Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger"

Transkript

1 Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man konstant træner og udfordrer sig selv for at blive ved med at udvikle sig.

2 FORMÅL Formål med uddannelsen Salg handler om at opbygge relationer. Den bevidste sælger arbejder effektivt med at forstå andre og forstår at tænke og tale værdi og udbytte. Den bevidste sælger mestrer det menneskelige med resultater i fokus. I dette program kan du vælge lige netop de moduler, der er nødvendige for at skabe mærkbare resultater for dig og din virksomhed. Udbytte Du lærer at arbejde målrettet og systematisk med dit salg. Du bliver i stand til at sætte dig ind i kundens behov, og når frem til en stil, hvor du sælger værdi og udbytte frem for at beskrive produkter. Målgruppe Alle, som ønsker at arbejde bevidst med deres salgsarbejde, og derigennem øge deres resultater.

3 1 OVERSIGT Grundmodul Salgets faser 3 Grundmodulet Det første modul er introen til hele programmet. Det er obligatorisk og danner fundamentet for at forstå menneskers motivationsdrivere for adfærd samt salgets faser. 6 Enneagram 4 Sammensæt uddannelsen, som du vil Vælg selv 8 ud af 16 moduler fra oversigten på de følgende sider. Mellem hvert modul gennemføres der en personlig ssession. Det kan være i form af sambesøg, samlyt, salgscoaching og. 5

4 Du kan udvælge 8 moduler og du får 8 personlige er én mellem hvert modul MODULER GRUNDMODULET (obligatorisk) På grundmodulet sætter vi fokus på faserne inden et aktuelt salg og på faserne i selve salgssituationen. et giver dig indblik i, hvilke værktøjer du bedst anvender til at sikre dig ordren hver gang. Dette kræver en forståelse for dine egne udfoldelsesmuligheder i de situationer, hvor du gerne vil opnå bevidste resultater. Vi fokuserer på dine grundlæggende antagelser og overbevisninger for at give dig succes. MODUL 1 - Struktur i salgsplanlægningen Vær på forkant med dit salg. Struktur er en meget effektiv metode til at blive succesfuld. et har fokus på, hvordan du bryder dit salgsmål ned, så du ved, hvad du skal gøre dag for dag. Herudover får du viden om, hvor mange emner/kunder du skal kontakte for at få det antal møder og ordrer, der skal til for at nå dine mål værktøjet her er salgstragten, som gennemgås i forhold til aktuelle leads. MODUL 2 - Struktur i hverdagen Din tid og prioritering af opgaver kan være en begrænsning. På modulet får du værktøjer til at tilrettelægge din dag optimalt. Desuden sættes der fokus på, hvilke opgaver der er vigtige, og hvordan du prioriterer dem. Derudover får du viden om, hvilke udfordringer du som persontype kan have med struktur, samt hvordan du aktiverer og vender det til en styrke. MODUL 3 - Effektiv mødebooking For at kunne sælge kræver det, at man har møder til at kunne sælge på. Mødebooking og salg adskiller sig markant, og på modulet får du viden om, hvordan salg og mødebooking adskiller sig og, hvad du kan gøre for at øge din hitrate på at booke møder. Du lærer at holde en såkaldt elevatorpitch, som på under 20 sekunder giver modtageren værdi og lyst til at tage et møde med dig. Det handler om fokus det rigtige sted. MODUL 4 - Indvendingsbehandling Kan du ikke sende noget? eller det er for dyrt Indvendinger er noget, sælgere møder hver eneste dag. På modulet får du viden om, hvordan du proaktivt kan komme uden om indvendinger. Derudover vil du lære teknikker til at behandle indvendinger på en professionel og effektiv måde. Det handler blandt andet om forberedelsen og at komme indvendingerne i møde. Ærlighed og proaktivitet kan nogle gange være det bedste forsvar. MODUL 5 Forberedelse til mødet Forberedelse før et møde kan være altafgørende for, om ordren kommer i hus. På modulet får du viden om basale økonomiske nøgletal, som kan bruges til at forstå dele af kundens udfordringer. Derudover sættes der fokus på at kunne trække sig op i helikopteren og anskue kunden fra et mere holistisk perspektiv. Hvilke udfordringer er der i kundens verden, både kommende udefra og indefra?

5 Du kan udvælge 8 moduler og du får 8 personlige er én mellem hvert modul Det optimale salgsmøde MODULER MODUL 6 - Styr samtalen Forskning viser, at andre mennesker dømmer dig inde eller ude indenfor 4 sekunder. På modulet opnår du viden om, hvordan du sikrer en god start, som danner rammen for et konstruktivt møde. Derudover vil du få viden om, hvorfor agenda og målsætning er nøgleord til at opnå det optimale salgsmøde. Lær at styre dit møde efter de målsætninger, du har sat dig, samt hvordan der udformes en enkel og effektiv agenda. MODUL 7 - Behovsafdækning De allerbedste sælgere kan både lytte og spørge. På modulet lærer du, hvordan man stiller de rigtige spørgsmål samt, hvordan man spørger dybere ind til kundens behov. Du får viden om tragtmetoden, som gør dig i stand til at åbne en kunde op og finde hans/hendes behov. Der opnås bevidsthed om, hvorfor man skal spørge, og hvordan man får spurgt ind til kundens ubevidste behov, så disse aktiveres. MODUL 8 - Forventningsafstemning På modulet får du viden om aktiv brug af delaccepter for at komme tættere på et salg. Du opnår viden om, hvorfor opsummering er en vigtig del af mødet og, hvordan du kan bruge kundens oplysninger til at påvise værdi for kunden. Der trænes i præsentation af løsningen holdt op i mod kundens erkendte behov. MODUL 9 - Opfølgning Hvordan man afslutter et salgsmøde på en måde, hvor alle parter er tilfredse, og ordren kommer i hus. På modulet opnår du viden om, hvordan du på en professionel måde får salget lukket på mødet eller efter mødet. Nogle salg kan være en lang proces. På modulet bliver du klædt på til at gøre denne proces mere effektiv og dermed lukke ordren hurtigere. MODUL 10 - Forhandlingsteknik Forhandlinger er meget mere end at give rabat. På modulet vil du opnå viden, der skaber selvsikkerhed i forhandlingssituationer. Du vil få viden om, hvordan du på en professionel og etisk måde forhandler dig frem til de bedst mulige betingelser i enhver salgssituation. MODUL 11 Succes efter salget Den bevidste sælger har evnen til at reflektere over egne evner og præstationer. På modulet opnår du viden om, hvordan man kan analysere sig frem til øget salg og dermed sikre både at nå målet og samtidig øge kompetenceniveauet. Du opnår også viden om, hvordan du vedligeholder din relation efter salget.

6 Du kan udvælge 8 moduler og du får 8 personlige er én mellem hvert modul MODULER MODUL 12 - Tilbudsgivning Hvordan formuleres et salgsbrev godt og præcist, hvad skal en mødebekræftelse indeholde, hvad bør der stå i et tilbud og hvordan struktureres det bedst muligt? Der fokuseres på, hvad der altid og aldrig bør være indeholdt i den skriftlige kommunikation til kunden. MODUL 13 CRM ekspert Formålet med dette modul er at lære dig at elske CRM-systemet! Vi fokuserer på fordelene ved at benytte dette ofte meget udskældte system. Vi kortlægger de ulemper, du som sælger oplever i det daglige, og kobler dem til de 9 arketypers motivationsområder i persontypografiværktøjet Enneagrammet. MODUL 14 Den professionelle sælger Vil du være én blandt mange eller en éner? På modulet sætter vi fokus på, hvordan du bliver endnu mere professionel i tilgangen til dine kunder og, hvordan du laver en plan for dig selv og dine kunder. Denne viden sætter dig i stand til skabe din egen forretning i forretningen og sætte dig selv i en langt bedre position i din organisation. MODUL 15 Den modige sælger Hvordan bliver du modig i dialogen med din kunde og, hvordan gør du det på en konstruktiv og tillidsvækkende måde? På modulet lærer du om, hvordan du styrer dit eget tankesæt i en positiv retning. Du bliver bevidst om, hvor langt du kan gå med en kunde, uden det går ud over jeres relation. MODUL 16 Salgsstrategi over for 9 kundetyper Kunder er forskellige, og vi sætter fokus på, hvori forskellene består. Vi tager udgangspunkt i, at der er nogle unikke forskelle, som betyder, at kunderne hver især har særlige evner, men på den anden side også forskellige begrænsninger. Alle har deres eget mønster for og årsager til, at de agerer, som de gør, ligesom de motiveres på ni forskellige måder. Vi gennemgår motivationsmønstrene, så du kan identificere forskellene.

7 DAGSPROGRAM Ankomst, registrering & kaffe m.v Reflektionsrunde Teori Pause Øvelse Opsamling af øvelse handlingsplan Afrunding *Variable elementer *Faste elementer PRIS 1 hel dag 8 halve dage 8 personlige ssessioner Kr ,- ekskl. moms

8 OM PS4 A/S Vi er en samling af intelligente, men uhøjtidelige konsulenter, som alle har et højt engagement. Vi er alle veluddannede og har stor erfaring inden for ledelse og organisationsområdet. Detaljerede profilbeskrivelser kan læses på ARBEJDSMETODE Hos PS4 har vi bevidst valgt at arbejde anderledes end de traditionelle konsulentvirksomheder. Vi tager ansvar for, at forandringerne implementeres og skaber resultater. Vi tror på anskuelighedsundervisning, hvilket vil sige, at man lærer bedst af egne erfaringer. Målet er, at den forandring og forbedring, vores kunder oplever i implementeringsprocessen, vil fortsætte, når vi forlader organisationen. PS4 TILBYDER Vi arbejder med udvikling og tilpasning af virksomheder. Vores kompetenceområder er: Salgsudvikling Organisationsudvikling Lederudvikling Medarbejderudvikling Coaching af ledere og medarbejdere Netværksfacilitering Outplacement Rekruttering af kommercielle profiler Franchiseudvikling og rekruttering Værktøjer i form af analyser, personlighedsafdækning til rekruttering og personlighedsudvikling samt til analyse af samspillet i teams. OM KURSET Den bevidste sælger har alt det, man som sælger har brug for. Små hold, halvdagskurser (bortset fra det første) og ikke mindst mulighed for kun at vælge det indhold, som hver enkelt person har behov for. SAGT OM UNDERVISERNE Underviserne er dygtige og har været rigtig gode til at vælge og formidle relevant indhold kombineret med gode øvelser. Allerede efter bare en halv dags undervisning har jeg altid følt mig rustet til at komme videre med emnet i min hverdag. Der fokuseres på resultater, anerkendende kommunikation og kunsten at sælge. info:ps4.dk Telefon:

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse Din næste uddannelse i salg, marketing og ledelse Åbne uddannelser Virksomhedstilpasset uddannelser Konferencer Business Danmark Uddannelse Akademiuddannelser Faglig coaching Velkommen Aldrig har så mange

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer Uddannelse der udvikler - HR-kompetencer Kære læser I denne folder kan du læse om AK-Samvirkes HR-uddannelsestilbud til alle ansatte i a-kasserne. Hvorfor vælge AK-Samvirke til uddannelse på HR-området?

Læs mere

2015 Winholistic Academy Katalog

2015 Winholistic Academy Katalog 2015 Winholistic Academy Katalog Af: Peter Winther Winholistic ApS 09-03-2015 Indholdsfortegnelse KOMMUNIKATIONSUDDANNELSER... 4 Præsentationsteknik varighed 2 dage.... 4 Kommunikationsoptimering varighed

Læs mere

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING Styrkebaseret Coaching din vej til resultater Udvikling af dine styrker og talenter Skab resultater gennem dine medarbejdere Certificeret coach Kend dine styrker og unikke

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2013-2014

KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2013-2014 DEN PROFESSIONELLE LEDER PROCESLEDERUDDANNELSEN DEN KOMPLETTE PROJEKTLEDER LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2013-2014 COACHING OG KONFLIKT- HÅNDTERING COACHING I ORGANISATIONER

Læs mere

Confex kursuskatalog 2011

Confex kursuskatalog 2011 Mød os på www.confex.dk Tid til ledelse og personlig udvikling? Confex kursuskatalog 2011 KURSUS 2011 Her bliver du præsenteret for et udsnit af de kurser, konferencer og uddannelser, Confex kan tilbyde

Læs mere

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009 KARRIERE 2009 VIDEN UDVIKLING FREMTID Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD Kursusprogram 2009 Personlig KompetenceUdvikling kurser, der giver overskud i hverdagen! På Forsikringsakademiet

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

LEADERSHIP PIPELINE Et værktøj til konstant tilstrømning af god ledelse

LEADERSHIP PIPELINE Et værktøj til konstant tilstrømning af god ledelse LEADERSHIP PIPELINE Et værktøj til konstant tilstrømning af god ledelse Lederudviklingsteorien og værktøjerne bag Leadership Pipeline bliver stadigt mere udbredt blandt organisationer. Begrebet gør op

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da MANNAZ UPDATE Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da Motivation og produktivitet. Kender du rækkefølgen? Vidensmedarbejderen anno 2014 sætter sine

Læs mere

Kursuskatalog - Speditørskolen

Kursuskatalog - Speditørskolen Kursuskatalog - Speditørskolen Uddannelsesvejen er lagt Uddannelse og kompetenceudvikling er to af nøgleordene der skal sikre vores fremtid og vores branche. Kravene fra vores kunder stiger, og udenlandske

Læs mere

Norges mest komplette salgs- og marketing opplæring

Norges mest komplette salgs- og marketing opplæring Norges mest komplette salgs- og marketing opplæring Velkommen til Selgerforbundet og Business Danmarks Uddannelseskatalog Vanen tro fortsætter vi med at udvikle paletten af uddannelser og værktøjer, og

Læs mere

Undervisning af frontpersonale i tidlig opsporende samtale om alkohol

Undervisning af frontpersonale i tidlig opsporende samtale om alkohol Undervisning af frontpersonale i tidlig opsporende samtale om alkohol Sund By Netværket Anne Mette Skovsen ams@promentum.dk Tel: 2093 3515 Formiddagens program Lidt om gode processer Nogle teknikker, der

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

KVALITET I MUS SCKK EN PRAKTISK GUIDE TIL LEDER OG MEDARBEJDER. Statens Kompe

KVALITET I MUS SCKK EN PRAKTISK GUIDE TIL LEDER OG MEDARBEJDER. Statens Kompe Statens Kompe KVALITET I MUS EN PRAKTISK GUIDE TIL LEDER OG MEDARBEJDER SCKK Kvalitet i MUS en praktisk guide til leder og medarbejder ISBN nr. 87-988053-6-3 Tekst: Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling

Læs mere

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44 indholdsfortegnelse Interne virksomhedsforløb Virksomhedskurser 3 Ledernes VærdiSpil 4 HR-support nyt 5 Lederrollen ledelse af medarbejdere Fra kollega til leder 7 Kommende leder er ledelse noget for mig?

Læs mere

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU UDDANNELSESLINJER BDUs uddannelseslinjer består hver især af tre faste kursusmoduler plus et valgfrit modul, som du frit kan vælge ud fra tre moduler. Du har således yderligere

Læs mere

Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse

Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse 27. OKTOBER 2014 19. MARTS 2015 ARKMANN RAINING USINESS EDER DDANNELSEN Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse Denne Business Leder uddannelse henvender

Læs mere

KURSER VIRKER IKKE. her har du BROs workshopkatalog...

KURSER VIRKER IKKE. her har du BROs workshopkatalog... KURSER VIRKER IKKE her har du BROs workshopkatalog... Hos BRO tror vi ikke på, at kurser virker. Det har vi skrevet et længere indlæg om her, som vi faktisk synes, er vigtigere end dette katalog. Og nej,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Den Motiverende Samtale Sommer 2008 Tema: Motivation og Kommunikation

Nyhedsbrev fra Den Motiverende Samtale Sommer 2008 Tema: Motivation og Kommunikation Læs i dette temanummer om motivation som noget, der opstår i relationen mellem klient og rådgiver. Du kan også læse om efterårets spændende kurser i og vores SundhedsCoach Uddannelse. At kommunikere motiverende

Læs mere

Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet!

Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet! Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet! Introduktion af underviser Hans Andersen, MBA Ejer af Salestrainer 11 års erfaring med telesalg 11 års erfaring med field sales (AM, KAM, rådgivende

Læs mere

Alle vores undervisere i salgskurserne er erfarne specialister med forretningsforståelse, og en lang karriere indenfor salgsbranchen.

Alle vores undervisere i salgskurserne er erfarne specialister med forretningsforståelse, og en lang karriere indenfor salgsbranchen. 1-12 Kursuskatalog Salgsuddannelser 1. Den professionelle sælger kursus Ønsker du en grundig forståelse af det personlige salg? Her får du en righoldig værktøjskasse til salgets opbygning fra A-Z. Salgsuddannelsen

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com MANNAZ UPDATE Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com Lederudvikling hos Mannaz Vejen til succes går gennem ny viden og nye kompetencer. Hos Mannaz udbyder vi lederforløb,

Læs mere

Kursuskatalog - Speditørskolen

Kursuskatalog - Speditørskolen Kursuskatalog - Speditørskolen Uddannelsesvejen er lagt Uddannelse og kompetenceudvikling er to af nøgleordene der skal sikre vores fremtid og vores branche Kravene fra vores kunder stiger, og udenlandske

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere