Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune"

Transkript

1 Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune

2 In Between Klubben for alle børn i Skjern by på Kongevej 46 Klubben er til dig, som synes, det kan være sjovt og hyggeligt, at møde andre børn efter skole. Her er der plads til alle, og vi har respekt for hinandens forskelligheder. Du tjekker selv ind og ud på klubbens tjek ind og ud tavle. Igennem klubrådet har du og alle andre børn en mulighed for at være med til at bestemme, hvordan klubben skal være. Én gang om måneden er der et aftenarrangement. Det kan være alt fra fællespisning, bioaften, disko og ture ud af huset. Du kan sammen med de andre være med til at klubben bliver det bedste sted at være efter skoletid. Vi glæder os til at se dig! I klubben er der bl.a. mulighed for at nørkle i kreahjørnet, at hygge og dase, at spille computer og at spille bold udenfor. Derudover er der mulighed for mange andre aktiviteter, som de voksne gerne vil hjælpe dig med at sætte i gang. Bålpladsen i haven og køkkenet indenfor kan du være med til at bruge, så du sammen med andre kan lave lidt boller, brød, bålmåd, som alle kan nyde i klubbens café. Der er altid tid til en stille snak med en voksen, hvis du og dine kammerater har brug for det. Klubbens åbningstider Man. tors. : Fred.: Kontaktperson SFO- og klubleder Lenette Beltran- Sørensen Telefon:

3 Hvide Sande SFO-Klub Satellitten Satellitten er for dig, som går i kl. Her kan du hygge dig med dine kammerater, spille, snakke og lave forskellige ting. I satellitten er du med til at bestemme, hvad der skal ske. Du vil hver dag have mulighed for at købe brød, frugt m.m., og en gang imellem vil vi lave mad sammen. Satellitten åbner den 1. september i nyindrettede lokaler i nordøstfløjen på afd. Skolevej. Da vi endnu ikke kender behovet for åbningstiderne, har vi indtil januar valgt at have åbent : Mandag - onsdag Torsdag Fredag Satellitten holder lukket som skolen i alle ferierne på nær den 1. og sidste uge i sommerferien, hvor der er åbent fra 9-15 hver dag. Satellitten er ikke et pasningstilbud, børnene må komme og gå efter de aftaler, de har med deres forældre. Kontakt: Mette Vejrup Mobil Mail: mette.vejrup@rksk.dk Eller via skoleintra Der vil være to vigtige regler: Der skal være plads til alle, og man skal behandle hinanden ordentligt.. Lise-Lotte Andersen Tlf eller 2674 Mobil Mail: liselotte.andersen@rksk.dk Eller via skoleintra.

4 Lem Klubben for alle børn i 4-6 klasse i Lem by Lem klubben er stedet hvor man mødes efter skole, og sammen hænger ud ved computerne. Spiller bordfodbold, bordtennis, pool, wii, playstation og lader sine kreative sider udfolde sig. Eller bare får sig en sludder med Ninna eller Bettina. Klubbens åbningstider Mandag til torsdag fredag i alle skoledage. I uge 27 holder vi åben fra 9.30 til Kontaktperson Klubbens personale kan kontaktes på telefon: i åbningstiden. Eller intra: bettina.hollmann@rksk.dk Del af Ringkøbing-Skjerns klubtilbud for alle børn fra kl. i Ringkøbing-Skjern.

5 Klubben Klubben kan du bruge efter skoletid sammen med dine skole-/klassekammerater. I åbningstiden kan I komme og gå som I har aftalt med jeres forældre. Klubben er et fritidstilbud/værested, hvor I kan være sammen og hygge jer med forskellige aktiviteter. Der er muligheder for bål, fodbold, håndbold, kreativitet, spil, Ps3, Wii, bordtennis, inliners, BMX og meget mere. Det er dig og dine kammeraters fantasi der sætter mulighederne i gang. Der vil også blive planlagt aftenarrangementer i løbet af året. Klubben er en mulighed for alle på årgang Klubbens åbningstider Klubben er åben på alle skoledage Man. tors. : Fred.: Kontakt Klubben Rindumvej Din og min klub vores fritid sammen.

6 Spjald Klubben er et fritidstilbud for dig, der går i 4., 5. og 6. kl. Klubben skal være et sted, hvor du synes, der er rart at være og et sted, hvor du har lyst til at tilbringe mange timer. Fællesskab med andre, hvor du kan snakke, hygge, spille og meget andet. Du vil også være med til at bestemme, hvad I skal lave. Du må komme og gå, som du vil, efter de aftaler du har med dine forældre. Aktiviteter: vi vil tage udgangspunkt i de ønsker, som børnene har f.eks. I-pad, svømning, spilledag, kreative værksteder, Wii, skak, ture ud af huset, seje voksne, motorcross, koloni Der vil være foreningstilbud på konkrete datoer i løbet af året. Frugt : du kan købe brød, frugt mm. hver dag. Den sidste torsdag i hver måned vil der være lang åbningstid kl , hvor du bl.a. kan være med til at lave mad, bowle, tage i biografen osv. sammen med de andre i klubben. Klubben starter den 1. sept i lokaler på Spjald Skole. Da vi endnu ikke kender noget til behovet for åbningstiderne, har vi indtil januar valgt at have åbent på følgende tidspunkter: Mandag: kl Tirsdag: kl Onsdag: kl Torsdag: kl Fredag: kl Sidste torsdag i hver måned er der åbent: kl Klubben har lukket som skolen i ferierne, dog har vi åbent første og sidste uge i sommerferien fra kl Der vil være 2 medarbejdere tilknyttet klubben. Klubprisen vil være 561,- kr. om måneden (11 mdr. pr. år). Vi vægter tryghed og samvær højt

7 Juniorklubben, Tarm Skole Her kan du møde din nye bedste ven ;-) Juniorklubben er mødestedet efter skoletid. Vi prioriterer højt, at der er plads til ALLE og at vi har tid til at lytte og guide. Her skabes venskaber på tværs af alder og klasser. Børnene har selv medindflydelse på aktiviteter og arrangementer. Hver uge kan vi tilbyde: Aktiviteter i sportshal, fællesspisning med børnemøde og nye hobbyartikler ved det kreative bord. Vi har netcafe, billardbord, airhockey og Wii. Desuden bruger vi skolens faciliteter, bl.a. sportsplads, legeplads og bålplads. I løbet af året har vi Halloweenfest, julefrokost, Scenen er Din og natfest med aktiviteter til den lyse morgen. Vi har samarbejdspartnere i nærområdet. På Egvad Plejehjem har børn og ældre bl.a. sammen udgivet Oldemors Kagebog. Den lokale bowlingklub har i en periode stillet trænere til rådighed for børn fra Juniorklubben. Det har resulteret i, at bowlingklubbens ungdomsafdeling efter nogle års pause er genoprettet. På gåture i lokalområdet besøger vi bl.a. Forsøgshaven, kælkebakken, Markedspladsen, Dyrenes Verden og genbrugsbutikker. Fællesskab fødes når JEG bliver til OS. Klubbens åbningstider Alle skoledage, fra skoletids ophør til: Man. tors. : Fred.: Kontaktperson Juniorklubben, Tarm Skole Tlf.: Ulla Enevoldsen (SFO/Juniorklubben) Tlf.: Det du leger ind i hesten, vil den frivilligt gøre igen. Det du tvinger ind i den, skal du tvinge den til at gøre igen. Vi har tæt samarbejde med klasselærerne og én medarbejder fra Juniorklubben arbejder i skolens Pusterum. Det giver et godt grundlag for at hjælpe børn i udfordringer. Vores grundregler er, at vi skal være gode ved hinanden og de ting, vi har. De mange muligheder, kombineret med en god stemning og megen latter, blandt børn og voksne gør, at mange vælger at kigge forbi hver dag. Vores dør er også altid åben for forældre, som har lyst at kigge ind.

8 Klubben i Tim Klubben i Tim er en åben klub, hvor børnene kan komme og gå frit. Hver dag kan børnene spille computer, Wii, pool, playstation og forskellige brætspil. Der er også mulighed for at lave hobbyaktiviteter, hvor børnene selv er med til at bestemme, hvad der skal laves. Klubben er et tilbud efter skoletid for elever i klasse. Klubbens åbningstider Klubben er åben på alle skoledage. Mandag - torsdag: Fredag: Kontakt Klubben v/ Stationen Stationsvej Tim I klubben er vi to faste medarbejdere samt en ungarbejder under 18 år. Vi bruger skolens gymnastiksal og biograf, leger i skoven og spiller forskellige boldspil ude. Omkring juletid laver vi julegaver, holder julefrokost og tager på juletur til Holstebro. Alle aktiviteter er frivillige og skal ses som et tilbud. Hver dag serveres der brød og frugt og der er mulighed for lektielæsning. Det er meget vigtigt for os, at der er en god atmosfære og omgangstone i klubben. Det er og skal være et rart sted, hvor alle har lyst til at være.

9 Ungdomsgården Ringkøbing Ungdomsgård er et forebyggende aktivitets- og samværssted for børn mellem 10 og 18 år. I klubben lægger vi vægt på de større børns deltagelse i hverdagslivet så medlemmerne bliver en del af dagligdagens opgaver såsom forplejning og oprydning. Vi vægter tryghed og samvær højt hvilket gør at man kan udvikle sig i samværet med hinanden. Der skal på Ringkøbing Ungdomsgård være plads til at være sig selv og vi vægter forståelse for hinanden og hinandens forskelligheder højt. Klubben skal være et sted hvor børn synes her er rart at være. Vi forsøger at følge med tidens trends og være nytænkende både i forhold til aktiviteter og pædagogik. Vi viser lyst til deltagelse og vægter at alles deltagelse har betydning for klubbens virke. Hverdagen i Ringkøbing ungdomsgård skal give grobund for nye relationer og skal være medvirkende til at udvikle de sociale kompetencer. På Ringkøbing Ungdomsgård ved vi, at relationen har en betydning for det enkelte barn som benytter klubtilbuddet hvad enten det omhandler relationen imellem de øvrige medlemmer eller personalet. Derfor vægtes relationer højt i vores hverdag, så det bliver et sted man har lyst til at tilbringe mange timer. Aktivitets niveauet i klubben er højt og vi forsøger at imødekomme diverse ønsker fra de børn og unge vi har i hverdagen. Af aktiviteter kan nævnes: Mindcraft, ridning, kreativt værksted, fodboldturneringer, motorcross, bolche lavning, sommerlejr, tur til tivoli Friheden, Jysk mesterskab i indendørs fodbold i Lemvig Fakta boks Åbningstider Ringkøbing Ungdomsgård har åben hele året rundt Mandag-torsdag Fredag: Ferier : Kontakt Ringkøbing Ungdomsgård har åben hele året rundt Mandag-torsdag Fredag: Ferier : Indsæt evt. billede

10 Videbæk Kom og vær med hos Rødderne! Her kan du sammen med dine venner bruge vores spillerum, spille pool og bordtennis, snakke og lege, gå i det kreative værksted, bage samt deltage i forskellige arrangementer både ude og inde. Vi har gyseraften i oktober, filmdage, drenge pige dage, bowling, MGP, sommerfest og benytter de offentlige transportmidler til forskellige ture. Tag derfor imod tilbud om gratis buskort i kommunen. Vi har en juletur til Herning og en tur til Tivoli Friheden i Aarhus i maj. Her hos Rødderne er du selv med til at bestemme, hvad der skal ske! Vores mål er: Glade børn, der er med i fællesskabet! Åbningstider: Mandag - torsdag: efter skoletid til kl. 17 Fredag: efter skoletid til kl. 16. Vi har åbent i skoleferierne undtagen grundlovsdag, dagen efter Kristi Himmelfartsdag, mellem jul og nytår og uge Når du er tilmeldt hos Rødderne, skal du selv lave aftaler om komme/ gå tider med dine forældre. Vi kan godt hjælpe dig med at huske det, hvis du skal af sted til en bestemt tid. Kontakt: Klubbens personale kan kontaktes i åbningstiden på tlf Kontaktpersoner: Lotte Bach Møller, mail: lotte.bach.moeller@skolekom.dk Annette Lund Thunbo, mail: annette.thunbo@rksk.dk

11 Vorgod Barde Friklubben Vorgod-Barde er et sted, hvor vi giver børn mulighed for at udfolde sig kreativt og fysisk under trykke rammer. Vi er en klub som sætter fokus på ærlighed, venskab og HYGGE! Børnene har mulighed for, at udfolde sig fysisk med hallens faciliteter, hvor vi blandt andet spiller Målgruppe: Åbningstid: Tilmelding: Børn fra kl. Mandag Tirsdag Onsdag Tors dag eftermiddag på alle skoledage. I skoleferier vil der være åbent enkelte hele dage. Lejlighedsvis aftenåbent (Nærmere info senere) Tilmelding kan ske elektronisk via pladsanvisning. Der udover har børnene mulighed for, at udfolde deres kunstneriske evner ved at Betaling: Pris: 675,-kr. pr. mdr. (juli er beta lingsfri ) Opkrævning sker fra RKSK Frugtordning: Der er mulighed for at være med i frugtordning. Der vil hver dag være gratis rugbrød m/pålæg og lejlighedsvis vil der være kage, kiks, boller, popcorn mm Og hvad end vi kan finde på af skøre ting. Men fremfor alt har børnene mulighed for bare at slappe af og hygge med hinanden med at se en film eller læse et blad. Ved særlige lejligheder holder vi aften åben, hvor vi tilbyder forskellige arrangementer, blandt andet filmaften, julehygge aften, og andre skøre ideer. Vi er et fristed, hvor vi ikke har mange regler, men vægter højt at man behandler hinanden med respekt. Drikkevarer: Der vil hver dag være postevand og varm the på kanden. Børnene kan ikke købe drikkevarer i klubben, men må gerne selv medringe.

12 I 2013 udgør taksten 561,00 kr. pr. mdr. Der kan søges økonomiske friplads. Der kan ikke søges søskendetilskud. Digital ind- og udmeldelse. Udmeldelse sker med 1 måneds varsel til den 1. eller den 16. i en måned.

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune In Between Klubben for alle børn i Skjern by på Kongevej 46 Klubben er til dig, som synes, det kan være sjovt og hyggeligt, at møde andre børn efter skole. Her er

Læs mere

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse!

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! HEY VÅGN OP! Her er et super tilbud til dig, dine klassekammerater og venner. Det er noget, som I kan dele

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Elverdamsskolen Tølløse SFO

VELKOMMEN TIL. Elverdamsskolen Tølløse SFO VELKOMMEN TIL Elverdamsskolen Tølløse SFO Velkommen til Elverdamsskolen Tølløse SFO. Her er en lille folder om SFO en. Den indeholder en række forskellige oplysninger, som vi mener kan være gode at have

Læs mere

Indledning s.2 SFO Oasens værdigrundlag s.3 Mål- og indholdsbeskrivelse s.4

Indledning s.2 SFO Oasens værdigrundlag s.3 Mål- og indholdsbeskrivelse s.4 Esbjerg Kommune Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO Oasen. Indhold: Indledning s.2 SFO Oasens værdigrundlag s.3 Mål- og indholdsbeskrivelse s.4 Det pædagogiske indhold s.4 Barnets personlighedsudvikling

Læs mere

SFO Grønnemose. Velkomstfolder

SFO Grønnemose. Velkomstfolder SFO Grønnemose Velkomstfolder SFO GRØNNEMOSE GRØNNEMOSE SKOLE SKOLESVINGET 8 2860 SØBORG TLF:NR.: Henning: 39573243 Kontor: 39573244 0/1. kl. afdeling 39573245 2/3. kl. afdeling 39573226 Personale og ledelse.

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

dagtilbud med mening Et legende og udviklingsorienteret

dagtilbud med mening Et legende og udviklingsorienteret Dagtilbud med mening Et legende og udviklingsorienteret dagtilbud Visionens målsætninger > Alle børn trives og udvikler sig > Leg og læring går nye veje > Dagtilbuddet mestrer engagement, mod og handlekraft

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO Januar 2015 Siden sidst Så fik vi taget hul på både et nyt kalenderår og den sidste halvdel af dette skoleår. Dette sker blandt andet med en lidt anderledes besætning.

Læs mere

Årsplan for Klubben 2015-2016

Årsplan for Klubben 2015-2016 Årsplan for Klubben 2015-2016 Klubben er for børn og unge fra 4. 9. klasse Strukturen i klubben: Åbning: kl. 14.55 Brød og frugt: kl. Ca. 15.30 Aktiviteter: kl. 15.00-16.45 Oprydning: kl. 16.45 Vi lukker:

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

Eftermiddagsklubben i Lem

Eftermiddagsklubben i Lem Lem SFO. Sfo en er for børn fra 0. 3. klasse. Vi har vores egen afdeling på skolen, som består af 6 lokaler og garderobe. Vi har store udenoms arealer med legeplads, hvor en del af den er fælles med den

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

SFO. Gørløse SFO og Klub

SFO. Gørløse SFO og Klub Kære alle børn og forældre i Gørløse. Så kom vi i gang med det nye skoleår og fremdeles skolereformen, eller læringsreformen, som den hedder i Hillerød kommune. Vi har så småt trådt vores spæde skridt

Læs mere

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Velkommen i Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Menighedsvuggestuen er en afdeling af den selvejende institution, Lemvig Menighedsbørnehave og vuggestue, Børnehaven, Skolevej 7 og

Læs mere

Velkommen til. SFO Sødalskolen

Velkommen til. SFO Sødalskolen Velkommen til Indholdsfortegnelse Adresse og åbningstider... 2 Om... 3 Vores dagligdag... 4 Dagens aktiviteter... 4 Spisning... 5 Tøj og sko... 5 Afkrydsning... 6 Telefon... 6 Faste aktiviteter... 7 Traditioner...

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

December nyheder. Laughter is TIMELESS Imagination has no AGE And DREAMS are forever

December nyheder. Laughter is TIMELESS Imagination has no AGE And DREAMS are forever December nyheder Laughter is TIMELESS Imagination has no AGE And DREAMS are forever Kære Forældre og børn November måned synger på sidste vers og julemåneden nærmer sig med alt, hvad det indebærer af glæde

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO FRITTEREN

VELKOMMEN TIL SFO FRITTEREN VELKOMMEN TIL SFO FRITTEREN 1 Giv børnene ret til at lege og lære at drømme og forme - leve og være. Kun der hvor børn føler sig trygge Gror det de gamle kaldte lykke. 2 Kære børn og forældre Vi vil gerne

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Velkommen til Skovlyskolens SFO / SFK

Velkommen til Skovlyskolens SFO / SFK Velkommen til Skovlyskolens SFO / SFK 2014 2015 Velkommen til Skovlyskolens SFO/SFK Her kan dit barn kaste sig ud i spændende, udfordrende og til tider eventyrlige oplevelser og samtidig glæde sig over

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang.

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang. Velkommen til Th. Langs Telefon numre til SFO en SFO ens Mobil 50 46 05 81 Hanne Kaa - SFO leder 60 82 29 72 Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97 www.thlang.dk Hanne.kaa@thlang.dk SFO Velkommen

Læs mere

0. klasse på Zahles: 0. klasse 2015-2016

0. klasse på Zahles: 0. klasse 2015-2016 0. klasse på Zahles: 0. klasse 2015-2016 Informationsmøde om 0. klasse 2016/17 er den 5/11 kl. 19.30 N. Zahles Gymnasieskole er en privat gymnasieskole, der har et sammenhængende forløb fra 0. klasse til

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ.

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Velkommen til Køgevejens Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO September 2010 Siden sidst.. D. 26. august om aftenen fik mange børn, fra Karup skole, en rigtig god oplevelse ved at deltage i Karup Å-løbet. Tak til alle jer forældre,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 16+17 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 16+17 2011 Fælles info Skoleprojekt. I lighed med sidste år gennemfører vi i år et skoleprojekt med børnehaverne i byen. De 4 børnehaver kommer på besøg med de børn der skal starte i skole hos os til august. Det

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger

Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger Stjernerholdet Hvad er der på dagsordenen? De er stadig

Læs mere

Nyhedsbrev for Tangebo

Nyhedsbrev for Tangebo Nyhedsbrev for Tangebo E S B J E R G K O M M U N E Juni 2014 Tabulex og ferie Kære Forældre Så er det igen tid til lidt nyheder fra Tangebo. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal alle

Læs mere

Velkommen til Skoleklubben på Søborg Skole

Velkommen til Skoleklubben på Søborg Skole Velkommen til Skoleklubben på Søborg Skole Barnets hele sammenhængende dag Vi arbejder med at skabe en sammenhængende og hel dag for vores børn. Det vil sige, at klubben opleves som en naturlig forlængelse

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2011 Siden sidst. Jeg glæder mig i denne Tid; Nu falder Julesneen hvid, Og så må julen komme! Sådan starter fortællingen om Peters jul. Sneen mangler endnu, men

Læs mere

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden Kære voksne til børn i Sundbrinkens Børnehus Sundbrinkens børn og vores børns måde at være i verden på, er en del af en helhed. Derfor er vi rigtig glade for at kunne dele vores verden med jer, når I har

Læs mere

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 Hvad kendetegner Resen SFO Vi arbejder ud fra en overordnet teori om de mange intelligenser. Det betyder, at vi arbejder ud fra en anerkendende

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) Resultat 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt, lille overvægt af piger.

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) Resultat 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt, lille overvægt af piger. Undervisningsmiljøvurdering (UMV) Resultat 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt, lille overvægt af piger. Det første tal i hvert felt er 9.årg. Det andet tal i hvert fald er 10 årg. På Nøvlingskov

Læs mere

Sundhedsvisioner for børn og unge 0 14 år i Mejrup.

Sundhedsvisioner for børn og unge 0 14 år i Mejrup. Sundhedsvisioner for børn og unge 0 14 år i Mejrup. I Mejrup området vil vi arbejde for, at vore børn og unge oplever sundhed og trivsel som en naturlig del af deres dagligdag. Vi vil arbejde for en fælles

Læs mere

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde.

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde. Indledning: I forbindelse med Espebo Børnecenters ansøgning om at blive privatiseret under De Frie Børnehaver og Fritidshjem, ønsker vi at benytte lejligheden til at orientere om de forhold, som vi finder

Læs mere

UDKAST Målsætning for De bemandede legepladser i Københavns Kommune

UDKAST Målsætning for De bemandede legepladser i Københavns Kommune UDKAST Målsætning for De bemandede legepladser i Københavns Kommune Indholdsfortegnelse Indledning...2 Legepladsernes grundlag...2 Samarbejdet med brugerne...4 Trivsel i hverdagen...5 Integration...6 Samarbejde

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12 Side 1 af 12 VELKOMMEN TIL SKOVVANGSKOLENS SFO Skovvangskolens SFO (skole-fritids-ordning) er rammen om børnenes fritidsliv på Skovvangskolen. Børnene har mulighed for et aktivt fritidsliv efter skoletid,

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Hedegårdsskolen 2015

Hedegårdsskolen 2015 Hedegårdsskolen 2015 Ny udskoling - 3 linjer Med linjerne får Hedegårdsskolen en udskoling, der bliver endnu mere målrettet til den enkelte elev. Vi udbyder derfor de tre spændende linjer, som du kan læse

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Velkommen til børnehave. Engesvang Børnehuse Huset, Klosterlund og Landsbyen. April 2014

Velkommen til børnehave. Engesvang Børnehuse Huset, Klosterlund og Landsbyen. April 2014 Velkommen til børnehave. Engesvang Børnehuse Huset, Klosterlund og Landsbyen. April 2014 Kære Med denne folder vil vi fra Børnehaverne, gerne sige: Velkommen til dig og din familie. Hvad er Engesvang Børnehuse.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Januar 2014 Siden sidst Månedsnyt januar. Så er vi i fuld gang igen efter en dejlig lang juleferie, hvor jeg håber at alle børn og voksne oplevede at være noget godt for

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

samuelsgaarden Industrivej 32-6840 Oksbøl

samuelsgaarden Industrivej 32-6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

VISION for læring i dagtilbud i Kolding Kommune. Alle børn i Kolding har et godt børneliv med optimale muligheder for leg, læring og udvikling.

VISION for læring i dagtilbud i Kolding Kommune. Alle børn i Kolding har et godt børneliv med optimale muligheder for leg, læring og udvikling. VISION for læring i dagtilbud i Kolding Kommune. Alle børn i Kolding har et godt børneliv med optimale muligheder for leg, læring og udvikling. Værdigrundlaget I dagtilbudene i Kolding Kommune er det værdifuldt

Læs mere

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare.

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Hvad er Værestedet Laicos? Værestedet er et tilbud/fristed for alle over 18 år, som er psykisk sårbare. Vi holder

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

sfo kilden ellekilde skolen

sfo kilden ellekilde skolen sfo kilden ellekilde skolen 1 velkommen til sfo kilden ellekildeskolen SFO Kilden byder velkommen til jer og jeres barn. I dette hæfte vil vi give oplysninger om institutionens pædagogiske linje og oplysninger

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Velkommen til Myretuen/Klubben

Velkommen til Myretuen/Klubben Velkommen til Myretuen/Klubben Myretuen er Klostermarksskolens SFO. Vores børn er fordelt på 0. kl. 3. kl. Vi har til huse i Klostermarksskolens indskolingsbygningen. Klubben er Klostermarksskolens ungdomstilbud

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 KLUBBEN HYLDGÅRD Grundtvigsvej 88 Tlf. 9960 4840 Mailadr.: trbak@ikast-brande.dk Klubben Hyldgård er en afdeling af skolefritidsordningen ved Hyldgårdsskolen. SFO 2 er for

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Velkommen til Bæktoften SFO. Præsentation og praktisk information

Velkommen til Bæktoften SFO. Præsentation og praktisk information Velkommen til Bæktoften SFO Indhold: Præsentation og praktisk information Bæktoftens mål Samspillet mellem skole og SFO Modtagelse af nye børn Forældrerådet i Bæktoften Præsentation og praktisk information

Læs mere

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed Velkommen til fritidsklubberne i UngSyd Klubben er børnenes fristed Børn skal have et rum, hvor de har det sjovt - samtidig med at de har mulighed for at blive bedre til nogle konkrete ting: Hvem er jeg

Læs mere

Naur Sir Børnehus. Naur Sir Børnehus Sirvej 3 A 7500 Holstebro Tlf. 96115790

Naur Sir Børnehus. Naur Sir Børnehus Sirvej 3 A 7500 Holstebro Tlf. 96115790 E n b a r n d o m e t h u s Naur Sir Børnehus Naur Sir Børnehus Sirvej 3 A 7500 Holstebro Tlf. 96115790 www.naursirskole.dk Velkommen Lyngbjerghus USFH åbnede 1. april 1996 og fra januar 2016 ændredes

Læs mere

SFO på Lundergårdskolen

SFO på Lundergårdskolen SFO på Lundergårdskolen Velkommen i SFO på Lundergårdskolen Pr. 1. januar 2007 er vi normeret til 172 børn, som er fordelt i 2 forskellige afdelinger, der geografisk er spredt, men hvor der er et tæt samarbejde

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 BYBJERGETS FRITIDSCENTER SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 Kære forældre. Velkommen til mangfoldighedens hus. Mangfoldigt både fordi Bybjerget er en SFO II, med mange muligheder og

Læs mere

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet et barn i 0.b. René L Brønden er startet i praktik i

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Beskrevet med input fra pædagogmedhjælper Valérie Licht-Larsen og souschef Christina Stær Mygind, Humlebien, Gentofte Kommune BAGGRUND

Beskrevet med input fra pædagogmedhjælper Valérie Licht-Larsen og souschef Christina Stær Mygind, Humlebien, Gentofte Kommune BAGGRUND 72 Små og store venner Børn hjælper børn Beskrevet med input fra pædagogmedhjælper Valérie Licht-Larsen og souschef Christina Stær Mygind, Humlebien, Gentofte Kommune BAGGRUND Små og store venner Kort

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

SFO- afdelingen på skolen

SFO- afdelingen på skolen SFO- afdelingen på skolen Velkommen i SFO på skolen Forord Pr. august 2007 er der i SFO på skolen ca.110 børn primært fra 0 og 1. kl., men evt. også de børn fra 2.kl. som endnu ikke er overflyttet til

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

SE MIG! ...jeg er på vej. Skoledistrikt Øst. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Øst

SE MIG! ...jeg er på vej. Skoledistrikt Øst. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Øst SE MIG!...jeg er på vej Skoledistrikt Øst - En god skolestart Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Øst Kære forældre! Det er en stor dag for alle børn, når de skal starte i skole de er

Læs mere

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage:

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage: Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2011 Velkomst_11.indd 1 16-02-2011 14:22:40 Brogården og Mosede Klub er en Fritids- og ungdomsklub for børn og unge i alderen 10 18 år. Vi er en klub

Læs mere

Pædagogisk praksis i førskolen. Langhøjs SFO.

Pædagogisk praksis i førskolen. Langhøjs SFO. Pædagogisk praksis i førskolen Langhøjs SFO. Barnets alsidige og personlige udvikling. - Gode opstarts forløb med nye børn og forældre. så man føler sig velkommen og godt modtaget, når man starter i. -

Læs mere

Velkommen til: Borgergade, Sportsvej og Højgade. September 2015. Kære. Velkommen til dig og din familie. Med denne folder siger vi,

Velkommen til: Borgergade, Sportsvej og Højgade. September 2015. Kære. Velkommen til dig og din familie. Med denne folder siger vi, Velkommen til: Borgergade, Sportsvej og Højgade. September 2015 Kære Med denne folder siger vi, Velkommen til dig og din familie. Hvad er Bording Børnehave? Bording Børnehave er en børnehave med ca. 135

Læs mere

SKOLEREFORM og SKOLE FRITIDSTILBUD Et tilbageblik ÅR NUL

SKOLEREFORM og SKOLE FRITIDSTILBUD Et tilbageblik ÅR NUL SFO Farsø SKOLE SOMMER 2015 HAR DU HUSKET AT TILMELDE DIT BARN FERIEPASNING? Hvis I har brug for pasning i skoleferien, ugerne 27, 28, 31 og 32, er det vigtigt, at I tilmelder jeres barn feriepasningen

Læs mere

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER 2014 Indledning Med dette hæfte ønsker personalet i Storkereden nye børn og forældre velkommen. Vi håber hæftet vil give jer de mest nødvendige oplysninger

Læs mere

Forståelse af sig selv og andre

Forståelse af sig selv og andre 12 Forståelse af sig selv og andre Bamse Buller Skrevet med input fra pædagogerne Lone Kelly og Jane Andersen, Kildemosen, afd. Kilden i Kolding Kommune Forståelse af sig selv og andre Kort om metoden

Læs mere

Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75%

Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75% Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75% Meld dig til en af årets 6 temadage - og bliv inspireret omkring eget køkkenbord! I anledning af kampagneåret for 75%

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Skolereform på Hjallerup skole

Skolereform på Hjallerup skole Skolereform på Hjallerup skole Velkommen til en skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Maj 2014 PÅ SKOLEREFORM HJALLERUP SKOLE 1 Hensigt Hensigten med den nye folkeskolereform er at

Læs mere

VELKOMMEN TIL GREVE GYMNASIUM!

VELKOMMEN TIL GREVE GYMNASIUM! VELKOMMEN TIL GREVE GYMNASIUM! Kære kommende elev! Efter sommerferien vil du møde et stort gymnasium, der vil spille en vigtig rolle i dit liv i de kommende 2-3 år. Greve Gymnasium vil gøre indtryk på

Læs mere

FJUK skoleåret 2013-2014

FJUK skoleåret 2013-2014 FJUK skoleåret 2013-2014 HUSK HUSK: Hver måned kan du læse det aktuelle program med aktiviteter og madplan på skolens INTRA I FJUK vil vi gerne kendes på Vi vil gerne kendes på, at der er plads til alle

Læs mere

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Bemærk: Dette er et prøveeksemplar. De spørgeskemaer, børnehaven skal udlevere til børnene, skal udskrives i Børnemiljøtermometeret

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 Bloggen er et online medie for både de store og de små, høje og lave, lange og brede. Bloggen er for alle på nettet også de andre. En blog, også kaldet

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere