Vedtægter. for Lynæs Havn A.m.b.a. Senest ændret april 2008 NAVN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter. for Lynæs Havn A.m.b.a. Senest ændret april 2008 NAVN"

Transkript

1 Vedtægter for Lynæs Havn A.m.b.a. Senest ændret april Selskabets navn er Lynæs Havn A.m.b.a. NAVN Selskabet, der har hjemsted i Halsnæs kommune, er et andelsselskab med begrænset hæftelse for andelshaverne. FORMÅL Lynæs Havn A.m.b.a. har til formål af Halsnæs kommune at overtage og drive en havn med tilhørende søsportsfaciliteter i Lynæs, samt i samarbejde med Halsnæs kommune evt. at forestå en udvidelse af den eksisterende havn, alt med skyldig hensyntagen til de omkringliggende naboer samt miljøet i og omkring havnen Udvidelse af eller ændringer på havnens faste værker kræver godkendelse fra Trafikministeriet. ANDELSKAPITAL Selskabets andelskapital skal andrage et beløb, der svarer til den samlede overtagelsessum for lystbådehavnen med tilhørende anlæg og med et tillæg, der muliggør fornøden istandsættelse samt vedligeholdelse og finansiering af havnens drift det første år efter havnens overtagelse Andelskapitalen forventes at andrage kr ,00, der opdeles i andele á kr. 500,00 pr. stk.

2 3.3. For hver havneplads udstedes et andelsbevis, der angiver de til havnepladsen knyttede antal andele Andelskapitalen - der min. skal udgøre kr ,00 - forudsættes tegnet i perioden 1. jan 1990 til 1. maj Ovennævnte beløb skal være tegnet og indbetalt inden bestyrelsens endelige accept af overtagelsen af havnen med tilhørende anlæg og arealer Såfremt ovennævnte minimumsandelskapital er tegnet og indbetalt er bestyrelsen bemyndiget til at optage lån til realisation af formålet i henhold til vedtægternes Den seneste indbetalingsdag for restbeløbet fastsættes af bestyrelsen og meddeles de tegnende andelshavere ved anbefalet skrivelse mindst 1 måned før fristens udløb Bestyrelsen er bemyndiget til - det være sig ved en omlægning af havnepladserne i den eksisterende havn, eller ved en udvidelse af havnen - at forøge antallet af andele tilsvarende mod en tilsvarende regulering af andelsselskabets samlede andelskapital Såfremt en andelshaver - efter at have tegnet sig - ikke opfylder sine forpligtelser til at indbetale den til havnepladsen knyttede andelskapital - jfr. 3 - er bestyrelsen berettiget til at overdrage det pågældende andelsbevis med rettigheder og forpligtelser til anden side I sådanne tilfælde udbetales den af den tegnede andelshaver indbetalte del af andelskapitalen med fradrag af påviseligt påløbne omkostninger. Udbetalingen finder sted i takt med indbetalingen til selskabet fra den andelshaver, som har overtaget det pågældende andelsbevis Betalingsfristen fastsættes af bestyrelsen Andelsbeviset skal lyde på navn, som noteres i selskabets bøger Hver havneplads/andelsbevis giver på selskabets generalforsamlinger 1 stemme, uanset hvor mange andele der måtte være knyttet til det enkelte andelsbevis Andelsbeviserne er ikke frit omsættelige I forbindelse med tegningen udstedes foreløbige andelsbeviser. Disse andelsbeviser ombyttes senere med endelige andelsbeviser på det endelige andelsbeløb Ingen andel har særlige rettigheder Inden andelshaver er forpligtet til at lade sine andele indløse helt eller delvist, bortset fra tilfælde af lovlig eksklusion af selskabet.

3 5.7. Såfremt en andelshaver over for selskabets bestyrelse sandsynliggør, at hans andelsbevis er bortkommet, kan mortifikation finde sted efter forudgående indkaldelse i Statstidende med mindste 3 måneders varsel. Endvidere kan bestyrelsen efter eget skøn indrykke tilsvarende indkaldelser i et eller flere dagblade Såfremt ingen inden senest 14 dage efter indkaldelsesvarslets udløb har anmeldt og dokumenteret sin besiddelse af og/eller sin bedre ret til det pågældende andelsbevis, er bestyrelsen forpligtet til at erklære det pågældende andelsbevis for mortificeret med den virkning, at et tilsvarende nyt andelsbevis udstedes til den berettigede andelshaver Den der begærer mortifikationen, er forpligtet til at betale enhver udgift, der er forbundet hermed og med udstedelsen af det nye andelsbevis. Bestyrelsen kan som betingelse for at videre foretages forlange, at den pågældende andelshaver indbetaler et passende depositum til dækning af de forventede omkostninger ved mortifikation m.v Såfremt en andelshaver ønsker at overdrage sit andelsbevis, skal dette ved skriftlig henvendelse til bestyrelsen tilbydes selskabet, der herefter videresælger andelsbeviset/havnepladsen med rettigheder og forpligtelser til den der står som nummer 1 på den dertil oprettede venteliste for opnåelser af havneplads Bestyrelsen afhænder den pågældende havneplads til den for salgsåret fastlagte pris. Hertil kommer de påløbne omkostninger i forbindelse med afhændelsen af andelsbeviset. Disse omkostninger betales af køber. Andelsbeviset afregnes kontant Når bestyrelsen fra en andelshaver har modtaget skriftlig henvendelse med tilbud om at afhænde sin havneplads, skal bestyrelsen inden 1 måned ved anbefalet skrivelse give den andelshaver, som ønsker at overdrage sin andel meddelelse om til hvem selskabet skal formidle den pågældende havneplads med tilhørende andelsbevis De anførte regler om overdragelse af havnepladser gælder i alle tilfælde også, når andele skal realiseres gennem en andelshavers konkurs-, akkord-, likvidations- eller dødsbo eller gennem kreditorers individualforfølgning Overdragelse af havnepladser til ægtefælle og/eller livsarvinger kan dog i alle tilfælde finde sted til priser og på betalingsvilkår uden godkendelse af selskabets bestyrelse, når der gives bestyrelsen skriftlig meddelelse om den nye andelshavers navn og adresse tilligemed fornøden dokumentation for, at overdragelsen er sket til ægtefælle og/eller livsarvinger, der skal opfylde betingelserne for at være andelshavere - jfr Når bestyrelsen modtager tilbud om formidling af en havneplads, skal bestyrelsen under iagttagelse af ovennævnte tidsfrister staks søge andelsbeviset formidlet til den som står øverst på ventelisten. Hvis denne ikke er interesseret tilbydes den næste på listen og så fremdeles.

4 6.7. Såfremt der ikke forefindes interesserede købere til andelsbeviset, kan selskabets bestyrelse selv købe andelsbeviset Det skal tilstræbes, at selskabet ikke på noget tidspunkt ejer mere end 10 % af den til enhver tid gældende andelskapital. Der kan dog bortses herfra i de første år efter selskabets stiftelse Såfremt andelsbeviset ikke kan sælges eller ønskes overtaget af andelsselskabet søges pladsen udlejet - dog max. for 1 kalenderår ad gangen - til den, der står første på den af bestyrelsen oprettede venteliste for interesserede lejere. Bestyrelsen har ved udgangen af lejeperioden/kalenderåret pligt til at søge pladsen solgt i overensstemmelse med 6.1. Kun såfremt der ikke forefindes en køber til andelsbeviset, kan lejekontrakten forlæges for et yderligere kalenderår Uanset evt. venteliste har andelshaverne ret til indbyrdes at bytte pladser. Pladsbytte skal dog godkendes af bestyrelsen, der kun kan nægte et pladsbytte, såfremt væsentlige hensyn taler derimod Såfremt en andelshaver sælger sin båd, er han berettiget til at giver køber ret til - uanset ventelisten - at fremleje pladsen for det kalenderår, hvori overdragelsen finder sted, samt for det efterfølgende kalenderår. Det er dog en betingelse at køber benytter bådpladsen til den købte båd og i øvrigt accepterer de for pladsen gælden lejevilkår. Efter udløbet af denne periode har køber/fremlejer ingen fortrinsret til pladsen, medmindre han står først på ventelisten.

5 ANDELSHAVERNES RETTIGHEDER OG PLIGTER Hvert andelsbevis giver ret til tildeling af 1 havneplads Hvert medlem kan kun tegne sig for 1 andelsbevis med dertil knyttet havneplads Undtaget fra ovennævnte bestemmelse er dog selskabets evt. køb af andelsbeviser, jfr. 6 stk Enhver yderligere dispensation fra denne regel kræver enighed i bestyrelsen samt efterfølgende godkendelse på en generalforsamling Den tildelte havneplads må alene videreoverdrages i overensstemmelse med andelsselskabets vedtægter Den tildelte havneplads må alene benyttes af andelshaveren selv og må ikke udlånes og/eller fremlejes medmindre der er udtrykkelig hjemmel i nærværende vedtægter, herunder Såfremt havnepladsen måtte stå ubenyttet i en kortere periode, er andelsselskabet berettiget til at disponere over pladsen som gæsteplads, uden afregning over for andelshaveren Enhver andelshaver af en havneplads er ubetinget forpligtet til at tegne ansvarsforsikring for sin båd Størrelsen af ansvarssummen fastsættes hvert år af bestyrelsen og bekendtgøres på generalforsamlingen. Hver bådejer er forpligtet til - på forlangende - over for bestyrelsen at forvise/udlevere kopi af forsikringspolice samt vilkår tilligemed præmiekvittering Bestyrelsen kan, når særlige forhold taler derfor, foretage ændringer i fordelingen af havnepladser, og såfremt dette medfører at en andelshaver flyttes fra en havneplads til en anden, skal dette ske med min. 3. mdrs. varsel. Medfører denne flytning, at andelshaveren flyttes en mindre havneplads, skal andelshaveren have udbetalt differencen mellem andelsbevisernes værdi pr. dato for flytningen. Flytte en andelshaver fra en mindre havneplads til en større havneplads, er andeshaverne forpligtet til kontant at indbetale differencen op til prisen for den større havneplads. Bestyrelsen kan i denne situation indrømme afdragsvis betaling, og ikke ud over 10 måneder. 9.

6 9.1. Hver andelshaver er andelsberettiget i selskabets formue i forhold til andelsbevisets forholdsmæssige de af den samlede andelskapital Andelsselskabets overskud forbliver indestående i Andelsselskabet For selskabets forpligtelser hæfter alene selskabets formue, således at andelshaverne ikke personligt hæfter for selskabets gældsforpligtelser Bestyrelsen er berettiget til at lade notere, at en bank eller en sparekasse har sikkerhed i en andelshavers andelsbevis, således at den pågældende bank eller sparekasse i påkomne tilfælde på andeshaverens vegne kan overdrage andelsbeviset efter reglerne i Såfremt en andelshaver groft overtræder havnevedtægterne eller ordensreglementet, er bestyrelsen berettiget til at ekskludere vedkommende, hvilket skal ske skriftligt og med begrundelse Det samme gælder, såfremt en andelshaver efter gentagne henstillinger er i restance til selskabet Eksklusion kan ikke finde sted før den pågældende har haft lejlighed til at udtale sig på et bestyrelsesmøde En ekskluderet andelshavers andelsbevis med de dertil hørende rettigheder inddrages i forbindelse med eksklusionen mod betaling af andelsbevisets værdi, med fradrag af eventuelle restancer til selskabet En ekskluderet andelshave er berettiget til at kræve eksklusionen behandlet på førstkommende ordinære generalforsamling, hvor vedkommende undersagens behandling er berettiget til at være til stede og udtale sig Såfremt den ekskluderede andelshaver ikke giver skriftlig tilladelse hertil, kan det inddragne andelsbevis af bestyrelsen ikke afhændes til anden side før efter at den ordinære generalforsamling har været afholdt Betalingen af værdien af det inddragne andelsbevis skal ske efter reglerne i 6.

7 GENERALFORSAMLING Selskabets øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes i Halsnæs kommune hvert år inden udgangen af marts måned Generalforsamlingen indkaldes med 14 dages varsel ved skrivelse til hver enkelt andelshaver Indkaldelse skal indeholde dagsorden med angivelse af de spørgsmål, som ønskes behandlet af generalforsamlingen Forslag fra andelshaverne skal for at kunne behandles af generalforsamlingen fremsendes skriftligt og være bestyrelsen i hænde senest den 1. febr Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal mindst indeholde: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse og godkendelse af selskabets årsregnskab samt fremlæggelse og godkendelse af drifts- og kapitalbudget for indeværende år samt første kvartal i det efterfølgende år. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter, jfr Valg af en statsaut. eller reg. revisor samt 1 suppleant. 7. Bestyrelsens orientering om den foretagne værdiansættelse af andelene/andelsbeviserne. 8. Bestyrelsens orientering om de fastsatte minimumskrav til andelshavernes bådansvarsforsikringer. 9. Eventuelt Ekstraordinær generalforsamling afholdes efter en generalforsamlings eller bestyrelsens beslutning herom eller efter skriftlig anmodning til bestyrelsen fra mindst 1/3 af indehaverne

8 af andelsbeviser. Denne anmodning skal indeholde de forslag, der ønskes behandlet af den ekstraordinære generalforsamling Indkaldelsen til ekstraordinær generalforsamling skal ske skriftligt til andelshaverne senest 14 dage fra anmodningens modtagelse og med kortest muligt varsel, dog mindst 14 dage Generalforsamlingen vælger ved simpelt stemmeflertal en dirigent, der leder generalforsamlingen og afgør alle spørgsmål vedrørende sagens behandlingsmåde, stemmeafgivning og dennes resultat Stemmeafgivningen skal ske skriftligt, når mindst 10 andelshavere stiller krav herom Hver havneplads med dertil hørende andelsbevis giver een stemme, uanset antallet af de tilknyttede andele Enhver andelshaver, der ikke er i restance til selskabet, er berettiget til at deltage i og afgive stemme på en generalforsamling Stemmeafgivning kan ske iflg. skriftlig fuldmagt til en andelshaver, der dog højst - udover sin egen andel - kan afgive stemme for 3 andelshavere På generalforsamlingen kan kun vedtages de forslag, der fremgår af den udsendte dagsorden eller de ændringsforsalg der fremkommer til lovligt stillede forslag De på generalforsamlingen behandlede sager afgøres ved simpelt stemmeflertal, medmindre nærværende vedtægter kræver særligt stemmeflertal Om det på generalforsamlingen passerede føres en protokol, der underskrives af dirigenten og af formanden for bestyrelsen. BESTYRELSE Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af 7 medlemmer. Formand og tre bestyrelsesmedlemmer vælges af andelsselskabets generalforsamling for 2 år ad gangen.

9 To bestyrelsesmedlemmer udpeges af Halsnæs kommune. Et bestyrelsesmedlem udpeges af Lynæs Fiskeriforening blandt de aktive fiskere i Lynæs Havn Generalforsamlingen vælger bestyrelsesmedlemmer således; I lige år vælges formand og 1 bestyrelsesmedlem. I ulige år vælges 2 bestyrelsesmedlemmer Genvalg af formanden og af øvrige bestyrelsesmedlemmer kan finde sted Der vælges to suppleanter for de af generalforsamlingen valgte medlemmer af bestyrelsen Bestyrelsen konstituerer sig selv med en næstformand/sekretær og en kasserer Bestyrelsen, der varetager den daglig ledelse af selskabet, fastsætter selv de nærmere bestemmelser for udførelsen af sit hverv Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende Generalforsamlingen kan fastsætte et rimeligt vederlag til de af generalforsamlingen valgte bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsen er berettiget til at antage lønnet medhjælp, herunder især til udførelse af praktisk arbejde på lystbådehavnen og til udførelse af administrative opgaver Bestyrelsen kan nedsætte udvalg til særlig opgaver. I disse udvalg kan optages medlemmer uden for bestyrelsens kreds Formanden for bestyrelsen tilser, at der for hvert bestyrelsesmøde udfærdiges et protokollat, der underskrives af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsen sørger for, at det til enhver tid gældende ordensreglement for havnen er indsendt og godkendt af Trafikministeriet samt at enhver ændring i havnevedtægten indsendes til Ministeriets orientering Havneafgift: Bestyrelsen fastsætter i forbindelse med udarbejdelse af drifts- og kapitalbudgettet, jfr. 12 punkt 3 havneafgifterne for det indeværende budgetår. Denne afgift forfalder - efter endelig godkendelse på selskabets generalforsamling - den 1. april.

10 Ved fastsættelsen af havneafgiften skal der tages hensyn til, at havnepladserne evt. har forskellige størrelser Værdiansættelse af andelsbeviser: Bestyrelsen fastsætter hvert år i januar måned værdien af andelsbeviserne på grundlag af en regulering af de underliggende andele. Der skal ske en regulering i overensstemmelse med det den almindelig prisudvikling i samfundet berettiger til, dog maximalt i overensstemmelse med udvikling i det lønregulerende pristal. Regulering foretages hvert års 1. januar, første gang pr. 1. januar 1992, beregnet med den stigning der er sket i pristallet fra okt. måned okt. måned TEGNINGSRET Selskabet tegnes af formanden sammen med et medlem af bestyrelsen Alle væsentlige dispositioner, der rækker udover det på sidste ordinære generalforsamling godkendt drifts- og kapitalbudget kræver enighed i bestyrelsen. REGNSKAB/REVISION Selskabets regnskabsår er kalenderåret, dog således, at første regnskabsår er perioden fra stiftelsen til 31/ Årsregnskabet skal revideres af en revisor, der vælges af generalforsamlingen. Denne skal være statsaut. eller registreret revisor. Halsnæs kommunes revisor har dog til enhver tid adgang til selskabets regnskaber samt bogholderi Revisionen udfærdiger revisionsprotokollat, der med det årlige regnskab tillige fremsendes til orientering for byrådet i Halsnæs kommune.

11 FORKØBSRET Andelsselskabet, subsidiært andelshaverne, kan på intet tidspunkt overdrage, det være sig ved salg eller på anden måde, hele eller dele af havneanlægget med tilhørende landarealer til trediemand uden at Halsnæs kommune v/byrådet først skriftligt har godkendt dette Halsnæs kommune har endvidere en køberet til andelsbeviserne, såfremt det måtte vise sig, at andelsbeviserne sælges enten samlet eller successivt til en ny ejerkreds, der måtte være direkte eller indirekte forbundet, og som ikke hver for sig må antages at have en personlig og indirekte interesse i at have bådeplads i Lynæs Havn Havnen / dele af denne kan på intet tidspunkt overtages af en panthaver, det være sig til brugelig pant, administration eller på anden måde uden byrådets skriftlige godkendelse. Denne bestemmelse skal dog ikke være til hinder for, at den enkelte andelshaver kan stille sit andelsbevis til sikkerhed for et lån til finansiering af anskaffelsen af andelsbeviset, jfr. 9 stk. 3. OPLØSNING M.V Til vedtagelse af forslag om ændring af selskabets vedtægter eller om opløsning af selskabet kræves, at mindst 2/3 af andelshaverne er til stede - personligt eller ved befuldmægtiget - på generalforsamlingen, og at vedtagelsen sker med mindst 2/3 af de tilstedeværende andelshavere Er 2/3 af andelshaverne ikke til stede, men forslaget i øvrigt vedtages af 2/3 af de fremmødte andelshavere, indkalder bestyrelsen inden 14 dage til en ny ekstraordinær generalforsamling På sidstnævnte ekstraordinære generalforsamling er forslaget vedtaget, såfremt 2/3 af de fremmødte stemmer herfor Alle ændringer i nærværende vedtægter skal endeligt godkendes af såvel Halsnæs kommune som af Trafikministeriet, førend de kan træde i kraft Såfremt det vedtages at opløse selskabet vælges en eller flere likvidatorer, der forestår likvidationen Forinden likvidationen iværksættes af likvidatorerne, er kommunen berettiget til administration i op til 6 måneder med henblik på i samarbejde med den eller de af

12 generalforsamlingen valgte likvidatorer at søge en rekonstruktion gennemført. Halsnæs kommune hæfter ikke for evt. oparbejdet underskud i administrationsperioden Lykkes det ikke at rekonstruere selskabet i ovennævnte administrationsperiode, eller ønsker Halsnæs kommune ikke at medvirke til en rekonstruktion, er kommunen førsteberettiget til at overtage samtlige af selskabets aktiver mod at tilsvare selskabets gæld og andelskapital Ønsker kommunen ikke at overtage selskabets aktiver og gældsforpligtelser incl. et beløb svarende til andelskapitalen, skal selskabets aktiver søges afhændet bedst muligt. Forinden endelig accept af et købstilbud kan accepteres af likvidator, skal købstilbuddet med specificerede vilkår skriftligt forlægges Halsnæs kommune, der herefter har forkøbsret på samme vilkår. Forkøbsretten skal af Halsnæs kommune gøres gældende seneste inden 6 uger fra tilbuddets modtagelse Likvidationsprovenuet fordeles i forhold til andelshavernes omsætning med selskabet Overdragelse af anlæg kræver godkendelse af Trafikministeriet. Således vedtaget på Andelsselskabet Lynæs Havns stiftende generalforsamling den 25. marts 1990 med efterfølgende ændringer vedtaget marts 1991, marts 1999 samt marts 2008.

Vedtægter. for. Lynæs Havn A.m.b.a.

Vedtægter. for. Lynæs Havn A.m.b.a. Vedtægter for Lynæs Havn A.m.b.a. Senest ændret maj 2014 NAVN 1. 1.1. Selskabets navn er Lynæs Havn A.m.b.a. 1.2. Selskabet, der har hjemsted i Halsnæs kommune, er et andelsselskab med begrænset hæftelse

Læs mere

Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE

Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE Marts 2005 Januar 2012 Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE NAVN: 1. Foreningens navn er Bådelauget Kignæs Mole. Foreningen er stiftet den 3. Juni 1964. Foreningen har hjemsted i Jægerspris (kommune slettes).

Læs mere

Vedtægter. for Assens Marina A.m.b.a. NAVN 1.

Vedtægter. for Assens Marina A.m.b.a. NAVN 1. Vedtægter for Assens Marina A.m.b.a. NAVN 1. 1.1. Selskabets navn er "Assens Marina A.m.b.a." 1.2. Selskabet, der har hjemsted i Assens kommune, er et andelsselskab med begrænset hæftelse for andelshaverne.

Læs mere

Vedtægter for Jyllingehallerne a.m.b.a. Navn og hjemsted.

Vedtægter for Jyllingehallerne a.m.b.a. Navn og hjemsted. Planetvej 35 DK-4040 Jyllinge Tel. +45 46 78 85 55 www.jyllingehallerne.dk info@jyllingehallerne.dk Vedtægter for Jyllingehallerne a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted. Selskabet der er stiftet d. 28.03.1968,

Læs mere

MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A.

MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A. VEDTÆGTER For MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A. 2017 1. Selskabets navn er Vestsjællands Kørelærerforenings Øvelsespladser, Andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabets hjemsted er Slagelse Kommune. 2. Selskabets

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling, Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. Afholdt 17/12-2012 kl 19.00 på Business College Syd.

Referat fra stiftende generalforsamling, Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. Afholdt 17/12-2012 kl 19.00 på Business College Syd. Sønderborg 17/12-2012 Referat fra stiftende generalforsamling, Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. Afholdt 17/12-2012 kl 19.00 på Business College Syd. Dagsorden: 1. Velkomst ved formand for referencegruppen

Læs mere

Vedtægter. For. Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. Navn. 1.1 Selskabets navn er "Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a." ( selskabet ) Formål.

Vedtægter. For. Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. Navn. 1.1 Selskabets navn er Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. ( selskabet ) Formål. Vedtægter For Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. Navn 1.1 Selskabets navn er "Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a." ( selskabet ) 1 1.2 Selskabet, der har hjemsted i Sønderborg kommune, er et andelsselskab med

Læs mere

Vedtægter for Korsør Lystbådehavn A.m.b.A.

Vedtægter for Korsør Lystbådehavn A.m.b.A. Vedtægter for Korsør Lystbådehavn A.m.b.A. 1 Korsør Lystbådehavn er et andelsselskab med begrænset ansvar og har hjemsted i Slagelse Kommune. Korsør Lystbådehavns formål er at anlægge og drive en lystbådehavn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET KOLLEGIET GLANSHATTEN LEJLIGHED XX.

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET KOLLEGIET GLANSHATTEN LEJLIGHED XX. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET KOLLEGIET GLANSHATTEN LEJLIGHED XX. NAVN OG FORMÅL: 1: Selskabets navn er "Andelsselskabet Kollegiet Glanshatten lejlighed XX". stk. 2: Selskabets formål er at erhverve ejerlejlighed

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

MORSØ SEJLKLUB & MARINA

MORSØ SEJLKLUB & MARINA Side 1 af 10 VEDTÆGTER «Pis W.' 411? FOR MORSØ SEJLKLUB & MARINA Indholdsfortegnelse 1. Navn. 2. Medlemmer og formål. 3. Formue. 4. Medlemmernes rettigheder og pligter. 5. Bådpladsbevis og bådhusbevis.

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for ANDELSSELSKABET LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. NAVN OG HJEMSTED: 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Vedtægter for Nysted Bådelaug

Vedtægter for Nysted Bådelaug Vedtægter for Nysted Bådelaug 28. februar 2014 Navn og formål 1 Navn og hjemsted 2 Bådelaugets formål Medlemmer 3 Optagelse af medlemmer 4 Udmeldelse og eksklusion af medlemmer 5 Æresmedlemmer Generalforsamling

Læs mere

LOVE ANDELSSELSKABET ROSENVANG

LOVE ANDELSSELSKABET ROSENVANG A D VO KAT OL E F ISCH E R Møderet for Landsret A D VO KAT H ENRIK RA VNILD Møderet for Højesteret Advokat Henrik Ravnild Frederikssundsvej 159 2700 Brønshøj Telefon: 38 28 43 12 Telefax: 38 28 67 12 www.brh-advokater.dk

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr.

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36 J. nr. 16-151776 Vedtægter for MCH A/S CVR nr. 43 55 59 28 ------------------------------ Vedtægter for MCH A/S CVR nr.

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Tofteengen«2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A.

VEDTÆGTER. for. Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A. Navn og hjemsted 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A eller i forkortet form, Hou Lystbådehavn. Selskabets hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Destinationsselskabet Toppen af Danmark A/S

V E D T Æ G T E R for Destinationsselskabet Toppen af Danmark A/S V E D T Æ G T E R for Destinationsselskabet Toppen af Danmark A/S Selskabets navn, hjemsted og formål -------------------------- 1. Selskabets navn er: Destinationsselskabet Toppen af Danmark A/S. Selskabets

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

VEDTÆGTER. for Kanalens Bådforening

VEDTÆGTER. for Kanalens Bådforening VEDTÆGTER for Kanalens Bådforening 01. maj 2017 Side [1] Indholdsfortegnelse 1. Navn 3 2. Formål 3 3. Medlemskab 3 3A. Passivt medlemskab 3 4. Medlemmernes forpligtelser 3 5. Eksklusion 3 6. Salg eller

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Side 1 af 6 VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen for Entertainment- og Medieret. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Andelsforeningen Bendstrup Camping a.m.b.a.

Andelsforeningen Bendstrup Camping a.m.b.a. Andelsforeningen Bendstrup Camping a.m.b.a. Bendstrup Vognkoloni a.m.b.a. Damvejen 24 3400 Hillerød Tlf.: 4828 6409 ANDELSFORENINGENS VEDTÆGTER Revideret juni, 2017 1 Fil: 1. NAVN-HJEMSTED Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

J.nr. 41-85733 MD/LMP. VEDTÆGTER, DECEMBER 2013 Jelling Golfbane A/S i likvidation CVR nr. 16 17 08 01

J.nr. 41-85733 MD/LMP. VEDTÆGTER, DECEMBER 2013 Jelling Golfbane A/S i likvidation CVR nr. 16 17 08 01 J.nr. 41-85733 MD/LMP VEDTÆGTER, DECEMBER 2013 Jelling Golfbane A/S i likvidation CVR nr. 16 17 08 01 2 1.0 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Jelling Golfbane A/S 1.2 Dets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED. 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED. 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er Ase Lønmodtager. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2. FORMÅL

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab

Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabet navn er Vækst & Viden Helsingør A/S. Selskabets hjemsted er Helsingør Kommune. 2

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ladegaarden

Vedtægter for Grundejerforeningen Ladegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Ladegaarden Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-8 Kap. 4

Læs mere

Vedtægter. Andelsgarant a.m.b.a.

Vedtægter. Andelsgarant a.m.b.a. Vedtægter Andelsgarant a.m.b.a. Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Andelsgarant a.m.b.a. Selskabets binavn er Andelsselskabet af 15. maj 2013 A.M.B.A. 1.2. Selskabets hjemsted er Storkøbenhavn.

Læs mere

Forslag til nye vedtægter sammenstilling med nuværende vedtægter

Forslag til nye vedtægter sammenstilling med nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter Nuværende vedtægter Kommentarer Vedtægter for Frederikssund Lystbådehavn LOVE FOR FREDERIKSSUND A. m. b. a. december 2010 LYSTBADEHAVN A.m.b.A. 1 Navn 1.1. Selskabets navn er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING A. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.0 Foreningens navn er Vesterhavsgårdens Grundejerforening. 2.0 Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. B. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabets hjemsted: Selskabets hjemsted er Herlev Kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R OTTERUP HANDELSFORENING

V E D T Æ G T E R F O R OTTERUP HANDELSFORENING V E D T Æ G T E R F O R OTTERUP HANDELSFORENING Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Otterup Handelsforening. Foreningens hjemsted er Nordfyns Kommune, Fyn. Foreningen er selvstændig og er ikke underlagt

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner Vedtægter for Strandmølleskolens Venner 1 1 Foreningens navn er: Strandmølleskolens Venner. Foreningens hjemsted er Assens Kommune. 2 Foreningens formål er at støtte den private institution Strandmølleskolen

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Ejby Elnet A.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. Selskabsform, navn og hjemsted 2. Selskabets formål 3. Andelshavere 4. Medejerforhold 5. Andelshavernes økonomiske ansvar 6. Ejendomsret til anlæg

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune.

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg. Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune. VEDTÆGTER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er 36 17 24 52. Dens hjemsted er Rudersdal kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægter for Hareklit Vejlaug

Vedtægter for Hareklit Vejlaug Vedtægter for Hareklit Vejlaug Navn 1. Vejlaugets navn er Hareklit Vejlaug og benævnes herefter "Vejlauget". Hjemsted 2. Vejlaugets hjemsted er Haurvig, Ringkøbing-Skjern Kommune. 3. Vejlaugets formål

Læs mere

Vedtægter. for. Snaptun Lystbådehavn a.m.b.a.

Vedtægter. for. Snaptun Lystbådehavn a.m.b.a. - 1 - Vedtaget 2013-04-11. Vedtægter for Snaptun Lystbådehavn a.m.b.a. Snaptun strand vej 15,7130 Juelsminde stiftet den 3/7 1990 1. Snaptun Lystbådehavn er et andelsselskab med begrænset ansvar, idet

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen kan, af hensyn til havneanlæggets overordnede udnyttelse, flytte medlemmernes pladstildeling inden for havnen.

Afdelingsbestyrelsen kan, af hensyn til havneanlæggets overordnede udnyttelse, flytte medlemmernes pladstildeling inden for havnen. VEDTÆGTER FOR AFDELINGEN: KANALHAVNEN UNDER NÆSTVED SEJLKLUB 1. : NAVN OG TILHØRSFORHOLD. Afdelingens navn er: Kanalhavnen., herefter kaldet afdelingen. Afdelingen er etableret i henhold til "Vedtægter

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Indholdsforteqnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap.

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010 VEDTÆGTER Gældende pr. 1. januar 2010 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål og forsyningsområde 3 3 Andelshavere / vandaftagere 3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter For Vildsund Havn A.m.b.a.

Vedtægter For Vildsund Havn A.m.b.a. Vedtægter For Vildsund Havn A.m.b.a. Vildsund Havn er et andelsselskab med begrænset ansvar og har hjemsted i Thisted Kommune. Vildsund Havns formål er at vedligeholde og drive en havn med tilhørende faciliteter

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018 Vedtægter for grundejerforeningen Drejø- CVR. 37 60 87 93 April 2018 Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. nr

VEDTÆGTER. for Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. nr VEDTÆGTER for Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. nr. 15988118 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er Aktieselskabet Lohals Havn. Dets hjemsted er Langeland Kommune. 2. Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. Nr

VEDTÆGTER. For Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. Nr VEDTÆGTER For Aktieselskabet Lohals Havn Cvr. Nr. 15988118 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er Aktieselskabet Lohals Havn. Dets hjemsted er Lohals, Langeland Kommune 2. Selskabets

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE (Stiftet d. 19. januar 2000) Vedtægterne er ændret: 28. februar 2001, 2. oktober 2002, 17. februar 2004 og 20. marts 2012. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED.

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 18. december 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Vollerup Strands Vandværk. 1 Selskabet har hjemsted

Læs mere

SØNDERBALLE BÅDELAUG

SØNDERBALLE BÅDELAUG SØNDERBALLE BÅDELAUG 1. Laugets navn er: Sønderballe Bådelaug. 2. Laugets formål er at arbejde for de bedst mulige forhold for medlemmernes interesse for sejlsport og tursejlads, samt varetage deres interesser,

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter BREJNING for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning

Læs mere

Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A. ===================================== Navn. 1. Selskabets navn er Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk

Læs mere

Torsdag den 27. marts 2014, kl. 1800 Business College Syd(Handelsskolen), Sdr. Landevej 30, Sønderborg.

Torsdag den 27. marts 2014, kl. 1800 Business College Syd(Handelsskolen), Sdr. Landevej 30, Sønderborg. Sønderborg den 27 marts 2014. Referat af GENERALFORSAMLING. Torsdag den 27. marts 2014, kl. 1800 Business College Syd(Handelsskolen), Sdr. Landevej 30, Sønderborg. Referent Lars S. Reugboe Antal deltager

Læs mere

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS VEDTÆGTER for SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabets navn er Sputnikkollegiet Frederiksberg ApS. Selskabets hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE VEDTÆGTER 1993 Vedtægter 1993 Foreningens navn er "Søndermarkens Grundejerforening og Antennelaug" 1 2 Foreningens hjemsted er Odense kommune under Odense By- og Herredsret,

Læs mere