Referat fra kolofonmødet i Svendborg 16. og 17. januar 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra kolofonmødet i Svendborg 16. og 17. januar 2016"

Transkript

1 Referat fra kolofonmødet i Svendborg 16. og 17. januar 2016 Deltagere: Lokalfolk: Malene Knudsen, Asger Brodersen, Olav Martinsen, Kim Madsen, Peer Bonnemann, Hans Olesen, Poul- Erik Simonsen, Jens Glindvad, Jutta Carstensen, Bjarne Kiholm, Eric Erichsen, Ingelise Brandt, Peder Pedersen, Gunnar Astrup, Poul Forum Sørensen, Bo Rosberg (en del af tiden). Bestyrelsen: Merete Ettrup, Jay Brun Jensen, Egon Hansen, Annette Dres, Karsten Heide, Mathilde Højrup, Preben Glud, Henning Thøgersen, Joachim Juel Vædele. Pipsen (Nordisk kystkultur), Jens Riise (TS-blad og Maritim Kontakt), Kirsten Hjort (revisor), Lis Jensen (sekretær), Nis Olsen (TS-bladet og referent) Afbud fra Benny Jacobsen, Lauge Damstrup, Ole Vistrup, Anne Svendsen. Kolofonmødet startede lørdag med, at Merete bød velkommen. Projektleder på LEGESKIBET, Rasmus E. Casper, fortalte om første års erfaringer med det fire år lange projekt med at præsentere fritidsaktiviteter for børn og unge og i øvrigt sætte fokus på at bevare havnenes kultur, at genopdage havnene. 24 havne blev besøgt af LILLA DAN, HALMØ og MIRA i 2015, og der var besøg af mere end børn, unge, lærere og politikere. I år bliver det op mod 40 havne. I hver havn tilbyder LEGESKIBET en sejltur med lokale politikere, arkitekter, institutionsledere, foreningsfolk for at se havnen og byen fra søsiden og at tænke den del ind i fremtidig udvikling. Rasmus Casper inviterer lokale TS-folk med på den type sejladser fremover, så der bliver mulighed for at tale med politikere og arkitekter. Nyt fra bestyrelsen Merete orienterede blandt andet om den nye medlemsstruktur, som affødte de seks regionsmøder sidste efterår, som samlede godt 140 medlemmer. Der er sket en medlemsfremgang på 25 pct. over to år i TS. Der er også skaffet eksterne indtægter, så TS nu har mulighed for at ansætte en forretningsfører i 32 timer om ugen.

2 Merete træder tilbage som formand til pinsens generalforsamling i Nakskov. Desuden har Egon meldt ud, at han vil slutte som kasserer. Bestyrelsen efterlyser forslag til afløsere. Vandet Rundt blandt lokalfolkene Gunnar Astrup orienterede om, at der stadig er en bådebygger aktiv i Odden havn. Og der er fritidsaktiviteter på vej i auktionsbygningen. Odden Havn er udpeget af Realdania som et af seks steder til projektet Stedet Tæller. De andre er Øster Hurup, Klintholm Havn, Henne Strand, Klitmøller, Søndervig. Poul Forum fortalte om Bornholms Træbådelaug, som har overtaget det gamle værft i Rønne og arbejder med medlemsbåde samt med opgaver for blandt andet Bornholms Museum. Han har også taget hul på møder med kommunen om at få TSfrihavnsaftaler på Bornholm. Pt. er der ingen frihavne. Der er otte kommunale havne, to er aktieselskaber. Dertil kommer en halv snes mindre, private havne, så det kommer til at tage tid at få alle med. Annette tilføjede, at TS-bestyrelsen arbejder på at holde medlemsmøde i foråret 2017 i Rønne. Peer Bonnemann orienterede om byggeriet af en kold hal på 140 kvadratmeter ved TSA-havnen. Bygningen er rejst, men byggeriet stoppet pgaf problemer med byggetilladelsen. En andelsforening er ved at blive etableret omkring en fiskerbåd fra 1928, SØMUSEN, der også har sejlet som havbiologskib og reservefærge til Hirsholmene. Arbejdet fortsætter med SKIBET, som er under reparation efter forliset i Det vil blive ført tilbage til 1900 og vil søge status som Nationalt Klenodie. Peder Pedersen fortalte om VEGA, der ligger i Holbæk. Han opfordrede til at tilbyder sejlerkurser lokalt, også for at tage folk med til for eksempel Fyn Rundt. Som lokalmand vil han også tage rundt til fiskerlejer i Isefjorden og samle op på joller og andre træbåde. Desuden er ANNA MØLLER sat i hal i Holbæk til reparationsarbejde de næste tre år.

3 Eric Erichsen fortalte om Nyhavn som en usædvanlig sejlerhavn. Der er millioner af turister, men træskibene har ikke noget klubhus at samles i. Sidste år fik skibene penge for at deltage i flere dages filmoptagelse. Fem års slåskamp med havnerundfartens pågående både fortsætter. Træskibene deltager aktivt i kulturnatten og de vil også deltage fra i år i arrangementet Kulturhavn. Poul Erik Simonsen orienterede om, at Fåborg er på vej ind i klubben for højhuse på havnen, kæmper for at skabe bedre forhold, men mangler økonomi. Tursejlads, æbleræs til Svendborg rigtig godt, anbefaler også stævnet August i Augustenborg. Asger Brodersen orienterede om, at Nordvestjysk Fjordkultur deltager i Ålborg Universitets arbejde med at udforme katalog over Limfjordens Kystlandskaber, samt samarbejder med Geopark Vestjylland, der er under etablering med Unesco-midler. Han efterlyste TS-skibe til chartertrafik, fordi Geoparken gerne vil have folk ud at sejle i Nissum Bredning. Struer inviterer til Fjordens Dag første lørdag i februar. Hjarbæk Sjægtelaug holder VM ugen før Limfjorden Rundt. Godt samarbejde i Fordkulturen med kommunen, klublokaler netop renoveret, har gode forhold til at vedligeholde og fortøje åledrivkvase, sjægter, Gert Normanns gamle dykkerskib, samt samlingen af lystfartøjer af træ. Hans Olesen inviterede TS-skibene til Fiskeriets Dag i Ebeltoft august. Samme weekend er der dampskibstræf, SKJELSKØR kommer fra Roskilde, flere kommer på trailer fra Tyskland. 14. juli til 18. juli er Fregathavnen lukket som frihavn. KDY kommer med nordisk kapsejlads med 70 deltagende både. Bønnerup strand er frihavn juni, fordi værftsejerne har 15 års jubilæum. Inviterer TS-skibe, gratis middag lørdag 18. juni og Dale Smiths blues band. Jutta Carstensen fortalte om Kongelig Classic fra Flensborg til Sønderborg og Åbenrå. Der er også æblesejlads i Gråsten til efteråret.

4 Den gamle grønlandskutter KIVIOQ er blevet foreningsskib, man skal huske at søge om momsfritagelse hos SKAT, det kommer ikke automatisk. Olav Martinsen fortalte om, at der for omkring 20 år siden blev bygget en snes klinkbyggede smakkejoller i Ringkøbing. Men kommunesammenlægningen betød harmonisering af havnepengene, så havnelejen blev mangedoblet. Derfor forsvandt jollerne. Så blev havnepengene sat ned, enkelte joller er vendt tilbage. Men forsøger at få en frihavnsordning for træjollerne for at trække flere tilbage. Ringkøbing fjord havde for 100 år siden op mod 120 åledrivkvaser. En af dem, ULF, skulle genopstå i kopi på Museet. Byggeriet har ligget stille nogen tid, men nu vil Olav forsøge at få den bygget færdig. Håbet er at få den ud at sejle på fjorden, hvor den kan repræsentere det gamle fiskeri. Bjarne Kiholm fortalte om sejlernes kamp i Ribe for at få en vejbro, der kan åbnes. Sønderho på Fanø arbejder med at åbne havnen ved at opgrave en eksisterende rende. Bjarne ligger i Flensborg med sit skib, der er 16 skibe i museumshavnen, eget klubhus, stor havnekran i træ, de betaler det hele. Han inviterede til Rom-regattaen weekenden før pinse. Og han opfordrede til at sejle i stor konvoj fra det sydlige Jylland og Sydfyn til Nakskov og samle andre skibe op fra Smålandsfarvandet undervejs. Ingelise Brandt orienterede om Foreningen til Sprydstagens Bevarelse, som tæller joller på Øresundskysten. Fire joller samt Jens Glinvad fra Middelfart besøgte Bassholmen i Bohuslen på den svenske vestkyst. Der er et museum for mindre brugsbåde af træ samt en jollehavn med op mod 20 gamle brugsbåde, som drives af föreningen Allmogebåtar. Ingelise inviterede også TS-skibe til Sundtoldsmarkedet i Helsingør august i 200 år gammelt regi. Hun gjorde opmærksom på, at det er et lavbudget arrangement, derfor bliver der kun forplejning og ikke andre tilskud til TS-skibene. Skibene kan for eksempel sælge gammeldags grøntsager, som kartofler, hvidkål og persille ved kajen - der er udarbejdet en historisk liste.

5 Kim Madsen orienterede om, at der er TS-skibsdage i Nymindegab juli. Nordby havn på Fanø er blevet frihavn, og der er fannikerdage juli. Esbjerg er i gang med stort projekt til 1,5 milliard kroner, ny lystbådehavn og ny træskibshavn, ny havnemole med ø i midten til foreningshuse. Varde Museum vil gerne have træbådsmiljø i gang i jollehavn. Hjerting Kanelaug har tre både på værft og tre sejlende joller. Holder åbent værft 30. januar. Drømmer om at lave en folder, som præsenterer alle danske jolletyper. Arbejder med projekt LAKSEN, kopi af 28 fods lokal fiskerbåd. Fundraising på en million kroner starter i år. Jens Glindvad orienterede om Lillebælt Smakkelaug og Lillebæltsværftet. En del af værftet lejet ud til bådebygger. Lauget har til gengæld renoveret Matroshuset som nyt opholdssted. Lauget får ofte tilbudt joller, men må begrænse sig. Fik i efteråret fin lille smakkejolle, bygger i 1928 på værftet. AGNES skal måles op og noget af det gamle genbruges i en kopi-nybygning. Bundgarnsjollen TOVE, bygget på værftet i 1930, skal klædes op af bådebyggeren, så den kan bruges som udstillingsbåd under lille halvtag sammen med en pram, der har været slæbejolle for TOVE. I december overtog bundgarnsjollen STØREN fra Ålbæk, 30 fod, rigget med ramslag, hundestedmotor, kravlebygget i 1933 på værftet i Middelfart, på foranledning af SBF. Udarbejdet restaureringsplan, søger SBF om midler pr. 1. marts. Malene Knudsen har sin daglige gang på spejderskibene JENS KROGH og LOA. JENS KROGH sejler Fyn Rundt, LOA sejler Tall ship i år. Malene skal sejle skipper på BERTHA i Glyngøre. Fur indvier sin nye, udvidede havn pinselørdag. TS og Søassurancen Danmark i Marstal

6 Direktør Peter Lund og bestyrelsesformand Mogens Pedersen fra Søassurancen Danmark i Marstal fortalte om samarbejdet med TS, der blev indledt sidste år. Aftalen indebærer, at Søassurancen matcher andre forsikringstilbud. Desuden er der nedsat en fælles ankenævn, hvor TS' fartøjsudvalg og Søassurancen er repræsenteret. Søassurancen giver desuden 5 procent af den bogførte præmie tilbage til TS. Fra 1. januar i år er der desuden et nyt tilbud i aftalen: En kollektiv ansvarsforsikring for TS-skibe under 20 tons for 250 kr. om året. Den kan man tilmelde sig på TS webside ts-skibshop.dk. Søassurancen har i forvejen en kollektiv ansvarsforsikring for Danske Tursejleres medlemmer. Efter sidste års forsikringsaftale med TS har Søassurancen Danmark fået aftale med norsk træskibsorganisation med 171 erhvervs-medlemsskibe. Skadesprocenten for TS-skibene er ifølge Peter Lund ganske fornuftig. Der har kun været fem-seks skader i porteføljen, ingen totalskader. Vragfjernelse er ikke automatisk indbygget i forsikringen. Vragloven fra sidste år siger, at ejere af fartøjer over 20 ton skal have vragfjernelsesforsikring. Søloven siger, at alle skibsejere skal kunne fjerne deres vrag. Søassurancen arbejder i øvrigt gennem møder med Folketingets Skatteudvalg på at få fjernet afgifterne på forsikringer for træskibene i den sejlende kulturarv. Det sker blandt andet ved at bruge eksempler på, at afgiften hindrer en korrekt forsikring af skibene. Søndag Under søndagens program nævnte Merete, at Friluftsrådets lokalbestyrelser har høringsret i kommunerne. Derfor kan det anbefales TS-medlemmer at gå ind i lokalbestyrelserne for at få indblik og indflydelse i eventuelle havneplaner. Interesserede skal henvende sig til Metere. Hun sidder i landsbestyrelsen for Friluftsrådet, og TSbestyrelsesmedlem Preben Glud fra Ribe sidder i lokalbestyrelse, hvor han har fået fokus på de blå aktiviteter i Vadehavet.

7 Naturens Dag 11. september vil også gerne have blå deltagelse. Sidste år samlede Naturens Dag mennesker. Henning Thøgersen gjorde opmærksom på Havnens Dag 29. maj, hvor der vil være arrangementer i 100 havne, og hvor lokale TSskibs har mulighed for at være med. På mødet herskede noget usikkerhed om, hvorvidt man kan tage fremmede med ud at sejle. Der blev henvist til Søfartsstyrelsens hjemmeside soefartsstyrelsen.dk. Lokalmøder til efteråret Sidste punkt på dagsordenen søndag var at fastsætte datoerne for lokalområdernes medlemsmøder til efteråret, hvor lokalfolkene skal (gen)udpeges. De bliver sådan: Nordjylland i lokale på havnen i Fur. Vestjylland Midtjylland på Fregatten Jylland Sydøstjylland og Fyn 24.9 i Middelfart. Sydsjælland og Bornholm 8.10 i Nysted eller Nakskov. Nordsjælland og Nordvestsjælland 1.10 i Holbæk. Der kommer flere informationer om tid, sted og program i TS-blad 3. Prisen for mødet bliver 50 kr. for ikke-medlemmer og 100 for ikke-medlemmer.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde

Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde Fredag den 19. januar 2018 kl. 19-22., samt lørdag den 20. januar kl. 9:00 12:00 Mødet blev afholdt på Gerlev Idrætshøjskole, Skælskør Landevej 28,

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

REFERAT. Side 1 af 5. Bestyrelsesmedlem Karsten Heide Bestyrelsessuppleant Mads Knudsen Bestyrelsessuppleant Anne Svendsen Redaktør Andrea Gotved

REFERAT. Side 1 af 5. Bestyrelsesmedlem Karsten Heide Bestyrelsessuppleant Mads Knudsen Bestyrelsessuppleant Anne Svendsen Redaktør Andrea Gotved REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag den 4. august 2014 kl. 17.00 i Hjerting Kanelaugs klublokale, Hjerting Strandvej 23, 6710 Esbjerg. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup

Læs mere

REFERAT. Deltagere: Simon Wozniak Kristensen, GEORG STAGE

REFERAT. Deltagere: Simon Wozniak Kristensen, GEORG STAGE REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 23. november 2013 kl. 12.00 og visionsmøde søndag den 24. november 2013 på GEORG STAGE, København. Deltagere: Gæst: Afbud: Formand Lauge

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 1. marts 2014 i Nakskov. Side 1 af 5

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 1. marts 2014 i Nakskov. Side 1 af 5 REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 1. marts 2014 i Nakskov. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsen udtrykte betænkelighed ved, at Merete under Lauges lange sygefraværsperiode

REFERAT. Bestyrelsen udtrykte betænkelighed ved, at Merete under Lauges lange sygefraværsperiode REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. marts 2015 kl. 19.00 og lørdag den 7. marts 2015 kl. 9.00 12.00 på GEORG STAGE, København. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Kasserer

Læs mere

Korsør, bestyrelsesweekend november, referat

Korsør, bestyrelsesweekend november, referat Korsør, bestyrelsesweekend 14.- 15. november, referat Deltagere: Merete Ettrup, formand, Preben Glud, Mathilde Højrup, Egon Hansen, kasserer, Jay Bruun, næstformand, Karsten Heide, Henning Thøgersen, suppleant,

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde søndag den 6. oktober 2013 kl på LARUS i Nyhavn.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde søndag den 6. oktober 2013 kl på LARUS i Nyhavn. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde søndag den 6. oktober 2013 kl. 10.00 på LARUS i Nyhavn. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem Merete Ettrup

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag 1. april 2013 i Middelfart.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag 1. april 2013 i Middelfart. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag 1. april 2013 i Middelfart. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 17. januar 2014 kl på Danhostel, Fredericia.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 17. januar 2014 kl på Danhostel, Fredericia. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 17. januar 2014 kl. 18.00 på Danhostel, Fredericia. Deltagere: Gæst: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Bevar de gamle skibe i Danmark

Bevar de gamle skibe i Danmark Bevar de gamle skibe i Danmark Idéen til TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN opstod i pinsen 1971 i Roskilde, hvor 27 ældre træskibe lå i havnen i anledning af Vikingeskibshallens udstilling Under sejl på ny. Her

Læs mere

Så lad nu pinsesolen danse. Sekretariat

Så lad nu pinsesolen danse. Sekretariat Bestyrelsens beretning til den kommende generalforsamling pinsedag i Flensborg. Som noget nyt bringer vi beretningen i bladet før generalforsamlingen, den vil således ikke blive læst op i sin fulde længde,

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens generalforsamling. søndag 19. maj 2013 kl. 10.00 i Stark-hallen, Holbæk

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens generalforsamling. søndag 19. maj 2013 kl. 10.00 i Stark-hallen, Holbæk REFERAT af Træskibs Sammenslutningens generalforsamling søndag 19. maj 2013 kl. 10.00 i Stark-hallen, Holbæk Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

REFERAT. Derfor har vi udsendt et skema til lokalfolkene, som vi meget gerne vil have udfyldt, da disse oplysninger kan bruges i vores videre arbejde.

REFERAT. Derfor har vi udsendt et skema til lokalfolkene, som vi meget gerne vil have udfyldt, da disse oplysninger kan bruges i vores videre arbejde. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens Kolofonmøde 18. og 19. januar 2014 i Fredericia Deltagere: TS bestyrelse TS lokalfolk TS redaktion SBF Sven Irgens-Møller Nordisk Kystkultur Kirsten Monrad Hansen

Læs mere

Afbud: Sara Deleuran (bestyrelsesmedlem) Mads Knudsen (suppleant) 1. Valg af ordstyrer. Lis Jensen. 2. Valg af referent. Nis Olsen

Afbud: Sara Deleuran (bestyrelsesmedlem) Mads Knudsen (suppleant) 1. Valg af ordstyrer. Lis Jensen. 2. Valg af referent. Nis Olsen Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 16. januar 2015 kl. 20.00 og lørdag den 17. januar 2015 kl. 9.00 Svendborg Danhostel & Kursuscenter, Svendborg Til stede fredag aften og

Læs mere

Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 4 2011/2012. Dato: 19.november 2011 i Middelfart

Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 4 2011/2012. Dato: 19.november 2011 i Middelfart Referat Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 4 2011/2012. Dato: 19.november 2011 i Middelfart Deltagere: Poul Erik Clausen, formand (PEC), Nis-Edwin List-Petersen, næstformand (NELP), Egon Hansen,

Læs mere

REFERAT af Træskibs Sammenslutningens Kolofonmøde 17. og 18. januar 2015 i Svendborg

REFERAT af Træskibs Sammenslutningens Kolofonmøde 17. og 18. januar 2015 i Svendborg REFERAT af Træskibs Sammenslutningens Kolofonmøde 17. og 18. januar 2015 i Svendborg Deltagere: TS bestyrelse TS lokalfolk TS redaktion Louise Skou Grindsted, Friluftsrådet Kim Madsen fra Hjerting Kanelaug

Læs mere

Beretning for Træskibs Sammenslutningen maj 15 maj 16

Beretning for Træskibs Sammenslutningen maj 15 maj 16 Beretning for Træskibs Sammenslutningen maj 15 maj 16 TS på ny kurs 2015 blev året, hvor medlemstallet i TS for første gang rundede 1000. De seneste to år har vi haft en medlemsfremgang på 25 procent,

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 25. oktober 2013 kl. 18.00 på Kystens Perle i Ebeltoft.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 25. oktober 2013 kl. 18.00 på Kystens Perle i Ebeltoft. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 25. oktober 2013 kl. 18.00 på Kystens Perle i Ebeltoft. Deltagere: Gæster: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup

Læs mere

Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde / og 29. oktober 2011 i Lemvig

Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde / og 29. oktober 2011 i Lemvig Referat Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 3 2011/2012. 28. og 29. oktober 2011 i Lemvig Deltagere: Poul Erik Clausen, formand (PEC), Nis-Edwin List-Petersen, næstformand (NELP), Egon Hansen, kasserer

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 6 2011/2012.

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 6 2011/2012. Referat T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 6 2011/2012. Dato: 4. marts 2012 i København. Deltagere: Poul Erik Clausen, formand (PEC), Nis-Edwin List-Petersen, næstformand (NELP), Egon Hansen,

Læs mere

TS medlemsmøde i Vestjylland

TS medlemsmøde i Vestjylland Referat fra TS medlemsmøde i Havnens Hus, Lemvig: TS medlemsmøde i Vestjylland Fredag den 2. november 2018, kl. 15.30-21.30 ca. Havnen Hus, Havnen 70A, 7620 Lemvig Mød Søassurancen og få bådebygger Finn

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde /2012.

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde /2012. Referat T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 5 2011/2012. Dato: 20. januar 2012, Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5, Ebeltoft. Der indledes med spisning fra 18-19 hvorefter mødet begynder. Deltagere:

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Bonagratia 2018

Generalforsamling i Foreningen Bonagratia 2018 Generalforsamling i Foreningen Bonagratia 2018 3. november i TSA s klublokaler i Aarhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent blev Jesper F Referent blev Jesper B 2. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2015.

Nyhedsbrev efterår 2015. Nyhedsbrev efterår 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Værftet Aktiviteter Laksen Bådklubberne Nye medlemmer Sommeren Er forbi, men en fantastisk sensommer som holdt til langt ind i september, bød på mange

Læs mere

Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne er en havn fyldt med Danmarks sejlende kulturarv

Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne er en havn fyldt med Danmarks sejlende kulturarv Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne er en havn fyldt med Danmarks sejlende kulturarv Et værtsskab for Træskibs Sammenslutningens pinsestævne er et fælles projekt for havnen, byens foreningsliv, handelsstand

Læs mere

Den lille forening i det nordlige Øresund med det mærkelige navn

Den lille forening i det nordlige Øresund med det mærkelige navn Den lille forening i det nordlige Øresund med det mærkelige navn FtSF - Foreningen til Sprydstagens Forevigelse Af Mette Brask og Kaj Madsen Langs Danmarks lange kyst har fiskeri været en vigtig næringsvej

Læs mere

Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af følgende:

Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af følgende: 1 Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Oversigt over seniorbestyrelser Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R.

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R. M1 Pulje 1 Bane 1-2 Bente Gemmer Kurt R. Kristiansen Varde 1: XXX 16 12 20 1 48 44 4 3 Jes Jensen Anne Marie Jensen Horne IF 2: 20 XXX 20 20 3 60 35 25 1 Magnus Johansen Gert Ovesen Næsbjerg 3: 20 7 XXX

Læs mere

Kontingent 2017 Samme som de sidste mange år, bedes hvis ikke allerede gjort, indbetalt på vor bankkonto.

Kontingent 2017 Samme som de sidste mange år, bedes hvis ikke allerede gjort, indbetalt på vor bankkonto. Kontingent 2017 Samme som de sidste mange år, bedes hvis ikke allerede gjort, indbetalt på vor bankkonto. Finn Espen fortæller om Mester, TS medlemsskib, på rundturen hvor ca. 60 nysgerrige TS-folk på

Læs mere

Fordelingen af 1. pulje til lokale aktionsgrupper i fiskeriområder (Fiskeriudviklingsprogrammet, Den Europæiske Fiskerifond)

Fordelingen af 1. pulje til lokale aktionsgrupper i fiskeriområder (Fiskeriudviklingsprogrammet, Den Europæiske Fiskerifond) Fordelingen af 1. pulje til lokale aktionsgrupper i fiskeriområder (Fiskeriudviklingsprogrammet, Den Europæiske Fiskerifond) Lokal aktionsgruppe Kroner Bornholm 1.570.000 Djurs 850.000 Fyn 1.890.000 Haderslev

Læs mere

Augustenborg Open & 27 August 2016

Augustenborg Open & 27 August 2016 Augustenborg Open 25-26 & 27 August 2016 Hold Tid Navn Klub Række Resultat Placering Niere 1 08:30 Hugo Jensen Midtals Ældre 544 2 1 08:38 Anette Jensen Midtals Ældre 523 4 1 08:46 Estrid Schmidt Midtals

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august

Strandstævne Rømmø 25. august M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Varde 1: XXX Kurt R. Kristiansen Jes Jensen Horne IF 2: XXX Anne Marie Jensen Finn K. Nielsen Vesterhede 3:

Læs mere

D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. Tune 25 Juli Navne Klub

D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. Tune 25 Juli Navne Klub Tune 5 Juli 05 Række: M Pulje Bane: 7-- Navne Klub 5 6 0' Thomas U Frandsen Hejnsvig 0 0 0 0 0 80 9 Jørgen F Poulsen Sinding Midtjylland 0 0 0 67 55 Tommy Risum Vognsild Nordjylland 0 0 0 0 0 5 00 96 Aksel

Læs mere

Generalforsamlingen blev indledt med Hvor smiler Fager den danske kyst.

Generalforsamlingen blev indledt med Hvor smiler Fager den danske kyst. 1 Referat fra Træskibs Sammenslutningens generalforsamling 27. maj 2012 i Marstal Generalforsamlingen blev indledt med Hvor smiler Fager den danske kyst. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Sten Lykkebo

Læs mere

Åben Odde 2012. Deltagere. Forventninger. Både. Houens Odde Spejdercenter 8. september 2012

Åben Odde 2012. Deltagere. Forventninger. Både. Houens Odde Spejdercenter 8. september 2012 Åben Odde 2012 Deltagere Navn Mads Caspersen Svend Stenkilde Hans Ole Kofoed Bruno Kristoffersen Jesper Ivar Johnson Kim Lykke Jensen Erik Pedersen Ron Brown Finn Anker Kaj Jørgensen Mette Jørgensen Organisation

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

Kontingent 2017 Der er kun få, der endnu ikke har indbetalt det årlige kontingent, men det er ret vigtigt for vor forening.

Kontingent 2017 Der er kun få, der endnu ikke har indbetalt det årlige kontingent, men det er ret vigtigt for vor forening. Kontingent 2017 Der er kun få, der endnu ikke har indbetalt det årlige kontingent, men det er ret vigtigt for vor forening. Chr. Ø er nu også frihavn for Træskibs Sammenslutningens skibe. Prikken over

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Augustenborg Open & 27 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F

Augustenborg Open & 27 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F Augustenborg Open 25-26 & 27 August 2016 Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Klub Række Resultat Niere Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F. 800 29 Bedste Dame - Firma sport / D.K.e.F. Klub Række Resultat

Læs mere

D.M. Enkelmand. Tune 29 juli 17. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads:

D.M. Enkelmand. Tune 29 juli 17. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: M1 Pulje 1 Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Erik Daugaard Sørensen Tåstrup M-V-Sjælland 1: XXX Arne Sørensen Sport 92 Midtjylland 2: XXX Poul Olesen Hundborg Nordjylland

Læs mere

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside.

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside. Referat fra Kredsbestyrelsesmødet i Kreds 4 Mandag d.09-04-2018 kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard,

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia

Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia Afholdt i TS Aarhus klubhus, den 5. november 2016 Dagsorden: Ad. 1 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af sidste års referat 3. Opgørelse af stemmeberettigede

Læs mere

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg Hovedbestyrelsesmedlemmer og revisorer fra start, 1970/71 Fra 1970/71 til 2010 er navnene udtaget fra skriftet Vandreforeningen Fodslaw Jubilæumsskrift 1970 2008, udarbejdet af tidligere kasserer Gervid

Læs mere

DM Enkeltmands stævne.

DM Enkeltmands stævne. M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Grethe Buus Poulsen Sinding - Midtjylland 1: XXX Tommy Risum Jensen Vognsild - Nordjylland 2: XXX Steen Hansen Vesterhede

Læs mere

20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads:

20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: M1 Pulje 1 Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Erik Daugaard Sørensen Tåstrup M-V-Sjælland 1: XXX 12 4 3 4 20 1 43 84-41 5 Arne Sørensen Sport 92 Midtjylland 2: 20

Læs mere

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis For Frederiksværk Lystbådehavn og havnens klubber er gået med i et nyt, ambitiøst Vild med Vand - projekt. Baggrunden for projekt Vild med

Læs mere

Oversigt over udpegede advokater i sager om magtanvendelse efter servicelovens 127 og 129

Oversigt over udpegede advokater i sager om magtanvendelse efter servicelovens 127 og 129 1 Oversigt over udpegede advokater i sager om magtanvendelse efter servicelovens 127 og 129 Advokater udpeget af MIDTJYLLAND: Advokat Dorte Guldbrøn Advokatfirmaet Guldbrøn Toldboden 3, 1. sal th., D 8800

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 23 juni 2003. Everten Rebekka af Fanø.

Nyhedsbrev nr. 23 juni 2003. Everten Rebekka af Fanø. Everten Rebekka af Fanø Nyhedsbrev nr. 23 juni 2003 Afsender: Everten Rebekka af Fanø. Adresse: Konsul Lauritzens Plads 26, Nordby DK 6720 Fanø. 1 2 Nyhedsbrev nr. 23-2003. Everten Rebekka af Fanø Adresse:

Læs mere

Regnskab for AA Region Syd

Regnskab for AA Region Syd Regnskab for AA Region Syd 2014 Indtægter: Hattepenge... 146.435,60 Indtægter i alt... 146.435,60 Udgifter: Hoved Service Kontoret (HSK)... 98.000,00 Servicekonference... 13.080,00 Møder... 2.281,00 Syder

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer.

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Nr. Start Navn Tjenestested / Hold Tid 1 2771 Torben Klose Fyn 02:43:01 2 1886 Karsten Bruhn Kristiansen Nordsjælland 02:47:05 3 10167 Palle Redder Østjylland 02:48:36

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Hvad er kystliv. Kystliv en vision

Hvad er kystliv. Kystliv en vision Præmissen Vi er omgivet af vand. Ingen steder er vi i Danmark mere end 50 km. fra havet. Geodatastyrelsens nyeste tal viser en kystlinjelængde på 8750 km. Vores land har udviklet sig i tæt samspil med

Læs mere

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren.

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. www.haermuseer.dk Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. Dato 18. marts 2018 Foreninger til stede: Aalborg Forsvars- og Garnisionsmuseum Telegrafregimentets

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde Februar 2013

Referat fra: DAASDC Region Øst møde Februar 2013 Referat fra: DAASDC Region Øst møde Februar 2013 Tid: Søndag den 24.02.13 kl. 10:30 Sted: Slagelsevej 50, 4270 Høng Mødeleder: Tommy P. Larsen Referent: Ruth Nielsen Deltagende Klubber/Klubrepræsentanter:

Læs mere

S 4487 - Offentligt. Folketingets Lovsekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K. 29. maj 2007

S 4487 - Offentligt. Folketingets Lovsekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K. 29. maj 2007 S 4487 - Offentligt Folketingets Lovsekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf. : 33 92 33 70 Fax : 33 91 33 88 E-mail :

Læs mere

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen Gruppe 3 Esbjerg Golfklub Kent Kikkenborg Gruppe 3 Esbjerg

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 B rand og Redning FOTO: 1 Indledning: Dette er min første beretning som kredsleder for Beredskabsforbundet Sønderborg. 2008 har været

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Lemvig, november 2015. Huse på Havnen

Lemvig, november 2015. Huse på Havnen Lemvig, november 2015 Huse på Havnen På forårets møde i 2014 i samarbejdsudvalget for huset Havnen 70A blev det bestemt, at besætningen på de to fartøjer AASE og GEFION på deres sommertogt skulle se på

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2017

LILLA DAN Togtplan 2017 ! LILLA DAN Togtplan 2017 Hvad med en anderledes og aktiv ferie? Oplev den norske og svenske skærgård ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne med 35 og 30 års jubilæum for Fyn Rundt

Læs mere

Politistationer i Danmark

Politistationer i Danmark Retsudvalget 2017-18 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1122 Offentligt Politistatio i Danmark Politikreds 01 Nordjylland 1 17 1 15 02 Østjylland 1 11 1 11 03 Midt- & Vestjyll. 1 20 1 20 04 Sydøstjylland

Læs mere

Referat fra kolofonmøde 21. og 22. januar 2012

Referat fra kolofonmøde 21. og 22. januar 2012 Referat fra kolofonmøde 21. og 22. januar 2012 Bestyrelsen: Poul- Erik Clausen (mødeleder), Egon Hansen, Ole Brauner, Gert Iversen, Karsten Heide,, Lisbeth Møller Andersen (referent). Lokalfolk: Jens Glindvad,

Læs mere

20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads:

20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: M1 Pulje 1 Bane 1-2 Finn Kolbe Tune IF Krocket DGI Midt- og Vestsjælland 1: XXX 7 20 20 2 47 20 27 1 Jørgen Friis Poulsen Sinding GIF DGI Midtjylland 2: 20 XXX 4 2 1 26 47-21 3 Cendy Hesselberg Kastrup

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Danmarksmesterskab for par

Danmarksmesterskab for par M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Ølsted / Nordsjælland 1: XXX 6 1 2 0 9 60-51 4 Anker M. Nielsen Poul E Olesen Sinding /

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2016

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2016 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2016 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2018-09. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Referat fra Generalforsamling DFÆL 2014 Søndag 16. marts 2014 kl. 13.30 Strandmøllekroen, Klampenborg. 1. Valg af dirigent:

Referat fra Generalforsamling DFÆL 2014 Søndag 16. marts 2014 kl. 13.30 Strandmøllekroen, Klampenborg. 1. Valg af dirigent: Referat fra Generalforsamling DFÆL 2014 Søndag 16. marts 2014 kl. 13.30 Strandmøllekroen, Klampenborg Til stede: ca. 50 personer 1. Valg af dirigent: Stig blev Ekblom valgt og han konstaterede at dagsorden

Læs mere

STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016

STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016 STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016 I WORLD CUP HALLEN RØDOVRE Følgende klubber bydes velkommen: A L I Coop Idræt Tryg & N L P Alfa Laval D S B C/T * I Danske Bank F L S L I F Leo Sport R H I IF. Mærsk

Læs mere

1 af :49

1 af :49 Ultimate Sport Service: Resultater fra Politi 2012 http://results.ultimate.dk/smartres/?eventid=918 1 af 1 17-02-2012 13:49 Resultater: Politi 2012 nulstil Søg Deltager Vis Resultater 1 / 1 sider :: 35

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Vagn Fogtmann Gruppe 1 Asserbo Golf Club Anne Marie Højvang Christiansen Gruppe 1 Barløseborg Golf Klub Erik

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Vagn Fogtmann Gruppe 1 Asserbo Golf Club Anne Marie Højvang Christiansen Gruppe 1 Barløseborg Golf Klub Erik Fornavn Efternavn Række Klubnavn Vagn Fogtmann Gruppe 1 Asserbo Golf Club Anne Marie Højvang Christiansen Gruppe 1 Barløseborg Golf Klub Erik Christiansen Gruppe 1 Barløseborg Golf Klub Horst Andreas Niesobski

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TORSDAG D. 21. OKTOBER 2010 I KARLSLUNDEHALLERNE. KONGENS ENGE 42, 2690 KARLSLUNDE TLF.:

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TORSDAG D. 21. OKTOBER 2010 I KARLSLUNDEHALLERNE. KONGENS ENGE 42, 2690 KARLSLUNDE TLF.: PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TORSDAG D. 21. OKTOBER 2010 I KARLSLUNDEHALLERNE. KONGENS ENGE 42, 2690 KARLSLUNDE TLF.: 46 15 16 76. Til orientering skal anføres: at stævnet starter kl. 08.45 at

Læs mere

Sponsorflyvning 2009

Sponsorflyvning 2009 Sponsorflyvning 2009 Duenummer Erstatning Firma Plac Præmie Privat Plac Præmie Duemand Plac Præmie Hastighed 068-09-0008 Ole Nielsen 1 5000 Arne Poulsen 1 5000 1.505,70 196-09-9050 196-09-9060 Nordjysk

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014 Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014 Tid: Søndag den 28.09.14 kl. 10:30 Sted: Stege Skole, Birkevænget 2, 4780 Stege Mødeleder: Tommy P. Larsen Referent: Jette Johansen Deltagende Klubber/Klubrepræsentanter:

Læs mere

Et eksempel på hvordan vi kan samarbejde med kommunerne om at skabe sammenhængende forløb for hjertekarpatienterne. Frokost

Et eksempel på hvordan vi kan samarbejde med kommunerne om at skabe sammenhængende forløb for hjertekarpatienterne. Frokost VELKOMMEN Fredag d. 7. marts 10:30 11:00 Ankomst - kaffe, te og brød 11:00 11:30 Velkommen - status på Hjertemotion v/ projektleder Lise Sjelberg 11:30 12:15 Hvorfor er rehabilitering vigtig? v/ rådgivningsleder

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2018

LILLA DAN Togtplan 2018 LILLA DAN Togtplan 2018 Oplev de danske farvande ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne Fyn Rundt og Limfjorden Rundt 67 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere