Nyhedsbrev, efterår 2005, 2. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev, efterår 2005, 2. årgang"

Transkript

1 Nyhedsbrev, efterår 2005, 2. årgang EMOC 2005 tredjebedste nation: Danmark

2 Leder Af Anders Łabich Så er vi nået til bestyrelsesårets sidste nyhedsbrev. Egentlig havde vi jo i planerne at udgive fire om året, men af både økonomiske og praktiske grunde, samt det faktum at nyhedsbrevene fra nu af er på seksten sider i stedet for de tidligere otte, bliver det kun til tre indtil videre. Dette nyhedsbrev er desuden det første der bliver sendt direkte ud til alle vores medlemmer, så jeg vil lige benytte chancen til at hilse på jer alle sammen. Mit navn er Anders Łabich, jeg har været jeres formand det seneste år, som hovedansvarspost har jeg desuden haft nyhedsbrevet. Denne gang kan jeg byde på artikler om EM, om DM i OC (Official Chinese) samt indbydelser til generalforsamling og Copenhagen Open i Riichi og meget mere. Invitation til Copenhagen Open i Riichi 2005 Lørdag d. 22. oktober kl. 11:30 afholder Mahjong Danmark Copenhagen Open i Riichi. Sted: Cafe Fata Morgana, Borups plads 26 København N. Tilmelding: senest 13. oktober. Maks. 24 pladser. Tilmeldingsgebyr: 40 kr. Betales på dagen. Der vil blive spillet syv runder. Turneringen forventes at være slut omkring klokken 22:30. Se mere på Forsvarende mester: Freddy Christiansen, t.h.

3 DM i OC 2005 Af Thomas Kragh Lørdag d. 7. maj afholdte Mahjong Danmark i København danmarksmesterskab i Officielt kinesiske mahjong. Vi mødtes ca. kl. 10 om morgen på Cafe Fata Morgana, som er københavnernes ugentlige spillested. Første spillerunde startede kl og varede 90 min., påbegyndte hænder fik man lov til at færdiggøre. Der var seks runder i alt og ved hvert bord i hver runde blev der uddelt fire point til vinder, to til 2. pladsen og et til 3. pladsen. Denne turneringsform er den som skal bruges til EM i slutningen af juni, dog med 7 runder i alt. Oprindeligt var det meningen at turneringen også skulle bruges som kvalifikationsturnering til EM, men vi havde fået ekstra pladser så alle kunne komme med. De første fem spillerunder var planlagt på forhånd. Sidste spillerunde blev spillet efter hvordan man le (de fire bedste på bord A, de næste på bord B osv.) En diskussion af den samlede turneringsform kan findes på forummet under "generelt DM i OC 2005". Vinderen af turneringen blev Anders Łabich, formand for Mahjong Danmark, tillykke til ham. Tak til Tina for et velorganiseret og hyggeligt arrangement, og tak til Muyten for at dukke op, selv om at Vinder af DM i OC 2005: Anders Łabich han havde det skidt, sådan at vi var seksten spillere; billeder og resultater kan findes på hjemme-siden.

4 Sommermahjong 2005 Af Jesper Willemoes Hansen Humøret var højt, da der den 18. juni blev tanket op til starten på Sommermahjong 2005 hos Camilla. Vi var alt i alt tolv mennesker, der spillede indendørs mahjong i det gode vejr og drak tæt igennem, mens vi spillede. Muyten sørgede for reduktionen på listen over uafsluttede spil, og det infame 'foldespil' fra Å-stedet blev endeligt afsluttet. Det ældste uafsluttede spil, som er skrevet inde i foldespillet, har vi dog stadig til gode. En ny mahjongregel blev indført, og den første selvtrækker i OC fik den store ære at skrive om "Sommermahjong 2005", meget til de andre spilleres store hævntørstige fornøjelse. Tina, Jeppe og Jesper W havde tidligere på året underholdt et firmaselskab med en introduktion af Mahjong, og firmaet havde uventet doneret penge til Mahjong Danmark. Maden kunne således sponsoreres af Mahjong DK s kassebeholdning til alles store glæde. Sune fik efter maden fornøjelsen af at spille OC ved to borde og 2.-division kunne spille et af de mere sjældne divisionsspil. Tina løb af med sejren og kunne tilføje seks tiltrængte divisionspoint. Efter tolv timers intensiv mahjong gik en del af gæsterne. Herefter var vi det magiske tal, syv, og eftersom alle var for trætte til at spille ved to borde blev der skiftet over til selskabslege. De standhaftige holdt ud til kl. 5 næste morgen. Vi takker Camilla for det store arbejde og et hyggeligt arrangement.

5 OC-træningslejr Af Brian 5 Krog Forud for EM i mahjong begav syv EM-deltagere og Robert Bonde Jensen sig ud i et sommerhus i det mørke Vestjylland for at træne, nærmere bestemt i Skodbjerge syd for Hvide Sande. Anders Łabich og jeg tog ud i sommerhuset om fredagen, mens københavnerne ankom med tog til Varde station lørdag og blev afhentet der. Netop derfor var den ikke EM-deltagende Robert en vigtig deltager. I stedet for at der var tre københavnere i toget og syv mahjongspillere i weekenden, var vi så fire københavnere og i alt otte spillere; Thomas Kragh og Helge M. Pedersen kom i bil fra Århus. Hen på eftermiddagen lørdag d. 4 var vi var alle samlet, og weekenden kunne begynde. Først holdt vi et kort møde om, hvordan vi bedst kunne udnytte weekenden til at forbedre vore evner ud i mahjongspillet. Resultatet af mødet blev, at vi dels skulle være mere opmærksomme på de sjældne og usædvanlige hænder, som f.eks. reversible brikker, at vi skulle øve os i at tælle vores point op, og vigtigst af alt at vi skulle prøve på at gætte de andre spilleres hænder efter hver runde; vi drak øl for de point, vi glemte at tælle op. Begge aftener fik vi grillmad, som blev tilberedt af Łabich på glimrende vis. Efter spisningen tog vi lidt fri fra mahjongspillet ved at spille andre spil og lege selskabslege. Alt i alt havde vi en sjov og lærerig weekend, hvor vi lærte en masse mahjong og drak en masse øl.

6 En europæisk mahjongforening stiftes Af Tina Christensen Andetsteds i dette blad kan du læse om det første europamesterskab i mahjong som var en forrygende succes. Men hvordan startede det hele og hvordan sikres en fortsættelse af den række af europamesterskaber der startede med Nijmegen 2005 og som fortsættes med København 2007? Efter det første (og hidtil eneste) verdensmesterskab i Tokyo, 2002, blev Anders Łabich og nederlandske Martin Rep enige om, at den gode stemning og fantastiske og inspirerende oplevelse som VM havde været ikke måtte ende her. Dette gjorde at det kom på tale mellem de to at arrangere et EM i mahjong. Initiativet startede op i løbet af 2003, og det stod hurtigt klart at man var nødt til at gøre noget for at samle de spredte mahjongspillere rundt om i Europa; kun få steder (Nederlandene, Italien og Danmark) var spillerne organiserede foreninger. En europæisk forening kom på tegnebrættet, og jeg fik opgaven med at udarbejde et forslag til foreningens struktur og vedtægter. Ved hjælp af Martin Reps store netværk og en del internetsøgninger blev spillere rundt omkring opstøvet og kontaktet, og med udsigt til et kommende EM samt stiftelsen af en europæisk mahjongforening blev flere inspirerede til at starte lokale initiativer: Tyskland, Østrig,

7 Ungarn og Frankrig har nu også nationale foreninger. Alt dette tog tid, men i juni 2005 skete det: 108 spillere mødtes i Nijmegen til det første EM i mahjong nogensinde, og lørdag aften mellem de to spilledage stiftede 17 europæere fra 9 lande European Mahjong Association (EMA). Forinden var der blevet gjort en del arbejde bag kulisserne, og en af de mest ivrige og entusiastiske mahjongspillere, som bl.a. har markeret sig ved mange velargumenterede indlæg i regeldebatterne på EM-forummet og i dommergruppen, Uwe Martens fra Tyskland, indvilligede til vores store begejstring i at blive formand for EMA. Mødet foregik i en fortættet stemning af entusiasme og med et oprigtigt ønske om at gøre mahjong til en stor ting i Europa. Blandt de vigtige ting der blev besluttet på mødet, var, udover nedsættelsen af bestyrelsen og valget af Uwe som formand, beslutningen om at lave en hjemmeside for EMA samt oprettelse af en database med resultater fra europæiske turneringer som kan danne basis for en europæisk ratingliste, og sidst men ikke mindst: beslutningen om at det næste EM afholdes i Danmark i 2007! Link til EMA:

8 Indkaldelse til Generalforsamling Af Anders Łabich Den 22. oktober afholder Mahjong Danmark ordinær general-forsamling. Foreløbig dagsorden består af følgende punkter: 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse af indkaldelse og dagsorden 3) Valg af referent 4) Bestyrelsen aflægger beretning 5) Forelæggelse og godkendelse af regnskab 6) EM-komiteen aflægger beretning 7) Indkomne forslag a) Bestyrelsens forslag om kontingent på 100 kr. b) Bestyrelsens forslag om vedtægtsændring c) Bestyrelsens budgetforslag for næste bestyrelsesperiode 8) Valg af bestyrelse 9) Eventuelt. Generalforsamlingen vil blive afholdt hos Tina, Lundtoftegade 82, 4. tv., 2200 København. Ønsker man at have et punkt på dagsordenen, eller har man et forslag som man ønsker der skal stemmes om, skal forslaget være bestyrelsen i hænde senest d. 8. oktober. Endelig dagsorden vil blive udsendt via og opslag på hjemmesiden d. 15. oktober. Efter generalforsamlingen vil der traditionen tro være en turnering i mahjong. Se mere om dette forrest i nyhedsbrevet. 7a) Bestyrelsens forslag om kontingent på 100 kr. Bestyrelsen fremlægger forslag om et kontingent på 100 kr. i næste bestyrelsesperiode. Begrundelserne bygger på to ting: Mahjong Danmarks øgede aktivitetsniveau og det faktum at vi skal afholde EM i Det er svært at argumentere for at et firma skal skyde kr. i vores EM, når vi ikke engang selv betaler et medlemsgebyr.

9 7b) Bestyrelsens forslag om vedtægtsændring Hvis forslaget om et kontingent på 100 kr. bliver vedtaget, bliver det aktuelt med en mindre vedtægtsændring. Dette skyldes, at så snart vi har faste indtægter, så er vi nødsaget til at lægge budget for næste år. Derfor foreslår bestyrelsen følgende vedtægtsændring: 5, stk. 3, punkt 5 i minimumsdagsordenen ændres fra Forelæggelse og godkendelse af regnskab til Forelæggelse og godkendelse af regnskab og budget. 7c) Bestyrelsens budgetforslag for næste bestyrelsesperiode Hvis 7a bliver vedtaget, har vi faste indtægter i den kommende bestyrelsesperiode. Derfor mener vi det er nødvendigt med et budget, så man kan se hvad pengene skal bruges til. Budgetforslaget lyder som følger: Punkt Indtægter Udgifter Kontingent (40 medlemmer á 100 kr.) 4000,00 0,00 Dækning af september 2005-breve 1 0,00 600,00 Novemberbreve 2 0,00 600,00 Gaver 0,00 500,00 Nyhedsbreve 3 0, ,00 Produktion af medlemskort 0,00 120,00 Overskud fra salg af T-shirts 200,00 0,00 Dækning af underskud fra ,00 300,00 Total 4200, ,00 Budgetforslaget indebærer altså et overskud på ca kr. dette retfærdiggør vi ved at vi ganske enkelt ikke ved hvor præcise vores tal er endnu. Det er svært at lægge et budget, når vi ikke helt ved hvor mange medlemmer vi bliver breve á 5,00 kr. 3 Tre nyhedsbreve årligt, til 11 kr. plus 5 kr. i porto sendt til 20 medl.

10 OEMC 2005 Af Jeppe Stig Nielsen Ups. Nyhedsbrevets redaktør har rykket mig for en beskrivelse af Nijmegen-turen som jeg lovede at aflevere for længe siden. Så nu går det ikke at prokrastinere ret meget længere. De fleste læsere vil allerede vide at vi drog til Nederland, nærmere bestemt Nijmegen, for at deltage i historiens første åbne europamesterskaber i mahjong (OC-regler). Vores gruppe ankom i god tid (torsdag), og da var der en mindre hedebølge i området. Hurtigt lærte jeg at udtale byens navn og de fleste andre nederlandske ord, men jeg vil gemme det til en anden lejlighed at underholde jer med det. Vi blev indkvarteret hos Sohana der er en lokal mahjongspiller. Uvist af hvilken grund (Muyten m.fl. foreslog nogle upassende grunde) havde hun et hus med en masse senge i hvert rum, så hun kunne have adskillige deltagere boende. En udmærket ordning som hun dog også afkrævede os noget nær hotelpriser for. Om byen vil jeg kun fortælle kort. Den daterer sig tilbage til en romersk militærlejr og fejrer for tiden sit 2000-års jubilæum. Yderligere festligheder mens vi var der, stammede fra et bøssearrangement i byen. Ved åbningshøjtideligheden for mesterskabet var der forskellige taler, blandt andet en betydningsfuld kineser der forklarede at mahjong nu var blevet en anstændig sportsgren ganske uden øl, gambling og tobaksrøg. Til det mere kuriøse hørte en mere eller mindre morsom lille film som arrangørerne havde lavet om Nederland og mahjong og den nære forbindelse derimellem. Også nogle gamle dansende koner i nederlandske nationaltræsko fik vi set dernede.

11 Men til selve turneringen. Der var 108 deltagere, heriblandt tolv danskere. Til at løse eventuelle tvivlsspørgsmål var der et dommerteam med deltagelse af en enkelt dansker. Reglerne var de kendte officielle kinesiske. Efter hver spillet hånd byttede de fire spillere ved hvert bord plads efter et sindrigt system; det var egentlig ikke så generende som man kunne have troet. Hver runde (engelsk: session) kørte på tid, og når tiden var udløbet, lød en stor gongong som signal til at alle borde straks skulle stoppe; de igangværende hænder blev ikke færdigspillet. Måske lidt ærgerligt hvis man sad med noget lækkert, men det var rart at der på den måde aldrig var spillere fra andre borde der luskede rundt bag ens ryg og belurede ens brikker. Pointene blev ført på papir, men jeg synes det var lidt træls at totalen (pointsummen) ikke blev beregnet efter hver hånd. Vores værtinde Sohana fungerede som dommer under turneringen. Ifølge et rygte som hun vist selv havde været med til at udbrede, var det fordi hun ikke havde spillet godt nok til at kvalificere sig som deltager. Men dommerne gjorde det nu udmærket i de få tilfælde hvor de blev konsulteret.

12 Efter de første par runder lå danskerne allerede godt placeret. Ikke mindst Sune Korreman havde en god start. Selv startede jeg lidt blandet med både første- og sidstepladser. Niveauet blandt de øvrige landes spillere kunne siges at være varierende. Der var en del hollændere der virkede usikre på spillet og ikke lod til at være specielt dygtige. Til gengæld var der også spillere, ikke mindst japanere, der var virkelig gode. Et særligt indslag var den japanske verdensmester, Mai Hatsune, der begav sig rundt næsten som om hun var en popstjerne. Hun uddelte autografer og lod sig fotografere sammen med forskellige europæiske fans. Med selve spillet gik det også godt for hende; i lang tid havde hun maksimumpoint, og da turneringen var slut, lå hun på en andenplads, kun overgået af sin landsmand Masato Chiba der vandt alle sine syv sessions. Den bedste europæer blev ovennævnte Sune Korreman med en 5.-plads. Jeres udsendte endte oppe på en fornuftig 35.-plads, altså blandt den bedste tredjedel. Dem der i vores lille hyggekonkurrence havde spået at jeg ville blive ringeste dansker, blev skuffede. Men fem danskere endte trods alt højere end mig hvilket viser hvor godt det danske hold klarede sig. Ved turnering fik vi gjort os et par nye bekendtskaber fra blandt andet Frankrig, Sverige og Italien hvilket naturligvis er yderst positivt. Der blev også stiftet et europæisk forbund som straks besluttede at næste åbne EM (2007) skal foregå i den europæiske by hvor der bor flest dygtige spillere (København!) [Red.: Forkert]. Men det er der nok nogen der skriver om andetsteds i bladet. Så man kan forstå at vi var svært tilfredse da vi rejste hjemad. Og vi medbragte andet end de håndgribelige gaver og præmier vi havde fået dernede. Næste store OC-turnering bliver Tredje Åbne Kinesiske Mesterskaber i Beijing hvor både Henrik Leth, Sune Korreman og jeg deltager. Så ønsk os held til at slå asiaterne.

13 Flere billeder fra OEMC 2005 Træskodans, nederlændere er mystiske. Verdensmesteren, Mai Hatsune, og svenske Linn Rittmalm-Glimne, vi skal have flere piger til at spille mahjong.

14 Til højre: EMA-præsident, Uwe Martens, modtager præmien for at vinde vores quiz. Tina overrækker den. Herunder: Sune coaches af Thomas Kragh. Rød 5 og Jeppe S. N. kikker på. Nr. 1: Masato Chiba Herover: Riichi mellem Thomas, Allan, Ryan Morris og endnu en japaner. Til højre: Rød 5, Mai Hatsune Lars T, og endnu en japaner. Muyten lurer verdensmesteren af.

15 Divisionsspil Af Anders Łabich 1. division Vest føres stort af begynderen Jeanette, hele fire meget erfarne spillere må føle 1. division Vest sig sat noget på plads. N Spiller Rat. K S Point T Helge og Anders B. 1 Jeanette ,33 2 Thomas ,00 skiller sig ud i bunden, 3 Henrik N ,60 men da Thomas ikke er i 4 Łabich ,50 landet næste år, vil der 5 Anders B ,50 kun blive en nedrykker. 6 Helge P ,80 2. division Vest er en lidt anden sag. To spillere har lagt sig i toppen, og de resterende spillere 2. division Vest skal oppe sig lidt for at N Spiller Rat. K S Point T få del i oprykningspladserne. Brødrene, Jens og 1 Jens B ,29 2 Lars T ,71 3 Brian K ,20 Søren B, dominerer hver 4 Jacob J ,60 deres ende af spektret. 5 Susanne ,60 Søren kan let forsvinde. 6 Søren B ,33 1. division Øst må siges at blive domineret noget af den regerende danske mester i Riichi, 1. division Øst Lars N; endnu mere interessant bliver det, når 1 Lars N ,20 N Spiller Rat. K S Point T 2 Henrik L ,43 man ved at det netop var 3 Martin J ,14 Henrik Leth han detroniserede. Robert og Claes 5 Claes S ,67 4 Jesper W ,25 kæmper noget i bunden. 6 Robert B ,00 2. division Øst er nok en af de mest spændende divisioner. Morten og Kim har begge en tendens på 1,00. Det mang- N Spiller Rat. K S Point T 2. division Øst lende spil mellem dem, 1 Muyten ,00 2 Kim I ,00 Harder og Freddy kan 3 Jeppe SN ,11 blive noget af en gyser. I 4 Freddy C ,25 bunden har Harder sat 5 Tina C ,33 sig lidt fast; kom i gang! 6 Jesper H ,29 Ratings er fra 15. sep.

16 Bagsiden Sponsorater til EM 2007 søges Alle bør nok efterhånden have fundet ud af at vi i 2007 skal afholde EM i mahjong i Danmark. I denne sammenhæng søger vi sponsorer til arrangementet. Så hvis der er nogen af vores medlemmer derude, der kender til nogen (evt. jeres arbejdsgiver, eget firma o.l.) der kunne finde på at sponsorer projektet, vil vi meget gerne høre mere fra jer. Det ville være os en stor hjælp. På vegne af EM-komiteen Anders Łabich mobil: Store kommende turneringer 22. oktober 2005: København (DK), Copenhagen Open, Riichi oktober 2005: Beijing (CH), 3. kinesiske mesterskab, OC. Danskere: Sune Korreman, Henrik Leth og Jeppe S. Nielsen. 12. november 2005: Nijmegen (NL), Golden Dragon Tourn., OC. Danskere: Tina Christensen. 28. januar 2006: Århus (DK), DM i Riichi. 4. februar 2006: Edewecht (D), Chinese New Year Tournament. 13. maj 2006: Mechelen (B), Green Dragon of Flanders, OC. Mahjong Danmark Matematisk Institut Aarhus Universitet Ny Munkegade 101, bygn Århus C URL: s: Foreningen: København: Århus: Formanden: Kassereren: Nyhedsbrevet:

Bestyrelsens beretning, Mahjong Danmarks generalforsamling, d. 4. oktober 2008

Bestyrelsens beretning, Mahjong Danmarks generalforsamling, d. 4. oktober 2008 Bestyrelsens beretning, Mahjong Danmarks generalforsamling, d. 4. oktober 2008 Bestyrelse På generalforsamlingen 2007 blev Anders Labich, Tina Christensen, Morten Andersen, Lena Smith og Henrik Leth valgt

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 2, juli/august 2009 Artikler med ramme omkring indeholder vigtige oplysninger fra klub og bestyrelse, som alle forudsættes at kende.. Tillykke Flere af klubbens

Læs mere

Pionerernes fagforbunds blad

Pionerernes fagforbunds blad Pionerernes fagforbunds blad 2015 Indholdsfortegnelse Hvad der er sket i årets løb... 3 Arbejdsweekend Trævæld den 11.- 13. april... 4 Generalforsamling Spejderbakken den 25.- 27. april... 6 Referat fra

Læs mere

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger

Nummer 52. for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI. Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området ADH - LAN - B70 - RAP - ØBC - ØBI Vin - Gadespejlet - Borgerforeninger Hvilshøj Boldklub - Kirkenyt - Hattefest Nummer 52 februar-maj 2009 s økonomi

Læs mere

Det første medlemsblad i DPU nogensinde!

Det første medlemsblad i DPU nogensinde! Det første medlemsblad i DPU nogensinde! April 2005 1. årgang nr. 1 Boganmeldelse: Winning low limit Hold em af Lee Jones side 9 Hvad gør en turneringsspiller sig af overvejelser? Se turneringsanalysen

Læs mere

Fodbolddommeren. nr.4 oktober 2008 65. årgang

Fodbolddommeren. nr.4 oktober 2008 65. årgang Fodbolddommeren nr.4 oktober 2008 65. årgang LYNGBYKURSUS 2008 STORE DOMMERDAG INDKALDELSE TIL DELEGERETMØDE HVOR BLEV DE AF? TALENTDOMMERKURSUS I VEJLE PROJEKT ASPIRANTJÆGER 2008/2009 Nr. 4 oktober 2008

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 Vinder af U-17 3. division 2009 KFUM Roskilde LÆS MERE OM VORT SUCCESHOLD - SIDE 2 STOR INDSATS - IKKE BELØNNET EFTER FORTJENESTE

Læs mere

Referat fra Newfoundlandklubben i Danmark - Generalforsamling 19.04.2015 kl. 13.00 Sannes Hundecenter, Hedensted

Referat fra Newfoundlandklubben i Danmark - Generalforsamling 19.04.2015 kl. 13.00 Sannes Hundecenter, Hedensted Referat fra Newfoundlandklubben i Danmark - Generalforsamling 19.04.2015 kl. 13.00 Sannes Hundecenter, Hedensted 30 deltagere - alle stemmeberettigede Dagsorden iflg. Vedtægterne: Valg af dirigent Valg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg Formand: Hallo så er vi ved de tider, hvor vi skal til at i gang med vores generalforsamling. Tiden er overskredet.

Læs mere

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 SKYTTEBLADET Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER 36 32 INDHOLD Skyttebladet :: Nummer 2 April 2013 :: Årgang 77 Udgiver

Læs mere

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr.

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr. 31. årgang nr. 2 Maj 2004 Idrætsbladet Medlemsblad for Sankt Annæ Idrætsforening Formanden - tak for en god sæson Generalforsamlingen - referat fra klubbens øverste myndighed Badminton - supersæson for

Læs mere

BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side 1. 31. årgang Nr. 2 juni 2008. En stolt Samar Damond blev klubmester i badminton.

BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side 1. 31. årgang Nr. 2 juni 2008. En stolt Samar Damond blev klubmester i badminton. BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side 1 31. årgang Nr. 2 juni 2008 En stolt Samar Damond blev klubmester i badminton. B r a b r a n d I d r æ t s f o r e n i n g BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Tango. Tidende Nr. 1 - marts 2008. Der er tango på Cuba!

Tango. Tidende Nr. 1 - marts 2008. Der er tango på Cuba! Tango Tidende Nr. 1 - marts 2008 På 1001 tangorejse nats dans til i Buenos Dubai Aires 36 Når Ukrainsk tangoen tango bliver tur/ passion retur 69 Der er tango på Cuba! 4 Selvom Cuba på dansescenen er mest

Læs mere

Copenhagen Christmas Tournament 2009

Copenhagen Christmas Tournament 2009 Gammon116 1 Copenhagen Christmas Tournament 2009 Medlemsblad for Dansk Backgammon Forbund Nr. 116 Marts 2010 Tommy Kean versus Thomas Jespersen Læs mere om verdens største endags backgammonturnering på

Læs mere

December 2013 Nr. 5 36. årgang

December 2013 Nr. 5 36. årgang December 2013 Nr. 5 36. årgang Indhold Rummer din økonomi skjulte muligheder, er vi eksperter i at afsløre dem Medlemsblad for Egå Sejlklub Udgivelser 5 gange årligt. Nr. 1 d. 7. februar. Nr. 2 d. 11.

Læs mere

Referat af GSBs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2007 MANDAG DEN 26. MARTS 2007 KL. 19.00

Referat af GSBs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2007 MANDAG DEN 26. MARTS 2007 KL. 19.00 Referat af GSBs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2007 GSBs ordinære generalforsamling 2007. Dagsordren iflg. klubbens love 7. MANDAG DEN 26. MARTS 2007 KL. 19.00 Generalforsamlingen afholdtes i mellembygningen

Læs mere

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse Generalforsamling 30. april 2015 12 deltagere udover bestyrelsen Formand Henrik Mathiasen konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 1. Valg af dirigent Henrik Mathiasen valgt 2. Valg af

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Brøndby den 4. november 2009 Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 Comwell Roskilde a-s Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde Søndag den 19. april 2009 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy

Læs mere

Aarhuus. Klub. 16 årgang nr. 62. Februar 2011

Aarhuus. Klub. 16 årgang nr. 62. Februar 2011 Aarhuus Februar 2011 Klub 16 årgang nr. 62 Side 2 Blad 62 Februar 2011 Aarhuus Nimbus Klub Klublokaler: True Byvej 7 - True - 8381 Tilst Klubaftener: Onsdage fra kl. 19:00 Hjemmeside: http://aarhuusnimbusklub.dk

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Anne-Line på sejrskamlen Sølv til Anne Julie fra Horsens Bronce til Julia Gross fra Sverige. September 2010 Nr. 4 33. årgang

Anne-Line på sejrskamlen Sølv til Anne Julie fra Horsens Bronce til Julia Gross fra Sverige. September 2010 Nr. 4 33. årgang Tillykke EUROPAMESTER Anne-Line på sejrskamlen Sølv til Anne Julie fra Horsens Bronce til Julia Gross fra Sverige September 2010 Nr. 4 33. årgang Ny opdateret hjemmeside GPSMAP 526 og 526S byt til nyt

Læs mere

Nordic Open 2009. Play65 Nordic Open 2009 side 25 Nye spændende tiltag i Nordens største turnering

Nordic Open 2009. Play65 Nordic Open 2009 side 25 Nye spændende tiltag i Nordens største turnering Gammon112 1 Medlemsblad for Dansk Backgammon Forbund Nr. 112 Marts 2009 Nordic Open 2009 Kommende turneringer Play65 Nordic Open 9. - 13. april 2009 Play65 Nordic Open 2009 side 25 Nye spændende tiltag

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2005 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Ikke

Læs mere

CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN

CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN CLUBMESTRE 2002 STARTISTEN NR. 63 / 2002 1 STARTISTEN LEDER Et lille halvt år er gået, og et nyt nummer af startisten står for døren. Denne version af startisten er i lidt nye rammer, idet Jesper Hede,

Læs mere

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014 H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å 3 August 2014 Nyt i Haderslev H.I.F.: H.H.I.F. SHOP H.H.I.F. Tilmeld dig gratis på: www.hh-if-shop.dk Og spar penge allerede i dag... HHI Bestyrelse

Læs mere

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63 NR. 3 BOLDKLUBBEN FREM Læs bl.a. om: 2008 Indkaldelse til Generalforsamling Nyt fra udvalg og projekter Hjemmesiden Det nye hit Nyt fra 1. holdet Nyt fra Afdelingerne Årets hold 2. ynglinge Rejsebrev fra

Læs mere