. 2. Medlemmer af landsforbundet organiseres lokalt i kommuneforeninger, hvis område følger kommunen. RADIKALE VENSTRES VEDTÆGTER 1 LANDSFORBUNDETS FORMÅL Medlemmerne af Radikale Venstre (Danmarks social-liberale parti) udgør landsforbundet, hvis formål er: at samle radikale vælgere i en landsdækkende

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 21 juni klokken 19.13

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 21 juni klokken 19.13 Dagsorden Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 21 juni klokken 19.13 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Godkendelse af vedtægtsændringer (vedlagt og fremhævet) 4. Valg af nyt bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vedtægter for. Den selvejende institution Åle Forsamlingshus

Vedtægter for. Den selvejende institution Åle Forsamlingshus Vedtægter for Den selvejende institution Åle Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted Institutionens navn er "Den selvejende institution Åle Forsamlingshus" Institutionen er hjemmehørende i Åle i Hedensted Kommune.

Læs mere

tænketank danmark - den fælles skole

tænketank danmark - den fælles skole NYHEDSBREV NR. 20 SOMMER 16 tænketank danmark - den fælles skole INDHOLD Nyt fra bestyrelsen Nyt fra bestyrelsen Indlæg fra Elisa Bergmann, BUPL Indlæg fra Mette Witt-Hagensen, Skole og Forældre Indlæg

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE

SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE ROSEN SOCIALDEMOKRATERNE I RINGSTED KOMMUNE september2014 2 3 4 Ole 5 6 Formandens klumme Mindeord om Teddy Pedersen Hækkerup om fællesskab Renovering af faner og mindeord Fælles henvendelse om jernbaneføring

Læs mere

Grundejerforeningen Tingskiftet

Grundejerforeningen Tingskiftet Referat af generalforsamling 5.3.2015 kl. 19.30 på Næsbylund Kro. 21 husstande repræsenteret ved 25 tilstedeværende. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Børge Lund blev foreslået af bestyrelsen. Han takkede

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere