Centerleder Anja Astrup Larsen Tlf.: Mobil:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798"

Transkript

1

2 Velkommen som træner i VGF Bestyrelsen ønsker dig velkommen i Viborg Gymnastik-Forening. Som træner er du gymnasternes primære kontakt til foreningen, og du vil sikkert få mange forskellige spørgsmål. Vi har derfor udarbejdet denne folder med nyttige oplysninger. Læs den! så føler du dig forhåbentlig dig godt klædt på til sæsonstart. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen. Dit hold får tilknyttet en udvalgsformand i bestyrelsen, som du også kan henvende dig til. Bestyrelsen er ikke til for at diktere tingenes gang, men for at binde ideer, ønsker og projekter sammen økonomisk og ledelsesmæssigt. Du kan derfor altid kontakte bestyrelsen og komme med dine synspunkter, og du er mere end velkommen til selv at deltage i det videre arbejde. VGF bygger på et forpligtende fællesskab mellem medlemmer, forældre, træner og bestyrelses medlemmer. Det betyder at vi forventer aktiv deltagelse fra alle parter i foreningens aktiviteter, sociale liv og opgaver. VGF skal være et rart sted at være for alle uanset alder og forudsætninger, derfor vægtes den gensidige respekt, tolerance og gode omgangstone højt. Vigtigt! Hvis du er forhindret i at møde til træning, skal du selv finde en afløser til dit hold. Hvis du ikke kan finde en afløser, er det vigtigt at træningen aflyses henvend dig til din udvalgsformand. Centerleder Anja Astrup Larsen Tlf.: Mobil:

3 vgf.dk Har du stof til VGF s hjemmeside, kan du sende det til Centerleder Anja Astrup Larsen: Send gerne information om resultater, billeder og videoklip fra konkurrencer, opvisninger mm. Alle er med til at gøre hjemmesiden levende. Conventus Foreningen bruger et online administrationssystem - Conventus. Det giver bla. mulighed for: - Medlemsadministration medlemmerne indtaster og opdaterer selv alle oplysninger. - Online betaling af kontingent. - Holdadministration - info, statistik og kommunikation omkring hvert enkelt hold. - Kommunikation internt til udvalgsmedlemmer, trænere, bestyrelse mv. og eksternt til alle medlemmer. Alle trænerer kan logge sig på

4 Du har forskellige muligheder på siden. Du kan bla. udskrive holdlister med afkrydsningsfelter og sende fælles mail rundt til hele dit hold. Adressebogen indeholder alle medlemmer og trænerer, og den fungerer derfor som en fælles adressebog for hele foreningen og danner grundlag for hele kommunikationsdelen. Sådan udskriver du holdlister: - Adressebog (fane: medlemmer)/afdeling/hold/klik på gruppe ikonet/afkrydsningsliste. Sådan udskriver du adresseliste: - Adressebog (fane: udskrift)/vælg afdeling/vælg hold/printer ikon Sådan sender du en mail til hele dit hold: - /Ny /skriv mailen (du behøver ikke skrive modtagere øverst)/vælg modtagerhold til venstre Har du spørgsmål til Conventus systemet kan du kontakte Jens Ibsen: mobil (efter kl. 17) eller mail: Medlemmer: Du er som træner ansvarlig for at alle deltager på dit hold er meldt ind senest 15. september. Hvis ikke det er tilfældet, har de ikke ret til at gå på holdet. Print holdliste ud og foretag navneopråb til efterfølgende træning. Sådan tilmelder og betaler gymnasten: - Gå ind på vores hjemmeside og find holdet, du ønsker at tilmelde dig under Holdoversigt følg herefter anvisningen. Du skal betale med dankort/visa, når betalingen er gennemført, er du tilmeldt det valgte hold. - Denne første betaling er kontingent for 1. sæson ( ). For at deltage på holdet, skal din tilmelding være registreret senest 15. september Har du fortrudt din tilmelding og ønsker kontingent tilbagebetalt, skal du maile til senest Dette gælder kun for børneholdene. - Ønsker du at deltage på flere hold, er du meget velkommen til det. Kontingentet bliver da fuld pris på det dyreste hold og ¹/₂ pris på efterfølgende hold. Da vores system desværre ikke er sat op til at håndtere disse individuelle ønsker, skal du i første omgang tilmelde dig og betale fuld pris på alle hold. Herefter sender du en mail til hvori du oplyser gymnastens navn, adresse, mobil, fødselsdato og hvilke hold nr. gymnasten er tilmeldt.

5 - Betaling af kontingent for 2. sæson ( ) foregår også via hjemmesiden og kan tidligst foretages og senest Alle medlemmer, der deltager aktivt på et hold, er omfattet af VGF s ulykkesforsikring. Skattefri godtgørelse (Løn) Ved sæsonstart udfyldes, sammen med din udvalgsformand, en trænerkontrakt, som underskrives af såvel træner som udvalgsformand. Godtgørelsen udbetales første gang i begyndelsen af december, anden gang i slutningen af april. Børneattest Efter folkeoplysningslovens 4, har foreningen pligt til indhente børneattest fra alle trænere, der færdes i et center, hvor der er børn under 15 år. Du modtager i din offentlige digitale postkasse et brev om, at du skal give samtykke til at foreningen må indhente en børneattest på dig. Samtykket skal gives digitalt med din Nem-ID. Husk at give dit samtykke med det samme. Trænermøder Der er mødepligt for alle trænere og hjælpetrænere til trænermøderne. Afbud gives til mødeindkalder. Kurser Tilmelding til kurser og lignende sker via din udvalgsformand. Nye gymnastik redskaber Har du ønsker/forslag til nye redskaber, skal du henvende dig til din udvalgsformand. Halreservation Ønsker du at låne en af hallerne eller stuen udover egen træningstid, aftales dette med centerleder Anja Astrup Larsen. Se evt. kalender på VGF's hjemmeside. 1.hjælp og skader I centret på Sct. Laurentii vej ligger isposer i fryseren i rengøringsrummet. Husk at fortælle dine gymnaster at de skal lægge dem tilbage i fryseren efter brug. Vi afholder hvert år et internt 1.hjælpskursus Ved alvorlige skader og akutte brug for lægehjælp ringes 112 eller lægevagten (se nummeret ved telefonen). Der er opsat hjertestarter ved siden af hovedindgangen. Fritids-ulykkesforsikring er inkl. kontingentet. Ferie Centret er lukket i skolernes ferie, ønsker man at træne alligevel aftales dette med Centerleder Anja Astrup Larsen.

6 VGF Centret lukker hver dag senest kl Trænerne på holdene, som træner sidst på aftenen, er i samarbejde med Anja, ansvarlige for at Centret bliver lukket og låst samt alarmen tilsluttet. Hovedindgangen er låst, når der ikke er trænere til stede i centret. Alarm De trænere, der har hold tidligt om eftermiddagen og sidst på aftenen, skal have en alarmbrik. Tag kontakt til centerleder Anja for udlevering af brik og instruktion i alarmsystemet. Generalforsamling Generalforsamling afholdes 1 gang om året inden udgangen af marts måned. Opvisning I forbindelse med sæsonafslutningen(slutningen af april) afholdes den årlige forårsopvisning. Opvisningen foregår på Gymnastik- og Idrætshøjskolen i Viborg. Konkurrencer Vær opmærksom på sidste frist for indfrielse af licens (DGF) og tilmeldinger. Trænerner er selv ansvarlig for at tilmelde hold til div konkurrencer og opvisninger. Kontakt evt holdets udvalgsformand. Lørdagstilbud henvender sig til mindre børn, (0-5 år) og deres forældre. De kan lørdag formiddag deltage i forskellige aktiviteter i centret. Pris 250 kr. pr. barn pr. ½ sæson. Barnet er således medlem af foreningen og dække af foreningens forsikring. Se træningstider på Fredagsspring henvender sig til alle børn og unge mellem 7 og 17 år som har lyst til at prøve gymnastik. Man behøver ikke at være medlem for at deltage. Der trænes én fredag hver måned. Pris 40 kr. pr. gang. Se træningstider på Diverse aktiviteter Kontakt bestyrelsen eller din udvalgsformand, hvis du har gode ideer til fester, arrangementer, aktiviteter og lign. i centret. Glemte sager samles i 2 kurve ved spejlsalen. Seks gange om året bliver glemte sager lagt frem på et bord i gangen. Det, der ikke er afhentet inden for 1 uge, afleveres til genbrug. Sauna klub - en klub i klubben Foreningens medlemmer kan benytte saunaen som deres 2. hold efter deres gymnastik træning, så skal de tilmelde sig hold sauna. Mere info om hvornår saunaen er tændt og for hvilket køn findes på hjemmesiden eller ved at kontakte Annett , mail: eller Anja.

7 Ordensregler for Viborg Gymnastik-Center Ryd op efter dig selv og tag ansvar for egne handlinger. Som træner er du forgangsperson og dine gymnaster behandler centeret som de ser du gør! Hallerne: - Gymnaster må aldrig gå ind i hallen uden at deres træner eller anden ANSVARLIG person er til stede. - Det er vigtigt at alle trænere tager ansvar for at der bliver ryddet ordentlig op efter hver træning, også selv om at der kommer et andet hold umiddelbart efter. - Gulvene i hallerne må ikke betrædes med udendørs fodtøj, hårde sko eller stilethæle. - Der findes overtræk til skoene i kurv ved indgangen. - Husk at slukke musikanlægget ved kontakten på væggen. Husk også at lægge låg på musikanlæggene af hensyn til magnesiastøv. - Musikstyrken (især bassen) skal holdes på passende niveau af hensyn til naboerne. - Husk at låse alle 3 haldøre, dør til spejlsal og fordør, hvis der ingen er i centeret, når du forlader det. - Der må ikke være mad- og drikkevarer i hallerne. Stue og mødelokale: - Disse to rum kan benyttes af alle hvis de er ledige. Ønsker du at reservere stuen eller mødelokalet til et arrangement, møde eller lign., skal du kontakte Anja. - Du er med til at holde orden i stuen. Har du holdt møde, tørres borde af og stole sættes på plads. - Der må ikke overnattes i disse rum. - Der er tyverialarm på TV, video og hardbox. Køkken: - Alle er velkommen til at benytte køkkenet, men husk at rydde op og gøre rent efter jer. Omklædningsrum: - Værdigenstande og kostbar beklædning tages med i hallen under træningen for at undgå tyveri. Brandregulativ: - Du skal vide, hvor brandslukningsmateriellet findes, hvordan det fungerer, og hvor flugtvejene er i tilfælde af brand. - Se flugtvejsoversigt i forhallen.

8 Diverse: - Der er rygning forbudt indendørs i hele centret. Ryger man ude, skal askebægerne ved indgang og på terrassen benyttes. - Det er ikke tilladt at køre ned til centret, medmindre du har varer med, der ikke kan bæres. - Hvis noget går i stykker, skal du straks lægge besked til Anja om, hvad det er og hvem der har opdaget det. - Nøgler til centret fås hos Anja. Det er systemnøgler, så pas godt på dem. (Det koster ca kr. at udskifte dem.) - Opslag sættes på de respektive opslagstavler. - Vigtige korttidsmeddelelser annonceres på skærmen ved indgangen. Teksten afleveres eller mailes til - HUSK ingen opslag på hoveddøren. - Hunde skal føres i snor overalt på ude arealerne. Sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Foreningshåndbog for. Hedehusene Gymnastik Forening

Foreningshåndbog for. Hedehusene Gymnastik Forening Foreningshåndbog for Hedehusene Gymnastik Forening Formålet med denne håndbog er at angive nogle retningslinier for HGF og samtidig sikre, at alle får de samme informationer. Retningslinierne er vedtaget

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16 Helt færdig! Regler Annexhallen Se midtersiderne! Infohæfte sæson 2015-16 Helt færdig! Ja, projektet med at renovere vores dejlige hal er lykkedes. Det har vi kæmpet for i mere end 10 år! Så glæd dig til

Læs mere

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for klubmedarbejdere Sæson 2013 2014. OV1_Kvadrat_R D

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for klubmedarbejdere Sæson 2013 2014. OV1_Kvadrat_R D Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet Info for klubmedarbejdere Sæson 2013 2014 OV1_Kvadrat_R D Velkommen Du sidder nu med Ungdomsskolen Koldings personalefolder for klub- og ungmedarbejdere. I denne

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Håndbog 1. januar 2015

Håndbog 1. januar 2015 Håndbog Forord Dans er bevægelse til musik og har alle dage været en måde for folk at udtrykke deres sjæl og energi. Verden er i forandring med den nye skolestruktur og de udfordringer vores kommune stiller

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF

VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF INFORMATION TIL TRÆNERE & LEDERE Klubbens målsætning At være en fremtidsorienteret forening tilpasset tidens krav og med respekt for ånd og holdninger, med fokus på både kvalitet

Læs mere

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer!

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Medlemsblad for HVIDOVRE BADMINTON 2000 Årgang 47 Marts 2013 Nr. 1 Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Læs Formanden har ordet og vejledningen på side 13 Blomsterne her er JULEROSER.

Læs mere

Skoleledermanual 2015. Indholdsfortegnelse

Skoleledermanual 2015. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Velkommen til DBU s Fodboldskole 2015... 2 Vigtige punkter i 2015... 3 Arbejdsplan før, under og efter afvikling... 8 Januar... 8 Marts... 8 April... 8 Ugerne før skolestart... 11 Dagene

Læs mere

Skoleleder- manual 2014

Skoleleder- manual 2014 Skoleledermanual 2014 Indholdsfortegnelse Velkommen til DBU s Fodboldskole 2014... 2 Nyt og vigtigt i 2014... 3 Arbejdsplan før, under og efter afvikling... 7 Januar... 7 Marts... 7 April... 7 Ugerne før

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

Håndbog for vejledere i Edb-banden

Håndbog for vejledere i Edb-banden side 1 Håndbog for vejledere i Edb-banden Indholdsfortegnelse Emne: Side Indholdsfortegnelse 1 Edb-bandens navn, formål, organisation, hjemsted og økonomi 2 Edb-bandens start 3 Edb-bandens driftsopgaver

Læs mere

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere Sæson 2013 2014. OV1_Kvadrat_R D

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere Sæson 2013 2014. OV1_Kvadrat_R D Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet Info for fritidsundervisere Sæson 2013 2014 OV1_Kvadrat_R D Velkommen Du sidder nu med Ungdomsskolens personalefolder for fritidsundervisere. I denne folder finder

Læs mere

Info fra trænerdag 11. April

Info fra trænerdag 11. April Udskriv Luk Info fra trænerdag 11. April Fra: Lene Laungaard (lenelaungaard@hotmail.com) Sendt: 28. april 2015 14:32:38 Til: neg@stofanet.dk (neg@stofanet.dk); ft@direction marketing.com (ft@directionmarketing.com);

Læs mere

Selvhjælp Skanderborg

Selvhjælp Skanderborg Januar 2014 Selvhjælp Skanderborg Introduktionshæfte for frivillige Selvhjælp Skanderborg Vestergade 14 A, 1. sal 8660 Skanderborg www.selvhjaelpskanderborg.dk 1. Velkommen som frivillig i SelvhjælpSkanderborg...

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88, fax: 86 14 69 77 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og

Læs mere

Grenaa Gymnasiums Kostskole

Grenaa Gymnasiums Kostskole Grenaa Gymnasiums Kostskole Kostskolens Studie- og ordensregler Velkommen til Grenaa! At bo på en kostskole er en mellemting mellem at bo ude alene på et værelse, og at bo hjemme hos familien. Du kan i

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Fotokopiering Der betales en enhedspris for fotokopier, som anvendes i undervisningen. Opgaveeksemplarer til klassekammerater betaler den enkelte studerende selv. De eksemplarer (almindeligvis

Læs mere

Håndbog for Værløse Håndboldklub

Håndbog for Værløse Håndboldklub Håndbog for Værløse Håndboldklub Juli 2015 Indhold Introduktion... 4 Nyttige numre... 4 Nyttige adresser... 4 Organisationen... 4 Funktioner og roller... 5 Aktivitetskoordinatorer... 5 Holdledere... 5

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen udgives af: Rådskontoret Rasmus Raskkollegiet Elmelundsvej 4, 2020 5200 Odense V 66 16 91 62 14. reviderede udgave, november 2010

Læs mere