Centerleder Anja Astrup Larsen Tlf.: Mobil:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798"

Transkript

1

2 Velkommen som træner i VGF Bestyrelsen ønsker dig velkommen i Viborg Gymnastik-Forening. Som træner er du gymnasternes primære kontakt til foreningen, og du vil sikkert få mange forskellige spørgsmål. Vi har derfor udarbejdet denne folder med nyttige oplysninger. Læs den! så føler du dig forhåbentlig dig godt klædt på til sæsonstart. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen. Dit hold får tilknyttet en udvalgsformand i bestyrelsen, som du også kan henvende dig til. Bestyrelsen er ikke til for at diktere tingenes gang, men for at binde ideer, ønsker og projekter sammen økonomisk og ledelsesmæssigt. Du kan derfor altid kontakte bestyrelsen og komme med dine synspunkter, og du er mere end velkommen til selv at deltage i det videre arbejde. VGF bygger på et forpligtende fællesskab mellem medlemmer, forældre, træner og bestyrelses medlemmer. Det betyder at vi forventer aktiv deltagelse fra alle parter i foreningens aktiviteter, sociale liv og opgaver. VGF skal være et rart sted at være for alle uanset alder og forudsætninger, derfor vægtes den gensidige respekt, tolerance og gode omgangstone højt. Vigtigt! Hvis du er forhindret i at møde til træning, skal du selv finde en afløser til dit hold. Hvis du ikke kan finde en afløser, er det vigtigt at træningen aflyses henvend dig til din udvalgsformand. Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: Mobil:

3 vgf.dk Har du stof til VGF s hjemmeside, kan du sende det til Centerleder Anja Astrup Larsen: anja@vgf.dk. Send gerne information om resultater, billeder og videoklip fra konkurrencer, opvisninger mm. Alle er med til at gøre hjemmesiden levende. Conventus Foreningen bruger et online administrationssystem - Conventus. Det giver bla. mulighed for: - Medlemsadministration medlemmerne indtaster og opdaterer selv alle oplysninger. - Online betaling af kontingent. - Holdadministration - info, statistik og kommunikation omkring hvert enkelt hold. - Kommunikation internt til udvalgsmedlemmer, trænere, bestyrelse mv. og eksternt til alle medlemmer. Alle trænerer kan logge sig på

4 Du har forskellige muligheder på siden. Du kan bla. udskrive holdlister med afkrydsningsfelter og sende fælles mail rundt til hele dit hold. Adressebogen indeholder alle medlemmer og trænerer, og den fungerer derfor som en fælles adressebog for hele foreningen og danner grundlag for hele kommunikationsdelen. Sådan udskriver du holdlister: - Adressebog (fane: medlemmer)/afdeling/hold/klik på gruppe ikonet/afkrydsningsliste. Sådan udskriver du adresseliste: - Adressebog (fane: udskrift)/vælg afdeling/vælg hold/printer ikon Sådan sender du en mail til hele dit hold: - /Ny /skriv mailen (du behøver ikke skrive modtagere øverst)/vælg modtagerhold til venstre Har du spørgsmål til Conventus systemet kan du kontakte Jens Ibsen: mobil (efter kl. 17) eller mail: mail@jibdesign.dk Medlemmer: Du er som træner ansvarlig for at alle deltager på dit hold er meldt ind senest 15. september. Hvis ikke det er tilfældet, har de ikke ret til at gå på holdet. Print holdliste ud og foretag navneopråb til efterfølgende træning. Sådan tilmelder og betaler gymnasten: - Gå ind på vores hjemmeside og find holdet, du ønsker at tilmelde dig under Holdoversigt følg herefter anvisningen. Du skal betale med dankort/visa, når betalingen er gennemført, er du tilmeldt det valgte hold. - Denne første betaling er kontingent for 1. sæson ( ). For at deltage på holdet, skal din tilmelding være registreret senest 15. september Har du fortrudt din tilmelding og ønsker kontingent tilbagebetalt, skal du maile til annett@vgf.dk senest Dette gælder kun for børneholdene. - Ønsker du at deltage på flere hold, er du meget velkommen til det. Kontingentet bliver da fuld pris på det dyreste hold og ¹/₂ pris på efterfølgende hold. Da vores system desværre ikke er sat op til at håndtere disse individuelle ønsker, skal du i første omgang tilmelde dig og betale fuld pris på alle hold. Herefter sender du en mail til annett@vgf.dk hvori du oplyser gymnastens navn, adresse, mobil, fødselsdato og hvilke hold nr. gymnasten er tilmeldt.

5 - Betaling af kontingent for 2. sæson ( ) foregår også via hjemmesiden og kan tidligst foretages og senest Alle medlemmer, der deltager aktivt på et hold, er omfattet af VGF s ulykkesforsikring. Skattefri godtgørelse (Løn) Ved sæsonstart udfyldes, sammen med din udvalgsformand, en trænerkontrakt, som underskrives af såvel træner som udvalgsformand. Godtgørelsen udbetales første gang i begyndelsen af december, anden gang i slutningen af april. Børneattest Efter folkeoplysningslovens 4, har foreningen pligt til indhente børneattest fra alle trænere, der færdes i et center, hvor der er børn under 15 år. Du modtager i din offentlige digitale postkasse et brev om, at du skal give samtykke til at foreningen må indhente en børneattest på dig. Samtykket skal gives digitalt med din Nem-ID. Husk at give dit samtykke med det samme. Trænermøder Der er mødepligt for alle trænere og hjælpetrænere til trænermøderne. Afbud gives til mødeindkalder. Kurser Tilmelding til kurser og lignende sker via din udvalgsformand. Nye gymnastik redskaber Har du ønsker/forslag til nye redskaber, skal du henvende dig til din udvalgsformand. Halreservation Ønsker du at låne en af hallerne eller stuen udover egen træningstid, aftales dette med centerleder Anja Astrup Larsen. Se evt. kalender på VGF's hjemmeside. 1.hjælp og skader I centret på Sct. Laurentii vej ligger isposer i fryseren i rengøringsrummet. Husk at fortælle dine gymnaster at de skal lægge dem tilbage i fryseren efter brug. Vi afholder hvert år et internt 1.hjælpskursus Ved alvorlige skader og akutte brug for lægehjælp ringes 112 eller lægevagten (se nummeret ved telefonen). Der er opsat hjertestarter ved siden af hovedindgangen. Fritids-ulykkesforsikring er inkl. kontingentet. Ferie Centret er lukket i skolernes ferie, ønsker man at træne alligevel aftales dette med Centerleder Anja Astrup Larsen.

6 VGF Centret lukker hver dag senest kl Trænerne på holdene, som træner sidst på aftenen, er i samarbejde med Anja, ansvarlige for at Centret bliver lukket og låst samt alarmen tilsluttet. Hovedindgangen er låst, når der ikke er trænere til stede i centret. Alarm De trænere, der har hold tidligt om eftermiddagen og sidst på aftenen, skal have en alarmbrik. Tag kontakt til centerleder Anja for udlevering af brik og instruktion i alarmsystemet. Generalforsamling Generalforsamling afholdes 1 gang om året inden udgangen af marts måned. Opvisning I forbindelse med sæsonafslutningen(slutningen af april) afholdes den årlige forårsopvisning. Opvisningen foregår på Gymnastik- og Idrætshøjskolen i Viborg. Konkurrencer Vær opmærksom på sidste frist for indfrielse af licens (DGF) og tilmeldinger. Trænerner er selv ansvarlig for at tilmelde hold til div konkurrencer og opvisninger. Kontakt evt holdets udvalgsformand. Lørdagstilbud henvender sig til mindre børn, (0-5 år) og deres forældre. De kan lørdag formiddag deltage i forskellige aktiviteter i centret. Pris 250 kr. pr. barn pr. ½ sæson. Barnet er således medlem af foreningen og dække af foreningens forsikring. Se træningstider på Fredagsspring henvender sig til alle børn og unge mellem 7 og 17 år som har lyst til at prøve gymnastik. Man behøver ikke at være medlem for at deltage. Der trænes én fredag hver måned. Pris 40 kr. pr. gang. Se træningstider på Diverse aktiviteter Kontakt bestyrelsen eller din udvalgsformand, hvis du har gode ideer til fester, arrangementer, aktiviteter og lign. i centret. Glemte sager samles i 2 kurve ved spejlsalen. Seks gange om året bliver glemte sager lagt frem på et bord i gangen. Det, der ikke er afhentet inden for 1 uge, afleveres til genbrug. Sauna klub - en klub i klubben Foreningens medlemmer kan benytte saunaen som deres 2. hold efter deres gymnastik træning, så skal de tilmelde sig hold sauna. Mere info om hvornår saunaen er tændt og for hvilket køn findes på hjemmesiden eller ved at kontakte Annett , mail: annett@vgf.dk eller Anja.

7 Ordensregler for Viborg Gymnastik-Center Ryd op efter dig selv og tag ansvar for egne handlinger. Som træner er du forgangsperson og dine gymnaster behandler centeret som de ser du gør! Hallerne: - Gymnaster må aldrig gå ind i hallen uden at deres træner eller anden ANSVARLIG person er til stede. - Det er vigtigt at alle trænere tager ansvar for at der bliver ryddet ordentlig op efter hver træning, også selv om at der kommer et andet hold umiddelbart efter. - Gulvene i hallerne må ikke betrædes med udendørs fodtøj, hårde sko eller stilethæle. - Der findes overtræk til skoene i kurv ved indgangen. - Husk at slukke musikanlægget ved kontakten på væggen. Husk også at lægge låg på musikanlæggene af hensyn til magnesiastøv. - Musikstyrken (især bassen) skal holdes på passende niveau af hensyn til naboerne. - Husk at låse alle 3 haldøre, dør til spejlsal og fordør, hvis der ingen er i centeret, når du forlader det. - Der må ikke være mad- og drikkevarer i hallerne. Stue og mødelokale: - Disse to rum kan benyttes af alle hvis de er ledige. Ønsker du at reservere stuen eller mødelokalet til et arrangement, møde eller lign., skal du kontakte Anja. - Du er med til at holde orden i stuen. Har du holdt møde, tørres borde af og stole sættes på plads. - Der må ikke overnattes i disse rum. - Der er tyverialarm på TV, video og hardbox. Køkken: - Alle er velkommen til at benytte køkkenet, men husk at rydde op og gøre rent efter jer. Omklædningsrum: - Værdigenstande og kostbar beklædning tages med i hallen under træningen for at undgå tyveri. Brandregulativ: - Du skal vide, hvor brandslukningsmateriellet findes, hvordan det fungerer, og hvor flugtvejene er i tilfælde af brand. - Se flugtvejsoversigt i forhallen.

8 Diverse: - Der er rygning forbudt indendørs i hele centret. Ryger man ude, skal askebægerne ved indgang og på terrassen benyttes. - Det er ikke tilladt at køre ned til centret, medmindre du har varer med, der ikke kan bæres. - Hvis noget går i stykker, skal du straks lægge besked til Anja om, hvad det er og hvem der har opdaget det. - Nøgler til centret fås hos Anja. Det er systemnøgler, så pas godt på dem. (Det koster ca kr. at udskifte dem.) - Opslag sættes på de respektive opslagstavler. - Vigtige korttidsmeddelelser annonceres på skærmen ved indgangen. Teksten afleveres eller mailes til anja@vgf.dk. - HUSK ingen opslag på hoveddøren. - Hunde skal føres i snor overalt på ude arealerne. Sæson 2015/2016

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans 0 Indholdsfortegnelse Forord s. 2 Formålet med Gymnastik- og folkedans afdelingen s. 2 Udvalgsmedlemmer opgaver og ansvar s. 2 Instruktør ansvar og forventninger

Læs mere

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling Medlemsguide NBSIF Gymnastikafdeling Denne guide indeholder praktiske informationer til dig som er medlem eller overvejer at blive medlem i foreningen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Dette regelsæt indeholder bestemmelser om brugen af Favrskov Kommunes haller. Reglerne gælder som udgangspunkt for alle kommunens haller, og reglerne

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder søndag den 19 maj 2013 Kl. 12.50 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til SENIOR DM 2013 i TeamGym Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Velkommen til Tingsted Gymnastikforening

Velkommen til Tingsted Gymnastikforening Velkommen til Tingsted Gymnastikforening HJÆLP HINANDEN Stram tidsplan, det forventes alle har prøvet trøjerne, skrevet sin størrelse og de sidste 4 cifre i cpr. nr. på papiret. Der skal ligeledes tages

Læs mere

Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner.

Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner. TRÆNER ABC Afregning - trænere OVER 18 Er du over 18 år, kan du vælge 2 forskellige afregningsmetoder, hvor beløbene er forskellige, om du er hovedtræner eller hjælpetræner. Metode 1 Afregning pr. træning

Læs mere

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Instruktørhåndbog NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Dette er en praktisk guide til dig, som er instruktør eller ønsker at være instruktør i foreningen. Den fortæller om opgaverne som instruktør, forhold og

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening Trænerhæfte Velkommen i Hundslund Idrætsforening August 2015 Forord Uden trænere og hjælpetrænere har vi ingen idrætsforening. Vi sætter derfor i Hundslund Idrætsforening stor pris på de trænere og hjælpetrænere,

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

TGF Politikker og Retningslinjer

TGF Politikker og Retningslinjer TGF Politikker og Retningslinjer November 2017 Indhold: Sikkerhed og førstehjælp... 2 Konkurrence-politik... 4 Samvær... 6 Alkohol, Rygning og Euforiserende stoffer... 7 Sundheds-politik... 8 Smertestillende

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

HÅNDBOG. for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19

HÅNDBOG. for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19 HÅNDBOG for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19 Side 1 af 15 Tusind tak fordi du har meldt dig til som frivillig hjælper eller instruktør i vores skønne forening. Denne guide kan forhåbentlig

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Instruktørmappe.

Instruktørmappe. Instruktørmappe Velkommen i forening som instruktør, hjælpeinstruktører, føl og bestyrelsesmedlem. Instruktørmappen er et redskab til alle i vores forening. Her finder du praktiske oplysninger om stort

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent!

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub har tidligere anvendt Foreningspakken til at håndtere bogføring og medlemsdata og kontingentbetaling

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Revideret juni 2011 Afkrydsningslister: * Alle instruktører finder ved sæsonstart afkrydsningslister i de hvide mapper i depotet. Det er vigtigt at

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

G94 Håndbog 2019/2020

G94 Håndbog 2019/2020 2019 G94 Håndbog 2019/2020 Velkommen i G94 Vi sætter stor pris på, at du har tid og lyst til at være frivillig i G94. Du er med til at gøre en forskel for vores over 700 medlemmer, som hver uge kommer

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede Foreninger i Stevns Kommune Strøby Egede, maj 2016 Ordensreglement for, og instruktion i brug af FÆLLESHUSET i Strøby Egede Kære Lejer/Bruger af Fælleshuset, FÆLLESHUSET er udviklet af OLC Ejendomme i

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE ARRANGEMENTER... 15

INDHOLDSFORTEGNELSE ARRANGEMENTER... 15 Håndbog 15/16 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 4 SVENDBORG GYMNASTIKFORENINGS VISION... 5 SVENDBORG GYMNASTIKFORENINGS FORMÅL... 5 SVENDBORG GYMNASTIKFORENINGS VÆRDIER... 5 ORGANISERING... 6 OPGAVE-

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Gymnastikafdelingen august 2011

Indholdsfortegnelse. Gymnastikafdelingen august 2011 Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 3 Kontaktoplysninger for bestyrelsen... 3 Nyttige adresser... 3 Aktiviteter 2011/2012... 4 Aktivitetskalender 2011 / 2012... 4 Opvisninger... 4 T-shirts til opvisning...

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle, der bor i Danmark, kan frit bruge biblioteket. Du kan komme

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Lærlingebog for Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup, september 2017

Lærlingebog for Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup, september 2017 Lærlingebog Indhold Velkommen... 2 Arbejdsgiver... 2 Personaleforening... 2 Lærlingeklub... 2 Arbejdstid... 2 Arbejdstid uden for normal arbejdstid... 3 Ugentlig arbejdstid... 3 Løn... 3 Transport... 3

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO 9. juli 2018 9. juli 2018 INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO Vi har valgt, at børn, forældre og personale skal bruge Tabulex - et elektronisk komme/gå- og stamkortssystem til

Læs mere

Tilmelding til Åbne løb i O-service

Tilmelding til Åbne løb i O-service Tilmelding til Åbne løb i O-service Før du kan tilmelde dig via O-service, skal du have et password til hjemmesiden. Det får du ved at sende en e-mail til Tove på: klubtilmelder@horsensok.dk. Du vil så

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 REGLER FOR BRUG AF STEVNS BIBLIOTEKERNE - REV. OKTOBER 2016 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle,

Læs mere

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Telefon 7842 2020 Vi vil hermed byde velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit.

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en smartphone

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer:

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Brand : 112 - Politi : 114 Vand, varme og strøm problemer - Forsyning Ballerup på 4477 2900 Vagtnummer til private udlejninger - Proteck - 30919629-70206711

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til π GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaber For YNGLINGE/SENIOR 2012 31. marts-1. april 2012 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks

Læs mere

Lærlingebog for Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup, august 2017

Lærlingebog for Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup, august 2017 Lærlingebog Indhold Velkommen... 2 Arbejdsgiver... 2 Personaleforening... 2 Lærlingeklub... 2 Arbejdstid... 2 Arbejdstid uden for normal arbejdstid... 3 Ugentlig arbejdstid... 3 Løn... 3 Transport... 3

Læs mere

Lån af mødelokaler og samtalerum. Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune

Lån af mødelokaler og samtalerum. Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune Lån af mødelokaler og samtalerum Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune Velkommen til Frivillighedens Hus Denne folder indeholder praktiske informationer

Læs mere

Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening

Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening www.kif-1900.dk/gymnastik Velkommen i Kibæk Idrætsforeningens gymnastikafdeling. Instruktørmappen er et redskab til alle i vores afdeling. Her finder du praktiske

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle, der bor i Danmark, kan frit bruge biblioteket. Du kan

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016 Fællesmøde d. 16.06.2016, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

HLIF Badminton. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Badminton. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Badminton Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under her:

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Generelle informationer Tilmelding på Jobnet.dk Som ledig skal du være tilmeldt Jobnet.dk med et godkendt CV. Indenfor de første fi re uger af din ledighedsperiode

Læs mere

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Ordens- og Husregler 1. Brugerrådet Til at efterleve intentionerne med Foreningernes Hus er der nedsat et Brugerråd med repræsentanter fra de foreninger, som

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

KÆRE LEJER. Berit Skovlod Kold (primær kontakt) Frederik Hoff Otto Andersen /

KÆRE LEJER. Berit Skovlod Kold (primær kontakt) Frederik Hoff Otto Andersen / KÆRE LEJER Vi vil gøre alt for at huset er klar og brugbar når I lejer Simmelkærhus, men skulle der mod forventning være problemer er i velkommen til at kontakte: Berit Skovlod Kold 21 29 45 65 (primær

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik GGIF Grindsted HK Ny struktur i GGIF Gymnastik Baggrund En beskrivelse af hvordan gymnastik vil ændre strukturen Gymnastiks tidligere udfordringer: - Konstante bestyrelsesmøder - Bestyrelsesmøder varede

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinjer for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI MINI februar PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5.

DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI MINI februar PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5. DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI 8 10 - MINI 10-12 4. februar 2017 PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5. februar 2017 Stævnet afholdes af SILKEBORG GYMNASTIKFORENING og Udvalget for Rytmisk

Læs mere

Kolding Volleyball Klubs privatlivspolitik til opfyldelse af oplysningspligten Privatlivspolitik for Kolding Volleyball Klub

Kolding Volleyball Klubs privatlivspolitik til opfyldelse af oplysningspligten Privatlivspolitik for Kolding Volleyball Klub Privatlivspolitik for Kolding Volleyball Klub Kolding Volleyball Klubs dataansvar Pr. 25. maj 2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m.

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m. Document id: Version 05 Title: Guideline - kontor Author: LSP Approved by: HB Date: 04-04-2019 Guideline - kontor Formål Fælles standarder. Denne guideline henvender sig til alle medarbejdere på kontoret,

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaber For MINI 2012 24-25 marts 2012 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

Sæsonstart 2017/18. Medlemstyper For sæsonen 2017/18 kan der vælges mellem følgende typer medlemmer:

Sæsonstart 2017/18. Medlemstyper For sæsonen 2017/18 kan der vælges mellem følgende typer medlemmer: Sæsonstart 2017/18 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2017/18 den 15. sæson i tennishallens historie. Vi har i denne skrivelse

Læs mere